Recenze hotelů
Egejská riviéra - Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Dovolená se nám velmi líbila, jak využití pro děti v malém bazénku s klouzačkami, tak pro velké na tobogánech a ležení okolo bazénu. Bylo...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám velmi líbila, jak využití pro děti v malém bazénku s klouzačkami, tak pro velké na tobogánech a ležení okolo bazénu. Bylo i dost lehátek u bazénů, ani jsme nemuseli brzo vstávat a dávat ručníky na lehátka. K moři jsme chodili odpoledne a vždy jsme našli místo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
My jsme měli Sunset s terasou, pokoj se nám líbil, na přespání úplně stačil. Jen přistýlka by mohla být větší, pro nás výhoda měli jsme druhé dítko 4leté a to se tam v pohodě vešlo, být větší nevím.

Strava
Jídlo nám vyhovovalo, byl výběr všeho dost studené ,teplé, dietní kuchyně.

Služby hotelu
Služby hotelu byli super, denně doplňován bar nealko nápoji, denně výměna ručníků i osušek. Super bylo výměna ručníků k bazénům. Není co vyčíst.

Pláž
K moři to bylo kousek, volná lehátka jsme vždy našli. Co se nám nelíbilo bylo válející se nedopalky v písku u lehátek. První dny bylo moře čisté a průhledné a ostatní se na krajích válely trsy trávy a nevypadalo moc dobře.

Martin Jurík, 22.08.2019, Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Aquasis Deluxe

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 velmi dobré

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
velmi dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
4+ neodpovídá, myslím, tak ***

Strava
výborná, velký výběr, ovšem nedostatek příborů

Služby hotelu
výborné

Pláž
čistá, uklizená, připravená, hezcí a velký psi jí pořád hlídaji ,

Anna Grubnerová, 21.08.2019, Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Bendis Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolena byla fantasticka po vsech strankach. Velmi vitam kratky transfer z letiste do hotelu cca 20min, jeli jsme s malymi detmi 2 a 4...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena byla fantasticka po vsech strankach. Velmi vitam kratky transfer z letiste do hotelu cca 20min, jeli jsme s malymi detmi 2 a 4 roky a uz toho cestovani meli dost takze by delsi tranfer pro nas predstavoval celkem krizi:) hotel je opravdu zamereny na rodiny s detmi, jak na male tak vetsi, od kliuzacek, hriste, brouzdaliste, toboganu, po detsky klub, diskoteky, tak samozrejme i program pro dospele v amfiteatru od 21:15. Animacni tym bavil i pres den, delali akce u bazenu nebo mohli deti chodit do detskeho klubu-to jsme nevyuzivali. Pokud budete brat sebou golfky pro dite-jako my, muzete je nechat doma- v hotelu si je totiz jde pronajmout za 5 euro na den:) kdybychom to vedeli, nebudeme se s nema po letisti vlacet. Lze si pronajmout i zehlicku, chuvicku detskou apod. Resort je opravdu krasny, hotel i pokoje ciste, vsude na zachodcich dezinfekce na ruce:) pokud nechcete nekde do centra, kde je hotel na hotelu a vitate hory, spousta zelene, krasnou prirodu, tak je tento hotel dobra volba. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje ciste, modernejsi, kazdy mel balkon ci malou terasu, soucasti klimatizace, sejf, minilednicka, tv, v koupelne fen. Denne probihal uklid, vse ciste, maximalni spokojenost.

Strava
Strava byla chutna, velmi jsme uvitali restauraci pro deti, kde meli svoje stolecky a zidlicky a mohli si sami vybirat z menu:) soucasti tehle restaurace bxla i mikrovlnka na ohrev pokrmu pro nejmensi, tycovy mixer kdyby nekdo potreboval udelat kasi pro prcky, sterilizator lahvicek..proste vse potrebne:) pokud ma nekdo rad morske plody tak tech tam bylo zastoupeno nejmene, spis vubec, me osobne to absolutne nevadilo:) jinak ryby, maso,ovoce,spousta zeleniny a dezertu..rekla bych klasicky vyber jako vsude v Turecku..na plazovem baru moznost z jidla: tousty a hranolky, ovoce a zelenina. Od urcite hodiny fungoval pancak house-vyborne palacinky delane nasladko ci naslano, stejne tak byla od urcite hodiny otevrena zmrzlina. Hladem nebude nikdo trpet:)

Služby hotelu
Sluzby hotelu na velmi vysoke urovni, vsichni zamestnanci od kuchyne po uklid a animacni tym fungovali na 100%.

Pláž
Plaz nadherna, cista, ocenena modrou vlajkou, velka, pry jedna z nejhezcich v Turecku, neni nutno rano vstavat a rezervovat lehatko..temer vetsina travila cas u bazenu takze i kdyz jsme prisli v 10hodin, lehatek bylo porad dostatek:) vstup do more kaminky, doporucuji boty do vody..jedina nevyhoda je, ze vstup neni pozvolny, brzy je hloubka. More teple a ciste, pohled z plaze na okolni hory k nezaplaceni:) samozrejme dostupnost i vodnich sportu za poplatek.

Anonym, 20.08.2019, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Family Life Tropical Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4 Pro další návštěvu Turecka bychom rozhodně vybrali jiný hotel i jiné místo.

  • 5,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 1 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Pro další návštěvu Turecka bychom rozhodně vybrali jiný hotel i jiné místo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v pořádku.

Strava
Výběr byl dostačující, ale strava nijak nenadchla. Snack bar dobrý, ale pro dětskou stravu hranolky + burger podle mého názoru nevhodný.

Služby hotelu
Nepříjemní číšníci, byl pro ně problém nás obsloužit. Plno z nich umí hovořit pouze turecky, jejich angličtina na nule. Jakmile jsme šli si zabrat lehátko k bazénu později než v 9 hodin ráno, nebylo téměř žádné volné.

Pláž
Pláž naprostá tragédie. Bylo uvedeno, že pláž se nachází v blízkosti 200m, ale bylo to minimálně 500m. Před koupí zájezdu uváděla agentura, že hotel má vlastní pláž s molem. Na pláži se nacházeli pouze místní obyvatelé. Na mole pár lehátek a na něm plno místních obyvatel, co tam neměli co dělat. Podle mého názoru 99% lidí z hotelu využívalo pouze bazén u hotelu, pláž nikoliv. Sprchy ani záchody se zde nenachází a všude se jsou odpadky.

Anonym, 20.08.2019, Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Garden of Sun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Služby hotelu byly na nejvyšší úrovni. Každý den uklizeno a doplněna lednička s nealko pitím.Obrovský výběr jídla.Pro děti atrakce v...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Služby hotelu byly na nejvyšší úrovni. Každý den uklizeno a doplněna lednička s nealko pitím.Obrovský výběr jídla.Pro děti atrakce v brouzdališti a tobogány,vše hledané plavčíky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bezva velké pokoje.Nemám co vytknout.

Strava
Velký výběr jidel i pro děti.Nelze vše ochutnat pro velké množství.

Služby hotelu
Nelze nic vytknout,kufry donoseny až na pokoj.Každý den uklizeno a doplněna lednička.

Pláž
Čistá,upravená,žádný nepořádek.Lehátka vždy k dispozici.

Markéta Purnochová, 20.08.2019, Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Aquasis Deluxe

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Všetko OK, až na teplotu vody a prístup do mora.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Všetko OK, až na teplotu vody a prístup do mora. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez pripomienok.

Strava
Bez pripomienok.

Služby hotelu
Bez pripomienok.

Pláž
Plaž bola pomerne čistá, voda neprimerane studená na toto ročné obdobie, čistá. Bolo by dobre aby cestovka informovala klientov pred zájazdom o teplote vody, lebo nám bolo v rezorte povedané, že voda je vždy taká studená, celé roky. Prístup do mora nebol najlepší, hlavne prechod z pláže do mora a späť.

Pavel Seleni, 20.08.2019, Datum pobytu: 8.8. - 16.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Maxima Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená k naprosté spokojenosti

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená k naprosté spokojenosti Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný a čistý hotel

Strava
Skvělá - vše na co si vzpomenete

Služby hotelu
Ochotný a příjemný personál, který se snaží ve všem vyhovět

Pláž
Krásná a čistá pláž s pozvolným vstupem do moře

Jitka Opicová, 20.08.2019, Datum pobytu: 9.8. - 17.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Aria Claros Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,8 Celkový dojem byl vesměs dobrý. V průběhu pobytu se vyskytly nějaké nedostatky, ale naši dovolenou nám to nezkazilo, i když díky nim bych...

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem byl vesměs dobrý. V průběhu pobytu se vyskytly nějaké nedostatky, ale naši dovolenou nám to nezkazilo, i když díky nim bych se do stejného hotelu pravděpodobně již nevrátila. Hotel je prezentován jako 4* někdy i 4*+, dle rozsahu nabízených služeb a stravou bych ho zařadila do kategorie 3*+. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo vyobrazení CK a díky tomu jsme si daný hotel vybrali. Možná proto, že jsem cestovala sama s dítětem, přidělili nám pokoj nikoli v zahradě, nýbrž přímo nad kuchyní a v těsné blízkosti hlučícího obřího agregátu, který nonstop hučel, takže jsem se první noc, po zpožděném letu vůbec nevyspala. Ráno jsem šla pokoj reklamovat a ještě během dopoledne nás přemístili do pokoje v zahradě. Jinak pokoje byly čisté, pravidelně uklízeny a měněny denně ručníky i osušky.

Strava
Široký výběr zeleninových salátů, ale velmi omezený a stále se opakující výběr hlavních jídel. Snídaně klasické turecké, tedy pouze slané (nepočítaje vločky). Ryba byla dvakrát za celý týden, zmrzlina pouze 1x a to v neděli. Snack každý den stejný a sice hranolky a hamburger. Výtečné byly místní zákusky, kterých hotel nabízel širokou škálu.

Pokud jste se na večeři nenahrnuli ke stolům hned na začátku, bylo kolikrát velmi obtížné najít volná místa, neboť stoly byly prostřeny i v okolí bazénu a baru, takže po večeři zůstávala většina hostů sedět u stolů dále. Rovněž o čisté příbory byl kolikrát boj.

Služby hotelu
Služby hotelu byly dle mého názoru standardní, personál byl příjemný. Pokud bych mezi služby počítala i animační program, tak by jejich úroveň klesla. Každý večer byla cca 1/2 hodinová minidisco pro děti (každý den opakující se repertoár), následovala pauza 1/2-1 hodinu a pak byl 1/2 hodinový program pro všechny, který probíhal v malém amfiteátru. Žádnou velkou zábavu nelze tedy rozhodně očekávat.

Pláž
K pláži bylo od hotelu cca 100 m po pěkné cestě, po které se dalo jít i naboso, takže v pohodě. Co mi však vadilo byla čistota hotelové pláže. Ráno bych očekávala uklizenou a shrabanou pláž, zbavenou odpadků a nedopalků, což ne vždy se dělo. Souhlasím s jednou recenzí, že bar na pláži je "parodií baru". Bar nabízel pouze nealko nápoje (velmi přeslazené) a to do malých kelímků. Pokud jste měli chuť na pivo či něco jiného, museli jste zaskočit do hotelové baru. Proto by bylo lepší u vybavení hotelu neuvádět - bar na pláži:-).

Michaela H., 19.08.2019, Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Bendis Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Oceňuje snaživý personál.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Oceňuje snaživý personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše v pořádku. Pouze poničené dveře od balkónu, kvůli kterým profukoval dovnitř vzduch, který vytvářel pískavý zvuk. Ale chápu že nebudou měnit dveře uprostřed sezóny.

Strava
Oceňuje snaživý personál.

Služby hotelu
Naprosto v pořádku.

Pláž
Nutno zabrat ráno místo na lehátku. Neškodil by zvětšit kapacitu.

Vít O., 19.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 14.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Aquasis Deluxe

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Perfektní ubytování a servis, spokojenost se všemi službami.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní ubytování a servis, spokojenost se všemi službami. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Rodinný pokoj v pěkné kvalite nemám pripominek

Strava
Perfektní a dostatek

Služby hotelu
Bez problémů

Pláž
Pěkná krásný přístup do vody voda čistá

Jiřina Šiková, 19.08.2019, Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Aria Claros Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)