Recenze hotelů
Antalya - Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 Vsetko ok az na prepravu do hotela neklimatizovaným autobus, kde aj zo sofera islo cícerkom

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vsetko ok az na prepravu do hotela neklimatizovaným autobus, kde aj zo sofera islo cícerkom Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pekne izby, pravidelne cistenie, minibar, kava, caj na izbe zadarmo

Strava
veľmi chutná a rozmanitá...nikto neostal hladný, práve naopak :)

Služby hotelu
animatorske aktivity cely den, vecerný program...starali sa

Pláž
skôr štrková, v mori rybky vás držia v pohybe

Maria Grattz, 22.08.2019, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Melas Lara

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Kto hlada fuul servis, tak je to uplne ideálne, len netreba zabudnuť že je hotel postavený pre RUSOV.

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Kto hlada fuul servis, tak je to uplne ideálne, len netreba zabudnuť že je hotel postavený pre RUSOV. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kedže sa izbu chodilo iba spat, tak uplne postačujuce. Izba velka s trezorom a denne doplnanou chladničkou.

Upratovačka je ale iny pripad. Ak ste v tej chvili na izbe tak neuprace vobec ani ked jej poviete že može prist o 5 minut.

Strava
Viacero miest na stravovanie, ale ak nemate radi ich kuchynu a ryby, tak mate problem. Bud ovocie alebo hranolky, hamburger, spagety, popripade sladke lievance a wafle.

Nakolko to je stavane na ruskú klientelu, tak je aj strava im prisposobena. Samé ryby a podobne hluposticky.

Cela hlavna reštauracia bez ohladu na typ vecera bola citit rybami.

jedine vykupenie bol taliansky večer alebo Europsky večer.

K večeri Vám personal automaticky donesie požadované pitie (cola, sprite, pivo, vinko)

Služby hotelu
služby su na vysokej urovni, všade ochota. V baroch ustretovy personal. Aj značkový alkohol v cene.

Pláž
plaž bola deklarovana ako pieskova s pozvolnym vstupom. OMYL piesok je sice na plaži a 5 metrov po vstupe, ale inak pichlave kamienky na strmsom vchode do mora. Ked vychadzate z mora, tak sa vam nohy do štrku zabaraju a zle sa vychadza strmo hore. Nepomohlo ani ist na inu cast plaže. Jedine riešenie je ist priamo z mola po rebriku dnu.

Norbert Považan, 21.08.2019, Datum pobytu: 7.8. - 18.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Kremlin Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 1,8 Boli sme sklamaní - z ubytovania, z malého výberu jedál, z nepríjemnej pláže (obrovské skaly vo vode, nepríjemný štrk okolo pláže, kúpali...

  • 2 Ubytování
  • 2 Strava
  • 2 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Boli sme sklamaní - z ubytovania, z malého výberu jedál, z nepríjemnej pláže (obrovské skaly vo vode, nepríjemný štrk okolo pláže, kúpali sme sa všetci len v úzkom priestore vo vode kvôli obrovským skalám, ktoré znemožňovali pobyt vo vode), bufet na pláži bol platený, z čoho sme ostali nepríjemne prekvapení, nedali nám ani plážové osušky na lehátka. Hotel mal uvedené 4 hviezdičky, ale nedali by sme mu ani 2. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hrozné - extrémne malé izby s výhľadom na smetisko alebo priamo na balkón izby vedľajšieho hotelového bloku vzdialeného asi pol metra od nášho bloku - a to sme si pri objednávaní priplatili za štandardnú izbu, nechceli sme "economy izbu", ktorej parametre naša pridelená izba spĺňala (nemali sme si ani kde odložiť kufre, pri otvorení dvier sme boli rovno na posteli). Ale mali sme "šťastie", že sme boli na 1. poschodí tohto "ekonomického hotelového bloku", pretože známi, ktorým dali izbu na prízemí pod nami, mali na posteli malý čierny hmyz, preto si pýtali zmenu izby - presunuli ich síce do "hlavného hotelového bloku" s väčšími izbami (ktoré sa volali takisto "štandardné", ako naše), kde však už nemali na izbe wifi signál, čo sme my mali. PS: CA uvádzala na webstránke vybraného hotela, že hotel ponúka "economy izby" (lacnejšie) a "štandardné izby" (drahšie). Pri objednávaní nám v CA poradili, aby sme si radšej priplatili za štandardnú izbu, pretože economy izby sú na tom horšie čo sa týka vybavenia či výhľadu. Zaplatili sme si teda za štandardnú izbu, ale v skutočnosti izba, ktorú sme dostali doslova spĺňala parametre opísanej economy izby. Keď sme sa na to pýtali na recepcii hotela, povedali nám, že ich hotel neponúka economy izby, len štandardné izby (v hlavnom hotelovom bloku boli "štandardné izby" väčšie, hotel mal pristavené ešte dva menšie bloky (A, B), kde sme boli aj my ubytovaní a izby boli doslova ekonomické, ale volali sa takisto "štandardné"). Chceli by sme preto upozorniť na zavádzajúce informácie na stránke hotela, ktorý sme si cez CA vybrali. Asi by bolo dobré najprv si overiť niektoré informácie a potom ich ponúkať na objednanie.

Strava
Vcelku chutná kuchyňa, ale výber jedál veľmi obmedzený - napr. známi boli v tom istom čase ako my v inom (takisto 4-hviezdičkovom) hoteli a oni mali každý deň na výber asi z 20 zákuskov, u nás boli asi tak 3 alebo 4 druhy, ktoré sa každý deň opakovali. Večera bola podľa nás dosť neskoro (o 19:00), a bol to jeden veľký chaos, dlhé rady ľudí čakajúcich na bufety, tlačenica, veľmi malá jedáleň na veľký počet ľudí, veľmi teplo v jedálni, nebolo miesto na sedenie. Keď človek prišiel neskôr na večeru, už si pomaly nebolo z čoho vybrať. Poobede bol "snack" - veľmi veľmi biedny (3 druhy suchých keksíkov, to bolo všetko). Obmedzený počet nápojov zadarmo, ostatné boli platené.

Služby hotelu
Hotel mal veľmi malý bazén na taký veľký počet ľudí, ktorých ubytovával, tých zopár lehátok pri bazéne bolo permanentne obsadených, nebola šanca dostať sa do bazéna. Wifi sa nedala chytiť v každej izbe. Veľmi obmedzený priestor na pohodlné sedenie - na recepcii bolo len zopár kusov kresiel - inak si človek nemal kde posedieť. Hotel ponúkal aj platené služby ako masáž, saunu, kaderníctvo, kozmetiku, ale tieto služby sme nevyužili.

Pláž
Z pláže sme boli sklamaní - obrovské skaly vo vode, nepríjemný štrk okolo pláže, človek sa nemohol ani poprechádzať bez pevnej obuvi, kúpali sme sa všetci len v úzkom priestore vo vode kvôli obrovským skalám, ktoré znemožňovali pobyt vo vode. Trochu vyššie pri lehátkach bol síce piesok, ale boli v ňom maličké čierne kamienky, zrejme úlomky zo štrku, preto piesok veľmi pálil a veľmi zle sa po ňom chodilo naboso (ak by sme to porovnali napr. s pieskom v Bulharsku, ktorý je pri zaborení sa do piesku chladnejší). Čo sa týka čistoty pláže, tak to bolo v poriadku. Pláž bola vzdialená od hotela len asi 150 m (nie 500 m, ako uvádzala Invia), bufet na pláži bol platený, z čoho sme ostali nepríjemne prekvapení (napr. za malé pivo v plechovke dať 3,50 € sa nám zdalo trochu veľa, keď sme si zaplatili za All inclusive) - pre porovnanie, známi, ktorí boli v tom istom čase v inom (takisto 4-hviezdičkovom) hoteli mali komplet All inclusive aj v plážovom bufete a to nie len nápoje, ale aj jedlo.

Ivana, 21.08.2019, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Arsi Enfi City Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Maximálna spokojnosť, doporučime znamym????

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Maximálna spokojnosť, doporučime znamym???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojný. Výmena prádla a osušiek podľa mojích potrieb, čisto, dobra klimatizacia????

Strava
Niekedy bol problém rozhodnúť sa na čom si pochutiť s neskutočnej pestrosti menu, oceňujem aj možnosti dietnych jedál.????????????

Služby hotelu
Personal ústretový, všímavý, pohotový. Oceňujem prítomnosť ale aj profesionálnu eleganciu prístupu hotelovej bezpečnostnej sluzby v hoteli ale aj na pláži.

Dodatok: ešte sa mi nestalo, keďže počas pobytu som mala narodeniny, aby hotel reagoval. Dostala som prianie s maličkou tortičkou. Veľmi ma prekvapili. Dodatočne ďakujem.????

Pláž
Čistá, kamienková, more priezračné. Pre mňa maximálny kľud aj zo strany hostí. Možnosti plažového baru a jednoduchého občerstvenia:????????

Anonym, 21.08.2019, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Porto Bello

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Spokojnosť.Blízkosť nákupov.Jedna z veľmi vydarených dovoleniek.Občas trochu väčší počet ľudí pri bazéne,ale dalo sa , lebo je veľký. Ale...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojnosť.Blízkosť nákupov.Jedna z veľmi vydarených dovoleniek.Občas trochu väčší počet ľudí pri bazéne,ale dalo sa , lebo je veľký. Ale za takú cenu to treba očakávať. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Denne poupratované,čisto.Spokojnosť.Izby mierne zastaralé ,ale vcelku OK.Pravidelne doplňovana chladnička, vymienané uteráky.

Strava
Veľmi dobrý výber ,pestrá, dostatok ovocia,zeleninových šalátov,nápojov, skrátka vyberie si každý.

Služby hotelu
Boli sme spokojní , obsluha aj v baroch pri pláži a bazéne , lobby bar bol tiež OK.

Pláž
Čistá,udržiavaná.Pre malé deti a neplavcov bol trochu problém ,nakoľko iba po cca 10-15m bola hlboká voda a počas našej dovolenky (5.8 -12.8) v poobedňajších hodinách boli väčšie vlny.Pre plavcov bez problémov.Slnečníkov a lehátok dostatok.

Jaroslav Jorík, 20.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Melas Lara

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Jedna z najlepších dovoleniek. Hotel ponúka neuveriteľné možnosti od ubytovacích, stravovacích, športových a zážitkových služieb. TOP!!!!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jedna z najlepších dovoleniek. Hotel ponúka neuveriteľné možnosti od ubytovacích, stravovacích, športových a zážitkových služieb. TOP!!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie na vysokej úrovni, každý deň upratané, vymenené uteráky, doplnený minibar.

Strava
neskutočne rozmanitá strava či pre mäsožravcov až po vegetariánov, a balkava TOP!!!!

Služby hotelu
rýchli check-in, na úrovni 5* hotela, prívetiví a úslužní personál

Pláž
pláž a malými kamienkami, teplučké more, trochu väščie vlny /ale nie denne/, možnosť rezervácie domčekov na pláži /vhodné pre malinké deti/, priamo na pláži kryté pieskovisko s hračkami pre deti, trampolína, vodné športy všetkého druhu, dostatok lehátok, nepreplnená pláž v top sezóne

Angelika Urbanová, 20.08.2019, Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Delphin BE Grand (ex. Botanik Exclusive/Rixos Lares)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Celkový dojem z dovolené byl výborný. Dovolená splnila veškerá naše očekávání, Resort je nádherný, doporučujeme hlavně pro rodiny s...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené byl výborný. Dovolená splnila veškerá naše očekávání, Resort je nádherný, doporučujeme hlavně pro rodiny s dětmi. Dokonalé vyžití si zde najdou děti všech věkových kategorií. Dětský bazén s tobogány pro nejmenší, dětská hřiště a herny, každý večer program pro děti. Pro starší je k dispozici fantastický aquapark, disco apod. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je řešeno v hotelových pokojích, které jsou prostorné s přilehlým balkonem. Vybavení odpovídá 5*.

Strava
Strava je úžasná, hlavně spousta druhů jídel - polévky, masa na jakýkoliv způsob, několik druhů ryb, sladkostí a hlavně mnoho druhů ovoce a zeleniny. Nápoje v rámci oll inclusive jsou všechny originální (světové značky, nikoliv jen místní výroby). Jídlo je k dispozici v jedné restauraci non stop. Pokud přijedete nebo odjíždíte v nočních hodinách, je možné se kdykoliv občerstvit (jídlo, pití po celých 24 hodin).

Služby hotelu
Služby hotelu jsou vynikající, vše je čisté, personál je vždy vstřícný.

Pláž
Pláž je zde stále udržovaná, čistá. Výhodou jsou celkově nadkrytá lehátka na písčité pláži a také slunečníky na travnaté části. Přístup do moře je celkem pozvolný, ale krátký. Asi po 10 metrech je již hloubka. Jinak lze využít lehátka s nadstřešením na molu, ze kterého je rovněž přístup do moře.

Hana G., 19.08.2019, Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Wow Topkapi Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5 ok až na tie nedostatky ktoré treba vylepšiť.Hotel mal 4*ale podľa mna by mal mať 3* .

  • 3 Ubytování
  • 10 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
ok až na tie nedostatky ktoré treba vylepšiť.Hotel mal 4*ale podľa mna by mal mať 3* . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba bola priestranná pre 4 osoby (4 postele),len uteráky a osušky pre 2 osoby zabudli pre dve osoby dodať,čistota hotela slabá ,nedokladali wc papier ,osušky a uteráky špinavé vzali čisté sme nedostali ,museli sme si pýtať .Posledné dva dni sme nemali osušky pre všetkých,nebavilo ma to stále si pýtať(použili sme svoje).Wifi sa nedalo chytiť ani na recepcii ani v izbe .

Strava
Strava výborná aj nápoje ,obsluha vynikajúca .Obsluha si zaslúži pochvalu.

Služby hotelu
Celý dojem kazili chyžneé (nedodali základné veci osušky ,uteráky ,wc papiere.)Trezor bol za poplatok 15 eur ...Klimatizácia na izbe slabá hučala a slabo chladila.

Pláž
Pláž dobrá (piesok kamienky),čistá ,vstup do mora trochu šmýkalo na kamenoch v mori ale ok ,dalo sa.More teplé- super.

Anežka Z., 19.08.2019, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Arsi Enfi City Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9,4 Hotel se nám líbil,byli jsme spokojeni.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel se nám líbil,byli jsme spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování se nám líbilo,malý,ale útulný pokoj akorát pro dvě osoby.

Strava
Se stravou a nápoji jsma byli rovněž spokojeni.

Pláž
Moře bylo čisté,na pláž to bylo kousek od hotelu

Magdalena Macháčková, 19.08.2019, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2019
Oblast: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Arsi Enfi City Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)