Recenze hotelů
Alanya - Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Úžasná dovolená. Pláž kousek od hotelu.

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená. Pláž kousek od hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel i pokoje po celkové rekonstrukci. Pokoje jsou moc hezké, moderně zařízené. Přátelský personál. Za nás maximální spokojenost.

Ludmila B., 15.09.2019, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Aslan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 6,2 Pobytu sme sa s kamarátkou zúčastnili v termíne od 3.9.-10.9.2019 - v deň odletu sme boli v Invii a zaplatili si LM - pani z CA sme...

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Pobytu sme sa s kamarátkou zúčastnili v termíne od 3.9.-10.9.2019 - v deň odletu sme boli v Invii a zaplatili si LM - pani z CA sme povedali svoje požiadavky (hotel pri pláži, teda bar aj slnečníky/lehátka v cene).

Prvý dojem po príchode bol veľmi zlý, vzhľadom k tomu, že veľa vecí nezodpovedalo našim požiadavkám a ponuke tejto agentúry (v porovnaní s konkrétnou CK a realitou) - hotel sa pri pláži nenachádzal, teda nemohol mať ani svoju pláž (lehátka ani bar).

Na letisku v Antalyi nás čakal veľmi milý šofér, pomohol s kufrom a dokonca nám pustil aj sk/cz hity :)

Po príchode pred hotel sme zistili, že hotel sa nenachádza pri pláži, ako bola uvedená foto, údaje na webe (50m od pláže) - hotel sa nachádzal cez ulicu a jeden rad hotelov. Na recepciu sme prišli cca 5:00 a ubytovali nás v bloku č. 3. Už po prvom vstupe do bloku hotela sme si všimli, že toto určite nezodpovedá 4*+, nehovoriac o izbe. Izba bola veľmi malá,v chodbe v ktorej by sme čakali normálnu skriňu, boli len poličky s pár vešiakmi..a malá posteľ. Kúpeľňa/wc tiež malá-bez odvetrania.V izbe boli ešte jedny dvere ktoré sa nedali otvoriť-neskôr sme zistili, že za nimi sú ďalší ubytovaní ľudia. O výhľade z balkóna ani nehovorím - v rohu. Podotýkam, že nie sme príliš náročné, len sme čakali to,čo ponúka agentúra.

Šli sme na recepciu požiadať o výmenu izby so štandardom 4* ako sme si zaplatili. Pán bol milý a prisľúbil, že ak sa bude dať,tak cca o 9:00 by tam mal byť manažér, takže máme skúsiť cez neho.Keďže sme od 18:00 cestovali a nespali celú noc, boli sme unavené, ale vybaľovať a rozkladať sa v izbe nemalo význam. O 9:00 nám manažér povedal že cca po 12 budú upratané izby, tak potom máme prísť. Aj sa tak stalo, vymenili nám izbu v bloku č.1 - priamo nad recepciou-chodby, výťah a izba boli oveľa krajšie. V izbe bola stavaná skriňa,veľká posteľ, veľký balkón sčasti s výhľadom na more.

Celkový dojem z dovolenky by sme však hodnotili dobre, pretože hotel nemôže za to, že agentúra podáva nepravdivé info..a personál bol veľmi milý a ústretový. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel sa skládá z viacerých blokov, ktoré nie všetky zodpovedajú štandardu 4* +, v izbe z bloku 3 by sme dali max 2*. Rozdelenie izieb zavisí od priradenia po príchode na recepcii, ale myslím si, že nemôžu ponúkať 4* pre celý hotel, pretože tomu vôbec nezodpovedajú všetky izby a bloky. Viem, že je zvykom meniť v Turecku izby ( pokiaľ sú voľné) , ale niekto musí byť aj v tých horších izbách za rovnakú cenu a príde mi to veľmi nefér. Keby nám izbu nevymenili za lepšiu, tak nám to určite pokazí náladu a dojem z celej dovolenky.

Strava
Keďže sme už v Turecku boli, vedeli sme čo máme čakať. My sme si vedeli vybrať, čo nám chutilo a vždy sme sa najedli.

Služby hotelu
Personál bol veľmi milý, či už na recepcii, čašníci alebo upratovačky. Prvý deň sme zistili, že nám nefunguje sprcha, tiekla veľmi pomaly. Po nahlásení na recepcii k nám do hodinky prišiel opravár a s úsmevom opravil.

Čo sa týka upratovania, tak upratovačka chodila síce každý deň, ale 2x nám nevymenila osušky a nevymenila postelnú bielizeň ani raz. Štandard čistoty po upratovaní by som určite zvýšila (ale dalo sa). Zvykom je nechať na posteli pár drobných - jeden deň nám upratovačka nechala labuť z prikrývky.

Pláž
Keďže sme podla popisu na webe čakali pláž k hotelu spolu s lehátkami a barom, realita bola pre nás veľkým sklamaním (foto o ponuke) - keďže by sme si museli buď dokúpiť každý deň za 5€ lehátko a nápoje tiež (malé pivo 3€, veľké 5€. voda cca 1€) alebo ležať na osuške (ktorú sme nemali). Vyriešili sme to tak, že sme si kúpili nafukovačku a osušku, na ktorej sme ležali..

Pláž sme poznali, keďže sme na nej boli minulý rok - bola čistá a tiež aj more ( prevažujú drobné kamienky takže nebolo zakalené).

Lenka K., 15.09.2019
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Tac Premier Hotel & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

ponuka v INVII 4 fotografie

Celkem: 10 Skvelé miesto pre rodinnú dovolenku, kde sa určite ešte vrátime.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvelé miesto pre rodinnú dovolenku, kde sa určite ešte vrátime. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izby boli pekne, útulne a akurát priestranné. Upratané ak ste potrebovali (t.j. Umytá podlaha, čisté uteráky, čistá posteľná bielizeň+fľaša vody). Pozitívom je tak akurát veľký balkón a chladnička na izbe. My sme mali z piateho poschodia super výhľad, aj na ulicu a okolite hotely, ale aj na hotelové bazény a more.

Strava
Myslím, že čo sa týka stravy, absolútne nie je,čo vytknúť. Raňajky, obedy, večere... ozaj bohatá ponuka, aj pre deti (a to nehovorím o tom množstve sladkých koláčov a tort !????) + ak je vam malo, v plážovom bare sme si dávali vynikajuci pizzu, mimo to ponukali aj iné, no nestihli sme.... a ,,babky” piekli lokše. Nápoje samozrejme vždy k dispozícii... škoda akurát tej zmrzliny, len jednu hodinu cez deň a obmedzené množstvo.

Služby hotelu
Personal bol ochotný, usmievavý... nie ke čo vytknúť. Veľmi sa nám rátala ich snaha o cistotu, nikde nijaké smeti, nijaké kopy pohárov...

jediným negatívom celej dovolenky bola služba wifi, ktorú sme si museli zaplatiť (10€) aj to bol slabý alebo žiadny signál. V dnešnej dobe, myslím je to samozrejmosť....

Pláž
Skvelé na tomto hoteli, bolo, že ste mali všetko poruke, či už bazeny, bazény a ihrisko pre deti, amfik, bary a v neposlednom rade pláž. Blízko a pekný vstup(viď foto) ... vstup do mora pozvolný, i keď je pravda, že na niektorých miestach boli väčšie kamene, to ste však odhadli, podľa hustoty plavcov v tej ktorej časti. Potešia sa ti, čo majú radi vlny, my sme ich mali riadne.

Čo sa týka lehátol,trebalo si prísť obsadiť skôr, ale dalo sa nájsť miesto aj neskôr, či počas dňa.

Anonym, 15.09.2019, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Caretta Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

7 fotografií

Celkem: 9,6 Kleopatra Beach není co dodat úžasná,great and great

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Kleopatra Beach není co dodat úžasná,great and great Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré

Strava
Strava velice dobrá kvalitní velký výběr

Služby hotelu
Služby vynikající

Pláž
Skvělá blízko, hotelu Hotel U Supa

Jaroslav Račák, 14.09.2019, Datum pobytu: 23.8. - 3.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Kleopatra Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Kleopatra Beach 1 fotografie

Celkem: 9 Dovolená se nám moc libila

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc libila Zobrazit celou recenzi

Ubytování
no vybavení zastaralé ,ale čisté .

Strava
ruznorodá takže spokojenost

Služby hotelu
bez problému

Pláž
vše v pořádku

Anna Prokešová, 13.09.2019, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Grand Uysal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1,8 Hrůza,fotky tohoto hotelu neodpovídají realytě.Nikdo tam určitě nejezděte.

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 5 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Hrůza,fotky tohoto hotelu neodpovídají realytě.Nikdo tam určitě nejezděte. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jak nějaká ubytovna,první pokoj smrad z odpadu,stará sešroubovaná postal kde koukaly vruty

Strava
jedna velká hrůza,polévka celý týden bílá okurková,

Služby hotelu
All Inclusive - veškerý alkohol ředěný,u bázenu bar po páté hodině už byl vybrán příděl a došla vodka,gin.Při objednávce dvou piv,jedné vodky a jednoho ginu jsem dostal pouze piva se slovy jedno pro mne a druhé pro manželku a panáky už ne.Odnesl jsem ke stolu vrátil a dostal ty dva pánáky.

Pláž
vcelku pěkná

Anonym, 13.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Emir Fosse Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 S dovolenkou sme boli spokojní. Mólo na mori bolo úžasne praktické, nemali ste všade piesok ako keď ste na pláži. Výletov bolo v ponuke...

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenkou sme boli spokojní. Mólo na mori bolo úžasne praktické, nemali ste všade piesok ako keď ste na pláži. Výletov bolo v ponuke viacero, dalo sa vybrať. Vadila mi asi jedine nekonečná cesta z letiska cca 3 hodiny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytovania bola primeraná. Naša izba bola v poriadku, s výhľadom na bazén. Poriadok, čistota, milé upratovačky.

Strava
No o strave by sa dalo vypisovať, strašne veľa jedla, veľa rýb, veľa mäsa, veľa priloh, ovocie, zelenina, stále doplňali. Naozaj sa dalo vybrať. Jedine čo mi vadilo, že nie všetko bolo pomenované, tak som si raz omylom myslela že berem obaľovane šampiony a bola to napokon neaká ryba..... Nealko nápoje všade rozmiestnené po areáli, chladené, super. Alko nápoje sme neako neriešili.

Služby hotelu
Služby hotela, na recepcii sa dohovoríte, ale ďaľej už po menej. Milí personál. Upratovačky s úsmevom. V jedálni čašnici stále niečo robili, odkladali, upratovali. Čo sa týka animátorov, pokiaľ ste neboli v detskom kútiku tak deti si extra nevšimali. Boli sme s 10 ročným synovcom, 3x sa mal hrať detský futbal, z toho sa hral iba 1x aj to sa animátor hral na mobile. Je tam taká veľka tabuľa s programom, od rána sa stále niečo dialo ale KDE sa to dialo, to už tam nebolo dopisané...či pri bazéne, či pri lúke, či pri mori.... Večernē animácie boli vynikajúce, každý deň iné. Moderátor všetko prekladal do štyroch jazykov , za pochodu.

Pláž
Pláž bola čistá, udržiavaná, vstup do mora pozvoľný. My sme boli zväčša na tom móle. Slnečniky v cene, zadarmo. Sprcha prístupná, či na začiatku pláže, na konci pláže, alebo na móle.

Silvia, 13.09.2019, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Saphir Hotel & Villas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 1,8 Dovolenou nám bohužel zkazil hotel, který vůbec neodpovídal ceně a i uděleným hvězdičkám, kdy jsme opravdu byli překvapeni, že společnost...

  • 1 Ubytování
  • 3 Strava
  • 3 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou nám bohužel zkazil hotel, který vůbec neodpovídal ceně a i uděleným hvězdičkám, kdy jsme opravdu byli překvapeni, že společnost vůbec takovýto hotel bez úrovně nabízí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na dovolenou jsme odcestovali první placený den v podvečerních hodinách, kdy tedy na hotel jsme dorazili až následující den v pul 3 ráno. V tuto dobu nás dali do přízemní špelunky (2 dospělé osoby a dítě), kde byla jedna dvoulůžková postel menších rozměrů, pokoj zatuchlý, pod úrovní povrchu s tím, že ihned po snídani nám pokoj vymění. Po snídani nám řekli, že po 12 hodině a po 12 hodině na nás zkoušeli, že až zítra s tím, že jiný pokoj nemají. Po rozčílení jsem trvala na svém požadavku na odpovídající pokoj, který je uhrazen. Stále odmítali, až když uviděli, že jdu telefonovat, najednou, že nám pokoj dají. Zavedli nás tedy na pokoj, kde byli 2 postele. Na dotaz, kde bude spát můj syn, začali do pokoje, kde se již nedalo hýbat, dávat tedy přistýlku za pomoci vystěhování nočního stolku atd. Hrozné jednání.

Strava
Strava stále stejná, kdy i když nejsme vůbec nároční, není tam opravdu co vybrat. Pouze snídaně se dá říct, že každý den bylo jedno jídlo nové, míchaná vajíčka, volská oka, lívance. Jinak obědy, večeře stále kuřecí, kdy bylo tedy více kostí než masa, pouze rýže a brambory. Jídlo navíc hodně kořeněné, takže ne vhodné pro děti. Z kuchyně nosil zaměstnanec nové talíře s cigaretou v puse.

Služby hotelu
Služby hotelu nebyly žádné. Zaměstnanci chodili oblečení hůře než lidi venku ve volném čase, na recepci za celý týden neuměli ani pozdravit. Již na začátku týdne jsme požadovali, a i poté delegátka, aby nám byla dána kopie voucheru kvůli číslu pojištění. Do konce dovolené jsme se nedočkali. Naštěstí jsme služeb pojišťovny nemuseli využít. Při odevzdávání lístku na ranní balíček před odjezdem z hotelu jsem čekala na recepci 5 min než se zaměstnanec obtěžoval zeptat co potřebuji, protože brouzdal na počítači. Pokud jde o bazén, tak ten jediný nebyl špatný, voda teplá, ale bohužel již okolí bazénu bylo hrůzostrašné, kdy zde nemohlo být po celý rok uklízeno. Pod lehátky kelímky, špína, cigarety. Nad lehátky květináče s plevelem, kam chodí na toaletu kočky, takže zápach je všude. Na římsách také neuklizený skleničky, staré ručníky a dokonce i oblečení, které tam asi kdysi dávno někdo zapomněl. To naprosto kazilo dojem z pěkného bazénu. U ping-pongového stolu nad bazénem spadané listí, po kterém syn uklouzl! Nezameteno za celý týden!

Pláž
Pláž byla pěkná a ihned u hotelu. Zaměstnanec se staral o lehátka i slunečníky. Množství lehátek ale neodpovídalo kapacitě hotelu, kdy i v září, tedy mimo sezonu, někdy nebylo místo na lehátkách ihned ráno. Vstup do moře je horší, jsou zde kameny.

Hana O., 13.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Muz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

okoli bazenu 1 5 fotografií

Celkem: 8 Velmi krásný hotel i všechny služby c něm

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi krásný hotel i všechny služby c něm Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování na vysoké úrovni

Strava
Strava velmy chutná a velký výběr

Služby hotelu
Neměly chybu

Pláž
Jen mě mrzelo že pláž nebyla písčitá

Pavel Škoda, 13.09.2019, Datum pobytu: 3.9. - 10.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Mesut

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 dovolená super

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
dovolená super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj splnil má očekávání

Strava
strva pestá ,spousta salátu a masa ,mnoho zákusku a ovoce

Služby hotelu
personá ochotný no paráda

Pláž
pláž trochu stmější ale já mám špatnou nohu a celkem jsem to v pohodě zvládl .lidí jak na dovolené ,léhátka ,stolek a dešník na pláži zdarma

Josef Loskot, 13.09.2019, Datum pobytu: 3.9. - 10.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Grand Zaman Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)