Recenze hotelů
Alanya - Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 Dovolenka zodpovedala nasim poziadavkam. Vyjadrujeme spokojnost a odporucam rodinam s detmi, ktore sa v rezorte urcite nudit nebudu.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka zodpovedala nasim poziadavkam. Vyjadrujeme spokojnost a odporucam rodinam s detmi, ktore sa v rezorte urcite nudit nebudu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie zodpovedalo nasim poziadavkam, az na male technicke chyby.

Strava
Vyborna, rozmanity vyber jedal. Kazdy si prisiel na svoje.

Služby hotelu
Zodpovedali nasim poziadavkam.

Pláž
Vzhladom na velkost rezortu, plaz bola vzdy upravena, cista, dostatok lehatiek na plazi.

Adriana Sýkorová, 25.07.2017, Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Eftalia Marin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Výborná dovolená opäť v Turecku už druhý raz sprostredkovaná INVIOU. Ochotní predávajúci zájazdov o všetko sa postarali za nás a...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená opäť v Turecku už druhý raz sprostredkovaná INVIOU.

Ochotní predávajúci zájazdov o všetko sa postarali za nás a dovolenka je tak ešte krajšia a pokojnejšia vďaka solventnosti cestovnej agentúry. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
White city bola výborná voľba na oddych , pekný dizajnový , nový hotel, všetko po ruke a hlavne žiadne bludisko. Izby moderné , čističke so všetkým vybavením nič si nestreba nosiť so sebou, denne voda v minibare samozrejmosťou.

Ubytovanie zodpovedá 5*

Strava
Strava nám vyhovovala, pestrosť všehochuti na Turecko nemám žiadny iný allinclusive!

Služby hotelu
Úroveň 5* , mili mladi personál , izby čisté každý deň čisté uteráky v kúpeľni , zlate upratovačky treba si ich uctiť pár eurom :) Bazén v záhrade postačoval na kapacitu obsadenosti hotela , výrivka a teraska s malinko vody v bazéne , kde sa dá čvachtať deťom a máte ich od lehátka pod kontrólou, alebo neplavcom , keď sa chcú len ovlažiť + tobogany ktoré nefungovali stále , ale pre detská poteší + detský kútik.

Pláž
Leňošiť sa dá v resorte rôznym spôsobom , postele s baldachýnom , travička , mala piesková pláž s lezadlami a matracami s nie pozvoľným vstupom , ale vhodnejšie pre deti , keď sa chcú hrať v piesku.

My sme oddychovali na móle , kde sa vstupovalo do mora rebríkom , ale zvládali to aj starší ľudia v pohode :) More priezračne , vidieť až na dno a prijemne na osvieženie. Jednými slovom úžastné :))

Alica, 25.07.2017, Datum pobytu: 11.7. - 19.7.2017
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: White City Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 Špatné. Vámi ohodnocená pláž, jako nejhezčí na světě možná je, ale vstup do moře je pro staršího člověka téměř nemožný, pro kluzké...

  • 8 Ubytování
  • 2 Strava
  • 1 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Špatné. Vámi ohodnocená pláž, jako nejhezčí na světě možná je, ale vstup do moře je pro staršího člověka téměř nemožný, pro kluzké balvany s dírami, umístěné po celé délce pláže. Když na ně vstoupíte, tak vás smetou vlny, které byly po celou dobu pobytu. Jelikož jsme se já i partnerka při prvním vstupu do vody zranily, potom jsme se pouze osvěžovali poléváním vody, což je za 25 tis. Kč, trochu moc. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré

Strava
Tragicky málo masa, jen jedna mísa. Ostatní poživatiny bez popisků. Zeleniny dost.

Služby hotelu
Navzdory tvrzení, že personál mluví 4mi jazyky, tak mluvil pouze turecky.

Pláž
Popsal jsem v celkovém hodnocení

Miroslav Dlouhý, 25.07.2017, Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Kleopatra Fatih

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Mirek 1 fotografie

Celkem: 9,6 Celá dovolená byla fantastická, byli jsme moc spokojeni.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celá dovolená byla fantastická, byli jsme moc spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po příchodu do pokoje jsme našli pár nedostatků (rozbitá sprchová hlavice, chyběla přistýlka), ale do 10 minut od nahlášení na recepci bylo vše uvedeno do pořádku. Po 2 dnech nás zlobil záchod, ale i to recepční ihned nechal opravit a vše fungovalo bez chyb. Pokoj byl velice prostorný, vše čisté a celkem nové. Úklid pokoje probíhal každý den, vždy bylo vše doplněno. Klimatizace plně funkční.

Strava
Jídla jsme měli opravdu nadbytek, mezi snídaní a obědem a poté mezi obědem a večeří byl k dispozici bar na pláži, kde byla každý den velká nabídka jídel. Pití bylo dostupné všude a vyhovovalo nám i to, že se mohou děti obsluhovat zcela sami u nápojových automatů s vodu a džusy.

Služby hotelu
Služby hotelu fungovaly, problém byl jen s připojením na wifi.

Pláž
Pláž byla každý den upravena a uklizena, vždy byl přítomen plavčík a ochranka. Povrch pláže byl příjemný - od písku až po malé i větší kamínky. Vstup do vody není pozvolný, ale i naše 4 letá dcera ho zvládla.

Karla Stinglová, 25.07.2017, Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2017
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Club Turtas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Pátá dovolená v Turecku. Výběr pro last minute již byl omezen. Chtěli jsme se vyhnout delšímu transferu z letiště, což se nám nepodařilo...

  • 6,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pátá dovolená v Turecku. Výběr pro last minute již byl omezen. Chtěli jsme se vyhnout delšímu transferu z letiště, což se nám nepodařilo ale přesto převažuje celková spokojenost. Tento hotel je spíše pro klienty, kteří mají rádi klidnější průběh pobytu s minimálním animačním programem pro dospělé a nulovým pro děti.

Jedna poznámka: ještě jsem neviděl, aby lehátka u bazénu zůstávala obsazena ponecháním ručníků pře noc. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou menší, ale dostačující, čisté.

Strava
Nejslabší článek zájezdu. Odpovídá spíše 3*. Ale přesto se vybrat dá, i když omezeně. Spíše poukazuji na jednotvárnost. Trošku pokulhává průběžné doplňování. Nedostatečně klimatizované jídelny.

Služby hotelu
Pokulhává již zmíněné doplňování jídel. Obsluha u barů bez námitek. Úklid víceméně v pořádku. Uvítal bych plážové osušky. Tyto nejsou v ceně. Animační programy spočívaly v dopoledním aquaaerobiku v bazénu(denně) a jednou týdně orientální tance. Jinak bez dalších organizovaných aktivit. Pro rodiny s dětmi možná trochu nevýhoda. Přímo v hotelu jeden minimarket a masáže. Jiných služeb hotelu jsme nevyužívali. Mizerné WIFI připojení.

Pláž
Pláž písečná s pozvolným vstupem do moře. I dno písečné bez kamenů apod. Opravdu super, i když bych apeloval na trušičku lepší ůklid - hlavně kelímky, vajgly apod. Ale nebylo to nad únosnou mez. Moře bylo čisté, paráda. Šnorchlování jsme neprovozovali, ale myslím, že vzhledem k hladkému dnu asi nic extra. Určitě se to nedá srovnat s Rudým mořem.

Anonym, 25.07.2017, Datum pobytu: 29.6. - 13.7.2017
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Top

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: Nam se tam libilo a jelikoz nejsme citlivky, tak nemame co vytknout

Celkové shrnutí
Nam se tam libilo a jelikoz nejsme citlivky, tak nemame co vytknout Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani za tuto cenu super, personal super, jediny co, tak bych mesitam zakazal svolavani ve 4 hodiny rano :-D .-D

Strava
Strava v pohode ale po case se tesite domu na nasi stravu. Hodne divoke bylo Ruske chovani, kde, ohmatavali jidlo rukama a kdyz se jim nelibilo, vratili ho zpet.

Služby hotelu
Personal super, nemam co vytknout

Pláž
plaz byla kousek, ja byl spokojen

Jan Barek, 25.07.2017, Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2017
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Artemis Princess

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Výborné, dovolenou jsme si užili, vše ok.

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborné, dovolenou jsme si užili, vše ok. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj krásný, každý den uklizený. Stále nás překvapovalo, co jsou uklízečky schopné z ručníků vykouzlit.

Strava
Převažuje zelenina na všechny možné způsoby, teplá, studená. Hodně ovoce, zákusků. Ovšem masa opravdu málo. Co se týče snídaní - vejce (volská oka, míchaná, omelety).

Služby hotelu
Uklízečky - výborné, recepce - super.

Každý den úklid bazénu, neustále uklízeli vodu okolo, aby nikdo neuklouzl.

Obsluha v hotelové restauraci a na baru naprosto výborné. Na stole už na nás každý den čekalo pití (co jsme si pravidelně objednávali), všichni milý, usměvavý.

Pláž
Podchod k pláži hned u hotelu, takže pláž opravdu kousíček. Lehátek a slunečníků je na pláži opravdu hodně, je z čeho vybírat. Vstup do moře příkrý, tak 2-3 metry a hloubka, ale nám vůbec nevadilo.

Kateřina, 25.07.2017, Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2017
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Blue Diamond Alya

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Do Turecka jsem jel za mořem a vzduchem, což si velmi pochvaluji.

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Do Turecka jsem jel za mořem a vzduchem, což si velmi pochvaluji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vyhovující starší hotel, což se například projevuje na koupelně.

Problém , že za pokoj s výhledem na pláž na Vás po příjezdu v půl 5 vyhrkne sumu 60 EUR není ideální začátek dovolené.

Strava
Velký výběr, ale omezené ovoce, jen meloun a jablka, v nedělí natlučená jak po vichřici.

Přesvědčit personál, že pivo se pije ze skla byl velký problém.

Služby hotelu
Vcelku vyhovující, ale pokud Vám zavřou bar v 23:30 a vy jste se vrátili VE 23 h z BAZARU NIC PĚKNÉHO.

Pláž
Molo pro dospělé super. Ale jen jeden vlez do vody málo.

Radek Novák, 25.07.2017, Datum pobytu: 6.7. - 20.7.2017
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Anitas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Skvělé

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné

Strava
Chybělo trochu maso

Služby hotelu
Služby výborné

Pláž
Pláž dobrá ,vhodná i na šnorchlování. Čisto.

Roman Dědič, 25.07.2017, Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2017
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Club Turtas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Výborná dovolená

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré,

Strava
výborná

Služby hotelu
bez problémů

Pláž
top!

Michaela G., 25.07.2017, Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2017
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Tac Premier Hotel & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622