Recenze hotelů
Phan Thiet - Vietnam

Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 PERFEKTNÍ DOJEM POKAZÍ ABSENCE INFORMACÍ V ČEŠTINĚ PŘI ČASTO SE MĚNÍCÍCH SLUŽBÁCH HOTELU A NEVYUŽITELNOSTI PLÁŽE PRO HMYZ KTERÝ NELZE...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 4 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
PERFEKTNÍ DOJEM POKAZÍ ABSENCE INFORMACÍ V ČEŠTINĚ PŘI ČASTO SE MĚNÍCÍCH SLUŽBÁCH HOTELU

A NEVYUŽITELNOSTI PLÁŽE PRO HMYZ KTERÝ NELZE ODPUDIT REPELENTY A JE NENÁPADNÝ VELMI OMEZENĚ VYUŽITÍ MOŘE-VÝRY I U BŘEHU A ZÁKAZ PLAVÁNÍ

JAKO POBYTOVÝ ZÁJEZD S DĚTMI BYCH PANDAMUS RESORT NEDOPORUČIL Zobrazit celou recenzi

Ubytování
PERFEKTNÍ ÚHLID 2X DENNĚ

Strava
MÍSTNÍ I MEZINÁRODNÍ KUCHYNĚ NA VYSOKÉ ÚROVNI

Služby hotelu
CHYBÍ INFORMACE V ČEŠTINĚ KDO PERFEKTNĚ NEMLUVÍ ANGLICKY MÁ PROBLÉMY ŘADU PRŮBĚŽNÝCH ZMĚN VE SLUŽBÁCH SE ANI NEDOZVÍ

LIDÉ MILÍ A OCHOTNÍ

VÁNOČNÍ A NOVOROČNÍ OSLAVY PERFEKTNÍ A I BĚHEM TÝDNE ŽIVÁ MUZIKA SE SKLADBAMI NA PŘÁNÍ

SL DINH THI HIEU.THUAN VELMI AKTIVNĚ AŽ NADSTANDARTNĚ VŠE OKOLO DOVOLENÉ POMÁHALA ŘEŠIT

Pláž
VZHLEDOVĚ UDRŽOVANÁ S DOSTATKEM LEHÁTEK A RUČNÍKŮ

HOSTÉ VÍCE VYUŽÍVAJÍ BAZÉNY A PARK V REZORTU

NA PLÁŽI HOTELU ZKRYTÝ HMYZ NA KTERÝ NEZABÍRAJÍ REPELENTY A PO POŠTÍPÁNÍ SE TVOŘÍ PUPENCE AŽ KRVAVÉ HOTELOVÝ LÉKAŘ MIKROORGANIZMY V RANÁCH LÉČÍ KORTIKOIDY S ANTIBIOTIKY V MOŘI JEN V URČENÝCH MÍSTECH JE POVOLEN VSTUP DO VODY A PLAVÁNÍ - VÝRY I U BŘEHU TÉMĚŘ STÁLE VĚTRNO OBČAS SEKÁ PÍSEK DO OČÍ

Lumír Tůma, 08.01.2020, Datum pobytu: 20.12.2019 - 5.1.2020
Oblast: Vietnam Vietnam, Phan Thiet, Hotel: Pandanus Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Ubytování a hotelový servis naprosto dokonalý.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování a hotelový servis naprosto dokonalý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorný pokoj se standartním vybavením, v koupelně fén, rychlovarná konvice, set na přípravu kávy a čaje (každý den na pokoji balená voda, zelený čaj, instantní káva 3v1. Denně (i vícekrát) čisté povlečení, ručníky, denně výměna plážových osušek, k vybavení pokoje patřil i malý trezor ve skříni, deštníky a župany.

Jelikož je pláž písečná, nanosí se spousta písku i na pokoj - zametali a vytírali nám i vícekrát denně, pokoje byly vždy absolutně čisté, voňavé..

Strava
Velmi pestré snídaně - nejen vietnamská jídla, ale i evropská kuchyně. Jídlo bylo skvělé, hlavně spousta ovoce, zeleniny a stále bylo z čeho vybírat. Jako dárek od hotelu jsme dostali poukaz na večerní menu pro 2 osoby. Jídlo bylo skvělé a na nás až moc, že jsme ho nemohli sníst (čtyřchodové menu).

Služby hotelu
Skvělé. Milé bylo už to, že kamarád, který měl narozeniny v průběhu pobytu, dostal od hotelu krásný dort se jménem a gratulací, dále na MDŽ měly všechny ženy v hotelu na stole krásnou kytičku s přáním atd. Jelikož se upravovala v průběhu našeho pobytu pláž, jako kompenzaci si všichni hosté mohli dát čerstvě utržený kokosový ořech, k dispozici na pláži bylo zdarma i místní pivo. Dále poskytuje hotel skvělé masáže, rozhodně doporučuji!

Velmi jsme vstřícnost a služby hotelu oceňovali, včetně skvělého personálu.

Pláž
První příchod na pláž byl trochu šok. Hotel prováděl úpravu pláže, takže se zde bagroval písek na zahrnutí "geotube", které brání pláž při přílivu, ale nebylo to nic katastrofálního. Moře krásně teplé, celkem čisté - spousta mušliček, sépií a různých mořských živočichů. Na šnorchlování určitě vhodné není, spíše pro kitesurfing a podobné sporty, protože dost fouká a občas byly i velké vlny. Lehátka na pláži zdarma, stejně tak - viz výše, denně čisté plážové osušky.

Jaroslava Plassová, 26.03.2019, Datum pobytu: 25.2. - 11.3.2019
Oblast: Vietnam Vietnam, Phan Thiet, Hotel: Sunny Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Mohu pouze vřele doporučit. Nádherná země, skvělé počasí a velmi příjemní lidé. byla to první dovolená,v životě, kde mi bylo skoro lépe v...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Mohu pouze vřele doporučit. Nádherná země, skvělé počasí a velmi příjemní lidé. byla to první dovolená,v životě, kde mi bylo skoro lépe v resortu než na výletech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Resort by jedinečný. Bungalovy v zahradě plné květin a palem byly střídmě, ale vkusně a funkčně zařízené. zahrada ve které se hotel nacházel byla velká a hezky členěná, někdy vypadala až liduprázdná.

Strava
Výtečné. Hotelové snídaně zahrnovaly vše, od klasické kontinentální snídaně po místní speciality a čerstvé lívance s ovocem. Večere pod hvězdným nebem uprostřed zahrady vybízely k dlouhému posezení.

Služby hotelu
Všechen personál mluví anglicky a rusky, takže nevzniká větši jazyková bariéra. Personál je taky velmi ochotný. Bezkonkureční je bazém (40m). Pravidelně jsme využivali také možnost odpolení kávy a zákusku. Hotel přímo organizuje výlety do okolí. Zařídí ale také taxi na individuální výlet nebo zjistí potřebné údaje.

Pláž
Pláž byla krásná, písčitá s velmi pozvolným klesáním do moře. Zasypaná množstvím rozmanitých mušlí a škeblí. Problémem mohou být větší vlny (spíše pro lepší plavce, nebo jenom na vyblbnutí). Mimo resort je pláž ale opravdu zaneřáděná, plná vyplavených plastů a napořádku (to je ale problém celé východní Asie).

Anonym, 12.03.2019, Datum pobytu: 20.2. - 7.3.2019
Oblast: Vietnam Vietnam, Phan Thiet, Hotel: Muine Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 9,2 Mohu jenom doporučit.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Mohu jenom doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování perfektní, pokoj vždy skvěle uklizený

Strava
skvělá nabídka (měli jsme plnou penzi) kdo má rád ryby a mořské plody přijde si na své.

Služby hotelu
personál ochotný a příjemný

Pláž
pláž čistá, lehátek dost - nutná každodenní rezervace na recepci

Jana H., 07.01.2019, Datum pobytu: 23.12.2018 - 1.1.2019
Oblast: Vietnam Vietnam, Phan Thiet, Hotel: Amaryllis Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1,6 Standard 4hvezdicky absolutne neodpovida, pokoj sice vzdy cisty, ale personal obsluhujici jak na recepci, tak v restauraci absolutne...

  • 2,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Standard 4hvezdicky absolutne neodpovida, pokoj sice vzdy cisty, ale personal obsluhujici jak na recepci, tak v restauraci absolutne nekompetentni - bez znalosti anglictiny, bez jakychkoliv doporuceni, informaci atd. Plaz oskliva, spinava, plna pisecnych musek, ktere nas neustale stipaly, jidlo hrozne a minimalni vyber. Rozhodne nedoporucuji nikomu toto misto - travili jsme cas v okolnich resortech, ktete pri stejnem poctu hvezdicek nabizely desetkrat lepsi sluzby. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Samotne ubytovani dostatecne v pomeru k poctu hvezdicek, ale nic svetoborneho a nic navic.

Strava
Naprosto otresna, zadny vyber a drazsi nez ve vedlejsim petihvezdickovem hotelu!

Služby hotelu
Zadne sluzby hotel neposkytl - spise to vypadalo jako mistni zajezdni hostinec - vietnamsky neumime a anglicky jsme deset minut vysvetloval, ze chci ryzi se zeleninou. Vzali nam po prijezdu pasy a nechteli do odjezdu vydat! Mohli bych pokracovat...

Pláž
Spinave more, plaz plna odpadku, neuklizena a plna pisecnych musek, stipajicich do krve a vsude vosicky - nejhorsi plaz na ktere jsme kdy byli!!!

Lukáš Lejtnar, 19.09.2018, Datum pobytu: 4.9. - 12.9.2018
Oblast: Vietnam Vietnam, Phan Thiet, Hotel: Amaryllis Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (2)

Celkem: 8 Velmi příjemné a klidné místo na odpočinek, v rámci all inclusive nečekaný wellness - každý den úžasné masáže dle výběru. Rádi se na to...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemné a klidné místo na odpočinek, v rámci all inclusive nečekaný wellness - každý den úžasné masáže dle výběru. Rádi se na to samé místo vrátíme. Určitě doporučujeme všem, kteří si chtějí odpočinout a současně poznat alespoň kousek Vietnamu pomocí levných taxi služeb do blízkého městečka Mui-Ne, případně i dále, což jsme také využili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naprosto bez problémů, čisto, balkóny s výhledem do zeleně a na moře.

Strava
Bohaté snídaně formou bufetu, poměrně slušný výběr jídla i pití v rámci all inclusive.

Bez all inclusive je možné se stravovat v relativně blízké restauraci za významně nižší cenu.

Pro milovníky kávy: je nutné si zvyknout na jejich kávu se zvláštní příchutí, občas i přeslazenou :-).

Pro milovníky piva: opravdu výborné pivo - BIA SAIGON.

Služby hotelu
Příjemný a ochotný personál, na recepci nebyl problém se domluvit anglicky.

Obecně výhodou tohoto hotelu je kvalitní wellness - bazény, masáže.

Pláž
Pláž je v bezprostřední blízkosti hotelu, udržovaná, čistá s několika lehátky pod slunečníky.

Pavel Slepička, 28.02.2018, Datum pobytu: 3.2. - 10.2.2018
Oblast: Vietnam Vietnam, Phan Thiet, Hotel: Romana resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

Celkem: 9,6 Hotel super. Personal vzdy ochotny a usmiaty od ucha k uchu. (Celkovo vsetci Vietnamci boli vzdy mili.) Jediny problem bol s dorozumenim....

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel super. Personal vzdy ochotny a usmiaty od ucha k uchu. (Celkovo vsetci Vietnamci boli vzdy mili.) Jediny problem bol s dorozumenim. Relativne dobre anglicky rozpravali na recepcii a este par zamestnancov z kazdeho "sektoru" (bar, casnicky, kuchari...), ale aj tak boli vzdy aspon usmiaty a tvarili sa, ze rozumeju. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bolo nam povedane, ze budeme vo vilkach blizsie k plazi, ale boli sme v "hlavnej budove". Vzdialenostne to bolo len o cca 50m dalej a bolo to mensie a viac rusne, kazdopadne nam bolo povedane, ze vily by sme museli zaplatit viac, takze sme dostali to, co sme zaplatili. Inak spokojnost maximalna. Upratane kazdy den, vymenene uteraky a povlecenie, ovocie, doplnena chladnicka, hygienicke potreby...

Strava
Jedine, co my chybalo, bolo viac vietnamskych specialit. Inak nebola nudza o zapadnu kuchynu. 2-krat do tyzdna bol vecer tzv. BBQ buffet, na ktorom bola vietnamska kuchyna, zapadna kuchyna a aj sushi. Bohatsie ranajky som zatial nevidel - kopec ovocia, sladkych veci (croissant, kolace, zakusky, palacinky, vafle, ...), nejake vietnamske speciality (bud nejake masove veci alebo priamo nudle bud vo forme hotoveho jedla alebo vo forme polievky - vzdy obe varianty) a samozrejme aj zapadne zalezitosti (vajicka: omeleta, alebo podla zelania zakaznika vzdy cerstvo spravene; tousty, opecena slaninka, parky, ...). Kazdopadne hned vedla hotela je restauracia, kde sa dalo brutalne lacno najest roznych vietnamskych specialit.

Služby hotelu
Ked sme sa bali pozicat si skuter (hned vedla hotela su asi 3 pozicovne) a chceli sme radsej bicykel, tak to vyzeralo, ze maju len dva a z toho jeden ma defekt, takze sme museli ist do skutru, co bol docela adrenalin, ale zaroven fakt sranda. Inak bol hotel ochotny vo vsetkom pomoct (objednali vstupenky na predstavenie, taxi, vymenili USD (aj EUR, ...) za VND (vietnamske dongy), poradili so vsetkym. Vela sme toho nevyskusali, ale masaze stali za to. Bazen a bar super, upratovacia cata na jednicku, personal mily a ked ma clovek stastie, narazi na cloveka, co je schopny ho aj niecomu po vietnamsky naucit.

Pláž
Asi najcistejsia z celeho okolia bola prave pred tymto hotelom, ale aj tak sa tam obcas objavil nejaky vyplaveny odpadok, ale to bolo skor vynimocne. Obcas v okoli pocut rybarske motorove clny, obcas sa nejaky rybar objavi aj na plazi. Hned vedla hotela je Kitesurfingova skola a v blizkosti su aj moznosti pozicania surfu, windsurfingu a asi aj motoroveho skutru. A denne sa na plazi objavuju miestny predajcovia ovocia - nemali sme moznost ochutnat, lebo sme nikdy nemali hotovost pri sebe - v hoteli sa dalo vsetko pisat na ucet izby, takze clovek nepotreboval so sebou takmer nic.

Anonym, 02.02.2018, Datum pobytu: 18.1. - 30.1.2018
Oblast: Vietnam Vietnam, Phan Thiet, Hotel: Phu Hai Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (9) Ne (0)

Celkem: 9,2 Vše bylo zorganizováno dobře, bez jediné chybičky. Let, transfer i hotel

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo zorganizováno dobře, bez jediné chybičky. Let, transfer i hotel Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel v Saigonu - vynikající

Hotel Sandunes Beach - dobrá úroveň, koupelna s malými nedostatky

Strava
v ceně byla snídaně - výborné, bez připomínek

Služby hotelu
na hotelový personál jsme neměli požadavky, byli vstřícní ve všech dotazech

Pláž
pláž dobrá, lehátka na pláži bez poplatku, plavčík.

Koupání omezené z důvodu větru a vln, voda u pobřeží zkalená pískem. Velmí omezené plavání.

Vše vynahradil výborný bazén s lehátky.

Karel P., 10.03.2017, Datum pobytu: 19.2. - 7.3.2017
Oblast: Vietnam Vietnam, Phan Thiet, Hotel: Sandunes Beach Resort & SPA

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 10 Dovolenka bola fantastická, plná zážitkov, cesta z letiska do hotela bola dlhá, ale tešili sme sa, aspoň sme mali možnosť vidieť, ako sa...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola fantastická, plná zážitkov, cesta z letiska do hotela bola dlhá, ale tešili sme sa, aspoň sme mali možnosť vidieť, ako sa žije vo Vietname, veľmi zaujímavé, Bolo nám veľmi dobre, doporučujeme každému, dáme to vedieť aj známym, kamarátom,... Sme radi, že sme boli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie na úrovni, veľké izby, čistota, denne čerstvé ovocie, možnosť varenia kávy, čaju na izbe, super.

Strava
Strava rôznorodá, veľa druhov , dalo sa vyberať, veľa zeleniny, ovocia, rýb, všetko bolo výborné.

Služby hotelu
Celkový dojem úžasný, personál milý, ústretový, denne vymieňali posteľnú bielizeň, čistota.

Pláž
Blízko hotela je pláž, poobede bol vždy vietor, ale horúco, prístup do mora výborný, more teplé, veľa mušlí, piesočnatá pláž

Mária Hikkelová, 16.01.2015, Datum pobytu: 29.12.2014 - 13.1.2015
Oblast: Vietnam Vietnam, Phan Thiet, Hotel: Amaryllis Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (10) Ne (1)

Celkem: 7 Hezký hotel s krásně upravenou zahradou. Velmi klidné prostředí narušované pouze personálem /celý den v areálu běží sekačka na trávu, za...

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hezký hotel s krásně upravenou zahradou. Velmi klidné prostředí narušované pouze personálem /celý den v areálu běží sekačka na trávu, za vaší přítomnosti provádí rekonstrukci vedlejšího pokoje a dokonce vám i za vaší přítomnosti natřou zábradlí vašeho balkonu, přestože hotel není určitě naplněn/. Ve večerních hodinách působí hotel mrtvým dojmem. Všichni se z hotelu ztratí, nejsou animace a hudba hraje pro nikoho. Prázdná střediska. Pozor na zloděje. /nesprávně vrací při poskytnutí služby, prodeji zboží, nerespektují předem sjednanou částku za službu, není to nikdy mnoho, ale může to na vás působit neseriozním dojmem. Tuto skutečnost jsme se snažili vzhledem k značné chudobě pochopit. V hotelu je 50 % Rusů , Čechy zde nikdo nezná. Nedomluvíte-li se anglicky , jste naprosto bez pomoci a informací. Informační kniha české kanceláře by byla velkou pomocí. všechny ostatní kanceláře zde informační knihu mají, je to to nejednodušší co CK může pro klienta udělat. Rusové mají dokonce i hotelového tlumočníka. Hotel je od centra zábavy a turist.. ruchu asi 5 km. Kdykoliv můžete využit placené taxi. Za 10 dolarů si můžete půjčit motorku a cestovat po okolí - doporučuji. V Mui Nei krásný exotický přístav . Vedle hotelu písečné duny Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídá +++++. Dá se půjčit kolo a dokonce je k dispozici i varná konvice. Personál nezdraví. Dostatek ručníků a lehátek

Strava
Výborné snídaně s širokou nabídkou. I regionálně zaměřeně, takže můžete ochutnat bez obav i místní kuchyni.

Služby hotelu
Kromě půjčení kol, směnárny a krásného bazénu s provozem i v nočních hodinách jsme jiné nevyužívali.

Pláž
Hotelová pláž krásná s místní atmosférou. Mimo hotelovou pláž neskutečný nepořádek . Ekologii zde nikdo neřeší. Nejteplejší moře co jsme kdy zažili. Prodejci na pláži neotravují.

Vladimír Picka, 25.04.2014, Datum pobytu: 9.4. - 21.4.2014
Oblast: Vietnam Vietnam, Phan Thiet, Hotel: Pandanus Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (28) Ne (0)