Recenze hotelů
Side - Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Dovolená se vydařila,moře bylo úžasné,Turci jsou velmi příjemní lidé.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se vydařila,moře bylo úžasné,Turci jsou velmi příjemní lidé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl dostatečně vybavený vším co na dovolené potřebujete.Lednička,klimatizace,telefon,trezor,sociální zařízení.

Strava
Strava výborná,všeho velký výběr,od zeleniny,ovoce,zákusků,hlavní jídla.

Pláž
Pláž je blízko hotelu,slunečníky a lehátka v dostatečném množství.Vše upravené,sprchy u pláže.Moře čisté,jenom přístup horší přes oblázky do kterých se boří nohy.

Anonym, 24.06.2019, Datum pobytu: 11.6. - 19.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Washington Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 5 Zaplatili sme si all ultra incluzive a nestalo sa ani raz, aby sme mali pocit z toho, ze sme obsluhovani. Vela krat sme si aj na Lobby...

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Zaplatili sme si all ultra incluzive a nestalo sa ani raz, aby sme mali pocit z toho, ze sme obsluhovani. Vela krat sme si aj na Lobby bare museli sami vsetko ist objednat na bar a niekedy este si to aj vyzdvihnut. Drinky a miesane napoje boli podpriemerne. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dostali sme izbu nad diskotekou na prizemy bez vyhladu za ktory sme si zaplatili, a az po poziadani sa to vyriesilo.

Strava
Mna osobne najviac prekvapila vecera v steak house, kde ju hodnotim ako na vysokej urovni aj obsluhu, ktora aj napriek tomu, ze nevedli ANG sa snazili s nami komunikovat a nakoniec zohnali casnika, ktory vedel plinulo nam vysvetlit jedla.

Služby hotelu
Velmi slabe , internet zaplateny nemal stabilny signal. Program hotela slaba trojka.

Jozef Kacvinský, 24.06.2019, Datum pobytu: 10.6. - 20.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Adalya Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Velmi krásný hotel s vyžitím pro děti a velká písečná pláž s nádherným molem. Velká a krásně zelená relaxační zahrada a plno programů a...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi krásný hotel s vyžitím pro děti a velká písečná pláž s nádherným molem. Velká a krásně zelená relaxační zahrada a plno programů a zábavy pro všechny generace. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Rodinné pokoje s palandou jsou menší, ale denně uklizené a čisté.

Strava
Velice rozšířená nabídka jídel a každý si přijde na své. Za nás maximální spokojenost.

Služby hotelu
Vynikající.

Pláž
Krásná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře a nádherné molo s lehátky, barem a posezením. Na pláži jsou i prolézačky pro děti.

Lucie M., 24.06.2019, Datum pobytu: 11.6. - 21.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: VONRESORT Golden Coast

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

8 fotografií

Celkem: 9,6 Pre mňa 100 %

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pre mňa 100 % Zobrazit celou recenzi

Ivana Šurdová, 24.06.2019, Datum pobytu: 10.6. - 20.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Sea Planet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Velká spokojenost s hotelem a službami hotelu i čistotou.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost s hotelem a službami hotelu i čistotou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super.

Strava
Stále velký výběr všeho.

Služby hotelu
Celkový dojem výborný.????

Pláž
Pláž čistá,ale přístup do moře obtížnější,není vhodné pro malé děti,moře je divočejší.

Anonym, 24.06.2019, Datum pobytu: 14.6. - 21.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Sea World Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolená se nám hodně líbila, maximální spokojenost.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám hodně líbila, maximální spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni jsme byli v 5.patře, pokojík hezky vybavený, čistý, denně měněny ručníky i osušky, obden ložní prádlo.K dispozici byly i župany,pantofle, sprchové gely, šampony, kondicionéry a tělová mléka vše v malém balení a postupně doplňovány.Koupelna malá, ale uklizená.

Strava
Strava na hotelu byla velmi rozmanitá, chutná, pokaždé maso na grilu a spousta dalších druhů pokrmů. Vybrat si musí opravdu každý.U každého jídla i obrovské množství ovoce a zeleniny, salátů a neskutečné množství dezertů.Nanuky byly balené, na výbornou zmrzlinu jsme chodili do hotelu Selin, kde je kromě zmrzliny a dezertů od 10.30 do 18.00 i několik druhů kávy.Taky ve zdejším plážovém baru byla možnost jídla po celé odpoledne.

Služby hotelu
Služby hotelu jsou na výborné úrovni, animační programy pro děti i dospělé během dne i večer. Služby je možné využívat v celém komplexu 3 hotelů. V areálu jsou i bazény s různou hloubkou, skluzavky pro malé i velké, plážové bary.Osušky je možné měnit neomezeně na kartičky, které jsme dostali při příjezdu na recepci.

Pláž
Pláž je písčitá, udržovaná, s velkým množstvím lehátek. Vstup do vody je pozvolný, vhodný i pro malé děti. K dispozici plážové bary.

Zdeňka S., 24.06.2019, Datum pobytu: 11.6. - 21.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Kamelya World Fulya

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Naprosto skvělé, úžasná slečna průvodkyně,která se nás ujala hned po příletu.Jakýkoliv problém řešila ihned,byla kdykoliv na telefonu

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto skvělé, úžasná slečna průvodkyně,která se nás ujala hned po příletu.Jakýkoliv problém řešila ihned,byla kdykoliv na telefonu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování jsme měli ve třetí budově hotelu, což vůbec nijak nezhoršovalo kvalitu ubytování, denně čisté ručníky, uklizeno, větší klid než v hlavní budově . Spojení s hlavní budovou chodníčkem přes krásnou zahradu

Strava
Strava různorodá, veškeré druhy masa(kromě vepřového), různé úpravy grilované, pečené, dušené,mleté.Místní speciality- výborné.Dostatek ovoce ,zeleniny, myslím že výběr vhodný i pro vegany a vegetariány

Služby hotelu
Služby hotelu prvotřídní, velmi milý a vždy usměvavý personál

Pláž
Pláž písčitá, velmi jemný písek, každé ráno pečlivě upravená, žádné odpadky.Přístup do vody velmi pozvolný i při přílivu, vhodné pro malé děti. Voda čistá bez chaluh, občas malé rybičky.

Martina G., 24.06.2019, Datum pobytu: 12.6. - 19.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Trendy Palm Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Hotel je pěkný, čistý s rodinnou atmosférou, odpovídá 4*, pláž je poměrně malá, moře je čisté, klidné. Personál ochotný, jídlo výborné....

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je pěkný, čistý s rodinnou atmosférou, odpovídá 4*, pláž je poměrně malá, moře je čisté, klidné. Personál ochotný, jídlo výborné. Dost stálá klientela, někteří i desátý pobyt v hotelu… Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytovaní v hotelové budově (ubytování ekonomik), pokoj číslo 307 v prvním patře. Jako velký klad beru soukromí na balkoně a možnost spaní při otevřených balkonových dveřích (klimatizace mi dost vadí). Jako malý zápor oproti domečkům je vzdálenost k moři asi o 30 metrů dál. Domečky jsou vzdáleny od pláže 50 až 200 metrů. Čím vyšší číslo, tím blíž k vodě (101–139 a pravá řada 201–233 kde je odpoledne stín na terase). Pokoj je vybaven fénem, televizí a lednicí, do které každý den doplňují vodou. Na pokoji není rychlovarná konvice, plážová osuška a v koupelně není sprcháč ani šampon. Klimatizace je individuální a velmi výkonná. Funkční wifi v celém areálu i na pláži. Hotel si nechal snížit počet hvězdiček na 3*, kvůli ruské klientele, ti jezdí jenom do 4 až 5*.

Strava
Strava je výborná, rozmanitá a dobře ochucená. Každý den minimálně 8 druhů ovoce, 5 drhů sýrů a salámů, spousta zákusků, k večeři i k obědu většinou 3 až 4 druhy masa – ryby 2x za týden, 1x gyros, grilované plátky masa… Odpoledne od 15 do 16 hodin výborná zmrzlina, sušenky a většinou dort. Alkohol je neředěný a dobrý. Automaty na kávu, džusy a vodu, v konvicích turecký čaj. Nikde žádné fronty, dostatek místa na sezení ve vnitřní i venkovní restauraci. Stoly jsou čisté a vždy prostřené.

Služby hotelu
Veškeré prostory jsou vzorně uklizeny včetně pokojů. Personál ochotný a vstřícný, snaží se mluvit i česky. Cestička mezi domky je lemovaná pomerančovníky, olivami a spoustou květin. Nejsou zde žádné animační programy, zato se dostanete za 15 minut pomalou chůzí do historického centra Side, k amfiteátru a k vykopávkám. Nákupní možnosti jsou na všechny strany od hotelu. Amfiteátr má oproti loňsku otevřeno jenom do 19 hodin a vstup podražil na 30 TL (asi 120 Kč)

Pláž
Pláž je hned za promenádou, takže těsně u hotelu. Je zde dostatek lehátek a nikdy jsme neměli problém s místem i kolem 10 hodiny dopoledne. Jedná se o městský hotel, kde je problém s velikostí pláže. Při vstupu do moře je písek, plavat se dá kousek od břehu a ještě 50 metrů se dosáhne na dno. Bójky jsou minimálně 200 m od břehu a 300 metrů podél pláže, skvělé podmínky pro plavce, málo lidí ve vodě.

Miluše S., 24.06.2019, Datum pobytu: 14.6. - 21.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Özlem Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Pobyt v hotelu Club Nena byl opravdu jeden velký odpočinek. Nádherná rozlehlá udržovaná zahrada, která vedla k bazénu a k moři,byla...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt v hotelu Club Nena byl opravdu jeden velký odpočinek. Nádherná rozlehlá udržovaná zahrada, která vedla k bazénu a k moři,byla úžasná a zároveň oddělovala ubytovací zařízení od prostoru u bazénu, kde se odehrával případný večerní program, takže kdo se nechtěl účastnit, nebyl rušen. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo příjemné, čisté, balkonky menší, ale se sušákem na plavky, naprosto vyhovující.

Jediné, co se dalo vytknout bylo to, že druhý bazén, přímo pod okny hotelu, zvaný relaxační, měl být přístupný od 16ti let , kvůli klidu, a to se nedodržovalo.

Strava
Strava byla výborná, jak je o místní kuchyni známo, ale co opravdu stojí za zmínku, byla ochota a vstřícnost místních číšníků.

Byli všímaví a velmi milí, stále se ptali, jestli něco není třeba, pití doplňovali zcela bez vyzvání.

Opravdu jsme se cítili velmi dobře.

Totéž fungovalo i na pláži a u bazénových barů.

Služby hotelu
Služby recepce byly naprosto v pořádku.

Pláž
Pláž byla čistá, stíněná, lehátek všude dostatek, vstup do vody po oblázkové pláži.

Lubomir J., 24.06.2019, Datum pobytu: 4.6. - 11.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Club Nena

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vše velmi příjemné, krásná příroda.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše velmi příjemné, krásná příroda. Zobrazit celou recenzi

Pavel B., 24.06.2019, Datum pobytu: 9.6. - 20.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Defne Star

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)