Recenze hotelů
Belek - Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Velká spokojenost.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Až na malé zaváhání na začátku pobytu (první noc jsme nedostaly pokoj, který jsme měly zaplacený, přestěhovali nás další den) jsme se službami hotelu byly celkově velmi spokojené. Vyhovovalo nám "dospělácké" obsazení hotelu, pokoj super, veškeré další zázemí super (bazény, posilovna, bary atd.). Velká výhoda otevřený bar all inclusive 24 hodin denně. Pláž hezká, soukromá k hotelu, takže bez davů lidí. Koupání hezké, jen u vstupu do vody kamínky, ale nebyl to problém.

Strava
V rámci all inclusive bylo všechno opravdu dost, nic nám nechybělo, jídlo výborné. Veškeré pití (alko i nealko, koktejly, káva, všechno) k dispozici v rámci all inclusive v hotelu i na pláži (v hotelovém baru 24 hodin denně). Možnost obědu v baru kousek od pláže, není nutné chodit zpět do hotelu. 1 x za pobyt večeře á la carte. Několikrát za pobyt tematická večeře.

Služby hotelu
Výborný servis, velmi ochotný personál. Pomohli nám např. i sehnat místního řidiče, když jsme chtěly jet na celý den individuálně na výlet.

Možnost zábavy během dne s animátorem (volejbal, pétanque atd.). Večer programy v plážovém baru.

Pláž
Pláž hned u hotelu, ca 2 minuty chůze hotelovým areálem. Pouze pro hotelové hosty, nepřeplněno, vždy k dispozici lehátka (v říjnu), zdarma. Sprchy přímo na pláži. Plážový bar. Sportovní hřiště, např. na volejbal. Koupání hezké, voda čistá. Při vstupu do vody kamínky, ale žádná hrůza, dá se. Brzy hloubka.

Anonym, 20.02.2020, Datum pobytu: 2.10. - 12.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Sherwood Blue Resort & Spa (ex. Sensimar Belek)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Byli jsme nadmíru spokojeni naprosto se vším, vřele doporučuji.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme nadmíru spokojeni naprosto se vším, vřele doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovali nás v prostorném pokoji s krásným výhledem na moře a veškerým potřebným vybavením. Ocenili jsme klid v nočních hodinách i zákaz kouření. Denně doplňovali minibar

Strava
Vynikající, a ačkoliv jsme byli poslední turnus, velmi bohatý výběr všeho

Služby hotelu
Tady budu zase jen chválit. I když jsme přijeli ve dvě hodiny ráno, byl nám doplněn minibar a měli zájem, zda-li nemáme hlad nebo něco nepotřebujeme.

Pláž
Hotelová, písečná, čistá, pozvolný vstup do moře, plážový servis, bar na pláži

Jana K., 07.11.2019, Datum pobytu: 27.10. - 4.11.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Papillon Zeugma

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Celkem: 9,2 Vše bylo tak jak má být,super

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo tak jak má být,super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné

Služby hotelu
Služby skvělé

Pláž
Pláž čistá ,stale udržovaná,

Martin Urban, 07.11.2019, Datum pobytu: 27.10. - 4.11.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Papillon Ayscha

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vše bylo super. Jen delegát by mohl vědět víc věcí a hlavně informovat o akcích po okolí (např. trhy) dřív než po jejich skončení.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo super. Jen delegát by mohl vědět víc věcí a hlavně informovat o akcích po okolí (např. trhy) dřív než po jejich skončení. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 06.11.2019, Datum pobytu: 25.10. - 1.11.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Xanadu Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 Byli jsme velmi spokojeni. Dovolená splnila naše očekávání. Poměr výkon - cena vynikající.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velmi spokojeni. Dovolená splnila naše očekávání. Poměr výkon - cena vynikající. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Komfortní, čisté.

Strava
Luxus. Naprosto bez chyby.

Služby hotelu
Nadstandartní a pro všechny věkové kategorie. Vše finančně dostupné nebo zdarma.

Pláž
Čistá, pohodlná. Vhodná i pro děti. Moře krásné.

Marie M., 05.11.2019, Datum pobytu: 26.10. - 2.11.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Tui Magic Life Masmavi

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 10 Vše perfektní jen hotel je mimo Belek asi 5km od centra možno se tam dopravit taxikem za 10eur prý jezdí i autobus dolmuz,ale neviděl...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše perfektní jen hotel je mimo Belek asi 5km od centra možno se tam dopravit taxikem za 10eur prý jezdí i autobus dolmuz,ale neviděl jsem ho Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standartní pokoj s příslušenstvím až sterilní čistota

Strava
Strava velmi pestrá každý si vybere , chybí jedině vepřové ,ale Při tak širokém výběru to nevadí

Služby hotelu
Perfektní všichni velmi milý a ochotný

Pláž
Dostatek lehátek a vždy uklizena a čistá pláž s možností stravování přímo na pláži

Anonym, 30.10.2019, Datum pobytu: 19.10. - 26.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Xanadu Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 super dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
super dovolená Zobrazit celou recenzi

Strava
vše výborné,nestačili jsme vše ochutnat

Služby hotelu
nejlepší jaké jsem zažila

Pláž
krásná pláž,dokonale čistá

Marie Tomášková, 29.10.2019, Datum pobytu: 19.10. - 26.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Xanadu Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Při ubytování v pokojích lagoon tento hotel vřele doporučuji. Vše bylo na jedničku, zaměstnanci jsou ochotní, milí, čistota super, pokoje...

  • 10 Ubytování
  • 3 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Při ubytování v pokojích lagoon tento hotel vřele doporučuji. Vše bylo na jedničku, zaměstnanci jsou ochotní, milí, čistota super, pokoje nádherné, organizace bez chyby. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl nádhernej, denně čistej, spoustu ručníků, uklízečky mile, na pokoji voda, cola, Fanta, sprite. jen večer poměrně hlučné, ve 22.00 začné disco a duní vám z toho hlava.. neumím si představit být zde s dítětem.

Strava
Strava nejhorší z celého hodnocení a vlastně jediná kritika. Doporučuji speciální restaurace, ale v normální restauraci je nejlepší jíst základní jídla. Člověk si vybere, ale na 5 hvězdiček je to vážně slabé!Je to opravdu mdlé a bez chute a nejhorší jsou dezerty, které chutnají všechny tak uměle a bez cuti - jen ty turecké jsou teda dobré, to ano. Jinak jen palačinky apodobně. např. míchaná vajíčka k snídani, ta se nedají ani jíst.. Oceňuji ale například točenou zmrzlinu - 4 druhy, jeden dokonce bez laktózy:).

Služby hotelu
Dovolenou jsme si moc užili, hotel je krásnej, čistej, fitko taky super, zaměstnanci milí, ochotní, je to nádhernej proctor, kde najdete klid a odpočinek, nikdo vás nenutí do žádné zábavy, nic nevnucuje, všude je dostatek místa, na pláži vám zaměstnanci seženou lehátko, přinesou I se stolečkem, vážně není nač si stěžovat.

Pláž
Pláž je čistá, ihned u hotelu, more krásné, přístupné, fakt bomba a nádherné východy a západy slunce!

Anonym, 29.10.2019, Datum pobytu: 19.10. - 26.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Tui Magic Life Masmavi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 V hotelu jsme byli prvně , nemáme co vytknout. Pouze v budově kde jsme byli ubytováni nebyli sítě do oken. Skvělé jídlo a bylo ho...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V hotelu jsme byli prvně , nemáme co vytknout. Pouze v budově kde jsme byli ubytováni nebyli sítě do oken. Skvělé jídlo a bylo ho dostatek. Milý a ochotný personál. Wifi byla dostupná i na pokoji a téměř po celém arealu. Tento hotel můžeme doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V budově kde jsme byli ubytováni nebyli sítě do oken. Jinak v pořádku.

Strava
Vynikající.

Služby hotelu
Na vysoké úrovni.

Pláž
Pěkná , čistá.

Hana Šmídková, 28.10.2019, Datum pobytu: 28.8. - 8.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Limak Arcadia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 8 Celkove jsme byli spokojeni, protože byla dobra cena za Last minutě, ale zaplatit plnou cenu, určitě bychom byli trochu rozčarovaní.

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkove jsme byli spokojeni, protože byla dobra cena za Last minutě, ale zaplatit plnou cenu, určitě bychom byli trochu rozčarovaní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel krásný, působí velmi luxusně na první dojem. Pokoj jsme měli obrovský, s malým balkónem - velká spokojenost, ale čistota v pokoji nic moc. Koberec opravdu až nechutný, povrchy by chtěly více utrit (zaschle fleky od kdoví čeho), gauč flekaty..

Strava
Jidlo perfektní, vybere si každý, včetně dietaru a malých děti. Tady obrovská spokojenost. I vyber nápojů byl opravdu vynikající - měli vse, na co si člověk vzpomněl.

Služby hotelu
Se službami celkove jsme byli spokojeni, personál ochotný, usměvavý, nápomocny.

Pláž
Pláž byla fajn, udržována, blízko z hlavní budovy. Ovšem v hlavní sezóně by byla určitě mala a byla by tu hlava na hlavě.

Anonym, 28.10.2019, Datum pobytu: 18.10. - 25.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Papillon Zeugma

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)