Recenze hotelů
Yasmine Hammamet - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 Super dovolená

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Úklid by mohl být lepší, hlavně ustlani postelí a prostěradla s peřinami bez zapraných fleků po krvi. Stejně tak zaprané fleky na ručnících a osuškách.

Strava
Úžasná!!!! Všeho dost a velký výběr!!

Služby hotelu
Dobré. Číšníci až na malé výjimky super. Milí, příjemní... Výjimka číšník u bazénu, ten byl otrávený, zpruzelý, asi by si měl najít jinou práci a nedávat najevo, že ho hosté obtěžuji!!

Pláž
Pláž super!!!

Anonym, 15.10.2019, Datum pobytu: 2.10. - 9.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Eldorador Salammbo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolena byla pěkná,všechno jsme měli k dispozici.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena byla pěkná,všechno jsme měli k dispozici. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel má vybornou polohu,do města byly prochazkou 2 kilometry,do staré časti v centru 7 km. Dá se jet I taxikem,kterých všude dost za pár jejich dinárů. K moři je na plaž asi 400 metrů.

Strava
Strava byla opravdu pestra,vybral si opravdu každý. Vždy byl ještě výběr z mnoha druhů zeleninovych salatů,ovoce,olivy,spousta druhu zakusků,zmrzlina. Napoje alko I nealko,vino,kávy.

Služby hotelu
Hotel byl čisty,denně vyměněne ručniky,osušky,uklizeno taky denně. U hotelu jsou z kazde strany bazény,bar s pitim I jídlem,zmrzliny.

Pláž
Plaž byla čistá, každý měl své lehatko I slunečnik. Na plaźi je taky bar s alko I nealko napoji. Vzhledem k tomu,že jsme byli až v řijnu,plaž byla napůl prazdna,takže parada.

Lenka Jahodová, 14.10.2019, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Medina Belisaire & Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

7 fotografií

Celkem: 9,6 bylo to super vse bylo uzasne

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
bylo to super vse bylo uzasne Zobrazit celou recenzi

Ubytování
odpovidalo me predstave a byla jsem velmi spokojena kazdy den vse ciste a uklizene je poznat ze se tomu hodne venuji a je to znat velmi jsem byla spokojena

Strava
od rana az do vecera stale perfektni jak pro deti tak pro dospele

Služby hotelu
celkovy dojem perfekti co jsem potrebovala to bylo neni co vytknout

Pláž
plaz hned u hotelu hlidana lehatka k dispozici byla jsem spokojena nemam co vytknout

Anonym, 09.10.2019, Datum pobytu: 22.9. - 1.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Eldorador Salammbo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolená krásná jen to okolí za branou

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená krásná jen to okolí za branou Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré

Strava
Strava pestrá

Pláž
Pláž pěkná

Jindřich Pastuszek, 07.10.2019, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Eldorador Salammbo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1,4 Se společností invia vše proběhlo v pořádku, co se týče hotelu, rozhodně neodpovídá 4*. Do Tunisu jezdíme pravidelně od 3* a výše a tohle...

  • 2 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Se společností invia vše proběhlo v pořádku, co se týče hotelu, rozhodně neodpovídá 4*. Do Tunisu jezdíme pravidelně od 3* a výše a tohle byl nejhorší hotel, který jsme zažili. Arogantní přístup zaměstnanců, špína, studené a plesnivé jidlo, žádný výběr, pití pouze práškové z automatu na all inclusive, nabídka z automatu fanta, cola, sprite - nefunkční po celých 12 dní., pláž špinavá, neudržovaná, málo lehátek na celý hotel, lehátka zničená, na celý hotel i s bazénem max, 100ks lehátek. Rozhodně nikdy více. Možná dříve tento hotel měl dobrou pověst, ale nyní rozhodně nedoporučuji a to nepatříme k náročným klientům. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po příjezdu jsme rovnou žádali výměnu pokojů, první pokoje neuklizene, špinavé povlečení, rozbita televize, klimatizace, lednice(součást vybavení all incousive nabízené hotelem), po výměně v jednom pokoji sice klimatizace funkční, ale protékající záchod a nefunkční splachování, druhý pokoj po zapnutí klimatizace způsobil potopu na pokoji. Na urgenci recepce již za celý pobyt nereagovala. Lednice pro změnu chyběla úplně, vysvětleno nám bylo, ze jsme v nové části, rekonstrukce v. Roce 2013. Úklid kazastrofa, skoro každodenní dozadovani toaletního papiru, sklenicky žádné, pro dvě osoby pouze jeden ručník. Balkon za cely pobyt neuklizen. Jediné pozitivum, ze na balkoně byl sušák na prádlo.

Strava
Každý den to samé, oběd od 12.30 do 14.00,pokud jste přišli přesně na 12.30 jidlo studené, rýže, jedny těstoviny, pár omáček, jeden druh syru a salamu, pečivo. Stoly neprostrene, spinave ubrusy i sklo, věčně nedostatek talířů, takze jidlo jste si servirovali na dezertní talíř. Radši jsme nakonec každý den chodili jist ven.

Služby hotelu
Velice neochotny personál, pokud jste chtěli kávu z kavovaru, museli jste si zaplatit 4 dinary i pri all inclusive, instantni z mašiny věčně nefunkční jak v jídelně tak na baru. Hned pri příjezdu po vás požadují zaplatit taxu, ještě před tím, než vás vůbec ubytuji.

Pláž
Neudrzovana, rozbitá lehátka i podusky, nedostatek lehátek, na celou plaz ktera je spojena společně s 5*el mouradi, max 35ks. Plážový bar dal od pláže, zachody katastrofa, neuklizene, dveře se nedali zavřít, toaletní papír neexistuje, takze na záchod jedine ve dvou, aby vám druhý člověk podržel dveře.

Monika S., 04.10.2019, Datum pobytu: 20.9. - 1.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: El Mouradi El Menzah

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Ovoce nabízené hotelem 6 fotografií

Celkem: 7,8 hotel je velmi krásný a dobře situovaný.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
hotel je velmi krásný a dobře situovaný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
odpovídalo ceně zájezdu.

Strava
výborná,rozmanitá a velmi chutná,a bylo jí dost,skvělá zmrzlina.

Služby hotelu
na skvělé úrovni,personal příjemný a komunikativní.

Pláž
pláž je veřejná asi 200m od hotelu poměrně neudržovaná,výhodou je hotelový bar,sprchy,a WC.tady bychom uvítali určité zlepšení.

Martin Matějovský, 04.10.2019, Datum pobytu: 18.9. - 25.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Medina Belisaire & Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Super hotel za slušnou cenu

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super hotel za slušnou cenu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi pěkné a čisté

Strava
Bohatá. Velký výběr z mnoha druhů

Pláž
Čistá, pozvolný vstup do moře

Jan H., 04.10.2019, Datum pobytu: 24.9. - 1.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Vincci Marillia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Krásná dovolená

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na solidní úrovni

Strava
Místní ,jen bych doporučoval sebou vzít sůl a pepř a nějaké koření

Služby hotelu
Na velice dobré úrovni

Pláž
Solidní pozvolný sestup do moře ,jen když přijdou chaluhy trochu problém, ale jinak OK

Milan Melišik, 03.10.2019, Datum pobytu: 16.9. - 27.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Eldorador Salammbo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená se nám moc líbila .

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc líbila . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo skvělé.První noc jsme měli velikou bouři a tak se déšť dostal až na pokoj ale hned ráno již byli připraveni a jak někdo odešel na snídani,hned uklízeli.Uklizeno jsme měli každý den i s výzdobou ibiškama.

Strava
Strava pestrá,chutná ,velký výběr a BAMBALOUNI výborné.Vybral si úplně každý.Neslyšela jsem sebemenší kritiku.

Služby hotelu
Služby hotelu byly skvělé. Jediný problém byl,když jsme jeli na výlet do ZOO tak s námi jel delegát,který mluvil jen rusky,ale to asi zajišťuje cestovní kancelář.

Pláž
Pláž je velká,slunečníky a lehátka zdarma.Dva dny jsme se koupat nemohli,protože byly velké vlny ,ale bazén byl taky skvělý.Byli jsme i u bazénu s tobogány a tam jsme si fakt užili

Danuše Nováková, 03.10.2019, Datum pobytu: 21.9. - 27.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Eldorador Salammbo

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Ocekavani splnena, dovolena super:-)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ocekavani splnena, dovolena super:-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vse lze vzdy vykomunikovat, cistota nadevse, sluzby fajn, personal obsluhy super.

Strava
Neni co vytknout :-)

Služby hotelu
Debata na recepci na trikrat nejmene, pokud neco chcete, ale jinak pohoda.

Pláž
Plaz pres cestu, pristup fajn, my se trefili po bouri, takze pak naplaveniny, ale my tam jeli za MOREM! :-) takze velka spokojenost.

Gabriela Nová, 03.10.2019, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: El Mouradi Hammamet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)