Recenze hotelů
Turecká riviéra - Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 V Turecku jsme byli nyní již potřetí. Vždy jsme říkali, že dovolená v Turecku je ráj na zemi (2004, 2006). Po letošní dovolené to budeme...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
V Turecku jsme byli nyní již potřetí. Vždy jsme říkali, že dovolená v Turecku je ráj na zemi (2004, 2006). Po letošní dovolené to budeme tvrdit ještě rozhodněji. Jediný šrám - na tak obrovskou kapacitu hotelů nepostačovala kapacita pouze 2 výtahů (6 poschodí). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování "špica". Pokoj nebývale prostorný, 2 obrovská "letiště", velký balkón. Koupelna vybavená příslušenstvím, které jsme dosud jinde nezažili. Doplňování nealkoholických nápojů, čajů apod. již "povinnou" samozřejmostí.

Strava
Tureckou stravu - mleté maso, tepelně upravovaná zelenina apod. - milujeme. Ovšem někdy se stávalo - zvláště se zvyšujícím se počtem hostů - že některé druhy pokrmů brzy došly a nebyly již doplněny (asi naše chyba - nechodili jsme na večeře v úředně stanovené termínu zahájení výdeje). Naprostá - jinde nevídaná - bomba : obědy se vydávaly na 2 místech. Mimo oficiální hotelovou jídelnu (s nutným převlekem) ještě v letní zastřešené obrovské terase mezi bazény a mořem (odpadala nutnost vhodného oděvu) !

Služby hotelu
Služby hotelu naprosto bezchybné ve všech oblastech. Neskutečně čisté WC všude v průběhu celého dne. Všude pořádek a čistota, dokonalá péče i o překrásnou, četnou a rozmanitou "zeleň" uvnitř rezortu.

Pláž
Pláž pěkná, zajímavě řešené slunečníky. Přístup k pláži pohodlný a esteticky dokonale řešený. Voda čistá, "nováčkům" bez bot do moře asi vadily oblázky přímo u vody. Zdejší moře nevhodné ke šnorchlování (nebylo prakticky nic k vidění).

Zdeněk Svoboda, 24.06.2019, Datum pobytu: 7.6. - 19.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Sultan of Dreams

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Super dovolenka pre mladých aj rodiny s deťmi. Nasla som tu pred dovolenkou negatívne recenzie aj keď neviem kvôli čomu, všetkého bolo...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolenka pre mladých aj rodiny s deťmi.

Nasla som tu pred dovolenkou negatívne recenzie aj keď neviem kvôli čomu, všetkého bolo dosť jedla pitia zákuskov, veľký počet reštaurácii, barov, super miešané drinky, najlepšie bolo v bare My Tíme 18+ je to plážový bar kúsok od mora večer je tam najpríjemnejšie my sme tam boli skoro každý večer :) čašník nám k drinkom nosil ako pozornosť ovocie, oriešky, bolo to príjemné. Množstvo animacii počas dňa aj večera, diskotéky pri bazéne, aj mi je ľúto ze sme už doma Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba pekná, čistá, každý deň upratovana.

Uteráky menené každý den

Strava
Človek nevie co si ma skôr vybrať, je tam naozaj všeličo od rýb, mäsa, cestovín, grilovanéj zeleniny po torty zákusky proste každý si nájde to svoje

Služby hotelu
Na vysokej úrovni personál makal počas celého dňa aj na plazi aj pri bazénoch všade čisto priebežne vždy všetko upratovali, nemám žiadne vyhrady

Pláž
Pláž krásna aj keď voda po pár metroch hlboká ale dá sa to zvládnuť aj pre neplavcov, sama som, neplavec a v pohode som sa kupala každý deň, vlny troska silnejšie ale aspoň príjemné hojdali :) čisté more ani studené ani horúce takže pre nás to bol ideal

Anonym, 21.06.2019, Datum pobytu: 13.6. - 20.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Club Calimera Serra Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Celkový dojem z dovolené je pozitivní , přesto v 5*hotelu bych očekávala zařízení bez komplikací. Několikrát jsme reklamovali...

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 3 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je pozitivní , přesto v 5*hotelu bych očekávala zařízení bez komplikací. Několikrát jsme reklamovali klimatizaci, která po spuštění tekla a nejméně 3x nám vytopila pokoj. To způsobilo časové problémy, neboť oprava se protahovala. Také nás velmi zklamala pláž a snad nehorší byl vstup do moře. Spousta kamenů a výmolů komplikovaly i s botami vstup do moře. Zobrazit celou recenzi

Marcela Krupová, 20.06.2019, Datum pobytu: 5.6. - 17.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Cenger Beach Resort & SPA

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,4 Hotel a služby na úrovni, i když určitě ne 5*, spíše tak 4*. Prostředí uvnitř areálu a bazény, vše krásné. Obsluha hotelu výborná, i když...

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel a služby na úrovni, i když určitě ne 5*, spíše tak 4*. Prostředí uvnitř areálu a bazény, vše krásné. Obsluha hotelu výborná, i když někdy problém s komunikací v angličtině na recepci (mluvili Rusky a Německy), jinde v hotelu nebyl problém domluvit se Anglicky. Každý den vzorně uklizeno, doplnění lednice vodou.

Nepříjemností byl pokoj, kde není wc a sprcha oddělena dveřmi - volný průchod, jen matné sklo.

Personál hotelu vstřícný, přátelský, nikde žádný problém.

Trochu zklamání s organizací CK. Delegáti chodili na schůzky pozdě (hodina sem tam), na to si stěžovali i ostatní z jiných termínů. Informační tabule s termínem dalších schůzek byla celý týden prázdná - ale šlo se domluvit přes telefon.

Informace o možnosti výletů (placených) považuji za podraz. Objednali jsme si výlet "plavba lodí po řece Manavgat" a silně NEDOPORUČUJI. Celkově mě to připadalo spíše jako nákupní zájezdy pro důchodce, kde Vás někam zavezou a tahají z Vás peníze. Začalo to výletem samotno lodí, kdy na fotkách byla pirátská loď, ve skutečnosti stará špinavá loďka, hodina nudné cesty tam a zpět, hodinová pauza na špinavé pláži - nudili se všichni. Cestou zpět nám nutili předražené fotky (fotili nás při nástupu na loďičku) = proto ta zbytečné hodina na špinavé pláži s odpadky (aby měli čas na vytisknutí fotek).

Na konci zájezdubylo zlatnictví, kde nás zavřeli do podzemí a nutili zlaté šperky, při projevení zájmu jste dostali svého prodejce, který vám vykládal, jak je to výhodné a skvělé. Většina z nás si vybavila vzpomínku na nákupní zájezdy (s prominutím) důchodců. Většina lidí byla dokonale otrávena. Zobrazit celou recenzi

Strava
Samotné jídlo výborné, i když u cca poloviny jídel nezvyklé chutě. Pro to nebyla středozemní kuchyně, něco málo dochucené. Ale jinak sposta jídel na výběr, zákusky, cukroviny.

Problém nastával pravidelně u večeře, kdy se nahrnula hromada lidí a někdy nebylo ani kam sednout nebo byly špinavé příbory, špinavé ubrusy - toto se nám nelíbilo a odpovídalo to tak možná 2* hospodě (možná ani to ne) :(

Snídaně a oběd byly v pořádku.

Služby hotelu
V pořádku. Bez výtky.

Pláž
Pláž a bazény bez problému. Vše v pořádku.

Anonym, 20.06.2019, Datum pobytu: 10.6. - 17.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Club Calimera Serra Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Naprostá spokojenost, ještě bychom tam zůstali, neboť týden tam uteče strašně rychle.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost, ještě bychom tam zůstali, neboť týden tam uteče strašně rychle. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje odpovídají 5 hvězdičkovému hotelu, všechno jak má být včetně služeb a úklidu. Ať už jde o standartní pokoj nebo vilu u bazénu.

Strava
Jídlo velmi rozmanité a tolik, že nevíte co si vlastně dát, ale ať už ochutnáte cokoliv neprohloupíte. Více druhů restaurací, takže když chcete změnu máte možnost. Některé za příplatek. Doporučuju japonskou degustaci za 15 euro. V tomhle hotelu hlady trpět nebudete, svačiny odpolední jsou samozřejmostí - palačinky, lívance, pizza, hranolky, zmrzliny.... Někteří lidé hlavně z Ruska by se však měli zamyslet jestli to co si nandají na talíř snědí, protože vzít si 3 lososy mi přijde přehnané. Člověk nepochopí prostě....

Služby hotelu
Služby jsou v Masmavi vážně vymakané. Stáhnete si aplikaci do mobilu a víte, že od 8 je např. tenis, že od 10 je lukostřelba, že od 11 beach volejbal, nebo různá cvičení jako spining, posilování, program pro děti atd. To mají na hotelu vážně velice dopře nastavené a tak se dá dovolená strávit i aktivně pokud chcete a nemusíte jenom ležet u bazénu nebo u moře. Aqupark v hotelu je spíše pro děti, ale jeden tajný tip: Asi 300 metrů po pláži vlevo jsou dva hotely, které mají lepší klouzačky a tobogány než máme v ČR. Nikdo to tam nekotroluje, žádné pásky na rukou, stačí vědět jméno hotelu, kdyby se vás nahodou někdo ptal, ale každému je to tam spíše jedno. My si tam dali i pití a strávili tam dvě odpoledne, žádné fronty, jenom jezdíte. Bazénů na hotelu ani nevím kolik bylo, ale je jich tam dost. Vždy perfetkně čisté, žádné mastné fleky jako na Slávii nebo v Podolí. Nejlepší koupání v bazénu je asi u vilek, které mají bazén pod okny.

Pláž
Co jsme tak prošli pláže tak naše byla snad nejlepší ze všech. Ostatní je mají hodně úzké a malé. Zde je velká, hodně lehátek a zakrytá, neboť na slunci furt ležet tak se upečete, i když byli tam i lidé, kteří leží na výhni celý den a nevadí jim to. Moře je čisté, žádné vlny nebyly jenom ten přístup do vody může být pro starší lidi trošku problematický, neboť vstupujete z písku na oblázky a trošku jako do příkopu, ale dá se to zvládnout si myslím. Kdyby byly vlny tak někdo kdo má problémy s koleny a pohybem tak bude muset po čtyrech asi. Pak je v moři dál zase i mělko. Ve vedru je písek rozpálený a tak musíte od lehátek k moři v pantoflích, jinak si spálíte nohy.

Daniel V., 20.06.2019, Datum pobytu: 10.6. - 17.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Tui Magic Life Masmavi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 6,2 Hotel je v překrásném prostředí, všude zeleň, květiny, krásné voňavé stromy. Je to v uvozovkách hotel rodinného tipu, ikdyz lidi tam bylo...

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je v překrásném prostředí, všude zeleň, květiny, krásné voňavé stromy. Je to v uvozovkách hotel rodinného tipu, ikdyz lidi tam bylo mraky. Personál ochotný, jen nám moc nerozuměli. Mluvili převážně turecky nebo rusky.

Cesta na dovolenou a zpět trvala poměrně dlouho, bylo to únavné. Hlavně ten brzký odlet. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo standardní. Odpad neodtekal, z okolních pokojů bylo slyšet všechno, na balkonech se kouřilo. Jinak průměr.

Strava
Jídla bylo hodně, jen každý den to samé. Sem tam nějaká obměna a to potom byla rvačka o dané jídlo ???? kafe bylo z automatu, míchané nápoje 5 druhů, ovoce meloun 2 druhy, jablka 2 druhy, pomeranč, grep, místní banány. K večeři sem tam třešně a jahody. Ke konci i kiwi, broskve, nektarinky. Svačiny pořád to samé dokolečka. Byla jsem za to ráda, nepřibrala jsem tam ????

Služby hotelu
Služby jsme nevyužili.

Pláž
Pláž je oblázková sem tam i větší kameny. Písek je tak maximálně na beach volejbalu a částečně na dětském hřišti. Jinak tam písek fakt není. Pláž byla ale čistá.

Monika, 19.06.2019, Datum pobytu: 2.6. - 12.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Gypsophila Holiday Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 Krásné místo a skvělé počasí = super dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásné místo a skvělé počasí = super dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel nádherný a služby na nejvyšší úrovni

Michal H., 19.06.2019, Datum pobytu: 1.6. - 9.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Royal Wings

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,6 Dobre

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dobre Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Špatný úklid, i když necháš peníze

Strava
Všechno super, málo ovoce a ryby

Služby hotelu
Překvapilo mě to, že není možné půjčit žehličku

Pláž
Pláž kamenitá, špatný vstup do vody, a hlavně pro děti. Ale čistá, bar na pláži, dost místa, málo lidí

Anonym, 18.06.2019, Datum pobytu: 8.6. - 15.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Cenger Beach Resort & SPA

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9 Super určitě doporučuji

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super určitě doporučuji Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, moderní.

Strava
Výborné. Pořád bylo z čeho vybírat na své si přišli i děti.

Služby hotelu
Vše v pořádku.

Pláž
Voda kalnější kvůli písku ale nic hrozného, mírně se svažující do moře . Pláže čisté, lehátek byl dostatek.

Nikola B., 17.06.2019, Datum pobytu: 5.6. - 12.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Tui Magic Life Masmavi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 S dovolenou jsme byli moc spokojeni, hlavně děti! Jen nás překvapilo chování některých lidí , zejména RUSKÝCH... Ale zato hotel nemůže...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli moc spokojeni, hlavně děti! Jen nás překvapilo chování některých lidí , zejména RUSKÝCH... Ale zato hotel nemůže... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Až na to, že nám zapomněli nachystat jednu přistýlku, bylo vše v pořádku. Řekli jsme si o ni a během chvilky vše napravili.

Strava
Vynikající, chutná, spousta jídla na výběr, všude čisto.

Služby hotelu
Personál příjemný, ochotný, usměvavý.

Pláž
Nádherné čisté průzračné moře, na pláži písek ale u moře kamínky, nutné boty do vody. Někdy větší vlny, ale synovi se moc libilo. Pro děti lepší s kruhem. Všude uklizeno.

Marie N., 17.06.2019, Datum pobytu: 6.6. - 13.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Club Calimera Serra Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)