Recenze hotelů
Belek - Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Pomer cena kvalita výborné. Hotel aj služby nás príjemne prekvapili. Všetko sedelo s popisom

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pomer cena kvalita výborné. Hotel aj služby nás príjemne prekvapili. Všetko sedelo s popisom Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Akurát upratovanie bolo každý druhý deň, čo až tak nevadí, ale výmena uterákov by bola lepšia častejšia. Izba mala iba francúsky balkón, čo ale stačilo na sušenie plaviek a uterákov

Strava
Veľmi dobrá. Čo nebolo dobre zorganizované bola možnosť 1 x a´la carte, ale už prvý deň nášho pobytu bola obsadená.

Služby hotelu
Veľmi dobré.

Pláž
Pláž bola krásna, čistá.

Zuzana Krajniaková, 22.08.2019, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Tui Fun & Sun Club (ex. Belek Imperial)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Celkový dojem veľmi dobrý.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem veľmi dobrý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
OK, malé balkóny (ťažko to vôbec nazvať balkónom) na väčšine izieb, trezor za poplatok. Iba jedna spoločná prikrývka na manželskej posteli.

Strava
Veľmi dobrá, veľký výber.

Služby hotelu
Veľmi dobré, výhrady - malé špinavé fitnescentrum, nefunkčné bežecké pásy. Komplikovaný systém výmeny plážových osušiek.

Pláž
Pláž a more veľmi dobré, mohlo by byť vstupné mólo, pláž by mohla byť čistejšia.

Marián H., 22.08.2019, Datum pobytu: 8.8. - 19.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Soho Beach (ex.Armas Belek)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Moc krasny areal, vsude lezou zive zelvy, to bylo moc mile. Sluzby a jidlo vynikajici. Par drobnosti k ubytovani, ale pro nas celkove...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Moc krasny areal, vsude lezou zive zelvy, to bylo moc mile. Sluzby a jidlo vynikajici. Par drobnosti k ubytovani, ale pro nas celkove velmi krasna dovolena. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani krasne, ciste, ale presto k nemu mam dve vyhrady, ktere jsou vsak jedine, ktere mohu celkove vytknout. Jsme 5ti clenna rodina, takze jsme chteli dvoupokojove ubytovani s peti luzky. Ubytovani bylo klasicka manzelska postel, otoman, ktery tvoril treti luzko a ve druhe mistnosti rozkladaci gauc, ktery ale na delsi spani nez jednu nic byl vic nez nepohodlny. Vyzadali jsme si na nej dalsi matraci, ta ovsem byla pruzinova a my citili snad kazdou pruzinu, takze jsme se prubezne stridali na spani v normalni posteli, protoze jinak bychom byli uplne rozlamani.

Dalsi vyhradu mam ke sprse. Velmi slaby tlak a absolutni nemoznost nastavit pozadovanou a trvalou teplotu.

Strava
Super.

Služby hotelu
Perfektni.

Pláž
Plaz je blizko, neni na ni moc lidi, snadno dostupny pristup do vody, hruby pisek a oblazky, coz neni pro nejmensi, ale nase nejmladsi (4 roky) to davala i bez bot.

Anonym, 21.08.2019, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Club Asteria Belek

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Celkový dojem je dobrý, tj. 3. Celý komplex je podřízen rusky hovořícím klientům. Zaněstnanci recepce a hotelu neumí anglicky ani...

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem je dobrý, tj. 3. Celý komplex je podřízen rusky hovořícím klientům. Zaněstnanci recepce a hotelu neumí anglicky ani německy. Animátoři a personál byl vůči rusky hovořící klientele mnohem vstřícnější. Pokud chcete pro děti zábavu navíc, musíte zaplatit, a to i přes to, že cestovní kancelář uvádí bezmotorové aktivity zdarma - trampolíny 2€. Je zde mini club, kde však za mnoho aktivit zaplatíte - jízda na banánu 10€, malování na triko 10€, pískový obrázek 5€. Každý den je pro děti připravené dětské disco - písničky opět v ruštině. Program, až na živou kapelu a vystoupení akrobatů, byl velmi tragický. Tomu odpovídá i velmi malý záje m o večerní zábavu.

Hotel je velmi dobře vybaven pro děti. Jsou zde 4 bazény - brouzdaliště, pirátská loď se skluzavkami, tobogány a skluzavky pro větší děti a samostatný bazén bez skluzavek pro dospělé. U všech bazénů je přítomen plavčík. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Připlatili jsme si za ubytování v hlavní budově, kde jsou pokoje zrekonstruované a jsou větší. Při příjezdu jsme dostali pokoj v bugalovu dál od hlavní budovy. Na pokoji bylo znát využívání pokoje - sprchový kout byl zanesený, vanička v něm prasklá, zrcadlo ošutělé, "rozjetá" plovoucí podlaha, uražený práh. Uklízečka měnila nejen ručníky, ale i prostěradla. Wiffi v lobby byla zdarma, ale kvalita připojení byla velmi slabá. Všude mimo hlavní budovu byla wifi zpoplatněna - 1 den 4€, 2 dny 6€, 3 dny 9€ atd. Plážové stany vypadají velmi luxusně, ale poplatek bez servisu byl 25€ za jeden den. Klimatizace v pokoji byla sice starší, ale plně funkční. Klimatizace v ostatních budovách byla velmi špatná.

Strava
Jídlo bylo velmi dobré. Bylo zde dostatek ryb, masa, zeleniny a sýrů. Vždy jsem si vybrala. Jako bezlepkář jsem dostala i bezlepkový chleba (po dlouhém vysvětlování, co to vlastně je bezlepková dieta, uvádění alergenů zde neexistuje). Jako bezlepkář jsem neměla k dispozici žádné svačiny - kromě zmrzliny, kterou stejně dají do kornoutku, který není gluten free. Pro děti bylo připraveno jídlo

upravené v páře, ktéré mohly maminky malým dětem rozmixovat přítomným mixérem. Celkový dojem bohužel kazí chování ostatních turistů, což ale asi nelze nijak ovlivnit. V rámci ultra all inclusive máte pocit, že peněženku vůbec nepotřebujete - ale bohužel - popcor 2€, cukrová vata 2€.

Co se týká pití, tak obsluha u barů kolikrát neznala složení míchaných nápojů uvedených v nápojovém lístku. Voda byla k dipozici v chlaďácích u všech barů, kdykoliv jste si mohli vzít. Pro děti byla připravena ledová tříšť a mléčné nápoje.

Služby hotelu
Využili jsme tradiční lázně. Zážitek byl úžasný. Celá procedura byla velmi příjemná. Za dva dospělé a jedno dítě (9 let) jsme zaplatili 60€. Velmi dobře byla zajištěn servis ručníků pomocí towel card.

Pláž
Plaž je s pozvolným vstupem, z kraje jsou kameny, později už písek. Lehátek je dostatek. V rámci možností byla pláž čistá.

Anonym, 20.08.2019, Datum pobytu: 6.8. - 16.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Soho Beach (ex.Armas Belek)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Hotelovy komplex velice krasny a naprosto vhodny pro rodiny s detmi. Strava vynikajici. S ubytovanim jsem moc spokojena nebyla.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotelovy komplex velice krasny a naprosto vhodny pro rodiny s detmi. Strava vynikajici. S ubytovanim jsem moc spokojena nebyla. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani je ve vilkach rozmistenych v zahradach. Meli jsme dva pokoje po 3 osobach. Prali jsme si je mit blizko sebe, coz se nam castecne splnilo. Nevyhoda byla, ze jsme byli ubytovani az v nejvyssim patre. Hodne prikrych schodu, coz pro me male dite bylo narocne a nebezpecne. Ubytovani bylo tez pomerne daleko od bazenu i stravovani. Dospelym osobam to nevadi, ale pro deti to bylo narocnejsi.

Jeden pokoj byl vzdy uklizeny a cisty . Ten muj neuklidil za cely tyden nikdo a byl jiz neuklizeny pri nasem ubytovani (myslim cistotu podlah atd). Rucniky menili kazdy den a minibar byl doplnovan tez kazdy den (v mem pokoji jednou zapomneli).

Strava
Vynikajici, pestra a vseho po cely den hodne. Zmrzlina balena i kopeckova, popcorn, cukrova vata, velke mnozstvi napoju i obcerstveni po cely den.

Služby hotelu
Hodne moznosti, jak si uzit dovolenou. Bazeny, skvely animatori, vecerni programy na ruznych mistech. Bazen i u more na plazi. Obcerstveni na kazdem rohu.

Pláž
Hned u hotelu - piscita, cista. Velke mnozstvi lehatek.

Kateřina P., 20.08.2019, Datum pobytu: 12.8. - 17.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Club Asteria Belek

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Dovolenka sa mi páčila. Určite by som tento hotel odporučila.

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka sa mi páčila. Určite by som tento hotel odporučila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izbu sme mali s pekným výhľadom do záhrady, bola som spokojná.

Strava
Strava rozmanitá, jedlo chutné.

Služby hotelu
Službám sa nedá nič vytknúť, izby nám upratali každý deň, vymenili uteráky, doplnili chladničku. Celkovo tam bolo čisto, personál príjemný. Barov pri pláži je niekoľko, dokonca jeden aj na móle.

Pláž
Pláž rozdelená na niekoľko častí. Bola tam aj zóna 16+, takže ak si chcel niekto oddýchnuť od detí, mohol si vybrať lehátko v tejto časti. Boli tam malé kamienky, takže pre tých citlivejších odporúčam topánky do vody. :-)

Darina, 20.08.2019, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Alva Donna Exlusive hotel & SPA

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 V Turecku jsem byla poosmé, tento hotel byl nejlepší.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V Turecku jsem byla poosmé, tento hotel byl nejlepší. Zobrazit celou recenzi

Jitka J., 20.08.2019, Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Club Asteria Belek

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dojem z dovolenky hotel je starsi ale cisty udrziavany personal mlady pripadal mi ako studenti co sa ucia za casnikov

  • 6 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dojem z dovolenky hotel je starsi ale cisty udrziavany personal mlady pripadal mi ako studenti co sa ucia za casnikov Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba bola v pohode ale boli problemy z klimou stale ju opravovali ale aj tak nesla tak ako mala ist chceli sme vymenit izbu ale na recepcii nam povedal jeden arogantny recepcny az na jedneho hlupaka bolo ok

Strava
Strava bola vynikajuca vsetko co pripravili bolo super velky vyber jedal zakuskov ovocia zeleniny

Pláž
Plaz bola cista dostupnost super sprcha vsetko ok

Július U., 19.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 14.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Skvělá dovolená s dětmi. Perfektní zázemí hotelu pro rodinu - celý den možnost konzumace alko i nealko nápojů, výborné kávy, dezertů i...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená s dětmi. Perfektní zázemí hotelu pro rodinu - celý den možnost konzumace alko i nealko nápojů, výborné kávy, dezertů i jídla na více místech. Seriózní klientela. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, denně perfektní úklid, denně výměna ručníků, obden výměna ložního prádla, denně doplněna balená voda na pokoji i minibar, postele velmi pohodlné. Celkově celý hotel i areál je udržován v čistotě.

Strava
Velký a rozmanitý výběr, minutková masa, ryby, masa s omáčkami, těstoviny, bezmasá jídla, výběr zeleniny ..., jediné co bylo zastoupeno velmi málo - mořské plody. Celkově strava velmi chutná. Bufet i pro děti. Na barech i u bazénu dostatek balené vody. U snídaně pomerančový fresh. Z alko nápojů výběr i z mezinárodních značek.

Služby hotelu
Ochotný a usměvavý personál. Ve všech směrech si hledí spokojenosti zákazníka. Wellnes na dobré úrovni. Velmi pěkné animační programy jak pro děti tak dospělé.

Pláž
Pláž udržovaná, každé ráno očištěná lehátka v dostatečném množství, pozvolný vstup do moře, ovšem krátký, perfektní pro plavání. dobře udržované molo, sprchy na pláži, bar u pláže.

Martina J., 19.08.2019, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Papillon Ayscha

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Celkový dojem z dovolené je velmi dobrý

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je velmi dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Celkově ubytování neodpovídá 5 * hotelu. Ubytováni jsme byli v přízemí. Jsou to 2 podlažní baráčky, kde je slyšet každé vrznutí postele, každé spláchnutí toalety.

Pokoj rodinný: prostorný, ale rozkládací pohovka: na tom se nedalo moc spát, postel klasická: dobrá matrace

Koupelna: dveře otlučené, zrcadlo popraskané, z odpadu vytéká voda,doplňování mýdel - jen občas, rozhodně ne každý den

Z našich předchozích ubytování odpovídá spíše 3* hotelu.

Ani úklid nebyl nic extra, ale každý den výměna ručníků proběhla.

Strava
Strava byla velmi kvalitní a velmi skvělá. Jen celých 11 dní pobytu stále stejná. Ale po celý den je stále strava pro Vás připravená. Hodně zmrzlin a všeho, na co si pomyslíte.

Velmi pěkná byla odpoledne, kdy se snažili vždy připravit něco sladkého (zajímavého)

Služby hotelu
Služby hotelu na špičkové úrovni.

Pláž
Dostupnost k pláži je skvělá, ale my jsme byli ubytováni na druhé straně resortu a bylo to poměrně daleko - pro prarodiče rozhodně.

Pláž začíná cca 50 cm jemnými kamínky, dále už jen písek. Moře je postupně se svažující, ale poměrně brzy je hloubka.

Z mola je možné skákat do vody a šnorchlování super, je tam spousta malých rybiček.

Alena K., 19.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 15.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Club Asteria Belek

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)