Recenze hotelů
Uroa - Zanzibar

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Byla to naprosto skvělá, úžasná a báječná dovolená!!!! Za nás 10 z 10 ⬆️ Opravdu ráj na zemi.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla to naprosto skvělá, úžasná a báječná dovolená!!!! Za nás 10 z 10 ⬆️

Opravdu ráj na zemi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme měli velice hezký a útulný.

Každý den vzorně uklizen.

Nutno ale podotknout, že jsme měli každý den o zážitek postaráno

Strava
Velice bohatý výběr. Ovoce, saláty, zákusky no prostě vše, na co si jen vzpomenete

Služby hotelu
Všichni velice milý a přátelští.

JAMBO - AHOJ slyšíte že všech stran.

Pláž
Pláž byla naprosro úžasná. Moře bylo teplé a čisté. Je fajn mít s sebou boty do vody. Když je odliv objeví se ježci.

Klára J., 13.02.2019, Datum pobytu: 22.1. - 30.1.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Poprvé exotika, ale stálo to za to. :-) Jen škoda, že se do těchto končin cestuje v podstatě celý den. Byla to prostě jiná dovolená, než...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Poprvé exotika, ale stálo to za to. :-) Jen škoda, že se do těchto končin cestuje v podstatě celý den.

Byla to prostě jiná dovolená, než na jakou jsme dosud byli zvyklí, ale stála za to!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jiné ubytování než byl člověk zvyklý v Egyptě, Turecku, Mallorce atp... Velmi se nám líbila rodinná atmosféra v samotném hotelu i jeho příslušenství (např. bazén, pláž).

Strava
Výborná, i když se může zdát někomu malý výběr z jídel (opět pod zvykem z Egypta, Tuniska atp.), tak výběr byl dostatečný; za nás pak především velký, ale opravdu velký, dostatek mořských plodů.

Služby hotelu
Vše perfektní!

Pláž
Teplejší moře jsem nezažil, čisté, jemný písek, při odlivu se konaly procházky po velmi široké pláži, děti si přišly na své při sledování mořských živočichů.

David V., 13.02.2019, Datum pobytu: 29.1. - 8.2.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Samaki Lodge

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 6,2 Zajímavá dovolená, která stojí za absolvování. Nečekejte, ale úroveň ubytování, výběr jídla a hlavně nápojů, jako například v severní...

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Zajímavá dovolená, která stojí za absolvování. Nečekejte, ale úroveň ubytování, výběr jídla a hlavně nápojů, jako například v severní Africe – Egypt, Tunisko. Cesta z Prahy do Hurghady 4,5 hodiny, tam technické hodinové mezipřistání a pokračování 4,5 hodinovým letem na Zanzibar. Takže 10 hodin čistého času v letadle. Letadlo bylo využité do posledního místa, prostoru na nohy opravdu málo. Na zpáteční cestě počítejte s tím, že se první jídlo podává až mezi Mombasou a Hurghadou, což je cca 8 hodin po opuštění hotelu. Přesto jsme byli z dovolené a hlavně z výletů nadšeni. Výlety jsme si sjednali u Amose a Jerryho, kteří nabízí výlety na pláži a je možno se nimi, domluvit česky, ceny jsou podstatně výhodnější než u delegátky a platí se až při návratu před hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni jsme byli v hlavní budově nad recepcí, třetí patro bez výtahu, občas po návratu z pláže, před večeří byl slabý tlak vody. Elektřina fungovala bez problémů. Na pokoji nebyl žádný hmyz. Úklid a výměna ručníků, každý den. Wi-Fi fungovala na recepci, občas i na pokoji. Trezor zdarma, lednička na vyžádání a za poplatek. Pokoj velmi jednoduše zařízený, ale vzhledem k tomu, že jsme tam chodili jen přespat dostačující. Z pokoje jsme měli výhled do „pralesa“ a boční na moře.

Strava
Měli jsme doplaceno ALL inklusive, ovšem čerpání alkoholických nápojů je omezeno na pivo, víno a jeden místní alkoholický nápoj typu „Džin“. Pokud chcete koktejly, nebo jiný alkoholický nápoj, tak vám je účtují. Jídlo bylo velmi chutné, vždy jsme si vybrali, nečekejte sýry, nebo šunku, ale chuť čerstvého ovoce je nesrovnatelná s tím co se prodává v ČR.

Služby hotelu
Majitelem hotelu je Ital a tak jsou 2/3 hostů této národnosti, zbytek jsou Češi. Každý den animační programy, které se po týdnu opakují, animátoři se snaží, ale pokud nemáte zájem se něčeho účastnit, tak neobtěžují. Vyzkoušeli jsme hodinovou relaxační masáž. Zaměstnanci hotelu se snaží. Závěrečné vyúčtování za pokoj je možné, jak v eurech, tak v dolarech.

Pláž
Odliv a příliv se střídá cca po 6 hodinách, takže půl dne se koupete v moři, které je úžasně teplé, půl dne se můžete procházet po mořském dnu, obdivovat hvězdice a políčka řas, které pěstují místní ženy, na tyto procházky jsou vhodné boty, protože se tam vyskytují i mořští ježci. K dispozici jsou dva bazény, jeden větší u kterého je i bar fungující od 10 do 22 hodin. Druhý bazén je menší relaxační. Nepodceňujte opalovací krémy s vysokým faktorem 50+ i pod mrakem to opaluje.

Anonym, 09.02.2019, Datum pobytu: 17.1. - 30.1.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Celkem: 8 Je to země kde čas nehraje roli.. maximálně jsem vypla a relaxovala! Fajn výlety od CK - skvěle a velmi profesionální delegátky ( Renatka...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Je to země kde čas nehraje roli.. maximálně jsem vypla a relaxovala! Fajn výlety od CK - skvěle a velmi profesionální delegátky ( Renatka a Andrejka )! Není to nic pro lidi co potřebuji evropský servis. Za mě to byla oáza klidu a pohody. Hakuna ma tata Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté a naprosto v pořádku.

Strava
Jsem hrozně vybírava.. vždy jsem se najedla, no, doma je doma

Pláž
No.. v této části je odliv a příliv hodně znát

Anonym, 05.02.2019, Datum pobytu: 26.12.2018 - 4.1.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 8,2 Dobrá dovolená

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dobrá dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo slušné. Ručníky se měnily pravidelně, úklid probíhal

Strava
Byl sice menší výběr,ale jídlo bylo dobré. Hodně ovoce, výběr džusů. Chybělo více ryb.

Pláž
Vadilo mi, že na obrázku cestovky bylo ukázáno, že je možnost ležet i přímo u oceánu. Ale tato možnost nakonec vůbec nebyla, což mi vadilo.

Bylo by fajn více pohlídat místní, člověk pokud se šel vykoupat neměl ani chvilku soukromí.

Kristýna H., 04.02.2019, Datum pobytu: 22.1. - 30.1.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Vše co se týkalo pobytu bylo skvělé! Katastrofální byla kvalita letu do destinace. Prostor v letadle připomínal spíše úroveň nákladního...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Vše co se týkalo pobytu bylo skvělé! Katastrofální byla kvalita letu do destinace. Prostor v letadle připomínal

spíše úroveň nákladního letadla a na dovršení i úroveň servisu za letu byla strašná. Za celý let rozvezli pouze jídlo, s pitím samostatně mezi jídlem se neobtěžovali. Kvalita letadla i servisu zpět byla lepší, ale celková délka času ztráveného na cestě vzhledem k nepohodlným křeslům byla velmi únavná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super

Strava
Velmi chutná, velký výběr

Služby hotelu
Na úrovni, všichni velmi přátelští

Pláž
Příjemná

Helena R. Š., 28.01.2019, Datum pobytu: 10.1. - 23.1.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Nádherné prostředí, moc hezký a udržovaný resort. Příjemný personál. Chutné jídlo, vynikající ryby. Moře čisté, většinou teplé, rozhodně...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherné prostředí, moc hezký a udržovaný resort. Příjemný personál. Chutné jídlo, vynikající ryby. Moře čisté, většinou teplé, rozhodně jsou ale k užitku boty do vody kvůli mořským ježkům. Je třeba také pčítat s tím, že ne vždy bude možno si zaplavat pro poměrně velký odliv. Celkově naprosto pohodová a relaxační dovolená i díky skvělé delegátce - paní Renatě :-) Zobrazit celou recenzi

Andrea A., 25.01.2019, Datum pobytu: 10.1. - 18.1.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7,6 Komplexní shrnutí dobré.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Komplexní shrnutí dobré. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na danou oblast velmi dobrý standard.

Strava
Rozmanitá a vše velmi dobré.

Služby hotelu
Cestovní kancelář by měla klienty informovat, že v tomto hotelu i při zaplacení all inclusive je možnost této služby využívat pouze v baru u bazénu, nikoliv v hotelu. Dále veškeré ceny, které se v hotelu platí, jsou účtovány v EUR a ne

v USD o čemž jsme také nebyli předem informováni.

Pláž
Pláž čistá, jemný, bílý písek :-)

Anonym, 09.01.2019, Datum pobytu: 27.12.2018 - 6.1.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 9,2 Byli jsme spokojeni se vším kromě letadla,kde bylo málo místa na tak dlouhou cestu.

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni se vším kromě letadla,kde bylo málo místa na tak dlouhou cestu. Zobrazit celou recenzi

Strava
Strava byla rozmanitá a dalo se vždy vybrat na co má člověk chuť.Bylo tam i jídlo typické pro tuto zemi.

Pláž
Pláž byla upravovaná při odlivu a moře no pohádka..

Věra Prudíková, 10.12.2018, Datum pobytu: 22.11. - 5.12.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Samaki Lodge

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie