Recenze hotelů
Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Bola to krásna dovolenka v krásnom prostredí. Záhrady sú skvelé na večerné prechádzky. Užili sme si to

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bola to krásna dovolenka v krásnom prostredí. Záhrady sú skvelé na večerné prechádzky. Užili sme si to Zobrazit celou recenzi

Anonym, 01.11.2020, Datum pobytu: 26.9. - 4.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Fun & Sun Club (ex. Belek Imperial)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolená se nám moc líbila... fakt se nám nechtělo odjíždět... Hotel je vhodný pro dovolenou s malým dítětem.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc líbila... fakt se nám nechtělo odjíždět... Hotel je vhodný pro dovolenou s malým dítětem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Luxusní ubytování. Možná až příliš. Úklid probíhal každý den a poctivě. Ručníky měnili též každý den a i doplňovali nápoje do baru a jednorázové šampóny, kondicionéry a sprchové gely. Pouze jednou jsme měli problém s hotelem když nám 3 dny opravovali trezor, ve kterém jsme měli veškeré peníze(( Při tom někdo měl zůstat v pokoji a počkat na opraváře, což v našem případě znamenalo celkově 7 hodin strávených v hotelovém pokoji... Ale jinak vše bylo fajn.

Strava
Jelikož jsme byli v hotelu za Covid-19, tak některé restaurace byly zavřené, ale to nevadilo. Jídlo bylo moc dobré a bylo toho opravdu dost. Možnost občerstvit se byla během celého dne.

Služby hotelu
Pouze jednou jsme měli problém s hotelem, když nám 3 dny opravovali trezor ve kterém jsme měli veškeré peníze(( Při tom někdo měl zůstat v pokoji a počkat na opraváře, což v našem případě znamenalo celkově 7 hodin strávených v hotelovým pokoji... Ale jinak vše bylo fajn.

Pláž
Krásná, čistá, dostatečně vybavená pláž. Jak dětská, tak i ta pro všechny. Akorát kdyby hotel byl obsazen na 100%, tak by bylo málo místa pro všechny. Jinak spokojenost)) Ti, kdo nemá rád zvířata, by tam moc šťastný nebyli protože po celým teritoriu probíhalo hodně pejsků, koček a želviček. Zvířata měla speciální čipy, která znamenají, že zvířátka jsou vykastrovaná, očkovaná a zcela neškodná. Avšak někomu by to mohlo vadit.

Tatsiana Dauhiniova, 17.08.2020, Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2020
Oblast: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Club Hotel Sera

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 S dovolenou jsme byli velmi spokojeni

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli velmi spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel velmi pěkný,pokoje jsme dostali dva,propojené,bylo vždy čisto.

Strava
Strava byla naprosto luxusní,ani jsme nestačili všechna jídla ochutnat.

Služby hotelu
Personál byl vždy vstřícný a milý.

Pláž
Pláž byla písková a těsně u vstupu kamínková.S lehátky nebyl nikdy problém.Moře bylo teplé a pláž vždy čistá.

Anonym, 13.05.2020, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Seaden Sea Planet Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená byla úžasná, plně splnila naše očekávání, měli jsme se nádherně. V Turecku jsme byli po čtvrté a tento hotelový resort byl úplně...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla úžasná, plně splnila naše očekávání, měli jsme se nádherně. V Turecku jsme byli po čtvrté a tento hotelový resort byl úplně nejlepší. I když jsme jeli i tentokrát až ve druhé polovině října, bylo nádherně a dovolenou v Turecku jsme si opět užili.

Za stávající situace, kdy celý svět bojuje s koronavirem, moc vzpomínáme na krásně strávené dny a doufáme, že zase bude vše dobré a budeme se moct do těchto míst vrátit. A samozřejmě myslíme na všechny ty, kteří se o nás starali a které jsme potkali a doufáme, že jsou všichni v pořádku... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vždy si vybíráme ubytování v zahradních vilkách a tak to bylo i tentokrát. Vilky jsou vystavěné ve stylu architektury „Istanbul Bospor' vily z 16. a 17. století, jsou krásné a zahrada, která je obklopuje je opravdu luxusní. Připadali jsme si jak v botanické zahradě, vše krásně kvetlo a všude voněly jasmínové keře. Byl zde klid, i když areál hotelu je hodně rozlehlý a hostů poměrně hodně, nikdo nikoho nerušil. Všude dojdete pěšky, je to pěkná procházka, nebo Vás personál doveze elektrickým vozítkem.

Pokoj byl nádherný, krásně zařízený a každý den perfektně uklizený. V ledničce byly vždy doplněny nápoje a občerstvení a měli jsme k dispozici i set na vaření kávy a čaje. Bezpečnostní trezor, wifi a klimatizace byly v ceně pokoje. Koupelna byla nádherná, byla zde hydromasážní vana a měli jsme k dispozici župany.

Byl zde krásný balkon s posezením a pohledem na nádhernou zahradu. V budově byl samozřejmě výtah a všude byl klid a pohoda.

Strava
Strava v Turecku je vždy vynikající a tak tomu bylo i tentokrát, všechno výborné, chutné a čerstvé, určitě si zde vybral i ten nejnáročnější klient. Bylo zde opět velké množství ovoce, zeleniny, sýrů, masa, různých příloh, vynikajících tureckých sladkostí, dortů, zmrzliny, i dietní bufet. Také jsme měli k dispozici velké množství nealkoholických i alkoholických nápojů, místní víno bylo výborné. Vždy bylo dostatek míst v restauracích, dalo se sedět v budově i na terase, nebo na zahradě. Všude bylo čisto a personál byl milý a ochotný. Každý večer byl tematický a podávaly se speciality z různých koutů světa, samozřejmě tu byla turecká kuchyně, japonská a asijská kuchyně, rybí a mořské speciality, mexická kuchyně ... Každý den bylo něco nového a dobrého. Výborné byly turecké místní sýry, jogurty, marmelády a zavařeniny. A čerstvé pečivo, kterého bylo mnoho různých druhů, také nesmělo chybět.

Služby hotelu
Služby hotelu byly víc než perfektní, veškerý personál byl ochotný, vstřícný a přátelský. Celý den se všichni starali, aby naše dovolená neměla chybu. Byli jsme velice spokojeni. Hotel navštěvuje především německá klientela, takže nejlépe se dá domluvit německy, ale personál mluví i anglicky a rusky. Hotelová recepce funguje 24 hodin, všichni jsou velice příjemní, přijeli jsme v noci a do 20 minut jsme byli ubytovaní.

V hotelovém resortu můžete navštívit různé animační programy pro dospělé a pravidelné večerní vystoupení ve velkém amfiteátru. Je zde vodní park se skluzavkami, tobogány a dalším vybavením. Také můžete využít lázeňské centrum s různými procedůrami, nebo obchodní centrum, kde jsou obchůdky s příjemnou obsluhou a můžete nakoupit dárečky, suvenýry, pohlednice, oblečení, klenoty, prostě na co si vzpomenete.

Úplně nás fascinovalo, jak se všichni zaměstnanci pečlivě starali o budovy a zařízení hotelu a také o krásnou hotelovou zahradu.

Nesmím zapomenout, že jsou tu různé ekologické programy, třídí se odpad a všude se pečuje o zeleň.

Pláž
Písečná pláž byla opravdu luxusní, nikde žádné kameny a do vody se šlo krásně pozvolna. Zatím nejlepší pláž, na které jsme byli. Nemusíte překonávat, žádné kamenné valy a balvany. Boty do vody určitě nejsou potřeba. Lehátka a osušky byly samozřejmě zdarma a nikdy jsme neměli problém, že by lehátek bylo málo. Voda byla krásně teplá a čistá, pláž má ocenění modré vlajky, bylo zde i plno ryb a různých mušlí. O bezpečnost hostů se celý den starají plavčíci a ostraha. A nesmím také zapomenout na pracovníky, kteří se po celý den starají o čistotu pláže, vysypávají koše a udržují vše v čistotě.

Na pláži jsou i místa pro tělesně handicapované, která jsou uzpůsobena tak, aby by se sem tyto osoby bez problému dostali. Po krásné písečné pláži dojdete pěšky až do historického antického města Side, jste tam asi za 35 minut volným krokem, prohlídka Side určitě stojí za to. Doporučujeme také navštívit nedaleké město Manavgat, kde se každý čtvrtek konají trhy a můžete zde nakoupit čerstvé ovoce, zeleninu, turecké koření, cukrovinky, med, další potraviny, suvenýry, oblečení, obuv, kabelky, doplňky, plážové vybavení, prostě na co si vzpomenete a vše za výhodné ceny. Je dobré smlouvat, cena je potom i poloviční... Do Manavgatu se můžete svézt autobusem nebo taxíkem, ceny jsou příznivé. Ve čtvrtek jsou autobusy hodně plné, protože všichni jedou na velký bazar, ale cesta trvá pár minut, dá se to vydržet.

Jarmila Kváčalová, 27.04.2020, Datum pobytu: 12.10. - 20.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Ali Bey Resort Sorgun

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Restaurace Alá -Ali Bey Resort Sorgun 9 fotografií

Celkem: 8 výborná poloha hotelu blízko tramvaje do centra k památkám

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
výborná poloha hotelu blízko tramvaje do centra k památkám Zobrazit celou recenzi

Ubytování
malinké pokoje, ale čisté

Strava
bufet, výborná káva, zelenina, sýry, sladké

Olga Kovářová, 18.03.2020, Datum pobytu: 12.3. - 15.3.2020
Oblast: Turecko Turecko, Istanbul, Hotel: Sim

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Velice spokojeni.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velice spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ve se nám líbilo.

Strava
Strava pestrá a výborná.

Služby hotelu
Velice dobrý dojem.

Pláž
Bez problémů.

Jana Obšílová, 13.03.2020, Datum pobytu: 23.9. - 30.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Side Star Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 8,2 S kamarádkou jsme byly spokojené. Jediné, co lehce zkazilo pohodu jednoho večera byl maldý Ruský náborář na exkurzi do koželužny. Ale i s...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
S kamarádkou jsme byly spokojené. Jediné, co lehce zkazilo pohodu jednoho večera byl maldý Ruský náborář na exkurzi do koželužny. Ale i s tím jsme si poradily :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na recepci jsme si domluvily ubytování dle našich představ a nemělo chybu - dobře situované, v klidné části bez nočního života a ne na celodenní slunečné straně.

Strava
Jelikož předchozí skupina měla problém s rybami, tak chyběly nám, ale celkově jsme si vždy vybraly dostatečně pestrou stravu.

Služby hotelu
Využila jsem službu maséra a byla naprosto spokojena.

Pláž
Pláž dostupná, rovněž s lehátky a slunečníky nebyl problém. Čistota pláže závisí od kvality návštěvníků a jelikož člověk je sám o sobě nebetyčné prase, co si po sobě neumí uklidit odpadky a nedopalky z cigaret píchá do písku, tak to podle toho i vypadá. Až se všichni naučí čistotě a vzájemné toleranci, bude líp.

Jana Raabensteinová, 27.02.2020, Datum pobytu: 5.10. - 15.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Kleopatra Fatih

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Trocha přírody 5 fotografií