Recenze hotelů
Port El Kantaoui - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 7 CK měl na všem zpoždění, odjezdy z letiště, delegát, testy, odjezdy na letiště Hotel moc hezký Pláš byla zarostlá a pobyt u moře jsme...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
CK měl na všem zpoždění, odjezdy z letiště, delegát, testy, odjezdy na letiště

Hotel moc hezký

Pláš byla zarostlá a pobyt u moře jsme moc kvůli plavajícímu odpadu nevyužili Zobrazit celou recenzi

Tomáš D., 11.07.2021, Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: LTI Bellevue Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,8 Dovolenou jsem si koupila přes cestovku, abych nic neřešila. Bohužel jsem toho musela řešit až až a rozhodně to nebyla očekávaná...

  • 3 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsem si koupila přes cestovku, abych nic neřešila. Bohužel jsem toho musela řešit až až a rozhodně to nebyla očekávaná dovolená.

Dovolat se na infolinku CK je asi zázrak (v neděli jsem tam volala celkem asi 3 hodiny z toho hodinu a půl v kuse a nic, to stejné v pondělí ráno). A když máte být na letišti v 15:40 a ještě v 11 nemáte na letence jméno, ale pouze noname, tak věřte, že budete nervózní. Na můj mail ani po 10 dnech odpověď nepřišla :). Tolik asi ke komunikaci s CK.

Delegát s Vámi nejede do hotelu, takže jsem po příjezdu musela sama dvakrát měnit pokoj (viz kapitola ubytování), další den ho semnou večer měnila delegátka.

Odběr testů byl naplánován na 17:15, v 17:00 mi volali z recepce, že na mě někdo čeká kvůli testu. Šla jsem tedy dolů a dostala od nějakého Tunisana vynadáno, co si o sobě myslím, že už na mě čekají 30 minut (asi jsem ho tím na opravdu naštvala, protože odběr byl opravdu nepříjemný).

Když by všechno fungovalo jak mělo, tak bych byla spokojená. Pláž byla krásně čistá a skoro nikdo tam nebyl. Hotel byl také poloprázdný a jídlo bylo k dispozici i ke konci dne.

A takový point na závěr, i když se v letadle radujete, že okolo vás nesedí žádné děti, tak ještě nemáte vyhráno. Cca 19 letá slečna, co Vám neustále kope do sedačky a má puštěný film na mobilu bez sluchátek, Vám dokáže bez problému otrávit 4 hodinou cestu.

Vzkaz pro slečnu: Doufám, že příště poletíte s Emirates (ano Smartwings opravdu nejsou Emirates, jak jste nejméně desetkrát poznamenala). A jestli se dostanete na LF, tak věřte, že tu roušku nebo respirátor budete muset mít na puse déle, než 4 hodiny. Hodně štěstí a doufám, že se naučíte i trošku ohleduplnosti a empatie, když jste toho doma (podle chování ostatních členů rodiny) nejspíš moc nepobrala. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Upřímně, nechápu kde vzali 4 hvězdičky. První pokoj kam mě poslali byl opravdu nechutný, poličky ve skříni prošlápnuté, koberec samý drobek (opravdu hodně drobků) a koupelna, kde byly chomáče vlasu + vana a bidet plný černých chlupů a ručníky na zemi. Letěla jsem na recepci, ať jde někdo semnou se na to podívat, jestli jim to přijde normální. Pán mi akorát dal jiný klíč, ale jít semnou nechtěl.

Na druhém pokoji mě v koupelně přivítal 2 cm brouk, který se někam schoval jakmile jsem rozsvítila. A potom záchod, který protékal. Drobky zase po celém pokoji. Myslela jsem, že si ze mě dělají srandu. Šla jsem zase na recepci, že tohle taky není normální. Viditelně už jsem všechny štvala, ale dali mi další klíč.

Třetí pokoj byl "uklizený" drobky stále všude, všechno ulepené (ale to už mi bylo celkem jedno) a zásuvka vyrvaná ze zdi. No upřímně v 11 večer, už jsem neměla energii to zase řešit a řekla jsem si, že tohle už dám a budu to řešit další den s delegátkou.

Další den večer jsem se tedy zase stěhovala, pokoj rozhodně nejčistší a s výhledem na bazén. Už mi ani nevadilo mi, že lednička nejede a že klimatizace kape na koberec.

Opravdu se neřiďte fotkami co jsou na stránkách, pokoje vypadají úplně jinak. Určitě byly krásné, ale tak před 15 lety.

Poté už se to dalo přežít, pokojová služba chodila co dva dny, ale ani jednou mi nebyly vyměněny ručníky.

Nemyslím si, že jsem nějaká princezna, ale když jsem byla v Tunisku před 3 lety (v ještě levnějším hotelu), tak kvalita služeb byla úplně někde jinde.

Strava
Jídlu nemám co vytknout. Celou dobu bylo doplňováno a i když jste přišli před koncem, tak pořád bylo z čeho vybírat. Číšníci mezi námi kmitali a všude bylo čisto. Řekla bych, že jak dospělí, tak děti se nají a nemusí jíst pořád to stejné. Výborné zákusky. Jediné co mi chybělo byly džusy k snídani, ale to je úplně maličký detail.

Služby hotelu
Když opomenu úklid a pokojovou službu, tak myslím, že služby hotelu byly velice dobré. Číšníci se pořád usmívali, obsluhovali, uklízeli ze stolů. Díky animátorskému programu bylo pořád co dělat, ať na pláži nebo u bazénu. Ráno se hrál petanque a volejbal, před polednem byl aerobik ve vodě (moře i bazén), dále se hrálo vodní pólo. Večer byl program s písničkami a tancem u bazénu.

Na pláži byla nabídka různých atrakci (skútry, padáky, jezdění za loží, vodní lyže...). U bazénu prodejci nabízeli různé výlety (pirátská loď atd.). Lehátka zdarma na pláži i u bazénu.

Pláž
NÁDHERNÁ PLÁŽ

Pláž mě velice příjemně překvapila. Vím, že pláže v Tunisku nebývají zrovna nejčistší, ale zde krásně uklizená. Jemný píseček a pozvolný vstup do moře. Lidí bylo opravdu málo (na 100 lehátek nás bylo 10), okolo oběda jsem byla úplně sama. Žádné hromady řas ani nic takového. Jeden den byly medúzy, které plavčíci vylovili a bylo zase krásné moře.

Alena H., 09.07.2021, Datum pobytu: 28.6. - 5.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: El Mouradi Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 6,6 Jeli jsme vysloveně jen odpočívat a v tom dovolená téměř splnila očekávání. Jediné, co nám vyloženě vadilo, byla disco hudba u bazénu...

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Jeli jsme vysloveně jen odpočívat a v tom dovolená téměř splnila očekávání.

Jediné, co nám vyloženě vadilo, byla disco hudba u bazénu nebo na pláži ze sousedského baru, a to celý den, ani chvíli nebyl klid. Ale to je dnes bohužel standard asi všude.

Jinak delegátky neudělaly téměř nic (nepřišly na schůzky, neinformovaly o testech, vše vždy se zpožděním), kdyby naše skupina sama od sebe aktivně vše neřešila, asi jsme v Tunisu ještě dnes. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme měli moc hezký, nový, čistý s výhledem na bazén a moře.

Strava
Strava nic moc, chuťově nevýrazná a málo rozmanitá, ale nemyslím, že je to chyba hotelu, ale celkově lokality. Jediné, co bylo vždy dobré, byly přímo tuniské speciality.

Služby hotelu
Nejlepší služba hotelu byl jednoznačně personál. Všichni milí, ale nevtíraví. Veliký počet zaměstnanců vždy zajistil vše, co jsme v jakoukoli chvíli potřebovali. Ochotně pomohli, poradili, sami od sebe se ptali, dělali legrace a opravdu se každý do jednoho snažil. Dokonce nám nosili pití k moři na pláž až k lehátku :-)

Pláž
Pláž písečná, moře občas plné plastů, pozvolný vstup, občas řasy, ale šlo to.

Tereza, 09.07.2021, Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: LTI Bellevue Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Hotel jsem navštívila na přelomu června a července. Hotel i personál skvěly, ale na můj vkus tam byla přemíra Ruské a Polské klientely,...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel jsem navštívila na přelomu června a července. Hotel i personál skvěly, ale na můj vkus tam byla přemíra Ruské a Polské klientely, kteří byli poměrně hluční a bylo vidět i na pesronálu, že je moc nemusí. Pokud nemáte rádi děti, tak hotel nedoporučuji, spousta rodin a mně osobně to vadilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokud si zaplatíte pokoj s výhledem "do zahrady", tak na recepci se můžete zeptat, zda není volný pokoj s výhledem na moře, jistě Vám vyhoví pokud to půjde, tak jako nám a to jen za malý bakšiš.

Strava
Nalezne tu vše po čem hrdlo ráčí, od ovoce přes zeleninu po maso, těstoviny, brambory po zákusky se zmrzlinou až po ledovou tříšť. V rámci all insulsive máte zdarma i alkoholické koktejly.

Simona R., 07.07.2021, Datum pobytu: 27.6. - 4.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: LTI Bellevue Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9 Moc hezký hotel, skvělé služby, ještě lepší personál

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Moc hezký hotel, skvělé služby, ještě lepší personál Zobrazit celou recenzi

Strava
Skvělé all inclusive, výběr ze všech druhů jídel, jak slané,sladké, ovoce..

Služby hotelu
Skvělé vyžití pro všechny, minigolf, tenis, šipky, večerní zábava

Pláž
Pláž v areálu hotelu, snaží se udržovat ale moře bylo plné chaluh

Charlotte K., 25.05.2021, Datum pobytu: 15.5. - 22.5.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 5,2 Levný hotel, který už něco pamatuje. Servis dobrý. Bazény krásné, ale na konci října hodně studené. V areálu obecně málo zábavy pro malé...

  • 4 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Levný hotel, který už něco pamatuje. Servis dobrý. Bazény krásné, ale na konci října hodně studené. V areálu obecně málo zábavy pro malé děti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší hotel, spíš bych ho viděl na 3 hvězdy.

Strava
Na první pohled je nabídka široká, ale nabízí spousty jídla, kterého se nikdo ani nedotkne. Těch dobrých jídel je pomálu.

Pláž
Pláž je hezká, čistá, každé ráno uhrabaná. Jen ty lehátka něco pamatují a moc se jich člověk dotýkat nechce...

Anonym, 03.11.2020, Datum pobytu: 24.10. - 31.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Návštěva v době coronaviru. Tunis bych nikdy nepreferovala jako destinaci mé dovolené. Okolnosti poslední doby mě donutily si...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Návštěva v době coronaviru. Tunis bych nikdy nepreferovala jako destinaci mé dovolené. Okolnosti poslední doby mě donutily si "zarebelovat" a vypadnout aspoň na chvíli z tohoto blázince. A Tunisko bez testu a karantény byla jasná volba. Bylo to mé nejlepší rozhodnutí v poslední době. Moc jsem si dovolenou užila a doufám, že bude možné odletět i v červnu, protože chci Tunisko zažít i v letním termínu. Cítila jsem se naprosto bezpečně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bydlela jsem se synem na hlavní budově. Pokoj, hotel i venkovní prostory byly čisté a udržované. Úklid denní i s každodenní výměnou ručníků, to mi přijde až zbytečné.

Strava
Všechno jídlo dával personál, který je velmi milý a ochotný. Smějou se na Vás i očima, přes roušku jim nevidíte na ústa. Jídla dostatek, ale samozřejmě mísy nepřetékají, když je nás na hotelu 20. Každopádně když něco docházelo, bylo hned doplněno. K jídlu jsme měli i kančí steaky nebo křepelky. Celkově mě jejich kuchyně uchvátila, protože mají výrazné chutě.

Čerstvé ovoce každý den - např. čerstvé datle, žlutý meloun a granátové jablko

Služby hotelu
I s malým obsazením hotelu a v říjnovém termínu fungovaly animátoři. Lákali, při odmítnutí nebyli vlezlí, popřáli hezkou dovolenou a šli dál.

Vyzkoušeli jsme všechny 3 bazény. Vnitřní, v zahradě i dlouhý 40m blízko moře. A ten byl na plavání super. Každý den 1 - 2km. Všechny bazény čisté, udržované i okolí, samozřejmě venkovní v tuto dobu už chladnější.

Pláž
Čistá, prázdná, skoro jsme ji měli pro sebe :-) Naplavené řasy (tráva) byly odklízeny. Po pláži projíždí i policie na čtyřkolce.

Zuzana Janečková, 20.10.2020, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

6 fotografií

Celkem: 6 V rámci možnosti a obsazenosti hotelu průměrná úroveň, byly jsme v tomto hotelu před třemi lety a bylo to úplně jiné ve všem mnohem lepší.

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
V rámci možnosti a obsazenosti hotelu průměrná úroveň, byly jsme v tomto hotelu před

třemi lety a bylo to úplně jiné ve všem mnohem lepší. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobre s úklidem to bylo horší .

Strava
Strava průměr obsluhující personal horší .

Václav Novotný, 20.10.2020, Datum pobytu: 3.10. - 17.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Pěkná dovolená za fajn peníze i v coronavirové době :)

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená za fajn peníze i v coronavirové době :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkný hotel, super zázemí pro večerní akce pořádané animátory. Jen úklid společných prostor jako jsou chodby, a i našeho pokoje dosti pokulhával. Jinak ale velmi příjemný a ochotný personál.

Strava
Strava různorodá a výborná, denně odlišná nabídka. V baru u bazénu ale mimo čas snídaní, obědů a večeří pouze palačinky s čokoládou a pár kusů pečiva.

Na to, že měl být zajištěn all inclusive a ještě v podobě 24h, jsme po večeři ve 21hod. už žádné jídlo nesehnali. Pití po půlnoci také ne. A navíc se v restauraci na pláži musí platit.

Služby hotelu
Slušný, milý, ochotný a vstřícný personál. Někteří animátoři opravdu aktivní a zábavní.

Pláž
První asi tři dny perfektní - čistý písek, průzračné moře. Poté nám začalo po zbytek dovolené dosti foukat, vlny byly větší a moře o dost špinavější a chaluhy se válely všude. Na šnorchlování, i potápění byla voda špinavá a zakalená. V popisu hotelu byla pláž uvedena jako "za zahradou" tu nám ale trvalo projít 10 min. Jsme zvyklí na pláž hned u hotelu, proto chodit tuhle trasu asi 500m několikrát denně nás obtěžovalo.

Kristýna K., 17.10.2020, Datum pobytu: 27.9. - 10.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)