Recenze hotelů
Yasmine Hammamet - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 Pohodová dovolenás dobrými službami

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pohodová dovolenás dobrými službami Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velké prostorné pokoje, velké postele, na Afriku nebývalá čistota, terasa, velká koupelna, i když ne dobře odvětraná. Fungující klimatizaci i služby.

Strava
Velmi dobrá i pestrá strava, každý si mohl seskládat několikachodové menu, které se denně částečně obměňovalo

Služby hotelu
Vše v systému fungujícího all inklusive.

Pláž
Písečná pláž, naproti hotelu přes komunikaci, snaží se udržovat, občas řasy nebo tráva, jinak čisto. Služby na pláži nedostatečné, pouze několik druhů nápojů, na jídlo nic.

Tomáš A., 21.08.2019, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Medina Solaria & Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Přijeli jsme z ráje zažili jsme vice zajezdu s vámi ale letošní byl top nenašli jsme nic co by se nám nelíbilo super dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Přijeli jsme z ráje zažili jsme vice zajezdu s vámi ale letošní byl top nenašli jsme nic co by se nám nelíbilo super dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Celkový dojem pozitivní žádný luxus ten jsme nehledaly postele pohodlné a to je hlavní.Lednicka trezor v ceně.Každy den čisto

Strava
Strava výborná pestrá personál hodně příjemný ochotný

Služby hotelu
Nemáme co vytknout ochotni úsměv na tváři pracovití na tolik lidí čistota a pořádek

Pláž
Dostupnost skvělá hotel u pláže o pláž se v rámci možností starali velmi dobře moře čisté jen kousek na začátku tráva

Petr Schorník, 19.08.2019, Datum pobytu: 6.8. - 16.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Concorde Marco Polo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Pres par potizi celkem spojojenost.

  • 4 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pres par potizi celkem spojojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj bohuzel páchl,nefungovala klimatizace,pozdeji ani tv(poustime pouze vecer,jako kulisu),nakonec jsme si vse sami vyresili,delegatka,ani ceske animatorky bohuzel nase problemy neresily,prestoze to slibily.

Strava
Strava pestra,velka spokojenost

Služby hotelu
Celkem dobre, jen problemy resi pomaleji,ale nakonec vyresi.Cistota na pokojich bohuzel v techto zemich zoufala.Vytiraji sice denne,ale myti wc a koupelny neprobehlo ani jednou.

Pláž
Plaz hezka,ale bohuzel pred vstupem do more naplavene velke mnozstvi ras.More spinave a temer denne vlny.

Petra M., 17.08.2019, Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Eldorador Salammbo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,8 1x a naposledy. Neodporúčam tento hotel.

  • 4 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
1x a naposledy. Neodporúčam tento hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistota izby, narýchlo uprataná izba, stolík špinavý ani raz za celú dĺžku nášho pobytu ho neutreli. Vaňa v kúpeľni ani raz nebola umytá iba opláchnutá. Na balkón asi zabudli že majú, ani raz ho neupratali. Manželská posteľ, iba spojené postele, kde pri najmenšom pohybe sa nám postele oddeľovali.

Strava
Raňajky sa stále opakovali. Obedy a večere už boli lepšie, ale čistota stolov katastrofa. Špinavé, lepkavé obrusy. Mali sme problém nájsť čistý stôl, kde to ešte servítky.

Anonym, 17.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 15.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Vincci Marillia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1,4 Tento "hotel" by jste měli vyřadit z nabídky

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 3 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Tento "hotel" by jste měli vyřadit z nabídky Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Špína to především, ručníky a toaletní papír si člověk musel vyřvat, jinak neměl. Úklid 0

Strava
Měla jsem představu z jiných dovolených co znamená all inclusiv. Tady to byla nepovedená závodní jídelna s jídlem na příděl a výraznou preferencí arabských dovolenkářů.

Služby hotelu
Veskrze špatné a jen se mohu ztotožnit se všemi zveřejněnými recenzemi o tomto, vskutku nejhorším hotelu!!!!!!

Pláž
Lidí mnoho, voda plná odpadků a chaluh, přístup na pláž přes komunikaci. Lehátka hrůza a nedostatek, osušky žádné, sprchy na pláži také žádné. Bazen bez čištění, jen v největším provozu vylitý kyblík s jakýmsi "savem"

Liběna Vochozková, 17.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 9.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Safa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Naprosto skvělé. Příště týden nestačí.DOPORUČUJI!!!!!!!!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto skvělé. Příště týden nestačí.DOPORUČUJI!!!!!!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naprosto skvělé.

Strava
Naprosto skvělé.

Služby hotelu
Naprosto skvělé.

Pláž
Více řas, ale kousek dále krásné,čisté moře.

Lenka P., 16.08.2019, Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Concorde Marco Polo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Hotel, restaurace i okolí bazénů bylo krásně udržováno. Všude plno zeleně, palem. Krásné prostředí.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 4 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel, restaurace i okolí bazénů bylo krásně udržováno. Všude plno zeleně, palem. Krásné prostředí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jsou zde dva druhy ubytování, jeden ve starších vilkách a druhý v novější modernější budově. Je zvláštní, že za stejnou cenu bydlí jedna rodina ve starší budově a druhá, která si zájezd objednala ve stejný čas, za stejnou cenu bydlí v modernější lépe vybavené budově. Na pokojích mravenci, ale zabíral na ně náš Diffusil :) Protíkající záchod jsme už ani neřešili :)

Strava
Velký výběr jídel, výborné čerstvé palačinky, lívance, omelety, pizzy. Jen by mohlo být více ovoce, každý den byli jen jablka, blumy, pomeranče a hrušky. Čerstvě krájené červené a žluté melouny byly super.

Pláž
Pláž je hned u hotelu, první dny byla plná chaluh vyplavených z moře, ale pak je traktůrkem zahrabali do písku. Moře bohužel po celou dobu dovolené špinavé, plné chaluh, občas i igelity a cigarety :( Jinak lehátka a slunečníky na pláži super :)

Jitka M., 15.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Eldorador Salammbo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 V Tunisu jsem byla poprvé a když srovnám s jinými zájezdy,tak tento hotel neurazí,ale ani nenadchne.Hodnotila bych ho pro méně náročnou...

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
V Tunisu jsem byla poprvé a když srovnám s jinými zájezdy,tak tento hotel neurazí,ale ani nenadchne.Hodnotila bych ho pro méně náročnou klientelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je v překrásné rozkvetlé zahradě. Samostatný pokoj asi nejhorší,co jsme kde byli.Uklid probíhal každý den,ale v zrcadle jste přes samou šmouhu nic neviděli.Koupelnové baterie byly celé od vodního kamene,kolem vany plíseň.

Strava
Strava dobrá a chutná, velký výběr.Jen to stolování. Čisté příbory jsme hledali po celé jídelně, papírové ubrousky nenajdete vůbec.O dezertní vidličce ani nemluvě. Občas špatně umyté nádobí.

Služby hotelu
Nevyužívali jsme.

Pláž
Pláž pro nás to nejkrásnější z celé dovolené.Velká a čistá,dostatek slunečníků i lehátek.

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 10.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Eldorador Salammbo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)