Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Přes kvalitní služby hotelu bychom se sem již nevrátili, kvůli špatné čistotě vody v moři. V hotelu byl bohatý program během dne i večer,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Přes kvalitní služby hotelu bychom se sem již nevrátili, kvůli špatné čistotě vody v moři. V hotelu byl bohatý program během dne i večer, tým animátorů byl šikovný. Pro příští dovolenou nechceme hotel, kde je 90% Rusů, kteří se neumí chovat v jídelně, mají s sebou spoustu malých dětí s jejichž chováním si starosti nedělají. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli spokojeni. Nebydleli jsme v hlavní budově v hotelu, ale v menších budovách, kde není tolik pokojů a větší klid.

Strava
Ke stravě není co vytknout. K dispozici je jídlo po celý den v několika restauracích, kde opravdu nic nechybí. Během dne několik druhů zmrzliny, nanuky, zákusky k odpolední kávě, vše super.

Služby hotelu
Se službami v hotelu jsme byli spokojeni. Stále se všude uklízí, žádné pomatlané stoly, na toaletách vše čisté. Úklid na pokoji denně, výměna ručníků pravidelná. Doplňován minibar pitím, ale ani to není třeba. V areálu u bazenů a v barech je vše po celý den.

Pláž
Pláž je dostatečně veliká s množstvím lehátek. Osušky k dispozici po celý den. Ale kvalita vody v moři nás velmi zklamala. Voda kalná až špinavá, horší vodu v moři jsme nikde neviděli. Vlastně jsme už pak raději využívali bazen s mořskou vodou, ten byl perfektní. Taková voda tam je stále, potvrdili nám to ostatní klienti, kteří tam nebyli poprvé. Tak pro ty, kteří tam jedou kvůli moři a ne kvůli jídlu to nedoporučujeme.

Blanka, 12.10.2018, Datum pobytu: 27.9. - 4.10.2018
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Club Calimera Pine Beach (ex. Maritim Pine Beach)

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,2 Club Kastalie je rozsáhlý komplex. Ubytování, které je nejblíže k pláži je v bungalovech. My jsme měli ubytování až na konci komplexu. CK...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Club Kastalie je rozsáhlý komplex. Ubytování, které je nejblíže k pláži je v bungalovech. My jsme měli ubytování až na konci komplexu. CK uvádí, že hotel je na pláži, ale nejblíže pláže byla pouze jídelna, recepce, bazény a bary. Dostali jsme ubytování v nové budově a na pláž (až na molo) jsme to měli 750 m. Je fakt, že jsme šli kolem bungalovů, kde byl stín. Kdybych tuto skutečnost věděla, určitě bych tento hotel nezvolila. Mám endoprotézu kýčelního kloubu a cesta na pláž a do jídelny mně nevyhovovala. Velké mínus 5* hotelu je to, že není zdarma připojení k wifi. Můžete si koupit na recepci připojení na 1 den za 3 dolary. CK uvádí, že osušky se vydávaji za depozit, ale není to pravda. Osušky dostanete oproti kartičce zdarma. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v nové budově a bylo opravdu pěkné. Snad jen nevyhovující byly dřevěné židle na balkonu. Úklid každý den, dokonce jsme v televizi měli český kanál ČT 24. V budově je výtah.

Strava
Strava byla na 1*. Velký výběr všeho. Za týden jsme neměli šanci vše ochutnat. Překvapil nás velký výběr ovoce, zeleninových salátů a zákusků. Celý den byla k dispozici zmrzlina. Každý večer se před jídelnou grilovalo maso i ryby.

Služby hotelu
Velké mínus je to, že není bezplatné připojení k wifi. U 5* hotelu by to měla být samozřejmost.

Pláž
Pláž je spíše oblázková a "tekutý písek". My jsme do moře chodili z mola. Schody do vody jsou celkem pohodlné.

Anna Chlebníčková, 12.10.2018, Datum pobytu: 27.9. - 4.10.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Club Kastalia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

bazény 4 fotografie

Celkem: 9 Velmi hezke misto, pekny udrzovany hotel hned u plaze, ochotny a vstricny personal, velky vyber jidel, zabavni animatori a nocni show na...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi hezke misto, pekny udrzovany hotel hned u plaze, ochotny a vstricny personal, velky vyber jidel, zabavni animatori a nocni show na svetove urovni. Rad se tam nekdy znovu podivam. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl sice podkrovni a maly, ale pro dva lidi akorat. Navic mel terasu, kde se dalo posedet. Libil se mi jeho design. Trochu nevyhodou byl casto se ozyvajici vytah, ktery hlasil, jestli pojede nahoru ci dolu. S nicim takovym jsem se zatim nesetkal.

Strava
Strave nebylo co vytknout, naopak myslim, ze si tam clovek mohl najit spoustu favoritu :) Personal v jidelne se velice snazil a mel prehled, co komu chybi a kdo prave dorazil, aby mu automaticky nalil vodu a zeptal se ho, co si bude prat k piti.

Služby hotelu
Sluzby hodnotim velmi kladne - personal byl chapavy, ochotny a vstricny. A to jak lide na recepci, tak v jidelne, v pekne zarizene patiserii ci ve venkovnich hotelovych barech.

Pláž
Plaz je hned u hotelu. Je to cista pisecna plaz. Jen kousek od vody se nachazi takovy oblazkovy pas, ktery je nutne prejit. Lehatka ani slunecniky v ramci all inclusive zdarma. More bylo na prelomu zari a rijna prijemne teple.

Petr K., 12.10.2018, Datum pobytu: 21.9. - 2.10.2018
Oblast: Turecko Turecko, Egejská Riviéra, Hotel: Jiva Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Suprová luxusní dovolená.Nemám nic k vytknuti.Vše o.k.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Suprová luxusní dovolená.Nemám nic k vytknuti.Vše o.k. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni super.

Strava
Nic k vytknuti.Vše super.

Služby hotelu
Služby na jedničku.Čisto a utulno.

Pláž
Pláže super.Jen snad hodně přeplněné.

Veronika Němcová, 12.10.2018, Datum pobytu: 25.9. - 3.10.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Meryan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Vše OK

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše OK Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré

Strava
Velmi dobrá

Služby hotelu
Služby výborné, číšníci skveli

Pláž
Voda studená, výborná lehátka, moc Rusaku

Jindřich Sůra, 12.10.2018, Datum pobytu: 25.9. - 5.10.2018
Oblast: Turecko Turecko, Egejská Riviéra, Hotel: Bendis Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vynikající

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vynikající Zobrazit celou recenzi

Pavel Z., 12.10.2018, Datum pobytu: 27.9. - 7.10.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Laguna Beach Alya

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 V uvedeném hotelu jsme byli již po druhé, právě proto, že se nám tam moc líbilo. Hotel je umístěn v zahradním komplexu, tichý, příjemný,...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
V uvedeném hotelu jsme byli již po druhé, právě proto, že se nám tam moc líbilo. Hotel je umístěn v zahradním komplexu, tichý, příjemný, personál vstřícný, až kamarádský. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídá deklarovanému počtu hvězd, vždy bylo čisto, bezproblémový servis.

Strava
Strava, jedním slovem vynikající. Speciality turecké i evropské kuchyně, každý si mohl vybrat dle chuti i potřeby.

Služby hotelu
Služby bez problémů.

Pláž
Pláž je na půl písčitá, napůl skalnatá. Nicméně na písčité pláži si mohou děti i málo zdatní plavci užívat radosti z pozvolného vstupu do moře, případně menších vln. Pro zdatnější plavce je vstup do moře umožněn přímo z mola, které vybíhá několk desítek metrů do volného moře. Můžete buď do vody skočit, nebo použít ke vstupu i výstupu žebřík (schůdky).

Karel Chorouš, 11.10.2018, Datum pobytu: 27.9. - 8.10.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Club Dizalya

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Tuto dovolenou bych hodnotil jako velmi pěknou.

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Tuto dovolenou bych hodnotil jako velmi pěknou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné,co to tam trochu ruší ubytování je sociální zařizení.Né že by bylo špatně uklizené.Má to jednu vadu.Za tenkou stěnou je sociální zařízení druhého pokoje a tak je slyšet každé spláchnutí a i jiné věci.A další taková vada byla,že byly docela často cítit odpady.

Strava
Stravu bych hodnotil jako vynikající.Jídla dostatek a pěkný výběr,jak u hlavních chodů,tak sladkostí i ovoce a zeleniny.

Služby hotelu
Službu hotelu bych také hodnoti jako vynikající.Animační programy pěkné.Animátoři se se snaží vytvářet pěknou atmosféru.

Pláž
Dostupnost k pláži pěkná,přes pěknou zahradu.Na pláži uklizeno,co to trochu ruší klidnou dovolenou je,že ve vodě jsou docela velké kameny a při špatném došlápnutí do vody se můžete zranit,co se mi také stalo.Jinak bar na pláži bych hodnotil jako vynikající,jak obsluhou,tak i občerstvením.

Jaroslav Kopecký, 11.10.2018, Datum pobytu: 25.9. - 7.10.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Caretta Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Ač měli využitou sotva 1/3 kapacity předstírali, že je vše v pohodě.

  • 5,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Ač měli využitou sotva 1/3 kapacity předstírali, že je vše v pohodě. Zobrazit celou recenzi

Pláž
Pláž velmi dobrá, jemný písek, slunečníky i lehátka zdarma, pouze je daleko (cca 1200 m) a proto jsme jezdili sběrným mikrobusem - dojezd 2x dopolene, návrat 2x odpoledne.

Po obědě na pláž nic nejede.

Stanislav, 11.10.2018, Datum pobytu: 28.9. - 8.10.2018
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Angora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Prostredie je veľmi pekné, oceňujem skutočne blízkosť pláže od hotela. Personál bol úslužný a milý, čistota hotela dobrá.

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Prostredie je veľmi pekné, oceňujem skutočne blízkosť pláže od hotela. Personál bol úslužný a milý, čistota hotela dobrá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pôvodne pridelená izba bola nevyhovujúca, pohľad na ňu veľmi deprimujúci. Vôbec sa nezhodovala s vyobrazením na stránke. Až na intervenciu delegáta CK došlo k výmene izby, čo už potom bolo neporovnateľne lepšie.

Strava
Podávali sa skoro stále tie isté hlavné jedlá, čo ku koncu pobytu už bolo dosť "nudné". Privítala by som viac tradičných národných jedál. Páčila sa mi pestrá ponuka zeleniny a ponuka typických tureckých sladkostí /dezertov/.

Služby hotelu
Hotelový personál bol vyhovujúci, dalo sa s nimi dorozumieť a boli ochotní. Obdobne aj čistota bola na vyhovujúcej úrovni.

Pláž
Pláž je piesčitá, starostlivosť o čistotu vcelku dobrá. Ku koncu sezóny viaceré slnečníky a lehátka boli už zničené, hotel má svoj vlastný úsek pláže, bar na pláži nie je.

Mária Katyiová, 11.10.2018, Datum pobytu: 15.9. - 22.9.2018
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Side Sedef

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622