Recenze hotelů
Zanzibar

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 S pobytem a službami jsme byli spokojeni. Velice milí a vstřícní zaměstnanci a všichni okolo. Sympatyčtí Masajové jako ochranka hotelu....

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
S pobytem a službami jsme byli spokojeni. Velice milí a vstřícní zaměstnanci a všichni okolo. Sympatyčtí Masajové jako ochranka hotelu. Vyplatí se all inclusive na jídlo i pití. Je potřeba počítat s velkým vlivem přílivu a odlivu. Oceán je dostupný polovinu dne, jinak příjemné místo u bazénu. Můžete si vybrat organizátora výletů buď na recepci hotelu nebo u všudepřítomných prodejců. Zobrazit celou recenzi

Ondřej Z., 09.05.2018, Datum pobytu: 20.4. - 1.5.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Hotel: Reef & Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 V tomto hotelu jsem byla již podruhé. Opět velice spokojená. Pokoj s klimatizací, úklid fungoval bezvadně. Pláž luxusní, jen letos bylo...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V tomto hotelu jsem byla již podruhé. Opět velice spokojená. Pokoj s klimatizací, úklid fungoval bezvadně.

Pláž luxusní, jen letos bylo mnohem více řas, které se z pobřeží neuklízí, takže to kazilo celkový dojem z jinak nádherné pláže. Doporučila bych panu majiteli postarat se o jejich úklid (ale co to vede mladý pan Palumbo, tak se mi zdá, že kvalita služeb celkově uvadá, bohužel). Lidé zde jsou neskutečně příjemní. Nezapomeňte s sebou vzít pár drobností pro děti. Kousek od hotelu je základní škola, budou vděční na propisky, notýsky, sešity atd. Pozor na rozdávání sladkostí dětem na pláži. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pěkné, vždy krásně uklizeno

Strava
rozmanitá, já si vybrala vždy, ale samozřejmě se našli i takoví, co neustále brblali

Služby hotelu
Lidičkové zde jsou neuvěřitelně přátelští, usměvaví, nečekejte nic podobnému tomu, co zažijete v Egyptě či Tunisku.. Tady jsou lidé upřímní, srdeční. I to byl jeden z důvodů, proč jsem se zde vrátila.

Pláž
Jak již bylo řečeno výše, jediný problém byl s řasami vyplavenými na pláž, což působilo nevzhledně.

Jinak samozřejmě počítat s velkým odlivem a přílivem - mě osobně vyhovuje - v době odlivu můžete procházet "oceán bez oceánu" a pozorovat krásný vodního světa, v době přílivu se rochnit v neuvěřitelně teplém moři.

Teplota moře byla v březnu některé dny dokonce vyšší, než teplota vzduchu !!!!!

Denisa I., 04.05.2018, Datum pobytu: 16.3. - 28.3.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Nevydařený zájezd pět dní pršelo z toho dva dny jsme nemohli pro silný déšt vyjít ani z apartmánu. Zájezd jsme si zakoupili v březnu jako...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Nevydařený zájezd pět dní pršelo z toho dva dny jsme nemohli pro silný déšt vyjít ani z apartmánu. Zájezd jsme si zakoupili v březnu jako poslední volný termín.Ostatní termíny až do konce května byly vyprodány, přitom v hotelu jsme byli sami Češi ,po nás nikdo nepřijel a v květnu je hotel zavřený-klamavá reklama. Žádný český delegát, kdo neumí anglicky, tak se nedomluví. Cestovka nám zařídila pouze hotel a leteckou dopravu která byla strašná, Při zpáteční cestě jsme čekali 12:00 hod. na terminálu v letišti v Dubaji bez jídla Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování hezké i když čtyři hvězdy to nebyly

Strava
Strava dobrá, hodně ryb ovoce, zeleniny

Služby hotelu
Služby dobré, každý den úklid a výména ručníkůppp

Pláž
Hezká pláž ale vyplavená tráva se neuklízela

Helena Bařinová, 22.04.2018, Datum pobytu: 5.4. - 17.4.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: My Blue

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Krásná pláž, čisté pokoje, absolutní spokojenost.

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Krásná pláž, čisté pokoje, absolutní spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje pekne a čisté, měli jsme priplaceno za výhled na more a byli jsme spokojeni.

Strava
Strava formou bufetu výborná.

Služby hotelu
Skvěle.

Pláž
Plavat se ráno nedá, more je kvůli odlivu moc daleko, takže dopoledne bazén, odpoledne more.

Dominika K., 19.04.2018, Datum pobytu: 27.3. - 4.4.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

7 fotografií

Celkem: 8,8 Dovolená v příjemném hotelovém, zahradním prostředí plné zeleně, u pláže.

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v příjemném hotelovém, zahradním prostředí plné zeleně, u pláže. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl čistý, s dobrou postelí, prostortný, s vlastní koupelnou a WC.

U pokoje je rovněž balkon, kde je krásné posedět s knížkou a kochat se zelení.

Strava
Strava je pestrá, dostatek zeleniny a ovoce, ryb a mořských plodů.

Služby hotelu
Služby standardní.

Pláž
Dlouhá, písečná pláž, na kterou je přístup z hotelové "pláže" pod tropickými stromy. Je zde též malý bar, kde je možnost posedět či postát a dopřát si nejen dobrý koktejl, ale i nádherného pohledu na moře.

Kateřina J., 16.04.2018, Datum pobytu: 1.4. - 10.4.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Kiwengwa, Hotel: Bluebay Beach Resort & SPA

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Bohužel současně s námi byli na hotelu i zaměstnanci slovenského mobilního operátora- za odměnu. Chápu že se tam jeli bavit,ale pro nás...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Bohužel současně s námi byli na hotelu i zaměstnanci slovenského mobilního operátora- za odměnu. Chápu že se tam jeli bavit,ale pro nás ostatní to bylo značně nepříjemné. Hodně popíjeli a byli hluční .Myslím že by se toto na 5* hotel nemělo stávat.Bylo to bohužel velké mínus naší dovolené,(Během našeho pobytu se zde vystřídaly dvě skupiny po cca 50 osobách)Škoda jinak super hotel s krásnou pláží Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný pokoj vždy uklizeno ,výhled na moře

Strava
Čekali jsme podle předchozích recenzí trochu víc,ale vždy se dalo vybrat,

Služby hotelu
Personál hotelu super ochotní a příjemní

Pláž
Nádhera vždy dostatek lehátek a uklizeno,obsluha až k lehátku.Doporučuji kupovat výlety na pláži a ne od delegáta.Pro srovnáni --pronájem lodi na rybaření na pláži 300 dolarů od delegáta 600 dolarů. Všechny výlety jsme kupovali na pláži od Abdula a naprostá spokojenost!

Slavomír H., 16.04.2018, Datum pobytu: 9.3. - 22.3.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Nungwi, Hotel: Diamonds La Gemma dell’ Est

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,4 Krásna dovolenka vo veľmi peknom prostredí, až na pár nepodstatných maličkostí nie je čo vytknúť. Dovolenku v hoteli určite odporúčame....

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásna dovolenka vo veľmi peknom prostredí, až na pár nepodstatných maličkostí nie je čo vytknúť. Dovolenku v hoteli určite odporúčame. Dovolenku sme absolvovali na prelome marca a apríla, počasie bolo výborné, pršalo nám z 11 dní len trikrát, aj to len na pár hodín a zvyšok dňa bol pekný, slnečný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie v jednoposchodových vilkách v krásnej udržiavanej záhrade. Izby zariadené štandardne, čisté, pohodlné, pravidelne upratované, minibar v rámci all inclusive denne dopĺňaný.

Strava
Strava v hoteli veľmi dobrá, pestrá, v hlavnej reštaurácii prevažovala medzinárodná kuchyňa, vždy však boli v ponuke aj miestne jedlá, všetko chutné. Každý deň pripravovali jedlá z rýb a morských plodov, rôzne druhy ovocia, veľké množstvo zeleninových šalátov, výborné dezerty, zmrzlina. V areáli hotela je k dispozícii aj niekoľko tématických reštaurácií,my sme navštívili len africkú. Ďalšie sme už neskúšali, pretože podávané jedlo bolo k dispozícii aj v rámci normálnych obedov a večerí. Počas obeda sa navyše na pláži podávali grilované jedlá, hamburgery, ázijská reštaurácia a suši. V hotelových baroch dostatočný výber, víno, pivo, miešané alkoholické aj nealkoholické drinky, káva, zmrzlina.

Služby hotelu
Služby hotela boli najväčším plus dovolenky. Personál milý, ochotný, snažili sa splniť každé prianie. Obsluha pri bazéne aj na pláži, občas síce trochu pomalšia, ale nahrádzali to neskutočnou milotou a ochotou. Málokde sme sa stretli s takými milými a príjemnými ľuďmi. Takmer každý večer boli večere vonku pri bazéne, dvakrát do týždňa na pláži. Každý večer bol iný program, v ktorom vystupovali tanečníci, speváci, miestne súbory, v areáli hotela prebiehali večerné trhy, kde predávali miestni predajcovia.

Pláž
Pláž bola rozdelená na dve časti - hotelová časť s krásnym bielym pieskom, čistá, pohodlná s dostatkom lehátiek, plážovým barom a počas obeda aj s plážovými reštauráciami. Verejná časť bola oddelená nízkym dreveným múrikom, za ktorý sa nedostali "masajovia" - miestni predajcovia. Z pláže a mora sme mali zmiešané dojmy - na jednej strane bolo počas prílivu more nádherné, smaragdové, teplé, piesok jemný a biely. Na veľký odliv sme boli pripravení, ale aj tak nás prekvapilo, ako ďaleko more odišlo. Mínusom boli aj riasy, ktorých bolo niekedy viac, niekedy menej a občasné nečistoty, ktoré more pri odlive vyplavilo. Na pláži sa pohybovalo veľa miestnych, ktorí boli dosť neodbytní, ale keď ste im dali najavo, že nemáte o ich tovar záujem, tak Vás nechali na pokoji. Stále boli prítomní aj strážnici, ktorí dohliadali, aby predajcovia neprekročili únosné medze.

Anonym, 15.04.2018, Datum pobytu: 26.3. - 7.4.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Kiwengwa, Hotel: Emerald Dream of Zanzibar

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Příjemný relax.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný relax. Zobrazit celou recenzi

Strava
Bez připomínek

Jiří M., 10.04.2018, Datum pobytu: 27.3. - 4.4.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Samaki Lodge

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Velmi pěkně architektonicky rozvržený hotel

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkně architektonicky rozvržený hotel Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme spíš smlouvu, protože nám špatně fungovala klimatizace. Ostatní rekreanti takový problém neměli, někteří měli dokonce mimo klimatizaci i stropní ventilátory.

Strava
Jsme poměrně zcestovalí a mohu říci, že místní kuchyně nám chutnala ze všech nejvíce. Bylo dost výtečného jídla na výběr pro všechny včetně vegetariánů. Nikde jinde jsme neměli v nabídce tolik mořských plodů a ovoce.

Služby hotelu
Byli jsme naprosto spokojeni. Velmi zajímavé byly animační programy.

Pláž
Tady byl největší problém v tom, že byl velmi rozsáhlý odliv (cca 1 km). Za mořem se jít nedalo, protože cca 200 m od břehu začínali ježci. Dobře se dalo koupat cca 4 hodiny denně. Pak musel posloužit bazén. Tento způsob rekreace nepovažuji za vhodný pro rodiny s malými dětmi, kteří se chtějí pouze koupat. Je vhodné kombinovat koupání s výlety. Jejich nabídka byla pestrá a byly opravdu moc hezké. Do budoucna vidím nutnost hotelu, aby po odlivu čistil pláž od trávy. Ta je při koupání velmi nepříjemná.

Zbyněk Alinče, 10.04.2018, Datum pobytu: 27.3. - 4.4.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Uroa, Hotel: Palumbo Reef Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

pláž při odlivu 1 fotografie

Celkem: 7,8 Celkový dojem byl velmi pozitivní. Hotel má spíš klidné okolí, stranou od města a ostatních hotelů.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem byl velmi pozitivní. Hotel má spíš klidné okolí, stranou od města a ostatních hotelů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné stylové domky vždy se 4 pokoji. Výtku máme k osvětlení - to bylo opravdu velmi slabé. Chybělo centrální světlo a pokud si chtěl člověk v posteli číst, musel si přisvěcovat mobilem.

Strava
Strava oproti Africkým hotelům podobné kategorie byla nadprůměrná, co se týče kvality. Zvláště čerstvé grilované rybí steaky a filety a chobotnice byly nadstandardní. Ovoce a zeleniny také dost.

Služby hotelu
Velmi příjemný menší hotel. Italští animátoři se snažili klienty zapojit.

Pláž
Pláž je přímo před hotelem s dostatkem lehátek a slunečníků. Možnost plavání v moři je omezena střídáním přílivu a odlivu. Při odlivu můžete jít cca 1 -1,5 km do moře na hranu reefu a vodu máte po kotníky. Při přílivu se dá plavat hned u pláže. šnorchlování je možné na reefu, pokud si tam dojdete nebo doplavete, ale podmořský život je v těchto místech dost chudý. Pro lepší šnorchlování je možné jet na půldenní výlet na ostrov Mnemba, kde je to s přihmouřenýma očima podobné jako v Rudém moři.

Miloš C., 09.04.2018, Datum pobytu: 27.3. - 4.4.2018
Oblast: Zanzibar Zanzibar, Pwani Mchangani, Hotel: Waridi Beach Resort & SPA

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622

string(14) "smartPixelCode"
NULL