Recenze hotelů
Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Dovolenka nám dopadla výborne aj napriek menším nepríjemnostiam kvôli izbe. No nechceli sme si dovolenku pokaziť. Hotel sme navštívili už...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka nám dopadla výborne aj napriek menším nepríjemnostiam kvôli izbe. No nechceli sme si dovolenku pokaziť. Hotel sme navštívili už druhýkrát. Alanya je krásne miesto. Celkovo sme boli veľmi spokojný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba bola čistá. Každý deň bolo všetko upratané a vymenené. Jediné sklamanie bol výhľad. Priplatili sme si za izbu s bočným výhľadom na more. Z jednej strany hotela je krásny výhľad, no z tej druhej, kde sme mali izbu my, bol výhľad na balkón iného hotela a obmedzený výhľad. Samozrejme sme to reklamovali, no nijako sme nepochodili, recepčný argumentoval, že more je vidieť. Keď som navštívila hotel prvýkrát tak sme mali izbu s krásnym výhľadom a bez zbytočných príplatkov.

Strava
Strava bola výborná, všetkým nám chutilo. Vynikajúce šaláty.

Služby hotelu
Väčšinu aktivít sme strávili mimo hotela. Hotel ponúka aj kúpele, masáže, kaderníka.

Pláž
Pláž bola krásna, čistá. Asi najkrajšia časť Kleopatrinej pláže. Personál na pláži bol veľmi priateľský. Bolo tam výborne.

Lívia R., 21.05.2018, Datum pobytu: 9.5. - 16.5.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Kleopatra Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 9,4 DOVOLENÁ BYLA ÚŽASNÁ, TROCHU JSME SE OBÁVALI POČASÍ V POLOVINĚ KVĚTNA, ISLÁMU A ERDOGANA. NEBYL V TOMTO SMĚRU ŽÁDNÝ PROBLÉM. VĚTŠINA...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
DOVOLENÁ BYLA ÚŽASNÁ, TROCHU JSME SE OBÁVALI POČASÍ V POLOVINĚ KVĚTNA, ISLÁMU A ERDOGANA. NEBYL V TOMTO SMĚRU ŽÁDNÝ PROBLÉM. VĚTŠINA KLIENTŮ RUSKÁ S DĚTMI , NAPROSTO BEZ PROBLÉMŮ. DĚTI VZORNÉ. JÍDLA A PITÍ VELKÉ MNOŽSTVÍ PO CELÝ DEN. UDĚLALI JSME SI VEČERNÍ VÝLET DOLMUŠÍ DO KEMERU A DOPOLEDNÍ DO cca 6 km VZDÁLENÉHO GONYUK KAŇONU. SKVĚLÉ. V AREÁLU VELKÉ ŠACHY, PING PONG, BEZVADNÝ BAZÉN, VELKÁ SKLUZAVKA S TOBOGÁNEM. V BLÍZKÝCH OBCHODECH SE DÁ KOUPIT ZA NÍZKÝ PENÍZ ZNAČKOVÉ A PĚKNÉ OBLEČENÍ. FITNESS ZDARMA - VYUŽILI JSME. MASÁŽE ZA PENÍZE, CENÍK VÁM POSKYTNOU. MASÁŽE SKVĚLÉ. VEČERY S PROGRAMEM, ŠPIČKOVÉ PROGRAMY V AMFITEÁTRU A PAK VEČER TANEC S HUDBOU NEBO DISKOTÉKA. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
RODINNÝ POKOJ S DVĚMA LOŽNICEMI A DVĚMA BALKONY. TROCHU MENŠÍ, ALE V POHODĚ. ČISTO, KAŽDÝ DEN ÚKLID A VÝMĚNA RUČNÍKŮ. SPECIÁLNÍ HNĚDÉ RUČNÍKY K PLÁŽI, MOŽNO ŠPINAVÉ KAŽDÝ DEN VYMĚNIT. LEDNIČKA S PITÍM V PLECHOVKÁCH A PLASTU - ZDARMA. S JÍDLEM, PITÍM, KÁVOU MŮŽETE CHODIT PO CELÉM AREÁLU, VŠUDE JSOU ODKLÁDACÍ STOLKY NA NÁDOBÍ. KRÁSNÁ ZAHRADA.

Strava
STRAVA ŠPIČKOVÁ, TROCHU JSEM ČEKALA LEPŠÍ OVOCE. CHYBĚLI MELOUNY, BROSKVE A JAHODY. ČEŠTÍ MANŽELÉ V SOUSEDNÍM HOTELU PALOMA TO PRÝ TAK MĚLI. NAHRADILI JSME ŠIROKÝM VÝBĚREM ZELENINY.

Služby hotelu
SLUŽBY BEZCHYBNÉ, PERSONÁL VELMI SLUŠNÝ, POZORNÝ, PRACOVITÝ.

Pláž
PLÁŽ MÍSTY S VALOUNY, ALE MÍSTY S PÍSKEM. MY JSEM VYUŽÍVALI SPÍŠE LEHÁTEK SE SLUNEČNÍKY NA MOLECH, ODKUD JE PŘÍSTUP DO VODY ŽEBŘÍKY NEBO SKOKEM. NAPROSTÁ SPOKOJENOST.

Daniela K., 21.05.2018, Datum pobytu: 10.5. - 17.5.2018
Oblast: Turecko Turecko, Kemer, Hotel: Crystal Flora Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

11 fotografií

Celkem: 8,4 Bez problémů.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Bez problémů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalitní.

Strava
Kvalitní.

Služby hotelu
Kvalitní.

Pláž
Bez žádných chyb.

Otakar Brož, 17.05.2018, Datum pobytu: 5.5. - 12.5.2018
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Club Magic Life Waterworld Imperial

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 perfektni obsluha, recepce horší a zpusobovala problemy jak s adekvatnim ubytovaním tak delala problemy při navsteve delegata cestovky...

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
perfektni obsluha, recepce horší a zpusobovala problemy jak s adekvatnim ubytovaním tak delala problemy při navsteve delegata cestovky coz by si nemela dovolit Zobrazit celou recenzi

Ubytování
nejprave nahradni - velmi spatný a plesnivý pokoj , pak nam za pomoci delegata dali normalni pokoj a ten byl výborný

Strava
vynikajici chutove a a podle nas i kvalitou

Služby hotelu
obsluha vynikající , recepce spatna - ale to mohl zpusobit pracovnik na recepci

Pláž
bezva, voda přiměřeně čistá, idealni misto pro sportovneji založené lidi

Pavel Trefil, 15.05.2018, Datum pobytu: 5.5. - 12.5.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Kleopatra Atlas

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Vybrali jsme si začátek května, kdy se turistická sezóna teprve rozjíždí a počasí ještě není ustálené. K dispozici není ještě tolik...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vybrali jsme si začátek května, kdy se turistická sezóna teprve rozjíždí a počasí ještě není ustálené. K dispozici není ještě tolik místních agentur, které by nabízely levnější fakultativní výlety nebo pronájmy aut než delegát nebo hotelová služba. Na druhé straně je prima, když jsou páže poloprázdné...

V této době není ani dostatek českých turistů, aby delegát mohl poskládat českou skupinku a zorganizovat výlet. Připojili jsme se tedy k ruské skupině - počítali jsme se zastávkami u místních výrobců lihovin, ale zastávka v předraženém outletu byla naprosto zbytečná (prodavači ale ruského průvodce za tento nápad moc chválili). Je dobré si dávat pozor na ceny i v jiných obchodech - zboží, které jedni nabízejí v tureckých lirách, může obchod vedle nabízet za eura nebo dolary...

Na jeden den jsme si pronajali auto u hotelové agentury - za 45 dolarů, ale navigace přestala fungovat po 10 minutách a klimatizace pouštěla jen teplý vzduch:-)

NESROVNALOST: Hotel Ramada Resort Lara nabízí CK jako pětihvězdičkový, ale na stránkách hotelu je uveden jako čtyřhvězdičkový. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Resort je moderní, ale v okolí jsou postarší hotely, což k celkovému dojmu nepřispívá. Na pláž je třeba se dostat přes hlavní silnici - POZOR NA PŘECHODECH - MÍSTNÍ ŘIDIČI OBČAS PŘEJEDOU SEMAFOR I NA ČERVENOU!!!

- ale dopravu zajišťuje kyvadlový mikrobus.

Hotely obecně mají výhledy z pokojů orientovány na všechny světové strany, nejen na moře resp. na jih...

Strava
Strava byla výborná, s tím se u turecké kuchyně počítá - jen ryby jim moc nešly:-(

K dispozici je i 5 restauraci a la carte, ale je třeba si předem rezervovat místo a pokud je pobyt jen týden, je třeba doplatit 10 eur za osobu. pro klienty s delším pobytem je to bez doplatku.

Ultra all inclusive s nápoji po celý den je dobrá volba.

Služby hotelu
Úklid byl dostatečný (na místní poměry).

Pláž
Na pláž je třeba se dostat přes hlavní silnici - ale dopravu zajišťuje kyvadlový mikrobus. Pláž je celkem čistá, poblíž je příjemná hotelová restaurace obklopená zahradou. Do moře vystupuje molo s barem (alko i nealko nápoje).

Blanka O., 15.05.2018, Datum pobytu: 5.5. - 12.5.2018
Oblast: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Ramada Resort Lara

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Skvela dovolenka len plaz nas sklamala. Boli tam kamienky s cim sme nepocitali. Pre deti nevhodné.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Skvela dovolenka len plaz nas sklamala. Boli tam kamienky s cim sme nepocitali. Pre deti nevhodné. Zobrazit celou recenzi

Veronika Coffa Dvorščáková, 15.05.2018, Datum pobytu: 5.5. - 12.5.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Green Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Krasny hotel s top sluzbami, vhodny pre rodiny s detmi

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krasny hotel s top sluzbami, vhodny pre rodiny s detmi Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba v cene “low cost” bola velka, priestrana s obrovskou kupelnou, neviem si teda predstavit luxus drahsich izieb

Strava
Obrovksy vyber, vzdy cerstve a chutne, hotel si da zalezat na kvalite surovin

Služby hotelu
Top sluzby aj ked niekedy room service pomalsi.

Pláž
Piesocnata, chodi minibus a da sa aj peso za tri minuty

Michal M., 14.05.2018, Datum pobytu: 2.5. - 9.5.2018
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Crystal Sunset Luxury Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 vyhovovalo očakávanbiam

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
vyhovovalo očakávanbiam Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytovanie vyhovujúce typu a hviezdičkám hotela

Strava
v norme podľa typu hotela

Služby hotelu
recepcia neovláda cudzí jazyk, ťažko sa komunikuje v angličtine alebo v nemčine

Pláž
v poriadku

Helena G., 14.05.2018, Datum pobytu: 2.5. - 9.5.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Kahya

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Plná spokojnosť az na jednu vec. WIFI je nespolahlivé. Net často vypadával.

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Plná spokojnosť az na jednu vec. WIFI je nespolahlivé. Net často vypadával. Zobrazit celou recenzi

Strava
Celkovo dobre ale chýbal mi väčší výber jedál bez rastlinných olejov. Takmer vo všetkom bola buď múka alebo rastlinný olej.

Služby hotelu
Služby super, personál špička. Balené zmrzliny nie sú zahrnuté do ultra all inclusive. Jim Beam a Chivas tiež nie. Johnny Walker red label naštastie áno.

Pláž
Co sa pláže a kúpania týka všetko bolo super.

Ferdinand B., 14.05.2018, Datum pobytu: 29.4. - 11.5.2018
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Limak Atlantis

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Krásný hotel s bazény ve skvělé lokalitě a asi nejlepší pláží v okolí, ale bohužel má dva mínusy - úrověn stravování a ruskou klientelu....

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásný hotel s bazény ve skvělé lokalitě a asi nejlepší pláží v okolí, ale bohužel má dva mínusy - úrověn stravování a ruskou klientelu. Hotel opravdu nedoporučuji nikomu, komu vadí hluční, sebestřední turisté z Ruska (zhruba 70% ubytovaných), kteří se chovají, jak kdyby jim hotel patřil a neberou na nikoho ohled. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jedním slovem luxus, vůbec jsme nečekali, že budeme mít tak krásný pokoj s velkou terasou. Denně uklizeno, vyměněné ručníky, doplněný minibar. Celkově se jedná o hotel na vysoké úrovni, opravdu odpovídá 5*.

Strava
Stravování v hlavní restauraci bylo jediné, co bych hotelu vytkla. Bylo zde velmi málo personálu, který vůbec nestíhal. Byli jsme zde na začátku sezóny a i přesto byl velký problém sehnat volný stůl a když už jsme ho našli, tak byl většinou plný nedojedeného jídla a nikde nikdo, kdo by špinavé nádobí uklidil, takže to většinou zbylo na nás, což velmi kazilo celkový dojem z dovolené. Navíc jsme si museli sehnat i čistý příbor a donést pití a vzhledem k tomu, že víno u sebe měli pouze číšníci, kteří absolutně nestíhali, tak jsme většinou pili nějaké nealko. Nechci si ani představit, jak to tam vypadá v červenci a srpnu, když je hotel plně obsazený. Co se týká rozmanitosti jídla, tak taky žádný zázrak, hodně zeleninových pokrmů, drůbeží maso, z těstovin pouze špagety, ale vždy jsme si něco vybrali.

Naopak velmi dobré byly odpolední svačinky - palačinky, vafle, pečené plněné brambory atd. Zmrzlina se vydávala jednou denně vždy hodinu a ihned se vytvořila obrovská fronta na cca 20 minut.

Služby hotelu
Hned po příjezdu nás na recepci velmi překvapilo, že je poměrně problém, domluvit se zde anglicky. Naštěstí se všude dalo bez problémů domluvit německy a samozřejmě rusky. Součástí hotelu je krásné SPA, které jsme využívali, posilovna a docela zábavné byly i půlhodinové večerní programy.

Wifi je zdarma pouze v Lobby na recepci a moc dobře nefunguje, ale dá se zaplatit na týden za cca 15 USD, má dosah až na pláž a do pokojů.

Pláž
Velká, čistá, se spoustou lehátek a slunečníků, ale zhruba jen polovina z nich mělo stínidlo, u zbylých byla jen kovová konstrukce, která neposkytovala žádný stín, takže jsme si nosili ručníky už brzy ráno na pláž.

Anonym, 14.05.2018, Datum pobytu: 5.5. - 12.5.2018
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Horus Paradise

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622

string(14) "smartPixelCode"
NULL