Recenze hotelů
Skanes - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 6 Šlo to

  • 7,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Šlo to Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prijemne až na svaba.

Strava
Strava rozmanita

Služby hotelu
Dobre i animatori skveli

Pláž
Spina

Věra Kasalová, 04.10.2018, Datum pobytu: 24.9. - 1.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: One Resort Aqua Park & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 hezká dovolená,velká spokojenost.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
hezká dovolená,velká spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velmi dobře

Strava
spokojenost

Služby hotelu
velmi dobrý

Pláž
moře čisté,ani jedna medůza vše co se tyká čistoty byli jsme spokojený

Karel Němec, 01.10.2018, Datum pobytu: 13.9. - 20.9.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: One Resort Aqua Park & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Krásná dovolená,výborné jídlo a velké množství,krásná čistá pláž s pozvolným vstupem domoře e

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená,výborné jídlo a velké množství,krásná čistá pláž s pozvolným vstupem domoře

e Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezký prostorný pokoj vybavený tresorem zdarma

Strava
Výborná rozmanitá strava spousta zeleniny aovoce,zmrzlina samozřejmostí.V jednom z barů nápoje a jídlo kdykoliv po celých 24 hodin denně.

Služby hotelu
Ochota personálu navýborné urovni.Pouze uklizečka se musela denně upozornovat na dodání wc papíru,mýdla a šamponů jinak uklid bezvadný.

Pláž
Pláž sbílým pískem bezvadná a čistá.Voda velmi teplá a krásně průhledná vhodná i pro malé děti nebot do moře byl pozvolný vsup od lO centimetrů hloubky.Dobře fungovali sekeritáci i plavčíci.

Zdeněk Mojha, 27.09.2018, Datum pobytu: 17.9. - 24.9.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: One Resort Aqua Park & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Naše první dovolená a můžu vřele doporučit. Nenudili jsme se, skvěle se o nás starali❤️

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naše první dovolená a můžu vřele doporučit. Nenudili jsme se, skvěle se o nás starali❤️ Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje krásné, náš i babičky

Strava
Strava na týden dobrá, 14 dní bych nevydržela

Služby hotelu
Nabídka masáží atd. Mi nevyužili. Personál milí, ochotný, usměvavý. Snaží se tam, aby vám nic nescházelo.Hotel čistý a krásný, udržovaný

Pláž
Pláž čistá, moře čisté, žádné odpadky, sběrač kelímků, security vám pomůžou sehnat ještě volná lehátka, lidé nebyli líní a vstávali i v 5 ráno aby si zabrali lehátka na pláži

Petra Voborská, 24.09.2018, Datum pobytu: 13.9. - 20.9.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: One Resort Aqua Park & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 8,4 Velmi dobře situované a vybavené pro děti.

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobře situované a vybavené pro děti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standardní velikost i vybavení, pokoj čistý s pravidelným servisem. Velký balkon.

Strava
Standardní kvalita all inclusive, jen kvalita a množství ovoce moc neodpovídala.

Služby hotelu
Velmi ochotný a vstřícný personál.

Pláž
Idealni pro děti, čistá, prostorná, mírný vstup do moře .

Veronika, 11.09.2018, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: One Resort Aqua Park & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 6,4 nabídka výletů od delegátky: ZOO pro děti - jízda v autobuse po 3 na sedačce! nedostačující kapacita autobusu doba jízdy 1,5 hod. tam i...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 3 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
nabídka výletů od delegátky:

ZOO pro děti - jízda v autobuse po 3 na sedačce! nedostačující kapacita autobusu

doba jízdy 1,5 hod. tam i zpět dle dopravy - celkem dlouhá doba pro malé děti

Pirátská loď - loď přeplněna - nad kapacitu, show naprosto šílená, nedostatek místa, koupání na širém moři - koupání cca. 10 m od břehu, 1 schody do lodě pro všechny ve vodě, uspěchané, nezajímavé okolí, nevhodné pro malé děti a děti v kočárku

Potápění - cca na 2,5 hod., skutečná doba 4,5 hod. bez pití, doprava daleko od přístavu, zbytečně vše zdlouhavělé a nakonec 0,5 hod. pod vodou

Celkově výlety od delegátky propadák - v nabídce je hodně co zlepšovat a vřele doporučuji, aby delegátky poznaly výlety na vlastní kůži, jinak nechápu smysl nabízení něčeho co sama neznám !!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
bez problémů

Strava
opakující se nabídka

Služby hotelu
bez problémů

Pláž
dostupnost - ok, pláž - okolo ležení udržovaná, podel moře - hrůza

moře - moře odpadků, koupání s plastem a etiketama, všude plastová štěpka, už nikdy víc tohle pobřeží viz. foto

Vše nahlášeno delegátce, která s tím bohužel nemohla nic dělat a prý to bylo způsobeno počasím, ale dle hostů na delší pobyt je moře stále špinavé!

Rozhodně bych Monastir nikdy nedoporučila jako zájezd k moři a už vůbec ne s dětmi.

Ani cestovka nás neupozornila na špinavé moře, které tam je na denním pořádku.

Michaela Procházková, 05.09.2018, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: One Resort Aqua Park & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 9 Byli jsme velmi spokojeni

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velmi spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo nad očekávání výborné

Strava
Strava super

Služby hotelu
Na službu hotelu si nemůžu stěžovat. Každý den uklizený pokoj a naaranžovaná krásně postel. Ručníky měnili každý den.

Pláž
S pláží už to bylo horší. Naplavene chaluhy, sáčky a sem tam i petky. Ráda se koupu v moři ale tady jsem se tomu vyhýbala.

Jana K., 04.09.2018, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: One Resort Aqua Park & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 S dovolenou jsme byly velmi spokojeni.

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byly velmi spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velmi hezké a personál hotelu velmi příjemný a vstřícný.

Strava
Strava byla pestrá a dospělý si mohou vybírat z různých pochutin, bohužel pro dítě byly hlavně obědy trochu nedostačující. Buď bylo jídlo nedochucené, nebo pikantní.

Služby hotelu
Perfektní.

Pláž
Pláž byla čistá, ale většinu času jsme strávili u bazénu.

Marcela V., 23.07.2018, Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: One Resort Aqua Park & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Super dovča s dětma

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovča s dětma Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj hezkej,možná bych vylepšila úklid pokoje,ten byl nic moc

Strava
Strava dobrá, ale stale se opakovalo to samé jídlo.Nápoj si nemůžete sami natočit musí ten čekat než Vás někdo přijde obsloužit.Bohužel personál se snaží ale nestíhá. Takže se ho někdy vůbec nedočkáte

Služby hotelu
Úklid pokoje stál za pendrek.Pouze ustelou.

Pláž
úžasná

Michaela, 19.07.2018, Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: One Resort Aqua Park & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3 Bohužel me dovolena zklamala potvrdilo se mi že nekupovat hotel pod 5 hvězd.

  • 2 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Bohužel me dovolena zklamala potvrdilo se mi že nekupovat hotel pod 5 hvězd. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Od začátku problémy jak s toaletou, pak nesla elektrika pouze v našem pokoji, později nesla karta od pokoje a nakonec po úklidu nedali na pokoj ani toaletní papír.

Strava
Jídlo nic moc téměř každý den to samé.

Pláž
Plaz byla bohužel celý týden spinava more také všude rasy a papíry, igelity. ...

Alena Kajuková, 30.06.2018, Datum pobytu: 13.6. - 25.6.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: One Resort Aqua Park & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)