Recenze hotelů
Port El Kantaoui - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 Hotel je velice pěkný a celkově jsme byli spokojeni. Nemám co vytknout a doporučuji.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je velice pěkný a celkově jsme byli spokojeni. Nemám co vytknout a doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bydleli jsme v přízemí s výhledem na moře. Pokoj byl pěkný a každý den krásně uklizený. Klimatizace fungovala i po 15.9. což bylo od hotelu moc milé. Venku vládly 40st teploty tak by to bez ní asi bylo honě náročné. Jediné co bych asi vytkla bylo odhlučnění nebo jak bych to nazvala. Když někdo z vyšších pater spláchnul WC bylo to jako u nás a to samé v koupelně když pustili za zdí Vodu. Trochu to vadilo k ránu kolem 5 když jsme ještě chtěli spát. Všude bylo ticho a tak se to dost rozléhalo. Nám protékalo celou dobu WC a tak se také dlouho napouštělo. I když jsme to hlásili za celých 12dní nikdo nepřišel. Jinak spokojenost.

Strava
Rozmanitá a velmi chutná. Kuchaři se snažili a zbytek personálu také. Velice milí a úslužní a bylo vidět, že si váží každého hosta. Kdo chtěl vždycky si vybral na co měl právě chuť. Od sladkých jídel, přes těstoviny které dělali přímo Vám na míru přes pizzu až po ryby, krevety a slávky. Spousta druhů mas a dokonce i vepřové až po jejich tuniská jídla. Několik druhů velice chutných příloh a na všechny způsoby až po studené pokrmy a chutné saláty. Zákusky, dorty a zmrzlina byla samozřejmostí. Číšnici se Vám věnovali na 100% a jakmile jste dopíjeli hned přiběhli a dolévali na co jste právě měli chuť.

Služby hotelu
Služby v pořádku. Na recepci velmi milý lidé a když byl nějaký problém vždy se ho snažili vyřešit a cokoli kdykoli poradili. Za mě na jedna.

Pláž
Pokud hledáte korály a podmořský svět tak to musíte jinam tady opravdu nic takového nenajdete. My s tím počítali a věděli jsme to. Nejsme v Tunisku poprvé tak to nebylo překvapení. Někdy byla voda krásně průzračná až na dno, ale byli i dny kdy byla zakalená a bylo hodně chaluh. Kdo sem jede musí s tím počítat. Je to příroda a s tím nic neuděláme. Doporučuji, ale boty do Vody. Přeci jen ty chaluhy na nohou nejsou moc příjemné. Bylo krásně větrno tak i vlny byly, ale ne nějak veliké a vítr byl moc příjemný a přišel vhod když bylo stále 35 - 38st.Pláž každý den krásně uklizená.Lehátek dostatek nikdo se nemusel bát, že si nelehne.Lidí tak akorát. Celkový dojem dobrý a vyhovující.Na pláži se nám libilo byli jsme spokojeni.

Šárka Mikulášková, 29.09.2021, Datum pobytu: 11.9. - 22.9.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: LTI Bellevue Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

4 fotografie

Celkem: 6,4 Velmi hezké prostředí u bazénu i u more

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Velmi hezké prostředí u bazénu i u more Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byla nutná výměna pokoje po výměně pokoje spokojenost čelí týden výtah mimo provoz a spinavy obsluha v jídelně velmi ochotna

Strava
Ucházející často studené jidlo

Služby hotelu
Služby zákazníkům dobre

Pláž
Příjemný vstup do moře čistý písek moc krasny

Blanka Kolářová, 28.09.2021, Datum pobytu: 18.9. - 25.9.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: El Mouradi Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 výborný

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
výborný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velmi čisto, denní výměna ručníků, starší vybavení pokoje

Strava
velmi dobrá, široký výběr jídel

Služby hotelu
ochotní, vstřícní, příjemní

Pláž
pláž čistá bez řas, moře rovněž, spokojenost

Jaroslava Vacková, 19.09.2021, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: El Mouradi Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 CK měl na všem zpoždění, odjezdy z letiště, delegát, testy, odjezdy na letiště Hotel moc hezký Pláš byla zarostlá a pobyt u moře jsme...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
CK měl na všem zpoždění, odjezdy z letiště, delegát, testy, odjezdy na letiště

Hotel moc hezký

Pláš byla zarostlá a pobyt u moře jsme moc kvůli plavajícímu odpadu nevyužili Zobrazit celou recenzi

Tomáš D., 11.07.2021, Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: LTI Bellevue Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 5,8 Dovolenou jsem si koupila přes cestovku, abych nic neřešila. Bohužel jsem toho musela řešit až až a rozhodně to nebyla očekávaná...

  • 3 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsem si koupila přes cestovku, abych nic neřešila. Bohužel jsem toho musela řešit až až a rozhodně to nebyla očekávaná dovolená.

Dovolat se na infolinku CK je asi zázrak (v neděli jsem tam volala celkem asi 3 hodiny z toho hodinu a půl v kuse a nic, to stejné v pondělí ráno). A když máte být na letišti v 15:40 a ještě v 11 nemáte na letence jméno, ale pouze noname, tak věřte, že budete nervózní. Na můj mail ani po 10 dnech odpověď nepřišla :). Tolik asi ke komunikaci s CK.

Delegát s Vámi nejede do hotelu, takže jsem po příjezdu musela sama dvakrát měnit pokoj (viz kapitola ubytování), další den ho semnou večer měnila delegátka.

Odběr testů byl naplánován na 17:15, v 17:00 mi volali z recepce, že na mě někdo čeká kvůli testu. Šla jsem tedy dolů a dostala od nějakého Tunisana vynadáno, co si o sobě myslím, že už na mě čekají 30 minut (asi jsem ho tím na opravdu naštvala, protože odběr byl opravdu nepříjemný).

Když by všechno fungovalo jak mělo, tak bych byla spokojená. Pláž byla krásně čistá a skoro nikdo tam nebyl. Hotel byl také poloprázdný a jídlo bylo k dispozici i ke konci dne.

A takový point na závěr, i když se v letadle radujete, že okolo vás nesedí žádné děti, tak ještě nemáte vyhráno. Cca 19 letá slečna, co Vám neustále kope do sedačky a má puštěný film na mobilu bez sluchátek, Vám dokáže bez problému otrávit 4 hodinou cestu.

Vzkaz pro slečnu: Doufám, že příště poletíte s Emirates (ano Smartwings opravdu nejsou Emirates, jak jste nejméně desetkrát poznamenala). A jestli se dostanete na LF, tak věřte, že tu roušku nebo respirátor budete muset mít na puse déle, než 4 hodiny. Hodně štěstí a doufám, že se naučíte i trošku ohleduplnosti a empatie, když jste toho doma (podle chování ostatních členů rodiny) nejspíš moc nepobrala. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Upřímně, nechápu kde vzali 4 hvězdičky. První pokoj kam mě poslali byl opravdu nechutný, poličky ve skříni prošlápnuté, koberec samý drobek (opravdu hodně drobků) a koupelna, kde byly chomáče vlasu + vana a bidet plný černých chlupů a ručníky na zemi. Letěla jsem na recepci, ať jde někdo semnou se na to podívat, jestli jim to přijde normální. Pán mi akorát dal jiný klíč, ale jít semnou nechtěl.

Na druhém pokoji mě v koupelně přivítal 2 cm brouk, který se někam schoval jakmile jsem rozsvítila. A potom záchod, který protékal. Drobky zase po celém pokoji. Myslela jsem, že si ze mě dělají srandu. Šla jsem zase na recepci, že tohle taky není normální. Viditelně už jsem všechny štvala, ale dali mi další klíč.

Třetí pokoj byl "uklizený" drobky stále všude, všechno ulepené (ale to už mi bylo celkem jedno) a zásuvka vyrvaná ze zdi. No upřímně v 11 večer, už jsem neměla energii to zase řešit a řekla jsem si, že tohle už dám a budu to řešit další den s delegátkou.

Další den večer jsem se tedy zase stěhovala, pokoj rozhodně nejčistší a s výhledem na bazén. Už mi ani nevadilo mi, že lednička nejede a že klimatizace kape na koberec.

Opravdu se neřiďte fotkami co jsou na stránkách, pokoje vypadají úplně jinak. Určitě byly krásné, ale tak před 15 lety.

Poté už se to dalo přežít, pokojová služba chodila co dva dny, ale ani jednou mi nebyly vyměněny ručníky.

Nemyslím si, že jsem nějaká princezna, ale když jsem byla v Tunisku před 3 lety (v ještě levnějším hotelu), tak kvalita služeb byla úplně někde jinde.

Strava
Jídlu nemám co vytknout. Celou dobu bylo doplňováno a i když jste přišli před koncem, tak pořád bylo z čeho vybírat. Číšníci mezi námi kmitali a všude bylo čisto. Řekla bych, že jak dospělí, tak děti se nají a nemusí jíst pořád to stejné. Výborné zákusky. Jediné co mi chybělo byly džusy k snídani, ale to je úplně maličký detail.

Služby hotelu
Když opomenu úklid a pokojovou službu, tak myslím, že služby hotelu byly velice dobré. Číšníci se pořád usmívali, obsluhovali, uklízeli ze stolů. Díky animátorskému programu bylo pořád co dělat, ať na pláži nebo u bazénu. Ráno se hrál petanque a volejbal, před polednem byl aerobik ve vodě (moře i bazén), dále se hrálo vodní pólo. Večer byl program s písničkami a tancem u bazénu.

Na pláži byla nabídka různých atrakci (skútry, padáky, jezdění za loží, vodní lyže...). U bazénu prodejci nabízeli různé výlety (pirátská loď atd.). Lehátka zdarma na pláži i u bazénu.

Pláž
NÁDHERNÁ PLÁŽ

Pláž mě velice příjemně překvapila. Vím, že pláže v Tunisku nebývají zrovna nejčistší, ale zde krásně uklizená. Jemný píseček a pozvolný vstup do moře. Lidí bylo opravdu málo (na 100 lehátek nás bylo 10), okolo oběda jsem byla úplně sama. Žádné hromady řas ani nic takového. Jeden den byly medúzy, které plavčíci vylovili a bylo zase krásné moře.

Alena H., 09.07.2021, Datum pobytu: 28.6. - 5.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: El Mouradi Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (13) Ne (1)

Celkem: 6,6 Jeli jsme vysloveně jen odpočívat a v tom dovolená téměř splnila očekávání. Jediné, co nám vyloženě vadilo, byla disco hudba u bazénu...

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Jeli jsme vysloveně jen odpočívat a v tom dovolená téměř splnila očekávání.

Jediné, co nám vyloženě vadilo, byla disco hudba u bazénu nebo na pláži ze sousedského baru, a to celý den, ani chvíli nebyl klid. Ale to je dnes bohužel standard asi všude.

Jinak delegátky neudělaly téměř nic (nepřišly na schůzky, neinformovaly o testech, vše vždy se zpožděním), kdyby naše skupina sama od sebe aktivně vše neřešila, asi jsme v Tunisu ještě dnes. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme měli moc hezký, nový, čistý s výhledem na bazén a moře.

Strava
Strava nic moc, chuťově nevýrazná a málo rozmanitá, ale nemyslím, že je to chyba hotelu, ale celkově lokality. Jediné, co bylo vždy dobré, byly přímo tuniské speciality.

Služby hotelu
Nejlepší služba hotelu byl jednoznačně personál. Všichni milí, ale nevtíraví. Veliký počet zaměstnanců vždy zajistil vše, co jsme v jakoukoli chvíli potřebovali. Ochotně pomohli, poradili, sami od sebe se ptali, dělali legrace a opravdu se každý do jednoho snažil. Dokonce nám nosili pití k moři na pláž až k lehátku :-)

Pláž
Pláž písečná, moře občas plné plastů, pozvolný vstup, občas řasy, ale šlo to.

Tereza, 09.07.2021, Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: LTI Bellevue Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,4 Hotel jsem navštívila na přelomu června a července. Hotel i personál skvěly, ale na můj vkus tam byla přemíra Ruské a Polské klientely,...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel jsem navštívila na přelomu června a července. Hotel i personál skvěly, ale na můj vkus tam byla přemíra Ruské a Polské klientely, kteří byli poměrně hluční a bylo vidět i na pesronálu, že je moc nemusí. Pokud nemáte rádi děti, tak hotel nedoporučuji, spousta rodin a mně osobně to vadilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokud si zaplatíte pokoj s výhledem "do zahrady", tak na recepci se můžete zeptat, zda není volný pokoj s výhledem na moře, jistě Vám vyhoví pokud to půjde, tak jako nám a to jen za malý bakšiš.

Strava
Nalezne tu vše po čem hrdlo ráčí, od ovoce přes zeleninu po maso, těstoviny, brambory po zákusky se zmrzlinou až po ledovou tříšť. V rámci all insulsive máte zdarma i alkoholické koktejly.

Simona R., 07.07.2021, Datum pobytu: 27.6. - 4.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: LTI Bellevue Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9 Moc hezký hotel, skvělé služby, ještě lepší personál

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Moc hezký hotel, skvělé služby, ještě lepší personál Zobrazit celou recenzi

Strava
Skvělé all inclusive, výběr ze všech druhů jídel, jak slané,sladké, ovoce..

Služby hotelu
Skvělé vyžití pro všechny, minigolf, tenis, šipky, večerní zábava

Pláž
Pláž v areálu hotelu, snaží se udržovat ale moře bylo plné chaluh

Charlotte K., 25.05.2021, Datum pobytu: 15.5. - 22.5.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)