Recenze hotelů
Zanzibar

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Byla to naprosto skvělá, úžasná a báječná dovolená!!!! Za nás 10 z 10 ⬆️ Opravdu ráj na zemi.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla to naprosto skvělá, úžasná a báječná dovolená!!!! Za nás 10 z 10 ⬆️

Opravdu ráj na zemi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme měli velice hezký a útulný.

Každý den vzorně uklizen.

Nutno ale podotknout, že jsme měli každý den o zážitek postaráno

Strava
Velice bohatý výběr. Ovoce, saláty, zákusky no prostě vše, na co si jen vzpomenete

Služby hotelu
Všichni velice milý a přátelští.

JAMBO - AHOJ slyšíte že všech stran.

Pláž
Pláž byla naprosro úžasná. Moře bylo teplé a čisté. Je fajn mít s sebou boty do vody. Když je odliv objeví se ježci.

Klára J., 13.02.2019, Datum pobytu: 22.1. - 30.1.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Poprvé exotika, ale stálo to za to. :-) Jen škoda, že se do těchto končin cestuje v podstatě celý den. Byla to prostě jiná dovolená, než...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Poprvé exotika, ale stálo to za to. :-) Jen škoda, že se do těchto končin cestuje v podstatě celý den.

Byla to prostě jiná dovolená, než na jakou jsme dosud byli zvyklí, ale stála za to!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jiné ubytování než byl člověk zvyklý v Egyptě, Turecku, Mallorce atp... Velmi se nám líbila rodinná atmosféra v samotném hotelu i jeho příslušenství (např. bazén, pláž).

Strava
Výborná, i když se může zdát někomu malý výběr z jídel (opět pod zvykem z Egypta, Tuniska atp.), tak výběr byl dostatečný; za nás pak především velký, ale opravdu velký, dostatek mořských plodů.

Služby hotelu
Vše perfektní!

Pláž
Teplejší moře jsem nezažil, čisté, jemný písek, při odlivu se konaly procházky po velmi široké pláži, děti si přišly na své při sledování mořských živočichů.

David V., 13.02.2019, Datum pobytu: 29.1. - 8.2.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Samaki Lodge

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 6 Fajn dovolená pokud člověk má lebce nadhled

  • 5,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Fajn dovolená pokud člověk má lebce nadhled Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Klasické pokoje s lebce sportovní koupelnou..Každý den úklid.Na noc natáhnou moskytieru.....Někdy dodají 2 jindy 4 ručníky

Strava
Jídlo je chutné.vyběr lehce omezený.. Snídaně tousty zelenina palačinka na přání omelety.. Dále ovoce džusy fazole slanina vejce apod. Oběd- těstoviny. hovězí ryby plus 2-4 další možnosti.Sladke dobré ale po dobrání se moc nedoplňují.

Služby hotelu
Moc milý a ochotný personál

Pláž
Dopoledne odliv.vhodne mít obuv do vody.. Odpoledne nádherné moře plavání úžasné.

Anonym, 09.02.2019, Datum pobytu: 29.1. - 8.2.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Zajímavá dovolená, která stojí za absolvování. Nečekejte, ale úroveň ubytování, výběr jídla a hlavně nápojů, jako například v severní...

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Zajímavá dovolená, která stojí za absolvování. Nečekejte, ale úroveň ubytování, výběr jídla a hlavně nápojů, jako například v severní Africe – Egypt, Tunisko. Cesta z Prahy do Hurghady 4,5 hodiny, tam technické hodinové mezipřistání a pokračování 4,5 hodinovým letem na Zanzibar. Takže 10 hodin čistého času v letadle. Letadlo bylo využité do posledního místa, prostoru na nohy opravdu málo. Na zpáteční cestě počítejte s tím, že se první jídlo podává až mezi Mombasou a Hurghadou, což je cca 8 hodin po opuštění hotelu. Přesto jsme byli z dovolené a hlavně z výletů nadšeni. Výlety jsme si sjednali u Amose a Jerryho, kteří nabízí výlety na pláži a je možno se nimi, domluvit česky, ceny jsou podstatně výhodnější než u delegátky a platí se až při návratu před hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni jsme byli v hlavní budově nad recepcí, třetí patro bez výtahu, občas po návratu z pláže, před večeří byl slabý tlak vody. Elektřina fungovala bez problémů. Na pokoji nebyl žádný hmyz. Úklid a výměna ručníků, každý den. Wi-Fi fungovala na recepci, občas i na pokoji. Trezor zdarma, lednička na vyžádání a za poplatek. Pokoj velmi jednoduše zařízený, ale vzhledem k tomu, že jsme tam chodili jen přespat dostačující. Z pokoje jsme měli výhled do „pralesa“ a boční na moře.

Strava
Měli jsme doplaceno ALL inklusive, ovšem čerpání alkoholických nápojů je omezeno na pivo, víno a jeden místní alkoholický nápoj typu „Džin“. Pokud chcete koktejly, nebo jiný alkoholický nápoj, tak vám je účtují. Jídlo bylo velmi chutné, vždy jsme si vybrali, nečekejte sýry, nebo šunku, ale chuť čerstvého ovoce je nesrovnatelná s tím co se prodává v ČR.

Služby hotelu
Majitelem hotelu je Ital a tak jsou 2/3 hostů této národnosti, zbytek jsou Češi. Každý den animační programy, které se po týdnu opakují, animátoři se snaží, ale pokud nemáte zájem se něčeho účastnit, tak neobtěžují. Vyzkoušeli jsme hodinovou relaxační masáž. Zaměstnanci hotelu se snaží. Závěrečné vyúčtování za pokoj je možné, jak v eurech, tak v dolarech.

Pláž
Odliv a příliv se střídá cca po 6 hodinách, takže půl dne se koupete v moři, které je úžasně teplé, půl dne se můžete procházet po mořském dnu, obdivovat hvězdice a políčka řas, které pěstují místní ženy, na tyto procházky jsou vhodné boty, protože se tam vyskytují i mořští ježci. K dispozici jsou dva bazény, jeden větší u kterého je i bar fungující od 10 do 22 hodin. Druhý bazén je menší relaxační. Nepodceňujte opalovací krémy s vysokým faktorem 50+ i pod mrakem to opaluje.

Anonym, 09.02.2019, Datum pobytu: 17.1. - 30.1.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Celkem: 6,8 Celkově se nám dovolená líbila. Let byl sice dlouhý, ale překvapilo nás, že bylo dost místa na sezení a jídlo v letadlo bylo vynikající....

  • 7,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově se nám dovolená líbila. Let byl sice dlouhý, ale překvapilo nás, že bylo dost místa na sezení a jídlo v letadlo bylo vynikající. Obsluha velice milá a příjemná.

Chtěli jsme přírodní rezort a ne hotel, což splnilo naše očekávání. Rezort byl čistý, příjemná atmosféra malého počtu ubytovaných. Personál vstřícný, milý, ochotný. Rádi se učili česká slovíčka. Každé ráno uklízeli bungalovy, navečer pak odestýlali, chodili rozsvěcet na terásku. Manažer resortu dbal na pořádek kolem bungalovů a pláže. Jen bylo škoda, že stříšek s lehátky bylo málo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo lacinější dovolené, ale nám to nevadilo, bylo čisto a pokoj každý den uklizený, postel ustlaná. Večer pak chodili odestýlat, takže v tomto směru spokojenost.

Strava
Jídlo - to je otázka. Jídlo mi moc nechutnalo. To byla velká slabost tohoto resortu. Nabídka stále stejná. Pokud jsme byli na výletě a tam si dávali jídlo - bylo vynikající. Předpokládali jsme, že bude v nabídce hodně mořských ryb a plodů moře, ale bohužel. Ryba byla minimálně a jen jako obalený a osmažený karbanátek. Mořské plody v jakési omáčce.

Služby hotelu
Služby - jedním slovem všichni se snažili. Ale nabídka byla minimální. Zřejmě, aby byla co nejlevnější. Sice jsme měli v nabídce čerstvé džusy, ale v podstatě byl jen jeden a to melounový. V tomto směru opravdu nic moc.

Pláž
Pláž byla krásná, jemný píseček. Každý den uklizená. Ale bohužel byl přes den velký odliv, takže v resortu jsme si moře moc neužili. Proto jsme jezdili na výlety, které byly nádherné a plné zážitků. Delegátka Renata byla úžasná. Na každém výletě nám podávala maximum informací. Byla ochotná vždy poradit, pomoci, upozornit na zvláštnosti.

Iva Loudilová, 07.02.2019, Datum pobytu: 22.1. - 30.1.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Hotel: Hakuna Majiwe

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Krásný hotel rodinného typu.Velká a široká pláž přímo u hotelu. Vše perfektně čisté.Hotel je nový a velmi vkusný .Naprostá spokojenost ve...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásný hotel rodinného typu.Velká a široká pláž přímo u hotelu. Vše perfektně čisté.Hotel je nový a velmi vkusný .Naprostá spokojenost ve všem . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné pokoje s výhledem na moře.Perfektně čisté a hezky zařízené.

Strava
Jídlo většinou v Italském stylu -výborné

Pavlína K., 06.02.2019, Datum pobytu: 15.1. - 25.1.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Hotel: Dreams Bay Boutique (Matemwe)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 1 Resort bez přístupu do moře, odpadky na pláži a v resortu, chudý výběr jídla, ovoce a nápojů, neomluvitelný přístup a komunikace...

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Resort bez přístupu do moře, odpadky na pláži a v resortu, chudý výběr jídla, ovoce a nápojů, neomluvitelný přístup a komunikace delegátky Andrey - díky těmto událostem se nám ještě zvýšila cena dovolené o 750 dolarů – doprava k moři, strava, pití. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 05.02.2019, Datum pobytu: 22.1. - 1.2.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Kiwengwa, Hotel: Moja Tuu Luxury Villas

Byla tato recenze užitečná? Ano (12) Ne (0)

25 fotografií

Celkem: 8 Je to země kde čas nehraje roli.. maximálně jsem vypla a relaxovala! Fajn výlety od CK - skvěle a velmi profesionální delegátky ( Renatka...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Je to země kde čas nehraje roli.. maximálně jsem vypla a relaxovala! Fajn výlety od CK - skvěle a velmi profesionální delegátky ( Renatka a Andrejka )! Není to nic pro lidi co potřebuji evropský servis. Za mě to byla oáza klidu a pohody. Hakuna ma tata Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté a naprosto v pořádku.

Strava
Jsem hrozně vybírava.. vždy jsem se najedla, no, doma je doma

Pláž
No.. v této části je odliv a příliv hodně znát

Anonym, 05.02.2019, Datum pobytu: 26.12.2018 - 4.1.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)