Recenze hotelů
Sousse - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 S dovolenou jsme byli naprosto spokojení, hotel čistý a udržovaný, personál úžasný a určitě bychom se vrátili zpět ????????????

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli naprosto spokojení, hotel čistý a udržovaný, personál úžasný a určitě bychom se vrátili zpět ???????????? Zobrazit celou recenzi

Helena Králová, 20.10.2021, Datum pobytu: 2.10. - 17.10.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marhaba Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Krásně jsme si to užili

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásně jsme si to užili Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ochotný personál

Strava
Pestrá a chutná

Služby hotelu
Ochotný personál

Pláž
Nádherná

Karel Stezka, 11.10.2021, Datum pobytu: 29.9. - 6.10.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Occidental Marhaba

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dovolená odpovídala naším představám. Ubytování bylo v pořádku. Jídlo bylo pořád stejné, ale dalo se to za období 7 dnů zvládnout, horší...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená odpovídala naším představám. Ubytování bylo v pořádku. Jídlo bylo pořád stejné, ale dalo se to za období 7 dnů zvládnout, horší to bylo s některými číšníky. Animátoři se snažili ale někdy to bylo až příliš otravné až trapný. Pro děti pořád ten samý program každý den. Moře bylo v pořádku, až na medúzy, které tedy i dokázali slušně popálit. Bazény byly ok, tobogány mohli fungovat celý den, ale na to již v tuhle dobu na konci sezony neměli zjevně personál. Celkový dojem však dobrý a doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Beata D., 21.09.2021, Datum pobytu: 11.9. - 18.9.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marhaba Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Krásná dovolená

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré, vždy vzorně uklizeno moc spokojen

Strava
Strava dobrá

Služby hotelu
Vše v pořádku

Pláž
Dostupnost v pořádku dostatek lehátek pláž čistá upravená

Jan Hájek, 13.08.2021, Datum pobytu: 18.6. - 30.6.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Occidental Marhaba

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3 Velmi lituji, že jsem se dovolené v této destinaci zúčastnila.

  • 1 Ubytování
  • 8 Strava
  • 3 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Velmi lituji, že jsem se dovolené v této destinaci zúčastnila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nejdříve nás ubytovali v hrozné "díře" s výhledem na dvůr plný odpadků, ačkoliv hotel byl poloprázdný.. Po úplatku 10 Eur nám sice dali hezký pokoj, ve kterém ale nefungovala, klimatizace, nešla lednička a nesvítily 2 světla. Opravář, kterého jsme si museli zajistit nám sice světla a lednici opravil, klimatizace sice foukala, ale ne studeně, nýbrž z ní šel jen poloteplý vítr. Opět jsme se domáhali jiného pokoje, který nám nabídli, ale klimatizace byla stejná.

V pokojích nejsou trezory, a tak jsme si peníze schovávali v zamčeném kufru. Poslední den, kdy jsme vše zabalili a šli se jen vykoupat do bazenu před odletem na letiště, jsem nechala peněženku v kabelce v pokoji na stole. Když jsem se vrátlila, zjistila jsem, že mě ukradli vše co jsem v peněžence měla., Bylo to 420 Eur, 8 USD,24 tunis.dinárů. V recepci mě řekli, že jsem to měla mít v u nich v trezoru. Měli pravdu, ale 2 hodiny před odletem jsem už nepředpokládala, že do pokoje, ještě půjde.

Strava
Strava byla dobrá

Služby hotelu
Služby zde nebyly žádné, v hotelu není žádný obchůdek a protože jsme nemohli z hotelu, tak jsme ani v okolí nic neviděli. Animátoři se sice snažili, ale v porovnání s nabídkami v jiných hotelech, to bylo velmi slabé. Kromě dětské diskoteky ve vedlejším hotelu, Kam jsme měli přístup, se vlastně nic nedělo.

Pláž
Pláž byla průměrná, ale v moři jsou velké i malé medůzy, které ošklivě žahají.

Marie Marešová, 15.07.2021, Datum pobytu: 4.7. - 12.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marhaba Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (2)

Celkem: 7 Jelikož mi šlo o relaxaci a dostatečně jsem si odpočinul, jsem se zájezdem spokojen.

  • 7 Ubytování
  • 3 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Jelikož mi šlo o relaxaci a dostatečně jsem si odpočinul, jsem se zájezdem spokojen. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorný pokoj, dobře fungující klima, dobré matrace. Úklid každý den. Hotel má už to nejlepší za sebou, ale je udržován. Může se stát, že jeden ze dvou výtahů je dočasně nefunkční.

Strava
Každý den téměř to samé, krůtí maso tuhé, hovězí měkké, ale žvýkačka (kuchaři maso nekrájejí přes vlákno), jeden druh ryb - malé, kostnaté s minimem masa, menší než sleď. Jistotou bylo kuře. Dostatek zeleniny i různě namixované, rajčata bohužel téměř bez chuti. Ovoce - střídavě svestky, broskve, meruňky, jablka, žlutý (planý) meloun. Moučník stále stejný - piškotové řezy se čtyřmi druhy krému, sladká pěna (teplá), děti si o zmrzlině mohly nechat pouze zdát.

Káva v baru prášková z mixu - černá hořká dobrá, capuccino evidentně z prášku. Pivo bez komentáře.

Služby hotelu
V rámci all inclusive pouze půl litru balené vody na osobu a den je poněkud tristní, zvlášť, když jinak lze dostat jenom přeslazenou kolu, fantu nebo sprite. Naštěstí se během dne (10-17 hod.) se dá načepovat voda z barelu u bazénu.

Volná wi-fi v recepci je iluze - když už se podaří připojit, načíst nějakou stránku je často problém (zkoušel jsem na 3 přístrojích růžných značek se stejně špatným výsledkem). Lépe koupit místní SIM kartu s přeplacenými daty, jsou levnější, než u nás.

Personál je naprosto v pohodě a nejste-li osamocená žena, tak i na místní poměry profesionální.

Použití pokojového trezoru je zpoplatněno, ale vzhledem ke známkám páčení na dveřích několika pokojů, doporučuji zaplatit.

Každý hotel má pocit, že bez celodenní hlasité popmusic nebude "in" a žádný host nepřijede. V tomto ohledu není Jinene výjimkou. U hotelového bazénu hrála mezi 10 - 22 hod. hlasitá hudba, od 17 hod. místní. Utéct se tomu dalo pouze na pláži.

Pláž
Na pláž vede asi 100 m dlouhý koridor kolem děstkých houpaček a nefunkčního kolotoče, tenisových kurtů, špinavého mini minigolfu a plážového baru (byl prakticky nefunkční). Písečná pláž byla každé ráno upravená, obsluha donese a vyčistí lehátka s matracemi. Vstup do moře pozvolný, moře teplé.

Tomáš M., 11.07.2021, Datum pobytu: 28.6. - 5.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Jinene

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolená se povedla:) s jídlem jsme byly moc spokojeně, animatorsky program byl velmi bohatý???? Pokoje pekne. Pláž u hotelu byla krásná,...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se povedla:) s jídlem jsme byly moc spokojeně, animatorsky program byl velmi bohatý???? Pokoje pekne. Pláž u hotelu byla krásná, voda čistá. Třeba se jednou vrátíme znova Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo dobre

Strava
Bohatý vyber snídani, obědu i večeři.

Služby hotelu
Personal byl mily

Pláž
Pláž byla pozvolný vstup do moře

Eliška J., 06.07.2021, Datum pobytu: 27.6. - 3.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marhaba Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (3)

3 fotografie

Celkem: 4,4 Hotel neodpovída 4*, litame pravidelně každý rok do T a tento hotel by jsem zařadila mezi ty slabší

  • 5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 2 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hotel neodpovída 4*, litame pravidelně každý rok do T a tento hotel by jsem zařadila mezi ty slabší Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré, čisté

Strava
Strava dobrá, personál špinavý, barmani, kuchari, číšníci... Všichni usmudlane oblečení,... kelímky ve 4*? Svačiny katastrofa!!!

Služby hotelu
Recepce katastrofa, pořád neměli drobné tkz obirala svůj personál o spropitné...

Pláž
Dobrá, moře normál jako vždy v T.... Někdy rasa někdy ne, bar na pláži dobrý ale vzhledově katastrofa

Klára Z., 05.07.2021, Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Thalassa Sousse Resort & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 4 DO TOHOTO HOTELU JIŽ NEPOJEDU. V DOBĚ COVIDU,KDY SE NESMĚLO CESTOVAT HOTELY (NÉ VŠECHNY) ZAČALY POUŠTĚT MÍSTNÍ NA HOTELOVOU PLAŽ. PLAŽ JE...

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 3 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
DO TOHOTO HOTELU JIŽ NEPOJEDU. V DOBĚ COVIDU,KDY SE NESMĚLO CESTOVAT HOTELY (NÉ VŠECHNY) ZAČALY POUŠTĚT MÍSTNÍ NA HOTELOVOU PLAŽ. PLAŽ JE ROZDĚLENÁ NA DVĚ PŮLKY. PRO HOSTY A PRO MÍSTNÍ. CELÝ VÍKEND OD RÁNA DO DVOU DO RÁNA TAM ŘVALA HUDBA JAK NA POUTI. DĚS. V TÝDNU TO ZAČÍNALO TAK KOLEM DRUHÉ HODINY A KONČILO V OSM VEČER. KDYBY TO HRALO MÉNĚ NEŘEKNU NIC,ALE TOHLE SE NEDALO VYDRŽET. CO SE TÝČE PLÁŽE NECHUTNÝ BORDEL.

KDYŽ ODLÉTÁME Z ČR MUSÍME MÍT TESTY A FORMULÁŘE VŠE S QR KODEM. Z HOTELU NESMÍME VEN POKUD NEJSME NAOČKOVANÉ. TO VŠE CHÁPU. ALE CO NECHÁPU PROČ POUŠTĚJÍ MÍSTNÍ DO HOTELU. JA NEMŮŽU VEN A ON DOVNITŘ MŮŽE? KDE JE LOGIKA? PRÝ JIM NA BRÁNĚ MEŘÍ TELPOTU. KECAJÍ - NEMĚRÍ DÍVALA JSEM SE. PŘÍŠTĚ AŽ SI BUDU OBJEDNÁVAT DOVOLENOU V TUNISKU NEJPRVE SE UJISTÍM V CK JESTLI CHODÍ NA HOTELOVOU PLÁŽ MÍSTNÍ. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
STARŠÍ HOTEL- TO DOBRÉ UŽ MA ASI ZA SEBOU, ALE MUSÍM ŘÍCT ŽE BYLO VŠUDE ČISTO. JEDNA PANI TAM VIDĚLA PRÝ ŠVÁBA. JA NE. NEMŮŽU ŘÍCT JESTLI JE TO PRAVDA NEBO NE.

Strava
MENŠÍ VÝBĚR - ALE ROZÍM TOMU, ŽE KDYŽ JE OBSAZENOST HOTELU POLOVIČNÍ,TAK NEMŮŽE BÝT HROMADA JIDLA JAK JE V TUNISKU ZVYKEM

Služby hotelu
ANO DOBRÉ

Pláž
BORDEL OD MÍSTNÍCH. MOŘE ČISTÉ

Denisa Škodová, 05.07.2021, Datum pobytu: 24.6. - 1.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Novostar Royal Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)