Recenze hotelů
Yasmine Hammamet - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,4 Hotelové vybavení je, například oproti hotelu Salammbo, ve velmi dobrém stavu a je vidět, že se o hotel pečuje. Určitě je velkou...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 4 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotelové vybavení je, například oproti hotelu Salammbo, ve velmi dobrém stavu a je vidět, že se o hotel pečuje. Určitě je velkou nevýhodou, že na pláž se musí chodit přes silnici. Ale vzhledem k tomu, že jsem zde byla v listopadu, tak už jsem se v moři nekoupala. Zaměstnanci jsou moc milí. Uklízečky uklízí kvalitně, opět v porovnání se Salammbem, kde nám za celou dobu pobytu ani jednou neumyli balkon. Chyběla mi jen vysačka na dveře, kterou bych označila, že nechci být rušena. Uklízečka mi ji našla v jednom ze sousedních pokojů, ale druhý den už mi zase ze dveří zmizela. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalitní a hezké.

Strava
Ne úplně velký výběr, například v zákuscích a ovoci. Ale chápu, že už bylo po sezóně a hotel nebyl plný. Takže nebylo potřeba tolik jídla.

Služby hotelu
Personál milý a ochotný. Animátoři se zjevně nudili. Před večeří stáli u dveří do jídelny a měli potřebu mě všichni obejmout. Což pro Čecha není úplně běžná záležitost a docela mě zaskočili :-D. Ale taky hned hlásili, že kdybych cokoliv potřebovala, ať jim dám vědět. Obsluha v jídelně byla velice akční a rychlá. Jen se člověk zvedl od stolu, už měl odnesený talíř a připravený nový příbor. Na druhou stranu, když jíte a stále vás pozoruje 6 párů očí, není to úplně příjemné. Ale to je samozřejmě způsobeno i tím, že bylo klientů v hotelu málo a občas jich bylo v jídelně méně než personálu.

Pláž
Nevyužila jsem.

Dana Macková, 16.11.2018, Datum pobytu: 6.11. - 13.11.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Houda Yasmine Hammamet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

bar 6 fotografií

Celkem: 8 Dovolená super, počasí ideální.Moře bylo trochu špinavé jelikož pár dní před tím tam býlí záplavy.Ake koupat se dalo

  • 8,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená super, počasí ideální.Moře bylo trochu špinavé jelikož pár dní před tím tam býlí záplavy.Ake koupat se dalo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý,uklízelo se tam denně. Horsi to vypadalo na chodbách, ale vyloženě špína tam ne byla.

Strava
Jídla byl dostatek. Pravda je že se opakovalo nějaké.Vyber prakticky byl ve všem. Ovoce bylo malo, hodně málo..Grilovani co mělo být denně v baru na pláži tak to nebylo vůbec.

Služby hotelu
Na služby hotelu nemám žádné výhrady. Ochotný personál, animace dobrý. Horší to bylo s připojením k internetu. Pořád jim vypadá WiFi,bar má své heslo, recepci své, restaurace své.Pi každé prosíte někoho o kontrolu.

Pláž
Dostupnost na pláž super . Pláž čistá Nemám co vytknout.Pan na pláži vždy přines matrace na lehátko, židle,pohlídal věci.

Mariya Pavlyshyn, 01.11.2018, Datum pobytu: 20.10. - 27.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Nesrine

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,4 Dovolená se nám nelíbila, tento hotel už nikdy více.

  • 3,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 1 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám nelíbila, tento hotel už nikdy více. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nic moc, malý pokoj, starší nábytek, ale na přespání to stačí, v koupelně plísenˇ. Uklízečky uklízely každý den, čisto v rámci jejich možností bylo.

Strava
Strava nebyla špatná, každý si najde podle své chutě ale jednotvárná, snídaně každý den stejné, žádná změna. Málo masa, polévka 10 dní pořád stejná. Ovoce hroznové víno, granátové jablka a mandarinky nic více. Zákusků málo, když se přišlo do jídelny pozdě, tak už na výběr nebylo skoro nic. Venkovní gril pořád dokola, palačinky, pica, maso jako čína, vaječná omeleta a placky. Obsluha v jídelně byla dobrá, hodně se snažili.

Služby hotelu
Služby jsme moc žádné nezaregistrovali. Vnitřní bazén nebyl k dispozici, pouze k masážím. Obsluha u baru katastrofa, neochotní, než se pohnou, tak by člověk umřel žízní. Co jsme nepochopili, když chcete coca colu nebo fantu, natočí to do pet lahve a pak Vám to nalijí do skleničky. Jsou nepříjemní a neochotní. Animátoři, to je další hrůza, každý večer jenom pouští písničky každý den stejné a jenom tancují.Slečna, která se stará o dětskou zábavu, té bychom nesvěřili ani psa.

Pláž
Pláž, to nebyla pláž, to byla skládka, takový hnus, to jsme ještě neviděli, byla sice bouřka, pršelo, moře vyplavilo odpadky, to chápeme. Nikdo neuklízel, jenom odvezli z pláže lehátka a bordel tam nechali. Ani se nesnažili, u jiných hotelů to bylo o trochu lepší. ale tam nemůžete, vyhodí Vás. Za ten neskutečný bordel by snad měli vrátit peníze. Nedalo se tam ani ležet, opravdu, jak když jste uprostřed skládky. Kdybychom ukázali někde fotky, tak si lidé budou myslet, že jsme někde na konci světa a ne u moře. Prodejci otravní, ostraha pláže taktéž.

Anonym, 31.10.2018, Datum pobytu: 16.10. - 27.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Houda Yasmine Hammamet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Tunis v říjnu

  • 8 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Tunis v říjnu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni moc pěkné pokoje čisté a vonavé

Strava
snídaně byli dobré a tím to také končí obědy hrozné a večeře ještě horší předpokládala bych v hotelu 5* větší výběr jak jednu přílohu-rýže a dva druhy masa -hovezí plátek a mleté na špejly .

Služby hotelu
služby sem měla zaplacené all inclusive ale byla my poskytnuta jem plná penze a nápoje si platit prý vzhledem k ročnímu období a obsazenosti hotelu docela sem nechápala

Pláž
pláž byla moc pěkná a čistá plážový bar již nefunkční

Martina, 30.10.2018, Datum pobytu: 19.10. - 27.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Golden Tulip Taj Sultan

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Vše naprosto v pořádku. Dovolená dopadla nad naše očekávání. Hotel byl krásný, personál ochotný, jídlo také velice fajn. Příště bych...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše naprosto v pořádku. Dovolená dopadla nad naše očekávání. Hotel byl krásný, personál ochotný, jídlo také velice fajn. Příště bych hotel určitě navštívila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj s výhledem do zahrady a na moře byl super. Pokoj měl klimatizaci, poměrně velkou koupelnu, dále TV, fén a lednička. Úklid probíhal každý den.

Strava
Strava byla chutná, rozmanitá, možnost výběru ze zeleniny, těstovin, masa, místních pokrmů, dezertů atd. Každý den jsme ochutnali něco nového. Nemůžeme si na nic stěžovat. Personál byl v jídelně velmi ochotný, na stůl jsme nemuseli nikdy čekat. V jídelně se udržoval pořádek a v den odjezdu jsme mohli jít na snídani před 6 hodinou ranní.

Služby hotelu
Personál ochotný jak na recepci, baru, u bazénu, animátoři.... Zkrátka vše v naprostém pořádku. V hotelu je krytý bazén a dokonce zde najdete i lázně, které poskytují masáže za poplatek.

Pláž
Na pláži jsou zdarma lehátka a slunečníky. Pláž je krásná a čistá. Pokud moře vyplavilo nějaké odpadky, nebo je někdo zkrátka odhodil, tak personál vždy hned uklidil.

Tereza S., 21.10.2018, Datum pobytu: 9.10. - 16.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Vincci Marillia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Aula 7 fotografií

Celkem: 7,2 Celkově se nám v hotelu docela líbilo, sem tam se něco našlo. Co nám hodně vadilo byli neskutečně otravní animátoři, snažili jsme si je...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkově se nám v hotelu docela líbilo, sem tam se něco našlo. Co nám hodně vadilo byli neskutečně otravní animátoři, snažili jsme si je hodně držet od těla, ale byli dotěrní. Každý začínal otázkou odkud jsme a když zjistili, že z ČR, tak dali pokoj, protože je zajímají jenom Francouzi.

Na dovolené jsme byli začátkem října, v Tunisku poprvé. A naposledy. Celkově ta země na nás moc dobrý dojem neudělala, v hotelovém komplexu je to krásné a čisté, ale pokud vyjdete ven a vidíte realitu, tak to byl pro nás docela šok. Kousek od hotelu je promenáda s obchůdky, kde Vás neustále otravují dotěrní prodejci, běhají za vámi, nedá se v klidu projít, natož si sednout někde v restauraci

Pokud preferujete dovolenou jako válečku u bazénu, moře a nevadí Vám být zavření v hotelovém komplexu, tak je tato dovolená jako stvořená, hotel má co nabídnout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj vybaven starším nábytkem, byla cítit hodně zatuchlina. Na pokoji malá lednička, spoustu úložného prostoru, trezor zdarma, televize (jen francouzské a tuniské kanály, ale to nevadí, není potřeba TV na dovolené). Byla tam na přikrytí taková nepříjemná štiplavá deka. Koupelna byla moc pěkná, prostorná, vana, fén...paráda. Ručníky byly každý den vyměněný, což bylo super už jenom proto, že nám tam vůbec neuschly. Pokoj jsme měli v zadní části komplexu v přízemí, výhled do zahrady a byli jsme rádi, protože tam byl alespoň trochu klid od velmi hlučné hudby v pozdních nočních hodinách.

Strava
Na stravu si vůbec nemohu stěžovat, bylo tam snad všechno. Snídaně - vajíčka na všechny možný způsoby, množství salátů, nějaké ovoce, různá slaná i sladká pečiva, palačinky, lívance. Obědy a večeře podobné - různá masa, těstoviny, rýže, kuskus, velký výběr salátu, brambory, hranolky, hromada zákusků... Oběd už jsme dokonce vynechávali, bylo tam opravdu hodně jídla.

Jednou za dovolenou jsme měli nárok na asijskou kuchyni, kde bylo potřeba si údajně den dopředu zarezervovat místo, ale byli jsme tam na týden a nenašel se pro nás volný termín (údajně byli strašně plní), což nás teda hodně mrzelo...

Služby hotelu
Bohužel v některých případech ne moc ochutná obsluha, hlavně v baru u bazénu. Ze začátku jsme si museli zvykat, jak arogantně se obsluha tváří. V Lobby baru vevnitř to bylo lepší, jen si tam trošku míchali co chtěli, bez pravidel.

Bohužel hlavně na recepci se špatně domluvíte anglicky, moc nerozuměj, umějí asi tak 5 slov, myslím, že na tom by měli alespoň na té recepci trochu zapracovat.

Wi-fi byla jenom v Lobby baru a kolem něj, velmi pomalá, ale fungovala.

Úklid pokoje byl každý den, každý den výměna ručníků.

Pláž
Pláž je skvělá, velmi jemný písek, čisto. Měli jsme celý týden štěstí na velké vlny, medúzu jsem neviděla. Voda byla i v říjnu úžasně teplá, voda čistá. Na pláži plavčíci a security, ale bohužel také nás tam pořád otravovali prodejci cigaret, dek a ovoce. Lehátka byla hodně rozlámaná, někdy tam člověk musel trochu hledat, aby se to s ním hned nerozpadlo. Ale lehátek a slunečníků bylo dost.

Karolína H., 18.10.2018, Datum pobytu: 6.10. - 13.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Vincci Marillia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Moc hezké, cena odpovídala kvalitě. Doporučujeme.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Moc hezké, cena odpovídala kvalitě. Doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj hezký, koupelna by potřebovala rekonstrukci- hlavně vana a baterie. Jinak čisto, uklizeno každý den včetně výměny ručníků. Z lednice tekla voda. Výhled na moře není možný- hotel je daleko. Nám to nevadilo i tak jsme byli spokojeni.

Strava
Strava pestrá, rozmanitá dle jejich zvyků a možností. Mohlo být více ryb. Skládáme poklonu hlavně cukrářským výrobkům. Jídla mnoho, nám chutnalo.

Služby hotelu
Dobré, milí, příjemní zaměstnanci. Při odjezdu požadovali poplatek- pobytová taxa - 42,.TD. Nebyli jsme informováni.

Bazén u hotelu byl studený, protože hotel byl v září zaplaven a museli napouštět čistou vodu. Animačních programů jsme se nezůčastňovali. Nemůžeme hodnotit.

Pláž
Pláž je asi 350 m od hotelu , cesta krásná osázená palmami , zdobená romantickými lampičkami-hezká, čisto . Návštěvníků méně, počasí bylo oblačné, moře z počátku čisté , teplé- přišly velké vlny a přinesly binec. U pláže je bar a občerstvení. Po pláži se dá jít do přístaviště kde jsou krásné lodě. Dost hotelů v okolí je uzavřeno a pusto.

Pavlína Nováčková, 17.10.2018, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Nesrine

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dovolená byla nad očekávání pěkná,nádherná čistá pláž,pěkný vstup z hotelu zahradou na pláž.Služby v hotelu Nesrine byly skvělé,chování...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla nad očekávání pěkná,nádherná čistá pláž,pěkný vstup z hotelu zahradou na pláž.Služby v hotelu

Nesrine byly skvělé,chování personálu výborné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl každý den čistý,uklízejí v nich každý den ,na pokoji je pěkný a funkční nábytek.

Strava
Jídlo bylo velice dobré,hlavně milovníci zeleniny si přijdou na své,opravdu si pochutnáte!!!

Služby hotelu
Služby byly opravdu velice dobré a vždy vám se vším ochotně poradí.

Pláž
Pláž nás opravdu nadchla,její čistota a v tuhle dobu,tedy začátek října je opravdu ideální na relax a odpočinek.

Vstup na pláž krásnou zahradou pohladí každého na duši,mohu opravdu doporučit.

Petra H., 14.10.2018, Datum pobytu: 29.9. - 6.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Nesrine

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Dovolená se nám líbila.Klidné místo, dobré zázemí, vstřícný personál.

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila.Klidné místo, dobré zázemí, vstřícný personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel má již nejlepší roky za sebou. I čistota na pokoji by se dala vylepšit, ale vzhledem k tomu, že jsme se tam chodili jen vyspat, jsme to moc neřešili. Jinak ostatní prostory čisté, upravené, vzdušné.

Strava
Jídlo chutné, snažili se i o evropské, výběr obstojný i když 3-4 den máte pocit, že pořád totéž dokola. Na druhou stranu salátový bar neuvěřitelně široký a pestrý, dostatek čerstvého ovoce, alko i nealo nápojů, Personál po malém bakšiši velmi úslužný.

Velmi se nám líbila nabídka animačních programů. Široký záběr i profi vedení.Příjemní, mladí, krásní animátiři /rky. Dokázali bavit celý den všechny věkové kategorie a přitom nebyli otravní, když se vám právě nechtělo.

Služby hotelu
Nabídka výletů vyhovující a dobře zorganizované.Delegát místní, ale hovořící dobře česky. Průvodkyně po výletech šikovná slovenka, trvale žijící v Tunisku, takže podala vyčerpávající odpovědi na jakékoliv otázky. Dozvěděli jsme se spoustu překvapivých skutečností....Pro závislé - wifi po celém hotelu.

Pláž
S pláží je to trochu horší. Že je cca 10 min od hotelu by tolik nevadilo. Ale pro hotelové hosty chorobný nedostatek lehátek, která jsou sice v ceně, ale nejste-li tam hned po snídani, žádné nemáte. Navíc většina jich je v žalostném stavu.Nějaký kiosek s občerstvením, či přímo bar abys pohledal. O toaletách ani nemluvě. Nejsme nároční, ale pláž nás zklamala.Navíc neudržovaná, špinavá, nevábná. Moře sice čisté, ale při šnorchlování není na co koukat. Škoda. Trochu to pokazilo celý dojem z celkem hezké dovolené.

Jaroslava Nesvadbová, 12.10.2018, Datum pobytu: 30.9. - 7.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Houda Yasmine Hammamet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Celkově jsme byli spokojeni.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme byli spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý,denně uklizený,čisté ručníky.Vše funkční.

Strava
Strava pro nás dostačující,možno se najíst v průběhu celého dne.Personál ochotný.

Služby hotelu
Ubytováni při příjezdu jsme byli okamžitě,jiné služby jsme nepotřebovali.

Pláž
Pláž čistá,chyběl nám plážový bar.Možnost různých vodních sportů.

Ivana J., 10.10.2018, Datum pobytu: 29.9. - 6.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Vincci Marillia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)