Recenze hotelů
Tunis - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Na dovolenke sme neboli spokojni ... Delegatom, ani na letisku...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Na dovolenke sme neboli spokojni ... Delegatom, ani na letisku... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobrý

Strava
Super

Služby hotelu
Čistota hotela

Pláž
Čistota na plazí

Alica Vesztegová, 16.08.2019, Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Paradis Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolenka sa nám vcelku páčila až na niekoľko detailov ale to asi patrí k arabskému svetu. Absolvovali sme fakultatívny výlet do Kartága...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka sa nám vcelku páčila až na niekoľko detailov ale to asi patrí k arabskému svetu.

Absolvovali sme fakultatívny výlet do Kartága spojený s mestom Sidi bu Said musím vysloviť poďakovanie skvelej delegátke Eme jej sprevádzanie a znalosti krajiny nám veľmi pomohlo spoznať Tunisko. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel starší bolo vidieť opotrebovanosť zariadenia, vybavenia kúpeľne zo stien občas opadávala omietka. Dvere do kúpeľne nám nešli zatvoriť trikrát sme to nahlásili na recepcii potom sme to už vzdali. Upratovanie a čistota hotela bola v poriadku.

Strava
Strava pestrá každý deň bolo z čoho vyberať. Bolo vidieť vplyv francúzskej kuchyne toľko sladkého pečiva na raňajky sme nemali ani v Turecku v 5 hviezdičkovom hoteli a veľa dusenej rozmanitej zeleniny.

Služby hotelu
Obsluha v hoteli bola veľmi milá ochotná. Super animátori celý deň ich bolo vidieť a počuť. Plážový volejbal 2x denne. Aqua aerobic v mori aj bazéne. Zumba, vodné polo. Večerné programy pre deti aj dospelých.

Trocha mi chýbali nápojové automaty na nealko nápoje. Za všetkým sa muselo čakať v rade jedinom bare.

Pláž
Pláž piesková super pozvoľný prístup do mora. Zrána zvyčajne more bez vĺn poobede sa viac rozvlnilo. Škoda že posledné 3 dni dovolenky more naplavilo neskutočné množstvo trávy na pobrežie a pokazilo tak prístup do mora. Neviem ako to riešia inde ale v tomto hoteli s tým neurobili vôbec nič.Prikladám foto na porovnanie pláže.

Na pláži lehátka trocha staršie niektoré sa skoro nedali použiť boli vyležané našťastie tých použiteľných bol dostatok. Služba na pláži si všímala tak rusov, nemcov a francúzov oni mali vždy nachystané lehátka v prvých dvoch radoch. Ostatní si museli lehátka rozkladať sami.

Mária P., 02.08.2019, Datum pobytu: 16.7. - 30.7.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Paradis Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Pláž a vstup do mora čisté 3 fotografie

Celkem: 7,8 Veľmi spokojný s delagatmi a sprievodcami zájazdu. Vysoká kvalita služieb na hotely (čašnici, barmani).

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Veľmi spokojný s delagatmi a sprievodcami zájazdu. Vysoká kvalita služieb na hotely (čašnici, barmani). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel pôsobil veľmi pekne a čisto ale boli sme veľmi sklamaný z izby. Veľmi veľký zach na izbe, vlhko a kúpeľňa bola za plesnena.

Strava
Strava bola výborná.

Služby hotelu
Vysoká kvalita služieb všetci boli k nám veľmi milý a pozorný.

Pláž
More bolo špinavé nielen z burok ale aj kopec odpadkov. Pláž bola upravená. Len nám chýbal bar, ktorý síce bol napísaný ale bol spoplatnený.

Anna Šusteková, 12.07.2019, Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Paradis Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Hotel bol velmi pekne zariadeny, izby ciste priestranne, strava vyborna, prostredie velmi pekne vid, foto

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel bol velmi pekne zariadeny, izby ciste priestranne, strava vyborna, prostredie velmi pekne vid, foto Zobrazit celou recenzi

Lucia V., 02.06.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Bel Azur

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

8 fotografií

Celkem: 8,8 Hotel musím ohodnotit velmi kladně. Po přečtenych recenzích tady jsme jeli s velkou obavou, a musím říct, ze jsme byli velmi mile...

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel musím ohodnotit velmi kladně. Po přečtenych recenzích tady jsme jeli s velkou obavou, a musím říct, ze jsme byli velmi mile překvapeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Neříkám, ze by bylo ubytováni perfektní, ale na přepsání bylo vyhovující. Uklízečka občas zapomněla vyměnit ručníky, ale jinak bylo čisto. Klimatizace fungovala na jedničku, voda tekla a nic jiného jsme nepotřebovali.

Strava
Strava velmi dobra. Snídaně se opakovalo stále dokola. Obědy a večeře vynikající. Byly ryby, kuřata, kachna, jehneci a dokonce i vepřové, které oni vůbec nejedí . Priloha brambory, kaše, ryze na mnoho způsobu, kuskus i bramboracky. Byla i grilování zelenina , piza a dortiky. Z ovoce byl jenom meloun a také byla zmrzlina. Pití bylo velmi dobre, i pivo.

Služby hotelu
Cely den je pro vás připraven program. Animatori byli skvělí , uměli i česky . A hlavně nebyli vtiravi. Hotel nabízí mnoho placených služeb například: výlet pirátskou lodi , vel bloudí karavana nebo na koni, výlet na ctyrkolkach. Na těch jsme byli my a je to super. Ty peníze za to fakt stojí. Nejhorší v hotelu je asi bazén se skluzavkami, neboť slouží jako veřejné koupaliště a odpoledne je tam hlava na hlavě. Cestovka vůbec nezmiňuje, ze jsou tobogany pustene jen asi 2 hod. Dopoledne a 3 hod. Odpoledne.

Pláž
Pláž je pěkná. Lehátek je dost a jsou nova, opravdu tam není jediné rozbité. Na plazi je moc a moc škebli. Ještě jsem takové množství nikdy neviděla . Pití je jen nealko v kelimcich, ale studené , takže super.

Zuzana Lancová, 20.08.2014, Datum pobytu: 29.7. - 9.8.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Caribbean World Gammarth

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 8 Dovolenou jsme si užili. Nic nám nechybělo. O zábavu bylo postaráno a celkový dojem je moc příjemný

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili. Nic nám nechybělo. O zábavu bylo postaráno a celkový dojem je moc příjemný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Celý komplex je krásný a útulný.Pokoj vypadal krásně, nic nebylo zničené, ale nefungovali lampičky u postelí a u zrcadla. Když už přišli uklizečky tak bylo vše v pořádku ale né vždy přišli. Klimatizace super ale nelze opomenout nález 3 velkých švábů u postelí a v koupelně.

Strava
Hlad jsme neměli, jídla byla spousta. Snack a snídaně byli každý den stejný:/ nejlepší z celého dne byli večeře.

Služby hotelu
Byli jsme spokojeni.Super animátoři. Doporučujeme využít tam nabízené výlety jako čtyřkolky, velbloudy a koně. V místním obchůdku se (značkovým) zbožím pořádně smlouvejte... např kabelku ze 185 euro na 25 euro :)

Pláž
Pláž čistá,dostatek lehátek a slunečníků. Moře mělké plné mušlí , krabů a medúza se taky někdy ocitne. Šnorchlování si také užijete když nejsou vlny. Lidí na pláži moc nebylo a místní spíše na vedlejší pláži. Vytknout můžu miniaturní okýnko které vydávalo jen ananasovou limonádu fantu a kolu bez jakéhokoliv občerstvení a na pláži mi velmi chyběli sprchy.

Anonym, 19.08.2014, Datum pobytu: 7.8. - 18.8.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Caribbean World Gammarth

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 4,4 Dovolená za tyto peníze rozhodně nestojí. Jediné dobré na pobytu bylo jídlo. Animátoři se snaží, ale umí jenom 3 fráze v 5 jazycích.V...

  • 3,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 4 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená za tyto peníze rozhodně nestojí. Jediné dobré na pobytu bylo jídlo. Animátoři se snaží, ale umí jenom 3 fráze v 5 jazycích.V bazénu se koupou místní lidé, v jídelnách se stravují také. Jak bych nazval celý hotel? Veřejné koupaliště s možností přespání a stravování za příšernou cenu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je hodnoceno jako příšerné. Náš pokoj byl průmerný, ovšem klimatizace nefungovala jak měla, dveře do koupelny nešly zavřít, byla rezavá sprcha a umyvadlo, prostěradlo jsme někdy nedostaly, protože byl nedostatek.

Celkově za ubytování **+

Strava
Strava je chutná, kromě toho, že všechny jídla jsou pikantní od brambor po kuřecí maso. Pikantní, ale dobrá. Pro děti to je tedy hrůza, ale dá se vybrat jídlo pro děti, které je odděleno.

Ráno - Palačinky - s čokoládou, vajíčka, místní koblihy, zavináče.

Oběd - Grilovaná ryba, maso, zeleniny, americké brambory, vajíčková nádivky, norm. brambory. Deserty - dorty, zákusky.

Večeře - Grilovaná ryba, brambory, palačinky - s čokoládou.

Celkově je strava jeden velký koloběh s občasnými změnami. Pokud ale jednou ochutáte, tak máte vybráno na celý pobyt.

Za stravu celkově ****

Služby hotelu
Služby hotelů jsou průměrné. Výlet na Saharu, projetí na velbloudech, koních po pláži, zapůjčení čtyřkolek, kajak - zdarma na pláži (plastový), dále surfing, loď táhnoucí kruh apod.

Celkově za služby ***

Pláž
Na pláži chybí dostatek lehátek. Bar na pláži je otřesný! Jste tam vytlačování.. máte malý výdejní pult na pití, a místní lidé si za peníze mohou zakoupit alkohol, který vy jako All inclusive nedostanete. Pokud jim nabídnete peníze za alkohol jako normální místní lidé, podívají se vám na náramek a ženou vás k vašemu pultu! Na pláži chybí volejbal nebo jiný plážový sport. Pláž je v celku prázdná.

Za pláž celkově **

Anonym, 05.08.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Caribbean World Gammarth

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (1)

Celkem: 9,2 My jsme si dovolenou opravdu užili a to i přes velmi skromné ubytování,které nás zprvu velmi překvapilo. Avšak denně jsme měli...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
My jsme si dovolenou opravdu užili a to i přes velmi skromné ubytování,které nás zprvu velmi překvapilo.

Avšak denně jsme měli uklizeno,čisté ručníky,vytřeno,ustláno,složená pyžámka,nebylo nač si stěžovat.

Jídlo velmi chutné,pravda snídaně trochu chudší,ale obědy i večeře velmi bohaté.Měli jsme štěstí i na

slušnou a ochotnou obsluhu.Ale jak já říkám,vše je v lidech.My se snažili být vstřícní a usměvaví a tak se k nám chovali i místní.Moře bylo čisté,ale byly dost vysoké vlny a trochu větrno.V tom vedru to ale vůbec nevadí.Co se týče animátorů tak spokojenost.Opravdu se velmi snažili.A mě nenapadá nač bych si stěžovala.Snad jen,že bych uvítala více obchůdků v areálu a také na pláži více a funkčních lehátek,to tedy byla fakt katastrofa.Také bylo překvapující velké množství místních v areálu,což vadilo hlavně v bazénech a na skluzavkách.Celkově řečeno,nic nóbl,ale příjemno a za slušnou cenu !!! Nám se tu líbilo.A tak chci také touto cestou poděkovat za vstřícné a vynikající jednání internet.obchodu,která nám při hledání dovolené byla nápomocna a dovču nám pomohla vybrat "na míru " ! DÍKY !!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Celý areál by potřeboval zrenovovat,což údajně dle místních má nastat.Je opravdu rozsáhlý,ale tak trochu zchátralý a je to škoda,byl by opravdu moc hezký.A pro upřesnění,nejedete do hotelu,ale do bungalovů.

Pokojíky jsou velmi skromně zařízené,ale my měli štěstí,že nám fungovalo vše.Úklid byl vážně na jedničku.

Pokoje by chtěly zmodernizovat !!!!

Strava
CHUTNÁ! Snídaně spíše kontinentální,ale každý si vybere.Obědy a věčeře opravdu bohaté.Snad by bylo

dobré přidat více ovoce.Byly jen melouny, červené a žluté a broskve,takže tady by to chtělo přidat.Výborný

tu byl zapečený špenát se sýrem,různě zapečená zelenina,bramborová kaše - opravdická. Ryby,maso,kuře,

hranolky,saláty ,ba i pizza.Opravdu dobrý výběr.

Služby hotelu
Na personal jsme si opravdu nemohli stěžovat.CHoval se k nám mile.Animátoři byli zábavní.A tu svou zábavu si tu našel každý pokud chtěl.Velmi doporučuji jízdu na čtyřkolkách,stojí to za to.

Pláž
Pláž je písčitá a bylo zde spoustu krásných mušliček.CHaluhy žádné !!! Byly zrovna dost velké vlny.Pro nás to bylo k naší radosti.Bylo také poměrně větrno,což někomu být příjemné nemusí,ale v tom vedru ...!!!

Ovšem lehátka na pláži KATASTROFA !!!!! A také bar na pláži by se mohl zlepšit,opravdu nic moc vábného.

Helena Kalinová, 02.09.2013, Datum pobytu: 4.7. - 15.7.2013
Oblast: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Caribbean World Gammarth

Byla tato recenze užitečná? Ano (12) Ne (0)

Vchod do hotelu 12 fotografií

Celkem: 8,4 Na dovolenou jsem si jela hlavně odreagovat a načerpat silu s celou rodinou děti 3 a 8 let a dostali jsme mnohem více než jsme...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Na dovolenou jsem si jela hlavně odreagovat a načerpat silu s celou rodinou děti 3 a 8 let a dostali jsme mnohem více než jsme čekali:-))

Byli jsme celkově spokejeni byla to naše 3. dovolena v Tunisku a zde se nám líbilo nejvíce nehledaly jsme nedostatky které tam byly ale nijak závažné abychom si nechali pokazit dovolenou.

Na toboganech se vyřádili úplně všichni, lehátka u bazénu jako všude nutné rezervovat ručníky jinak nenajdete odpol více jak 1 volné:-(( ale voda čistá byla vidět i po ránu kontrola a měřili stav vody, drinky ala muskat a cola nebo vodka a cola kdykoli a i pivo pry ušlo:))

Dokonce zde byli i 2 české animatorky takže miniklub take super:)

V hotelu bylo hodně Čechu ale díky tomu se nám zde líbilo víc protože jsme byli super banda. Přeji všem stejně pohodovou dovču a já mohu říct že bych se vrátila:-))

Jen doporučuji do 25.7. v ten den tam začínají prázdniny a byl znát nárust arabskych dětí u bazénu do té doby se objevovali jen odpoledne. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
My měli každy den uklizeno i ustlano a čisté ručníky, všude čisto, koupelna s vanou, klima. jen 1 okno do ulice ale vše nam vynahradila poloha pokoje velmi blízko bazenu jídelny....

Strava
Mě chutnalo velice denně jasmínová ryže , těstoviny, špagety - ostřejší, pizza, hranolky, lasaně, pečené nebo vařené brambory, hranolky, občas br. kaše pak denně ryby , lečo a zeleninové omáčky z paprik a rajčat,často kuře vyborné salaty dortiky, melouny broskve , zmrzlina asi 5x za pobyt, žádné zažívací problémy:-))

k snídani denně vařené vejce, salam ala junior, palačinky s čokoladou, kakao - dobre, sladke pečivo, občas volske oko nebo omeleta, denne i teplé lečo, marmelady.....

Služby hotelu
Trochu pomalejší přístup na recepci a při výměně peněz

Animatoři super

V barech obslouží také na pohodu.....

V jídelně doplnováni, odklízení ze stolu a připrava stolu, talíře vždy po ruce......no problemo:)

Aktivni dovča furt se něco dělo beach volejbal, vodni polo, petang, lukostřelba , airobic, zumba.,.

Pláž
Pláž hezká, lehátka akorát moc lidí tam nechodilo nebo aspon my....moře bezva občas vlny, celkem čisté

Bar na pláži nic moc ale stejně je člověk rád že mu tam nalijí studene nealko pití a nemusí k hotelu asi 200m....:)

Anonym, 29.07.2013, Datum pobytu: 15.7. - 25.7.2013
Oblast: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Caribbean World Gammarth

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 3,8 Pocity velmi rozporuplnné. Celkově spíš zklamání. Nejsem náročný klient a nebyla to moje první cesta do podobné destinace. Hlavní a...

  • 4 Ubytování
  • 6 Strava
  • 2 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Pocity velmi rozporuplnné. Celkově spíš zklamání. Nejsem náročný klient a nebyla to moje první cesta do podobné destinace. Hlavní a největší problém je s cestovní kalnceláří. Jako největší problém vidím v tom, že nás posadili do mikrobusu s mistním řidiček, který nerozuměl anglicky a ten nás na místo vezl. Na místě nás vyložil a tam nás opět čekal jen místní personál. Pracovník hotelu nás bez jediného slova dovedl k pokoji. Neměl ani nejmenší zájem pomoct s kufry (měla jsem sebou dvě malé děti). U dveří pokoje se otočil a odešel. Absolutně nám nevysvětlil vůbec nic. Netušili jsme jak otevřít místní patent dveří, ani pustit klimatizaci. Odchytli jsme místní uklizečky, které nám za bakšiš pomohly. Pokoj, byl opravdu víc než skromný. Ještě jsme na tom byli dobře oproti tomu co jsme vyslechli od ostatních ubytovaných. Protékající záchod, špinavé a mokré ručníky a nesvítící světla, byla maličkost oproti švábům, a chybějícímu prkýnku u ostatních pokojů. Vzhledm k tomu, že je to obrovský komplex, vydali jsme se na průzkum kde se vlastně najíst. Nikdo nás pochopitelně neinformoval. V hotelu je ubytováno velké množství arabů (ženy v burkách a váleční invalidové). Pochopitelně jsme se nejdřív snažili nacpat do arabské jídelny, kde nás poslali pryč. Také večer nám bylo divné proč na nás všichni zírají, když jsme si sedli v arabské části baru. Prostě nám nikdo nic neřekl. Na druhý den jsme zjišťovali info od ostatních ubytovaných. Hotel mohl být dřív opravdu hezký, dnes už spíš vybydlený. Obecně je problém s ručníky a jak je vůbec získat a také lehátka na pláži jsou v dezolátním stavu a je jich málo. Celou ponurou atmosféru zachraňují velmi příjemní animátoři. Ostatní personál je většinou neochotný a nepříjemný. Moře opravdu krásné, jen občas špinavá pláž a bazény a klouzačky si děti užili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velmi skromné, světla opravili po urgenci, protékal záchod. Velký problém je v tom, že není kde sušit plavky.

Strava
Strava dobrá, řekla bych průměr. Dalo se vybrat, děti se neustále cpali hranolkama na ostatní jídla neměli moc odvahu.

Služby hotelu
Hotelové bazény dobré, jen zápach a plíseň na schůdkách to trochu kazila. Animátoři zaslouží velkou pochvalu.Ostatní personál neochotný.

Pláž
Opravdu hezké moře i na plavání, jen chyběla lehátka na pláži. Občas večer vlny donesly odpadky a špínu, ale o kousek dál už to bylo ok.

Markéta Uhlířová, 17.07.2013, Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2013
Oblast: Tunisko Tunisko, Tunis, Hotel: Caribbean World Gammarth

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

animační večer 2 fotografie