Recenze hotelů
Turecko

Napište svou recenzi

Celkem: 4,6 Všude plísně a bordel vůbec neodpovídá tomu co je na foto.

  • 1 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Všude plísně a bordel vůbec neodpovídá tomu co je na foto. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj hrozný uklízely asi 1x za celou dovolenu.

Strava
Super

Služby hotelu
Nic moc

Pláž
Super

Antonina Hetsko, 18.02.2020, Datum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Bodrum, Hotel: Royal Asarlik Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Fajn dovolena, dceri i mne bylo par dni spatne, ale za to nemuze hotel.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Fajn dovolena, dceri i mne bylo par dni spatne, ale za to nemuze hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme meli velky, dvoupokojovy, prestoze jsme si objednali pouze jednopokojovy. Ale neco jsme strcili pri prichodu do pasu a vsechno slo :-) Trochu minus byla opravdu pidi koupelna, ale to se da prehlednout. Jo a pokoj byl hodne stranou, docela daleko od vytahu, ale to nam nevadilo, aspon tam byl vetsi klid, nez ty pokoje, ktere koukaly primo na velky bazen. Vickrat jsem tu cetla nespokojenost s uklidem, nevim, jestli jsme meli jen stesti, nebo to bylo tim, ze jsem asi sestkrat za pobyt nechala pokojske na posteli euro nebo dve, ale uklizeno jsme meli vzdy, toaletniho papiru a rucniku dostatek, takze no problem.

Strava
Dobra, vyber veliky, tematicke vecery sushi, ryby apod. Veprove samozrejme neni, ale s tim clovek v muslimske zemi musi pocitat. Kdo ma rad salamky a parky, tak smula, ale jinak vseho opravdu dostatek. Mozna bych v bufetu u vody vytkla opravdu stale stejna jidla, chtelo by to aspon malou obmenu aspon obcas. Kdo ma rad sladke, prijde si na sve, toho bylo opravdu hodne. Ale hlady rozhodne nikdo trpet nebude. Napoje v poradku, pivo vino dobre, michane koktejly, nealko cola tonic chutnaji trochu jinak nez originaly, ale nevadi.

Služby hotelu
Hotel veliky, vsude spousta lidi a docela rusno, hlavne u bazenu, ale daji se najit i klidnejsi mista. Animatori, kazdy den zabava, ale kdyz jim reknete, ze nemate zajem, nechaji vas. Lazne take nabizeji, ale nevnucuji nic na silu. Pred hotelem asi dva male obchudky a vevnitr take. To by nekomu mohlo vadit, nam ale ne. A kdo chce, staci sednout do taxiku nebo autobusu a jet na nakupy do Side. Jinak turci jsou pratelsti, ale chce to nebyt drzgresle, vylozene si o to sice nerikaji, ale kdyz date baksis, tak se pretrhnou :-) kdyz nam prisel klucik po tydnu doplnit minibar, tak za euro mi dal vice nez jsme meli narok. Budou vas i obsluhovat, zapali vam cigaro. Kdo zastava nazor zaplatil sem si zajezd, tak se smekej bude asi zklaman, ale to je pouze jeho problem :-) jinak hotel neni zadny obr luxus, ale ani spina, proste ok.

Pláž
Hned u hotelu, cista, kaminkova a brzy hloubka, takze kacak pro male deti to neni, ale to clovek vi predem, takze stezovat si pak, ze plaz je nevhodna pro deti a naprd je usmevne.

Anonym, 16.02.2020, Datum pobytu: 14.6. - 28.6.2018
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Seaden Sea Planet Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Hotel včetně stravování odpovídal 5 hvězdičkám

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel včetně stravování odpovídal 5 hvězdičkám Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl ve 4. patře, ale výtah byl k dispozici. Jinak vše bylo pěkné, čisté, pravidelně uklízené .

Strava
Jídlo bylo pestré a po celý den dostupné v celém areálu hotelu

Služby hotelu
Personál byl profesionální a vstřícný

Pláž
Pláž byla přes místní komunikaci, přístup do vody byl z mola. Vstup do vody z pláže byl přes kameny. Nedoporučuji pro malé děti. Na pláži byl nedostatek lehátek.

Jiřina Nejezová, 14.02.2020, Datum pobytu: 28.9. - 9.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Kemer, Hotel: Dosinia Luxury Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Nejlepší dovolená, na které jsem kdy byla. Vše bylo perfektní.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejlepší dovolená, na které jsem kdy byla. Vše bylo perfektní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté, krásné, nové.

Strava
Jídlo vynikající, velký výběr.

Služby hotelu
Služby hotelu perfektní.

Pláž
Pláž čistá, velká.

Kristýna, 13.02.2020, Datum pobytu: 9.11. - 17.11.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 9,2 Bezvadné ubytování, klid v okolí hotelu, protože v okolí žádný hotel není.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Bezvadné ubytování, klid v okolí hotelu, protože v okolí žádný hotel není. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super, bez chybičky. Kuchyňka s nádobím, varnou konvicí, ledničkou, mikrovlnnou troubou, Obývací část sedačka do L, konferenční stolek, naproti sedačky televize a pod ním skříňka. U vstupu do apartmánu zabudovaná skříň. Z ubývací části velké bytelné shrnovací dveře do ložnice. Zde postele, vedle nich nošní stolky. velká zabudovaná skříň. Apartmán vyzdobený obrázky. My jsme bydlely v 1. poschodí v rohovém apartmánu, pod námi v přízemí jeden apartmán, nad námi dva. Balkón obrovský 7.2 metry, za rohem ještě 5.2 metry.vycházelo se na něj z obývací části i ložnice. Když jsme něco nesnědly něco dobrého, vzaly jsme si to do ledničky a případně ohřály v mikrovlnce. Koupelna je spolešná s WC, umyvadlo s odkládací plochou, sprchový kout s nízkou vanou.V recepci jen ženy, vždy usměvavé a v naprosté pohodě. Po příjezdu jsem prosila, ať nám nedávají pokoj v přízemí nebo úplně nahoře. Recepční nás zavedla do pokoje, jestli se nám bude líbit. Pokud ne, nabídla by nám jiný. Protože jsme přijely v 9 hodin, chvíli jsme čekaly, než byl uklizený..

Strava
Jídlo se podává v jídelně i venku - tam amolety, volí oka, večer grilování a hranolky. Z jídla si vyberete, jen jsme postrádaly na snídani sladké pečivo. Ovoce, zeleniny a zákusků dost. Bar je venku, víno a pivo a 3 druhy alkoholu zdarma, míchané koktejly za poplatek. Zmrzlina odpoledne,

Služby hotelu
Vstřícný personál, vždy uklizeno. Nejsou tam večerní programy(což nám vyhovovalo), jen v pondělí je turecký večer - vystoupení tanečnice, potom řivá hudba k poslechu i tanci. V jiných hotelech je při tureckém večeru i venkovní pohoštění, to zde nebylo. Atmosféru kazí někteří klienti z Ruska, chovají se hlučně a povýšeně.

Pláž
Mínus tohoto hotelu je, že uvádějí pláž 600 m. Je to mnohem dál, 15 minut svižnější chůze a v tom horku peklo (celá cesta na slunci). Taky uvádějí, že bus jezdí co 30 minut. Není to tak celý den, je tam prodleva hodinu, přes poledne 2 hodiny. Poslední bus jede z pláže v poledne v 11.45, pak nejede nic 2 hodiny, večer v 16.45 hodin. Co je třeba dodat - pokud v 11.45 a v 16.45 nepobere bus všechny klienty, vrátí se zpět pro ty, kteří tam zůstali.

Anonym, 09.02.2020, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Kemer, Hotel: Viking Apart

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 příjemný personál, stravování výborné, hotel hned u pláže

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
příjemný personál, stravování výborné, hotel hned u pláže Zobrazit celou recenzi

Ubytování
každý den úklid, plně dostačující

Strava
formou all inclusive, vždy se dalo bez problému vybrat

Služby hotelu
večerní programy

Pláž
čistá, jemné kamínky

Petra M., 09.02.2020, Datum pobytu: 22.9. - 28.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Mesut

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Hotel byl čistý, všechen personál byl neuvěřitelně milý a nápomocný, kdykoli bylo potřeba.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl čistý, všechen personál byl neuvěřitelně milý a nápomocný, kdykoli bylo potřeba. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V pokoji se nacházelo vše, co bylo k příjemnému pobytu potřeba. Byl čistý, tak akorát velký, byli jsme zcela spokojeni.

Strava
Jídlo v hotelu bylo výborné. Jsem celkem vybíravá a neměla jsme jediný problém. Jídlo bylo různorodé, teplá i studená kuchyně nabízela vše.

Služby hotelu
Ihned po příjezdu (cca v 11 hod) jsme se mohli ubytovat, což bylo velmi příjemné. Služby hotelu jsme využili okamžitě a to službu ručníků, slunečníku a lehátek, rozhodně doporučuji. Byly velmi pohodlné a vždy jsme si našli to pravé místečko pro nás. Vyšlo nás to přibližně na 50eur, ale nelitovali jsme jediného eura :)

Hotelový bazén jsme nevyužili ani jednou, bylo by nám líto netrávit čas na pláži.

Pláž
Písčitá pláž, kde asi po 3-5m byla voda už dostatečně hluboká. Pláž byla nádherná, okolí se nám neokoukalo ani na konci dovolené. Jediné co mě štvalo, že byla spousta kuřáků na pláži a tím pádem i spousta nedopalků. To je ale bohužel neovlivnitelné.

Kateřina F., 06.02.2020, Datum pobytu: 24.9. - 1.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Alanya, Hotel: Kleopatra Dreams Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 10 Bolo tam nádherne hotel úplne krásny jedlo pitie všetko super odporúčam ak sa bude dať vrátim sa tam aj tento rok :)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bolo tam nádherne hotel úplne krásny jedlo pitie všetko super odporúčam ak sa bude dať vrátim sa tam aj tento rok :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izby upratané sprchový čistý všetko bolo top

Strava
Strava bola dobrá každý den niečo pridali :)

Služby hotelu
Služby TOP

Pláž
Pláž krásna more čisté lehátka všetko super

Anonym, 04.02.2020, Datum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Trendy Verbena Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,8 Spokojenost.

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojenost.

Strava
Bez připomínek.

Služby hotelu
průměrné.

Renata Čechová, 31.01.2020, Datum pobytu: 23.9. - 30.9.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Cooee Serra Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Dovolená byla pěkná, nemám žádné podstatné výtky. Hned po příjezdu v noci jsme dostaly náramky a mohly jsme se najíst.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla pěkná, nemám žádné podstatné výtky. Hned po příjezdu v noci jsme dostaly náramky a mohly jsme se najíst. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovány jsme byly v přízemí domku v zahradě. Jedinou výtku bych měla k tomu, že jsem jela s mojí tetou a měly jsme manželskou postel, která byla hodně úzká. Přivítaly bychom postele singl. Naštěstí v pokoji ještě byla palanda, takže jsem spala na palandě dole. Ale to pro mě už nebylo tak pohodlné. Při minulých zájezdech v Turecku jsme měly krásnou velkou postel, přitom hotel měl stejný počet hvězdiček. V koupelně nebyla moc dobře vyřešená sprcha, nebyl tam sklon k odpadu, takže voda zatékala ze sprchy až na okraj koupelny.

Strava
Strava byla chutná, byl velký výběr, ale měly jsme smůlu, v polovině dovolené jsme snědly asi něco špatného a obě jsme měly silný průjem a já jsem ještě zvracela, takže poslední tři dny jsme jen ležely a pily bylinkové čaje a jedly jen suchou rýži. Jinak nutno pochválit, že tam byl neustále k dispozici výběr čajů, různých druhů kávy atd. z automatů. A hodně ovoce a zeleniny.

Služby hotelu
Služby jsme nějak zvlášť nevyužívaly, úklid byl v pořádku, uklízečka ochotná, když jsme ležely a měly zdravotní potíže, bez problému ihned vyměnila použité ručníky atd. Bazén byl taky pěkný, hodně lehátek. My jsme ale chodily k moři, dokud jsme neonemocněly.

Pláž
Pláž byla pěkná, písek, pozvolný vstup do moře bez kamenů, tudíž vhodné i pro děti, moře čisté, škoda, že jsme se kvůli zdravotním potížím nemohly koupat celou dobu dovolené..lehátka byla pohodlná, daly se využít matrace.

Zuzana M., 25.01.2020, Datum pobytu: 9.10. - 21.10.2019
Oblast: Turecko Turecko, Side, Hotel: Cooee Serra Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)