Recenze hotelů
New York - USA

Napište svou recenzi

Celkem: 4,2 S cestovnou kancelariou a jej sluzbami spokojnost. Vsetky informacie nam podavali profesionalne.

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 3 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
S cestovnou kancelariou a jej sluzbami spokojnost. Vsetky informacie nam podavali profesionalne. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Priemerne, zla klima, hluk z vonka, cistota.

Strava
Strava jeden velky bordel. Ziadny system. Proste Amerika v pravom slova zmysle. Ale co cakat?

Služby hotelu
Odmerany personal.

Pláž
Plaz

Viera O., 16.07.2018, Datum pobytu: 29.6. - 4.7.2018
Oblast: USA USA, New York, Hotel: Roger Smith

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Výborný

  • 10 Ubytování
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborný

Služby hotelu
Výborný

Pavel Hrubý, 04.12.2017, Datum pobytu: 17.11. - 22.11.2017
Oblast: USA USA, New York, Hotel: Roosevelt

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená byla úžasná i přes veškeré problémy, neboť při cestě do USA bylo velké zpoždění z Prahy do Británie a letadlo do USA už bylo...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla úžasná i přes veškeré problémy, neboť při cestě do USA bylo velké zpoždění z Prahy do Británie a letadlo do USA už bylo zavřené ale nakonec nás vpustily. Při návratu z USA byl problém s transférem na letiště neboť v hodinu kdy měli zajistit odvoz nedodrželi a tak jsme museli na vlastí pěst komunikovat s firmou a ty po vyjednávání přijeli více než s hodinovým zpožděním a pak 2 hod sbírali po NY další klienty . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
perfektní

Strava
stravovaly jsme se na vlastní pěst po různých zařízeních.

Služby hotelu
bez poblému

Anonym, 14.11.2017, Datum pobytu: 3.11. - 8.11.2017
Oblast: USA USA, New York, Hotel: Roosevelt

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5 První dojem z ubytování v NY hotel Pennsylvania - Mannhatan - viz níže . Celkově služby CK na VELMI DOBRÉ úrovni, vše klaplo , jak mělo ....

  • 5 Ubytování
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
První dojem z ubytování v NY hotel Pennsylvania - Mannhatan - viz níže . Celkově služby CK na VELMI DOBRÉ úrovni, vše klaplo , jak mělo . Dalším zájemcům bych doporučila NEPLATIT si transfer z hotelu na letiště při zpáteční cestě. Metro stojí 3 USD/osoba a jste na letišti z centra do 40 min. Taxíkem i 2,5 hodiny . Příště bych doporučila , aby cestovní kancelář více zdůraznila klientům, že se na místě v hotelu IHNED platí poplatek 10 USD/osoba/den za internet+ gym+ uklid??.poplatek je povinný.V našem případě se za 10 denní pobyt jednalo o 200 USD a to už se v rozpočtu poznalo , :-(.. je nutné s tím počítat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
První dojem z hotelu byl příšerný ...tmavý pokoj, 100 let nemytá okna , první co jsme hned udělali , bylo koupě vůně BRISE.. Na pokoji není lednička ,což nás v horkém městě také dost limitovalo (nápoje ,ovoce atd)... nicméně musím přiznat , že s odstupem času jsme velmi kvitovali, že se hotel nacházel přímo v centru Mannhat. , naproti MSG, kousek od Empire St.B.,přímo u vstupu do stanice metra atd atd., což nám velmi ujednodušilo přesuny za památkami. V hotelu každý den uklízeli a měnili ručníky , a tak jsme nakonec přežili i ten nevábný zápach starších koberců :-) Zájemcům , kteří jedou do NY poprvé , bych hotel doporučila , pokud chtějí hodně věcí vidět a stihnout. POZOR!! počítejte s tím, že Vám hned při ubytování strhnou 10 USD/osoba/den za : internet,gym , uklid....?? . V našem případě : za dvě osoby a 10 dní se 200 USD už celkem poznalo :-(.. je nutné s tím ve svém rozpočtu počítat.

Heslo na wifi Vám hotel dá jen na 7 dní , poté si musíte na recepci vyžádat heslo nové.

Strava
vedle hotelu Pennsylvánia je spousta míst, kde se dobře najíte (snídaně, obědy,večeře) hned za rohem je K-Mart , takže s jídlem uplně v pohodě!V samotném hotelu se nachází i restaurace , ale její služby jsme nevyužívali. Na pokoji v hotelu chybí lednice, což Vás limituje s nákupem občerstvení na pokoj (ovoce, pití . )

Renata N., 26.06.2017, Datum pobytu: 12.6. - 22.6.2017
Oblast: USA USA, New York, Hotel: Pennsylvania

Byla tato recenze užitečná? Ano (8) Ne (0)

recepce hotelu 4 fotografie

Celkem: 10 Nebyla to sice dlouhá dovolená, ale stála za to! Hotel Top, Manhattan zajímavý, služby CK také na jedničku!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nebyla to sice dlouhá dovolená, ale stála za to! Hotel Top, Manhattan zajímavý, služby CK také na jedničku! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Lexington je příjemný, vybavený spíše moderně a celá atvosféra vyplývá z jazzu :) Personál je neustále usměvavý a je vidět, že všichni dobře naladění - vždy rádi poradí, pomohou - každodenní uklid pokoje. Musím uznat že bych se tam kdykoli vrátila

Strava
K ubytování jsme měli pouze snídaně - pestrá všeho vždy dostatek personál byl pozorný.

Služby hotelu
Nenám si na co stěžovat ochotný vysmáty

Jana M., 09.03.2016, Datum pobytu: 29.2. - 5.3.2016
Oblast: USA USA, New York, Hotel: The Lexington

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7 Velmi dobře organizovaná přeprava i ubytování v hotelu, pouze jsme byli překvapeni, že jsme ještě museli v hotelu doplácet, aniž bychom...

  • 7 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobře organizovaná přeprava i ubytování v hotelu, pouze jsme byli překvapeni, že jsme ještě museli v hotelu doplácet, aniž bychom čerpali nějaké služby navíc. Nebyli jsme před uzavřením smlouvy o tomto poplatku informováni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Při našem příjezdu, ačkoliv to bylo v podvečerních hodinách, tak náš pokoj nebyl připraven. Vedení hotelu nám však po urgenci ihned nabídlo jiný připravený pokoj

Strava
nebyla součástí

Služby hotelu
dobré

Pláž
nebyli jsme u moře

Miloslava K., 23.06.2015, Datum pobytu: 6.5. - 11.5.2015
Oblast: USA USA, New York, Hotel: Row NYC

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 supeeeeeeer, už jsem tam byl čtyřikrát

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
supeeeeeeer, už jsem tam byl čtyřikrát Zobrazit celou recenzi

Roman Beneš, 10.05.2013, Datum pobytu: 1.5. - 6.5.2013
Oblast: USA USA, New York, Hotel: Pennsylvania

Byla tato recenze užitečná? Ano (10) Ne (1)

Celkem: 6,4 Celkově se zájezd vydařil

  • 7,2 Ubytování
  • 4,5 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Úvodní shrnutí
Celkově se zájezd vydařil Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Při ubytování v hotelu došlo k tomu, že na recepci bylo nejprve hodinu tvrzeno, že nikdo na naše jméno zde není registrován.

Kde se stala chyba nevíme.

Strava
Celkem +.

Služby hotelu
Nevyužívali jsme

Karel Zinek, 02.11.2011, Datum pobytu: 26.10. - 30.10.2011
Oblast: USA USA, New York, Hotel: Best Western Plus Prospect Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Celkem: Příjemný 3* hotel (dle Tripadvisoru 4*) kousek od metra, na Manhattanu na rohu Broadway a 77th ulice.

Úvodní shrnutí
Příjemný 3* hotel (dle Tripadvisoru 4*) kousek od metra, na Manhattanu na rohu Broadway a 77th ulice. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemné prostředí hotelu, čisté ubytování, pokoje nejsou velké, ale dostačující a plně vybavené. Manželské postele typu Queen i King jsou dostačující pro 2 osoby, TV, tel, radio, free wifi na pokoji, žehlička, lednice, mikrovlnka, var.konvice, fén atd. Jen chybí sejf, ale ten je zdarma k dispozici na recepci.

Strava
Jako většina hotelů v NYC bez stravy, zdarma v hotelu dopoledne káva a čaj, přes den pak studený nápoj bez omezení. V okolí hotelu dostatek restaurací, pekáren, Starbucks atd.

Služby hotelu
Fitko a další, nevyužili jsme.

Město
Hotel je kousek od metra (na 79th ulici). Na 72th ulici je express metro, takže pohodlné cestování městem. Hned u hotelu lékárna, non stop pekárna, i non stop potraviny opravdu výborně zásobené.

Celkový dojem
Velmi dobré ubytování za velmi rozumné ceny, navíc mají dvojpokoje s 3 manžel. postelemi, tj. pokoj až pro 6 osob - při rozpočítání ceny šesti je cena opravdu velmi příjemná.

Radek Šafařík, 27.09.2011, Datum pobytu: 12.9. - 19.9.2011
Oblast: USA USA, New York, Hotel: Belleclaire

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: Obrovský hotel na skvělém místě, přímo naproti Madison Square Garden, takže blízko všude.

Úvodní shrnutí
Obrovský hotel na skvělém místě, přímo naproti Madison Square Garden, takže blízko všude. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zvenku hotel vypadá líp než uvnitř, ale vzhledem k ceně, která je na New York celkem slušná, člověk přihmouří oko. Je čisto, nábytek sice pamatuje lepší časy, ale kdo letí do NY aby tam trávil čas v pokoji??? Ručníky mění denně, WC i koupelna v pohodě. Je tam i fén, žehlička a žehlicí prkno.

Strava
Bez jídla, v okolí tisíce možností.

Služby hotelu
Na každém patře automaty na nápoje, automat na led, prádelna.V suterénu úschovna zavazadel ( za malý poplatek, ale je to šikovné, když odlétáte až odpoledne a musíte vyklidit pokoíj do 12 hod)

Celkový dojem
Je to můj oblíbený hotel, letos v květnu jsme zde byla již podruhé a a již mám rezervaci na květen 2009. Hlavně se mi líbí , že v okolí mám vše, co potřebuji, stanice metra Penn Station je hned naproti, skoro vedle hotelu je obrovský obchodní dům Macys.

Lida Souckova, 26.12.2008, Datum pobytu: 14.7. - 19.7.2007
Oblast: USA USA, New York, Hotel: Pennsylvania

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (1)