Recenze hotelů
Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Dovolenka bola výborná, hotel je pekný, čistý, každý večer show a programy na pláži kde je stage a bar. Velmi odporúčam pre mladých ľudí,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola výborná, hotel je pekný, čistý, každý večer show a programy na pláži kde je stage a bar. Velmi odporúčam pre mladých ľudí, ktorí majú radi diskotéky a párty. Rôzne druhy show- živá hudba, Michael Jacskon show, vystúpenia tanečných skupín... poobede takisto rôzne party ako napr. party s farbami, penova show atď.

V hoteli je veľa Slovákov a Čechov, takisto aj nemecká klientela. Cítili sme sa tam dobre. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba bola pekná, čistá, v rámci Ultra AI je každý deň doplnený minibar, každý deň izby pratajú. My sme mali vyhlad do krajiny - čo nieje velmi lákavé, nakoľko okolie nieje velmi pekne co považujem za jedinú nevýhodu hotela, žiadna promenáda a ani pekne okolie, ale je to resort ktorý nieje v centre mesta, treba s tým ratat.

Strava
Strava bola fajn, rôzne druhý jedál na vyber, my sme vela krát obedovali na plazi alebo v bare pri bazéne. Myslím ze taký priemer na 5* hotel v Turecku. Alkohol je k dispozícii 24/7, hotel ma aj niekoľko barov a vlasnu diskotéku v suteréne.

Služby hotelu
Zamestanci zlatí, ústretoví snažili sa vždy vyhovieť, velmi sa nám pacilo ze sa zaujímali o to co sa nám v hoteli paci, resp. nepáči. Zamestnanci hovoria najmä po nemecky, ale rozumejú aj anglicky či rusky. V cene je aj 10minutova masáž, ale musíte to využiť v prvých troch dňoch zájazdu, o čom sme my nevedeli, takze sme tuto možnosť nevyužili. Zároveň v cene je aj fotografia od fotografa z hotela v rámčeku.

Okrem toho hotel ma vlastný shuttle bus ktorý nesie klientov do nákupného centra, cesta trvá asi 5-7minut, kde sa da v pohode platiť kartou, myslím ze sú tam lepšie ceny ako v bazároch a však ceny sú fixne stanovené. V okoli sú aj typické turecké obchodíky.

Pláž
Plaz pekná, je kamienkova ak niekomu vadí odporúčam topánky do vody, boli aj vlny ale myslím ze sa to dalo, recenzie uvádzajú ze je hneď na začiatku spád do mora, nieje to take strašné.

Odporúčam vyskúšať postel na plazi, je to super relax a za 3€ na deň sa to dá, co sa týka lehatok my sme si vždy nasli miesto, myslím ze ich tam je tak dostatok úplne stačí. Plaz nebola nikdy preplnená, vyhovuje veľkosti hotelu. Je vzdialená od hotela asi 5min prechádzkou cez upravenú cestičku.

Anonym, 17.07.2019, Datum pobytu: 28.6. - 5.7.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Heaven Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 8,6 Hotel můžu doporučit, skvělé jídlo, krásná a čistá pláž. Hotel je perfektně umístěný přímo u pláže, hned před hotelem je autobusová...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel můžu doporučit, skvělé jídlo, krásná a čistá pláž. Hotel je perfektně umístěný přímo u pláže, hned před hotelem je autobusová zastávka, kousíček i bazaar na nákupy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokojíky byly v pohodě, jen v koupelně bych si dovedla představit lepší úklid. Wifi funguje pouze v přízemí v lobby baru.

Strava
Jídlo bylo prostě super. Obrovský výběr, přímo před námi grilovaná masa (každý den jiný druh), ryby, byli i raci nebo krevety. Každý den spousty zákusků, vybere si určitě každý. Jídlo se průběžně doplňuje, takže hlad fakt nehrozí :-). Na oběd se dá zajít do beach baru, kde se dělají denně kebaby (tortily), nebo do hlavní restaurace, kde jsou klasické švédské stoly a větší výběr. Ve všech 3 barech dělají koktejly, neustále jsou všude k dispozici balené vody, pivo, čepované nealko a kávomaty.

Služby hotelu
Personál v hotelu byl příjemný, jen byl problém domluvit se anglicky nebo německy, na recepci i jinde vládnou hlavně ruštinou.

Pláž
Každý den se fasují matrace a osušky na lehátka, vždy bylo místo, nestalo se nám ani jednou, že bychom si neměli kam lehnout. Každý večer vše uklidí, kelímky i jiné odpadky odnáší i průběžně během dne. Beach bar je blizoučko, je možné se tam během celého dne občerstvovat nealkem i pivem, od 11 do 16 hod tam pečou placky gozleme.

Martina S., 17.07.2019, Datum pobytu: 6.7. - 14.7.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Süral Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 9,6 Všetko vyšlo tak, ako bolo naplánované. Krásne počasie, skvelé more, príjemné letovisko, všade sa dá platiť v €. Akurát je nutné dávať...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Všetko vyšlo tak, ako bolo naplánované. Krásne počasie, skvelé more, príjemné letovisko, všade sa dá platiť v €. Akurát je nutné dávať pozor na to, cez akú cestovku je zájazd. Nemecká cestovka, kde delegát, ktorý nás privítal nevedel anglicky; informačné stretnutie sme prepásli, lebo sme nevedeli nájsť nemeckú delegátku (možno by ani ona nerozumela). Našťastie sme nechceli žiaden fakultatívny výlet, ani iné problémy sme nemali. Keď som písala na email uvedený pod delegátmi, ako to bude s odjazdom, tak mi neodpovedali doteraz. Poprosila som českú delegátku, ktorá ochotne, zavolala v turečtine delegátovi a uistila sa o odvoze na letisko pre nás (info poslali do hotelu večer pred odjazdom).Takže trochu napätie, či na nás nezabudli (boli sme iba dve). Ale všetko dobre dopadlo. D Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Každý deň upratovali, čisto, útulne, bungalovi v zelenom areáli. Nič nám nechýbalo. Osušky nie sú v cene, ani za zálohu, jedine za poplatok. Dá sa kúpiť v blízkych obchodíkoch osuška za 5€.

Strava
Veľký výber, veľmi chutná a pestrá strava, jeden turecký večer s typickými jedlami tureckým programom..

Služby hotelu
Na recepcii, vedia dobre nemecky, aj väčšina personálu, lebo alebo preto tam je prevažne nemecká klientela, postupne prichádzalo aj viac Čechov. Ale aj anglicky sa dalo dohodnúť obstojne, ale my sme toho moc nepotrebovali až na jednu vec - v deň odchodu prišiel bus 11:35 a už sme nemali nárok na balíček obedu (buď jazyková bariéra mladučkého recepčného, alebo neochota, alebo...), pretože obed je až od 12:00, pritom sme mali zaplatených 7nocí (8dní s cestou), takže v reále 6dní+ raňajky.

Pláž
Na fotkách sú 4 rady lehátiek, realita bol jeden rad, lebo more postupne obmývalo breh (niekedy aj nohy lehátka), tak neviem, či to nejak v priebehu sezóny riešia. Ale bolo tak teplo cez deň, že mnoho ľudí trávilo v priľahlej reštaurácii, takže sa dalo nájsť lehátko. Krásne a dlho pozvolný vstup do mora, prevažne pieskový podklad. More príjemnej teploty.

Mária M., 17.07.2019, Datum pobytu: 25.6. - 2.7.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Altinkum Bungalovy

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,2 Celkový dojem z dovolené je skvělý! Rozhodně doporučuji navštívit Alanyi a hotel Kleopatra Dreams Beach je skvělou zlatou střední cestou...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je skvělý! Rozhodně doporučuji navštívit Alanyi a hotel Kleopatra Dreams Beach je skvělou zlatou střední cestou pro ubytování. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel na skvělém místě. Hned naproti krásná čistá pláž.

Bazén trochu menší a lehátka nasekaná na sobě - rozhodně by měl hotel nějak řešit “rezervování” lehátek ručníky, které si tam lidé nosí už v 6 ráno. Člověk jinak nemá šanci si jít lehnout občas k bazénu.

Strava
Strava pestrá. Maso, ryby, spoustu zeleniny, saláty, ovoce, dortíky a turecké speciality.

Služby hotelu
Moc milý personál, který vždy ihned odpověděl na jakýkoliv dotaz. V Turecku jsou obecně strašně moc milí lidé.

Pláž
Kleopatřina pláž je známá svou krásou. Táhne se krásná kolonáda.

Nicméně pozor! - všude se uvádí cena za lehátka 5€/den, ale realita je nyní trochu jiná 7,5€/den . Což mně osobně příjde dost...

Anonym, 17.07.2019, Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2019
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Kleopatra Dreams Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 10 Podávám stížnost na spolupráci s delegátem cestovní kanceláře. Hodinu a půl po příletu jsme ho hledali na letišti. Musela jsem...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Podávám stížnost na spolupráci s delegátem cestovní kanceláře. Hodinu a půl po příletu jsme ho hledali na letišti. Musela jsem telefonovat do ČR do Invia, kde se mi snažili přítomní pracovníci pomoci, ale ani oni se nemohli dovolat do cestovní kancelář a sehnat kontakt na delegáta. Celkově mě hovory do ČR při řešení situace stály 700Kč a ráda bych, aby byly proplaceny. Delegátka se dostavila po hodině a půl, byla nepříjemná, za zpoždění se vůbec neomluvila. Rovnež delegát v hotelu byl arogantní a nepříjemný. Jinak jsme s Invií celkově spokojeni, cetsujeme s ní opakovaně a nikdy jsme neměli špatnou zkušenost v žádném ohledu. Z našeho pohledu je chyba na straně CK, celkově špatná organizace a i komunikace. Rádi bychom, aby naši reklamaci Invia předala CK A vyřešila proplacení hovorů z Turecka do ČR za účelem řešení situace. Před letištěm nás bylo 8lidí, kteří cestovali přes Invii a ocitli se v této těžké situaci. Bohužel nikdo mimo mě neuměl anglicky a nebyl schopen se jakkoli domluvit. Mě se podařilo přes turecký stánek frimy Vodafon dovolat do patřičných hotelů na ujistit se, že zde máme pobyt zaplacený. Dále jsem situaci řešila s pracovníky Invii. jejich jednání bylo vstřícné, ale byli stejně bezmocní jako my v Turecku.

prosím laskavě o řešení celé situace. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný hotel na pěkném místě, čistota ba výborný servis

Strava
vynikající nabídka jídel, obzvláště zážitky při tématických večerech a večeři v restauraci ala cart

Pláž
kamenopísčitá, moře čisté a klidné

Darina Fialová, 17.07.2019, Datum pobytu: 22.6. - 29.6.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Sea Planet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Super dovolená

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super-každý den perfektně uklizeno

Strava
Super-velmi pestrá a každý den jiná

Služby hotelu
????

Pláž
Pláž naprosto v pořádku, nikde žádné odpadky apod. Vše naprosto v pořádku:)

Anonym, 17.07.2019, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2019
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Drita

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Hotel je pro lidi, kteří mají rádi klidnou dovolenou v malém hotelu. Hotel je v blízkosti nákupní zony v Alanyi, což byl hlavní důvod...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je pro lidi, kteří mají rádi klidnou dovolenou v malém hotelu. Hotel je v blízkosti nákupní zony v Alanyi, což byl hlavní důvod výběru dovolené. Doporučuji si vzít pouze minimum věcí a vše nakoupit na místě. Mám dva syny 19 a 17 let, kteří se v Alanyi oblékli za minimální ceny. Platit se dá všude v eurech nebo dolarech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje čisté, pravidelně uklizené, velmi malé, pouze na přespání

Strava
strava velmi pestrá, co se týče zeleniny, ovoce velmi malý výběr, maso pouze 2 druhy. Zákusky - velký výběr.Velmi dobrá káva a jejich polévky.

Služby hotelu
nápoje zdarma velmi omezený výběr, z alkoholu se dalo pít pouze pivo a gin a tonic. vína velmi kyselá. Hotel je malý, žádné sportovní vyžití, pouze 1 lobby bar a velmi malý bazén.

Pláž
Pláž je velmi krásná, čistá, cca 5 min chůze od hotelu. Lehátka za poplatek, ale dá se ležet i u pláže zdarma. Boty do vody nejsou potřeba, po písku se ale nedá chodit naboso, je velmi horký. není moc vhodné pro malé děti, stále jsou vlny, moře není nikdy klidné. Moře čisté, ale na potápění nic moc, žádné mušle, pouze pár ryb.

Alena B., 17.07.2019, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2019
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Kleopatra Micador

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 úžasná dovolenka, všetko bolo nad očakávanie, delegátky zlaté, ochotné, .... naozaj neviem povedať ani jednu pripomienku...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
úžasná dovolenka, všetko bolo nad očakávanie, delegátky zlaté, ochotné, .... naozaj neviem povedať ani jednu pripomienku

"Využili" sme s dcérou aj služby lekára, našťastie nič vážne, ale to bolo naozaj zorganizované na 10000000% Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hotel super, velikánsky, luxusný, izby podľa obrázkov, poriadok, čisto, treba povedať, že je to nový (2 r.) hotel

Strava
super, neuveriteľný výber všetkého, na môj vkus až prehnane :)

Služby hotelu
úžasné, hlavne je to raj pre deti, neuveriteľné možnosti, množstvo lehátok a slnečníkov, služby super,..... vrele odporúčam

Pláž
perfekt, poriadok, lehátka, tieň, sprchy, služby ..... super

Viliam M., 17.07.2019, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2019
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Eftalia Ocean

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Nádherná dovolenka, v tomto rezorte sme sa cítili ako v rozprávke :-)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolenka, v tomto rezorte sme sa cítili ako v rozprávke :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytovaní sme boli v rodinnej izbe s dvoma prístielkami, ktoré by mohli trochu vylepšiť...inak izba veľká a priestranná, chýbajú skrine, veci sme mali v kufri

Strava
strava bohatá,každý si mohol prísť na svoje,počnúc od malých detičiek ktoré mali v dispozícií aj dojčenské mlieko

Služby hotelu
služby hotela sú na veľmi vysokej úrovni, personál milý, usmievavý,ústretový,nápomocný....z našej strany maximálna spokojnosť, určite sa sem ešte vrátime :-)

Pláž
pláž čistá, široká, dostupná hneď z hotelového komplexu.....lehátka stále dostupné, čo sa o lehátkach pri bazéne povedať nedá, hlavne okolo aquaparku, tam už ráno nebolo možné nájsť voľné lehátko čo ma fakt štvalo,pretože boli obsadené uterákmi a niekedy aj pol dňa sa tam nikto neukázal

Adriana B., 17.07.2019, Datum pobytu: 5.7. - 12.7.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Kamelya K Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Ak idete na dovolenku kôli moru, sem určite nechoďte, sú to zbytočne vyhodené peniaze. More bolo mútne a pri kraji množstvo rias. Pokiaľ...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 3 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Ak idete na dovolenku kôli moru, sem určite nechoďte, sú to zbytočne vyhodené peniaze. More bolo mútne a pri kraji množstvo rias. Pokiaľ Vám stačí kúpanie v bazéne, tak je to super, ale niečo podobné zažijete aj v Štúrove a za menej peňazí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo v poriadku.

Strava
Strava bola dobrá, bolo jej dosť a velký výber, aj keď nám chýbali morské plody. Okrem rýb nič. Čo v inom hoteli bolo, ale ten bol ešte o dosť drahší.

Služby hotelu
V poriadku.

Pláž
Priamo na pláži neboli sprchy, iba kohútiky na oplach nôh. Sprchy boli len na wc kúsok od pláže. More je mútne, žiadna šanca na šnorchlovanie. Plno rias rozdrvených od lodí.

Richard Zamboj, 17.07.2019, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Horus Paradise

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)