Recenze hotelů
Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,4 Krásná dovolená, vše bylo perfektni!!!

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, vše bylo perfektni!!! Zobrazit celou recenzi

Martina Turková, 09.12.2018, Datum pobytu: 30.9. - 7.10.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Grand Kaptan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Super dovolená. Pojedeme nejméně ještě jednou.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená. Pojedeme nejméně ještě jednou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše OK. Máte možnost s výhledem na moře nebo na hory.

Strava
Strava znamenitá. Přibral jsem 5 kilo. Alkohol všeho druhu a kvality i zahraniční.Výdej obědu z jednotlivých autíček (

Volkswagen Transporter ) zajímavý nápad.

Služby hotelu
Neměli jsme žádný problém. Většina hostů z Ruska, ale chovali se velmi slušně.

Pláž
Pláž je užší jako všude přímo v Kemru, ale lehátek bylo dost.

Anonym, 08.12.2018, Datum pobytu: 11.9. - 21.9.2018
Oblast: Turecko Turecko, Kemer, Hotel: Doubletree By Hilton

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Bolo to celkom v pohode. Pre náročného zákazníka to už, ale až také super nebolo... Dal by som max. 7 bodov z 10. Celkovo.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Bolo to celkom v pohode. Pre náročného zákazníka to už, ale až také super nebolo... Dal by som max. 7 bodov z 10. Celkovo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Fajn, aj keď vidno, že hotel už má najlepšie časy za sebou.

Strava
Dalo sa, ale opäť - nečakajte exotiku a morské špeciality.

Služby hotelu
Nič som nepotreboval a tak neviem posúdiť.

Pláž
Súkromná. To bolo fajn. Je to malá zátoka a tak bolo jasne, že voda je tak trochu stojaca. Aspoň tam neboli vlny.

Juraj Drotár, 01.12.2018, Datum pobytu: 28.6. - 5.7.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Sentido Gold Island

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 Otrava z jídla - již nikdy více.

  • 10 Ubytování
  • 1 Strava
  • 5 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Otrava z jídla - již nikdy více. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nádhera, nemělo chybu, pro naši 5-člennou rodinu naprosto ideální a luxusní: patrový rodinný pokoj s přímým vstupem do bazénu. V přízemí: předsíň, pokoj s manželskou postelí a samostatným lůžkem, TV, koupelna s WC, terasa a přímý vstup do sdíleného bazénu. V patře to stejné, jen s balkónem. Každý den doplňovali do ledničky nápoje a uklízeli. Wi-fi na pokoji.

V areálu hotelu další bazény, u moře aquapark.

Strava
Nejhorší zkušenost, postupně jsme se od půlky dovolené nakazili ze zkaženého jídla u večeře. Jídlo bylo na 4* hotel velmi ubohé, vhodné pro vegetariány, na večeři pouze dva druhy masa, na které se stály fronty. Už podle hnilobné chutě bylo poznat, že je maso zkažené, u některých kousků to bohužel poznat nebylo.

Hotel byl plný nakažených turistů, pro které jezdili sanitky, hosté nestíhali dobíhat na WC, takže všude zvraceli a kadili do bazénů, které byly pak na malou chvilku zavřené, než je personál vyčistil.

Náš průběh onemocnění: po večeři vážné zdravotní problémy: zvracení, průjem, teplota, bolesti břicha, postupně celá rodina a každý několik dní: manžel, jedna dcera, syn, druhá dcera, já.

Museli jsme volat přes zdravotní pojišťovnu lékaře na pokoj, nakonec jsem skončila v místní nemocnici, bohužel pár hodin před odletem, kde mě naštěstí postavili na nohy, takže jsem silou vůle byla vůbec schopná doletět domů. Velké díky patří paní doktorce Ivoně z České republiky, která se v Turecku vzdala a pracuje tam.

Velká kritika patří CK , která zkaženou stravu v hotelu s pomocí hotelového personálu kryje a neuznala nám ani 1 Kč za zkaženou půlku dovolené. Bohužel s touto cestovkou jsme byli naposledy. Hotel se ohání různými oceněními a certifikáty, kuchaři maso vaří před vámi a mají gumové rukavice, což je sice krásné, ale když je to maso zkažené nepomůže nic.

Služby hotelu
Obrovský hotel. Vše OK, kromě jídla. Obsluha v baru milá v sezóně všude nával, s tím člověk bohužel musí počítat. Boj o lehátka u bazénu, fronty na zmrzlinu, boj o místo v amfiteátru....

Pláž
Na pláž se chodilo zapáchajícím podchodem pod 4-proudovou silnicí. Pláž docela čistá, ve vodě kameny, nutné boty do vody, voda zakalená, z hotelového areálu do vody vytékala špinavá voda z nějaké trubky. Když jsme chodili úplně na kraj areálu, voda byla již čistá. Obrovský aquapark na pláži - úžasné.

Irena S., 28.11.2018, Datum pobytu: 23.8. - 3.9.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Eftalia Marin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Eftalia Marin 9 fotografií

Celkem: 9,4 Hotel velmi pěkný, pokoje také. V areálu hotelu všude čisto. Klidná a tichá oblast, ale místní občas měli mešitu ve 3 ráno a to je...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel velmi pěkný, pokoje také.

V areálu hotelu všude čisto.

Klidná a tichá oblast, ale místní občas měli mešitu ve 3 ráno a to je opravdu hluk to modlení.

Po příjezdu do hotelu jsme nahlasili, že nám nefunguje světlo v pokoji, řekli nám že zavolali opraváře, který ale za celych 11 dni co jsme tam byli, nedorazil.

Po příjezdu také nefungovaly výtahy, na jediný funkční jsme čekali 20 minut

Cesta na pláž zhruba 10 minut jako procházka to ničemu nevadí.

Meli jsme zde teplo i koncem listopadu a dalo se plavat v moři.

V hotelu se dá platit eurem, kartou i jejich měnou.

Využili jsme i hotelový bazén a masáže. Kdo nešetří každý euro tak doporučuji masáže.

Chtěli jsme do města, ale nepochopili jsme system autobusů, které projížděli zastávkami a ani nezastavili. Tak jsme se prošli směrem do města a narazili na pár obchodních domů.

Dejte si pozor na turistický zloděje, nabízející a vnucuji vám věci, služby a pak požadují směšně velké částky eur, nejlépe když je budete ignorovat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krom toho, že nam po celou dobu pobytu nefungovalo světlo, tak jinak pokoje pěkný a čistý, neda se na ne stěžovat, vyhled taky pěkný.

Strava
Strava výborná, najedi se zde i vegetariáni a ruzni alergeni.

Vse je formou bufetu takže si nabírate sami a kolik chcete.

U všeho maji cedulky jestli je to dobry pro vegi nebo gluten atd..

Obsluha vam roznasi pouze pití a uklízí.

Dezerty parádní.

Služby hotelu
Uklid pokoje v pořádku

Masáže v hotelu dražší ale uvolní vás to.

Je zde i kadeřnictví, tattoo to jsem nevyužil ale ocenuji.

Maji tu zadarmo bazén, sauny, drinky

Pláž
Nějaké části pláže čisté, jinde zase trošku bordelu, neda se to ovlivnit jací jsou lidi, ale videl jsem tam několikrát jak pláž uklízeji, ale hotelová část byla velmi čistá a pěkná

Michal T., 27.11.2018, Datum pobytu: 14.11. - 24.11.2018
Oblast: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Aska Lara Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 9 Hotel je přímo na pláži. Personál ochotný. Byli jsme spokojení. Recepce má mínus. WIFI signál špatný. Super byly turecké lázně, doporučuji.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je přímo na pláži. Personál ochotný. Byli jsme spokojení. Recepce má mínus. WIFI signál špatný. Super byly turecké lázně, doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V pokoji jsme byli minimálně. Na přespání a vykoupání ideální. Super je výhled na moře z balkonu.

Strava
Dalo se vybrat z hodně druhů. Ryby byly občas, škoda. Zeleniny dost. Slabší snídaně. Jogurt nic moc.

Služby hotelu
OK

Pláž
Super i bazén.

Marie C., 26.11.2018, Datum pobytu: 12.6. - 26.6.2018
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Top

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

TOP Hotel 15 fotografií

Celkem: 6,8 S dovolenou jsme byli spokojeni.

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je před rekonstrukcí, což se odráží ve vybavení a " odžitosti " materiálů.

Velikost pokoje dobrá, kvalitní postel.

Strava
Spíše průměrné provedení, výběr rozmanitý. Velmi špatná kultura stolování, hotel nevyžaduje dress code, což vede k tomu, že většina hostů chodí do jídelny i na večeři v kraťasech a tílku. Jedna velká jídelna- otevřený prostor s výraznou hlučností.

Venkovní bary a restaurace příjemné.

Služby hotelu
Čistota dobrá, personál milý.

Zdarma upgrade ubytovaní.

Bazén úžasný, skvělá čistota.

Pláž
Skvělá, dostatek lehátek, velký prostor.

Karolína V., 25.11.2018, Datum pobytu: 4.9. - 19.9.2018
Oblast: Turecko Turecko, Turecká Riviéra, Hotel: Royal Wings

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Vyborny hotel, sluzby fantasticke, strava tiez. Velka spokojnost, boli sme s 2 7-rocnymi dcerami, velmi si pochvalovali aj tobogany,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vyborny hotel, sluzby fantasticke, strava tiez. Velka spokojnost, boli sme s 2 7-rocnymi dcerami, velmi si pochvalovali aj tobogany, smyklavky, animacie. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mali sme junior suitu s 2 izbami, krasna velka terasa, kvalitne matrace, spokojnist.

Strava
Najlepsi all inclusive, v akom sme kedy boli. Pre decka nanuky, zmrzliny na vyber vela druhov, wafle poobede, detske jedla, fresh dzusy. Znackovy alkohol v cene!

Vela barov, restika s terasou, bohaty vyber z jedal, vela ovocia a dezertov.

Služby hotelu
Na vysokej urovni, ochotny personal, upratovacky ok. Velky hlavny bazen, paradna cast bazenova aj pre uplne male deti. Velky miniklub pre deti, kde sa da v pohode stravit niekolko hodin :)

Jedine minus je hotelovy fotograf, ktory bol trochu drzy a pyta 9€ za 1 fotku!

Pláž
Krasna, siroka, pieskova, dostatok lehatok. Z mola sa dalo skakat. Rozne vodne sporty, vramci detskeho minikluby aj zadarmo.

Anonym, 23.11.2018, Datum pobytu: 23.9. - 30.9.2018
Oblast: Turecko Turecko, Belek, Hotel: IC Santai

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Bazen, v pozadi hlavna hotelova budova 1 fotografie

Celkem: 10 Fantastický hotel, luxus..strava úžasná

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Fantastický hotel, luxus..strava úžasná Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté, pekné, pohodlné

Strava
Veľký výber jedál.. rozmanitá kuchyňa aj pre náročnejších

Služby hotelu
Na skvelej úrovni.

Pláž
Krásny červený koberec vedie od hotela až k moru.. pláž menšia, ale o kúsok ďalej je aj verejná, takže sa dá ísť aj tam

Anonym, 22.11.2018, Datum pobytu: 11.5. - 18.5.2018
Oblast: Turecko Turecko, Antalya, Hotel: Club Hotel Sera

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)