Recenze hotelů
Yasmine Hammamet - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 8 Hotel i služby odpovídají ****. Hotel se nachází v centru města, takže výhoda že je možnost kdykoliv i kamkoliv se podívat, projít,...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel i služby odpovídají ****. Hotel se nachází v centru města, takže výhoda že je možnost kdykoliv i kamkoliv se podívat, projít, posedět i mimo hotelový komplex. Za sebe mohu jen doporučit Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou jako v každém hotelu téhle dystinace. Každý pokoj má vlastní balkon, což je taky výhoda. Hotel čistý,uklizeji denně. Nedostatek je že nebyla na pokoji lednice.

Strava
Strava dobrá. Ovoce, zeleniny spousta. Hodně zákusků

Služby hotelu
Nemám co dotknout

Pláž
Jelikož bylo mimo sezónu takže nemůžu posoudit. Nebyl ještě připraven. Nedostatek že se musí chodit přes veřejnou komunikaci

Mariya Pavlyshyn, 16.03.2019, Datum pobytu: 5.3. - 12.3.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Houda Yasmine Hammamet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,6 Hotel v hezké lokalitě, personál velmi příjemný, není co vytknout.

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hotel v hezké lokalitě, personál velmi příjemný, není co vytknout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Průměr. Velké minus hodnocení strváhám za to, že po velkou část pobytu netekla teplá voda a na pokoji byla zima. Absence klimatiace, kterou by se alespoň dalo zatopit. Dveře od balkonu nešly pořádně zavřít a při 8 stupních v noci - opravu nic moc.

A absolutně nefunkční WI-FI. Ta poslední tři dny nešla raději vůbec.

Strava
Průměr. Výběr chudší, nezajímavý, nepestrý. Jsem člověk, který sní snad vše, ale tady jsem opravu měla problém něco vybrat.

Služby hotelu
Za "bakšiš" samozřejmě udělají vše :). Ale bylo by fajn, kdyby na pokoji byly alespoň dvě sklenice a na balkóně popelník. Toho jsem se nedočkala ani po týdnu, kdy jsem vajgly nechávala záměrně na stolku na slupkách od mandarinek.

Pláž
Pláž není u hotelu, musí se k ní dojít nebo dojet vláčkem. V létě bych tuto možnost určitě nevolila.

Šárka Jílková, 04.01.2019, Datum pobytu: 25.12.2018 - 1.1.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Houda Yasmine Hammamet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7,4 Hotelové vybavení je, například oproti hotelu Salammbo, ve velmi dobrém stavu a je vidět, že se o hotel pečuje. Určitě je velkou...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 4 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotelové vybavení je, například oproti hotelu Salammbo, ve velmi dobrém stavu a je vidět, že se o hotel pečuje. Určitě je velkou nevýhodou, že na pláž se musí chodit přes silnici. Ale vzhledem k tomu, že jsem zde byla v listopadu, tak už jsem se v moři nekoupala. Zaměstnanci jsou moc milí. Uklízečky uklízí kvalitně, opět v porovnání se Salammbem, kde nám za celou dobu pobytu ani jednou neumyli balkon. Chyběla mi jen vysačka na dveře, kterou bych označila, že nechci být rušena. Uklízečka mi ji našla v jednom ze sousedních pokojů, ale druhý den už mi zase ze dveří zmizela. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalitní a hezké.

Strava
Ne úplně velký výběr, například v zákuscích a ovoci. Ale chápu, že už bylo po sezóně a hotel nebyl plný. Takže nebylo potřeba tolik jídla.

Služby hotelu
Personál milý a ochotný. Animátoři se zjevně nudili. Před večeří stáli u dveří do jídelny a měli potřebu mě všichni obejmout. Což pro Čecha není úplně běžná záležitost a docela mě zaskočili :-D. Ale taky hned hlásili, že kdybych cokoliv potřebovala, ať jim dám vědět. Obsluha v jídelně byla velice akční a rychlá. Jen se člověk zvedl od stolu, už měl odnesený talíř a připravený nový příbor. Na druhou stranu, když jíte a stále vás pozoruje 6 párů očí, není to úplně příjemné. Ale to je samozřejmě způsobeno i tím, že bylo klientů v hotelu málo a občas jich bylo v jídelně méně než personálu.

Pláž
Nevyužila jsem.

Dana Macková, 16.11.2018, Datum pobytu: 6.11. - 13.11.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Houda Yasmine Hammamet

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

bar 6 fotografií

Celkem: 3,4 Dovolená se nám nelíbila, tento hotel už nikdy více.

  • 3,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 1 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám nelíbila, tento hotel už nikdy více. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nic moc, malý pokoj, starší nábytek, ale na přespání to stačí, v koupelně plísenˇ. Uklízečky uklízely každý den, čisto v rámci jejich možností bylo.

Strava
Strava nebyla špatná, každý si najde podle své chutě ale jednotvárná, snídaně každý den stejné, žádná změna. Málo masa, polévka 10 dní pořád stejná. Ovoce hroznové víno, granátové jablka a mandarinky nic více. Zákusků málo, když se přišlo do jídelny pozdě, tak už na výběr nebylo skoro nic. Venkovní gril pořád dokola, palačinky, pica, maso jako čína, vaječná omeleta a placky. Obsluha v jídelně byla dobrá, hodně se snažili.

Služby hotelu
Služby jsme moc žádné nezaregistrovali. Vnitřní bazén nebyl k dispozici, pouze k masážím. Obsluha u baru katastrofa, neochotní, než se pohnou, tak by člověk umřel žízní. Co jsme nepochopili, když chcete coca colu nebo fantu, natočí to do pet lahve a pak Vám to nalijí do skleničky. Jsou nepříjemní a neochotní. Animátoři, to je další hrůza, každý večer jenom pouští písničky každý den stejné a jenom tancují.Slečna, která se stará o dětskou zábavu, té bychom nesvěřili ani psa.

Pláž
Pláž, to nebyla pláž, to byla skládka, takový hnus, to jsme ještě neviděli, byla sice bouřka, pršelo, moře vyplavilo odpadky, to chápeme. Nikdo neuklízel, jenom odvezli z pláže lehátka a bordel tam nechali. Ani se nesnažili, u jiných hotelů to bylo o trochu lepší. ale tam nemůžete, vyhodí Vás. Za ten neskutečný bordel by snad měli vrátit peníze. Nedalo se tam ani ležet, opravdu, jak když jste uprostřed skládky. Kdybychom ukázali někde fotky, tak si lidé budou myslet, že jsme někde na konci světa a ne u moře. Prodejci otravní, ostraha pláže taktéž.

Anonym, 31.10.2018, Datum pobytu: 16.10. - 27.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Houda Yasmine Hammamet

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,4 Tunis v říjnu

  • 8 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Tunis v říjnu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni moc pěkné pokoje čisté a vonavé

Strava
snídaně byli dobré a tím to také končí obědy hrozné a večeře ještě horší předpokládala bych v hotelu 5* větší výběr jak jednu přílohu-rýže a dva druhy masa -hovezí plátek a mleté na špejly .

Služby hotelu
služby sem měla zaplacené all inclusive ale byla my poskytnuta jem plná penze a nápoje si platit prý vzhledem k ročnímu období a obsazenosti hotelu docela sem nechápala

Pláž
pláž byla moc pěkná a čistá plážový bar již nefunkční

Martina, 30.10.2018, Datum pobytu: 19.10. - 27.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Golden Tulip Taj Sultan

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,6 Celkový dojem z dovolené je velmi pozitivní.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je velmi pozitivní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné, jen s námi bydlelo spousty komárů.

Strava
Strava moc dobrá, škoda že nejde přivést k nám domů,

Služby hotelu
Služby hotelu určitě vynikající, jen jsme nic nepotřebovali protože nám nic nescházelo :)

Pláž
Pláž vcelku čistá, na ty okolnosti jaké tam byly před naším příjezdem.

Anna H., 25.10.2018, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Eldorador Salammbo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 Vše naprosto v pořádku. Dovolená dopadla nad naše očekávání. Hotel byl krásný, personál ochotný, jídlo také velice fajn. Příště bych...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše naprosto v pořádku. Dovolená dopadla nad naše očekávání. Hotel byl krásný, personál ochotný, jídlo také velice fajn. Příště bych hotel určitě navštívila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj s výhledem do zahrady a na moře byl super. Pokoj měl klimatizaci, poměrně velkou koupelnu, dále TV, fén a lednička. Úklid probíhal každý den.

Strava
Strava byla chutná, rozmanitá, možnost výběru ze zeleniny, těstovin, masa, místních pokrmů, dezertů atd. Každý den jsme ochutnali něco nového. Nemůžeme si na nic stěžovat. Personál byl v jídelně velmi ochotný, na stůl jsme nemuseli nikdy čekat. V jídelně se udržoval pořádek a v den odjezdu jsme mohli jít na snídani před 6 hodinou ranní.

Služby hotelu
Personál ochotný jak na recepci, baru, u bazénu, animátoři.... Zkrátka vše v naprostém pořádku. V hotelu je krytý bazén a dokonce zde najdete i lázně, které poskytují masáže za poplatek.

Pláž
Na pláži jsou zdarma lehátka a slunečníky. Pláž je krásná a čistá. Pokud moře vyplavilo nějaké odpadky, nebo je někdo zkrátka odhodil, tak personál vždy hned uklidil.

Tereza S., 21.10.2018, Datum pobytu: 9.10. - 16.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Vincci Marillia

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Aula 7 fotografií

Celkem: 7,2 Celkově se nám v hotelu docela líbilo, sem tam se něco našlo. Co nám hodně vadilo byli neskutečně otravní animátoři, snažili jsme si je...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkově se nám v hotelu docela líbilo, sem tam se něco našlo. Co nám hodně vadilo byli neskutečně otravní animátoři, snažili jsme si je hodně držet od těla, ale byli dotěrní. Každý začínal otázkou odkud jsme a když zjistili, že z ČR, tak dali pokoj, protože je zajímají jenom Francouzi.

Na dovolené jsme byli začátkem října, v Tunisku poprvé. A naposledy. Celkově ta země na nás moc dobrý dojem neudělala, v hotelovém komplexu je to krásné a čisté, ale pokud vyjdete ven a vidíte realitu, tak to byl pro nás docela šok. Kousek od hotelu je promenáda s obchůdky, kde Vás neustále otravují dotěrní prodejci, běhají za vámi, nedá se v klidu projít, natož si sednout někde v restauraci

Pokud preferujete dovolenou jako válečku u bazénu, moře a nevadí Vám být zavření v hotelovém komplexu, tak je tato dovolená jako stvořená, hotel má co nabídnout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj vybaven starším nábytkem, byla cítit hodně zatuchlina. Na pokoji malá lednička, spoustu úložného prostoru, trezor zdarma, televize (jen francouzské a tuniské kanály, ale to nevadí, není potřeba TV na dovolené). Byla tam na přikrytí taková nepříjemná štiplavá deka. Koupelna byla moc pěkná, prostorná, vana, fén...paráda. Ručníky byly každý den vyměněný, což bylo super už jenom proto, že nám tam vůbec neuschly. Pokoj jsme měli v zadní části komplexu v přízemí, výhled do zahrady a byli jsme rádi, protože tam byl alespoň trochu klid od velmi hlučné hudby v pozdních nočních hodinách.

Strava
Na stravu si vůbec nemohu stěžovat, bylo tam snad všechno. Snídaně - vajíčka na všechny možný způsoby, množství salátů, nějaké ovoce, různá slaná i sladká pečiva, palačinky, lívance. Obědy a večeře podobné - různá masa, těstoviny, rýže, kuskus, velký výběr salátu, brambory, hranolky, hromada zákusků... Oběd už jsme dokonce vynechávali, bylo tam opravdu hodně jídla.

Jednou za dovolenou jsme měli nárok na asijskou kuchyni, kde bylo potřeba si údajně den dopředu zarezervovat místo, ale byli jsme tam na týden a nenašel se pro nás volný termín (údajně byli strašně plní), což nás teda hodně mrzelo...

Služby hotelu
Bohužel v některých případech ne moc ochutná obsluha, hlavně v baru u bazénu. Ze začátku jsme si museli zvykat, jak arogantně se obsluha tváří. V Lobby baru vevnitř to bylo lepší, jen si tam trošku míchali co chtěli, bez pravidel.

Bohužel hlavně na recepci se špatně domluvíte anglicky, moc nerozuměj, umějí asi tak 5 slov, myslím, že na tom by měli alespoň na té recepci trochu zapracovat.

Wi-fi byla jenom v Lobby baru a kolem něj, velmi pomalá, ale fungovala.

Úklid pokoje byl každý den, každý den výměna ručníků.

Pláž
Pláž je skvělá, velmi jemný písek, čisto. Měli jsme celý týden štěstí na velké vlny, medúzu jsem neviděla. Voda byla i v říjnu úžasně teplá, voda čistá. Na pláži plavčíci a security, ale bohužel také nás tam pořád otravovali prodejci cigaret, dek a ovoce. Lehátka byla hodně rozlámaná, někdy tam člověk musel trochu hledat, aby se to s ním hned nerozpadlo. Ale lehátek a slunečníků bylo dost.

Karolína H., 18.10.2018, Datum pobytu: 6.10. - 13.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Vincci Marillia

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (1)

Celkem: 9,4 Dovolená se nám moc líbila, skvělé vyžití pro dospělé i děti, nejlepší animátoři :-)

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc líbila, skvělé vyžití pro dospělé i děti, nejlepší animátoři :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v krásném prostředí, čisto.

Strava
Strava rozmanitá, uvítala bych více mořských plodů, jinak si vybral každý co má rád.

Pláž
Pláž čistá, nejhezčí v okolí.

Martina Šepsová, 15.10.2018, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Eldorador Salammbo

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,8 Celkový dojem z dovolené velmi dobrý, když se soustředím na pobyt v hotelovém komplexu; delegátka by však měla mít dostatečné znalosti ke...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené velmi dobrý, když se soustředím na pobyt v hotelovém komplexu; delegátka by však měla mít dostatečné znalosti ke všem zde nabízeným atrakcím - výletům a adrenalinovým zážitkům!!!! Osobně jsme se ptali na doporučení či nedoporučení k nabízenému výletu na čtyřkolkách, kdy nám jej nejen doporučila, ale také říkala, jak je to hezké, vyjedeme na nějaký kopec, kde nám následně ukáží výhledy a protože je výlet v odpoledních hodinách, tak také západ slunce nad Hammametem... Skutečnost však byla přímo děsivá: od hotelu nás přivezli v polorozpadlém mikrobusu na místo k nástupu na čtyřkolky, které byly ve velmi špatném technickém stavu - nefunkční brzdy, nefunkční řízení (řídítka ve směru odbočení, stroj jel stále rovně), technický stav čtyřkolek strašný. Následující jízda "hrůzy" byla "místní skládkou", což je asi běžný kolorit tuniské společnosti, až na pole, kde byl jako polygon se třemi hrby k projetí se volně na čtyřkolkách (možno jet pouze 3 jízdy) a pak opět zpět místním nepořádkem a po běžných silnicích. Bohužel se mému synovi stalo to, že právě jeho čtyřkolka nebyla řiditelná, sjel po srázu, naštěstí se mu nic nestalo, a museli jsme po prvních cca 500 m jet na jedné čtyřkolce společně, a to i přesto, že na jedné z dalších jel samostatně hoch ve věku 11 let. A to je na každé čtyřkolce varování v jazyce anglickém a německém, že osobám mladším 16 let hrozí v případě samostatné jízdy na stroji až smrt. O bezpečnost zde nikdo nedbá, stroje jsou v hrozném a nebezpečném stavu! O výhledech, případném zastavení se a ukázce, kde se co v dáli nachází, nebylo ani náznaku... Návrat části peněz za rozdíl mezi zaplacenou částkou za 2 lidi a dvě čtyřkolky a následující skutečností 2 lidé na jedné čtyřkolce nebyl adekvátní, nevrátili celý rozdíl v ceně. Tento výlet nabízí přímo v hotelu. Delegátka na to upozornila, že je to spolehlivý dealer. NENÍ! Tyto skutečnosti by delegáti měli znát! A takovéto nebezpečné výlety zásadně nedoporučovat!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bez výhrad.

Strava
Stravu v hotelu by bylo dobré mírně rozšířit o neutrální jídla tak, aby si bylo možno vybrat také z nekořeněné místní stravy.

Služby hotelu
Hotelová služba bez výhrad, služba na recepci vždy milá, obsluhující personál v jídelně, na baru i jinde vždy usměvavý a příjemný. Místní animátoři příjemní, komunikativní, zábavní. Úklidová služba na pokojích bez výhrad.

Pláž
Pláž s jemným pískem, pozvolný vstup do vody, vzhledem k charakteru písečné pláže a mírných vln není možnost šnorchlování, voda je pískem zkalená. Pláž by bylo dobré častěji projít a sesbírat víčka z PET lahví (i když jsou dostatečné počty odpadkových košů, někteří klienti nejsou pořádní).

Bazén v hotelovém komplexu na dohled k moři, příjemné prostředí, čistá voda.

Pozitivně kvituji plavčíky jak u bazénu, tak na pláži, kde byl také jeden muž z ochranky hotelu a dohlížel na klid na pláži s lehátky. Mezi rekreující se hosty nesměli vcházet místní prodejci všeho možného a ani nabízející různých vodních atrakcí či jízdě na koních či velbloudech.

Václava Martinásková, 15.10.2018, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Eldorador Salammbo

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

1 fotografie