Recenze hotelů
Zanzibar

Napište svou recenzi

Celkem: 8.4 Já jsem měl celou dobu zažívací problémy.

  • 8.5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Já jsem měl celou dobu zažívací problémy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování výborné.Měl jsem křeslo které mělo špatné nohy až jsem jednou z něj spadl dozadu a uhodil jsem se do hlavy, kolena, lokte.Křeslo jsem okamžitě vyhodil ven a za chvíli přišli sprejovat proti moskytům.Nereagovali na mojí stížnost až druhý den ráno se mi povedlo křeslo vyměnit.

Strava
Celouý dobu zažívací problémy.

Služby hotelu
Velmi dobrý dojem

Pláž
Pláž krásná, ale při odlivu koupání velmi problematické, při přílivu dost velké vlny,

Bohumír Kavkarndr., 27.06.2022, Datum pobytu: 15.6. - 23.6.2022
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Pingwe, Hotel: Karafuu Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená byla úžasná. Byla jsem velmi spokojená s přístupem paní Knedlové z Invie, která nám dovolenou zajišťovala.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla úžasná. Byla jsem velmi spokojená s přístupem paní Knedlové z Invie, která nám dovolenou zajišťovala. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel udržovaný, pokoje čisté, moderní, pravidelně uklízené. Večer servis v podobě přípravy pokoje ke spánku (včetně vystříkání proti hmyzu).

Strava
Se stravou jsme byli spokojení. Výběr jídel nebyl tak široký, jak jsme zažili v jiných destinacích, ale myslím, že každý si vybere. Nejvíce jsem byla nadšená z chutného ovoce.

Služby hotelu
Hotelový personál se velmi snažil a staral se o nás. Myslím, že v tomto ohledu byl hotel ve srovnání s jinými destinacemi nadstandartní.

Pláž
Pláž nádherná, jako v pohádce.

Monika Stejskalová, 27.06.2022, Datum pobytu: 15.6. - 24.6.2022
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.4 Krásný hotel přímo na břehu pláže s ubytováním v autentických bungalovech, ale s luxusním vybavením. "Rodinná" atmosféra...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásný hotel přímo na břehu pláže s ubytováním v autentických bungalovech, ale s luxusním vybavením. "Rodinná" atmosféra hotelu, žádný obrovský komplex, kde si lidi šlapou po hlavách. Personál hotelu si vás hýčká po všech stránkách. Všichni jsou neuvěřitelně vstřícní, při každém potkání se na vás usmějí nebo pozdraví a rádi si s vámi třeba jen na chvilku popovídají. Každý večer se po večeři sejde v pool baru většina ubytovaných a můžete se skamarádit, popovídat si u skleničky výborného nealkoholického zázvorového piva Tangawizi, nebo u famózního home juice mixu či koktejlíku. Nikdo po vás neloudí peníze, ale pokud někomu dáte i malinké spropitné třeba za úklid nebo za odvoz kufrů, je na něm vidět radost. Hotel opravdu vřele doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V hotelu je více druhů bungalovů. V tom našem byla centrem prostorná ložnice s prosklenou přední stěnou a s velkou pohodlnou postelí s moskytiérami. Hned vedle byla malá šatna s trezorem a skříněmi, a dále koupelna a samostatná toaleta. Nelekněte se, nikde nejsou vnitřní dveře, takže toaleta oddělena jen závěsem, ale zvyknete si :D Úklid a výměna ručníků probíhá každý den, jednou se nám stalo, že nám nedali nové ručníky, ale jak jsme problém nahlásili, hned se omlouvali, že nestíhají prát a během hodinky donesl manažer nové.

Strava
Velmi pestrý bufet. Hodně ryb a mořských plodů, luštěniny, brambory, různá masa na kari i dušená, pečená. Gril s rybami a tuny známé i neznáme zeleniny na mnoho způsobů. Dobré dezerty a luxusně chutnající ovoce ke každému jídlu. Pro Evropana to není standardní kontinentální strava, ale pokud jste konzervy, vždy je k dispozici pult, kde vám udělají těstoviny s čerstvou omáčkou. Můžete ochutnat zase trochu něco jiného. Vždy je k dispozici i stůl, na kterém jsou tradiční africká jídla - doporučuji ochutnat. Jeden večer je "africká" večeře, kde můžete ochutnat tradiční místní kuchyni - zajímavý zážitek.

V rámci all inclusive je mimo standardní 3 denní jídla v baru vždy k dispozici nějaký sandwich, zákusky, ovoce a káva. V hotelu jsou dva druhy all inclusive. Ve standardním je několik nealko nápojů, pivo, víno a od 18 hodin alkoholické koktejly. Připlatit si můžete za nadstandardní all inclusive a můžete si nechat dělat alko koktejly celý den.

Služby hotelu
Každodenní úklid samozřejmostí, čistota pokojů i okolí hotelu a pláže samozřejmostí. Každý večer je nějaký program (artisti, břišní tanečnice, karaoke, kvízy, ...). V bazénu každé dopoledne aqua gym, k dispozici kulečník, stolní tenis, beach volejbal, občas se na pláži pořádá fotbal. Pokud se sami bojíte do "města", můžete vyrazit i z hotelu na společnou procházku.

V baru a okolí bazénu je bezplatná wifi (na pokoj za příplatek), ale nečekejte žádné závratné rychlosti. Občas si stáhnete fotku, přečtete zprávy, na FB to stačí, ale nakoupit v českém e-shopu je záležitost na 20 minut, na práci to rozhodně není.

Pláž
Hotel má samostatnou pláž "na útesu", kde jsou zdarma lehátka se slunečníky. Hotelová pláž je hlídaná, nebudou vás otravovat žádní prodejci. Po schodech se dostanete k moři na druhou písečnou pláž, kde už vás občas otravují prodejci zájezdů/suvenýrů. Příliv a odliv je cca 3 výškové metry, ale moře jde na této části ostrova do hloubky, takže při odlivu ustoupí tak o 30 metrů a koupat se můžete jak za přílivu, tak za odlivu. Při přílivu jsou v moři chaluhy, ale dá se to zvládnout. Jinak je moře nádherně čisté. Boty do vody nejsou třeba. Na potápění to u hotelu moc není, žádný velký podmořský život. Procházky po pláži při odlivu cca 3 km na každou stranu jsou nádherné.

Marek Pavlík, 23.06.2022, Datum pobytu: 8.6. - 20.6.2022
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Sandies Baobab Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.8 Nejkrásnější dovolená. Průzračné tyrkysové moře, bílý písek. Krásná příroda.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nejkrásnější dovolená. Průzračné tyrkysové moře, bílý písek. Krásná příroda. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné, všude čisto.

Strava
Chutná a rozmanitá strava, hodně ovoce a zeleniny.

Služby hotelu
Spokojenost.

Pláž
Krásná čistá pláž, malý odliv.

Jana Malinová, 20.06.2022, Datum pobytu: 5.6. - 16.6.2022
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Sandies Baobab Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Zanzibar hotel Ocean Paradise Resort & Spa. URČITĚ DOPORUČUJI. Tato dovolená předčila má očekávání. Jelikož můj koníček je cestování...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Zanzibar hotel Ocean Paradise Resort & Spa. URČITĚ DOPORUČUJI. Tato dovolená předčila má očekávání. Jelikož můj koníček je cestování a opravdu jsem už dost procestovala (mohu srovnávat), tato dovolená patří mezi mé TOP. A protože jsme nejely v sezóně (5/2022) bylo méně hostů, byla to klidná odpočinková dovolená. Nádherné prostředí ( fotky v cestovce nelžou ) umocnila i vstřícnost personálu. Personál se na nás vždy usmíval a okamžitě nápomocen. Při prvním setkání s personálem se nás zeptali na jména a od toho dne nás oslovovali naším jménem ( zdánlivá maličkost). Snídaně a večeře formou bufetu. Oběd dle menu. Můžete si nechat udělat jak chcete propečený steak, grilované kuřecí, grilovaný tuňák, chobotnice, ryby a pro lidičky, kteří neholdují masu, pro ně jsou připravené různé saláty. Někdo má rád zase pizzu - ta byla také v různých kombinacích. K tomu všemu byla k večeři pokaždé jiná kuchyně ( indická, thajská, italská a pod.) Dezerty, ovoce (všeho druhu), zmrzlina. K pití, pivo, víno, limo, různé koktejly (byly moc dobré), prostě na co si vzpomenete, bylo. Každý den byly na tabuli napsány 3 alkoholické koktejly - včetně popisu co se v něm nachází ( každý den jiné ) a 1 nealkoholický (opět včetně popisu). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo nádherné v krásné zahradě o kterou pečovali zaměstnanci. Pokoj čistý, každý den nové ručníky (aniž byste je pohazovali po zemi - jako je v jiných zemích požadavek o výměnu). Večer vám přijdou zatáhnout závěsy, vystříkají proti komárům (není to cítit), zatáhnou moskytiéru nad postelí a rozestelou. K tomu všemu vám rozsvítí, aby jste nepřišli do tmy.

Strava
Každý večer při večeři vám hraje živá hudba a pokud má někdo narozeniny, personál udělá shou mezi lidmi s dortem, který nakonec předají oslavenci ( skoro každý den měl někdo narozeniny ). Po jedné večeři nám přišli dokonce udělat shou masajové - moc pěkné.

Služby hotelu
Animátoři byli úžasní, kdo chtěl, každý den se hrál volejbal, cvičilo se v bazénu nebo mohl s animátorem podniknout dopoledne výlet (zdarma) procházku po pláži do vedlejší vesnice, kde nám ukázal, jak tam obyvatelé žijí, jejich obydlí, ukáže vám tamní školu a nemocnici. Poslední den jsme měly odlétat až ve 23 hod. (odjezd z hotelu v 19:30 hod ) a pokoje vyklidit ( dle cestovky ) do 10 hod. (dopoledne ) s tím, že kufry nechat na recepci. Po domluvě s recepcí ( že si doplatíme pokoj do 18 hod. včetně obědu ) nám bylo sděleno, že když máme all inclusive, tak nám prodlouží pobyt až do 18:00 hod, nemusíme nic platit a to včetně jídla i pití.

Pláž
Pláž byla čistá, moře pozvolné. Za nás se první 3 dny dalo koupat ráno, pak byl velký odliv a k večeru bylo moře zpět u břehu. Zbytek dovolené odliv nebyl. Pokud je odliv, je dobré mít boty do vody. Měly jsme výlety a u jednoho se zastavím, ten opravdu doporučuji. Plavat s delfíny. Bylo to něco neuvěřitelného. Krásný zážitek, doslova plavete vedle nich. Alespoň nám se to povedlo. Pak nás vzali na šnorchlování s rybama (různé druhy rybiček, korály), dají vám chleba a vy krmíte ryby přímo z ruky. Tady doporučuji se hodně mazat krémem na opalování.

Prostě nádherná dovolená.

Blanka J., 07.06.2022, Datum pobytu: 18.5. - 26.5.2022
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Kiwengwa, Hotel: Ocean Paradise Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Kdo miluje Afriku, moře, šnorchlování, tropickou přírodu… nebude zklamaný.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Kdo miluje Afriku, moře, šnorchlování, tropickou přírodu… nebude zklamaný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl prostorný, nové moskytiéry, funkční klimo, denně uklizeno, voda bez problémů, pitná voda denně doplněná. Akorát nefungoval pokojový telefon, ale ten by nám byl stejně k ničemu. Vzhledem k poloze domečku jsme chytali i wifi, která je jinak pro pokoje /domky/ zpoplatněná. Malá teráska před vstupem do domku ohraničena předzahrádkou se vzrostlými keři, takže soukromí zajištěno dostatečně.

Strava
Strava v hotelu i mimo něj mimořádně chutná, rozmanitá, čerstvá, plná místního koření. I s dětmi jsme jedli na “ulici” a nic se nepřihodilo. Vodu jsme pili balenou a zmrzlinu raději oželeli.

Služby hotelu
Vše bez větších problému - na africké poměry. Výměny světla na venkovní terase jsme se sice nedočkali a občas bylo třeba něco zaurgovat, ale není to nic hodné zmínky.

Pláž
Pláž hned vedle hotelu, denně upravovaná od řas.

Pavlína R., 16.05.2022, Datum pobytu: 4.5. - 12.5.2022
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Sandies Baobab Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Předčilo naše očekávání.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Předčilo naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bungalov v africkém stylu,pokoj prostorný ,úklid denně, vše funkční.

Strava
Strava pestrá.Velký výběr ovoce,nápojů,dezertů,zmrzliny.

Služby hotelu
Vždy usměvavý a ochotný personál.

Pláž
Přímo na pláži,dopoledne odliv,odpoledne se dalo plavat,vhodná obuv do vody (Ježci) Při odlivu spousta řas na pláži,dost krabů.

Miroslav Kocůrek, 01.05.2022, Datum pobytu: 4.4. - 15.4.2022
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Kiwengwa, Hotel: Ocean Paradise Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.8 Hotel odpovida 4*, personal mimoradne vstricny, vynikajici kvalita Strabo, cistota

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel odpovida 4*, personal mimoradne vstricny, vynikajici kvalita Strabo, cistota Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi pohodlne, funkcni a ciste

Strava
Kvalitni svou skalou I zpracovanim

Služby hotelu
Velmi vstricni, ochotni, flexibilni. Nic nechybelo.

Pláž
Cista, prazdna, diskretne hlidana

Terezie S., 29.04.2022, Datum pobytu: 15.4. - 24.4.2022
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Kiwengwa, Hotel: Ocean Paradise Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Malý klidný stylový hotel

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Malý klidný stylový hotel Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pěkné a čisté ubytování

Strava
vynikající strava

Služby hotelu
ochotný a milý personál, vždy spolehlivě a na smluvený čas zajistili domluvené

Pláž
malá pláž s bílým pískem, bezvětrná oblast, hotelová lehátka blízko pláže, kam nebyl umožněn vstup místním prodejcům, výborná lokalita, vliv odlivu a přílivu na blízkost moře nebyla tak znatelná.

Jitka Kyselová, 22.04.2022, Datum pobytu: 7.4. - 19.4.2022
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (2)