Recenze hotelů
Belek - Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Příjemná dovolená. Neustálá údržba hotelu jako úklid, údržba zeleně atd. Výborná kuchyně. v hotelu jsme byli již podruhé a příští rok...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená. Neustálá údržba hotelu jako úklid, údržba zeleně atd. Výborná kuchyně. v hotelu jsme byli již podruhé a příští rok zřejmě znovu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pěkný pokoj se vším co člověk potřebuje na dovolené - postel by mohla být pohodlnější. trošku hlučnější klimatizační jednotky

Strava
opravdu výborní kuchaři - jak od přípravy masa tak vynikající zelenina na všechny způsoby, zákusky co hrdlo ráčí

Služby hotelu
hotel má obrovský počet pracovníků, kteří stále něco uklízí, zahradníci sadí nové záhonky starají se o krásný areál, číšníci nabízí s úsměvem vše co si jen přejete, na recepci se vždy snaží vyjít vstříc

Tomáš B., 16.10.2019, Datum pobytu: 3.10. - 13.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Club Asteria Belek

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Báječná dovolená, škoda jen delegáta, který se nám za celý pobyt věnoval cca 5 minut.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Báječná dovolená, škoda jen delegáta, který se nám za celý pobyt věnoval cca 5 minut. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nádherné ubytování, pokoje velké s velkým balkonem, čistota na pokojích byla naprosto skvělá

Strava
Skvělé, 24h denně bylo možné dát si naprosto cokoliv, alkohol i mezinárodní byl v all inclusivu. Vybere si opravdu každý a super je i koutek s jídly pro děti.

Služby hotelu
Úžasný animační program a večerní show.

Pláž
Pláž je ihned u hotelu, pravidelně uklízená s dostatkem vždy volných lehátek. Na pláži lednice s balenou vodou, abychom nemuseli čekat na baru.

Martin Šindelář, 14.10.2019, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Papillon Zeugma

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolenka bola skvelá hotel mal perfektnú kuchyňu ale aj okolie hotela veľmi pekne, na plazi dostatok voľných miest (lehátok), more aj...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola skvelá hotel mal perfektnú kuchyňu ale aj okolie hotela veľmi pekne, na plazi dostatok voľných miest (lehátok), more aj koncom septembra prijemne teple, mali sme však problém s izbou ktorú sme opakovane menili.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba strašná, dostali sme pre disabled to znamená bezbarierovy prístup a na prízemí výhľad do záhradky, kúpeľňa nepríjemná pri sprchovaní bola všade voda

Strava
Super, raňajky bohaté formou bufetov kde boli aj teple jedla (vajíčka, praženica, klobásky, palacinky,...) ale aj studené jedla, šalát. Džúsy.. Neskoré raňajky. Obed. Počas dňa rôzne jedla ako napr mini kebab, miestne špeciality.. Drinky.. Miešané ale aj alkohol napr whisky.. Večera, neskorá večera.. Tu ozaj nebolo čo vytknúť

Služby hotelu
Problém bol len s izbou.. Ináč služby OK, bola tam posilovna, vonkajšie bazény -veľké, program každý deň, objednaki sme si masáž - skvelá.. Priamo v hoteli aj obchodíky s oblečením, potrebami na pláž, sauna

Pláž
Pieskovo kamienkova, prístup par metrov a potom už hlbšía voda, teplá, mólo s prístupom, dostatok lehátok, bar na plazi (nealko,pivo)

Erik L., 14.10.2019, Datum pobytu: 19.9. - 27.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Sherwood Dreams Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Krásná dovolená

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytováni v jedné z mnoha vilek,doporučuji všem, kdo chce klid, ticho a chládek. Každý den úklid, výměna ručníků.

Strava
Strava výborná, pestrá, každý si vybere. Líbilo se nám, že teplá jídla připravovali v otevřené kuchyni uprostřed venkovní jídelny, vše bylo čerstvé a teplé.Velký výběr ovoce, salátů.

Služby hotelu
Všichni zaměstnanci velmi milí a vstřícní, usměvaví.

Pláž
Konečně jsme v Turecku našli pláž, kde je mírný a písčitý vstup do moře a hlavně tam nejsou kameny, které znepříjemńují vstup do moře.Opravdu nejsou nutné boty do vody. Pláž velká,čistá, dostatek lehátek po celý den.

Anonym, 13.10.2019, Datum pobytu: 1.10. - 8.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Club Magic Life Waterworld Imperial

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Celkový dojem z dovolenky v tomto rezorte je výborný, v septembri a oktobri veľa malých detí, väčšinou ruská a ukrajinská klientela....

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolenky v tomto rezorte je výborný, v septembri a oktobri veľa malých detí, väčšinou ruská a ukrajinská klientela. Rezort sa skladá z hlavnej budovy a viliek s prekrásnou architektúrou, takže cesta na izbu pomedzi upravené záhrady je zážitok. Každých 15 min. premáva po celom rezorte otvorená "dolmuša", ktorá vás rýchlo prepraví na miesto určenia. Atmosferu vytvárajú i banánovníky, romantické posedenie v My Time v zóne 18+.

Veľké plus je pripojenie k WIFI v celej hlavnej budove.Doporučujem tento rezort navštíviť Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pridelená izba bola priestranná, čistá, funkčná sprcha a odpad, klimatizáciu sme v októbri nepotrebovali, župany a prezuvky k dispozícii, každý deň čisté osušky.Trezor bez poplatku.Celková spokojnosť.

Strava
Výborná strava, chutná, výber jedál dostačujúci, nie extrémne veľa druhov, ale dostatočné množstvo. Samoobsluha - kávovary, čaje, pivo, víno, ostatné nápoje, všetko v dostatočnom množstve vždy pripravené, čerstvá pomarančová šťava priamo vlastnoručne vylisovaná bez poplatku.

Voda v Turecku má iné zloženie ako v Európe, výskyt brušných viróz. Inak celkové hodnotenie výborné.

Služby hotelu
Na dobrej úrovni, maximálne sa snažia.

Pláž
Pláž udržovaná, pod stálou kontrolou, lehátka príjemné, dostatočný počet, osušky sa mohli bez problémov vymeniť každý deň. Plážový bar s pekným výhladom na more 24 hod, otvorený. Spokojnosť.

Libuše D., 10.10.2019, Datum pobytu: 30.9. - 7.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Tui Fun & Sun Club (ex. Belek Imperial)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 10 Dovolenku hodnotím na výbornú. Naozaj sme boli so všetkým veľmi spokojní.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenku hodnotím na výbornú. Naozaj sme boli so všetkým veľmi spokojní. Zobrazit celou recenzi

Mária K., 10.10.2019, Datum pobytu: 30.9. - 7.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Port Nature Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 Obrovská spokojenost, pouze delegát nebyl moc sdílný a jeho informace nebyly přesné. Např. sdělil nám, že si při odjezdu (brzy ráno)...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Obrovská spokojenost, pouze delegát nebyl moc sdílný a jeho informace nebyly přesné. Např. sdělil nám, že si při odjezdu (brzy ráno) nemusíme objednávat balíček se snídaní, ale máme si ráno dojít do jídelny (bude otevřená) a tam si něco vzít. Samozřejmě to tak nebylo a na recepci nám balíček rádi připravili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dle našich požadavků jsme dostaly pokoj v hlavní budově v klidné části, takže večerní porgram nás vůbec nerušily.

Strava
Velice pestrá. Možnosti jídla na více místech resortu, což bylo příjemné.

Služby hotelu
Perfektní.

Pláž
I přes obrovské množství lidí byl dostatek volných leháte. Pláž vždy čistá, uklizená.

Jitka H., 10.10.2019, Datum pobytu: 30.9. - 7.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Tui Fun & Sun Club (ex. Belek Imperial)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Obrovský komplex budov, vilek, bazénů a vodních atrakcí. Vzrostlá parková zeleň s mnoha romantickými zákoutími. Spousta vodotrysků,...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Obrovský komplex budov, vilek, bazénů a vodních atrakcí. Vzrostlá parková zeleň s mnoha romantickými zákoutími. Spousta vodotrysků, kaskádových jezírek, proudící vody v areálu, ve spojovacícm tunelu, u jídelny, … Tři hlavní víceposchoďové budovy a několik desítek vesniček = vilek v parkovém komplexu. Ve dvou hlavních ubytovacích budovách i vnitřní bazény, v jedné komplex kuchyní a klimatizovaných jídelen v přízemí.

Architekt vyřešil areál tak, že vytvořil rozsáhlou síť chodníků mezi ubytovacími vilkami ve stínu vzrostlých stromů, dokázal oddělit hlučný prostor velkého amfiteátru a vedlejšího prostoru pro diskotéky od většiny vikových „vesniček“ v parku, takže areál se jeví jako klidný i při každovečerním programu. Nejvíce exponovaný chodník mezi jídelnou a bazénovým komplexem s vodními hrátkami je zajímavě zastíněn dlouhými pergolami porostlými popínavými rostlinami. Stejně tak je u chodníku podél pláže a opalovací louky několik podobně zastíněných koutů s lavičkou. V komplexu pod korunami stromů je zabudována i krytá visutá lávka z úrovně recepce do jedné ze tří hlavních ubytovacích budov. Noční nasvícení areálu, jeho cestiček a aranžovaných zákoutí se zahradními prvky a rostlinami, stejně jako jezírka a vodní kaskády s vodotrysky a můstky, a také koruny stromů a keře v parku, je citlivé a nápadité. Řada dřevěných instalací je zajímavá i za denního světla (květinové žebřiňáky, dřevěný nákladní automobil, postav na žebříku, studna s květinami , koloběžka, malířská paleta, apod.). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v jedné z mnoha "vesniček" - samostatných staveb v parkovém komplexu poblíž recepce, přístup do pokoje v patře z vnitřního balkonu stavby. Pokoj odpovídal nabídce - bez závad, 2-lůžkový - v našem případě s nadbytečnou přistýlkou - s balkonem s výhledem do parku, klidný, tichý. V ceně trezor, TV s desítkami programů (žádný český), koupelna s velkým sprchovým koutem, vysoušečem atd. denně měměny osušky, doplňováno mýdlo, šampon atd. Spokojenost.

Strava
Komplex klimatizované hlavní jídelny je napojen na otevřené částečně zastřešené venkovní prostory s jídelnami a venkovními kuchyněmi a s mnoha místy tepelné přípravy a výdeje jídla. Jídlo rozmanité, mnoho druhů salátů, dresinků, sýrů, předkrmů, dochucovadel atd. Velkolepý výběr zákusků i ovoce. K obědu a k večeři vždy jedna krémová polévka a jeden vývar. Vlastní hotelová pekárna s mnoha druhy slaného a sladkého pečiva. U snídaně několik druhů jogurtů. Čerstvě vymačkaná pomerančová šťáva.

Drobné zklamání znamenal výběr müsli příloh k jogurtům – hrozinky byly pouze jednou za pobyt, ačkoli v jiných hotelech, kde jsme byli dříve, byly k dispozici vždy. Také salám nebo párečky jsme v jiných hotelech jedli už lepší. Ryby byly každý den – vždy minimálně jeden druh jejich úpravy – k obědu i k večeři. Jednou za pobyt byla v prostoru jídelny i ukázka zpracování a přípravy velkých exemplářů tuňáka.

Přes naplněnost hotelu bylo vždy možno najít místo u stolu, obsluha po každém opuštění stolu dávala čistý ubrus, doplňovala příbory, ubrousky, nabízela donesení nápojů k hlavnímu jídlu. Obsluha byla hbitá, nevtíravá, pracovitá – takže místa jste vždy měli čistá a připravená.

Organizace výdeje jídel ale trpěla rozsáhlostí a vzdáleností jednotlivých výdejních míst, kdy saláty, přílohy a pečivo si člověk nosí z vnitřních prostor jídelny, a hlavní přílohy a masa nebo ryby se nosí z několika vzdálených míst vnějšího prostoru – je proto umění dojíst v takovém komplexu jídlo sestavené z dílčích nabídek alespoň trochu teplé.

V nabídce hotelu bylo i několik (5) restaurací a la carte. Host měl možnost se objednat jednou za týden bezplatně postupně do čtyř těchto speciálních restaurací. Hotel má i svoji aplikaci, ve které lze mj. i toto objednání uskutečnit. My měli zájem o jedinou restauraci – ta ale měla nejbližší volný termín až v předvečer našeho odletu, takže jsme praktickou zkušenost z takového restaurace nezískali.

Služby hotelu
V areálu je mnoho sportovišť, některá i s umělým osvětlením. Jde o několik fotbalových hřišť, tenisových kurtů, hřišť na beach volejbal, několik zabezpečených trampolín, několik samostatných dětských bazénů s mnoha atrakcemi, velkorysý areál skluzavek a tobogánů, včetně obří U-rampy pro dospělé i děti – vše v provozu mnoho hodin denně. Poblíž konstrukce se skluzavkami je hlavní bazén s denními programy pro dospělé, vedle je dětský bazén se skluzavkami a s vodními „hříbečky“ pro nejmenší děti. Kromě těchto bazénů v blízkosti pláže je k dispozici další samostatný relax-bazén uvnitř parkového areálu, určený výhradně pro dospělé – s terasovými místy na lehátka okolo, a s vodním barem včetně barových sedaček pod hladinou bazénu. Stejně tak je v parkovém areálu k dispozici i další dětský bazén s vodními atrakcemi.

Uprostřed areálu je rozsáhlá budova hotelových lázní s bazénem, jaccuzzi, klasickými i tureckými lázněmi, saunou, parními lázněmi, masážemi atd. V jedné z hlavních budov je i klasické fitness centrum.

Velkoryse je pojatá i nabídka sportovních aktivit na pláži, v areálu i mimo areál: hotel půjčuje horská kola a organizuje skupinové jízdy různé obtížnosti do okolí. V areálu je značený 1600 m dlouhý běžecký okruh po chodnících parku. Na pláži je možno zapůjčit si plachetnice, katamarán, skateboard, kánoe, objednat si jízdu na banánu za motorovým člunem (bezplatně). Hojně využívaná byla i nabídka vodního lyžování (na lyžích anebo na prkně). Nepříjemným překvapením pro případné zájemce může být fakt, že na většinu takto bezplatně poskytovaných výpůjček plachetnic, katamaránu, wind-surfingu vyžadují tzv. platnou licenci – s tím, že nabízejí kurzy k jejímu obnovení anebo získání. Cenové rozpětí na nabídkové ceduli začínalo na 30 EUR a končilo na 150 EURech. Rád bych se zase po letech svezl na plachetnici (podél pobřeží), ale „bezplatnou“ licenci jsem nebyl ochoten kvůli tomu v Turecku platit.

Pláž
Hotelová pláž je dlouhá, písčitá – s jemným pískem v širokém pruhu pro několik řad lehátek. Dostatek lehátek a míst kolem nich je i u všech bazénů, a stejně tak to platí u lehátek na travnatých plochách na udržované louce a ve stínu vzrostlých stromů a keřů. Jediné mínus byla samotná lehátka – byla sice robustní, ale umělohmotná a bez polstrů, takže celodenní opalování nebo odpočinek na nich nebyl tak komfortní, jak jsme byli zvyklí v jiných hotelech obdobné kategorie.

Anonym, 09.10.2019, Datum pobytu: 16.9. - 26.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Club Magic Life Waterworld Imperial

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Fantastická dovolenka presne podľa našich predstáv. Nemáme čo vytknúť. Pre nás bola top hlavne zo strany animácií a animačného programu...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Fantastická dovolenka presne podľa našich predstáv. Nemáme čo vytknúť. Pre nás bola top hlavne zo strany animácií a animačného programu kvôli čomu sme tam aj primárne išli. Samozrejme, že aj si oddýchnuť ale hlavne sa zabaviť a prežiť dovolenku aktívne nie len na lehátku. A to práve tento komplex a animácie poskytujú na 100%. Za nás dovolenka, na ktorú nikdy nezabudneme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
K ubytovaniu nemáme žiadne výhrady. Bolo podla našich predstáv. Čistota udržovaná zo strany personálu každý deň.

Strava
Veľká spokojnosť, veľký výber jedál a hlavne ovocie neustále.

Služby hotelu
Služby hotela boli všetky podľa predstáv. Nemali sme tam s ničím vôbec problém.

Pláž
Pláž udržiavaná čistá. Vždy sme našli bez problémov voľné lehátko.

Zuzana H., 09.10.2019, Datum pobytu: 29.9. - 5.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Club Magic Life Waterworld Imperial

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Naša najlepšia dovolenka v Turecku, maximalna spokojnosť s hotelom odporúčam jednoznačne.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naša najlepšia dovolenka v Turecku, maximalna spokojnosť s hotelom odporúčam jednoznačne. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Organizácia hotela vynikajúca, hotel pozostáva z malých dvojposchodových domčekov, my sme mali izbu na prízemí aj a vlastnou otvorenou terasou. Izba čistá a pomerne veľká. Areál hotela je jedna veľká krásna záhrada, veľmi príjemné prostredie, pekná čistá pláž.

Strava
Fantastické! Špeciálne musím spomenúť grill reštauráciu na pláži, kde je v ponuke každý deň iné menu a kde Vás obslúžia keď si odskočíte z pláže, grilované špecialicity vynikajúce ani sme nechodili do reštaurácie hlavnej na obed. Taktiež musím pochváliť dezerty a hotelovú cukráreň, uplne fantastické dezerty nie lwn klasické turecké ale aj kopec ovocných a medzinárodných dezertov, bola som nadšená.

Služby hotelu
Niet čo vytknúť animačné programy vynikajúce

Pláž
Vzdy sme si našli lehátka voľné, pláž čistá

Anonym, 09.10.2019, Datum pobytu: 15.9. - 22.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Club Asteria Belek

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)