Recenze hotelů
Sousse - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Příjemný, klidný hotel, krásná zahrada s bazénem, čistá pláž, ochotný personál, zájezd s CK byl na začátku sezóny za dobrou cenu,...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný, klidný hotel, krásná zahrada s bazénem, čistá pláž, ochotný personál, zájezd s CK byl na začátku sezóny za dobrou cenu, naprostá spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Dana H., 22.03.2019, Datum pobytu: 12.3. - 19.3.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marhaba Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Dovolenou jsme si moooc uzily.Hotel byl obrovsky,spousta lidi,kazdy den krasne uklizene pokoje,jidlo bylo vynikajici,vseho obrovsky...

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si moooc uzily.Hotel byl obrovsky,spousta lidi,kazdy den krasne uklizene pokoje,jidlo bylo vynikajici,vseho obrovsky vyber.More a plaz supeeeer,byl to nadherny, nezapomenutelny tyden a urcite se sem jeste znovu vratime!!Vubec se nam nechtelo domu.Helca Zobrazit celou recenzi

Anonym, 22.03.2019, Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Riadh Palms Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 4,2 Již v průběhu pobytu jsme reklamovali služby u delegátky CK , předána stížnost. Po návratu z dovolené došla zamítavá odpověď z CK,...

  • 4 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Již v průběhu pobytu jsme reklamovali služby u delegátky CK , předána stížnost. Po návratu z dovolené došla zamítavá odpověď z CK, reklamovali jsme znovu a opět bezúspěšně. Přikládáme kopii reklamace odeslané po návratu z domova.

Od: petr.kubis@post.cz

Komu: info@blue-style.cz

Datum: 18. 11. 2018 12:28:47

Předmět: k rukám Denisa Jaroschová

Odpověď k reklamaci ze dne 5.10.2018, zájezd č.01453496.

Hlavním předmětem naší reklamace byl výskyt švábů v hotelu Movenpick Sousse.

Během našeho pobytu od Vaší cestovní kanceláře se vyskytli švábi u dvou českých pokojů v průběhu dvou dnů. ( v hotelu bylo maximálně 10 českých turistů současně)

Myslím si, že v takovém hotelu je to přiliš. Byli jsme v Tunisu již minimálně 6 x, v hotelech o hvězdičku nižší kategorie a nikdy se to nestalo.

Máme i fotodokumentaci, kterou jsem původně nechtěl zveřejnit na internetu ale vzhledem k Vaší zamítavé reakci na naši reklamaci to asi udělám.

Myslím si, že šváb není běžný hmyz (na který poukazujete ve Vaších všebecných informacích)- to může být moucha, komár, pavouk

V těchto všeobecných informacích máte také pravopisnou chybu, za kterou se snižovala známka z češtiny.

- létající i lezoucí hmyz, obojživelníci či plazy. správně jsou Ti plazi

Slyšeli a rozuměli jsme také komentáře ruských turistů, tak hotel doplatí na

záležitosti uvedené v naší reklamaci. A preferenci platících hostů.

S pozdravem

Eliška Mikesková

Petr Kubiš Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytování dobrá, úklid horší, švábi nejen na našem pokoji.

Strava
Strava pestrá, rozmanitá, ovšem často studená. Byl problém sehnat hrníčky, obsluha vázla.

Služby hotelu
Kromě stravování jsme nevyužívali žádné služby hotelu.

Pláž
Pláž přímo u hotelu, někdy zanesená řasami.

Eliška M., 24.02.2019, Datum pobytu: 28.9. - 8.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Mövenpick Resort & Marine Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 7 Dovolená byla super. Hotel i personál na 1. Byli jsme opravdu spokojení.

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla super. Hotel i personál na 1. Byli jsme opravdu spokojení. Zobrazit celou recenzi

Eliška L., 19.02.2019, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: JAZ Tour Khalef

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Hotel Marhaba Resort je určitě správná volba a mohu určitě doporučit. Za mě - jeden z lepších hotelů. Tento Resort má výbornou polohu, ať...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Marhaba Resort je určitě správná volba a mohu určitě doporučit. Za mě - jeden z lepších hotelů. Tento Resort má výbornou polohu, ať se vydáme na procházky vlevo či vpravo od hotelu, stále jsme v centru města Sousse, se spoustou kaváren, obchodů.

Pokud ještě někdy navštívím město Sousse, toto bude jasná volba pro můj další pobyt. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování splnilo mé očekávání. Všechny prostorné pokoje v hlavní budově jsou orientovány s výhledem na moře, každý pokoj s balkonem nebo terasou, též prostorná koupelna s WC (novější vybavení včetně obkladů), úklid každý den.

Strava
Každému hostu je v jídelně přidělen jeho stůl, takže nemusí dopředu přemýšlet, zda bude v hotelové restauraci mít volný stůl na snídani, oběd či večeři po celou dobu svého pobytu. Je to velká výhoda i v tom, že Vás obsluhuje téměř stejný personál, který má na starosti vždy určitý počet stolů a již z dálky Vás vítá.

Strava byla vynikající, každý den bylo na výběr více druhů masa, včetně nějakého grilovaného, více příloh a co mě hodně překvapilo, každý den více druhů ryb jako losos, tuňák, krevety, krabi a jejich místní ryby.

Služby hotelu
V hotelovém areálu je i vnitřní bazén, kterého jsem samozřejmě v tuto roční dobu využila, dále fitness centrum, noční klub.

Hotelový personál je velice ochotný a vstřícný a o cokoliv požádáte, bude splněno.

Pláž
Bohužel v této roční době nemohu zhodnotit pláž, viděla jsem jen , že je zde i plážový bar, dále plážová restaurace, ze které je krásný výhled přímo na moře a v létě tu musí být překrásně.

Regina Janouchová, 16.02.2019, Datum pobytu: 5.2. - 12.2.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marhaba Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolená v Riadh Palms byla super, bydleli jsme v krásném pokoji s výhledem na moře (za příplatek). Tento hotel byl kousek od centra...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v Riadh Palms byla super, bydleli jsme v krásném pokoji s výhledem na moře (za příplatek). Tento hotel byl kousek od centra zábavy a obchodů. Pláž hned u hotelu a pří časném vstávání jsme měli i lehátka zadarmo. Jídla a pití vždycky dost. Nabídka výletu super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dostali jsme velký čtyřlůžkový pokoj, i když jsme byli jen dva. Tento pokoj byl krásný s výhledem na moře. Celkově byl hotel hezký.

Strava
Snídaně - velký výběr pečiva i sladkého pečiva, vajíčka na několik způsobů, salámy a síry nám nechutnali.

Obědy a Večeře - většinou podobné složení vždy nějaká rýže, brambory, hranolky a k tomu maso (vždy každý den grilovali jiný typ masa), pizza, špagety a spousta dalších jídel. Myslím že si každý z této velké nabídky vybere.

Služby hotelu
Personál v hotelu byl milý, vždy jsme dostali litrovou lahev vody a potřebné věci do pokoje. Možnost výměny peněz na hotelu, možnost zážitků zprostředkované hotelem.

Jediné co nám vadilo, check-out byl myslím ve 14:00 ale my odlétali až v 19:00 - museli jsme si dokoupit prodloužení check - out - nejsou na toto připraveni a domluveni s cestovní kanceláří.

Pláž
Pláž ihned u hotelu, veliká s pozvolným vstupem do moře, ne úplně čistá. Moře také nejčistší, všude samé plasty.

Množství lehátek veliké, ale na množství ubytovaných hostů malé, museli jsme hned ráno na pláž si zamluvit lehátko - zadarmo. Bar hned u pláže.

Marcela Horníková, 12.02.2019, Datum pobytu: 25.9. - 6.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Riadh Palms Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 7 ok

  • 5,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
ok Zobrazit celou recenzi

Ubytování
První dna dny jsme byli ubytování v přízemí hotelu Marhaba Club, kde byla cítit plíseň, lezli po stěnách mravenci a celkové tento pokoj absolutně neodpovídal tomu, co bylo nabízeno. Po domluvě s delegátkou jsme byli přestěhování do 4. patra, kde vše bylo v pořádku. Musíte pominout to, jak Tunisané uklízejí, opravují, co je pro ně čisté atd. Nevím, jak by se situace řešila, kdyby se žádný z lepších pokojů neuvolnil. V druhém křídle hotelu Marhaba Resort byli ubytování převážně Němci a Rusové, Čech se zde dostal těžko, ti byli ubytovávání v Marhaba Club - starší, horší.

Strava
Strava v pořádku, stolování katastrofa, všude nepořádek. Když jste číšníkovi dali pár dinárů měli jste stůl čistý. Nejlepší byly zákusky. Dost se vše opakovalo, ale snažili se.

Služby hotelu
služby jsme nevyužili, nemohu hodnotit

Pláž
Pláž v pořádku, uklizená, dostatek lehátek, plážový bar také ok.

Pavla Kociánová, 06.02.2019, Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marhaba Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 3 Ze strany cestovní kanceláře bylo vše v pořádku, bohužel kvalita a služby hotelu už byla horší.

  • 3 Ubytování
  • 3 Strava
  • 3 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Ze strany cestovní kanceláře bylo vše v pořádku, bohužel kvalita a služby hotelu už byla horší. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 05.02.2019, Datum pobytu: 16.9. - 23.9.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Riadh Palms Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 6,6 nenechte si zkazit pobyt , berte to jak to je, jedete do jiné země s jinou mentalitou, bohužel ten nepořádek je všudepřítomný ale památky...

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
nenechte si zkazit pobyt , berte to jak to je, jedete do jiné země s jinou mentalitou, bohužel ten nepořádek je všudepřítomný ale památky krásné a personál byl ochotný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování odpovídá ceně zájezdu, první dva dny zájezdu netekla teplá voda, což jistě není příjemné, napraveno po urgencích delegáta

Strava
strava dobrá a bez problémů pouze při poslední servírované večeři jsem čekali od 20 hodin do 23 hodin a marně takže jsme šli spát bez večeře, chápu že byl poslední den v roce , ale to nic nemění na faktu, že jsme ji zaplatili a nedostali.

Služby hotelu
teplý bazén byl příjemný

Pláž
v této roční době pouze na procházky

Ivan H., 04.01.2019, Datum pobytu: 25.12.2018 - 1.1.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marabout

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (3)