Recenze hotelů
Zarzis - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 5,4 Tato dovolená je pro nenáročné. Byli jsme mimo sezónu, takže málo lidí, žádné děti a důsledek malý výběr jídel.

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 3 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Tato dovolená je pro nenáročné. Byli jsme mimo sezónu, takže málo lidí, žádné děti a důsledek malý výběr jídel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj pěkný, jen kolem vany byla plíseň.

Strava
Každý den to samé, ale dalo se vybrat. Byli jsme mimo sezónu, tak snad to bylo tím.

Služby hotelu
Byli jsme pod drobnohledem animátorů, každý den jsme něco podnikli. ;-)

Pláž
Největší zklamání, radši jsme byli u bazénu, nebo jeli na výlet.

Anonym, 27.02.2020, Datum pobytu: 11.10. - 18.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Lella Meriam Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Zavadzanie medzi katalogom a realitou

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 1 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Zavadzanie medzi katalogom a realitou Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dajte 20€ do pasu a pytajte bungalov.

Areal a bazeny ok super.

Animacie slabe pod uroven.

Strava
Supeer, kazdy den bolo z coho vyberat akorat nas urazalo, ze mäso akekolvek davali na pridel v mini kuskoch a ked ste cakali s tanierom nebolo vam pridane, naberacky nam brali z ruk po celu dobu pobytu.

Služby hotelu
Vzdy vsade cisto, denne baksis na izbe, kazdy den mile prekvapko v podobe kvetov do vazy vyrobenej s pet flase, snazili sa.

V restike personal neochotny, napoje sme si brali s druheho baru do restiky cez celu halu. Ale ked date kazdy vecer 10€ casnikovi budu aj napoje aj pribor. A nebudu vam brat taniere spod nosa ked ste este nedojedli. Kto mate na toto nervy chodte do Zity :) jednu rusku tak vyticili ze sa hadala s obsluhov - nemala si totiz do coho nabrat. Ani taniere ani pribory. A to bol hotel poloprazdny. Sluzby katastrofa. Hlavne v tej jedalni. Plus to co malo byt v arealy hotela v all inclusive sa realne platilo. Opakujem katalog nezodpoveda realite.

Pláž
Horor. Lehatka mali byt v cene , ale straznik vas s krikom vyhnal na recepciu a ked ste si nezaplatili na cely pobyt hold smola a lehatka boli zdarma iba pri bazene. Uslo sa nam koli preplnenosti iba raz. Tie na plazi sme zaplatili dali na ne nase naramky s cislom izby a druhy den na nasich lezali nemci ktorych tam nechali a nam vysvetlil ze lehatka nie su a viedli nas na koniec plaze ze tam dve su - bez slnecnika.. otras. Plaz more na piaty den vyse pol metrove riasy - bager zevraj kaput tak uz sme sa do mora nedostali po zvysok dovokenky to vyriesili zakazom kupania ( s reklamacie ktoru sme tam spisali s delatom a po navrate odovzdali nic neuznali, navyse nam v den prijazdu vymenili hotel miesto edenu - zitu)

Anonym, 13.12.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Zita Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,2 hezké prostředí, všude čisto

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
hezké prostředí, všude čisto Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dobré ubytování

Strava
snídaně byla horší, obědy a večeře byly o něco lepší

Pláž
pláž pěkná hned před hotelem

Monika Jelínková, 29.10.2019, Datum pobytu: 18.10. - 25.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Zita Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Pěkná dovolená super počasí.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená super počasí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo dobré.

Strava
Dobré jen bohužel chybělo tmavé pečivo.

Služby hotelu
Ochotný personál i delegát Samir jeho čeština byla moc dobrá.

Pláž
Každý den upravená pláž a v rámci možností čistá.

Jitka H., 28.10.2019, Datum pobytu: 18.10. - 25.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Zita Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 8,6 Celkově velmi spokojeni.Za tu cenu není co vytknout.Naopak musíme vyzvyhnout služby bezkonkurenčně nejlepšího,vždy ochotného a milého...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově velmi spokojeni.Za tu cenu není co vytknout.Naopak musíme vyzvyhnout služby bezkonkurenčně nejlepšího,vždy ochotného a milého delegáta .Jeho přístup ke klintům posunul celý zážitek z dovolené o level výš. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Našly by se drobnosti ale na přespání víc než dobré.

Strava
Možná monotónní, ale chutná a každý si vybere.

Služby hotelu
Ochotný a povětšinou milý personál.

Pláž
Asi jsme měli štěstí, ale vždy čisto a uklizeno.

Josef H., 28.10.2019, Datum pobytu: 18.10. - 25.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Zita Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Vše ok

  • 8,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vše ok Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše v pořádkuVše

Strava
No popravdě jsem zažila už lepší kuchyni a to jsem byla ve 3*** hotelu.

Služby hotelu
Vše v pořádku

Pláž
Vše dobrý až na to že se musí platit za lehátka a vůbec nejsou levné.

Milena Horáčková, 28.10.2019, Datum pobytu: 18.10. - 25.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Zita Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Nedostatky ve službách byly vyváženy hlučnou hudbou nevalné kvality:-), převažují ruští turisté. Dovolená je taková, jak si jí člověk udělá.

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Nedostatky ve službách byly vyváženy hlučnou hudbou nevalné kvality:-), převažují ruští turisté. Dovolená je taková, jak si jí člověk udělá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je pro nenáročné, zařízení pokojů je skromné a vykazuje už opotřebení.

Strava
Jídla dost, vybrat se dá, ryby jen 2x týdně, ve srovnání s jinými skromnější.

Služby hotelu
Personál je většinou milý.

Pláž
Pláž blízko hotelu, stále dostupná, jemný bílý písek, pokud přijdou chaluhy uklízejí se jen pomalu. Koupání krásné, žádný plavčík nehodí plavce ke břehu.

Josef H., 25.10.2019, Datum pobytu: 11.10. - 22.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Diana Beach (ex. Eden Beach)

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,6 Celkový dojem z dovolené je pozitivní. Byla jsem s dvouletou dcerou a obě jsem si to užily. Leč tu bylo dost lidí, tak na pláži ani v...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je pozitivní. Byla jsem s dvouletou dcerou a obě jsem si to užily. Leč tu bylo dost lidí, tak na pláži ani v bazénu to nebylo znát. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Klasické pokoje, které člověk může v těchto zemích očekávat. Nebyl to žádný luxus. Ale přeci jenom, chodí se tam jen spát. I když výhled z pokoje byl až na moře

Jediné co mi vadilo byl nedůsledný úklid před příjezdem. Nábytek byl lehce ulepený (pár vlhčených ubrousků a bylo po problému) a na toaletě skvrny, které nepůsobily dobrým dojmem.

Strava
Strava byla různorodá, myslím, že každý si najde, co mu chutná. Dcera by ocenila zmrzlinu častěji než jen jednou za pobyt.

Služby hotelu
Hotel působí dobrým dojem. Veškeré problémy (druhá karta, nefunkční karta,...) nám hned vyřešili.

Pláž
Pláž byla hned u hotelu. Z pokoje to bylo pár metrů. V Tunisku je velice pravděpodobně, že se narazí na chaluhy. My měly štěstí, jelikož po dvou dnech je moře přestalo vyplavovat. Ale když byly, tak pláž udržovali a odstraňovaly je pryč. Takže za mě dobrý. Moře bylo teplé. Na šnorchlování to tu asi moc nebude. Všude byl písek, žádné korály. Po pláži je možné se dojít podívat i jinam. Vedle je zavřený hotel. Je u něj krasné moře. Ale bohužel neudržovaná pláž, na které jsou vyplavené odpadky z moře.

Tereza Slámová, 23.10.2019, Datum pobytu: 11.10. - 18.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Zita Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Bazén blíže k moři, které je krásné vidět 6 fotografií

Celkem: 8,8 Dovolená krásná, měly jsme štěstí na počasí, celý týden sluníčko, moře teplé i když dost špinavé.

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená krásná, měly jsme štěstí na počasí, celý týden sluníčko, moře teplé i když dost špinavé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj se povedl hned napoprvé a bez úplatku, což se stává málokdy. Byl sice v přízemí,ale s teráskou do zahrady, která byla opravdu nádherná, prostě palmový ráj.

Strava
Nejslabší článek dovolené,jídla opravdu dost, ale bez chuti, zelenina rozvařená, nejlepší byly brambory a rýže. Saláty chudé, ovoce jen hrušky a švestky. Zákusky sice chutné, ale denně stejné.

Služby hotelu
Hotel je opravdu veliký, naštěstí nebyl plný, v sezoně to je asi docela náročné, ale teď vše v pohodě.Nestalo se že by chybělo nádobí, nápoje k obědu a k večeři si každý mohl natočit sám včetně piva a vína, nikde žádné fronty. Úklid v pohodě. Animace jsme nevyužívaly, ale pořád bylo nějaké cvičení.

Pláž
První dva dny jsme měly smůlu na chaluhy, kterých bylo opravdu hodně. I když snaha o úklid byla opravdu velká, od rána jezdil traktor který je stahoval mimo pláž, ale ty z vody prostě nevytahal. Pak se kvalita vody zlepšila, i když úplně čistá nebyla nikdy, ale to je dáno tím, že je to písečná pláž. Ale plavání bylo perfektní, není to takové to brouzdaliště.Kdo má rád bazén, ten si přišel na své, ty jsou opravdu nádherné, dva veliké s ostrůvky,jeden pro malé děti.

Zdeňka F., 23.10.2019, Datum pobytu: 11.10. - 18.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Zita Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)