Recenze hotelů
Egejská riviéra - Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 5,4 Hezky jitel

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hezky jitel Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani zcela silene uplne dole v suterenu,byly jsme reklamovat bohuzel bezuspesne...sluzby delegatky zcela nedostacujici!!!!!!neochotna avelmi unudena

Strava
Strava prumerna

Služby hotelu
Nic moc

Pláž
Plaz narvana nekdy necista

Lenka K., 14.10.2019, Datum pobytu: 27.9. - 9.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Aria Claros Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 V průběhu dovolené jsme měnili hotel z důvodu údajného krachu Maxima Bay, byli jsme včas informování a změna hotelu vč. služeb byla k...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
V průběhu dovolené jsme měnili hotel z důvodu údajného krachu Maxima Bay, byli jsme včas informování a změna hotelu vč. služeb byla k lepšímu (Hotel Grand Efe), pláž ale byla lepší u Maxima Bay. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Maxima Bay - Pokoj pěkný, prostorný, výhled částečně na moře a převážně na nedostavěný hotel naproti - to ale nevadilo.

Grand Efe - Pokoj menší ale luxusní, krásný výhled na moře.

Strava
Maxima Bay -Postačující výběr.

Grand Efe - vynikající.

Služby hotelu
Velká spokojenost

Pláž
Maxima Bay - Pláž hned před hotelem a ještě úžasnější pláž cca 10 minut od hotelu- nádhera!

Grand Efe - Malá postačující pláž před hotelem,

Hana Kantorová, 13.10.2019, Datum pobytu: 20.9. - 2.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Maxima Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Naprosto perfektní!!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto perfektní!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi pěkné, čisté, prostorné odhlučněné pokoje

Strava
Už jsem toho viděl dost, ale toto mě fakt nadchlo. Procestoval jsem 19 zemí, asi 70 hotelů, ale jídlo tady bylo bezkonkurenčně nejlepší. Každý den uplně jiné a vždy skvělé

Služby hotelu
Standartní na 5-ti hvězdičkový hotel

Pláž
pěkná, čistá, klidná, blízko hotelu

Anonym, 13.10.2019, Datum pobytu: 20.9. - 28.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Richmond Ephesus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

10 fotografií

Celkem: 9 Spokojenost - trochu jsme se obávaly vedlejší budovy hotelu - bývají horší, ale předčila naše očekávání. Hotel čistý, klidný, bazény...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost - trochu jsme se obávaly vedlejší budovy hotelu - bývají horší, ale předčila naše očekávání. Hotel čistý, klidný, bazény čisté. Protože jsme byly na konci sezóny a hotel nebyl plně obsazen, měly jsme ve všech směrech pohodu, klid, žádné fronty na jídlo, dostatek lehátek u moře i u bazénů. Personál usměvavý a ochotný. Klientela převážně Němci, Francouzi, méně Poláci, nepatrně Rusové a Turci. Nikdo výrazně nerušil - jen arabské děti byly občas utržení z řetězu. Vše fungovalo, jak má. Kolem hotelu, bazénů a jídelny - odkud se je snaží personál vyhánět - se pohybuje velké množství koček a loudí, ale jsou mírumilovné. Dost hostů je krmí. V blízkosti hotelu je bazar, kde se dá nakoupit dle libosti vše, co koho napadne včetně dárečků domů. Hotel doporučuji středně náročné klientele. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byly jsme ubytované ve vedlejší budově hotelu a díky trojlůžkovému pokoji jsme měly ve dvou osobách poměrně dost místa. Pokoj byl čistý, uklizený, z balkonu jsme viděly na bazén a částečně na moře. Pokoje do ulice jsou pravděpodobně v obou částech hotelu méně komfortní na klid i výhled. Trochu vázl úklid, který spočíval ve výměně přikrývky, ručníků, vysypání košů a doplnění toaletního papíru, nezahrnoval vyluxování písku na koberci, ani kompletní výměnu ložního prádla, ani vysypání popelníku na balkoně. A to ani za bakšiš. Bacha - v ledničce zdarma pouze voda, ostatní - byť turecké sladké pití - za poplatek.

Strava
Strava byla pestrá, byť každý nejí vše, co bylo v nabídce. Maso různých úprav i druhů s obměnami, hodně druhů salátů, příloh i dortů. Myslím, že si každý měl šanci vybrat a být spokojený. Ovoce, zmrzlina, teplé moučníky každý den ke snídani, k obědu i k večeři. Balená voda u všech barů, točené sladké nápoje, kávovary s několika druhy káv též k odběru bez omezení. Na svačině jsme nikdy nebyly - nebylo to potřeba - tak nevím, ale lidé nosili sladké i slané dobroty. Pivo točí krásně chlazené do skla a dá se pít. Víno je přijatelné ve střiku.

Služby hotelu
Kromě standardních služeb jsme neměly žádný problém k řešení, tak asi v pořádku. Na recepci jsme měnily pouze peníze a to bylo s úsměvem a bez problémů. Kufry poslední den odpoledne jsme měly v úschově vedle recepce zdarma. Byly jsme sice od 12.00 hodin bez pokoje, ale sprchy jsou u moře i u bazénů a stravování fungovalo až do odjezdu. Výlet do Efesu s CK byl super a samostatný výlet do vedlejší vesnice Özre - velký bazar - se nám též vydařil bez úhony. Je možný místními dolmuši, nebo taxi od hotelu. Jen si pozorně prohlédněte, kde budete vystupovat cestou zpět - vesnice je dost dlouhá.

Pláž
Na pláži nečekejte bílý písek, ale je čistý, byť se v okolí pláže i po vesnici potuluje velké množství psů, kteří jsou poměrně velcí, ale snad ne agresivní. Neměly jsme s nimi problém. Bohužel toulavé kočky a psi jsou v arabských zemích běžný jev. Moře je čisté, pokud neduje velký vítr, který přinese vlny a víření písku. Vstup do moře lemuje pruh drobných oblázků, které po dvou dnech jsou pro chodidla nepřijatelné a doporučuji botky do vody. Lehátek jsme měli všichni dostatek, ale nevím, jak to vypadá v plné sezoně.

Marcela Šalamounová, 10.10.2019, Datum pobytu: 27.9. - 5.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Club Cactus Paradise

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 V hotelu jsme byli již potřetí. Důvodem opakování je úžasně čistá a hluboká voda vhodná pro delší plavání v moři. Bohužel v okolí hotelu...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
V hotelu jsme byli již potřetí. Důvodem opakování je úžasně čistá a hluboká voda vhodná pro delší plavání v moři. Bohužel v okolí hotelu se staví, to není moc příjemné a hlavně hotelový management nevyšel s penězi ke konci sezóny, takže vypínali elektřinu a byl omezený výběr jídla. Bylo to smutné, ale CK to vyřešila a po několika dnech nás přestěhovali do velmi blízkého a skvělého hotelu Grad Efe. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V obou hotelích byly k dispozici velké pokoje, velmi dobře vybavené. V hotelu Maxima je stav koupelny v horším stavu, chtělo by to renovaci. V Grand Efe je vše nové a udržuje se tam vysoký standard čistoty. Celkově je hotel skvěle vedený.

Strava
Maxima - bylo patrné, že zápasí s nedostatkem peněz. My jsme s manželem oba v dietním režimu a nepijeme vůbec alkohol, takže nám to moc nevadilo. Pro jedlíky a pijáky to asi bylo horší.

Grand Efe - velmi, velmi bohatá nabídka a vše velmi chutné. Pro lidi v dietním režimu až příliš lákavé a nebezpečné.

Personál restaurace a kuchyně zaslouží velkou pochvalu. Vždy bylo vše skvělé.

Služby hotelu
Vše Ok, až na recepci Grand Efe mne překvapila pracovnice, která neuměla anglicky. Zeptala se mne, zda mluvím bulharsky (?????) nabídla jsem angličtinu, němčinu a ruštinu, ale trvala na svém. Dokonce se pokoušela používat google translator v telefonu. Dost zvláštní.

Pláž
U Maxima Bay skvělá, u Grand Efe dobrá, ale v blízkosti přístavu .

Anonym, 08.10.2019, Datum pobytu: 24.9. - 2.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Maxima Bay

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vzhledem k tomu,že již absolvovali mnoho zahraničních rekreací , shodli jsme se na tom ,že tato patřila k nejlepším destinacím, kde jsme...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vzhledem k tomu,že již absolvovali mnoho zahraničních rekreací , shodli jsme se na tom ,že tato patřila k nejlepším destinacím, kde jsme byli.Klidně bychom se sem znovu vrátili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
bez problémů

Strava
vyhovující pestrá

Služby hotelu
bez závad- pouze nám chyběly animační programy pro dospělé

Pláž
každodenně upravená s dostatkem lehátek

Květa M., 08.10.2019, Datum pobytu: 27.9. - 5.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Club Cactus Paradise

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Byli jsme velice spokojeni.Strava byla rozmanitá a chutná. Ubytovani bylo v pohodě.Uklid byl každý den.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velice spokojeni.Strava byla rozmanitá a chutná. Ubytovani bylo v pohodě.Uklid byl každý den. Zobrazit celou recenzi

Blanka K., 08.10.2019, Datum pobytu: 25.9. - 2.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Aquasis Deluxe

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Hezkej, cistej Hotel v klidne casti oceni kazdy ktery si chce odpocinout. Jidlo fantasticke a dostatecne rozmanite, takze stale je co...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hezkej, cistej Hotel v klidne casti oceni kazdy ktery si chce odpocinout. Jidlo fantasticke a dostatecne rozmanite, takze stale je co vyberat. Cistota vsade na kterou si davaj pozor. Vic bazenu jeden s krasnym vyhledem na more a ostrov KOS. Odporucame, Skvele. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl hezkej s vyhledem na more, s malym balkonkem, dostatecne velkej pro dva. Vsade cisto uklizeno kazdej den.

Strava
Jidlo naprosto skvele, od mistnej kuchyne az po lidi s dietou si prijedu na svoje.

Služby hotelu
Sluzby v Hotelu jsou fajn od obchudku po kadernika, ochotny vam pomoct kdykoliv. Milej personal hotelu.

Pláž
Umela pisecna plaz super, mola taky. Pristup do more je sice po schudakach ale pro nas to nebyl problem (stejne jak do bazenu). Pak je more melke takze si uzijou i deti a voda je hezky cista.

Lucie K., 07.10.2019, Datum pobytu: 26.9. - 3.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Kadikale Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Vyhled 1 fotografie

Celkem: 5,8 V Turecku jsem byla poprvé a vím že už nikdy do Turecka nepojedu

  • 9 Ubytování
  • 3 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
V Turecku jsem byla poprvé a vím že už nikdy do Turecka nepojedu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super jen uklízečky nedělali svou práci.Jako vytřeni podlahy tam nefunguje a další

Strava
Stále dokola to samé občas něco nedělané

Služby hotelu
Služby hotelu mi nepřijdou extra lepší nebo jiné než který koli 5ti hvezdickovy

Pláž
Hnus...špinavá bordel plovoucí ve vodě

Aneta B., 07.10.2019, Datum pobytu: 25.9. - 2.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Aquasis Deluxe

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Příjemná dovolená vhodná pro odpočinek. Vhodné i pro rodiny s dětmi.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená vhodná pro odpočinek. Vhodné i pro rodiny s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj kategorie Large prostorný. Pravidelný úklid, výměna ručníků i doplňování minibaru.

Strava
Velký výběr kontinentální i místní kuchyně. Vše skvělé.

Služby hotelu
Dobré animační programy. Do noci občas hlasitější hudba.

Pláž
Hotelová pláž (písek s oblázky) s lehátky a slunečníky zdarma. Velké molo s minibarem.

Anonym, 07.10.2019, Datum pobytu: 25.9. - 2.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Egejská riviéra, Hotel: Kefaluka Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)