Recenze hotelů
Skanes - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 4,6 Pro nenáročné hosty. Bazén u hotelu sloužil jako veřejné koupaliště pro místní. Stejně tak se místními zaplňovala večer pláž. Nejlepší na...

  • 4 Ubytování
  • 3 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Pro nenáročné hosty. Bazén u hotelu sloužil jako veřejné koupaliště pro místní. Stejně tak se místními zaplňovala večer pláž. Nejlepší na dovolené byli animátoři, kterých tam bylo pomalu víc jak dětí. Jídlo nevhodné pro děti. S tobogány nepočítejte, bazen pod nimi nebyl ani napuštěný. Barmana musíte hledat, aby vám něco nalil, protože zároveň pomáhá v kuchyni. Delegátku jsme viděli jen jednou na začátku, pak už na schůzku nedorazila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme dva pokoje, troje dveře, z nichž šly otevřít jen jedny. Na záchodě se nám proháněl dav mravenců. Jedna klimatizace na pokoji fungovala, druhá vedle v pokoji ne.

Strava
Nevhodné pro děti. Všechno pálivé. Po několika dnech, co děti mohly jen brambory, jsme se už ozvali a přestali to dělat pálivé. Jídlo od snídaně najdete v odpoledním salátu, maso z oběda najdete druhý den v leču a výběr velice malý, ale to se dá vzhledem k malému počtu hostů chápat. Kávovar několikrát denně opravován. Rozhodně nechodit na jídlo na začátku otvíračky, to tam totiž ještě nic nenajdete. Na všechno mají času dost. Kolikrát už jídlo snězené a pití stále nikde.

Služby hotelu
All inclusive neodpovídal. Za barem věčně nikdo nebyl. Odpolední svačinu jsme taky neviděli, dokud jsme se neozvali. Bar zavíral už v 22h místo 23.

Pláž
Pláž krásná, jen je třeba dávat pozor na medúzy. Ovšem o víkendu se tam konaly mejdany místních. Druhý den neskutečný bordel. Bazen u hotelu slouží jako veřejné koupaliště, takže odpoledne nával lidí z ulice. To jsme opravdu v době covidové nečekali.

Kateřina K., 09.07.2021, Datum pobytu: 30.6. - 6.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: Helya Beach & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Byli jsme spokojeni

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvěle

Strava
Veliký výběr

Služby hotelu
Super

Pláž
Pláž nás zklamala, moře bylo špinavé, nejspíš to bylo momentálnim přílivem

Anonym, 11.12.2019, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: Magic Life Skanes Family & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 5,8 Na dovolenou od 12.10. do 19.10.jsme letěli s obavou,jestli vyjde počasí.Celý týden bylo pěkně a teplo.

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 2 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Na dovolenou od 12.10. do 19.10.jsme letěli s obavou,jestli vyjde počasí.Celý týden bylo pěkně a teplo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj standartní,starší nábytek,čistý.

Strava
Jídlo rozmanité,velký výběr od všeho.Vždy jsme si vybrali a chutnalo nám.Pozorný obsluhující personál.

Služby hotelu
Masáže.

Pláž
Pláž byla velké zklamání.

Amálie B., 25.10.2019, Datum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: Magic Life Skanes Family & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,6 Dovolená dobrá,měly by jste upozornit zákazníky,že v říjnu může nastat ,že pláž bude zanesena silně chaluhami.Aby zákazníci s tímto...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 1 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená dobrá,měly by jste upozornit zákazníky,že v říjnu může nastat ,že pláž bude zanesena silně chaluhami.Aby zákazníci s tímto počíteli.Místní říkali,že do konce září je to v pohodě.Klid a mír ruší turisté z ruska.Dejte jim lexi chování.,Jinak delegátka si zaslouží též školení.Jsem ochoten na něj přispět a asi nebudu sám.Jinak v pohodě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré,jednou odebrali ručníky a zapoměly dát nové,ale stane se.

Strava
Celkem dobrá,dá se vybrat.Někteří hosté by ji měli platit!!!! Možná by se chovaly jinak.

Služby hotelu
Dobré služby,ochotní lidé.

Pláž
Pláž bohužel s chaluhama - hnus.Vedlejší hotely ji měli bez chaluh.Nevím jak to dělali.Jinak moře teplota dobrá.

Josef Barfus, 21.10.2019, Datum pobytu: 5.10. - 16.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: Magic Life Skanes Family & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,8 Naprosto dokonalá dovolená. Veliký hotelový komplex, kde se i při plné obsazenosti lidé rozprostřou ke všem bazénům, barům (několika), na...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto dokonalá dovolená. Veliký hotelový komplex, kde se i při plné obsazenosti lidé rozprostřou ke všem bazénům, barům (několika), na pláž a k různým aktivitám. Ideální hotel pro rodiny s dětmi, aktivity pro děti (dětský klubík s možností hlídaní dětí), tobogány, skluzavky. Vynikající služby díky opravdu velikému počtu zaměstnancům, takže Vám zde opravdu nic chybět nebude. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velice pěkný a udržovaný hotel, pokoje na vysoké úrovni. Měli jsme Rodinný pokoj, tak jsme měli s dětmi oddělené pokoje. Jsou tu ještě i pokoje s vlastními bazénky přímo u terasy, ten jsme bohužel nedostali. Ale určitě se dá vše domluvit před nebo i po příjezdu. Vše čisté a voňavé.

Strava
Jídlo a pití v tomto hotelu je nepopsatelné. Byli jsme už na více dovolených s All inclusive, ale tolik jídla jakoukoliv denní dobu jsme opravdu ještě neviděli. Snídaně, obědy i večere (kromě klasiky, která se opakovala) každý den jiná kuchyně a jiné druhy pokrmů. Neskutečné množství všeho ihned doplněno při náznaku objevení se prázdného tácu. Na každém rohu číšníci, starající se o vaší žízeň, takže Vám donese ke stolu opravdu cokoliv. V časech mezi jídly jsou další možnosti občerstvení (palačinky a pannini) u bazénu nebo restaurace přímo u pláže, která je otevřená déle než obědová, takže i popolední spáči se mohou před večeří najíst. Dále jsou možné navštívit v rámci pobytu v komplexu dvě restaurace (Downtown s burgery, fajitas a jinými světovými lahodami a Sokra s tuniskými jídly). Opět i zde je možno jíst, co hrdlo ráčí. Noční občerstvení v non-stop otevřeném baru je také příjemné. Nealko i alko nápoje je možné konzumovat v jakémkoliv množství 24 hodin denně.

Služby hotelu
O vaše pohodlí, ale i bezpečí se zde stará mnoho zaměstnanců ze stran security (bazény, pláž, vchod), plavčíci také všude, kde se dá koupat, zahradníci, lidé starající se o vás u bazénu nebo na pláži, barmani, pokojské, recepční, animátoři, tanečníci, kteří vás skoro každý den baví pokaždé jinou (velice propracovanou, ne tou typicky zájezdní) show. Všichni jsou usměvaví, příjemní a milí.

Pláž
Hotelová pláž je na velikost hotelu docela malá, tak někdy byl problém ukořistit 4 lehátka. Ale jakmile šlápnete do písku, ihned přiskočí pikolík a snaží se požadovaný počet lehátek připravit.

Michal V., 07.10.2019, Datum pobytu: 23.9. - 4.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: Magic Life Skanes Family & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená byla nad naše očekávání. Perfektní, ochotný personál, všude cisto,uklizeno, výborná kuchyně. Kousek k moři, pláže čisté,každý...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla nad naše očekávání.

Perfektní, ochotný personál, všude cisto,uklizeno, výborná kuchyně.

Kousek k moři, pláže čisté,každý den upravované. Zobrazit celou recenzi

Strava
Vynikající pestrá

Služby hotelu
Čistá kousek od hotelu.

Pavel Smelík, 07.10.2019, Datum pobytu: 27.9. - 4.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: Magic Life Skanes Family & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (2)

Celkem: 7,2 Spokojenost

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel už něco pamatuje, ale snaží se vše vylepšovat

Strava
Průměr , dá se vybrat co nám chutná

Služby hotelu
Spokjenost

Pláž
I přes nános chaluh je pláž čistá

Zdeňka B., 04.10.2019, Datum pobytu: 23.9. - 30.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: Magic Life Skanes Family & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,2 Dovolená báječná, kuchaři a obsluha báječná vždy vřelý obětavý nikoliv však vlezlý. Pláž hotelová stále upravovaná a nonstop hlídaná...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená báječná, kuchaři a obsluha báječná vždy vřelý obětavý nikoliv však vlezlý. Pláž hotelová stále upravovaná a nonstop hlídaná security, přes den i plavčíkem.Paní uklízečka se denně překonávala v tvorbě zvířátek z ručníku pro malou dcerku. Celkový dojem kazí jen služby delegátky Blue Stylu, působila velmi povýšeným dojmem, která nám z oznámila špatné datumy i časy zvlášť placených výletů. Jen díky snaze recepčního jsme odjeli alespoň na jeden již zaplacený výlet. Paní delegátka působila velmi povýšeným dojmem. Pokud vlny nedovolily plavání v moři byly k dispozici 4 venkovní bazény a jeden vnitřní. Akvapark senzační pro dospělé i dětská verze pro malé, vše v ceně pobytu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Celkově skvělé

Strava
Skvělá, výběr ohromný. Každý si tu našel to své - dětské menu, vegetariánské menu i pořádné maso pro chlapy. Zákusky ovoce zelenina a k tomu zdejší speciality. Opravdu výborné a čerstvé.

Služby hotelu
Skvělé, vždy čisto, žádný hmyz na pokojích ani ve společných prostorách.

Pláž
Ihned u hotelu, k dispozici hotelová lehátka, každý den očištěna a srovnána. Hotelové ručníky vydávány 10m od pláže každé ráno čisté. Každé ráno obsluha uhrabala pláž a odstranila noční nadílku moře. Moře čisté pískové dno, pár rybiček ale pro vášnivé potápěče nic k vidění. Možnost za příplatek využít vodní skútr nebo se proletět na padáku taženém na lanu za lodí. Pláž byla hlídána 24h denně security a od 9h-19h byl na pláži přítomný i plavčík. Hotelový bar přímo u pláže, občerstvení plně zajištěno.

Lenka G., 02.10.2019, Datum pobytu: 20.9. - 27.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: Magic Life Skanes Family & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Krásná dovolena

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolena Zobrazit celou recenzi

Ubytování
2 dospělí a 1 dítě 2 roky. Pokoj skvělý. 2 pokoje +příslušenství. Prostorný. Ale ne všechny pokoje v hotelu jsou tak bezvadně co jsem koukala. Měli jsme štěstí.

Strava
Paráda. Na konec září vůbec nepolevili. Rozmanitost jídla. Masa, ryb, daru moře, zmrzlina... Rano fresch džusy. Stoly připravené. Vseho dost. Stále doplňují.

Služby hotelu
Stále uklizej. Všude čisto! Stále kolem nás chodili zaměstnanci a uklizeli.

Pláž
Pláž čistá. Prostorná. Uklizeji naplavy z moře neustále. Slunečníky, lehátka čistá a denně připravena. Bar funguje na pláži bezvadně. Pláž hlidana. Nikdo nás nesměl obtěžovat z prodejců. Jen pokud jsme chtěli něco koupit.

Anonym, 01.10.2019, Datum pobytu: 22.9. - 29.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: Magic Life Skanes Family & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Zcela splnilo očekávání. Potřebovali jsme příjemnou dovolenou s dobrým servisem pro rodinu s dětmi a přesně takovou jsme zažili. Snad jen...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Zcela splnilo očekávání. Potřebovali jsme příjemnou dovolenou s dobrým servisem pro rodinu s dětmi a přesně takovou jsme zažili. Snad jen ti komáři nám otravovali život - večerní procházku nebo animační program bez repelentu nezkoušejte. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj byl velmi prostorný i s plnohodnotnou přistýlkou. Drobnou nevýhodou byl pokoj v přízemí a výhled na přístupovou cestu, takže jsme měli většinu času zatažené závěsy. Denní úklid byl překvapivě pečlivý i když jsme bakšiš dávali jen sporadicky.

Strava
Strava byla příjemně pestrá, dost evropských jídel pro děti ale i ryb, mořských plodů a místních specialit. Je třeba vzít v úvahu, že hosté jsou i muslimové a hotel se tomu přizpůsobil. Vepřové tedy nenajdete vůbec, zato hodně dobře upraveného hovězího, spoustu drůbeže a občas jehněčí. Slabá je nabídka uzenin a masných výrobků, nám ale vůbec nechyběli. All inclusive obsahuje vše, co můžete potřebovat, od 11h palačinky u bazénu, odpoledne paninini, snack na pláži až do 16h, bar na recepci je nonstop. Snad jen zmrzlinu bychom ocenili během dne a ne jen k večeři. Dobrá je a la carte restaurace Downtown (Sofra byla pro nás slabší)

Služby hotelu
Personál byl usměvavý, milý a fungoval jak měl, fronty byly jen občasné, ale pravdou je, že hotel nebyl plný a nedokážu posoudit, jak může vypadat za plné zátěže. Skvělý je animační program, perfektně vedené lekce čehokoliv si vzpomenete - aerobik, cvičení ve vodě, tanec, jóga i lukostřelba - na aktivity je vyžadovaná pevná obuv (ne v bazénu). denní program je k dispozici na nástěnce nebo v hotelové mobilní aplikaci (zde se také rezervují a la carte restaurace). Doporučuji zapůjčení kanoe - je zdarma a můžete se vypravit podél pobřeží na malý výlet.

Pláž
je poměrně úzká, takže lehátek je na pláži poměrně málo - u bazenu vždy dostatek. Profil dna je veeelmi pozvolný, pro děti ideální, skoro jako Balaton. Pokud fouká, jsou i krásné vlny. Po bouřce hodně chaluh, ale jinak krásně čisťounká voda i dno.

Kateřina K., 28.09.2019, Datum pobytu: 15.9. - 24.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: Magic Life Skanes Family & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)