Recenze hotelů
Zanzibar

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Celkový dojem je super perfektní,teplý oceán,počasí,lidi-vždy úsměv,veselý,milí a neskutečně zručný a hodně z nich umí česky! Jen mě...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem je super perfektní,teplý oceán,počasí,lidi-vždy úsměv,veselý,milí a neskutečně zručný a hodně z nich umí česky! Jen mě zaskočilo očividné preferování Italů a to,že je majitel Ital mě vůbec nezajímá...zaplatili jsme stejně a možná ještě víc nebo pobytová taxa 8$ na 1noc/osoba je teda vážně až dost + 50$ vízum/osoba - ale to chápu! A navíc jsme měli info,že jsou nutné dolary a všude chtějí a účtují eura! Takže někdo má špatné nebo staré info! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme měli pod střechou,takže pořád horko,klimoška a ventilátor jeli nepřetržitě,ale jinak hezký,útulný,čistý,žádné "breberky" ani komáři,sprcha trochu zastaralá,ale funkční,osušky,utěráky,povlečení pravidelně měněné a čisté,toaleťák doplňován,takže v pohodě!

Strava
Jídlo dostatek a chutné a každý si vybere...jen trochu stereotyp,ale dá se to přežít,perfektní bílá rýže,bramborové placky(lokše) a taky čoko puding a zelenina jen salát,rajské a okurka a ovoce někdy pomeranč a malé banány jinak meloun,papája a mango,takže kdo to až tak moc chválil....no nevím!

Služby hotelu
Služby super,žádný problém,vždy ochota!

Pláž
No k pláži...jak se to vezme,neudržovaná spoléhají na odliv a příliv, přístup v pohodě bez problémů,oceán super bomba teplí,vlny v normě a dá se i šnorchlovat...

Jaroslav Zappe, 09.04.2019, Datum pobytu: 21.3. - 6.4.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

23 fotografií

Celkem: 9,4 velmi příjemné prostředí i personál

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
velmi příjemné prostředí i personál Zobrazit celou recenzi

Ubytování
odpovídá hotelům v tropické oblasti

Strava
kvalitní, rozmanitá

Pláž
mění se s odlivem a přílivem, ale není tu problém

Alena, 09.04.2019, Datum pobytu: 26.3. - 6.4.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Velmi pěkná dovolená pro někoho, kdo se chce odpočinout.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkná dovolená pro někoho, kdo se chce odpočinout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý, úklid dobrý, jen nízký tlak vody.

Strava
Odpovídala očekávání - bez připomínek

Služby hotelu
Různé animační programy, OK

Pláž
Pěkná, jemný písek, ale velký odliv, půl dne se vůbec nedá koupat v moři. Všude přítomní Masajové

František R., 09.04.2019, Datum pobytu: 28.3. - 6.4.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Pwani Mchangani, Hotel: Waridi Beach Resort & SPA

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Výborný menší hotel, pekné útulné izby, dobrá strava, všade blízko. Pláž krásna, ale je tam veľa masajov, ktorí sa snažia niečo ponúkať...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Výborný menší hotel, pekné útulné izby, dobrá strava, všade blízko. Pláž krásna, ale je tam veľa masajov, ktorí sa snažia niečo ponúkať alebo len tak komunikovať, s tým treba počítať. Možnosť požičať si zadarmo kajaky. Odporúčam prechádzku na vedľajšiu pláž Kendwa. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 09.04.2019, Datum pobytu: 18.3. - 28.3.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Sandies Baobab Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Jednalo se o relaxační dovolenou našich snů. Tyrkysový oceán, teplá voda, bílý písek, příjemní lidé, ochotný a usmívající se personál,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Jednalo se o relaxační dovolenou našich snů. Tyrkysový oceán, teplá voda, bílý písek, příjemní lidé, ochotný a usmívající se personál, který se snaží vyplnit přání klientů. Nádherný park, ve kterém je umístěný celý resort. Možnost poznat i život za branami resortu procházkou do nejbližší vesnice. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování za příplatek se vyplatilo, výhled na oceán, plachetnice, palmy, zapadající slunce. Pokoj byl denně čistě uklizený s výtvarnou ibiškovou dekorací. Denně dopňovaný minibar byl v ceně ubytování.

Strava
Při výběru jídel bylo možné se seznámit s místními pokrmy nebo využít širokou nabídku evropských jídel. Každý den byl v nabídce pokrm z moře, ryby, mořské plody. Vynikající dezerty neměly chybu a nebylo možné je ani všechny postupně ochutnat. Nejvíce nám ale vyhovovala široká nabídka místního ovoce (mango, papája, banány, pomeranče, ....) přímo na pláži, či bar s roznáškou nápojů až k plážovému lehátku.

Služby hotelu
Služby hotelu splňují představy klientů. Nabídka masajských večerů s prvky místní kultury a ochutnávkou místních specialit. Připjení wifi v téměř celém resortu i na pláži je velkou výhodou (ne vždy samozřejmou ve všech resortech) pro všechny klienty. Lékařská služba je zajištěna nedalekou malou soukromou klinikou. Malý bakšiš za jednotlivé služby je příjemným malým zvýšením příjmu personálu.

Pláž
Pláž byla vždy čistě uklizená, do resortu byl zakázaný vstup různých prodejců, kteří mohli své zboží nabídnou turistům na pláži. Soukromá hotelová pláž zajistila klid a dostatek místa pro své hosty. Denně výměna plážových osušek je samozřejmostí.

Miloslav Kocián, 08.04.2019, Datum pobytu: 28.2. - 13.3.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Diamonds La Gemma dell’ Est

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Nejkrásnější ddovolená, plná zážitků z výletů.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejkrásnější ddovolená, plná zážitků z výletů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mic hezký hotel, pokoje čisté uklizené.

Strava
Strava výborná.

Služby hotelu
Personál hotelu usměvavý a příjemný. Všude uklizeno, spoustu květin a krásná výzdoba.

Pláž
Větší odlivy, ake vůbec to nevadilo. Moře krásně teplé a sem tam řasy.

Adéla D., 08.04.2019, Datum pobytu: 26.3. - 3.4.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 7 celkem o.k, na Afriku super :_)

  • 7,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
celkem o.k, na Afriku super :_) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisto, starší, ale bez problémů

Strava
strava nenadchla, ale neurazila, byl již konec sezóny, takže třetinová obsazenost hotelu - to bylo fajn, ale na úrok toho strava nebyla tak pestrá. kousek po pláži vedle hotelu něco jako restaurace, ale výborné langusty atd... za pár dolarů-samozřejmě nutno smlouvat. lepší polopenze, ale musíte koupit před hotelem vodu a před odletem koupit nějakej litránek kořalky. místní se nedá pít, ani víno, ani pivo. a evropské pití není v inkluzivu.v hotelu jakékoliv pití stojí raketu.

např. voda 0,3l--- 5,- USD, ...černoši dovezou whisky za naše běžné ceny.

Služby hotelu
takoví standart, nejsou to Maledivy, na Afriku dobrý.

Pláž
pláž dobrá, výborné molo do moře, voda čistá a teplá. doporučuji výlety s místníma, úplně bez obav, lepší než organizované v hotelu a za poloviční ceny.

Ondřej S., 08.04.2019, Datum pobytu: 26.3. - 3.4.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Pingwe, Hotel: Karafuu Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Dovolena me trochu zklamala,nedoporucuji jezdit v obdobi od dubna do cervna kdy je na Zanzibaru obdobi destu,coz nam pani v ck zapomela...

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena me trochu zklamala,nedoporucuji jezdit v obdobi od dubna do cervna kdy je na Zanzibaru obdobi destu,coz nam pani v ck zapomela rici,takze krome jednoho dne kdy nam svitilo slunce,ostatni dny prehanky a polojasno,ztazeno. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani dobre urovne,jen nam po pokoji lozila jesterka,brouci,ucpany syfon ve sprse,dvere sli hure zamykat,menili nam fabku.Chtelo by to zlepsit.

Strava
Strava z 85% behem celeho pobytu stejna.Na grilu vetsinou jen ryba,Maso jen minimalne,vetsinou spise ovocne salaty,platek masa byste hledali marne,vyhovujici spise pro zeny,muzi maji problem si neco vybrat.

Služby hotelu
ok. jen v posilovne potrhana lanka,takze se nedalo cvicit,cinky do 10kg,takze spise pro zeny,jo a prosklena tak vsichni navas vidi jak cvicite,chtelo by to vylepsit.Jinak spokojest s obsluhou hotelu i programy.

Pláž
no musi se pocitat,zeje tam priliv tak obcas i neco priplave a nikdo to neuklizi,jinak dobry,musite vedet kdy je priliv a odliv,kdy se da koupat

Vladimír Šafář, 07.04.2019, Datum pobytu: 29.3. - 6.4.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Kiwengwa, Hotel: Diamonds Mapenzi Beach (ex. Sandies)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Náš celkový dojem z dovolené byl nad očekávání dobrý, protože jsme před odjezdem četli různé recenze a nevěděli jsme co čekat. Byla to...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Náš celkový dojem z dovolené byl nad očekávání dobrý, protože jsme před odjezdem četli různé recenze a nevěděli jsme co čekat. Byla to naše první dovolená v Africké zemi.

Byli jsme na výletě loďkou na pláž Paradise s místními domorodci. Cena byla třetinová oproti výletům přes CK. Co se týče koupání - počítejte s přílivem, odlivem 2x denně.

Dovolenou jsme domlouvali celkem na poslední chvíli, tak jsme neměli doporučené očkování.

Díky masajovi z hotelu jsme navštívili místní školu, byl to zážitek, rozdali jsme propisky, pastelky, sešity a peníze. Počítejte s tím, že za zdí hotelu je skutečný život místních, chudoba. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Každý den čistě povlečené postele, krásně ozdobené. Na každém pokoji klimatizace.

Nebyl tam žádný otravný hmyz v době našeho pobytu.

Strava
Rozmanitá strava, v nabídce byly i evropská jídla, doporučujeme vyzkoušet všechny mořské plody, ryby = čerstvé, chutné a výborně připravené.

Služby hotelu
Obsluha hotelu příjemná, snaží se učit jazyk turistů.

Delegátka nás čekala na letišti - celkový servis CK byl výborný.

Animační programy každý večer, výborné.

Pláž
Moře hodně teplé. každodenní úklid pláže.

Martina H., 07.04.2019, Datum pobytu: 19.3. - 27.3.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Samaki Lodge

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

hotel 1 fotografie

Celkem: 10 Naprosto dokonalá dovolená,nebylo nic co by se dalo vytknout,prostě fantazie,luxus,opravdový relax v ráji,místo kam se člověk prostě musí...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto dokonalá dovolená,nebylo nic co by se dalo vytknout,prostě fantazie,luxus,opravdový relax v ráji,místo kam se člověk prostě musí vrátit,takže už se těšíme na příští rok???????? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování božské❤️

Strava
Strava naprosto luxusní

Služby hotelu
Nikde jsme nezažili lepší služby????

Pláž
I když při odlivu oceán ustoupil o cca 1 km i tak to bylo super,zase kde to zažijete?Prostě zážitek????????????

Václav Šlehofer, 06.04.2019, Datum pobytu: 18.3. - 30.3.2019
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Kiwengwa, Hotel: Neptune Pwani Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

32 fotografií