Recenze hotelů
Skanes - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Dovolená pro nás byla nejlepší,co jsme kdy zažili.Jediný zádrhel byl při odjezdu nakonci naší dovolené.Ve 2:50 hod.pro nás měl přijet...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená pro nás byla nejlepší,co jsme kdy zažili.Jediný zádrhel byl při odjezdu nakonci naší dovolené.Ve 2:50 hod.pro nás měl přijet autobus a odvézt na letiště,Nikdo pro nás nepřijel,delegát měl vypnutý telefon a tak jsme se museli dopravit sami na letiště taxíkem....Byl to pro nás velice stresujíci konec dovolené Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný pokoj s výhledem na moře a nádvoří celého dění.Denně uklizeno a vyměněné ručníky a osušky.

Strava
Výběr jídla byl velice slušný,vždy se dalo vybrat a oproti minulým letům,jídlo bylo včas doplněno.Tady bylo vidět velké zlepšení.Personál byl velice slušný.

Služby hotelu
Personál byl příjemný,animátoři se nevnucovali a dobře se starali o zábavu.

Pláž
Pláž je přímo u hotelu a uklizená každý den.Sekuriťák pláž hlídal a nikomu se nic neztratilo.Lehátek bylo dostatek,jen co jsme přišli,tak nám pracovník pláže dal lehátka s madrací.Moře čisté,krásné,jen 2x byla v moři tráva,ale to je příroda.Trávu jsme překročili a dál bylo moře čisté.

Pavla N., 16.09.2019, Datum pobytu: 30.8. - 10.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: Houda Golf & Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,8 S tímto hotelem jsme nebyli moc spokojení. Při příjezdu nás ubytovali v pokoji, kde to smrdělo zatuchle, byla tam špína a neuklizeno. A...

  • 4 Ubytování
  • 2 Strava
  • 6 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
S tímto hotelem jsme nebyli moc spokojení. Při příjezdu nás ubytovali v pokoji, kde to smrdělo zatuchle, byla tam špína a neuklizeno. A ještě ke všemu úplně nejdál od recepce i jídelny a všeho. Ihned jsme to šli řešit a druhý den s pomocí delegátky nám pokoj vyměnili. Ovšem ochota jednoho pána z personálu nic moc. Pláž a prostředí okolí hotelu velmi dobré. Moře krásně teplé. Jen by pláž mohla být větší. Při velkém množství lidí je to opravdu hlava na hlavě . Pláž je opravdu maličká. S jídlem jsme spokojený absolutně nebyli. Výběr ovoce nulový. Nejvíce ryby , ty byli opravdu každý den na oběd i večeři. Pečivo bylo čerstvé na snídani jen málokdy. Číšníci nestíhali uklízet stoly.

Myslím si, že tento hotel má opravdu co vylepšovat a že 4* opravdu neodpovídá co se týče kvality jídla a výběru jídla a vzhledu pokojů. Polovina pobytu nám propršela, což samozřejmě není ničí vina. Jinak vzhled hotelu zvenku a prostředí hotelu-bar,zahrada, moře, prostředí u bazénu bylo super. Ovšem za nás tento hotel už nikdy více. Budeme určitě volit jiný hotel. Zobrazit celou recenzi

Pláž
Moře krásně teplé. Pozvolný vstup do moře. Písčitá pláž. Občas hodně řas, ale to člověk asi neovlivní. Uklízeli to. Nevýhoda pláže je, že byla opravdu maličká na to, že tam bylo dost lidí.

Kateřina V., 16.09.2019, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: El Mouradi Skanes

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Pěkný velký hotel se vším co jsme potřebovali. (za jeho zdmi však jen bordel, holt Tunisko)

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný velký hotel se vším co jsme potřebovali. (za jeho zdmi však jen bordel, holt Tunisko) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Myslela jsem, že rodinný pokoj je o něco větší.

Strava
Jídlo bylo super, všechno moc dobré, všeho dostatek.

Jen někteří hosté jsou nehorázná prasata!

Služby hotelu
Všechno super, dokonce i návštěva lékaře.

Pláž
Bohužel jsme "prý" měli moře po deštích, bylo špinavé, plavali tam odpadky.

I když se to zaměstnanci hotelu snažili uklízet, polovinu dovolené jsem se byli nuceni koupat v bazénu.

Marta V., 16.09.2019, Datum pobytu: 3.9. - 13.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: Skanes Family Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1,2 Jsem ráda, že jsem viděla Tunis ,ale to je vše...v hotelu špína. Pláž malá, špinavá. Jídlo a celkově kvalita gastronomie děs. Na 1014...

  • 1,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Jsem ráda, že jsem viděla Tunis ,ale to je vše...v hotelu špína. Pláž malá, špinavá. Jídlo a celkově kvalita gastronomie děs. Na 1014 pokojů 1 restaurace ,jeden bar ....???? Pro hodně nenáročné klienty Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Všude špína. Pokoj bez balkónu, sušaku....kde si má člověk sušit minimálně ručník a plavky .

Strava
Děs...na vše fronty o kvalitě ani nemluvim

Služby hotelu
Animační program...to je jediné na co tu můžou být hrdý

Pláž
Malá na tu kapacitu vážně nedostačující

Alena Králová, 16.09.2019, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: Houda Golf & Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Celkem v pohodě,hotel v pořádku i slušná úroveň servisu.Personál celkem vstřícný a ochotný. Služba delegátky dobrá,starala se o nás...

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkem v pohodě,hotel v pořádku i slušná úroveň servisu.Personál celkem vstřícný a ochotný. Služba delegátky dobrá,starala se o nás výborně a některé problémy vyřešila k naší spokojenosti.Jediný problém byl při příletu, ale to bylo asi způsobeno zpožděným příletem . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré,udržovaný stálý pořádek, i když úroveň 4hvězdě neodpovídá,ale v zhledem k lokalitě,je dobrá

Strava
Ucházející,docela dobrá,ale stále se opakující,minimální obměna

Služby hotelu
Nabídka programů dobrá

Pláž
Vzhledem k velikosti hotelu strašné malá a tudíž stále přeplněná pláž. K moři jsme chodili občas,trávili jsme čas u bazénu,který byl teda veliký,moc lidí tam nebylo a byl tam veškerý servis. zmrzlina,jídlo, pití.A hlavně jsme to měli cca 100m z pokoje,takže super

Antonín Slavík, 16.09.2019, Datum pobytu: 30.8. - 11.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: El Mouradi Skanes

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Až na den příjezdu vše OK. Vše jim strašně dlouho trvalo než vyřídili, při vyřizování s námi řešili i další už ubytované hosty,takže se...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Až na den příjezdu vše OK. Vše jim strašně dlouho trvalo než vyřídili, při vyřizování s námi řešili i další už ubytované hosty,takže se tím doba ubytovávání velmi protáhla. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starý hotel ale vše fungovalo, takže spokojenost

Strava
Strava nebyla moc pestrá, ale vždy se dalo vybrat.

Služby hotelu
Služby hotelu OK. Stále nám bylo něco nabízeno i několikrát opakovaně.

Pláž
Pláž ok když si člověk přivstal tak našel i místo pod slunečníkem, ale slunečníky byly moc blízko sebe. Voda celkem špinavá, hlavně řasy, ale to jsme věděli z recenzí při objednávce dovolené.

Karel Vojkovič, 14.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 10.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: Houda Golf & Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Jeli jsme na dovolenou ve velkem počtu lidi s dětmi a proto to musim vzít ze dvou směrů. Jak už psali jiní, resort má velké vyžití pro...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Jeli jsme na dovolenou ve velkem počtu lidi s dětmi a proto to musim vzít ze dvou směrů. Jak už psali jiní, resort má velké vyžití pro děti i dospělé. Naše děti byly ve věku 3 a půl 3x a 8let 1x. Pokud jsou děti zvyklé na školku, neni problém je na pár dnů umístit do crokoklubu, kde se o ně krásně postarají animatoři. Večer byla pro děti každodenní diskotéka, kde se dokonale vyřadili a vybily si baterky do nuly. Větší děti mají potom možnost celodenní zábavy pro starší děti. My dospělí si plně užívali jak bazénu, tak moře. Je pravda že bouřka přinese na pláže spoustu nečistot v podobě odpadků a chaluch, ale také přinese velké vlny a ty jsou velmi zábavné. Pláže byly vesměs čistě, protoze každé ráno je místní uklízeli. Pokud se dalo, proběhla i večerní diskotéka pro dospělé. Jednou vyjížďka do nedaleké Mediny v monastiru. (Pokud vas bude chtít vzit taxikář nejdřív někam jinam, trvejte na svém a jeďte do Mediny, je to tam levnější a lip se smlouvá). Osobně jsem vyzkoušel let s padákem zapřáhlým za člunem a super zážitek. Jídlo bylo super, ale netřeba se přecpávat. Celkově jsme byli spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bylo nas celkově 15 lidí a nepochopil jsem, proč nekdo dostal za stejné peníze dvoupatrový pokoj s výhledem na bazény a moře a my jen obyčejný s výhledem na cestu. Na druhou stranu nam tam aspoň při bouřce neteklo. Celkově mi hotel přišel už trochu starší, ale nekazilo mi to pozitivni zážitek.

Strava
Strava super. Všeho bylo dost. Rozmanitost a snaha to trochu změnit taky byla.

Služby hotelu
Všichni byli milí a za trochu bakšišu v podobě dvou, tří dinaru byli ještě milejší.

Pláž
První den byla bouřka, takže hodně nečistot v podobě odpadků a chaluch. Tento stav trval asi 4 dny, než byla voda čistá a průhledná. Ale zas už nebyly vlny.

Miroslav Z., 12.09.2019, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: Skanes Family Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 6 V Tunisku jsme byli poprvé a svým způsobem nás trochu zklamalo. Všude mimo hotelový komplex špína a bordel, na což jsme byli sice...

  • 5,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 3 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
V Tunisku jsme byli poprvé a svým způsobem nás trochu zklamalo. Všude mimo hotelový komplex špína a bordel, na což jsme byli sice připraveni, ale stejně nás to překvapilo. Co jsme však neočekávali je povaha Tunisanů. Ti se tváří jako vaši největší kamarádi, ale vidí v Evropanech pouze chodící peněženku. Za každou sebemenší službu vyžadují peníze. Když jim dáte dinár, tak na vás rusky spustí, jestli je to jako všechno nebo zda ještě něco přidáte.

Je také potřeba počítat s tím, že si člověk může přivést nějakou nemoc (minimálně průjmová onemocnění). Pokud má člověk slabší imunitu, tak je lepší asi zvolit jinou destinací.

Pokud jste člověk, který neumí říkat ne, tak tam ani nejezděte. Všude (i v hotelu) vás budou lákat na nejrůznější zájezdy či cetky. Ani nevíte jak a už vám na ruku uvazují náramek s vaším jménem za šťavnatou cenu. Jelikož to fakt umí, tak z vás nějaké ty peníze dost často dostanou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo lepší, než jsme čekali. Recenze na hotel jsou v tomhle ohledu dle mého názoru trochu přehnané. Pokoj každý den uklizený, v průběhu týdne si lze také nechat vyměnit povlečení. Jediným nedostatkem na pokojích jsou postele s pružinovými matracemi, ze kterých člověk může chvíli ráno cítit bolest zad, ale dá se to ten týden přežít.

Strava
Jídlo super! V restauraci na hotelu není skoro vůbec kořeněné, což nám absolutně vyhovovalo. Každý si mohl pokrmy dochutit podle sebe.

Fronty se tvořily hlavně na začátku doby oběda. Když člověk dorazil o půl hodiny později, tak čekat nemusel. Jídlo se neustále doplňovalo.

Je sice pravda, že se pokrmy v průběhu týdne opakovaly, ale pokud člověk jí normálně a střídmě (to znamená, že během jednoho oběda si na talíře nenavalí od všeho aspoň trochu), tak se mu to vůbec neznechutí a má stále co zkoušet.

Na recepci si lze říct o vouchery na večeře v italské a tuniské restauraci. Nebudou vám je chtít dát, ale když budete neústupní, tak je získáte. My absolvovali pouze italskou večeři, nebyl to žádný zázrak, a tak jsme druhý den tuniskou restauraci oželeli a šli na běžnou večeři. Pro někoho to však může být dobré zpestření dovolené.

Služby hotelu
Číšníci v restauraci i uklízečky byli velmi milí. Dojem však kazí recepce, kde se člověka snaží akorát oškubat. Je nutné si několikrát přepočítávat peníze (hlavně při výměně eur/dolarů za dináry). Nás na recepci ošidili minimálně třikrát. Doporučila bych také nechat si psát přesné částky záloh, které dáváte za karty od pokoje či trezor. Nám naúčtovaly poplatek za 2 karty, obdrželi jsme však pouze jednu. Na konci pobytu nám nevrátili zálohu ani za tu jednu (je ovšem pravda, že jsme se nepripomněli, dináry bychom si s sebou stejně do ČR vzít nemohli). Problém je také při zálohách za trezor. Jeden recepční si totiž bere 20 dinárů, druhý 10 a vrací tedy také 10. My platili 20, ale zpátky jsme dostali pouze 10. Bylo nám od pána řečeno, že on sice ví, že jeho kolega vybírá 20 dinárů za trezor, ale on osobně si bere pouze 10, takže vrací také pouze 10. V tomto případě vám nepomůže ani lístek s danou částkou.

Na recepci se ani nebojí říct si o extra peníze za to, že vám pošlou pohledy. Prostě hrůza.

Skvělí byli animátoři. Co se týče zábavy co sportovního vyžití, tak si zde na své přijde snad každý. Hotel má bohatou nabídku bazénů a ke komplexu patří také tobogány se skluzavkami. U bazénů a kolem hotelu to vypadá fakt hezky, vše je udržované.

Pláž
Moře velmi znečištěné. Plavaly tam nejen chaluhy, ale také plasty, víčka od petek apod. Když člověk vylezl z moře, tak byl oblepen chaluhami a jiným bordelem.

Přes znečištění nejsou vidět medúzy plavající ve vodě. Ty mohou z vlastní zkušenosti pořádně zavařit a znepříjemnit den či dva. Pokud vás nějaká žahne ve větší míře, tak je lepší si u doktora vedle recepce koupit mast za 15 dinárů.

Anonym, 10.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: Houda Golf & Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
vyborné

Strava
Více druhů ovoce

Služby hotelu
služby dobré

Pláž
Može zakalené , na okraji tráva.pláž docela malá .

Martina Parduba, 10.09.2019, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: Houda Golf & Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,2 Litovali jsme, že jsme na této dovolené strávili 12 dní. Ze 70% byli na hotelu Rusové, kteří se absolutně neumí chovat. Podplácejí si...

  • 5,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 3 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Litovali jsme, že jsme na této dovolené strávili 12 dní. Ze 70% byli na hotelu Rusové, kteří se absolutně neumí chovat. Podplácejí si personál hotelu, který jim celé dny skáče kolem prdele. Byli schopni i se svými malými ratolestmi vysedávat venku až do brzkého rána, diskotéky, které končili v 10 večer jim bohužel nestačily, tak si pak pouštěli nahlas svoje ruské "hity". Personál byl velice otravný, pořád by nejraději chtěli bakšiš za nic. Češi, kteří na hotel přijeli s námi, podlehli recepcnimu, který jim vnutil "lepší" pokoj za úplatek 20 euro, ve skutečnosti měli jeste horší pokoj než my. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo průměrné, určitě ale nedoporučuji uplácet recepční kvůli lepšího pokoje, stejně lepší nedostanete. Klimatizace byla prolezlá plísní, po zapnutí nám smrděl pokoj. Dveře a balkón skoro netěsnily, takže jsme nemuseli ani ven, abychom byli na diskotéce. Měli jsme ji na pokoji. Každé ráno jsme díky tomu chodily s kruhy pod očima a dospávali jsme to odpoledne, kdy bylo trochu klidněji.

Strava
Snídaně byly hrozné, člověk si mohl vybrat jen z vajec, parku, fazoli nebo salámu (něco jako český junior) a sýra, ze zeleniny nakrouhane zeli nebo strouhanou okurku. Co se týče obědu a večeře, tak výběr taky nic moc, ale mívají většinou mastné nebo smažené jídla. Doporučuji s sebou léky na průjem, který vás na 100% nemine :D. A do restaurace a la carte ani nechoďte, pokud nechcete mít otrávený zbytek večera. Nemivam s jidlem problém, ale tohle se fakt nedalo. Jinak klasika, všude Rusové, které se chovají jako prasata, naberou si 3 talíře, skoro nic nesní a ještě se nad tím moc baví.

Služby hotelu
Uklízečky uklizely pokoje každý den, pořád se usmivaly, což bylo fajn. Personál dbá také na čistotu v okolí bazénu i pláže. Mají zde i celkem vybavené fitko, kam snad nevklouzla ani noha.

Pláž
Pláž byla čistá jen první den, poté několik dní pršelo, tak byla špinavá a moře taky. Ale to bohužel neovlivní personál hotelu. Jinak příjemně teple moře u písečné pláže.

Lucie N., 10.09.2019, Datum pobytu: 27.8. - 7.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: Houda Golf & Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)