Recenze hotelů
Zanzibar

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Velmi příjemná dovolená s některými drobnými nedostatky, nicméně doporučujeme tento hotel určitě navštívit.

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemná dovolená s některými drobnými nedostatky, nicméně doporučujeme tento hotel určitě navštívit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj nám zcela vyhovoval, co jsme potřebovali, to tam bylo, police, skříň, noční stolky se šuplíky, stůl se zrcadlem, další velké zrcadlo před dveřmi, trezor, včetně koupelny se sprchovým koutem, nám fungovala sprcha a tekla voda po celou dobu pobytu na rozdíl od jiných recenzentů, neměli jsme jediný problém. Asi dvakrát vypadla elektrika v celém hotelu, ale trvalo to max. 5 minut a vše zase fungovalo.

Strava
Byli jsme vcelku spokojeni i se stravou, nezdálo se nám, že by se jídla opakovala, ještě poslední den jsem zaznamenala nový pokrm z ryby nebo hovězího, který za uplynulých 11 dní nebyl, měli i vepřové maso dvakrát za pobyt, kuřata, výborné polévky, spousty zeleniny a všemožných salátů, extra pultík na kuchařem před vámi připravované těstoviny, mně moc nevyhovoval jedině jogurt k snídani, byl velmi řídký a nevýrazný, ale zas se dal ochutit místními výbornými marmeládami z marakui a manga a jiných tropických plodů, výběr čajů, výběr sladkostí, pečiva atd. I na výletě jsme si velmi pochutnali v restauraci ve Stone Townu na obědě formou bufetu.. Jsme nároční cestovatelé, ale s jídlem jsme skutečně byli spokojeni. Horší bylo pití, neboť jsme stále dostávali k jídlu teplé nápoje, nalité do právě umytých sklenic horkou vodou, totéž s vínem večer u baru, teplé bílé víno nám vadilo ještě víc, o pivu nemluvě, místní muslimští abstinenti barmani nechápou, že pivař z ČR neskousne do sklenice slité zbytky ze dvou lahví různých značek piva.... Bar nás tedy moc neokouzlil.

Služby hotelu
Služby vynikající, pokoj denně uklizený, vyměněné ručníky i osušky a ustláno, každý večer chodila služba na vystříkání pokoje před hmyzem a spali jsme v zatažené moskytiéře, na chodbách i v recepci a na baru se neustálo vytíralo, zametalo a uklízely toalety, opět vynikající servis.

Pláž
Pláž krásná písčitá s odlivy a přílivy, s tím se ale počítá a personál odvážel řasy na kolečkách neustále ze břehu, takže nebyl nijak velký binec na kraji moře, pouze pár řas při vstupu do vody a dál již oceán čistý a při přílivu se na rozdíl od Keni dalo krásně koupat, voda 36C. Bohužel málo slunečníků na plný hotel, to bylo negativní, ač neradi, museli jsme chodit už v 7h dávat si osušky, pokud jsme nechtěli být celý den na přímém slunci. Během dne si do stínu "našeho" slunečníku dávali lehátka i cizí lidé, protože stínu byl opravdu nedostatek.

Anonym, 16.02.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Kiwengwa, Hotel: Kiwengwa Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolenka veľmi pekná, s výletmi aj dobrodružná. Najkrajšie pláže, aké sme kedy videli, o západe slnka ani nehovoriac.Zanzibar je však...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka veľmi pekná, s výletmi aj dobrodružná. Najkrajšie pláže, aké sme kedy videli, o západe slnka ani nehovoriac.Zanzibar je však svojrázna krajina, treba sa pripraviť na to, že tunajší národ je dosť biedny, pohľad na ich dediny zarmucuje. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie veľmi útulné, čisté,každý deň sa upratovalo a vymieňali uteráky, klíma fungovala bez problémov.Maximálna spokojnosť.

Strava
Zameriavali sme sa na domácu stravu typu "morské príšery". Jedlo bolo chutné, nemali sme žiadne črevné ťažkosti. Ale keďže je to ostrov korenia, aj jedlo bolo dosť korenené.

Služby hotelu
Maximálna spokojnosť

Pláž
Pláž bola nepopisateľná. Krásna či ráno,alebo večer. Odlivy nebolo tak badateľné, ako na inej časti ostrova.Na plážaš neustále otravujú domorodci s ponukami služieb a zájazdov, ale tak žijú z toho, treba to tak brať.Obuv do vody sme nevyužili ani raz, myslím, že nebolo treba.

Robert L., 16.02.2018, Datum pobytu: 2.2. - 13.2.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Langi Langi Beach Bungalows

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 8,2 Dobrý den, se zájezdem jsme byli velice spokojeni. Nejdříve bych chtěl poděkovat za doporučení hotelu a místa na Zanzibaru. Organizace a...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý den,

se zájezdem jsme byli velice spokojeni. Nejdříve bych chtěl poděkovat za doporučení hotelu a místa na Zanzibaru. Organizace a služby delegáta výborné.

Bohužel po našich zkušenostech z cestování musím říct, že letecká společnost Travel je opravdu mizerná. Jídlo hrozné, sedačky nepohodlné a těsné, cestovat cca 11-12 hod v takovém letadle je opravdu děsné. Za 11 hodin letu dají 3x 1,5dl pití.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel čistý, personál příjemný. Jeden z nejlepších hotelů z okolí. Dobrý přístup do moře, což u některých sousedských hotelé nebylo

Strava
I když si někteří lidé ze zájezdu stěžovali, za naší rodinu jsme byli velice spokojeni a vždy jsme si vybrali a pochutnali.

Služby hotelu
Hotel nabízí půjčení kola - žádná nemají

Zaplatil jsem pro 4 osoby internet, který fungoval mizerně a drahý byl i zadarmo

Pláž
Mohli možná trochu více čistit pláž od mořské trávy, ale celkový dojem dobrý. Voda čistá a teplá

David Beran, 14.02.2018, Datum pobytu: 30.1. - 9.2.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Kiwengwa, Hotel: Kiwengwa Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Fantastické. Doporučuji vyměnit Vašeho delegáta.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Fantastické.

Doporučuji vyměnit Vašeho delegáta. Zobrazit celou recenzi

Luděk Rail, 14.02.2018, Datum pobytu: 1.2. - 11.2.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Pingwe, Hotel: Karafuu Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Raj

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Raj Zobrazit celou recenzi

Miroslav Sterenčák, 14.02.2018, Datum pobytu: 1.2. - 11.2.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Pwani Mchangani, Hotel: Coral Reef

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Na Zanzibaru jsme byli po prvé a mile překvapeni jak je tam hezky.

  • 9,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Na Zanzibaru jsme byli po prvé a mile překvapeni jak je tam hezky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovaní jsme byli ve druhém patře ,všude bylo čisto výhled jsme měli na moře když tam bylo.

Strava
Se stravou je to horší .Vaří chutně ale stále stejné chutě,mají výbornou rýži.U snídaně není sýr ani šunka nebo nějaký salám.Mají hodně napečených sladkých řezů.Ovoce je dostatek.

Služby hotelu
V hotelu se nám líbilo stále uklízejí uhrabávají,hlídají tam Masajové u bazénu hrají také české písničky což nás velmi překvapilo.Barmani číšníci jsou ochotni ale mají stále nataženou ruku ,čekají nějaký bakšiš.

Pláž
Pláž byla každý den uhrabaná čistá.Moře se nám často ztratilo je tam veliký odliv.opravdu zajímavé jak na dně moře domorodci mají malá políčka a cosi tam pěstují.Když se moře vrátí je čisté a velice teplé asi 34 stupňů C nádhera.

Olga R., 14.02.2018, Datum pobytu: 25.1. - 7.2.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

katamarán 3 fotografie

Celkem: 10 předčilo očekávání

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
předčilo očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
klidné místo, výborný pokojový servis, čistota, balená voda, čaj a káva na pokoji

Strava
pestrá - italská, indická, plody moře, ryby, zelenina, ovoce

Služby hotelu
security na pláži, skvělý pokojový servis, všudypřítomná, ochotná obsluha v restauracích a barech

Pláž
uklizená pláž, neporušená příroda, bez betonu apod. lehátka se slunečníky k dispozici

Lenka, 13.02.2018, Datum pobytu: 3.2. - 10.2.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Hideaway of Nungwi Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolená byla naprosto skvělá. Krásné prostředí a úžasný hotel.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla naprosto skvělá. Krásné prostředí a úžasný hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo čisté a krásné. Bydlí se v takových domečkách a vše je do afrického stylu. Pokoje velice prostorné a obrovský balkón s výhledem na východ slunce a palmy.

Strava
Strava byla naprosto dokonalá. Každý den čerstvé ryby a exotické ovoce. Hotel patří Italům, proto je zde velký výběr těstovin a italských pochoutek. Každý si vybere svoje. Mnoho zeleniny, jak čerstvé, tak vařené na různé způsoby. S jídlem jsme byli nadmíru spokojeni.

Služby hotelu
Personál je velice milý a ochotný. Všichni se na vás stále usmívaj a snaží se každý problém vždy hned vyřešit.

Pláž
Pláže jsou zde veřejné, takže na nich potkáte místní obyvatele, kteří se vám snaží prodat své výrobky nebo výlety. Rozhodně není třeba se jich bát. Jsou přátelští a rádi si s vámi popovídají. Doporučuji nebát se a koupit si u nich výlet. Když vás pojede skupinka třeba 6 lidí, vyjde vás výlet i více jak o polovinu levněji než od cestovky. Navíc jste stále svým pánem a rozhodujete si sami, kde jak chcete být dlouho a co vše chcete vidět. Snaží se vám ve všem vyhovět a starají se o vás jak o krále.

Šárka, 13.02.2018, Datum pobytu: 2.2. - 10.2.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Uroa Bay Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 6,8 Díky výletům, které jsme si zaplatili byla dovolená skvělá. Delegát by neměl vystrašit hosty, koupí levnějších variant výletů, které...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Díky výletům, které jsme si zaplatili byla dovolená skvělá. Delegát by neměl vystrašit hosty, koupí levnějších variant výletů, které nabízejí místní obyvatelé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super.

Strava
Cestovka by neměla nabízet variantu polopenze, protože se u večeře musí platit pití, které mají v hotelu poměrně dost drahé. Příště by bylo vhodné, pokud zákazník projeví zájem o all inclusive, mu tuto variantu domluvit už z Prahy.

Služby hotelu
Personál skvělý, ochotný, každý den program. Připojení wifi je všude za poplatek.

Pláž
s pláží jsme byli dost překvapení, díky vysokému rozdílu přílivu a odlivu. Poměrně náročný vstup do oceánu, při odlivu je voda hodně daleko.

Lenka Černá, 13.02.2018, Datum pobytu: 2.2. - 10.2.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Pingwe, Hotel: Karafuu Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Velmi příjemný hotel,situovaný přímo na pláži se skvělou atmosférou a spoustou zeleně.Vždy ochotný a stále usměvavý personál:)

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemný hotel,situovaný přímo na pláži se skvělou atmosférou a spoustou zeleně.Vždy ochotný a stále usměvavý personál:) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naprosto vyhovující,na rovníkovou Afriku myslím velmi dobré.Denně úklid,postřik proti hmyzu,čisto.

Strava
Výborná,spousta čerstvého ovoce ,ryby a mořské plody.

Služby hotelu
Personál ochotný,stále s úsměvem na tváři.Pro nás v porovnání s jinými destinacemi opravdu za 1.

Pláž
Pláž krásná ,byli jsme již podruhé na Zanzibaru a tato splnila očekávání.Nutno počítat s odlivem a občas řasami.Málo lidí ale někdy bohužel i lehátek. Není nic v moři pro šnorchlování.Nejteplejší moře co známe - v době naší dovolené byla teplota vody 32 st.:)))

Lenka Žemličková, 13.02.2018, Datum pobytu: 30.1. - 7.2.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Kiwengwa, Hotel: Kiwengwa Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622