Recenze hotelů
Tunis - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Hotel bol velmi pekne zariadeny, izby ciste priestranne, strava vyborna, prostredie velmi pekne vid, foto

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel bol velmi pekne zariadeny, izby ciste priestranne, strava vyborna, prostredie velmi pekne vid, foto Zobrazit celou recenzi

Lucia V., 02.06.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Bel Azur

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

8 fotografií

Celkem: 8,8 Hotel musím ohodnotit velmi kladně. Po přečtenych recenzích tady jsme jeli s velkou obavou, a musím říct, ze jsme byli velmi mile...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel musím ohodnotit velmi kladně. Po přečtenych recenzích tady jsme jeli s velkou obavou, a musím říct, ze jsme byli velmi mile překvapeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Neříkám, ze by bylo ubytováni perfektní, ale na přepsání bylo vyhovující. Uklízečka občas zapomněla vyměnit ručníky, ale jinak bylo čisto. Klimatizace fungovala na jedničku, voda tekla a nic jiného jsme nepotřebovali.

Strava
Strava velmi dobra. Snídaně se opakovalo stále dokola. Obědy a večeře vynikající. Byly ryby, kuřata, kachna, jehneci a dokonce i vepřové, které oni vůbec nejedí . Priloha brambory, kaše, ryze na mnoho způsobu, kuskus i bramboracky. Byla i grilování zelenina , piza a dortiky. Z ovoce byl jenom meloun a také byla zmrzlina. Pití bylo velmi dobre, i pivo.

Služby hotelu
Cely den je pro vás připraven program. Animatori byli skvělí , uměli i česky . A hlavně nebyli vtiravi. Hotel nabízí mnoho placených služeb například: výlet pirátskou lodi , vel bloudí karavana nebo na koni, výlet na ctyrkolkach. Na těch jsme byli my a je to super. Ty peníze za to fakt stojí. Nejhorší v hotelu je asi bazén se skluzavkami, neboť slouží jako veřejné koupaliště a odpoledne je tam hlava na hlavě. Cestovka vůbec nezmiňuje, ze jsou tobogany pustene jen asi 2 hod. Dopoledne a 3 hod. Odpoledne.

Pláž
Pláž je pěkná. Lehátek je dost a jsou nova, opravdu tam není jediné rozbité. Na plazi je moc a moc škebli. Ještě jsem takové množství nikdy neviděla . Pití je jen nealko v kelimcich, ale studené , takže super.

Anonym, 20.08.2014, Datum pobytu: 29.7. - 9.8.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Caribbean World Gammarth

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 8 Dovolenou jsme si užili. Nic nám nechybělo. O zábavu bylo postaráno a celkový dojem je moc příjemný

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili. Nic nám nechybělo. O zábavu bylo postaráno a celkový dojem je moc příjemný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Celý komplex je krásný a útulný.Pokoj vypadal krásně, nic nebylo zničené, ale nefungovali lampičky u postelí a u zrcadla. Když už přišli uklizečky tak bylo vše v pořádku ale né vždy přišli. Klimatizace super ale nelze opomenout nález 3 velkých švábů u postelí a v koupelně.

Strava
Hlad jsme neměli, jídla byla spousta. Snack a snídaně byli každý den stejný:/ nejlepší z celého dne byli večeře.

Služby hotelu
Byli jsme spokojeni.Super animátoři. Doporučujeme využít tam nabízené výlety jako čtyřkolky, velbloudy a koně. V místním obchůdku se (značkovým) zbožím pořádně smlouvejte... např kabelku ze 185 euro na 25 euro :)

Pláž
Pláž čistá,dostatek lehátek a slunečníků. Moře mělké plné mušlí , krabů a medúza se taky někdy ocitne. Šnorchlování si také užijete když nejsou vlny. Lidí na pláži moc nebylo a místní spíše na vedlejší pláži. Vytknout můžu miniaturní okýnko které vydávalo jen ananasovou limonádu fantu a kolu bez jakéhokoliv občerstvení a na pláži mi velmi chyběli sprchy.

Anonym, 19.08.2014, Datum pobytu: 7.8. - 18.8.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Caribbean World Gammarth

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 4,4 Dovolená za tyto peníze rozhodně nestojí. Jediné dobré na pobytu bylo jídlo. Animátoři se snaží, ale umí jenom 3 fráze v 5 jazycích.V...

  • 3,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 4 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená za tyto peníze rozhodně nestojí. Jediné dobré na pobytu bylo jídlo. Animátoři se snaží, ale umí jenom 3 fráze v 5 jazycích.V bazénu se koupou místní lidé, v jídelnách se stravují také. Jak bych nazval celý hotel? Veřejné koupaliště s možností přespání a stravování za příšernou cenu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je hodnoceno jako příšerné. Náš pokoj byl průmerný, ovšem klimatizace nefungovala jak měla, dveře do koupelny nešly zavřít, byla rezavá sprcha a umyvadlo, prostěradlo jsme někdy nedostaly, protože byl nedostatek.

Celkově za ubytování **+

Strava
Strava je chutná, kromě toho, že všechny jídla jsou pikantní od brambor po kuřecí maso. Pikantní, ale dobrá. Pro děti to je tedy hrůza, ale dá se vybrat jídlo pro děti, které je odděleno.

Ráno - Palačinky - s čokoládou, vajíčka, místní koblihy, zavináče.

Oběd - Grilovaná ryba, maso, zeleniny, americké brambory, vajíčková nádivky, norm. brambory. Deserty - dorty, zákusky.

Večeře - Grilovaná ryba, brambory, palačinky - s čokoládou.

Celkově je strava jeden velký koloběh s občasnými změnami. Pokud ale jednou ochutáte, tak máte vybráno na celý pobyt.

Za stravu celkově ****

Služby hotelu
Služby hotelů jsou průměrné. Výlet na Saharu, projetí na velbloudech, koních po pláži, zapůjčení čtyřkolek, kajak - zdarma na pláži (plastový), dále surfing, loď táhnoucí kruh apod.

Celkově za služby ***

Pláž
Na pláži chybí dostatek lehátek. Bar na pláži je otřesný! Jste tam vytlačování.. máte malý výdejní pult na pití, a místní lidé si za peníze mohou zakoupit alkohol, který vy jako All inclusive nedostanete. Pokud jim nabídnete peníze za alkohol jako normální místní lidé, podívají se vám na náramek a ženou vás k vašemu pultu! Na pláži chybí volejbal nebo jiný plážový sport. Pláž je v celku prázdná.

Za pláž celkově **

Anonym, 05.08.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Caribbean World Gammarth

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (1)

Celkem: 9,2 My jsme si dovolenou opravdu užili a to i přes velmi skromné ubytování,které nás zprvu velmi překvapilo. Avšak denně jsme měli...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
My jsme si dovolenou opravdu užili a to i přes velmi skromné ubytování,které nás zprvu velmi překvapilo.

Avšak denně jsme měli uklizeno,čisté ručníky,vytřeno,ustláno,složená pyžámka,nebylo nač si stěžovat.

Jídlo velmi chutné,pravda snídaně trochu chudší,ale obědy i večeře velmi bohaté.Měli jsme štěstí i na

slušnou a ochotnou obsluhu.Ale jak já říkám,vše je v lidech.My se snažili být vstřícní a usměvaví a tak se k nám chovali i místní.Moře bylo čisté,ale byly dost vysoké vlny a trochu větrno.V tom vedru to ale vůbec nevadí.Co se týče animátorů tak spokojenost.Opravdu se velmi snažili.A mě nenapadá nač bych si stěžovala.Snad jen,že bych uvítala více obchůdků v areálu a také na pláži více a funkčních lehátek,to tedy byla fakt katastrofa.Také bylo překvapující velké množství místních v areálu,což vadilo hlavně v bazénech a na skluzavkách.Celkově řečeno,nic nóbl,ale příjemno a za slušnou cenu !!! Nám se tu líbilo.A tak chci také touto cestou poděkovat za vstřícné a vynikající jednání internet.obchodu,která nám při hledání dovolené byla nápomocna a dovču nám pomohla vybrat "na míru " ! DÍKY !!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Celý areál by potřeboval zrenovovat,což údajně dle místních má nastat.Je opravdu rozsáhlý,ale tak trochu zchátralý a je to škoda,byl by opravdu moc hezký.A pro upřesnění,nejedete do hotelu,ale do bungalovů.

Pokojíky jsou velmi skromně zařízené,ale my měli štěstí,že nám fungovalo vše.Úklid byl vážně na jedničku.

Pokoje by chtěly zmodernizovat !!!!

Strava
CHUTNÁ! Snídaně spíše kontinentální,ale každý si vybere.Obědy a věčeře opravdu bohaté.Snad by bylo

dobré přidat více ovoce.Byly jen melouny, červené a žluté a broskve,takže tady by to chtělo přidat.Výborný

tu byl zapečený špenát se sýrem,různě zapečená zelenina,bramborová kaše - opravdická. Ryby,maso,kuře,

hranolky,saláty ,ba i pizza.Opravdu dobrý výběr.

Služby hotelu
Na personal jsme si opravdu nemohli stěžovat.CHoval se k nám mile.Animátoři byli zábavní.A tu svou zábavu si tu našel každý pokud chtěl.Velmi doporučuji jízdu na čtyřkolkách,stojí to za to.

Pláž
Pláž je písčitá a bylo zde spoustu krásných mušliček.CHaluhy žádné !!! Byly zrovna dost velké vlny.Pro nás to bylo k naší radosti.Bylo také poměrně větrno,což někomu být příjemné nemusí,ale v tom vedru ...!!!

Ovšem lehátka na pláži KATASTROFA !!!!! A také bar na pláži by se mohl zlepšit,opravdu nic moc vábného.

Helena Kalinová, 02.09.2013, Datum pobytu: 4.7. - 15.7.2013
Oblast: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Caribbean World Gammarth

Byla tato recenze užitečná? Ano (12) Ne (0)

Vchod do hotelu 12 fotografií

Celkem: 8,4 Na dovolenou jsem si jela hlavně odreagovat a načerpat silu s celou rodinou děti 3 a 8 let a dostali jsme mnohem více než jsme...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Na dovolenou jsem si jela hlavně odreagovat a načerpat silu s celou rodinou děti 3 a 8 let a dostali jsme mnohem více než jsme čekali:-))

Byli jsme celkově spokejeni byla to naše 3. dovolena v Tunisku a zde se nám líbilo nejvíce nehledaly jsme nedostatky které tam byly ale nijak závažné abychom si nechali pokazit dovolenou.

Na toboganech se vyřádili úplně všichni, lehátka u bazénu jako všude nutné rezervovat ručníky jinak nenajdete odpol více jak 1 volné:-(( ale voda čistá byla vidět i po ránu kontrola a měřili stav vody, drinky ala muskat a cola nebo vodka a cola kdykoli a i pivo pry ušlo:))

Dokonce zde byli i 2 české animatorky takže miniklub take super:)

V hotelu bylo hodně Čechu ale díky tomu se nám zde líbilo víc protože jsme byli super banda. Přeji všem stejně pohodovou dovču a já mohu říct že bych se vrátila:-))

Jen doporučuji do 25.7. v ten den tam začínají prázdniny a byl znát nárust arabskych dětí u bazénu do té doby se objevovali jen odpoledne. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
My měli každy den uklizeno i ustlano a čisté ručníky, všude čisto, koupelna s vanou, klima. jen 1 okno do ulice ale vše nam vynahradila poloha pokoje velmi blízko bazenu jídelny....

Strava
Mě chutnalo velice denně jasmínová ryže , těstoviny, špagety - ostřejší, pizza, hranolky, lasaně, pečené nebo vařené brambory, hranolky, občas br. kaše pak denně ryby , lečo a zeleninové omáčky z paprik a rajčat,často kuře vyborné salaty dortiky, melouny broskve , zmrzlina asi 5x za pobyt, žádné zažívací problémy:-))

k snídani denně vařené vejce, salam ala junior, palačinky s čokoladou, kakao - dobre, sladke pečivo, občas volske oko nebo omeleta, denne i teplé lečo, marmelady.....

Služby hotelu
Trochu pomalejší přístup na recepci a při výměně peněz

Animatoři super

V barech obslouží také na pohodu.....

V jídelně doplnováni, odklízení ze stolu a připrava stolu, talíře vždy po ruce......no problemo:)

Aktivni dovča furt se něco dělo beach volejbal, vodni polo, petang, lukostřelba , airobic, zumba.,.

Pláž
Pláž hezká, lehátka akorát moc lidí tam nechodilo nebo aspon my....moře bezva občas vlny, celkem čisté

Bar na pláži nic moc ale stejně je člověk rád že mu tam nalijí studene nealko pití a nemusí k hotelu asi 200m....:)

Anonym, 29.07.2013, Datum pobytu: 15.7. - 25.7.2013
Oblast: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Caribbean World Gammarth

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 3,8 Pocity velmi rozporuplnné. Celkově spíš zklamání. Nejsem náročný klient a nebyla to moje první cesta do podobné destinace. Hlavní a...

  • 4 Ubytování
  • 6 Strava
  • 2 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Pocity velmi rozporuplnné. Celkově spíš zklamání. Nejsem náročný klient a nebyla to moje první cesta do podobné destinace. Hlavní a největší problém je s cestovní kalnceláří. Jako největší problém vidím v tom, že nás posadili do mikrobusu s mistním řidiček, který nerozuměl anglicky a ten nás na místo vezl. Na místě nás vyložil a tam nás opět čekal jen místní personál. Pracovník hotelu nás bez jediného slova dovedl k pokoji. Neměl ani nejmenší zájem pomoct s kufry (měla jsem sebou dvě malé děti). U dveří pokoje se otočil a odešel. Absolutně nám nevysvětlil vůbec nic. Netušili jsme jak otevřít místní patent dveří, ani pustit klimatizaci. Odchytli jsme místní uklizečky, které nám za bakšiš pomohly. Pokoj, byl opravdu víc než skromný. Ještě jsme na tom byli dobře oproti tomu co jsme vyslechli od ostatních ubytovaných. Protékající záchod, špinavé a mokré ručníky a nesvítící světla, byla maličkost oproti švábům, a chybějícímu prkýnku u ostatních pokojů. Vzhledm k tomu, že je to obrovský komplex, vydali jsme se na průzkum kde se vlastně najíst. Nikdo nás pochopitelně neinformoval. V hotelu je ubytováno velké množství arabů (ženy v burkách a váleční invalidové). Pochopitelně jsme se nejdřív snažili nacpat do arabské jídelny, kde nás poslali pryč. Také večer nám bylo divné proč na nás všichni zírají, když jsme si sedli v arabské části baru. Prostě nám nikdo nic neřekl. Na druhý den jsme zjišťovali info od ostatních ubytovaných. Hotel mohl být dřív opravdu hezký, dnes už spíš vybydlený. Obecně je problém s ručníky a jak je vůbec získat a také lehátka na pláži jsou v dezolátním stavu a je jich málo. Celou ponurou atmosféru zachraňují velmi příjemní animátoři. Ostatní personál je většinou neochotný a nepříjemný. Moře opravdu krásné, jen občas špinavá pláž a bazény a klouzačky si děti užili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velmi skromné, světla opravili po urgenci, protékal záchod. Velký problém je v tom, že není kde sušit plavky.

Strava
Strava dobrá, řekla bych průměr. Dalo se vybrat, děti se neustále cpali hranolkama na ostatní jídla neměli moc odvahu.

Služby hotelu
Hotelové bazény dobré, jen zápach a plíseň na schůdkách to trochu kazila. Animátoři zaslouží velkou pochvalu.Ostatní personál neochotný.

Pláž
Opravdu hezké moře i na plavání, jen chyběla lehátka na pláži. Občas večer vlny donesly odpadky a špínu, ale o kousek dál už to bylo ok.

Markéta Uhlířová, 17.07.2013, Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2013
Oblast: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Caribbean World Gammarth

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

animační večer 2 fotografie

Celkem: 10 Nejlepší dovolená, kterou jsem zažila. Nádherné místo s krásnou zahradou a pláží. Všem doporučuji dvoudenní výlet po památkách včetně...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejlepší dovolená, kterou jsem zažila. Nádherné místo s krásnou zahradou a pláží.

Všem doporučuji dvoudenní výlet po památkách včetně jízdy v džípech po poušti. Nezapomenutelný

zážitek! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování normální, každý den úklid, krásný výhled na moře, denně doplněná lednička.

Strava
Vynikající, všeho dost. Obědy téměř na pláži. Spousta úžasných zákusků, odpolední palačinky.

No jen jsme se přejídali.

Služby hotelu
Normální.

Pláž
Krásná, písčitá. Každý den uklizená. Jediná pláž i s palmami.

Veronika Vaňhová, 29.05.2013, Datum pobytu: 8.9. - 18.9.2011
Oblast: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Paradis Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (11) Ne (0)

Celkem: 7,6 Moc hezká dovolená. Byly jsme v Tunisu už po třetí a opět spokojenost. klidně bych se do tohoto hotelu vrátila. Ideální pro rodiny s...

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Moc hezká dovolená. Byly jsme v Tunisu už po třetí a opět spokojenost. klidně bych se do tohoto hotelu vrátila. Ideální pro rodiny s dětmi. Integrované brouzdaliště , tobogány. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme dostali ihned po příjezdu. Nosič vám ukáže pokoj a pomůže s kuframa. Pokoje jsou menší, ale uklizené bylo každý den. Pokud uklizečkám dáte nějaké malé všimné, tak to vám nadělají z prostěradel labutě apod. My měli sebou 1,5 leté dvojčata a úplně v pohodě. Postýlek je dost.

Dostali jsme pokoj z výhledem na bazén s barem, supr. Vůbec jsme neslyšeli večerní animace, takže dětičky nic nerušilo. Nevím jak vy,ale já se chodím na pokoj pouze vyspat. Takže mě stačí čistě povlečená postel. Pokud budete hledat mouchy určitě je najdete, starší vybavení apod.

Strava
Perfektní. Snídaně se teda opakují - vajíčka na několik způsobů, párky, salám 2 druhy, sýry. Hory zeleniny a salátů. Na večeři přitáhnou mečouny nebo žraloka a porcují ho před vámi a dají na gril. Těstoviny 4 druhy + omáčky, 2 druhy polévky, hranolky, brambory na několik způsobů. Maso většinou kuřecí. Pizza po celý den a ty jejich zákusky!!!!! Určitě nezhubnete, vybere si každý. Zmrzliny kolik kdo sní. All inclusive od 9-24h. V každém baru si můžete vyzvednout balenou vodu.

Služby hotelu
Moc příjemné je, že u každého bazénu i na pláži je malá jídelna a můžete jíst tam. Nemusíte chodit do hlavní jídelny.

Animátoři se o vás starají celý den, v recepci jsou ochotní, číšníci bez problémů.

Vyřádíte se na tobogánech.

Jenom se připravte na hlučnou ruskou a polskou klientelu. Těch je tam teda dost.

Pláž
Mají míň letátek, ale dejte pohůnkovi u bazému nebo na pláži nějaké malé všimné a budete mít lehátko připravené každý den. K moři jsme moc nechodili, máme malé děti ale pláže klasika v Tunisu. Otravní obchodníci, píseček je jemný, rybky neuvidíte,sem tam trávy, ale bylo uklizeno - je to Tunis ne Egypt.

Anonym, 24.09.2012, Datum pobytu: 11.9. - 18.9.2012
Oblast: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Marhaba

Byla tato recenze užitečná? Ano (11) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: Jedná se o dovolenou spíše pro rodiny s dětmi. Moře je 150m od hotelu. Hotel má 2 bazény 1. je 50m a další je spíše pro děti. Tobogány...

Úvodní shrnutí
Jedná se o dovolenou spíše pro rodiny s dětmi. Moře je 150m od hotelu. Hotel má 2 bazény 1. je 50m a další je spíše pro děti. Tobogány jsou zadarmo. Jsou zde skvělí animátoři (Speedy,Pipo,Rico,Bobo,..). Nejvíce zde jezdí poláků, čechů, francouzů, italů, němců a nejméně otravných rusů. Cesta od letiště Enfindha trvala 1h 55minut s mezi počkáním na hotelu Borj Cedria který je od letiště vzdálený 30minut. My jsme letěli z Brna do Endindhy a vraceli jsme se s mezi přistáním na Djerbě, takže let i s čekáním byl delší o 2 hodiny. Bohužel CSA nelétají do Tunisu což je škoda nebo to je vzálené od Gammarthu 20km. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je skromné, prostě jak v Africe. Žádný luxus zde nehledejte. Pro 3 osoby je normální pokoj a pro 4 osoby je apartmán, který už nemá sprchu ale vanu a o jeden pokoj více se zašupovacími dveřmy. Klimatizace byla zezačátku trochu porouchané, pak nám ji servismani zpravili. Na pokoji je televize, ale jenom někde vám dají ovladač, za celou dobu jsem jí pustil jenom 1x a to v den kdy jsme přijeli abych zkontroloval že vše je OK.

Strava
Co se týče ohledně stravy tak tady mají málo měkkých mas, všechno je tvrdé. Můžete si vybrat zhodně druhů jídel v každý den stravy. Nejlepší mi chutnaly palačinky a omelety:)) Pití zde je velice sladké, v hotelu vám nabídnou od alkoholu až po nejvíce chtěné koktejly a popcorn. Čepují zde bezalkoholové nápoje Colu, Sprite, Fantu a sodu dále taky vodu. Hlavní bar se zavírá v 23:00, nachází se zde také jeden placený bar a u druhého bazénu má soukromník stánek kde prodává hamburgry a hranolky včetně pití.

Služby hotelu
Zadarmo zde máte kánojink, windsurfing. Za 35TND 1 osoba na čtyřkolce a za 50TND pro 2 osoby. Dále je zde půjčovna skůtru a tahání na padáku lodí. Animační programy začínají každý večer od 22:00 do 23:00 a občas je i delší program do 23:30. Nachází se zde i Maurská kavárna která vám nabídne báječné kafé a vodní dýmku (8TND).

Pláž
Pláž je velká ale je zde málo deštníků. Písek je po chvilce úplně vřelý. Moře je zde hodně slané a minimálně průzračné. Vlny zde chytíte až k večeru. Na pláži se nachází bar, otevřený od 1.7. do konce sezóny.

Celkový dojem
Dovolenou jsme si užili, byl jsem zde s matkou a s mladší sestrou. Doporučuji to rodinám s dětmi. Hodně tunisanů jsou vlezlí, ale někteří přátelští. Horko je zde opravdu obrovské. S dovolené mám skvělý pocit, ale tahle dovolené je spíše pro méně náročné lidi pro bydlení, ale přece zde jdete jenom přespat.

Anonym, 05.08.2012, Datum pobytu: 25.7. - 5.8.2012
Oblast: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Caribbean World Gammarth

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Dvůr kde budete bydlet. 5 fotografií