Recenze hotelů
Edinburgh - Velká Británie

Napište svou recenzi

Celkem: 7 Edinburgh je krásny a dovolenka stála za to.

  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Edinburgh je krásny a dovolenka stála za to. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V izbe sa nedalo otvoriť okno (nie je otvárateľné) takže sme boli 4 dni bez vyvetrania si. Odpoveď vyvetrajte si cez dvere pre mňa nie je v poriadku. Odporúčam cestovanej kancelárii v dvoch izbách zníženej kategórie na najvyššom 3. poschodí s čudnými schodíkmi ubytovávať študentov, ktorým je jedno že si nevyvetrajú a že záchod spláchne len raz za hodinu, ďalšiu hodinu sa napúšťa a nesplachuje. Ak CK spolupracuje s hotelom, musí vedieť ktorá izba je aká... staršia pani sa tiež sťažovala, že ju dali na 2. poschodie ledva vyšla a dvaja mladí bývali dole. Toto sú už dnes samozrejmé veci.

Strava
Strava bola v pohode, hotel nemá kuchyňu, takže ponúka len v rámci možností sladké pečivo, ovocie a kávu, ktorá bola mimochodom výborná.

Služby hotelu
Služby hotela v pohode, milý personál.

Program poznávacího zájezdu
Program zájazdu bol pestrý, škoda, keby sme mali inú sprievodkyňu, bolo by všetko výborné. Spomeniem výlet na hrad. Sprievodkyňa s nami odmietla ísť do hradu, pretože tam "už bola"... takže sme blúdili ako stratené ovečky a tajne závideli cudzím skupinám, ktorým sprievodca vysvetľoval každú jednu pamiatku, smiali sa, fotili a pomaly sa spolu presúvali po hrade... a rovnako na zámku...dala si na hlavu slúchadlá a odišla sama. Polovica ľudí z nášho zájazdu ani nevedela, že si môžu zobrať aj slúchadlá a boli poriadne nahnevaní.. Ešteže sa dá história Edinburghu naštudovať na GOOGLI :-) Som veľmi sklamaná zo sprievodkyne ( čo zbytočne znižuje kredit CK, pretože inak bol zájazd výborný :-) Škoda, CK nemôžem odporučiť známym a kamošom.

Katarína G., 31.10.2018, Datum pobytu: 25.10. - 28.10.2018
Oblast: Velká Británie Velká Británie, Edinburgh, Hotel: Ritz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 dovolenka bola pekná, len by som neurčovala termín od 10. teho, do 13 - teho, lebo odlet o 18:00 a prílet o 20:30 hod . nemožno nazvať...

  • 7 Cena

Celkové shrnutí
dovolenka bola pekná, len by som neurčovala termín od 10. teho, do 13 - teho, lebo odlet o 18:00 a prílet o 20:30 hod . nemožno nazvať deň pobytu a rovnako aj odchod ráno o 4:00 hod z hotela nazvať posledným dňom pobytu mi je dosť opovážlivé.

Toto dovolenkár zistí pár dní pred tým, ako skutočne odletí, lebo v ponuke, keď som si vybrala 4 dňovú dovolenku som si myslela, že tam budem naozaj 4 dni a nie dva. V tomto svetle mi bola cena zájazdu vyššia ako by som za ňu dala, keď som si ho objednávala. Taký malý odžub. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hotel bol fajn až na to, že nakoľko majú iné zástrčky, nedal sa dobiť mobil. Na recepcii mali len jeden európsky.

Strava
postačovala. Ja síce neholdujem sladkým raňajkám, ale zmena nezaškodí.

Služby hotelu
celkový dojem bol faj, nazvala by som to hotel rodinného typu.

Program poznávacího zájezdu
objednali ste veľmi milého a rozhľadeného sprievodcu, a k tomu pekné počasie, takže program bol fajn. Keby bol ten zájazd o jeden deň dlhší, určite by bolo čo v Edingurgu, či v Škótsku pozrieť a bolo by to zmysluplnejšie.

Daniela K., 19.05.2018, Datum pobytu: 10.5. - 13.5.2018
Oblast: Velká Británie Velká Británie, Edinburgh, Hotel: Ritz

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 9,5 Hotel témeř ideálně položen pro návštěvu Edinburghu,služby výborně.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel témeř ideálně položen pro návštěvu Edinburghu,služby výborně. Zobrazit celou recenzi

Jaroslav Matějík, 16.10.2013, Datum pobytu: 30.8. - 3.9.2013
Oblast: Velká Británie Velká Británie, Edinburgh, Hotel: Apex International

Byla tato recenze užitečná? Ano (10) Ne (0)

Celkem: 8,5 velmi příjemná dovolená

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
velmi příjemná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standartní hotelový pokoj bez rušivých prvků

Strava
Edingurgh velmi zajímavé, pěkné město. Jediná nepříjemnost je strava v hostincích, kde převažují mastné smažené ryby s majonézou , ale to je jiná otázka. V hotelu strava zcela vyhovující.

Služby hotelu
standartní příjemný hotel

Evžen Nešpor, 13.06.2013, Datum pobytu: 7.6. - 10.6.2013
Oblast: Velká Británie Velká Británie, Edinburgh, Hotel: Murrayfield

Byla tato recenze užitečná? Ano (10) Ne (0)

Celkem: V roce 2007 jsem po prve navstivili Skotsko.Hotel jsem vybiral na internetu,zaplatil a tesil se na poznani nove zeme.Skotko je krasna...

Úvodní shrnutí
V roce 2007 jsem po prve navstivili Skotsko.Hotel jsem vybiral na internetu,zaplatil a tesil se na poznani nove zeme.Skotko je krasna zeme jen nam nas pobyt znechutil hnusny hotel!!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani jsme si nasli a zapaltili na internetu.Hotel Cairn nas docela zaujal a tak jsme si jej objednali a zaplatili.Ale realita je uplne jina.Pokoje co meli nafocene na netu vubec neodpovidaji skutecnosti.

Strava
Snidani je podavana formou Full english breakfast.

Služby hotelu
Sluzby hotelu?Vsude sami Polaci co neumi poradne anglicky,pokoje ne moc uklizene,koberec spinavy...atd.

Sluzby hotelu - 4

Pláž
--------------------------------------

Celkový dojem
Skotsko - 1

Hotel a sluzby hotely - 4

Snidane - 1

Rene Peconka, 03.03.2009
Oblast: Velká Británie Velká Británie, Edinburgh, Hotel: Cairn

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Hotel Cairn 6 fotografií

Celkem: V ceně za tři osoby poskytnut pouze dvoulůžkový pokoj s přistýlkou, kterou bylo třeba si sám připravit - z toho plyne nespokojenost,...

Ubytování
V ceně za tři osoby poskytnut pouze dvoulůžkový pokoj s přistýlkou, kterou bylo třeba si sám připravit - z toho plyne nespokojenost, spíše podiv nad službou pro tři osoby, celkově malý pokoj bez úložného prostoru Zobrazit celou recenzi

Strava
Pouze snídaně, ale ta bez jakékoliv variability

Miroslav Chytil, 21.07.2006, Datum pobytu: 6.7. - 9.7.2006
Oblast: Velká Británie Velká Británie, Edinburgh, Hotel: Express Holiday Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Celkem: Hotel byl velmi pěkný, čistý a komfortní. Pokoje vybavené dle zařazení ****. Snídaně formou švédského stolu s dostačujícím výběrem.

Úvodní shrnutí
Hotel byl velmi pěkný, čistý a komfortní. Pokoje vybavené dle zařazení ****. Snídaně formou švédského stolu s dostačujícím výběrem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel se nachází v klidnější části města, ale ne daleko od centra (cca 15 min. pěšky), jinak možno použít městskou hromadnou dopravu (autobusy). Pokoje s manželskou postelí vybaveny TV, žehlícím prknem a žehličkou, fenem, konvicí s možností uvařit kávu, čaj a čokoládu na pokoji, separátní WC a koupelna s vanou a sprchou, telefon. Možnost vyžádání různých služeb za poplatek. Event. sportovní zařízení jsme nevyužili.

Strava
Snídaně formou švédského stolu. Na výběr džusy, uzeniny, klobásy, vejce na různý způsob, sýry, teplá zelenina, různé pečivo včetně toustů, čerstvé ovoce různých druhů, jogurt, tvaroh, sladké pečivo, zavařenina, med, máslo, různé druhy křupek atd. Ke stolu byla servírovaná káva nebo čaj.

Služby hotelu
Úklid byl v pořádku a denně. Denně vyměňovány ručníky, vytíráno, luxováno atd.

Celkový dojem
Dojem velmi dobrý.

Helena Hermanová, 28.03.2006, Datum pobytu: 24.3. - 26.3.2006
Oblast: Velká Británie Velká Británie, Edinburgh, Hotel: Menzies Belford

Byla tato recenze užitečná? Ano (8) Ne (0)