Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Nungwi - Zanzibar

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 Super dovolená, která předčila naše očekávání. Krásné pláže v okolí Nungwi, kouzelná hra barev Indického oceánu, perfektní hotel, milí...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená, která předčila naše očekávání. Krásné pláže v okolí Nungwi, kouzelná hra barev Indického oceánu, perfektní hotel, milí Masajové, super výlety, prostě dovolená plná nezapomenutelných zážitků :)

Předtím než jsme na Zanzibar vyrazili, tak jsme si zjistili o tomto místě hodně informací. Je potřeba si uvědomit, že jste na jiném kontinentě, kde je jiná mentalita lidí a odlišná kultura. Je dobré počítat s tím, že když vyrazíte na pláž nebo do města, tak Vám bude pořád někdo něco nabízet - výlety, suvenýry apod. Stačí buď říct, že už výlety máte od hotelu, případně suvenýry zakoupené. Vše se snažit řešit s úsměvem, i když je to někdy náročné. Pokud s tímto člověk počítá, pak si dovolenou užije naplno.

Jinak za zdí hotelu končí veškerý luxus a začíná realita afrického kontinentu, kdy místní žijí v chatrčích a polorozbořených domech obklopeni odpadky. Sice to nezní moc hezky, ale i to má své zvláštní kouzlo. Měli jsme možnost projít si okolí Nungwi s místními Masaji a cítili jsme se naprosto bezpečně, stejně jako všude na ostrově. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel My Blue se může pochlubit krásným prostředím plným exotických rostlin a palem, o které se zahradníci pečlivě starají. Co se týče čistoty pokojů a celkově hotelu, hodnotíme velmi kladně. Denně kompletní úklid pokojů a výměna ručníků.

Večer před večeří chodí hotelový personál připravit moskytiéru a navíc celý pokoj vystříkají repelentem proti hmyzu. Za celé 2 týdny našeho pobytu se nám dostala do pokoje jen jedna malá krásná ještěrka /viz. foto/ a to jen proto, že jsme nechali otevřený balkon.

Strava
Měli jsme plnou penzi, která obsahovala: snídani, pozdní snídani, oběd, menší svačinu a večeři. Během snídaní, obědů a večeří byly veškeré nápoje zdarma, stejně tak nápoje v minibaru byly zdarma (každý den doplňován), což nás mile překvapilo. Jinak jídla obecně byl dostatek, každý si mohl bez problémů vybrat. Pravidelně vše doplňováno. Vždy bylo jídlo moc dobré :).

Služby hotelu
Personál hotelu My Blue byl vždy velice milý, ochotný, vstřícný a usměvavý.

Skoro každý večer byl nějaký program - během pondělní večeře, která byla u pláže, hrála živá hudba a mohlo se i tančit. V pátek byla africká večeře přímo na pláži, ostatní dny po večeři vystoupení: breakdance, akrobati a masajská show.

Pláž
Pláž před hotelem My Blue je prostě dokonalá. Čistá, udržová a co je hlavní, koupat se dalo po celou délku pobytu. V ostatních částech ostrova je velký problém s odlivem, kdy oceán ustoupí i o několik set metrů a není možné se koupat. Pokud pojedete sem, tak určitě neuděláte chybu.

Miloš H., 01.10.2018, Datum pobytu: 14.9. - 26.9.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

9 fotografií

Celkem: 5,8 Dojem z dovolenky bol úžasný. Ak niekto miluje spojenie prírody, luxusu a exotiky nájde sa tu všetko. Každý deň je tu čo objavovať a...

  • 5,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dojem z dovolenky bol úžasný. Ak niekto miluje spojenie prírody, luxusu a exotiky nájde sa tu všetko. Každý deň je tu čo objavovať a ponuka výletov je veľká. Osobne sa mi páčilo, že hotel je v podstate na okraji miestnej dedinky, takže človek má blízko k domácim a možnosť vidieť skutočný Zanzibar nie len hotelový komplex. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Človek by za tú cenu čakal viac ale ak sa uskromní a vezme sa do úvahy, že hotel sa nachádza v exotickej krajine tak to zvládne aj klient s vyššími požiadavkami. Je to priemerný 3* hotel.

Strava
Raňajky sú typom bufetových stolov, na ktorých však nič moc nie je. Na výber bola väčšinou ryba, zemiaky, mäso, klobása, melón, ananás, pár džúsov, mlieko, toustový chleba a cereálie. Taktiež mali na výber z ranných menu kde boli banánové a ananásové palacinky a rôzne druhy omeliet. Čo sa týka večeri a obedov majú kari aj domáce špeciality a to už bolo o niečo lepšie ako raňajky. Hotel je spojený aj s inými hotelmi. ktoré majú reštaurácie takže každý deň sa dá jesť niekde inde. V blízkosti sú aj plážové reštaurácie a bary, ktoré sú o niečo lacnejšie a kvalita je niekedy lepšia ako v hoteloch. Všade je rozmanitá ponuka morských plodov a jedál. Vždy sú čerstvé.

Služby hotelu
Celkový dojem hotela bol dobrý. Treba sa nastaviť na to do akého prostredia človek inde a veľa neočakávať. V okolí hotela je vlhko takže klíma nie vždy pomôže. Treba brať do úvahy, že hotel nie je nový a tým pádom je celkom opotrebovaný (napr. kúpelňa) ale domáci sa ho snažia udržať vo forme .Na recepcii majú pomerne zlú angličtinu takže som s nimi nič neriešila.

Pláž
Pláže na Nungwi sú najkrajšie aké som videla a to som navštívila napr. Seychely alebo Mexico. Piesok je biely a voda takmer priesvitná.Niektoré dni v nej boli riasy ale tie počas dňa zmizli. Ak neboli bolo všetko čisté.V septembri bola voda svieža ale aj ja ako zimomravý človek som sa v nej dokázala v kľude kúpať. Prístup na pláž priamo z hotela je formou schodov z terasy, na ktorej sú aj lehátka takže sme skorej chodili na centrálnu pláž kde sa dalo vyhnúť prílivom a odlivom, ktoré sú oproti zvyšku ostrova minimálne.

Ema J., 17.09.2018, Datum pobytu: 31.8. - 12.9.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Langi Langi Beach Bungalows

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Až na práci zástupce cestovní kanceláře bylo vše v naprostém pořádku.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Až na práci zástupce cestovní kanceláře bylo vše v naprostém pořádku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídalo úrovni 5*

Strava
Odpovídající 5*

Služby hotelu
Vse na nejvyšší urovni

Pláž
Naprostá spokojenost, jako na fotkách.

Luboš, 10.09.2018, Datum pobytu: 28.8. - 5.9.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Diamonds La Gemma dell’ Est

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dovolenka splnila naše očakávania. Vyplnila všetky plánované činnosti - relax, výlety, nákupy. Hotel aj keď mal bar, alebo každý druhý...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka splnila naše očakávania. Vyplnila všetky plánované činnosti - relax, výlety, nákupy. Hotel aj keď mal bar, alebo každý druhý večer nejaký program (tanec, spev, trhy...), nikdy sa nestalo, že by sme boli vyrušovaný. Striktne dodržali čas programu - 2 hodiny a nastal v celom areály hotela pokoj. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo vyhovujúce. Nedá sa nič vytknúť vybaveniu izby, čistote.

Strava
Rozmanitá, chutná, klasický výber ako aj v iných hoteloch. Držali sa európskej aj svojej tradičnej stravy. Každý deň grilovali, dokonca každý deň v ponuke vždy iná polievka na obed aj na večeru.

Služby hotelu
Hotel pozostáva z viacerých malých bungalovov. Služby v poriadku, využila som aj čistiareň.

Pláž
Pláž čistá, udržiavaná, každý deň odstránené riasy, pohrabaný piesok. Lehátka sú k dispozícii ale v časti hotela, ktorá je opticky delená od pláže vyšším múrikom. Areál je strážený, domáci sa nedostanú do hotela.

Voda je v tejto časti asi najčistejšia a to sme každý deň prechádzali komplet dostupnú pláž, ktorá je dlhá minimálne 3 km a mali sme čo porovnávať.

Jana S., 27.07.2018, Datum pobytu: 13.7. - 24.7.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 6,8 Nevydařený zájezd pět dní pršelo z toho dva dny jsme nemohli pro silný déšt vyjít ani z apartmánu. Zájezd jsme si zakoupili v březnu jako...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Nevydařený zájezd pět dní pršelo z toho dva dny jsme nemohli pro silný déšt vyjít ani z apartmánu. Zájezd jsme si zakoupili v březnu jako poslední volný termín.Ostatní termíny až do konce května byly vyprodány, přitom v hotelu jsme byli sami Češi ,po nás nikdo nepřijel a v květnu je hotel zavřený-klamavá reklama. Žádný český delegát, kdo neumí anglicky, tak se nedomluví. Cestovka nám zařídila pouze hotel a leteckou dopravu která byla strašná, Při zpáteční cestě jsme čekali 12:00 hod. na terminálu v letišti v Dubaji bez jídla Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování hezké i když čtyři hvězdy to nebyly

Strava
Strava dobrá, hodně ryb ovoce, zeleniny

Služby hotelu
Služby dobré, každý den úklid a výména ručníkůppp

Pláž
Hezká pláž ale vyplavená tráva se neuklízela

Helena Bařinová, 22.04.2018, Datum pobytu: 5.4. - 17.4.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,8 Bohužel současně s námi byli na hotelu i zaměstnanci slovenského mobilního operátora- za odměnu. Chápu že se tam jeli bavit,ale pro nás...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Bohužel současně s námi byli na hotelu i zaměstnanci slovenského mobilního operátora- za odměnu. Chápu že se tam jeli bavit,ale pro nás ostatní to bylo značně nepříjemné. Hodně popíjeli a byli hluční .Myslím že by se toto na 5* hotel nemělo stávat.Bylo to bohužel velké mínus naší dovolené,(Během našeho pobytu se zde vystřídaly dvě skupiny po cca 50 osobách)Škoda jinak super hotel s krásnou pláží Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný pokoj vždy uklizeno ,výhled na moře

Strava
Čekali jsme podle předchozích recenzí trochu víc,ale vždy se dalo vybrat,

Služby hotelu
Personál hotelu super ochotní a příjemní

Pláž
Nádhera vždy dostatek lehátek a uklizeno,obsluha až k lehátku.Doporučuji kupovat výlety na pláži a ne od delegáta.Pro srovnáni --pronájem lodi na rybaření na pláži 300 dolarů od delegáta 600 dolarů. Všechny výlety jsme kupovali na pláži od Abdula a naprostá spokojenost!

Slavomír H., 16.04.2018, Datum pobytu: 9.3. - 22.3.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Diamonds La Gemma dell’ Est

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (1)

Celkem: 8,4 Skvělá dovolená na krásném místě.

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená na krásném místě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v bungalowech, naprosto vyhovující.

Strava
V rámci zájezdu byla zajištěna snídaně, bohatý výběr. Ostatní stravování v místních restauracích na pláži, nabídka pestrá, chutná.

Služby hotelu
Služby hotelu v pořádku, denní úklid na pokojích, v rámci hotelu čisto a pořádek. Jediná výtka - po dobu našeho pobytu nebyl k dispozici bazén.

Pláž
Pláž přímo u hotelu, čistá, koupání v moři kouzlné, čistá a teplá voda. Nutno počítat s odlivem.

Roman Kalous, 06.04.2018, Datum pobytu: 13.3. - 23.3.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Amaan Bungalows

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Nádherná dovolená

  • 5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi malé

Strava
Paradni

Služby hotelu
Perfektní

Pláž
Naprosto dokonalá

Anonym, 03.04.2018, Datum pobytu: 15.3. - 28.3.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Dovolena splnila ocekavani. Neskutecna plaz, more, zahrada hotelu!! Jen jidlo by se melo zlepsit.. clovek se naji kdyz neni rozmazleny,...

  • 7,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena splnila ocekavani. Neskutecna plaz, more, zahrada hotelu!! Jen jidlo by se melo zlepsit.. clovek se naji kdyz neni rozmazleny, ale neni to to, co by clovek cekal za stravu u more- cerstve ryby, krevety apod..jidlo bylo hodne monotonni a bez vyberu. Co je potreba urcite zlepsit, je typ letadla, kterym se lit takova dalka!! 737-800 ma jen 1 ulicku! A travit 10hod letu s tim, ze 1 ulickou jezdi jidlo, piti, vsichni chodi na zachod a jeste se chcete projit je VELMI NAROCNE! Takove dalky by mely litat vetdi letadla!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na afriku dobre.. uklizeli denne, ciste rucniky apod. Jen koupelna by chtela nove kachlikx a duslednejsi uklid kolem sprchace.

Strava
Jiz jsem psala- clovek se naji, ale neni to an pochutnani.: snidane uplne prumerne a obed a vecere bez napadu..takova jidelna..

Služby hotelu
Vsichni mili, ochotni. Zahrada hotelu krasna, hotel mensi, coz jsme chteli.

Pláž
Prenadherna! Nejhezci z Nungwi. Takze vsechno ostatni, vo nebylo dokonale, tohle vynulovalo.

Romana F., 03.04.2018, Datum pobytu: 22.3. - 31.3.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 10 Skvělá dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné

Strava
Chutná a zdravá

Služby hotelu
Na úrovni

Pláž
Skvělé koupání

Ivana Pitourová, 30.03.2018, Datum pobytu: 16.3. - 27.3.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622