Recenze hotelů
Zanzibar

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Zanzibar je nádherný ostrov, který jsem celý procestovala s místními průvodci Jerrym a Ámosem, mluví česky, ukáží Vám možné i nemožné a...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Zanzibar je nádherný ostrov, který jsem celý procestovala s místními průvodci Jerrym a Ámosem, mluví česky, ukáží Vám možné i nemožné a hodně se s nimi nasmějete. Během výletu oběd, nápoje a ovoce (krevety, langusty, ryby, kuře, mango, ananas, meloun, papája, banány.....)

Využijte jejich služeb a nevěřte tomu, že kdo si nekoupí výlet od delegátky hned cestou z letiště na hotel, tak žádný nemá.

Hodně Čechů potom litovalo, že už zaplatili zálohu dopředu. Jerry má pestrou nabídku výletů za mnohem nižší ceny. Byla to dovolená mých snů, která předčila mé očekávání, kam se určitě vrátím. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
v africkém duchu, skromné, ale vyhovující, vše čisté, pravidelný úklid a výměna ručníků

Strava
kuchaři milí, personál ochotný a usměvavý, hned Vám nalijí vodu, strava vynikající a pestrá, ryby, mořské plody, různě upravené a skvěle dochucené pokrmy, zeleninové saláty, zákusky a za mě nejlepší ovoce, které jsem kdy jedla, nikde žádné fronty, pohoda

Služby hotelu
zaměstnanci hotelu jsou velmi příjemní, snaží se mluvit česky, osušky za vratnou zálohu 5USD. Každý večer byl nějaký program, přes den se o zábavu postarali animátoři

Pláž
překrásná, snažili se uklízet, chodila jsem plavat brzy ráno, voda perfektní, potom odliv, tak je vhodné vyjet na výlet, nebo s místními Masaji podniknout procházku na políčka, kde místní ženy pěstují řasy, ukáží Vám nádherné hvězdice a poví Vám spoustu zajímavostí, odpoledne příliv a úžasné koupání, kdy voda měla kolem 38 stupňů, neskutečná nádhera.

Na pláži si Vás též najde místní průvodce Jerry, tak neváhejte s ním objevit kus překrásné Afriky, opravdu to stojí za to. Domluvte si s ním též návštěvu školky a školy a nezapomeňte přibalit nějaké sladkosti, pastelky, sešity, budou Vám velice vděčni.

Anonym, 17.02.2020, Datum pobytu: 4.2. - 14.2.2020
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Při odlivu 3 fotografie

Celkem: 7,6 Zanzibar je hezký ostrov a země, je zde co vidět a užít. Negativní jsou vysoké poplatky ubytovací(8 USD/den/osoba),které nejsou nikde ve...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Zanzibar je hezký ostrov a země, je zde co vidět a užít. Negativní jsou vysoké poplatky ubytovací(8 USD/den/osoba),které nejsou nikde ve vztahu k turistice patrné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisto,jednoduché,trochu úspornější obměna osušek

Strava
Každý den obdobná,ale velmi chutná, velmi bohatá na pokrmy z ryb a plodů moře

Služby hotelu
Bez poplatku obdobné jako v jiných destinacích, animační programy slušné.

Pláž
pláž ovlivněna velkým přílivem a odlivem, udržovaná, to ale nijak nevadí v kombinaci s pěknými bazémy.Procházky po pláži příjemné, možno vidět pěstování řas a jiné

Jan Nechuta, 17.02.2020, Datum pobytu: 4.2. - 14.2.2020
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Krásná dovolená

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nový hotel, ubytování hezké

Strava
Kvalitní a dobrá

Služby hotelu
výborné

Pláž
krásná a zajímavá

Petr Minařík, 17.02.2020, Datum pobytu: 4.2. - 14.2.2020
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Hotel: Dreams Bay Boutique (Matemwe)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Dovolenka bola skvelá. Rezort nádherný aj keď izby jednoduchšie, ale vždy čisté. Jedlo výborné a personál veľmi milý a ochotný. Pláž je...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola skvelá. Rezort nádherný aj keď izby jednoduchšie, ale vždy čisté. Jedlo výborné a personál veľmi milý a ochotný. Pláž je nádherná a čistá. Odporúčam pocestovať a podniknúť výlety. My sme boli na všetkých, okrem Tanzánie, kvôli očkovaniam. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Rezort nie je veľký, ale zato nádherný. Všetko je v africkom štýle. Izby boli jednoduchšie, ale každý deň upratané.

Strava
Strava je formou bufetu. Výber bol veľký a jedlo veľmi chutné, ale často sa to opakovalo. Pizza bola fantastická.

Služby hotelu
Hotel sa veľmi snažil, ale program je prispôsobený len talianským hosťom. Dohovoriť sa dá anglicky a taliansky, ale aj rukami a nohami :D niet sa čoho báť.

Pláž
Pláž široká a čistá s nádherným bielym pieskom a super prístupom do oceánu. Pláži niet čo vytknúť. Treba však topánky do mora.

Ingrida Vajsabelová, 13.02.2020, Datum pobytu: 29.1. - 6.2.2020
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Hotel: Dongwe Club Vacanze

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 Jedna z nejkrásnějších dovolených! Překrásné prostředí, milí lidé, spoustu zážitků,

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jedna z nejkrásnějších dovolených! Překrásné prostředí, milí lidé, spoustu zážitků, Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je základní, ale čisté a upravené. nic nám nechybělo

Strava
Samozřejmě jako je to na každé all inclusive dovolené, jídlo se opakuje. Vždy jsme si ale našli něco co nám chutnalo. Snídaně byly asi nejslabší, ale určitě nebudete nikdy o hladu. V pátek je africká večeře na pláži, ty byly boží a ve středu intimnější večeře tam kde jsou slunečníky s živou kapelou a to bylo ještě lepší :)) na těchto večerech bylo i nejlepší jídlo a obrovský výběr.

Služby hotelu
Služby perfektní, personál úžasný, milý, ochotný. Udělají pro Vás vše, co Vám na očích uvidí. Přítel šlápl na ježka, a mladík, který se staral o čistotu pláže ho ihned perfektně ošetřil. Denně jsme měli čerstvé kokosy (za dolarek Vám ho kluci budou nosit až na lehátko, otevřou Vám ho a ještě Vám zazpívají :)), drinky, pláž byla vždy krásně čistá.

Pláž
Pláž byla přenádherná. Pokud je lehký odliv, můžete dojít po pláži až do Kendwy ale i na druhou stranu k majáku na želvičky. Písek je měkounký, voda čistá. Rozdíl mezi přílivem a odlivem je zde úplně minimální, narozdíl od jiných částí Zanzibaru. Můžete se tu koupat po celý den. Voda byla příjemná, ani teplá ani studená, akorát na celodenní čvachtání. Doporučuji vzít s sebou věci na šnorchlování/potápění, pokud poplavete kousek dál od pláže, uvidíte korály s nádhernými rybičkami, hvězdicemi a mořskými ježky. Po úplňku jsme měli i větší odliv, byly korály s ježky celkem blízko a přítel na jednoho našlápl. Proto doporučuji boty do vody, ať máte klid a nemusíte koukat kam šlapete.

Denisa, 12.02.2020, Datum pobytu: 2.1. - 15.1.2020
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolenka RAJ NA ZEMI.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka RAJ NA ZEMI. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistá izba, klíma na izbe k dispozícií. Milo prekvapila dvojitá sprcha.

Strava
Vynikajúca! Prvá dovolenka, kde sa pri all inclusive dookola neopakovali tie isté jedlá.

Služby hotelu
Internet na izbu za príplatok.

Pláž
Nungwi = najkrajšia pláž v Zanzibare

Dominika H., 11.02.2020, Datum pobytu: 29.1. - 8.2.2020
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Sandies Baobab Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Jedna z nejklidnějších dovolených, co jsem zažil. Od rána do večera celý bazén pro sebe. Ochotný personál, který se staral o to, aby jste...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jedna z nejklidnějších dovolených, co jsem zažil. Od rána do večera celý bazén pro sebe. Ochotný personál, který se staral o to, aby jste stále měli, co pít a nemuseli se ani pohnout z lehátka. Užívali jsme si polojasného počasí zahalení palmovými stromy s doušky čerstvě utrženého kokosu a mnoha dalších Zanzibarských specialit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bydleli jsme v typických afrických chatičkách, z kterých jsme byli nadšení.

Strava
Svůj menší výběr, než v jiných destinacích, dohnali kvalitou podávaného jídla. Vše byli čerstvé, vynikající a před vámi se připravující. Mnoho výborného čerstvého ovoce, o kterém si můžete u nás nechat jen zdát. Každou sobotu zde probíhá BBQ party, kde se celý prostor bazénu promění v jednu velkou "grilovačku" s nejrůznějšími specialitami. Za mě jsem si zamiloval afrických chleba, který většinou podávali s dresinkem a nějakým druhem masa.

Služby hotelu
Služby jsou jako všude jinde až na servis během doby oběda a večeře. Lepší jsem nikde neměl. V Sultan Sands se o vás postarají jako o celebritu.

Pláž
Soukromá pláž, kde za vyhrazeným prostorem vás nikdo neotravoval a nenabízel jejich výrobky, masáže, ... Okolo moře se pohybují Masayové a drobní prodejci, kteří se vás snaží během vstupu do moře odchytit a nabízet vám jejich produkty. Vstup do krásného, čistého a teplého moře byl pozvolný jak během přílivu i odlivu. Pár temp a už jste se mohli kochat mořským životem.

Dominik D., 11.02.2020, Datum pobytu: 29.1. - 6.2.2020
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Kiwengwa, Hotel: Sultan Sands Island Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dámská jízda na Zanzibaru je pohádka sama o sobě. Hotel jsme si vybíraly pečlivě, v okolí je velké množství restaurací, kde jsme se každý...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dámská jízda na Zanzibaru je pohádka sama o sobě. Hotel jsme si vybíraly pečlivě, v okolí je velké množství restaurací, kde jsme se každý večer navštěvovaly. Jídlo bylo všude úžasné, vždy z čerstvých surovin, které jsme si na gril vybraly z nabídky. Zanzibařané jsou velmi příjemní a vstřícní lidé, nebylo nebezpečné pohybovat se po vesnici ani za tmy. Překvapilo nás kolik jich umí česky, dokonce jeden mladý průvodce na farmě koření velmi dobře uměl česky, učil se to z mobilu :) Klobouk dolů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Tento hotel doporučujeme všem, kteří nechtějí být uzavřeni v hotelovém komplexu. Hotelové pokoje jsou útulné, uklizené a voňavé. Každý den proběhl úklid a výměna ručníků. Z pokoje jsme to měli pár kroků k bazénu a k moři.Hotelový komplex se skládá z mnoha domů s pokoji a vše je zasazené v nádherné tropické zahradě. Záhony i chodníky jsou vždy čisté. Za nás velká spokojenost a určitě doporučujeme ostatním cestovatelům :D

Strava
Snídaně v hotelu jsou africkém stylu, pro nás někdy nezvyklé, ale dá se vybrat. Personál v restauraci velmi příjemný a ochotný. Hotelová restaurace má v nabídce vše co si představujeme, jídlo, fresh, drink. Večeře jsou také možné v hotelu, ale my jsme rádi chodili ochutnávat do restaurací na pláži a ve vesnici.

Služby hotelu
Služby byly až překvapivé, kromě precizního každodenního úklidu jsme jednou potřebovali zprovoznit zaseklé splachování WC. Závadu jsme šli nahlásit večer ve 20 h, nepředpokládali jsme, že někdo přijde ještě týž den, jsme přece v Africe a tam vládne heslo pole pole :D Jaké bylo překvapení, když zhruba za 20 minut přišel opravář a vše vyřešil :D

Pláž
Pláž byla nádherná, bílý písek, azurová barva moře. Odliv byl každý den jiný, ale velmi malý, max tak 30 metrů.

Vstup do vody pozvolný, když byl odliv, tak byly vidět nádherné hvězdice všech barev.

Ivana Damborská, 10.02.2020, Datum pobytu: 25.1. - 5.2.2020
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Amaan Bungalows

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 9,8 Byla to naše první dovolená v exotice, byla jsme nadšený jak z hotelu, tak z ostrova, byla to naše nejhezčí dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla to naše první dovolená v exotice, byla jsme nadšený jak z hotelu, tak z ostrova, byla to naše nejhezčí dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo luxusní s výhledem do krásné zahrady a i kousek oceánu. Prostorné pokoje a luxusní koupelna s vanou, dvěma umyvadly a dvěma sprchami.

Strava
strava byla vynikající, ale odlišná než jsme byli zvyklý na dovolené z Evropy, vynikající servírované obědy na molu, k těm není co dodat, byly famózní.

Služby hotelu
služby hotelu vynikající, občas jsem měla dojem, že je tam víc sloužících než hostů

Pláž
pláž nádherná, dlouhé bílé pláže, každý den odklízeli naplavený bordel, velký příliv a odliv, nám se moc líbilo, část dne jsme plavali a část procházeli daleko do vody, nemělo to chybu. Na pláži vždy dostatek lehátek a perfektní obsluha i na pláži.

Jitka H., 10.02.2020, Datum pobytu: 29.1. - 6.2.2020
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Hotel: Melia Zanzibar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)