Recenze hotelů
Yasmine Hammamet - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,2 z předchozích recenzí jsem byla docela na rozpaku. Pravda je, že většina z nich máý částečně pravdu. Nicméně za mě dovolená proběhla v...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
z předchozích recenzí jsem byla docela na rozpaku. Pravda je, že většina z nich máý částečně pravdu. Nicméně za mě dovolená proběhla v pořádku. Jediné negativa co bych vytkla jsou, že hned co vylezete z letiště vám Tunisan prakticky vytrhne zavazadlo z ruky u autobusu , popojde s ním 1,5 metru a dá ho do autobusu a chce bakšiš a je dost neodbytný. To mě opravdu hned vytočilo. Dále pak mi bylo oid CK sděleno, že organizované zájezdy od CK lze u delegáta platit kartou - NELZE! jen hotovost. Takže jsme museli jet do města k bankomatu a vybrat eura, protože ani na recepci není možné směnit eura za TND z karty. Což jsem samozřejmě reklamovala, protože jsem ještě byla ujištěn, že delegátka terminál bude mít. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V předchozích komentářích si lidé stěžovali na smrada špínu. Za mě absolutně v pořádku. Pokoje byly čisté, byla cítit desinfekce, Koupelna čistá, podlaha krásně vytřená, postele čisté. Semtam na zdi rozmáznutý komár a v koupelně se místy loupala omítka. To ovšem nemůže hotel ovlivnit. Nonstop tam jsou lidé. A upřímě, doma si člověk taky nerozmázne komára v obýváku, a po sprše si vyvětrá koupelnu, aby tam neměl vlhost. Bohužel turisté jsou bezohlední, a tohle nemá hotel jak korigovat. Uklízečce jsme nechali 2x 5 TND za uklid a absolutní spokojenost (nechali jsme si uklidit dvakrát za pobyt - nechtěli jsme aby nám chodil někdo do pokoje když tam máme pasy, penize, cennosti apod. tak jsme to 2 pobrali s sebou na pláž a nechali ji uklidit. Hotel sice nabízí za poplatek trezor na pokoji ale je to trezor ve skříni na tužkové baterie :D )

Jeden pár si však na pokoji stěžoval na zápach, což můžeme potvrdit - v okolí pokoje byl cítit asi odpad, ale nikde jinde ne. Došli na recepci a okamžitě jim byl pokoj vyměněn bez jakýchkoli problémů, nebylo třeba to ani řešit přes delegátku

Strava
Když člověk cestuje mimo Evropu, musí pořítat s tím, že strava bude odlišná. Souhlasím, s předchozími recenzemi, že strava je poněkud ostřejší a kořeněná, alechutově topka. Také se tu objevily recenze, že strava je jednotvárná. To ale není pravda (češi si totiž pletou švédské stoly s tím, že kařdý den sežerou všechno co tam je) Byla stálá nabídka příloh, k večeři stejné polévky, vždy byla pizza, skoro vždy špagety, a jinak se to obměňovalo. Mají jako přílohu často pečenou zeleninu, kuskus, rýže a ktomu různé varianty masa. Nicméně pokud je čloivěk zvyklí na knedlo vepřo zelo a řízky, bude strádat. Měli jsme ale také obalovaný květák, nugetky, pečené kuřecí, hranolky, lasagne (z těch typyčtějších pro evropu) ale jinak obměny ´jídel byly super.

Snídaně taky fajn, jogurty, marmelády, sladké pečivo, omelety, volská oka, pečená zelenina, smoothie, palačinky, jejich placky,

obědy taky fajn a měnily se

Pro mě bohužel trošku zklamání dezerty a ovoce. Dezerty dělají na můj vkus příliš sladké (a to že já sladké mám ráda) vše je většinou polito ještě syrupem. Ovoce hodnotím jako nejhorší věc. Byly vždy pouze jabkla, broskve, hrozno, žlutý meloun, mirabelky. Ovoce bylo dost oťukané a místy i plesnivé. Nicméně pokud vám podají tohle normálně to vrátit a oni to vyhodí....ono si lidi moc ovoce nebrali, protože to nebylo nakrájené., tak to moc "neláká". Co jsem ale hodně postrádala byly třeba pomeranče, vodní meloun či banán....to ovoce bylo hodně slabé

Nabídka baru dostačující. Jako hodně velké plus hodnotím nabídku balené vody 1.5 l v petce....to bylo opravdu super. Člověk si ji vzal s sebou a nemusel furt nosit kelímky

každý den na sweet baru palčinky a zmrzlina (čoko, vanila, citron, pistácie, káva, šmoula, meruňka - každý den 3 druhy)

Služby hotelu
V hodnoceních se psalo, že pokud nedáte personálu bakšiš, nevšimne si Vás. Není to pravda....číšníci odnášeli talíře okamžitě po dojedení, chodili jestli nechcem něco k pití k jídlu. Po příjezdu nám byly odvezeny kufry na pokoj, barmani si všímali lidí podle fronty, ne podle toho jestli jim někdoi něco dá, na pláži security okamžitě šli připravit lehátko kde člověk stál u slunečníku a po nachystání šli pryč. Nikdo z personálu nikdy nenatáhl ruku. Je pravda že kvalita servisu šla malinko dolů po tom, co odjeli muslimová :D ale je to jiná sorta lidí, a češi se chovají na hotelu jako burani, takže se nedivím, že nám to mírně vracejí. Většina personálu umí česky pozdravit a pochopí co po nich při jídle chcete naložit. Doufám že tahle forma švédských stolů, kdy Vám nakládá personmál zustane. Není tolik zbytků, ikdyž češi jsou češi a stejně si nechajíá narvat plné talíře a pak do toho ani nerýpnou. A že se na baru tvořily trochu fronty? No tvořily....ale až po tom, co odjeli všichni muslimové a v hotelu bylo 80% čechů, protože opět české myšlení all incl.=vypij celý bar. Pivo mají dobré ....ale víno je spíš takový instantní bolehval+pálení žáhy :D

Moc se mi líbí to, že do jídelny se chodí v oblečení a ne v plavkách. Má to alespoň úroveň a není všude mokro.

Cafe Mauer bylo super. Dali jsme si vodní dýmku a dva čaje, zaplatily jsme 20 TND a byla fakt výborná

Za návštěmu stojí i Spa v hotelu., Dopřáli jsme si masáž. Cena 120 TND za hodinu a nebo 150 za masáž celehé těla i s peelingem. Slečny moc šikovné a byl to příjemný relax.

Výlety s delegátkou super. Individuální nebyly povoleny protože covid, tak nedokážu říct, co je v okolí fajn.

moc kladně taky hodnotím to, že hotel drinky u baru a pití k jídlu nalévá ve většině času do skla. Někdy jen do plastu (já si do plastových kelímků brala pití na pláž a tam to vyhodila - aspon se tak zamezí tomu aby nedej bože bylo sklo na pláýi a někdo se pořezal)

Pláž
Z pláže jsem měla obavy po předchozích recenzích ale nebylo tomu tak. První dva dny byly na pláži chaluhy...bylo to nepříjemnéí...musel jimi člověk projít cca 2 metry ve vodě ale pak krásná voda.....další den byla boužka a všechno vyplavila na pláž, zaskže ve vodě nebylo vůbec nic a za další den po další boužce to moře vzalo zpátky a na plážio ani ve vodě nebylo nic. Lidé si stěžují na to, že to hotel neuklízí...ale bylo by fajn aby se turisti zamysleli nad tím, že to je ekosystém moře, žijí v tom živořichové, jsou v tom vajíčka a je to potrava. Takže kdyby to hotel sbíral a někam vyvážel tak to v souhrnu jen uškodí. Není to nic drastického,. Ale pokud je ěnkdo zvyklý na čisté moře ala Chorvatsko, může mu to vadit. Na pláži jsou koše ale lidé stejnéí hází bordel kde buď. Takže narazíte na pláži na plastové kelímky, brčka, víčka, vajgly (opět - tohle neuhlídá hotel, tohle je na zodůovědnosti turistů, a když jsem viděla jak českým turiystům odlítne ubrousek a nechají to tak. stejně brčka, plastové lžičky od zmrzliny nebo místo aby ten nedopalek dali do koše tak to nohou zahrábnou do písku tak se není čemu divit že to vypadá jak to vypadá) V předchozích recenzích na to byly dost ohlasy, ale zajímá mě kolik lidí teda šlo, a když už se jim něco připletlo do cesty, jestli se ohnuli a sebrali to do koše. Já jsem to dělala, protože mě to nezabije a šlápnout si na to nechci. Jinak v hotelu čisto...to jen ve městě je prostě bordel a špína....Tunisko je jedna velká skládka....oni jsou uplně jinde....jak jim to upadne tak to nechají ležet takže kolem silnic fakt bordel.

Monika Bencová, 17.09.2020, Datum pobytu: 10.9. - 17.9.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Salammbo Hammamet & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Byli jsme zde v době COVID. Rodina s malými dětmi. Málo lidí, díky tomu nebyly otevřeny všechny restaurace. Jídlo nám nabírali na...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme zde v době COVID. Rodina s malými dětmi.

Málo lidí, díky tomu nebyly otevřeny všechny restaurace. Jídlo nám nabírali na požádání velice ochotně.

Pláž obsazená pouze z 1/3 což bylo skvělé. O víkendu tam byl docela nábuch turistů z Tuniska. Hodní lidé, jen hluční. Po víkendu byl hotel téměř vylidnění. Byli zde převážně turisté z Čech a Tuniska.

Moře čisté - pozvolný vstup.

Denně desinfikovali lehátka, čistota v hotelu na jedničku. Milý personál. Pro děti vyžití v aquaparku. Nádherná vzrostlá zahrada. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj nádherný, prostorný, perfektně uklizený.

Strava
Díky COVID nám jídlo ochotně nabírali kuchaři. Velká rozmanitost velice dobrého jídla. Jako matka s dětmi jsem chválila, že jídla nebyla přesolená.

Služby hotelu
Jediná nevýhoda, na 5* hotel měli docela opotřebené toalety okolo bazenů a u moře. Chyběly kličky, šeredná prkýnka. To bych ještě tam chtěla mít více dotáhnuté do čistoty, převážně vizuální. Čistota jinak byla opravdu velice často obnovována.

Pláž
Pozvolný vstup. Čistá pláž. Množství slunečníků a lehátek a molitanů na ně. Ručníky se nemohly přes poledne vracet (vyměnit za čisté). Tak se musely tahat na pokoj nebo jsme je nechávali na pláži. Lehátka desinfikovali. Pláž většinou poloprázdná.

Monika K., 15.09.2020, Datum pobytu: 6.9. - 12.9.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: TUI MAGIC LIFE Club Africana

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Celý pobyt byl podle našeho očekávání. Krásné prostředí, super ubytování a především nádherné moře. Byla jsem v tomto hotelu již třikrát...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celý pobyt byl podle našeho očekávání. Krásné prostředí, super ubytování a především nádherné moře. Byla jsem v tomto hotelu již třikrát a pokaždé to byla fantastická dovolená. a pokud mi to zdravíčko dovolí ráda bych se sem ještě podívala. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné, hotel prošel velmi zdařilou rekonstrukcí. takže naprostá spokojenost.

Strava
Velký výběr jídel, zeleniny i sladkostí. Vždy bylo z čeho vybírat.

Služby hotelu
Velice pěkné, ochotný personál, naprostá spokojenost.

Pláž
K pláži je to kousek přes nádhernou a udržovanou zahradu. Pláž čistá.

Jana Liďáková, 18.12.2019, Datum pobytu: 30.8. - 13.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: TUI MAGIC LIFE Club Africana

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 7 S hotelem jsem byla spokojena. Jako plus vidím lepší ubytování - zrekonstruované pokoje včetně nového nábytku. Hotel není přímo u pláže,...

  • 8,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
S hotelem jsem byla spokojena. Jako plus vidím lepší ubytování - zrekonstruované pokoje včetně nového nábytku.

Hotel není přímo u pláže, ale v této době mně to nijak nevadilo.

Má výbornou polohu - pár metrů a jste v centru Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj velmi hezký, je vidět, že jsou pokoje nově zrekonstruované včetně nového nábytku a TV

Strava
Co se týče stravy, nebyl až tak bohatý výběr, zde bych viděla možnost se více zlepšit, teplé jídlo se nepřikrývalo a tudíž docházelo k tomu, že bylo i studené.

Služby hotelu
Se službami v hotelu spokojenost. Příjemný personál na recepci, v restauraci.

Úklid pečlivý, probíhal každý den a každý druhý den výměna ložního prádla včetně teplé přikrývky

Pláž
Pláž leží zhruba do 300 m od hotelu, procházelo se naproti hotelu přes apartmánový komplex, takže do 5 minut jsme byli na pláži.

Regina Janouchová, 29.11.2019, Datum pobytu: 19.11. - 26.11.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Houda Yasmine Hammamet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Houda 2 fotografie

Celkem: 2,8 Celkový dojem z dovolené byl velice špatný, dokonce jsme se poslední dny už těšili domů, což běžně nebývá - nebyli jsme jediní. Sem se...

  • 2 Ubytování
  • 3 Strava
  • 3 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené byl velice špatný, dokonce jsme se poslední dny už těšili domů, což běžně nebývá - nebyli jsme jediní. Sem se rozhodně nevrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bohužel jsme byli ubytovaní celkem daleko od hlavní recepce hotelu i od jídelny. Během pobytu jsme řešili několik nepříjemností, které se postupně tak nasčítali, že se do hotelu určitě znovu nevrátíme. Na pokoji jsme věčně řešili problémy s mraveništi (mravenci byli opravdu všude - v posteli, koupelně...), takže jsme se každé nové ráno probouzeli s desítky nových kousanců, které byli velmi nepříjemné, dále jsme na pokoji měli ještěrku a vytopený balkón, kdy nám nad balkónem trčel konec jakési trubice, ze které tekla voda (nejspíše klimatizace). Během pobytu bylo vše hotelu nahlášeno.

Strava
Strava celkově nudná a jednotvárná, třetí den už nevíte, co si dát. Po příletu jsme dostali tvrdé pečivo... Po zákuscích lezli mravenci... celkově by mě zajímala hygiena kuchyně, protože celý náš zájezd trpěl střevními potížemi. V Tunisku jsme nebyli poprvé, proto máme s čím srovnávat.

Služby hotelu
Skvělým zážitkem byly úklidové služby, když necháte dináry na posteli a myslíte si, že po návratu do pokoje naleznete krásně uklizený pokoj, budete zřejmě překvapeni jako my. Dináry si sice uklízeč vzal, ale naše pyžama jsme nalezli zahozená v rohu pod nočním stolkem (v místě, kde bylo také mraveniště) a navíc jsme za celý pobyt nedostali doplněný toaletní papír, takže jsme si o něj museli chodit říkat. V pořádku byly služby recepce a restaurace. U bazénového baru věčně chyběly základní nealko nápoje. Bohatý byl animační program.

Pláž
Pláž byla sice velká a vždy byl dostatek volných míst, ale byla špinavá a moře také. Než jsme se dostali do čistější vody, museli jsme vždy projít tak metrem vody, kde nebylo vidět na krok. Z většiny se jednalo o mořskou trávu, což by bylo pochopitelné, ale zbytek byl odpad. Na pláži ale najdete dostatek zábavných atrakcí a je fajn, že je tam možnost dlouhé procházky podél moře.

Anonym, 20.11.2019, Datum pobytu: 25.7. - 3.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Salammbo Hammamet & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (1)

Okolí bazénu bylo vždy uklizené, jen lehátek byl nedostatek. 7 fotografií

Celkem: 7,4 Svítilo sluníčko, bylo teplo, prostředí komplexu hotelu bylo příjemné, pokoj byl s nádherným výhledem na moře. Byli jsme spokojeni a...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Svítilo sluníčko, bylo teplo, prostředí komplexu hotelu bylo příjemné, pokoj byl s nádherným výhledem na moře. Byli jsme spokojeni a užili jsme si dovolenou v radosti a pohodě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zařízení pokoje je starší, ale zachovalé a design nám vyhovoval, vše čisté a jednoduché. Koupelna celkem nově vykachlíkovaná, moc se nám líbila. Na 1. pokoji celou noc něco hodně vrčelo a rušilo, tak jsme upozornili recepci a dali nám nový pokoj s ještě krásnějším výhledem na moře. Odměnili jsme tuto ochotu bakšišem. :)

Pohodlí dělají drobné detaily a nám přišlo, že kdyby opálili staré nátěry na zábradlí balkonu a nechali je v barvě dřeva, vypadalo a působilo by vše ještě lépe zvenku i zevnitř.

Venku se nám nelíbily špinavé a oprýskané stolky u venkovního baru, sráželo to dojem o 2*. Zase moc hezké sezení je na trávníkové ploše u baru. Nad venkovním barem by udělalo dobrou službu protažení krásné přírodní střechy. Černobílá animační stěna u venkovního podia dojem taky sráží na nižší kategorii. Veselá pálená mozaika, co použili u baru, by udělala příjemnější dojem. To jsou jen tipy, nic co by nám zkazilo dovolenou.

Strava
Výborná. Vždycky jsme si to pravé našli a labužnicky vychutnali.

Služby hotelu
Jedeme si na dovolenou odpočinout, tj. nepotřebujeme k tomu hudbu na ploše tak hlasitou, že bychom pro trochu klidu museli utéct pryč. Ne každý chce ticho, ale ubrat decibely, aby to vyhovělo všem, by bylo vítané. Jeli jsme kvůli většímu klidu na konci sezony. Lidi, s kterými jsme se bavili, také obtěžovala přílišná hlasitost hudby. Oproti tomu bylo zvláštní, že večer ve vnitřním odhlučněném prostoru nepořádali diskotéky, kde bychom si mohli zatancovat a pobavit se. Mají jen hromadné speciální tanečky, které se musíte naučit. Nic spontánního.

Pláž
Do krásného moře 0 m, což je velké +. Pláž je celkem upravená, ale nějaký bordel se pořád vyplavuje. 3 dny jsme se mohli koupat, ale pak se zvedly vlny, byla červená vlajka a plavčík do moře nepouštěl. Vlny měly takovou sílu, že to bylo nebezpečné.

Petr S., 31.10.2019, Datum pobytu: 18.10. - 25.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Vincci Marillia

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dovolená byla perfektní, mnoho vyžití i pouze v hotelu. Hotel krásný, stále čistý a udržovaný.

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla perfektní, mnoho vyžití i pouze v hotelu. Hotel krásný, stále čistý a udržovaný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo perfektní. Velmi krásný hotel o jenž velmi pečují a neustále opravují i drobnosti (sádrování škrábanců na zdi, natírání rámů oken, ..), tak aby byl stále v pořádku. Pokoje čisté a útulné. Bazény jsou 3 (velký, dětský a plavecký) a nachází se zde i petanque, hřiště na volejbal či střílení z luku. Medina v Yasminne Hammammet cca 15 min chůze, večerní procházka krásná. Určitě jeden z nejlepších hotelů co se v dané oblasti nachází. Spousta jiných hotelů měla špinavé pláže a okolí hotelů bylo vybydlené, či strašně smradlavé. Tento hotel byl jeden z mála kde jak prostředí, tak ovzduší bylo čisté a stále opečovávané.

Strava
Co se týče stravy v hotelu tak byl velmi pestrý výběr i pro vegetariány. Spousta salátů, těstovin, bramborových specialit a zapečených zelenin. Až bych řekla, že pro vegetariány lepší jídlo než pro masožravce. Maso bylo velmi vysušené a to bohužel i ryby a tak tvrdé, že se to sotva dalo pokrájet. Maso jim sice moc nešlo, ale zbytek jídla dobrý, spoustu pizz, těstovin, ... Nejlepší byly asi dezerty, které měli skvěle dochucené i naaranžované.

Co se týče jídla mimo hotel, tak to stejný - kuřecí maso strašně vysušené. Tak to bude asi problém celkově v Tunisku.

Služby hotelu
Úklid veškerých místností - jak společných, tak pokojů - probíhal každý den a to velmi důkladně. Personál velmi ochotný a milý, animátoři vytvářeli pestrý program na každý den.

Pláž
Pláž vždy čistá, každé ráno shrabán případný nepořádek z moře a celý den byla udržována v čistotě. U pláže přímo sportovní aktivity a vyžití za přívětivé ceny. Bar u bazénu je asi 1 min chůze od pláže, takže skoro plážový bar.

Dana K., 30.10.2019, Datum pobytu: 15.10. - 22.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Vincci Marillia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Příjemný hotel,jídlo výborné,velmi dobra animace

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný hotel,jídlo výborné,velmi dobra animace Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj příjemný a uklizeny každý den.

Strava
Strava naprosto dokonalá.

Služby hotelu
Dojem z hotelu výborný.

Pláž
Škoda,ze hotel nemá svou vlastní pláž .Plaz byla kousek od hotelu .

Jarmila P., 24.10.2019, Datum pobytu: 11.10. - 18.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Houda Yasmine Hammamet

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 5,4 Celkove shrnutí...Nevím zda tento hotel ještě někdy navstivim....

  • 5,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkove shrnutí...Nevím zda tento hotel ještě někdy navstivim.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj velmi příjemny byla jsem spokojena.. trochu víc úklidu by neuškodilo...

Strava
Jídlo dobré...ale vadilo mi že se v prostorách hodně kouří....při jídle je to nevhodné..

Služby hotelu
Služby hotelu...nevím nevyužila jsem kromě toho že jsem zabouchlla klíče na pokoji a nebyly schopni nám po 3 hodinách odemknout...a přítel musel.lezt oknem...

Pláž
Pláž nijak neuchvatila...Vstup do moře pozvolna což jsem uvítala..Ale jinak bordel,odpadky a velbloudi trus...

Anonym, 23.10.2019, Datum pobytu: 22.9. - 1.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Salammbo Hammamet & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)