Recenze hotelů
Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Hotel pěkný a čistý. Jídlo naprosto úžasné, obrovský výběr.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel pěkný a čistý. Jídlo naprosto úžasné, obrovský výběr. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 13.02.2019, Datum pobytu: 25.9. - 2.10.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Green Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Parada! Hotel odpovida 5*, je vyborne umisteny primo na dlouhe promenade vedouci k historickemu centru Side.

  • 9,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Parada! Hotel odpovida 5*, je vyborne umisteny primo na dlouhe promenade vedouci k historickemu centru Side. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Priplatili jsme si za lepsi pokoj a byl opravdu krasny a cisty. Bylo tam ve, co tam melo byt.

Strava
Strava ok, clovek si vzdy vybere a nebude hladovy. Akorat si clovek musi zvyknout na to, ze maso pripravuji trochu jinak, nez jak jsme zvykli u nas.

Služby hotelu
Neni co vytknout. Kdyz jsme cokoliv potrebovali nebo chteli vedet, tak recepce v anglickem jazyce bez problemu. Jednou z niceho nic zhasla elektrina, tak jsme zavolali na recepci a za par minut prisel technik a vyresil (vadna zarovka na balkone - stane se). Minibar i wifi v cene a internet narozdil od nasich predchozich dovolenych opravdu po celem hotelu plny signal.

Pláž
Je unor takze plaz nemuzeme hodnotit

Michal K., 13.02.2019, Datum pobytu: 2.2. - 10.2.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Melas Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Byli jsme všichni velmi spokojeni - celá parta 6 ti lidí.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme všichni velmi spokojeni - celá parta 6 ti lidí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobře

Strava
Kvalitní

Služby hotelu
Rozšířít službu u venkovního baru a umístit nápojový lístek u baru

Pláž
Velmi pěkná

Josef Z., 12.02.2019, Datum pobytu: 27.9. - 7.10.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Top

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7 Dovolená byla hezká, hlavně díky krásnému moři v blízkosti hotelu.

  • 7,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla hezká, hlavně díky krásnému moři v blízkosti hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme museli měnit, dostali jsme pokoj s malou postelí 1,5 lůžka. Potom v pohodě.

Strava
Strava dost chudá, jednotvárná, hlady jsme ale neumřeli

Služby hotelu
Personál milý, ochotný.

Pláž
Pláži nelze co vytknout, snad jen placená lehátka.

Eva S., 04.02.2019, Datum pobytu: 16.9. - 26.9.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Azak

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 6,8 Vše popsáno níže, něco lepší, něco horší, ale přátelům bych tento hotel nedoporučila.... Neodpovídá 5*.

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Vše popsáno níže, něco lepší, něco horší, ale přátelům bych tento hotel nedoporučila.... Neodpovídá 5*. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo velkým zklamáním a neodpovídá kategorii hotelu. Domky jsou zasazeny v krásně upravené zahradě, ale samotné pokoje jsou malé a nedomyšlené. Televize je umístěná 50cm nad jedním lůžkem, takže když se dotyčný chce dívat na TV, musí zalézt do jedné z protilehlých postelí, a to doslova, neboť na pokoji není jediná židle! Také stůl chybí, v místnosti je jen malý servírovací stolek. Lampičky nad postelí směřují do stropu a nejdou otočit dolů, takže si večer nic nepřečtete. Také koupelna je maličká, minimální úložný prostor, je tam pouze malý zrezlý třípatrový vozíček na kolečkách. Také vana chybí, sprchujete se na zemi za skleněnou zástěnou. Úklid je taky špatný, uklízečka nemá vysavač, ale pouze rýžovou metlu, kterou jen víří prach. Když dojde ke dveřím, nepoužívá lopatku, ale hromádku špíny se snaží vymést přes vyvýšený práh. Co se jí podaří dostat ven, to z horních pater vymetá pod zábradlím na hlavu lidem, kteří mají tu smůlu a bydlí v přízemí. Také toaletní papír je v tomto hotelu pravděpodobně ceněn zlatem, i na požádání uklízečka vydá pouze jednu ruličku jednovrstvého toaletního papíru, což nám pro tři osoby opravdu nestačilo. My jsme to nakonec řešili tím, že jsme si brali v jídelně papírové ubrousky.

Strava
Velký výběr. Ráno oceňuji zdarma čerstvý pomerančový džus. Jinak ale prostředí jídelny neodpovídá hotelu s 5*. Na stolech nejsou žádné ubrusy a chybí i plátěné ubrousky. Nejhorší je ale to horko, neboť v jídelně není centrální klimatizace, pouze několik mobilních. Kdo sedí v jejich dosahu, koleduje si o zápal plic, kdo sedí dále, potí se. Obsluha nemá uniformy, ale propocená trika, protože je jim taky horko. I v těchto podmínkách jsou ale milý a ochotní.

Služby hotelu
Vcelku v pořádku, zaměstnanci milí a vstřícní. Delegátka taktéž. Jediné, co nás překvapilo, byla recepce pod širým nebem. To znamená, že při čekání na ubytování, na schůzku s delegátem, na příjezd busu aj. čekáte v tom horku. Recepce je také jediné místo, kde funguje wi-fi. Doporučuji si koupit místní sim kartu ( nezapomeňte si vzít pas ).

Pláž
Pláž malá, ale dostačující, čistá. Pozvolný vstup do vody, moře čisté, klidné.

Anonym, 01.02.2019, Datum pobytu: 22.7. - 2.8.2018
Oblast: Turecko Turecko, Kemer, Hotel: Salima Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Pokoje krasne a ciste.Ochotny a usmevavy personal.Jidlo vyborne.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pokoje krasne a ciste.Ochotny a usmevavy personal.Jidlo vyborne. Zobrazit celou recenzi

Jana Podlahová, 01.02.2019, Datum pobytu: 25.9. - 3.10.2018
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Blue Waters Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Hotel byl úžasný. Není co vytknout. Skvělé jídlo,výborné ubytování. Skvělý animační program. Vážně není co vytknout.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl úžasný. Není co vytknout. Skvělé jídlo,výborné ubytování. Skvělý animační program. Vážně není co vytknout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé. Vše čisté,výměna ručníků kazdy den.

Strava
Naprosto luxusní. Veliký výběr jídel každý den. Jídlo na každém rohu.

Služby hotelu
Top

Pláž
Pláž je uměle vytvořená ale krásná. Lehátka zdarma i osušky.

Jarmila Stehlíková, 31.01.2019, Datum pobytu: 15.9. - 22.9.2018
Oblast: Turecko Turecko, Egejská Riviéra, Hotel: Kefaluka Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Moc hezká dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Moc hezká dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byla jsem na dovolené sama tak jsem dostala přízemní bezbariérový pokoj. Těžko hodnotit,ale bylo hodně slyšet hovory hotelových sousedů. Jinak spokojenost měla jsem to všude blízko. K moři k baru i do jídelny. Na pokoji rychlovarná konvice čaje,káva a vše co k přípravě teplého nápoje potřebujete.

Strava
Skvělý výběr. Lepší než v (levnějším) hotelu v kterém jsem byla v červnu. Různé druhy pečiva,zákusků, ovoce a zeleniny. Sýry saláty vše skvělé. Turecká kuchyně = vše dobré a čerstvé. Až na rybí polévku ve které byly kosti.

Služby hotelu
Super. Animační programy skvělé. Zmrzlina zdarma.

Pláž
Ten vstup do vody nic moc. Chodila jsem se koupat před Emir Fosse Beach. Občerstvení na pláži velké plus. I plachta která dělá stín mně moc vyhovovala.

Anonym, 27.01.2019, Datum pobytu: 26.9. - 30.9.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Krizantem Katya

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 8,6 Naprostá spokojenost, skvělá dovolená.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost, skvělá dovolená. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 23.01.2019, Datum pobytu: 12.1. - 20.1.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Side Royal Paradise

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 Super

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super

Strava
Super

Služby hotelu
Super

Pláž
Super

Jana Zboniaková, 23.01.2019, Datum pobytu: 27.10. - 3.11.2018
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Saray Regency

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)