Recenze hotelů
Port El Kantaoui - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 6 Ubytování slušné, jídlo dobré, chtělo by to více nabídky jídel nebo ovoce na páži

  • 5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování slušné, jídlo dobré, chtělo by to více nabídky jídel nebo ovoce na páži Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje dostatečně velké, úklid po upozornění byl prováděn co druhý den, čistota tam není jejich hlavní prioritou, ale přímo špína nebo nepořádek tam nebyl.

Strava
Jídlo mi chutnalo, nejsem až tak vybíravá a je možné si vždycky vybrat to, co vám chutná, výborné zákusky, možná větší výběr ovoce.

Služby hotelu
Co jsme potřebovaly, tak nám bylo poskytnuto, takže celkem spokojenost.

Pláž
Myslím, že pro tak velký komplex je pláž a počet lehátek malé. Museli jsme chodit brzy ráno osuškou si zajistit lehátko pod slunečníkem a to jsme nebyli v sezonu, to si teda opravdu nedovedu představit

Jarmila K., 14.10.2019, Datum pobytu: 24.9. - 4.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Abou Sofiane

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Celkový dojem není špatný, jsou výhrady, ale dalo se je přehlédnout. Šlo spíše o personál, než hotel samotný, ale lidé jsou různí a to...

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem není špatný, jsou výhrady, ale dalo se je přehlédnout.

Šlo spíše o personál, než hotel samotný, ale lidé jsou různí a to nelze změnit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování skvělé, krásný a moderní pokoj.

Pokojská na našem patře byla vynikající a rádi jsme ji nechali i nějakou tu korunu na polštáři.

Strava
Strava byla zvláštní.

Hodně kořeněná a ve všem tymián. Ale tuny tymiánu. ????

Někdy nešli jídla s přílohou ani nakombinovat a přemýšlíte co si k čemu dát.

Služby hotelu
Minigolf hrůza, zarostlé hřiště.

Tenis ušel.

Zbytek taková klasika, ničím nejsou výjimeční.

Okolí bazénu čisto, recepce čisto.

Jen mě zarazila drzost některých členů personálu, kteří přišli za manželkou když byla sama a za to, že vysypali popelník chtěli 10 dinarů.

Když jsem přišel já tak radši odešel.

Pláž
Moře teplé a průzračné.

Medúza se občas vyskytla.

Ale celkově čisto ( pouze nedopalky v písku )

Martin K., 14.10.2019, Datum pobytu: 25.9. - 9.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Abou Sofiane

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vydařená dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vydařená dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré

Strava
Velký výběr jídel po celou dovolenou

Služby hotelu
dobré

Pláž
Pláž byla příjemná, jemný písek

Olga Horáková, 14.10.2019, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Abou Sofiane

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Pro nenáročné lidi, stojí za to, neočekávejte nic speciál za tu cenu. První den me okradli voňavky, náladu už jsem moc neměla. Vždy byl...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pro nenáročné lidi, stojí za to, neočekávejte nic speciál za tu cenu. První den me okradli voňavky, náladu už jsem moc neměla. Vždy byl čistý pokoj, měnili furt povlečení, jediné vodu jsem si musela kupovat sama na baru( a tak bylo to dobře ) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Stará lednice, občas nefungovalo světlo v pokoje. Chtělo by to lehkou rekonstrukci.

Strava
Super, pěkný výběr, velké fronty a čekání na příbory a talíře (

Služby hotelu
Nepoužívala jsem

Pláž
Špinavý, malý, ale zda se najít lehátka bez problému, ale matrace už jiná věc, těžko sehnat.

Anastasiia L., 14.10.2019, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Palmyra Aqua Park (ex. Soviva Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 7,4 Cena odpovídá kvalitě

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Cena odpovídá kvalitě Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté,každý den úklid. Neodtékala sprcha a nefungovala klimatizace. Opravovali ji, ale o moc víc se to nezlepšilo.

Strava
Strava odpovídala 3* hotelu. Sámi jsme si museli hledat příbory, ubrousky, obsluha absolutně nestíhala uklízet ze stolu, ubrusy byly špinavé. Něco jsme snědli spatného, měli jsme zažívací potíže.Alkohol je jen v baru u recepce. Na pláži je jen pivo a nealko.Káva a svačina je u bazénu. Káva je až od 10 hod

Služby hotelu
Směnárna je otevřená jen pár hodin denně. Všude se může kouřit, i u jídla venku.Nedoporučuji nekuřákům

Pláž
Matrace jste si museli přinest sami. Nebyly pár dní ručníky. Pláž se neuklízela.

Eva Maříková, 11.10.2019, Datum pobytu: 1.10. - 8.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Abou Sofiane

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Absolutně perfekt i ze strany hotelu a personalu

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Absolutně perfekt i ze strany hotelu a personalu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dene úklid cisto

Strava
Vynikající výběr i obsluha

Služby hotelu
Stále usměvavý personál, vždy ochotny

Pláž
Pohoda, po domluvě i s obsluhou

Josef, 09.10.2019, Datum pobytu: 29.9. - 6.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Concorde Green Park Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 pobyt příjemný, klidný

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
pobyt příjemný, klidný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování čisté,

Strava
strava dostatečná, chutná

Co se týká alkoholických nápojů All inklusive - v recepci na hotelu je ředily vodou což poškodilo náš dojem . Reklamace se účastnila delegátka zájezdu, která to řešila s vedením hotelu.

Služby hotelu
průměr na zařazení hotelu-4 hvězdy, i z důvodu výše uvedeném- podvádění turistů

Pláž
pláž navazuje na komplex hotelu, voda teplá, čistá.

Lubomír O., 09.10.2019, Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Abou Sofiane

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 5,8 Dovolená se mi celkem líbila, rozmanitá nabídka výletů, počasí se také vydařilo. Příjemný, ochotný personál. Celkový dojem byl narušen...

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se mi celkem líbila, rozmanitá nabídka výletů, počasí se také vydařilo. Příjemný, ochotný personál.

Celkový dojem byl narušen početnou skupinou Rusů. Byli všude a bylo jich moc. Arogance, bezohlednost, nevychovanost neznala mezí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení pokoje bylo průměrné, na pokoji jsem postrádala židli nebo křesílko, dalo se sedět pouze na posteli, na balkoně byla k dispozici 2 křesla a stolek.

Horší úroveň byla sociálního zařízení. Za celý týden pobytu se nepodařilo opravit WC (za mísou byla neustále voda), prasklou žárovku nad umyvadlem, po 4 dnech byl opraven ucpaný odtok ve sprše.

Dle mého názoru, ubytování neodpovídá 4*.

Strava
S nabízenou stravou jsem byla spokojena, velký výběr, všeho dostatek, chutné.

Problém byl s úrovní stolování, špinavé ubrusy, stolky na terase, občas chyběly šálky, skleničky, příbory.

Personál sice ochotný, ale nestíhal.

Služby hotelu
Recepce, směnárna, bary, obchod s suvenýry, úklid pokoje - v pořádku, personál většinou ochotný a příjemný.

Večerní (hudební) program s animátory - podřízen ruské klientele, převažovaly ruské písně.

Pláž
Pláž je přímo u hotelu, s úklidem si příliš nedělají starosti, kapacita lehátek omezená (méně l.než klientů).

Moře krásné, voda čistá a teplá, jeden den po bouřce trochu znečistěné, občas nějaká medúza.

Jarmila U., 08.10.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Abou Sofiane

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Veľká spokojnosť!

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Veľká spokojnosť! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izby pekne, čisté, príjemné. Krásny výhľad. Panoráma hotela veľmi pekná.

Strava
Chutne a pekne pripravené jedlá, slušný výber, ale veľmi málo rýb, morských plodov.

Služby hotelu
Veľmi ochotný a príjemný personál, super animačný program každý deň. Perfektný bazén vonkajší aj vnútorný.

Pláž
More príjemné aj keď trochu rušivé morské trávy a medúzy, ale patria k moru!

piesok veľmi príjemný po celej pláži, ale neudržiavaný často dosť znečistený.

Slávka, 08.10.2019, Datum pobytu: 19.9. - 26.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Concorde Green Park Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Celkový dojem z dovolené je výborný. Krásné letovisko. Podnikli jsme samostatně dva výlety do Sousse a Monastiru. Cestovali jsme, jak...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je výborný. Krásné letovisko. Podnikli jsme samostatně dva výlety do Sousse a Monastiru. Cestovali jsme, jak taxíkem tak vlakem, vše bylo bez problémů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo 4-hvězdičkovému hotelu. Moderní pokoj s balkónem, vybavený klimatizací, TV a chladničkou. Vše čisté.

Strava
Strava v hotelu perfektní, vždy se dalo vybrat ať už z místních specialit, nebo tzv. "evropské" kuchyně (např. pečená kuřata, špagety atp.). Skvělé zákusky, zmrzlina, ovoce.

Služby hotelu
Personál hotelu byl milý a ochotný. Výtku si rozhodně zaslouží FITNESS centrum inzerované v nabídce zájezdu. Zařízení FITNESS bylo zdevastované a nefunkční.

Pláž
Pláž je od hotelu vzdálena doslova pár metrů. Čistota pláže odpovídala vychovanosti turistů, to znamená všudypřítomné nedopalky cigaret a víčka od lahví (přestože jsou na každých pár metrech odpadkové koše i popelníky). Žádné velké odpadky na pláži nebyly. Počasí bylo celý týden krásné (27.9. - 4.10.), moře teplé a čisté.

František D., 07.10.2019, Datum pobytu: 27.9. - 4.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Abou Sofiane

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)