Recenze hotelů
Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 5,4 Hotel celkovo nie je vybavený na zimu, dostali sme rohovú izbu na severnej strane, s výhľadom na hory, ktorá by vyhovovala viac na leto,...

  • 5,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel celkovo nie je vybavený na zimu, dostali sme rohovú izbu na severnej strane, s výhľadom na hory, ktorá by vyhovovala viac na leto, trvalo niekoľko dní, kým bola vykúrená, za kúrenie si priplatíš 5 Eur na deň, v podmienkach je to uvedené, hotel bol v tichšej časti, ďalej od hlavnej cesty, k moru asi 15 min pešo.

Personál neovládal ani angličtinu ani nemčinu, jedine kuchárka a vedúci rozumeli nemecky, ostatní sa dorozumievali s nami cez google prekladateľa. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
economy izba bola menšia, ale stačila, s balkónom, prikrývky ťažké deky, ktoré neboli dostačujúce na zimu, matrace tvrdšie, kvalitné, dobre sa na nich spalo.

Strava
kontinentálne raňajky, takže každý deň to isté, namiesto masla margarín, 1 vajce, saláma, syr, džemy, čaj, postačilo. v Turecku je strava lacná a dobrá ak neješ v tzv. turistických pasciach, kde sú ceny v Eur. takže sa dá jednoducho prestravovať vonku na výletoch.

Služby hotelu
v zime neponúkali žiadne služby, je tam bazén, nepotrebovali sme nič, ale vedúci vybavil odvoz na letisko pretože delegát nám nič neoznámil.

Pláž
kúpali sme sa v mori, pláže sú fajn, ale keďže bola zima neviem posúdiť ako vyzerajú v lete, určite sú plné, pretože v okolí je plno rezortov, čo nie je nič pre nás. my sme hlavne cestovali po okolí.

Lucia P., 11.01.2022, Datum pobytu: 26.12.2021 - 5.1.2022
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Harmony

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Byli jsme s dovolenou spokojení.

  • 7,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme s dovolenou spokojení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné, čisté, jen byl problém se zápachem z odpadů v koupelně

Strava
Očekávali jsme různé pokrmy z vajíček ke snídani, ale celý týden pořád jen vajíčka uvařená natvrdo, jen jeden den byly i míchané vajíčka. Ale jinak jídlo bylo dobré, měkké a dobře ochucené. Očekávali jsme více ovoce, ale moc na výběr nebyl.

Služby hotelu
Služby hotelu byly fajn.

Zuzana P., 09.01.2022, Datum pobytu: 25.12.2021 - 1.1.2022
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Acar

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 S personálom sme boli maximálne spokojní. Personál bol milý a ústretový.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S personálom sme boli maximálne spokojní. Personál bol milý a ústretový. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie v hlavnej budove bolo dobré. Blízko do jedálne, do kaviarni, do krytého bazéna.

Strava
Strava bola výborná, pestrá. Bohatý výber zákuskov.

Pláž
Pieskovo kameňová. Trochu horší vstup a výstup z vody.

Štefan Z., 14.12.2021, Datum pobytu: 1.12. - 11.12.2021
Oblast: Turecko Turecko, Kemer, Hotel: Limak Limra Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 velka spokojnost (na turecko)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
velka spokojnost (na turecko) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
cisto, v pohode

Strava
vyborna

Služby hotelu
velmi dobre

Pláž
pekna, jemny piesok, cista

Branislav I., 07.12.2021, Datum pobytu: 27.11. - 4.12.2021
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Alva Donna Beach Resort Comfort

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 7,3 Dovolená proběhla příjemně, jediné s čím byl problém byla hromadná doprava, která si nešla obyčejně koupit, ale člověk si musel někde...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená proběhla příjemně, jediné s čím byl problém byla hromadná doprava, která si nešla obyčejně koupit, ale člověk si musel někde zaregistrovat a udělat si jejich kartu a na tu mohl nakupovat lístky. Tudíž jsme museli sáhnou po dražší variantě a to cestovat z a později na letiště taxíkem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo dostačující.

Strava
Na hotelu jsme měli jen snídani, která byla na způsob švédských stolů. Spousta restaurací se nachází v okolí hotelu. Ale pokud se hledá nejlevnější jídlo je to jednoznačně fastfood.

Služby hotelu
Na hotelu jsem čas kromě spaní netrávili. Pozitivní bylo Wi-Fi připojení jelikož české tarify jsou extrémně drahý a nebo sáhnout po jejich sim kartě s daty a volnými minutami

Jakub Šteflíček, 02.12.2021, Datum pobytu: 26.11. - 29.11.2021
Oblast: Turecko Turecko, Istanbul, Hotel: Edibe Sultan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Skvělý zajezd, za bezva cenu. Sluzby v hotelu byly vyhovujici, snazil se vzdy ochotne resit problem. Okoli hotelu luxusni, ubytovani hned...

  • 8,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělý zajezd, za bezva cenu. Sluzby v hotelu byly vyhovujici, snazil se vzdy ochotne resit problem. Okoli hotelu luxusni, ubytovani hned vedle mesity. Ridici transferu super... Proste je na co vzpominat

.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani standartniho typu. Kazdy den stejna snidane pripravena na taliri. Restaurace hotelu v otevrenem prostoru, proto pri snidani byla zima.... Ale to byla malickost, personal ochotny, vstricny...

Strava
Pouze snídaně kazdy den stejna, pripravena na taliri.

Služby hotelu
Vlidne uvitani s welcome drinkem. Po domluve skvele zaridili transfer na letiste.

Pláž
Poznavaci zajezd

František Beluš, 24.11.2021, Datum pobytu: 17.11. - 21.11.2021
Oblast: Turecko Turecko, Istanbul, Hotel: Ottoman Imperial

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 Hotel úžasný, trochu mimo noční život a do Alanye asi 32 km daleko. Cesta dolmušem 3 eura na osobu-staví přímo před hotelem. Nákupní...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel úžasný, trochu mimo noční život a do Alanye asi 32 km daleko. Cesta dolmušem 3 eura na osobu-staví přímo před hotelem. Nákupní možnosti asi 800 od hotelu vpravo, mají vše. Komu vadí na hotelu kočky, tak má smůlu. Nás to neobtěžovalo, my jsme s tím neměli žádný problém a brali jsme to jako součást hotelu. V Turecku to není nic neobvyklého, jezdíme sem 2x ročně. Někdy je s kočkami docela i zábava. V našem období 13.-20.11. žádné animační programy, hotel skoro prázdný, večer naprostý klid a pohoda. Každý má jiné priority, nelze se zavděčit všem. V tomto období jsme měli i krásné počasí, přes den 24-28 st., možná jsme měli štěstí. My jsme si opravdu nemohli na nic stěžovat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování perfektní, čistota, minibar denně doplňován-voda,mirinda,džus,cola,pivo, denní úklid, výměna ručníků, vše v naprostém pořádku.

Strava
Strava výborná, vybere si každý, minimální omezení kvůli covidu-částečně samoobsluha, částečně rozdává personál, který je velmi ochotný.

Služby hotelu
Perfektní služby, wifi se platí 1 € /den, funguje pak na hotelu, pokoji i na pláži.

Pláž
Pláž oblázková, přístup z mola nebo po drobných kamínkách, doporučuji boty do vody. Moře klidné i čisté, záleží na ročním období. My jsme byli 13.-20.11.2021 - teplota chladnější, s tím je třeba v tomto období počítat. Koupali jsme se.

Anonym, 23.11.2021, Datum pobytu: 13.11. - 20.11.2021
Oblast: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Meryan

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,8 Služby splnily to co jsme požadovali

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Služby splnily to co jsme požadovali Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez připomínek

Strava
vynikající

Služby hotelu
slušní a úslužný personál. Kvalita mluvení, profesionální přístup.

Pláž
ve městě Istanbul nebyla, nebo jsme ji nehledali.

Jan Solanič, 19.11.2021, Datum pobytu: 13.11. - 16.11.2021
Oblast: Turecko Turecko, Istanbul, Hotel: Avicenna

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7 Dovolenku sme si uzili,centrum nieje daleko ked sme chceli ist na nakupy takze parada

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenku sme si uzili,centrum nieje daleko ked sme chceli ist na nakupy takze parada Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel obrovsky,prvy den sme sa dokonca stratili,trosku zanedbany co je skoda

Strava
Strava bola viac menej stale to iste co ma trochu mrzelo lebo jest tyzden to iste dokola nieje nic moc

Služby hotelu
Personal super mily,stale sa pytali ci je vsetko v poriadku

Pláž
Plaz bola par metrov od hotela co je super,pekna velka.velmi sme ocenili bar na plazi,plus bufet,ze sme nemuseli chodit do hotela ked sme boli hladne

Zdenka Olejárová, 16.11.2021, Datum pobytu: 5.11. - 13.11.2021
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Diamond Premium & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)