Recenze hotelů
Sousse - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 5 Okolí hotelu a pláž krásné,ale hotel je hrozný. .

  • 4,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Okolí hotelu a pláž krásné,ale hotel je hrozný.

. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na chodbách 3 dny zaschlá krev.. šílené..v posteli cizí vlasy a špinavé povlečení.

Strava
Hrozné,nebyly švédské stoly, číšník pouze donesl talíř s jídlem (výběr ze tří druhů)velmi malá porce, jídelna tmavá, ponurá

Služby hotelu
Pán na recepci po mě chtěl nesmyslně pobytovou taxu o které nikde nebyla ani zmínka,po každém chce jinou částku.

Pláž
Krásná

Iveta F., 25.11.2018, Datum pobytu: 13.11. - 20.11.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marabout

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vše bylo výborné,velké mínus pouze za to,že po celý pobyt nebyl za námi delegát/ čekali jsme přes hodinu ve stanovený den a hodinu/ a tak...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo výborné,velké mínus pouze za to,že po celý pobyt nebyl za námi delegát/ čekali jsme přes hodinu ve stanovený den a hodinu/ a tak jsme nepodnikli ani jeden z nabízených výletů/na nástěnce v hotelu/,které jsme si s vnukem vybrali.Velké štěstí jsme měli při odjezdu z hotelu ve 03,30 hod,neboť jsme byli 4 osoby a dle rozpisu měl řidič napsané pouze 2.Nechybělo mnoho a s vnukem jsem v hotelu mohla zůstat možná dodnes.Delegát,který byl na letišti při příletu a odletu mi řekl,ať si stěžuji,pomuže mi to?!?§ Zobrazit celou recenzi

Václava Boho, 23.11.2018, Datum pobytu: 30.10. - 6.11.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Riadh Palms

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 6,2 Společnost TunisAir má bohužel dost staré letadla A320 a to jedno s čím jsme přistáli, šlo asi určitě na GO podvozku, to byla rána! Ale...

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Společnost TunisAir má bohužel dost staré letadla A320 a to jedno s čím jsme přistáli, šlo asi určitě na GO podvozku, to byla rána! Ale zase klobouk dolu, dostanete i tak za 3 hodinový let jídlo a nealko nápoj dle výběru. Do cílové destinace je cesta autobusem od letiště z Tunisu dost daleká. Ubytování, no luxus nečekejte, ale co se vyplatí je v CK požadovat výhled na moře. Noční klid v Sousse prakticky neexistuje. A pokud se vydáte nakupovat do centra tak rozhodně pozor na pohunky vydávající se za číšníky, že vás dovedou města do obchodu.

Zpáteční let do Prahy o hodinu delší, nad Itálií pilot let zvolnil asi proto, že ve Wieden musel neplánovaně tankovat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel staršího data leč skoro vše v mramoru, hlídaný Security z ulice i od moře. Vybavení pokoje č. 309 s klimatizaci a vše ostatní za příplatek a co máte zadarmo je plíseň ve spárách obkladaček.

Strava
Vše v pořádku.

Služby hotelu
Úklid pokoje a prostor hotelu probíhal denně a byla dodávána na pokoj lahev vody.

Pláž
Pláž byla také denně upravovaná a uklízená.

Vít Tomeš, 12.11.2018, Datum pobytu: 23.10. - 6.11.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Riadh Palms

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

7 fotografií

Celkem: 10 S dovolenou jsme velmi spokojení.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme velmi spokojení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté a krásné.

Strava
Strava velmi kvalitní vždy nám chutnalo.

Služby hotelu
Celkový dojem jak celého hotelového personálu i celého animačního týmu byl velmi kvalitní.

Pláž
Pláž krásná, čistá. Přístup vynikající.

Jana Žvachtová, 07.11.2018, Datum pobytu: 19.10. - 27.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marhaba Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Hotel je velice rozlehlý, příjemná uahrada, kde je možné si posedět. Díky říjnovému termínu již nebyl hotel plně obsazen.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je velice rozlehlý, příjemná uahrada, kde je možné si posedět. Díky říjnovému termínu již nebyl hotel plně obsazen. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje velké i s balkonem, úkid probíhal každý den, ochotný personál

Strava
Každý den bylo z čeho vybírat, včetně ovoce a zeleniny

Služby hotelu
Personál vstřícný

Pláž
Pláž upravená, uklizená, pozvolný vstup do moře

Věra M., 06.11.2018, Datum pobytu: 26.10. - 3.11.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marhaba Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8 Prostředí hezké,palmy,bazén,pláž.Nám se to zamlouvalo.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Prostředí hezké,palmy,bazén,pláž.Nám se to zamlouvalo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj pěkný,zařízení v pořádku,výhled z balkonu pěkný.Trochu horší úklid.Doplňování toaletního papíru vázlo.Jinak v zásadě spokojenost.

Strava
Strava dobrá.Omezený sortiment ovoce-pouze mandarinky,pomeranče,jablka.Jednou granátové jablko+hroznové víno a jednou červený pomeranč a ten byl kyselí.Doporučuji melouny,banány.Omeleta k snídani byla výborná.

Služby hotelu
Služby dobré.

Pláž
Větší nepořádek na pláži i když se snažili uklízet.Moře v prvních dnech špinavé.Dostatek lehátek.Neustále otravující prodejci všeho možného při vstupu do moře.

Pavel J., 02.11.2018, Datum pobytu: 23.10. - 30.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marhaba Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7,8 Fajn dovolená, hotel má svoje plusy i rezervy. Doporučuji výlet do Sahary. Výlet do Tunisu je trochu nuda. Z plusů: skvělé jídlo i...

  • 4,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Fajn dovolená, hotel má svoje plusy i rezervy. Doporučuji výlet do Sahary. Výlet do Tunisu je trochu nuda. Z plusů: skvělé jídlo i interiér hotelu. All inclusive se určitě vyplatí. Animátoři se snaží a k dispozici je např. sauna, dobrý venkovní bazén a čistá, přístupná pláž. Hotel je uprostřed města, kousek od centra, takže poloha dobrá. Největší problémy jsou: Pořád od vás personál očekává bakšiš a když jim nedáte alespoň 10 dinárů (80 Kč), tak se urazí :-) Vnitřní bazén přístupný od 10 - 18h stejně jako venkovní, což zahrnuje i saunu. Po 18h můžete akorát do posilky, která je v šíleném stavu (90% strojů je nepoužitelných). Vnitřní bazén není vyhřívaný. Welness fungují do 19h a ceny jsou dost vysoké na místní poměry. Internet na pokojích je nepoužitelný, ale s místní SIMkou můžete mít 2.5GB za 80,- Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje odpovídají ceně, tedy starý nábytek, oddělené postele., jinak ok.

Strava
Na hotelu vaří výborně, každý den obměňují menu. Nápoje i alkohol jsou ok. Jednou za pobyt je nárok na restauraci s vlastní obsluhou a jednou udělali večer s atmosférou a při svíčkách, takže nemám co vytknout.

Pláž
Pěkná pláž a s ohledem na okolní pláže čistá, přístup dobrý, vlastní bar hned za pláží. Záchody Ok.

Tomáš H., 30.10.2018, Datum pobytu: 19.10. - 27.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Riadh Palms

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 6,2 Celkový dojem hodnotím kladně díky nádherné pláži a moři a také výletu, který jsme zde absolvovali. Opravdu si zaplaťte výlet po Tunisku...

  • 5,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem hodnotím kladně díky nádherné pláži a moři a také výletu, který jsme zde absolvovali. Opravdu si zaplaťte výlet po Tunisku (Sahara, oázy, El Jem, Chebika), který nabízela CK. Nezapomenutelné zážitky, dechberoucí podívaná, chuťové požitky a kultura dané země. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Lidem, kteří očekávají luxus bych nedoporučila. Pokoje jsou standardní. Na úklid Tunisané moc nejsou, ale pokud neplánujete být na dovolené jen v pokoji, tak nebudete řešit prach či mravence. Nejlepší je jít se na pokoj jen vyspat, umýt, převléci a budete dostatečně spokojeni.

Strava
Výběr, chuť a rozmanitost jednotlivých chodů nebyla nijak obdivuhodná, ale každý z nás si přišel na své. Plusové body u stravy získávají zákusky, které byly opravdu dobré, ale i tak nedokáží převážit celkový velmi špatný dojem ze stravování. S politováním musím říci, že do jídelny nás nutil především hlad, neboť od celkového požitku z jídla nás odradil katastrofální způsob stolování. Po prvním příchodu do jídelny jsme z ní zase chtěli raději odejít, neboť na stolech byly ještě špinavé talíře od večeře z předchozího večera s kousky jídla a velmi špinavými ubrusy. Tento problém se neustále opakoval. Zacházelo to tak daleko, že jsme obraceli ubrusy, abychom se trochu kultivovaně najedli. Když jsme již ukořistili čistý stůl, musel se někdo z nás přeměnit v hlídacího psa, aby nám stůl zase nikdo neobsadil. Pokud jste chtěli k snídani kávu, museli jste hodně rychle ráno utíkat ke stolu s hrnečky, abyste nějaký dostali, neboť jich byl nedostatek. Gastronomický zážitek tedy opravdu nehledejte.

Služby hotelu
Přímo v hotelu se nachází směnárna i trezor, což považuji za velmi kladné. Výměna ručníků také probíhala bez problému. Recepční jsou velmi dobře jazykově vybaveni a s velmi příjemných vystupováním nám vždy bez problému vyšli vstříc. Ostatní zaměstnanci hotelu byli také milí, především starší pán (kuchař), který dělal palačinky, byl opravdu hodný a úsměv, který rozdával jste mu opravdu věřili.

Pláž
Pláž je opravdu velkým lákadlem, neboť je opravdu nádherná. Doporučuji si přivstat a jít se podívat na východ slunce, abyste skutečně dokázali ocenit krásu matky přírody. Písek byl velmi jemný a příjemný. Moře mělo pozvolný vstup. Kvalita vody se měnila ze dne na den, ale pořád byla naprosto vyhovující. Hodně lidí nás odrazovalo kvůli Medúzkám. Nemusíte se bát, vypadá to jako žahnutí od kopřivy a bolest je snesitelná (pomůže písek nebo led a citron). Pokud se blíží bouřka, tak jděte raději k bazénu, neboť se tyhle potvory stahují ke břehu.

Veronika Ježková, 27.10.2018, Datum pobytu: 31.8. - 8.9.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marhaba Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)