Recenze hotelů
Tabarka - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Celkove super dovolenka, napriek nestastiu, ktore sa udialo v Sousse

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkove super dovolenka, napriek nestastiu, ktore sa udialo v Sousse Zobrazit celou recenzi

Ubytování
standard v tejto cenovej skupine v Tunisku, som velmi spokojna

Strava
Strava mi velmi vyhovuje, vyber je dostatocny jedla kvalitne

Pláž
Plaz je velmi pekna, cistota dostatocna

Anonym, 06.07.2015, Datum pobytu: 26.6. - 3.7.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Tabarka, Hotel: Yadis Tabarka

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (1)

Celkem: 1,2 Pobyt na tomto hotelu byl pro naši rodinu zlým snem. Jídlo tagické, Maso samá flaksa a rozštípané kosti, ani po stížnosti se nic...

  • 1,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Pobyt na tomto hotelu byl pro naši rodinu zlým snem. Jídlo tagické, Maso samá flaksa a rozštípané kosti, ani po stížnosti se nic nezměnilo, některá jídla tak pálila, že nebyla ke snědení,každý den to samé. V okolí hotelu nepořádek, bar na pláži tragický včetně obsluhy, která se starala hlvně o své tuniské kamarády. Pláž polná odpadků, tam snad neuklízeli 2 roky. Přímo proti hotelové pláži nešlo kvůli kamenům ani vlézt do vody, muselo se chodit jinam. Jediné co zde bylo na úrovni byli animátoři, kteří se snažili a některá jejich večerní představení byla dobrá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj nebyl špatný, ale pokojské se s úklidem nepáraly, vynesly koš, namokřily koupelnu a sbohem.

Strava
Tragedie, v drůbžím mase rozštípané kosti (hlavně pro děti nebezpečné), ostatní maso samá flaksa, některá jídla kvůli pálivosti nepoživatelná. Personál kuchyně si dokonce během podávání jídel bral jídlo, zákusky a v klidu jedl, místo aby se staral o doplnění jídel.

Služby hotelu
Okolí hotelu samý nepořádek, když bylo třeba jednat s personálem, tak se tvářili znuděně a moc ochoty neprojevovali.

Pláž
Pláž špinavá, neudržovaná, vstup do vody na pláži bez bot téměř nemožný kvůli kamenům. Koupat jsme se museli o kus vedle, ale tam zase chodili místní obyvatelé, hlavně o víkendu. Bar na pláži, jeden velik binec, záchody hrůza a obsluha ani nekomentuji. Pití dávali s neochotou, protože pořád někde polehávali a také neustále hostili svá místní kamarády.

Josef M., 15.03.2015, Datum pobytu: 4.7. - 18.7.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Tabarka, Hotel: Yadis Tabarka

Byla tato recenze užitečná? Ano (13) Ne (1)

pohled z našeho pokoje 10 fotografií

Celkem: 5,6 Hotel a sluzby nizsi kvality nez ocekavani. All inclusive nebylo ve vsech barech, pouze jeden. Fronty na jídlo. Cca 1/3 muslimskych hostu...

  • 5,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel a sluzby nizsi kvality nez ocekavani. All inclusive nebylo ve vsech barech, pouze jeden. Fronty na jídlo. Cca 1/3 muslimskych hostu ... obcas neprijemny pocit u bazenu a u more. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starsi vybaveni, ale ciste. Pravidelny uklid.

Strava
Prumerne, opakovala se, ale vzdy se dalo najitneco zajimaveho. Casto fronty.

Pláž
Hned u hotelu. Cista. Velmi obtizne si vypujcit rucniky a zpoplatneno.

Lenka, 29.10.2014, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Tabarka, Hotel: Dar Ismail

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9,8 Dovolená se nám moc líbila až na okolí kolem destinace. S delegátem jsme byli velice spokojeni. Dovolenou jsme si užily podle vlastních...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc líbila až na okolí kolem destinace. S delegátem jsme byli velice spokojeni. Dovolenou jsme si užily podle vlastních představ. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bylo na dobré urovni i čistota tomu odpovídala

Strava
Byla dobrá rozmanitá

Služby hotelu
Na dobré úrovni až na animační programy které byli na velmi slabé úrovni

Pláž
Celkem čistá

Jiří Němeček, 23.09.2014, Datum pobytu: 5.9. - 16.9.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Tabarka, Hotel: Dar Ismail

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7 Za přijatelné peníze, přijatelná dovolená. Tato dovolená je pro nenáročné klienty (mladé páry, rodiny s dětmi, dívky a ženy, které...

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Za přijatelné peníze, přijatelná dovolená.

Tato dovolená je pro nenáročné klienty (mladé páry, rodiny s dětmi, dívky a ženy, které hledají nějaké to povyražení z nudného života), kteří nečekají že budou obklopeny luxusem.

Hledali jsme dovolenou na poslední chvíli. Na základě recenzí a ceny jsme vybrali dovolenou v tomto hotelu. Při pročítání recenzí na tento hotel jsme se u některých hodnocení s údivem pozastavovali a ťukali si na čelo, co lidé očekávají za tak málo peněz (kolem 10 000 Kč).

Ano, je pravda, že by se na této dovolené dalo najít spousta chyb a neustavičně si na něco ztěžovat, ale proč si jí zbytečně sami kazit. I my jsme si ji sami málem zkazili, kdy nám byl páteční odlet z Tabarky přesunut do Tunisu. Transport na letiště proběhl bez komplikací. Cestu nám zpříjemnil delegát Adel, který poreferoval o životě a kultuře v Tunisu a Africe. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel už má své nejlepší roky slávy za sebou. Byl hezky vybavený, čistý, na chodbách u recepce byla rozmístěna posezení. V recepční hale možnost připojení na wi-fi (zde si opět někdo stěžoval, že síť padala. Padala, protože po večeři se na recepci navalilo stádo českých turistů a síť se přetížila. Chtělo to trpělivost, aby jste se připojili, na druhou stranu bylo to neplacené, což v jiných hotel nebývá zvykem).

Starší pokoje, vkusně a hlavně funkčně zařízený (s fantastickým výhledem na moře a maják), který byl každé ráno uklízen (za dinár spropitného nám zdobně stlali lůžkoviny). Výměna ručníku každý den. A pozor, u mýdlo bylo k dispozici.

Hotel je po rekonstrukci, to bylo znát nejvíc v koupelně a na recepci. Uklizečky se snaží udržovat v čistotě hotelový komplex, když kouknete za plot hotelu, je tam neskutečné smetiště.

Strava
Formou All inclusive. Ti kteří jsou rozmazleni formou evropského (Řecko, Španělsko) all inclusive budou tím africkým zklamáni, avšak hlady a žízní neumřou.

Snídaně: Přijatelné, vždy bylo co zakousnout. Více druhů pečiva, máslo, salám, sýr, vejce, marmeláda, lečo, zelenina, kafe, čaj, tři druhy džusu.

V jedné recenzi jsme narazili na stížnost paní, že ke snídani byl jeden druh salámu a dva druhy sýru a že šunku ani párek nezahlédla. Opět se budu odkazovat, že jsme v Africe a když se zajdete podívat do místního supermarketu tak větší výběr tu prostě není možný.

Oběd a večeře

Chutné, na výběr několik druhů příloh, které se střídaly (rýže, těstoviny, hranolky, brambory, kaše, špagety, kuskus, americké brambory) a také několik druhů masa, které se opět střídalo (jehněčí, kuřecí, krůtí, hovězí). Denně výběr ryb, potom sladké (zákusky, dorty, pěny) a ovoce, zelenina (melouny, hrozny, nektarinky, rajčata, několik druhů zelen. salátů). Vždy všeho dost a neustále doplňované.

Menší problém byl s nedostatkem skleniček u obědů a večeří. Nikomu neublíží chviličku si počkat, jsme přece na dovolené tak kam pořád spěchat( jak říkává delegát Adel: ,,Pět minut sem, pět minut tam.") K pití cola, fanta, sprite, voda, a tři druhy místního vína.

Bohužel jak místní, tak i krajané mnohdy nabrali několikrát více, než byli schopni sníst a potom zůstávaly plné stoly zbytků.

Služby hotelu
Hodnotíme kladně, k naší spokojenosti jsme je nepotřebovali využívat. Jediné co jsme potřebovali byla výměna peněz na místní měnu (za jednotný kurz). CK pořádá několik druhů výletů. My jsme žádný z nich nevyužili a na vlastní pěst jsme vyrazili do Tabarky, která je vzdálená asi 3km od hotelu. Je několik způsobů dopravy (taxi, bus, pěšky jak podél silnice tak po pláži). Samotná Tabarka v nás nezanechala kladné pocity, všude bordel, špína, smrad. Místní s tím nemají problém a žijí svůj spokojený život.

Hotelový bazén byl hezký, udržovaný (v noci nasvícený), na lehátkách se většinou opalovaly ručníky, po jejich vlastnících ani stopy, hold český nešvar. U bazénu bar, možnost nealko(voda, cola, sprite, fanta) alko(gin, pivo, tři druhy vína). Na požádání 1,5L voda na den.

Jinak vynikající parta animátorů, kteří se celý den snažili o to, aby si všichni svoji dovolenou užili,bohužel většinou naráželi na nezájem. Byli jsme se podívat na večerní show, které se povedli.

Náctileté holčičky si přijdou na své, dobrovolně se nechávají turnusově balit od animátorů a odjíždějí se slzičkami v očích.

Co nám velice vadilo, bylo otravné ba až vlezlé chování provozovatele služeb se čtyřkolkami (delší prošedivělé kudrnaté vlasy), který neuměl pochopit, že NE (nemáme zájem o vaši službu), znamená opravdu ne, a byl při nezájmu o jeho služby neústupný. Nenechte si zkazit dovolenou!

Pláž
Pláž by mohla být čistější, ale jsme opět u toho, že jsme v Africe a tady bordel prostě neřeší. Úklid pláže probíhá tak, že se největší bordel nahrabe na veřejnou pláž a to co nahrabat nejde, tak se vykope díra a nahrabe se to do ní a zasype. Bohužel bordel na pláži si děláme i my ČEŠI. Někteří naši spoluobčané se neobtěžují s vyhozením nedopalku, prostě vajgl letěl vedle lehátka. Obdobně se dělo s kelímky od pití z plážového baru, hodili se pod lehátko, neobtěžujeme se udělat pár kroků a kelímek vyhodit. Odtud je časem vyfoukl vítr a už létaly po pláži a v moři.Nechci tu moralizovat ani nikoho poučovat, každý by měl začít sám do sebe. Ale ten BORDEL si tam prostě z větší části děláme sami a po příjezdu z této dovolené sedneme ke klávesnici a začneme ťukat negativní recenze, jak je pláž špinavá. Samozřejmě ke špíně přispějí i místní, ale oni jsou tak zvyklí žít.

Jinak na pláži dostatek slunečníku se staršími lehátky, které jsou proleželé, je dobré ulovit podložku.

Moře je krasně průzračné, přístup do moře místy s kameny, ale pokud jste šli cca 20 metrů vedle vyznačené pláže, tak pouze písek a velmi pozvolné. Některé dny byly veliké vlny, párkrát byla černá vlajka a nemohlo se skoro do moře, ale neodradilo nás to. Moře bylo nádherné spolu s výhledem na Janovskou pevnost v dáli.

Byl zde bar, kde obsluha čepovala nealko do plastových kelímků 0,2L (opět Cola, Sprite, Fanta, voda). Nikomu neuškodí si dojít na bar vícekrát za den. Neznám nikoho kdo by měl z chození pro pití křeče v břiše jak píše klientka ve svém hodnocení, tento komentář nás dokázal pobavit.

Anonym, 20.09.2014, Datum pobytu: 29.8. - 5.9.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Tabarka, Hotel: Yadis Tabarka

Byla tato recenze užitečná? Ano (10) Ne (2)

foto 1 fotografie

Celkem: 6,4 Katastrofální přístup CK ke klientům - pokud si objednám pobyt v Tabarce s tím, že letiště je 20minut od hotelu a 5 dní před odletem im...

  • 4,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Katastrofální přístup CK ke klientům - pokud si objednám pobyt v Tabarce s tím, že letiště je 20minut od hotelu a 5 dní před odletem im CK sdělí , že letíme do Tunisu a dále 3,5 hodiny autobusem, myslím že to není seriozní jednání.

Tím stejným způsobem jsme jeli i zpět!!

Cesta je strašná. Dejte si pozor na cestvní smlouvu, kde je poznámka, že CK může změnit letiště.

Asi by se mohlo stát, že poletíte z Bratislavy třeba do Káhiry místo z Prahy do Tabarky, jen aby CK měla plné letadlo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Yadis je strarý a hodně opotřebovaný. Nábytek otlučený a několikrát natřený, ale funkční. Ložní prádlo a ručníky čisté bez děr a skvrn. Čistota celého hotelu - ucházející.

Strava
Stravování bylo přiměřené ceně hotelu. Jídlo chutné a v dostatečném množství včetně 2 druhů ovoce a zákusků.

Služby hotelu
Personál hotelu velice vstřícný a ochotný. Animátoři trochu vlezlí....

Pláž
pláž u hotelu čistá, písčitá a voda průzračně čistá. Na pláži jsme byli téměř sami. Mimo hotelovou pláž jsou všude odpadky, jako po celém Tunisku :.((

Dušan Tomášek, 19.09.2014, Datum pobytu: 5.9. - 16.9.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Tabarka, Hotel: Yadis Tabarka

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 8,4 za ty penize,spokojeny,pokud clovek neni narocny a neocekava luxus, akorat ty chlapi ,co tam pracuji lezou dost za holkama a zkouseji to...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
za ty penize,spokojeny,pokud clovek neni narocny a neocekava luxus,

akorat ty chlapi ,co tam pracuji lezou dost za holkama a zkouseji to na kazdou,takze sve nactilete dcery radsi hlidejte

i v jidelne si prisedavaji,coz jsem videl poprve

:)

jinak vse v poho,plaze,bazen,vecer show Zobrazit celou recenzi

Ubytování
je ok pro nenarocne

Strava
da se z ceho vybrat,neni to 5 hvezd,takze celkem dobry

Pláž
bezva,bacha na kameny z kraje ,voda cista,jsou videt

Anonym, 18.09.2014, Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Tabarka, Hotel: Yadis Tabarka

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolená splňila naše očekávání. Co však bylo velmi nepříjemné,je, že letadlo přistálo v Tunisu, což je 3 hodiny od Tabarky. Velmi...

  • 8,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splňila naše očekávání. Co však bylo velmi nepříjemné,je, že letadlo přistálo v Tunisu, což je 3 hodiny od Tabarky. Velmi laskavý, česky mluvící delegát Adel. Výlet s ním i jeho výklad do Bulla Regia na jedničku! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel pětihvězdičkový odpovídá našemu čtyřhvězdičkovému. Čisto, uklizeno....bez připomínek!

Strava
Slušná nabídka, chyběl větší výběr ryb, větší hrníčky na čaj, káva nechutnala,jeden druh salámu.

Služby hotelu
Ochotný personál, usměvaví číšníci i barmani.

Pláž
Čistota ne zcela v pořádku. K lehátkům bylo možné zakoupit polstr (nechápu proč nebyly v ceně all inclusiv). Totéž platí i o baru na pláži. Nebyla káva, jen nápoje - nealko.Alespoň víno mohlo být!!!

Koupání fajn. Pro šnorchlování nic moc!

Petr Koudelka, 17.09.2014, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Tabarka, Hotel: Dar Ismail

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Prima dovolená, jen menší výtka k hotelu, který funguje jako veřejné koupaliště - lehátka u bazénu a moře jsou tak často obsazena...

  • 8,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Prima dovolená, jen menší výtka k hotelu, který funguje jako veřejné koupaliště - lehátka u bazénu a moře jsou tak často obsazena místními, který hotel navštěvují ve velkých skupinách. Doporučuji proto hotel navštěvovat raději v době ramadánu, kdy je návštěvnost hotelového bazénu a pláže nižší a je tam větší klid. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, standartně zařízené, ale museli jsme párkrát řešit problém s počtem ručníků vzhledem k počtu ubytovaných v pokoji.

Strava
Výběr a množství jídel během hlavních chodů je dostačující, odpolední svačiny byly ale zoufalé a po hodině zely mísy, v kterých měly být koláče a pizza prázdnotou a nikdo se neobtěžoval je doplnit, ačkoliv do konce času vymezeného na odpolední občerstvení zbývala hodina i více. V porovnání s jinými 5* hotely špatné, navíc musíte na odpolední kávu až do hlavní budovy. V loňském roce pro tyto účely fungovala restaurace s terasou u pláže, což bylo mnohem příjemnější.

Pláž
Pláž celkem čistá, zapůjčení ručníků a podložek na lehátka je ale bohužel za poplatek, lehátka jsou navíc často obsazena místními, kteží využívají hotel jako veřejné koupaliště, což bych u 5* hotelu nečekala.

Alena K., 17.09.2014, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Tabarka, Hotel: Dar Ismail

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Perfektní . Delegát nejlepší za celé léta co jezdíme na dovolenou.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní . Delegát nejlepší za celé léta co jezdíme na dovolenou. Zobrazit celou recenzi

Lenka Hilmarová, 14.09.2014, Datum pobytu: 26.8. - 5.9.2014
Oblast: Tunisko Tunisko, Tabarka, Hotel: Dar Ismail

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)