Recenze hotelů
Sousse - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 3 Velmi lituji, že jsem se dovolené v této destinaci zúčastnila.

  • 1 Ubytování
  • 8 Strava
  • 3 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Velmi lituji, že jsem se dovolené v této destinaci zúčastnila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nejdříve nás ubytovali v hrozné "díře" s výhledem na dvůr plný odpadků, ačkoliv hotel byl poloprázdný.. Po úplatku 10 Eur nám sice dali hezký pokoj, ve kterém ale nefungovala, klimatizace, nešla lednička a nesvítily 2 světla. Opravář, kterého jsme si museli zajistit nám sice světla a lednici opravil, klimatizace sice foukala, ale ne studeně, nýbrž z ní šel jen poloteplý vítr. Opět jsme se domáhali jiného pokoje, který nám nabídli, ale klimatizace byla stejná.

V pokojích nejsou trezory, a tak jsme si peníze schovávali v zamčeném kufru. Poslední den, kdy jsme vše zabalili a šli se jen vykoupat do bazenu před odletem na letiště, jsem nechala peněženku v kabelce v pokoji na stole. Když jsem se vrátlila, zjistila jsem, že mě ukradli vše co jsem v peněžence měla., Bylo to 420 Eur, 8 USD,24 tunis.dinárů. V recepci mě řekli, že jsem to měla mít v u nich v trezoru. Měli pravdu, ale 2 hodiny před odletem jsem už nepředpokládala, že do pokoje, ještě půjde.

Strava
Strava byla dobrá

Služby hotelu
Služby zde nebyly žádné, v hotelu není žádný obchůdek a protože jsme nemohli z hotelu, tak jsme ani v okolí nic neviděli. Animátoři se sice snažili, ale v porovnání s nabídkami v jiných hotelech, to bylo velmi slabé. Kromě dětské diskoteky ve vedlejším hotelu, Kam jsme měli přístup, se vlastně nic nedělo.

Pláž
Pláž byla průměrná, ale v moři jsou velké i malé medůzy, které ošklivě žahají.

Marie Marešová, 15.07.2021, Datum pobytu: 4.7. - 12.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marhaba Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 7 Jelikož mi šlo o relaxaci a dostatečně jsem si odpočinul, jsem se zájezdem spokojen.

  • 7 Ubytování
  • 3 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Jelikož mi šlo o relaxaci a dostatečně jsem si odpočinul, jsem se zájezdem spokojen. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorný pokoj, dobře fungující klima, dobré matrace. Úklid každý den. Hotel má už to nejlepší za sebou, ale je udržován. Může se stát, že jeden ze dvou výtahů je dočasně nefunkční.

Strava
Každý den téměř to samé, krůtí maso tuhé, hovězí měkké, ale žvýkačka (kuchaři maso nekrájejí přes vlákno), jeden druh ryb - malé, kostnaté s minimem masa, menší než sleď. Jistotou bylo kuře. Dostatek zeleniny i různě namixované, rajčata bohužel téměř bez chuti. Ovoce - střídavě svestky, broskve, meruňky, jablka, žlutý (planý) meloun. Moučník stále stejný - piškotové řezy se čtyřmi druhy krému, sladká pěna (teplá), děti si o zmrzlině mohly nechat pouze zdát.

Káva v baru prášková z mixu - černá hořká dobrá, capuccino evidentně z prášku. Pivo bez komentáře.

Služby hotelu
V rámci all inclusive pouze půl litru balené vody na osobu a den je poněkud tristní, zvlášť, když jinak lze dostat jenom přeslazenou kolu, fantu nebo sprite. Naštěstí se během dne (10-17 hod.) se dá načepovat voda z barelu u bazénu.

Volná wi-fi v recepci je iluze - když už se podaří připojit, načíst nějakou stránku je často problém (zkoušel jsem na 3 přístrojích růžných značek se stejně špatným výsledkem). Lépe koupit místní SIM kartu s přeplacenými daty, jsou levnější, než u nás.

Personál je naprosto v pohodě a nejste-li osamocená žena, tak i na místní poměry profesionální.

Použití pokojového trezoru je zpoplatněno, ale vzhledem ke známkám páčení na dveřích několika pokojů, doporučuji zaplatit.

Každý hotel má pocit, že bez celodenní hlasité popmusic nebude "in" a žádný host nepřijede. V tomto ohledu není Jinene výjimkou. U hotelového bazénu hrála mezi 10 - 22 hod. hlasitá hudba, od 17 hod. místní. Utéct se tomu dalo pouze na pláži.

Pláž
Na pláž vede asi 100 m dlouhý koridor kolem děstkých houpaček a nefunkčního kolotoče, tenisových kurtů, špinavého mini minigolfu a plážového baru (byl prakticky nefunkční). Písečná pláž byla každé ráno upravená, obsluha donese a vyčistí lehátka s matracemi. Vstup do moře pozvolný, moře teplé.

Tomáš M., 11.07.2021, Datum pobytu: 28.6. - 5.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Jinene

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolená se povedla:) s jídlem jsme byly moc spokojeně, animatorsky program byl velmi bohatý???? Pokoje pekne. Pláž u hotelu byla krásná,...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se povedla:) s jídlem jsme byly moc spokojeně, animatorsky program byl velmi bohatý???? Pokoje pekne. Pláž u hotelu byla krásná, voda čistá. Třeba se jednou vrátíme znova Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo dobre

Strava
Bohatý vyber snídani, obědu i večeři.

Služby hotelu
Personal byl mily

Pláž
Pláž byla pozvolný vstup do moře

Eliška J., 06.07.2021, Datum pobytu: 27.6. - 3.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marhaba Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

3 fotografie

Celkem: 4,4 Hotel neodpovída 4*, litame pravidelně každý rok do T a tento hotel by jsem zařadila mezi ty slabší

  • 5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 2 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hotel neodpovída 4*, litame pravidelně každý rok do T a tento hotel by jsem zařadila mezi ty slabší Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré, čisté

Strava
Strava dobrá, personál špinavý, barmani, kuchari, číšníci... Všichni usmudlane oblečení,... kelímky ve 4*? Svačiny katastrofa!!!

Služby hotelu
Recepce katastrofa, pořád neměli drobné tkz obirala svůj personál o spropitné...

Pláž
Dobrá, moře normál jako vždy v T.... Někdy rasa někdy ne, bar na pláži dobrý ale vzhledově katastrofa

Klára Z., 05.07.2021, Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Thalassa Sousse Resort & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4 DO TOHOTO HOTELU JIŽ NEPOJEDU. V DOBĚ COVIDU,KDY SE NESMĚLO CESTOVAT HOTELY (NÉ VŠECHNY) ZAČALY POUŠTĚT MÍSTNÍ NA HOTELOVOU PLAŽ. PLAŽ JE...

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 3 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
DO TOHOTO HOTELU JIŽ NEPOJEDU. V DOBĚ COVIDU,KDY SE NESMĚLO CESTOVAT HOTELY (NÉ VŠECHNY) ZAČALY POUŠTĚT MÍSTNÍ NA HOTELOVOU PLAŽ. PLAŽ JE ROZDĚLENÁ NA DVĚ PŮLKY. PRO HOSTY A PRO MÍSTNÍ. CELÝ VÍKEND OD RÁNA DO DVOU DO RÁNA TAM ŘVALA HUDBA JAK NA POUTI. DĚS. V TÝDNU TO ZAČÍNALO TAK KOLEM DRUHÉ HODINY A KONČILO V OSM VEČER. KDYBY TO HRALO MÉNĚ NEŘEKNU NIC,ALE TOHLE SE NEDALO VYDRŽET. CO SE TÝČE PLÁŽE NECHUTNÝ BORDEL.

KDYŽ ODLÉTÁME Z ČR MUSÍME MÍT TESTY A FORMULÁŘE VŠE S QR KODEM. Z HOTELU NESMÍME VEN POKUD NEJSME NAOČKOVANÉ. TO VŠE CHÁPU. ALE CO NECHÁPU PROČ POUŠTĚJÍ MÍSTNÍ DO HOTELU. JA NEMŮŽU VEN A ON DOVNITŘ MŮŽE? KDE JE LOGIKA? PRÝ JIM NA BRÁNĚ MEŘÍ TELPOTU. KECAJÍ - NEMĚRÍ DÍVALA JSEM SE. PŘÍŠTĚ AŽ SI BUDU OBJEDNÁVAT DOVOLENOU V TUNISKU NEJPRVE SE UJISTÍM V CK JESTLI CHODÍ NA HOTELOVOU PLÁŽ MÍSTNÍ. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
STARŠÍ HOTEL- TO DOBRÉ UŽ MA ASI ZA SEBOU, ALE MUSÍM ŘÍCT ŽE BYLO VŠUDE ČISTO. JEDNA PANI TAM VIDĚLA PRÝ ŠVÁBA. JA NE. NEMŮŽU ŘÍCT JESTLI JE TO PRAVDA NEBO NE.

Strava
MENŠÍ VÝBĚR - ALE ROZÍM TOMU, ŽE KDYŽ JE OBSAZENOST HOTELU POLOVIČNÍ,TAK NEMŮŽE BÝT HROMADA JIDLA JAK JE V TUNISKU ZVYKEM

Služby hotelu
ANO DOBRÉ

Pláž
BORDEL OD MÍSTNÍCH. MOŘE ČISTÉ

Denisa Škodová, 05.07.2021, Datum pobytu: 24.6. - 1.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Novostar Royal Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Vysoká spokojenost s vybraným zajezdem....

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vysoká spokojenost s vybraným zajezdem.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté, úklid pokoje denně, čisté ručníky... Nemůžu nic vytknout.

Strava
Strava rozmanitá, spíše přizpůsobená evropské kuchyni, chybělo arabské tradiční jídlo...

Služby hotelu
Personál přívětivý, ochotný, služby na výborné úrovni, nemůžu nic vytknout.

Pláž
Pláž denně udržovaná, čistá, lehatka v ceně pobytu, stálý dozor, který místním nedovolí, aby turisty obtěžovali jakýmkoliv způsobem...

Jindriska Rzeszutova, 22.06.2021, Datum pobytu: 10.6. - 17.6.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Jinene

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

1 fotografie

Celkem: 8,8 Velmi spokojení

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi spokojení Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné

Strava
Skvělá

Služby hotelu
Velmi dobré,pouze nebyla pouštěna klimatizace

Pláž
Písečná

Soňa T., 21.06.2021, Datum pobytu: 9.6. - 17.6.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marhaba Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Je to už 7 let co jsem tam byl naposledy , ale cena odpovídala kvalitě , letěl jsem tam za mořem a kvalitními plážemi , spousta volných...

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Je to už 7 let co jsem tam byl naposledy , ale cena odpovídala kvalitě , letěl jsem tam za mořem a kvalitními plážemi , spousta volných pláží mimo hotelové lehátka a slunečníky . Žádný problém s opalováním mimo vyhrazený prostor pro hotel a to ani při opalování bez plavek . Dobrá diskotéka v suterénu , východ i k bazénu asi 5m . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídá 3 hvězdičkám , klimatizace , balkón , výhled na moře , možnost ubytování v bungalovech

Strava
využíval jsem polopenzi , forma bufet , velké množství zeleniny , kuřecí na několik způsobů , šproty , vajíčka , těstoviny , 3 druhy melounů , zákusky

Služby hotelu
dobré , nevyužil jsem masáže , ale cenově byli na úrovni Pražských ...

Pláž
čistá , lehátka se platí zvlášť , plážové volejbalové hřiště , 1/2 hod . vedené cvičení na pláži

Anonym, 28.02.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Tergui Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 6 Velmi dobře vybavený hotel, ovšem některé vybavení, například výtah nebo AC, se poněkud rozpadá. Chtělo by to vylepšit údržbu

  • 5,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobře vybavený hotel, ovšem některé vybavení, například výtah nebo AC, se poněkud rozpadá. Chtělo by to vylepšit údržbu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj velmi pěkný, pravidelný úklid, čistota a dobré vybavení. Dobrý dojem kazily opakované výpadky klimatizace

Strava
Snaha byla. Například exkluzivní štědrovečerní večeře. Nicméně dojem kazí rozpadající se kávovary a automat na nápoje

Služby hotelu
Standard, bez vážnějších námitek

Milan Knecht, 04.01.2021, Datum pobytu: 24.12. - 31.12.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Riadh Palms Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)