Recenze hotelů
Marmaris - Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Perfektní relax

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní relax Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nově vybudovány hotel. Krásně vyban.

Strava
Každý si mohl vybrat. Jídlo úžasné.

Služby hotelu
Velmi ochotný personál, uklizeno.

Pláž
Super.

Anonym, 20.08.2019, Datum pobytu: 2.8. - 14.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: Turunc Premium

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Nádherná dovolená! Hotel je umístěný ve vzrostlé středomořské zahradě, která vytváří i v teplotách 38°C příjemné prostředí. Palmový...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená!

Hotel je umístěný ve vzrostlé středomořské zahradě, která vytváří i v teplotách 38°C příjemné prostředí.

Palmový ostrov uprostřed dostatečně velkého bazénu dodával fotografiím nádhernou kulisu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je pěkný, v klidném prostředí, prostorné pokoje, měli jsme 2+přistýlka a místa bylo dost. Vše čisté, každodenní úklid a výměna ručníků bylo samozřejmostí. Personál byl příjemný a vstřícný. Venkovní jídelna byla v zahradě s výhledem na moře. Vše čisté, pěkně upravené a prostorné.

Strava
Strava byla pestrá, denně několik druhů masa, různě upravené a vždy měkké. Hodně zeleniny syrové i tepelně zpracované. Ovoce bylo dostupné po celý den, ke všem jídlům. Nikdy jsme si neužili tolik slaďoučkých melounů jako tady.

Ke snídani bylo vždy osm druhů sýrů, teplé čerstvě dělané vaječné omelety s různými náplněmi dle přání. Byl velký výběr vegetariánské stravy. Možnost kávy a džusů po celý den.

Služby hotelu
Pravidelný úklid a výměna ručníků. V jídelně vždy okamžitě po odchodu klientů byly měněny ubrusy za čisté.

Průběžně bylo odnášeno použité nádobí, nikde se nic nehromadilo. Číšníci ochotně a rychle reagovali na přání. měli slušivé stejnokroje, byli komunikativní a družní. Bylo možné využít služby masáže, sauny, kosmetiky, kadeřnictví.

Pláž
Pláž přímo u hotelu, písčitá, čistá, nikdy nebyla zcela zaplněná, vždy byla volná lehátka, ručníky byly bez poplatku s každodenní možností jejich výměny za čisté. Moře příjemně teplé, klidné. Z moře vystupovaly malebné zalesněné hornaté ostrovy.

Helena B., 19.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: Tropical Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 4,8 Z dovolené mám celkem rozporuplné pocity. Krásné prostředí, příroda, čisté moře , milí lidé oproti tomu neodpovídající služby hotelu vč....

  • 4,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Z dovolené mám celkem rozporuplné pocity. Krásné prostředí, příroda, čisté moře , milí lidé oproti tomu neodpovídající služby hotelu vč. slabé wifi, bočnímu výhledu na moře - přičemž jsme vidělli průhled cca 20 cm při předklonění se z balkonu, neodpovídající kapacity lehátek u hotelového bazénu a na pláži. Nebyl zde žádný animační program, jídlo s ohledem na oblast také žádný hit - stále stejné ovoce - tj. 5 druhů - 2 druhy melounu, jablka, pomeranče, blumy někdy hrozny a broskve, přičemž na trhu byla řada místního ovoce. Stejně tak i nabídka ryb byla velice omezená - a to jeden druh ryby k večeři, žádné mořské plody apod..Klimatizace se nedala nastavit, protože ovladač byl zadeklovaný a přišroubovaný ke zdi. S tímto problémem jsme se hned druhý den na informační schůzce obrátili paní delegátku Veroniku, nebyli jsme sami, stejný problém řešilo několik dalších hostů. Paní delegátka byla velice nepříjemná s tím, že někteří hosté nám poradili, abychom kryt vyšroubovali a ovladač vyndali protože je to jediný způsob, jak problém vyřešit. Paní delegátka reagovala stylem, že tak je vlastně celý problém vyřešen a na dotaz, zda to myslí vážně odpověděla, že ano a že po ní nemůžeme chtít,aby vzala šroubovák a problém řešila takto.To samozřejmě nikdo nechtěl. S větší arogancí a neochotou jsem se nesetkala. Doporučovala bych paní delegátce změnit profesi, protože jejich přístup a chování ke klientům je značně neprofesionální. Na závěr bych shrnula naši dovolenou v Tropical Beach jako dovolenou kde neodpovídá poměr cena a kvalita. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Špatně fungující klimatizace, slabý signál wifi.

Strava
na tuto oblast bych předpokládala rozmanitější stravu - více ryb, mořských plodů a větší výběr ovoce - stále pouze meloun vodní, zelený, pomeranče, blumy a jablka. Avizovaná all inclusive nebyla úplně pravdou, protože většina drinků na baru byla za poplatek.

Služby hotelu
Neodpovídá ****

Pláž
Nedostatečná kapacita lehátek, pláž bez obsluhy

Kateřina H., 19.08.2019, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: Tropical Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 8,8 Z dovolené v tomto hotelu jsme nadšení. Je to velice pěkný hotel v nádherné zátoce pod horami, kde je krásná a čistá voda. Hodí se spíše...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Z dovolené v tomto hotelu jsme nadšení. Je to velice pěkný hotel v nádherné zátoce pod horami, kde je krásná a čistá voda. Hodí se spíše pro lidi, kteří mají rádi pohodu a klid. Nehodí se pro akční mladé lidi a pro rodiny s dětmi. Pro děti tu nejsou žádné atrakce, pouze 2 malé bazénky se skluzavkami pro opravdu malé děti. Také dětský klub byl pro malé děti, animátorky zde mluvily pouze turecky, rusky a anglicky. Měli jsme s sebou 8letou vnučku, klub jsme využili pouze jednou, byly zde opravdu malé děti. Naše česká delegátka nám proto velmi ochotně pomohla na recepci se vstupem do Aquaparku, který je v hotelu Turunc na druhé straně zátoky. Ačkoli CK píše v propozicích, že je vstup do tohoto hotelu hostům z hotelu Turunc Premium umožněn, není tomu tak. Ale delegátka vše vyřešila k naší spokojenosti. Proto pozor a neplést si názvy hotelů - ten starší, kde je více lidí, více problémů atd. se jmenuje pouze Turunc. Zde je právě Aquacentrum atd. Hotel, ve kterém jsme byli ubytováni my, nese název Turunc Premium, je novější a celkově na vyšší úrovni. Jeho největší předností je umístění pod horami a zátoka. Opravdu krása!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je velmi pěkné. Hezký velký pokoj se sprchou a toaletou zvlášť, každý den úklid a výměna ručníků, jednou za 2-3 dny výměna povlečení. U každého pokoje je balkon. My jsme měli pokoj s výhledem na sousední neupravený pozemek a částečně jsme viděli moře, ale vůbec nám to nevadilo, byli jsme pořád venku. Sluníčko nám do pokoje svítilo pouze dopoledne, potom už zde byl stín a v pokoji nebylo takové teplo. Stejně jsme balkon využívali pouze na usušení plavek. Bohužel na balkóně není nic na pověšení, žádný věšák nebo šňůra, vše jsme si přivezli svoje. Šňůru nebylo za co pověsit, jediný držák, který na balóně byl, držel pouze na dobré slovo. Byl pouze nasazený a vypadával. Ale poradili jsme si, byla to maličkost. Na balkóně je stolek a 2 křesílka. Klimatizace v pokoji fungovala bezchybně, trezor také.

Strava
Strava byla výborná. Každý si mohl vybrat. Kuřecí a hovězí maso, ryby, mleté maso, sýry, tvaroh atd. Hodně zeleniny a ovoce - hlavně melouny, nektarinky, jablka atd. Spousta zeleninových salátů, člověk nevěděl, co dřív. Ráno k dispozici i jogurty nebo mléko a musli nebo křupinky, vločky atd. Odpoledne byla k dispozici i točená zmrzlina. Alkoholické nápoje jako všude, míchali i koktejly, podávali turecký čaj, automaty na nápoje a kávu byly u každého baru atd. S pitnou vodou nebyl problém - na požádání jsme dostali u každého baru malou lahev s vodou, kdy jsme chtěli. Na pokoji byly vždy v lednici doplněné lahve s vodou. U oběda i večeře spousta zákusků - na můj vkus moc sladkých. Ale byly chutné.

Služby hotelu
Služby hotelu byly výborné. Všude usměvaví a přívětiví mladí lidé. Hotel je rozlohou menší, nebylo tu tolik lidí, panovala tu velmi přátelská atmosféra. Jediné, co se dá trochu vytknout je animační program - nejslabší, který jsme kdy zažili. Ale nám to nevadilo. Jeli jsme si odpočinout, byl tu klid, nehrála tu celý den hudba, nikdo nás k ničemu nenutil, vše bylo v pohodě.

Pláž
Pláž je přímo pod hotelem se staršími lehátky a slunečníky. Ačkoli se všude píše, že se nemají dávat na lehátka ručníky a zabírat místa, dělali to ráno všichni. Ale míst je dost, i u bazénu. Vstup do moře je z pláže pozvolný, s oblázky, není to nic strašného, nejsou třeba boty do vody. Potom je tam molo, na kterém se můžete opalovat, nebo z něj skákat do vody. Večer pláž uklízejí, ale rovnají pouze lehátky a slunečníky a vysypávají koše. Chtělo by ji více uklidit, zamést, hlavně špačky od cigaret. Ale za to si můžou hosté sami. Jen bych předpokládala, že to bude u takového hotelu standard.

Anonym, 18.08.2019, Datum pobytu: 2.8. - 13.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: Turunc Premium

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Hotel pro náročnější klientelu s prostornými nadstandardními pokoji. Pestrá strava. Příjemný personál. Kousek pěšky do města, kde jsou...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel pro náročnější klientelu s prostornými nadstandardními pokoji. Pestrá strava. Příjemný personál. Kousek pěšky do města, kde jsou bankomaty (zelenobílé nejbezpečnější). Zboží všeho druhu, je potřeba smlouvat, někde platby kartou. Kolonáda podél břehu. Moře čisté, teplé, s prudším vstupem do moře s menším až středním štěrkem. Celkově lze doporučit pro páry. Pro rodiny s dětmi lze využít možnost navšívit Turunc hotel s atrakcemi (10 min. pěšky), nepovolují ale standardně. Ultra All Inclusive výhodou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je pro náročnější klientelu s prostornými pokoji, plně vybavenými. Koupelna je otevřená, na straně je kryté WC a na druhé straně krytá zavíratelná sprcha. Voda vždy teplá. Úklid vzorný. Prostorný balkón s židličkami a stolkem, možnost osvětlit večer. V pokoji je řada zrcadel se zajímavou dispozici, vhodné pro romantické páry. Balkónové dveře se nezamykají, pouze dovírají, síto proti hmyzu. Klimatizace funkční a tichá, při otevření balkónu je nutné vždy zapnout. V noci klimatizace nebudí a nefouká všude možně. Vybavenost skříní a šuplíky a poličkami. TV 55".

Strava
Široká a pestrá strava, vždy čerstvá. Výběr z grilu. Vhodné i pro vegany. Saláty, zelenina, ovoce, masíčka. Deserty v tureckém stylu. Turecká kuchyně obohacená o vše evropské. Vína standardní, lze požádat o lepší kvalitu, zpravidla za tip. Pivo lehké a osvěžující. Míchané drinky přes den v nižší kvalitě, večer lze objednat i mimo standardní nápojové menu. Nealkoholické nápoje pro pitný režim bohaté.

Služby hotelu
Personál je velmi příjemný a všímá si chybějícího příboru, vypitého nápoje, stoly upravené, personál je aktivní a společenský, komunikativní a až na výjimky srdečný. Část personálu se dokáže domluvit i polsky, rusky. Personál preferuje české klienty. Je zvykem se zdravit, podávat ruce. Masáže ve vysoké kvalitě za platbu v hotovosti, možnost využít speciální turecký program. Směnárna na recepci. Lze požádat o možnost navštívit vedlejší Turunc s atrakcemi, ne vždy vyhoví (zejména pro děti). Večerní programy výběrově, ne každý den. Bazén středně velký, dostačující.

Pláž
Pláž dostupná do 2 min. Upravená, slunečníky a lehátka zdarma. Lze vždy obsadit předem, ale není přetlak ani přes den. Molo s lehátky bez slunečníku jako alternativa než se uvolní lehátko se slunečníkem. Rychlejší vstup do hloubky v moři. Vhodnější je obuv do moře pro štěrk, kdo je citlivější. Voda mimořádně čistá, vhodná pro šnorchl. Děti mají menší prostor v nižší hloubce.

Martin V., 13.08.2019, Datum pobytu: 2.8. - 10.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: Turunc Premium

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,2 Spokojenost,čisté moře,vše pobliž hotelu.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost,čisté moře,vše pobliž hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj byl čistý s denním úklidem a ochotným personálem

Strava
velmi bohata ruznorodá,bylo z čeho vybírat,chutná , pití a drinky taktéž

Služby hotelu
velmi ochotní

Pláž
moře pruzračné,velmi blízko hotelu,sestup do moře z mola nebo volným vstupem z pláže.okoli hotelu čisté velmi udržované.s panoramickým výhledem na krásné hory.

Radim Záškolný, 13.08.2019, Datum pobytu: 23.7. - 2.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: Özcan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Velice příjemný klidný hotel blízko pláže.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velice příjemný klidný hotel blízko pláže. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný světlý pokoj ve 3 patře, prostorná koupelna se sprchovýn koutem a balkonem s nádherným výhledem na přístav.

Skleněný výtah.

Strava
Široká a pestrá nabídka, občas místní speciality, všeho dostatek, stálé doplňování.

Pití alko i nealko bez čekání.

Služby hotelu
Personál hotelu i jídelny velice příjemný a vstřícný.

Jídelna prostorná, šlo využít i venkovní prostory u bazénu.

Pláž
Od hotelu přejdete velice klidou ulici a projdete kolem jídelny a bazénu a jste u moře.

Vstup do moře pozvolný s malými kamínky.

Na pláži hotelová lehátka se slunečníky, která se neplatí.

Do moře vyčnívá prostorné molo,na kterém jsou taktéž hotelová lehátka a schůdky do moře.

Z mola se nechá skákat. Moře je až neskutečně čisté, klidné a i dál od pláže je vidět na dno.

Jan M., 13.08.2019, Datum pobytu: 26.7. - 6.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: Özcan

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,8 Celkový dojem z dovolené je fantastický! Ubytování, hotelový servis, večerní procházky, zábava pro zákazníky, o tohle všechno není v...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je fantastický! Ubytování, hotelový servis, večerní procházky, zábava pro zákazníky, o tohle všechno není v Marmarisu a hotelu nouze. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na hotel jsme přijeli po půlnoci a check in jsme vyřídili během pár minut. S kuframa nám pomohl personál a seznámili nás s fungováním hotelu. Ne všichni umí dobře anglicky ale domluvit se nebyl nejmenší problém. Pokoj, bazén, jídelna odpovídá fotografiím na stránkách CK.

Strava
Jídlu nemám co vytknout. Za mě to bylo týdenní obžérství. :-) Každý den čerstvá zelenina, těstoviny, maso, sýry a místní speciality. Číšnici se postarali o čistotu jídelny, vždy bylo prostřeno včas. Jen upozorním na až moc friendly personál. Ne vždy dokážou odhadnout míru slušnosti a dovolí si více, než by měli. Je to spíše charakteristika jejich povahy, kterou si nesmíte brát osobně.

Služby hotelu
Hotelový servis mají opravdu promyšlený. Bazén a pláž jsou čisté, číšníci uklízí kelímky a poházený nepořádek. Hotel hlídá security a nikdo cizí se do hotelu nedostane. Spa, fitko, masáže - osobně jsem vyzkoušela a byla jsem spokojená.

Pláž
Hotel je přímo na pláži. Lehátek je k dispozici dostatek ale uvítala bych více místa. Lehátka jsou na sobě doslova narvaná. Moře čisté, teplé, vstup do moře trochu bolel - zkouška bolesti přes oblázky.

Karolína Kaprová, 12.08.2019, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: Poseidon

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 8,6 Dovolená pohodová, prostředí příjemné, zvláště posezení u baru v zahradě se stromy, kde je stín. Vadilo nám jen zpoždění letadla : skoro...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená pohodová, prostředí příjemné, zvláště posezení u baru v zahradě se stromy, kde je stín. Vadilo nám jen zpoždění letadla : skoro 3 hodiny při odletu do Turecka, 2 hodiny při odletu do Prahy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velmi pěkné, čistý, moderní pokoj s balkonem nám vyhovoval, vše fungovalo.

Strava
Strava byla vyhovující, dostatek jídla, zvláště různé saláty, zákusky, výborné melouny, bez fronty.

Služby hotelu
Služby byly též na úrovni, všichni zaměstnanci hotelu byli ochotní a příjemní, pokojská denně měnila ručníky a osušky, doplňovala pitnou vodu do baru, měnila povlečení a stlala postel.

Pláž
Pláž byla velmi blízko u hotelu, čistá, slunečníky, lehátka a osušky zdarma.

Dagmar E., 08.08.2019, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: Tropical Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)