Recenze hotelů
Nungwi - Zanzibar

Napište svou recenzi

Celkem: 6,8 Nevydařený zájezd pět dní pršelo z toho dva dny jsme nemohli pro silný déšt vyjít ani z apartmánu. Zájezd jsme si zakoupili v březnu jako...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Nevydařený zájezd pět dní pršelo z toho dva dny jsme nemohli pro silný déšt vyjít ani z apartmánu. Zájezd jsme si zakoupili v březnu jako poslední volný termín.Ostatní termíny až do konce května byly vyprodány, přitom v hotelu jsme byli sami Češi ,po nás nikdo nepřijel a v květnu je hotel zavřený-klamavá reklama. Žádný český delegát, kdo neumí anglicky, tak se nedomluví. Cestovka nám zařídila pouze hotel a leteckou dopravu která byla strašná, Při zpáteční cestě jsme čekali 12:00 hod. na terminálu v letišti v Dubaji bez jídla Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování hezké i když čtyři hvězdy to nebyly

Strava
Strava dobrá, hodně ryb ovoce, zeleniny

Služby hotelu
Služby dobré, každý den úklid a výména ručníkůppp

Pláž
Hezká pláž ale vyplavená tráva se neuklízela

Helena Bařinová, 22.04.2018, Datum pobytu: 5.4. - 17.4.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Bohužel současně s námi byli na hotelu i zaměstnanci slovenského mobilního operátora- za odměnu. Chápu že se tam jeli bavit,ale pro nás...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Bohužel současně s námi byli na hotelu i zaměstnanci slovenského mobilního operátora- za odměnu. Chápu že se tam jeli bavit,ale pro nás ostatní to bylo značně nepříjemné. Hodně popíjeli a byli hluční .Myslím že by se toto na 5* hotel nemělo stávat.Bylo to bohužel velké mínus naší dovolené,(Během našeho pobytu se zde vystřídaly dvě skupiny po cca 50 osobách)Škoda jinak super hotel s krásnou pláží Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný pokoj vždy uklizeno ,výhled na moře

Strava
Čekali jsme podle předchozích recenzí trochu víc,ale vždy se dalo vybrat,

Služby hotelu
Personál hotelu super ochotní a příjemní

Pláž
Nádhera vždy dostatek lehátek a uklizeno,obsluha až k lehátku.Doporučuji kupovat výlety na pláži a ne od delegáta.Pro srovnáni --pronájem lodi na rybaření na pláži 300 dolarů od delegáta 600 dolarů. Všechny výlety jsme kupovali na pláži od Abdula a naprostá spokojenost!

Slavomír H., 16.04.2018, Datum pobytu: 9.3. - 22.3.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Diamonds La Gemma dell’ Est

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,4 Skvělá dovolená na krásném místě.

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená na krásném místě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v bungalowech, naprosto vyhovující.

Strava
V rámci zájezdu byla zajištěna snídaně, bohatý výběr. Ostatní stravování v místních restauracích na pláži, nabídka pestrá, chutná.

Služby hotelu
Služby hotelu v pořádku, denní úklid na pokojích, v rámci hotelu čisto a pořádek. Jediná výtka - po dobu našeho pobytu nebyl k dispozici bazén.

Pláž
Pláž přímo u hotelu, čistá, koupání v moři kouzlné, čistá a teplá voda. Nutno počítat s odlivem.

Roman Kalous, 06.04.2018, Datum pobytu: 13.3. - 23.3.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Amaan Bungalows

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Nádherná dovolená

  • 5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi malé

Strava
Paradni

Služby hotelu
Perfektní

Pláž
Naprosto dokonalá

Anonym, 03.04.2018, Datum pobytu: 15.3. - 28.3.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Dovolena splnila ocekavani. Neskutecna plaz, more, zahrada hotelu!! Jen jidlo by se melo zlepsit.. clovek se naji kdyz neni rozmazleny,...

  • 7,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena splnila ocekavani. Neskutecna plaz, more, zahrada hotelu!! Jen jidlo by se melo zlepsit.. clovek se naji kdyz neni rozmazleny, ale neni to to, co by clovek cekal za stravu u more- cerstve ryby, krevety apod..jidlo bylo hodne monotonni a bez vyberu. Co je potreba urcite zlepsit, je typ letadla, kterym se lit takova dalka!! 737-800 ma jen 1 ulicku! A travit 10hod letu s tim, ze 1 ulickou jezdi jidlo, piti, vsichni chodi na zachod a jeste se chcete projit je VELMI NAROCNE! Takove dalky by mely litat vetdi letadla!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na afriku dobre.. uklizeli denne, ciste rucniky apod. Jen koupelna by chtela nove kachlikx a duslednejsi uklid kolem sprchace.

Strava
Jiz jsem psala- clovek se naji, ale neni to an pochutnani.: snidane uplne prumerne a obed a vecere bez napadu..takova jidelna..

Služby hotelu
Vsichni mili, ochotni. Zahrada hotelu krasna, hotel mensi, coz jsme chteli.

Pláž
Prenadherna! Nejhezci z Nungwi. Takze vsechno ostatni, vo nebylo dokonale, tohle vynulovalo.

Romana F., 03.04.2018, Datum pobytu: 22.3. - 31.3.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Skvělá dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné

Strava
Chutná a zdravá

Služby hotelu
Na úrovni

Pláž
Skvělé koupání

Ivana Pitourová, 30.03.2018, Datum pobytu: 16.3. - 27.3.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Celkově byla dovolená velmi pěkná, malebný hotel s krásnou zahradou a pláží, teplé moře, milí zaměstnanci.

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkově byla dovolená velmi pěkná, malebný hotel s krásnou zahradou a pláží, teplé moře, milí zaměstnanci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel pěkný, pokoje střídmě vybavené, ale dostačující.Všude velmi dbáno na čistotu, pravidelně doplňovány v minibaru nápoje a balená voda.

Strava
Strava byla dostačující, ale velmi málo masa,také vzhledem k poloze hotelu bych očekávala více ovoce, ale jídlo bylo chutné.

Služby hotelu
Zaměstnanci hotelu se snažili vyjít vstříc všem požadavkům,všude čisto a uklizeno.

Pláž
Pláž byla krásná, i když vzhledem k odlivům a přílivům byly nepravidelně ve vodě a nebo na pláží chaluhy, ale jen menší množství,nijak to nevadilo, zaměstnanci je uklízeli.Trochu obtěžující byli Masajové a prodejci na pláži,byli až dotěrní, ale vzhledem k chudobě lidí se to dá pochopit.

Dana H., 26.03.2018, Datum pobytu: 13.3. - 23.3.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dovolená se celkem vydařila, až na tu cestu letadlem - to je jen pro otrlé.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se celkem vydařila, až na tu cestu letadlem - to je jen pro otrlé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování skromné ale postačující, celý den jsme byli stejně na pláži či na výletě. Klimatizace fungovala a bylo čisto, žádná zvířátka (švábi atp.) Snad by to chtělo nějakou větší skříň a poličky. Úklid perfektní a kdykoliv. Když něco chybělo ochotný personál to nahradil. (ručníky, křeslo ) V resortu probíhaly práce a i to se dalo přežít. Snad jen ten prázdný bazén - to byl největší problém. Dalo se ležet u bazénu i na pláži.

Strava
Strava výborná - měli jsme polopenzi ale ta je zbytečná protože se dá stravovat v každé místní restauraci a ušetříte.

Jinak jídlo pestré hlavně mořské plody - krevety, langusty, chobotnice, kalamáry - vše výborně upravené a chutné. Žádné zdravotní potíže z jídla a to jsem na výletě jedli vše - hodně ovoce - výborné kokosy, manga, melouny, červené banány atp.

Služby hotelu
Služeb hotelu jsme nevyužívali - výlety jsme platili na místě delegátovi CK. Doprovod na výlety - Renata - výborná - hodně ví o historii i současnosti. Doporučuji, i když výlety s místními jsou vždy levnější.

Pláž
Pláž velmi pěkná - příliv patrný ale dalo se koupat celý den. V blízkosti korály, ale nečekejte Egypt. Jsou menší, rozptýlené ale celkem se dá slušně šnorchlovat. Množství klaunů, ráno perutýni, drobní havýši, hranobřiši atp. Větší ryby velmi málo.

Horymír Dobřický, 26.03.2018, Datum pobytu: 13.3. - 21.3.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Amaan Bungalows

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Služby hotelu byly velmi dobré, personál vždy ochotný, méně však v některých věcech důsledný. Nejhorší překvapení v celkově velmi dobrém...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Služby hotelu byly velmi dobré, personál vždy ochotný, méně však v některých věcech důsledný. Nejhorší překvapení v celkově velmi dobrém dojmu z dovolené byla skutečnost, že CA, ve srovnání s jinými českými hosty od jiných českých cestovek, se o své hosty moc nestará. V hotelu nás měl čekat nějaký anglicky hovořící "delegát". Do konce pobytu jsme jej nepoznali. Na recepci nám řekli, že tam nějaký pán v "zelené košili chodí sedět na recepci na své místo", ale neví jestli je to on. Nikdy, ani v den kdy nám avízovali, že by tam měl být, jsme jej nepotkali a ani nás nikdo nekontaktoval. Museli jsme sami řešit i svůj odjezd z hotelu na letiště přes místní recepční, kteří na rozdíl k ostatním českým hostům, o nás nevěděli zhola nic. Pro nás, z celkově krásné dovolené, to bylo to největší zklamání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování a jeho rychlost byla nadprůměrná. Musíte však zohlednit, že nejste v Evropě nebo Americe, ale v Africe. Personál byl vždy usměvavý, pozorný, velmi vlídný, ochotný a stráááášně moc příjemný. Pokoj byl v africkém nadstandardu, útulný a prostorný s veškerým potřebným a hodícím se vybavením, např. žehlička a žehlící prkno. Je nutné pamatovat na všimné pro uklízečky, kdy dolar na den vystačí.

Strava
Strava byla až do konce velmi pestrá. Od sladkého, zmrzliny, mořských plodů, přes drůbeží k hovězímu masu. Obrovský výběr vegetariánské stravy. Je nutno počítat s pestrou paletou koření a omáček. Překvapením byly pečené brambory v alobalu :-). Výběr a nabídka pití byla taktéž pestrá.

Služby hotelu
Služby hotelu byly nadstandardní. Jediné k vytknutí, při pobytu all inclusive, bylo nedoplňování pokojového minibaru. Na náš dotaz nám sdělili, že to je jen na začátek pobytu, poté už nikoliv.

Pláž
V destinaci je denní dopolední odliv až 500 metrů, následný příliv je o 1,6 metru. Pláž byla nádherně písčitá a jemným bělounkým pískem. Problémem bylo větší vyplavování řas na pláž. Pokud to přehlédnete, tak dojem byl velmi dobrý. Oceán byl krásně prohřátý. Hotelová pláž je v naprosté pohodě s ochrankou před někdy obtížnými domorodci nabízející vše možné i nemožné. Večer jsou vlny větší. Nejkrásnější ze všeho byl večerní západ slunce.

Rostislav M., 26.03.2018, Datum pobytu: 11.3. - 22.3.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: DoubleTree By Hilton

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 7,6 Krásný klidný hotel s nádherná zahradou a perfektní pláží přímo u hotelu s malým odlivem a prostorem. Ale Afrika - Hakuna matata - Nic...

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Krásný klidný hotel s nádherná zahradou a perfektní pláží přímo u hotelu s malým odlivem a prostorem. Ale Afrika - Hakuna matata - Nic není problém ale vše má svůj čas :) - Personal usměvavý, milý, ochotný ale opět Hakuna matata. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Každý má svojí ještěrku

Strava
Obyčejná ale velmi chutná

Služby hotelu
Vstřícné

Pláž
Perfektní

Tomáš Stříhavka, 19.02.2018, Datum pobytu: 26.12.2017 - 6.1.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622

string(14) "smartPixelCode"
NULL