Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Zatím nejlepší dovolená :-) pouze letadlo zpoždění tam i zpět přes 2hodiny, jelikož turci pouští přednostně svá letadla :-/ a nepočítejte...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Zatím nejlepší dovolená :-) pouze letadlo zpoždění tam i zpět přes 2hodiny, jelikož turci pouští přednostně svá letadla :-/ a nepočítejte moc s lékařem v hotelu ( na recepci vás pošlou do lekárny, kde lékárník neumí anglicky ani slovo i když by se vám hodila lékařská diagnóza) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Moderní, udržované a čisté :-)

Strava
Přibral jsem 5 kg

Služby hotelu
Hotel i služby odpovídají 5* , všichni velice ochotní a usměvaví :-)

Pláž
Pláž čistá, lehátek dostatek :-)

Ladislav F., 13.08.2018, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Saphir Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 2,4 No to jsem jako vůbec nečekal..špinavý hotel schody vůbec nikdy nebyly vytreny. Na recepci žádná vstřícnost.. Už nikdy více tenhle hotel...

  • 2 Ubytování
  • 1 Strava
  • 4 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
No to jsem jako vůbec nečekal..špinavý hotel schody vůbec nikdy nebyly vytreny. Na recepci žádná vstřícnost.. Už nikdy více tenhle hotel za 60000kc jsem si myslel,že aspoň to bude průměr..toto byla moje nejhorší zkušenost . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jak už jsem psal spina sama spina nádoby také, abych si musel oplachnou hrnek ,který je umyty...postel byla totálně prolezena raději jsem si koupil karimatku a spal na ni. Klima šla jak na heslo .Místo no hrozdne..abych prijel do ciziny a neměly pro mě připravený pokoj a daly pět lidí na jeden pokoj. Myslíte si,že se mám prevlikat před dětma a co koupání jako na táboře musel čekat než se vysprchujou všichni a potom můžu já.. To jsem vážně nečekal. Pokoj jsem dostal,až jsem volal delegatce, že máme objednané dva pokoje a že nebudu spát s pěti lidma na jednom pokoji. Až potom se to vyridilo. Recepční říkal že mi nerozumí anglicky. Takové výmluvy.

Strava
Tak a jsme u toho nejhoršího abych si zaplatil allinclusive,a dostaval misto masa soju..To ani doma nejim. Já nejsem asiat abych jedl soju, a když už bylo neco jako maso, tak nám to dával číšník na příděl tři kousky a sory to je všechno...No nevím jestli budu ještě vaše služby někdy v budoucnu využívat

Služby hotelu
No coment.

Pláž
Kdyby aspon ta plaz byla pripravena aspoň ta pláž...na soukromé pláži bylo osum lehatek ,pro celý hotel!!! Neuvěřitelné taková drzost. Museli jsme chodit na další pláž a platiť za lehátko, fakt super allinclusive . A nejlepší na konec bar u pláže zavřený haaa,že není tolik personálu. To byla tresinka na dortu.. jediné co stalo za to,to je moře. Krásné, divoké, čisté ...to jde videt ze nepatri k tomuto hotelu...myslím si že z vaší strany by měla být nějaká kompenzace...za tuto nepovedenou dovolenou. A určitě bych vám doporučoval nedávat vůbec tento hotel na vaše stránky děláte si tím moc špatnou reklamu s pozdravem Julius pázmány s rodinou

Julius Pázmány, 13.08.2018, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Ideal Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Vše bylo podle očekávání. Pouze transfer busem do hotelu byl zbytečně dlouhy, cca. 3 hodiny. Cesta z hotelu na letiště při návratu trvala...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo podle očekávání. Pouze transfer busem do hotelu byl zbytečně dlouhy, cca. 3 hodiny. Cesta z hotelu na letiště při návratu trvala pouze 1,5 hodiny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Úroveň hotelového pokoje a hotelových služeb podle očekávání - OK.

Strava
Nejlepší, které jsem zatím zažil, v Turecku v této oblasti jsem byl po šesté.

Služby hotelu
Vše Ok.

Pláž
Služby na plazi fajn, pouze vstup do moře trochu příkrý a občas kamenitý. Ale to lze těžko změnit. Suprova byla klouzacka do moře z mola.

Miloš Malec, 13.08.2018, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2018
Oblast: Turecko Turecko, Turecká Riviéra, Hotel: Saphir Hotel & Villas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 ubytovani dobre,pláž dobrá,jídlo by mohlo být pestřejší-málo ovoce a žádná zmrzlina pro děti,animační program žádný

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
ubytovani dobre,pláž dobrá,jídlo by mohlo být pestřejší-málo ovoce a žádná zmrzlina pro děti,animační program žádný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dobré

Strava
viz první řádek

Služby hotelu
viz první řádek

Pláž
pláž blízko hotelu-super,mohla by se častěji uklízet,protože lidi jsou sprominutím prasata a co jim vypadne z ruky tak to nechají na pláži

Jiří Hanzlíček, 13.08.2018, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Top

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,6 Poloha hotelu je velmi vhodná pro milovníky nakupování. Je hned v těsné blízkosti velkého nákupního bazaru. Pro milovníky romantiky...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Poloha hotelu je velmi vhodná pro milovníky nakupování. Je hned v těsné blízkosti velkého nákupního bazaru. Pro milovníky romantiky procházky po pláži. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné, čisté. Lednička byla stále doplňována (vody, limonády). Na pokoji rychlovar. konvice, čaje....Malý balkon s plast. nábytkem jsme využívali jen k sušení ručníků. Výhled byl do protějších domků.

Strava
Jedním slovem ÚŽASNÁ!

Služby hotelu
Moc sportovního vyžití nečekejte. Venkovní bazén byl příjemny.

Pláž
Na pláž vede cesta mezi hotely. Dala se určitě zvládnout do 10 min. Ostatní blízké hotely měly přístup na pláž přímo ze svého hotelového komplexu (což by se mi líbilo taky).

Petra N., 13.08.2018, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2018
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Diamond Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Cesta na pláž 3 fotografie

Celkem: 10 Výborná dovolená a úžasný přístup paní v CK při výběru.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená a úžasný přístup paní v CK při výběru. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo super, pokoj mě terasu přímo u bazénu. Co by se mohlo trochu zlepšit je kvalita úklidu na pokojích

Strava
Není co vytknout, opravdu si vybral každý a kuchyně byla hodně podobná evropské. Takže za ten týden 2 kila nahoře :-)

Služby hotelu
Super personál, velice ochotný a milý.

Pláž
Dostačující. Jen menší děti měli připomínky, že písek není dostatečně jemný. Ale šlo v klidu zvládnout i bez bot do vody.

Klára Lukášová, 13.08.2018, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2018
Oblast: Turecko Turecko, Marmaris, Hotel: Marti Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Páčilo sa nám :) Naša prvá dovolenka! Spokojnosť.

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Páčilo sa nám :) Naša prvá dovolenka! Spokojnosť. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobre, chcelo by to zopár zmien!

Strava
Chutná :)

Služby hotelu
Primerané.

Pláž
Asi najväčšia spokojnosť, čistá pláž, blízko od hotela, strava priamo na pláži!

Ján N., 13.08.2018, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2018
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Süral Saray

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Luxusná dovolenka

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Luxusná dovolenka Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je ako z rozprávky,záhrada je plná zelene a kvetov,interiér hotela a naša izba boli bez poškodenia,ved je všetko nové-všade mramor a moderný nábytok,všetko bolo tak ako na fotkách v katalógu,izbu sme mali zaplatenú s výhľadom na more-oplatí sa priplatiť

Strava
Strava je vynikajúca-na ráno sú v ponuke omelety,praženica,lečo,vajíčka upravené na rozne sposoby,párky,klobásky-no proste všetko na čo si človek spomenie,cez den sa všade popri bazénoch smerom k moru podávajú rozne jedla ako kebab,pizza,toasty,hoddogy,hamburgery,grilovane ryby,cestoviny ktore Vám spravia priamo pred Vami,kuracie nugetky,hranolky,ovocie,kolačiky,každý den na veceru sa grilujú steaky(entrecote,ribeye steak),kto má rád morské plody,tak sa ich tam može naozaj prejesť-krevety,kraby,mušle,raky,rozne druhy rýb bud.grilovaných,alebo vyprážaných,samozrejmosťou v ponuke je velké množstvo tureckých špecialít z jahnaciny na ktoré My zo Slovenska nie sme zvyknutý,takže to mi moc nechutilo,ale pri tom velkom množstve jedál v ponuke sa tomu dalo vyhnúť.Po celom areáli boli chladničky,kde boli v ponuke plechovkové nápoje ako pepsi cola,fanta,seven up,minerálky,ladove čaje-citronový a broskynový,5 druhov pív,v každom bare ponúkali velké množstvo miešaných drinkov a značkový alkohol ako Chivas Regal,Jack Daniels,Malibu,Absoluth vodka a mnoho dalších

Služby hotelu
Všetci boli veľmi ústretoví a nápomocní,Checkin prebehol bez problémov-ubytovaný sme boli do 15 minút,dokonca upratovačka sa nás každý raz čo sme ju stretli pýtala či je všetko ok,celý personál bol usmievavý-na nikom nebolo vidieť že by tam boli iba za peniaze,normálne sme mali pocit,že ich to baví.Pri bazénoch chodili čašníci na korčuliach a roznášali Vami objednané drinky priamo k lehátkam-nemuseli ste nikam chodit.

Pláž
Pláž pekná,čistá,každý večer rozhrnali traktorom piesok do roviny,na pláži je hrubší piesok(také male kamienky) ale velmi príjemné,nikde neboli žiadne skaly ani pri vstupe do mora.Mólo bolo ukážkové a dostatočne veľké,každý večer tam bola diskotéka a robili tam fantastické miešané drinky,poobede sa tam grilovalo a hrala hudba.

Miroslav H., 13.08.2018, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2018
Oblast: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Delphin BE Grand (ex. Botanik Exclusive/Rixos Lares)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Dovolenka splnila naše očakávania.

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka splnila naše očakávania. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie zodpovedalo cene.

Strava
Pestrá bolo si z čoho vybrať, boli sme spokojní.

Služby hotelu
Veľmi dobré, keď sme nahlásili poruchu klimatizácie, tak ju do troch hodín opravili.

Pláž
Prístup na pláž z hotela mal byť cez podchod vedúci pod dosť frekventovanou komunikáciou. To bolo udané v popise prístupu na pláž. V skutočnosti tam žiaden podchod nebol a ani prechod pre chodcov, takže pri prechádzaní bola potrebná veľká opatrnosť. Deti by som samé nepustil. Pláž ako aj more bolo čisté. Na niektorých miestach vyčnievali skaly, bolo potrebné si dávať pozor.

Robert B., 13.08.2018, Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Grand Atilla

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Příjemná dovolená

  • 7,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V pořádku,každý den se uklizelo,klimatizace fungovala,čistý hotel

Strava
První dny v pořádku,dale se jidlo opakovalo,maso na různé způsoby. Hromada ovoce a zeleniny,snažili se jidlo doplňovat. Rusové ale hrůza

Služby hotelu
Nevyužili jsme,možnost trezoru za poplatek,ale myslím že bez potíží

Pláž
Velmi blízko hotelu,pisečna s kaminkovym vstupem do moře,celkem čistá a upravená.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Kleopatra Royal Palm

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622