Recenze hotelů
Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 6.6 kvalita odpovídala ceně, výborný ochotný personál, slabší obsluha u stolů, jídlo průměrné

  • 7.5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
kvalita odpovídala ceně, výborný ochotný personál, slabší obsluha u stolů, jídlo průměrné Zobrazit celou recenzi

Strava
Sice švédské stoly, ale výber jen z jednoho jídla, občas opečený "lančmíd", zeleninových salátů na výběr dostatek, moučníky stále stejné, bez fantazie.

Služby hotelu
služby velmi dobré, slabší služby kuchyně, zavírali velmi brzy, dříve než bylo uvedeno na rozmezí jednotlivých jídel.

Jaroslav K., 11.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Side Kervan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Středně velký, novější, dobře vybavený určený pro kompletní klientelu - jak rodin s dětmi, tak i mladších i starších párů . Bazény...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Středně velký, novější, dobře vybavený určený pro kompletní klientelu - jak rodin s dětmi, tak i mladších i starších párů .

Bazény (včetně vnitřního), zahrada i pláž udržované v naprosté čistotě. Personál velmi ochotný, ale nevtíravý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné , plně vybavené pokoje. Lednice s nealko minibarem v ceně, rychlovarná konvice - káva a čaj. Dostatek odkládacích prostor. Pravidelný úklid i výměna ložního prádla a ručníků. Všude uklizeno a čisto.

Strava
Prakticky nepřetržitá celodenní strava v hlavní restauraci a v restauraci v zahradě. Občerstvení podáváno i v baru na pláži. Dostatečný výběr jídel, salátů zeleniny, ovoce i zákusků a dortů. Okamžitě po dojedení obsluha sbírá špinavé nádobí. Čisto a pořádek. Při obědě a večeři v hlavní jídelně obsluha na nápoje.

Služby hotelu
Perfektní . Kromě ubytování a stravy každodenní celodenní animační program včetně večerního show v amfiteatru. Lázeňské služby - sauna (v ceně), masáže a další procedury. V areálu hotelu aquapark. Půjčování usušek v ceně. Lehátka se zastíněním u bazenu i moře v ceně (vlastní každé ráno perfektně uklizená pláž).

Pláž
Vlastní hotelová, lehátka se zastíněním v ceně. Bar s pitím a občerstvením. Každodenní perfektní úklid.

Přemysl Kosina, 11.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Sultan of Dreams

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6.8 Nejsme nijak nároční,nějaké nedostatky se vždycky najdou,ale tato dovolená nás dobře uspokojila.Problém byl snad jen u delegáta,který se...

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Nejsme nijak nároční,nějaké nedostatky se vždycky najdou,ale tato dovolená nás dobře uspokojila.Problém byl snad jen u delegáta,který se ani na úvodní schůzku nedostavil,tudíž při nedostatečné znalosti řeči byl problém s uskutečněním nějakého výletu a jiných aktivit (byli jsme snad jediní Češi zde ubytovaní)... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré

Strava
Máme rádi ryby a těch bylo každý den.

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Obázková pláž -chce to boty do vody.

Josef Rychlý, 11.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblast: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Justiniano Club Park Conti

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7.6 Celkový dojem je pro nenáročné klienty a doporucuji od německé cestovky umět aspon trochu německy,jelikož se s Německým delegátem vůbe...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem je pro nenáročné klienty a doporucuji od německé cestovky umět aspon trochu německy,jelikož se s Německým delegátem vůbe nedorozumíte. Zájezdy jsme si u něj objednali s telefoním překladem a ty byly skvělé a stály za to si je koupit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je pěkné jen u bazénu je velký hluk z hlaví silnice a smrad z aut.

Strava
strava je dobrá pro toho kdo má rád zeleninu jelikož tam převládají zeleninová jídla.

Služby hotelu
služby hotelu jsou výborné je tu čisto a vše v pořádku.

Pláž
Pláž je to co je špatné na této dovolené ...je ošklivě neupravená s ostrýmy kameny a tmavý hrubý pískoštěrk ...přístup do moře je špatný když jsou vlny tak spadnete na ostré kameny a zraníte se.Kosek od břehu je hned hloubka proto není dost dobrá pro neplavce.Celkový přístup je špatný.

Zdenka Pixová, 11.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Doris Aytur

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Supr , nemělo to chybu.

  • 7.5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Supr , nemělo to chybu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytování v 6 patře kde byly malé pokoje s kosenymi stropy kde se nemohlo poradně postavit.Manzel ma výšku 182 Cm a měl hlavu otlucenou.Pokoj byl nevyhovující .

Strava
Strava byla pestrá a velice chutná , nemam k tomu co dodat .

Služby hotelu
Služby dobre, sama ochota.

Pláž
Na pláž blízko , vše čisté a upravené

Zdenka Smutná, 11.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Sun Beach Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Byli jsme poprvé v Turecku a byli jsme maximálně spokojeni. Nejen s úrovní služeb, souvisejících s ubytováním, ale i s možností cestovat...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme poprvé v Turecku a byli jsme maximálně spokojeni. Nejen s úrovní služeb, souvisejících s ubytováním, ale i s možností cestovat po okolí, kde je mnoho věcí k vidění. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj odpovídal našim potřebám, sprcha, toaleta v perfektním stavu, pěkný výhled z balkonu.

Strava
Forma teplého i studeného bufetu nám velmi vyhovuje, velký výběr masa, zeleniny a dezertů. Velmi milá a příjemná obsluha, která nosila nápoje. Ani jsme nevyužili možnosti jedné návštěvy restaurace se servírovaným menu v ceně.

Služby hotelu
Servis v hotelu hodnotím veskrze pozitivně. Přijeli jsme na hotel krátce po půlnoci. První na co se recepční ptal, bylo jestli máme hlad. Na pokoji v chladničce denně doplňované zásoby vody a nealkoholických nápojů - vše v ceně. Denní výměna plážových osušek. Na recepci je celý den v provozu půjčovna aut, kterou jsme také využili. Spousta lehátek u bazénů i na pláži. Perfektní!

Pláž
Pláž je pouze pro hotelové hosty, pro zájemce je v těsné blízkosti základna s možností využití vodních atrakcí. Je prakticky součástí hotelu hned za bazény, bary s nápoji po ruce. Poměrně rychle se svažuje, takž s úplně malými dětmi je asi lepší koupání v bazénu, který je tu pro ně veliký a dokonce i částečným zakrytím plachtou proti slunci.

Ivar G., 11.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: Sherwood Dreams Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4.2 Alanya je skvělé místo na dovolenou s dětmi, mají u pláže krásná dětská hřiště, dají se přikoupit např. výlety lodí, či do delfinária...

  • 2 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Alanya je skvělé místo na dovolenou s dětmi, mají u pláže krásná dětská hřiště, dají se přikoupit např. výlety lodí, či do delfinária apod. Je možnost vyjet lanovkou na hrad, který je nad městem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo otřesné, to nás hodně zklamalo. Neustále nám hrál reproduktor nahlas přímo pod okny našeho pokoje, ale naštěstí jen přes den a v noci max do 10hod.

Strava
Měli jsme all inclusive, jídlo se sice v podstatě pořád opakovalo, ale když to vezmu vzhledem k ubytování, tak to docela šlo.

Pláž
Pláž byla pěkná, daly se přikoupit lehátka se slunečníky, možnost zakoupení WiFi a občerstvení.

Kristýna V., 11.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Kleopatra City

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Moc krásná dovolená. Velký výběr jídla. Jen se synovi ztratili na pokoji erpody sluchátka v hodnotě 3500 Kč . A v hotelu to neřešili.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Moc krásná dovolená. Velký výběr jídla. Jen se synovi ztratili na pokoji erpody sluchátka v hodnotě 3500 Kč . A v hotelu to neřešili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování krásné

Strava
Strava bohatá

Služby hotelu
Hotel hezký

Pláž
Trošku mi vadili při vstupu do moře oblázky

Hana Bejčková, 11.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblast: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Delphin Deluxe Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Pláž 2 fotografie

Celkem: 9 Za tuto cenu velice pěkná dovolená

  • 8.5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Za tuto cenu velice pěkná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na první dojem čisté, útulné, při bližším ohledání úsměvné řemeslné zpracování

Strava
Jednodušší, ale velice dobré

Služby hotelu
Všichni velice milí, denně uklizeno

Pláž
Jedna řada lehátek s matrací, slunečník, stolek, číšník nám nosil drinky až na pláž. Nevím jak v plné sezóně, ale v květnu vždy volno

Markéta P., 11.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Altinkum Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Věděli jsme kam jedeme ( prošla jsem hotel vloni v září a rozhodla se navštívit)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Věděli jsme kam jedeme ( prošla jsem hotel vloni v září a rozhodla se navštívit) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bylo dle očekávání

Strava
Bylo sice méně zeleniny, All inkluzive už není co bývalo ( sotva už někdy v této situaci inflace bude) Ale bylo vše co člověk potřeboval

Služby hotelu
Bez připominek- vše v pořádku

Pláž
Udržovaná.

Růžena M., 11.05.2022, Datum pobytu: 1.5. - 8.5.2022
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Altinkum Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie