Recenze hotelů
Marmaris - Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 Musím říci,že nás tento hotel mile překvapil.Jednak svým umístěním v krásné zátoce pod horami.Vše je blízko co se týká využití služeb a...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Musím říci,že nás tento hotel mile překvapil.Jednak svým umístěním v krásné zátoce pod horami.Vše je blízko co se týká využití služeb a možností hotelu včetně nákupních příležitostí.Pro někoho může být problém cesta do této lokality.Letecky cestujete do Izmiru kde je mezipřistání a pak pokračujete na letiště v Dalamánu.Následuje cesta do hotelu prvním busem do Marmarisu kde musíte přestupovat do menšího busu,který je schopen manévrovat v ostrých serpentýnách.Jelikož jsem se těšil tak jsem tuto cestu moc nevnímal.Ranní pohled vám vše vynahradí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Navštívil jsem řadu zemí,ale ubytování v tomto hotelu mě ,,vyrazilo,, dech.Vše naprosto prvotřídní,neošoupané,nové(2015),nádherná kombinace dřeva a zrcadel,vše dokonale čisté a připravené.K dispozici skleněná funkční lednice,digitální osobní váha,fén,LCD televizor(127cm) a trezor

Strava
Já se stravou neměl nikdy a nikde problém,vždy jsem si našel to co mě přišlo k chuti.Ti kteří rádi mlsají mohli být trochu zklamáni neboť zákusky byli oproti jiným destinacím nebo zemím trochu jednoduché.Výběr ovoce solidní asi tak 8-10 druhů.Spousta sýrů,salátů,vždy jedna polévka,různé pečivo.Jako překvapení pro mne byla brynza a sýrové korbáčiky

Služby hotelu
Úklid perfektní,animační programi v tomto termíny ,,bída s nouzí,,Pokud se tam o něco pokusili tak tam jako všude jinde kde jsem byl nefungoval bar.Nutnost si dojít do Lobby baru,ve kterém(ultra all ink.)některý alkohol skrývali např.gin Beefeater o který jste si museli říci(pokud jste věděli,že ho mají).Já to věděl od našich ruských kamarádů.Co bylo pro některé hosty překvapením,že opuštěním apartmánu do 12.00 jste přišli i o možnost spojení přes WI-FI.V dnešní době mi to přijde ubohé.Máte ale možnost si připlatit prodloužení a to od 12.00 do 17.00 za příplatek 120 Euro(!),nebo od 12.00 do 19.00h za 140 Euro,další již neuvádím,protože odjezd z hotelu je plánován na 19.10h.Další nesmyslnost,protože začínáte snídaní a měli by jste končit večeří

Pláž
Pláž dobrá,ráno vždy upravená,krásný písečný vstup do moře,někoho překvapili kousající rybičky

Jiří Staňo, 11.10.2019, Datum pobytu: 27.9. - 8.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: Turunc Premium

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Byli jsme velice spokojeni , velice krásná lokalita, uzavřený záliv , uzavřený hradbou pohoří s lesním porostem. Krásná čistá ,teplá voda...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velice spokojeni , velice krásná lokalita, uzavřený záliv , uzavřený hradbou pohoří s lesním porostem. Krásná čistá ,teplá voda v moři, klidná lokalita ,možnost rozmanitých výletů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednoduché ,standartní vybavení pokojů, dobře udržované, čisté ,odpovídající ceně zájezdu.

Strava
Velice dobrá ,hlavně jsme ocenili velké množství výborných zeleninových salátů. V hlavní nabídce byly pouze dva chody, ale vždy dobré ,chyběla rozmanitější nabídka příloh. K obědu i večeři byly vždy různé , ale bohužel velmi sladké zákusky. Jediné co nám chybělo byla větší nabídka ovoce, podávaly se pouze výborné melouny a ocenili bychom i větší množství ryb .

Služby hotelu
Standartní , personál milý a ochotný.

Pláž
Pláž přímo u hotelu, přístupná od terasy s bazénem u restaurace. Písčito - kamenitá, čistá, udržovaná. Lehátka se slunečníky zdarma, vzhledem k plnému obsazení hotelu byl někdy problém s místy. Turisté z Ruska, kterých je zde nejvíce, mají ve zvyku zabrat více míst něž potřebují

Věra V., 11.10.2019, Datum pobytu: 27.9. - 8.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: Özcan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Parada, uzily jsme si hezkou dovolenou.

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Parada, uzily jsme si hezkou dovolenou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
prima

Strava
dobra

Služby hotelu
fain

Pláž
Ac malinka, presto cista a hezka.

Ludmila Kašparová, 09.10.2019, Datum pobytu: 24.9. - 5.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: Poseidon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená byla úžasná. Jak jsme se od milé paní delegátky dozvěděly, byli jsme poslední turnus letošního roku. Klidně bych si dovolenou...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla úžasná. Jak jsme se od milé paní delegátky dozvěděly, byli jsme poslední turnus letošního roku. Klidně bych si dovolenou prodloužila. Hotel to má na pláž jen pár metrů přes pěší promenádu a po procházce Marmarisem jsme dospěly k názoru, že je to nejlepší hotel, co se týče zeleně a pláže (čistá, dostatek slunečníků a lehátek s matracemi, pláž nepřecpaná lehátky). Využily jsme i možností výletů a můžu vřele doporučit. Pokud se rozhodnu znovu jet do Marmarisu, tak jedině sem. POKLONA. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl přesně jako na fotografii a vše fungovalo, jak má. Jen klimatizace už něco pamatovala, ale v OK. Boční výhled na moře s plachetnicemi krásný. Pokoj jsme měly blízko sousedního hotelu, takže jsme večer poslouchaly koncerty.

Strava
Strava výborná a pestrá, sice se řada pokrmů během týdne opakovala, ale pokaždé měl i vybíravý člověk co jíst. Stále doplňováno. Dostatečné množství zeleniny a ovoce. Zmrzlinu bych si sice dala spíš během oběda než u večeře, ale i tak v pořádku. A chválím výborný ayran. ;-)

Služby hotelu
Zaměstnanci velmi ochotní a mluví mnoha jazyky - anglicky, německy a rusky (možná i něco dalšího ;-D). Úklid s výměnou ručníků a osušek probíhal denně, denně doplňována i voda (ve 200 ml kelímcích). Bazén krásný, ale voda v něm studená. Bar super, jen nikde nebylo pořádně uvedeno, na co máme nárok v rámci All inclusive programu a co si musíme zaplatit. Nápoje jsme si v plastových kelímcích mohli odnést na pláž. Na recepci je možnost vyměnit menší množství € a $ na turecké liry. Spa centrum jsme nevyužily - nemůžu hodnotit.

Pláž
Krásná, čistá, písčitá, dostatek lehátek i slunečníků - vždy jsme si našly volná místa. Osušky na pláž jsme dostaly ve Spa centru po předložení kartiček, oficiálně se mohly vyměnit 3x týdně ve stanovené dny a časy, ale po domluvě vyměnili i mimo termín. Uváděný deposit 10 € se zaplatí pouze při ztrátě osušky. Vstup do vody spíš oblázkový - doporučuji boty i kvůli rozpálenému písku. Voda v Egejském moři byla o něco chladnější než ve Středozemním, ale bylo to osvěžující. Ve vodě plavaly nenápadné rybky, které byly to jediné, co bylo k vidění při šnorchlování. Jediné mušličky, které jsem během pobytu zahlédla byly na pláži Iztuzu při výletě pořádaném CK - doporučuji.

Jitka V., 08.10.2019, Datum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: Tropical Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Jídlo 6 fotografií

Celkem: 10 Naprostá spokojenost. Hotel umístěn v úžasné lokalitě. Přírodní scenérie v celé zátoce naprosto fascinující. V kombinaci s perfektně...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost.

Hotel umístěn v úžasné lokalitě. Přírodní scenérie v celé zátoce naprosto fascinující.

V kombinaci s perfektně čistou vodou, klidným mořem a dobrou stravou jsme strávili příjemnou dovolenou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj prostorný, čistý, účelně vybavený. Úklid pokojů prováděn k plné spokojenosti.

Strava
Se stravou naprostá spokojenost.

Bohatý výběr zeleniny, ovoce a příloh.

Maso každý den na výběr ze dvou až tří druhů.

Skvělá čistota a stále doplňovaný sortiment.

Služby hotelu
Personál hotelu příjemný, vstřícný a ochotný.

Pláž
Dobrý přístup na pláž, která byla čistá ale malá na počet ubytovaných klientů. Lehátek a slunečníků byl dostatek. ale byly na sebe "nahňácané" , slunečníky nízké což ztěžovalo pohyb po pláži.

Voda úžasně čistá a klidná. Na konec září poměrně teplá. Ve vodě drobné oblázky a mrňavé kousavé rybičky. Boty do vody se vyplatily, koupání jsme si plně užili. Super!

Karel K., 07.10.2019, Datum pobytu: 24.9. - 2.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: Özcan

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 4,8 nic moc

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
nic moc Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pruměr

Strava
hrozne na baru jen pivo . vodka a ředěné vino

Služby hotelu
děs a hruza. porad vam personal stoji u stolu a čeka až dojite,, aby odnesl špinavé nadobi

Pláž
hotel zadnou plaž nemá.... autous na vzdalenou plaž nejezdil tak že ležite na pisku.. a neo jsi koupite lehatka za 10 euro na den

Pavel, 07.10.2019, Datum pobytu: 20.9. - 2.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: Selen

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Velice pěkna dovolena, počasi nádherné, velká spokojenost. Delegátka Veronika je velice příjemná,ochotná, odvezla nás z letišřě do hotelu...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velice pěkna dovolena, počasi nádherné, velká spokojenost. Delegátka Veronika je velice příjemná,ochotná, odvezla nás z letišřě do hotelu a zpět az na letiště k terminálu, což máme jiné zkušenosti z jiné cestocní kanceláře, kde nás nechali a museli si najít číslo letu sami. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
s ubytováním spokojenost, čistota, denně čisté osušky a ručníky.

Strava
strava rozmanitá, uvítali jsme denně podávání ryb. Jediný nedostatek vidíme v ovoci, pouze meloun, někdy ráno jablko.

Služby hotelu
K službám hotelu nemáme námitek.

Pláž
Pláž přímo u hotelu, nevýhoda byla, že lehátka hodně natěsnaná, že se nedalo projít k moři. Moře teplé, čisté, pro šnorchlování v moři to není,

Josef Suchánek, 04.10.2019, Datum pobytu: 13.9. - 25.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: Poseidon

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 V tomto hotelu jsme byli prvně. Byli jsme velice spokojeni. Hotel pěkný, velice čistý a dobře vybavený. Velké plus asi dvacet metrů od...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
V tomto hotelu jsme byli prvně. Byli jsme velice spokojeni. Hotel pěkný, velice čistý a dobře vybavený. Velké plus asi dvacet metrů od pláže. Velký bazén, lehátek dostatek. Tři výtahy vždy fungovali. V okolí spousta obchodů a restaurací. Dopravíte se všude dolmušem za 4tur.libry. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo pěkné a čisté, měli jsme dvoulůžkový pokoj dostatečně velký. Také koupelna plně vyhovovala. Velký balkon se stolkem a židlemi. Ručníky měnili během deseti dnů třikrát, když požádáte i vícekrát.

Strava
Strava byla velice dobrá a pestrá. Kuřecí, vepřové, ryby, mušle a kalmary. Také byl řízek. Pica, těstoviny, hranolky, kuskus i brambory. Spousta zeleniny, salátů sýrů a ovoce. Dokonce bramborový a vajíčkový salát. Dortíků a zákusků nepřeberné množství, což se ukázalo na naší váze. Celý den nápoje, pivo i drinky, které si nosíte i na pláž. Snídaně též bohaté. Musí se najíst každý.

Služby hotelu
V hotelu vše fungovalo velice dobře. Personál milý a ochotný.

Pláž
Pláž kousek od hotelu, ale malá a lehátka moc u sebe. Musíte ráno běžet dát osušky na lehátka. Pozvolný přístup do vody. Vlny žádné.

Antonín D., 02.10.2019, Datum pobytu: 27.8. - 6.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: L Etoile

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)