Recenze hotelů
Port El Kantaoui - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 Návštěva v době coronaviru. Tunis bych nikdy nepreferovala jako destinaci mé dovolené. Okolnosti poslední doby mě donutily si...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Návštěva v době coronaviru. Tunis bych nikdy nepreferovala jako destinaci mé dovolené. Okolnosti poslední doby mě donutily si "zarebelovat" a vypadnout aspoň na chvíli z tohoto blázince. A Tunisko bez testu a karantény byla jasná volba. Bylo to mé nejlepší rozhodnutí v poslední době. Moc jsem si dovolenou užila a doufám, že bude možné odletět i v červnu, protože chci Tunisko zažít i v letním termínu. Cítila jsem se naprosto bezpečně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bydlela jsem se synem na hlavní budově. Pokoj, hotel i venkovní prostory byly čisté a udržované. Úklid denní i s každodenní výměnou ručníků, to mi přijde až zbytečné.

Strava
Všechno jídlo dával personál, který je velmi milý a ochotný. Smějou se na Vás i očima, přes roušku jim nevidíte na ústa. Jídla dostatek, ale samozřejmě mísy nepřetékají, když je nás na hotelu 20. Každopádně když něco docházelo, bylo hned doplněno. K jídlu jsme měli i kančí steaky nebo křepelky. Celkově mě jejich kuchyně uchvátila, protože mají výrazné chutě.

Čerstvé ovoce každý den - např. čerstvé datle, žlutý meloun a granátové jablko

Služby hotelu
I s malým obsazením hotelu a v říjnovém termínu fungovaly animátoři. Lákali, při odmítnutí nebyli vlezlí, popřáli hezkou dovolenou a šli dál.

Vyzkoušeli jsme všechny 3 bazény. Vnitřní, v zahradě i dlouhý 40m blízko moře. A ten byl na plavání super. Každý den 1 - 2km. Všechny bazény čisté, udržované i okolí, samozřejmě venkovní v tuto dobu už chladnější.

Pláž
Čistá, prázdná, skoro jsme ji měli pro sebe :-) Naplavené řasy (tráva) byly odklízeny. Po pláži projíždí i policie na čtyřkolce.

Zuzana Janečková, 20.10.2020, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

6 fotografií

Celkem: 6 V rámci možnosti a obsazenosti hotelu průměrná úroveň, byly jsme v tomto hotelu před třemi lety a bylo to úplně jiné ve všem mnohem lepší.

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
V rámci možnosti a obsazenosti hotelu průměrná úroveň, byly jsme v tomto hotelu před

třemi lety a bylo to úplně jiné ve všem mnohem lepší. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobre s úklidem to bylo horší .

Strava
Strava průměr obsluhující personal horší .

Václav Novotný, 20.10.2020, Datum pobytu: 3.10. - 17.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Pěkná dovolená za fajn peníze i v coronavirové době :)

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená za fajn peníze i v coronavirové době :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkný hotel, super zázemí pro večerní akce pořádané animátory. Jen úklid společných prostor jako jsou chodby, a i našeho pokoje dosti pokulhával. Jinak ale velmi příjemný a ochotný personál.

Strava
Strava různorodá a výborná, denně odlišná nabídka. V baru u bazénu ale mimo čas snídaní, obědů a večeří pouze palačinky s čokoládou a pár kusů pečiva.

Na to, že měl být zajištěn all inclusive a ještě v podobě 24h, jsme po večeři ve 21hod. už žádné jídlo nesehnali. Pití po půlnoci také ne. A navíc se v restauraci na pláži musí platit.

Služby hotelu
Slušný, milý, ochotný a vstřícný personál. Někteří animátoři opravdu aktivní a zábavní.

Pláž
První asi tři dny perfektní - čistý písek, průzračné moře. Poté nám začalo po zbytek dovolené dosti foukat, vlny byly větší a moře o dost špinavější a chaluhy se válely všude. Na šnorchlování, i potápění byla voda špinavá a zakalená. V popisu hotelu byla pláž uvedena jako "za zahradou" tu nám ale trvalo projít 10 min. Jsme zvyklí na pláž hned u hotelu, proto chodit tuhle trasu asi 500m několikrát denně nás obtěžovalo.

Kristýna K., 17.10.2020, Datum pobytu: 27.9. - 10.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Byli jsme v Tunisku už vícekrát, proto jsme měli představu o takové dovolené. Tunisko jsme si vybrali jako náhradu za neotevřený Egypt,...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme v Tunisku už vícekrát, proto jsme měli představu o takové dovolené. Tunisko jsme si vybrali jako náhradu za neotevřený Egypt, ale určitě nelitujeme. V této covidové době jsme byli rádi , že můžeme odcestovat a počítali jsme s různými opatřeními. Na letišti, v letadle i autobusu povinnost nosit roušky, jinak v hotelu jsme nemuseli, protože nás bylo málo a byly velké rozestupy. Zaměstnanci roušky i rukavice nosí celý den. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné, čisté, s trezorem zdarma, s balkonem a výtahem v hlavní budově.

Úklid perfektní každý den.

Všude možnost, nutnost dezinfekce.

Strava
Byli jsme spokojeni , jídlo nandávají kuchaři a proto lidé nenadělají nepořádek.

Jídlo bylo velmi chutné, byl sice menší výběr, než jsme byli zvyklí, ale úplně to stačilo.

Nebylo ani možné všechno ochutnat.

Jen pečivo bylo skoro jak na příděl, na jednom stole dvě malé bagetky na talířku.

V jídelně pití roznášeli číšníci.

Služby hotelu
Když jsme přijeli dopoledne na hotel, tak se o nás ihned postarali: dostali jsme uvítací nápoj a okamžitě nám dali náramky na čerpání služeb. Celým areálem, včetně pláže nás provedl jeden ze zaměstnanců. Poté jsme dostali kartu od pokoje, kam nás ten samý človíček odvedl. Veškerý personál byl vždy ochotný a milý a s úsměvem na tváři.

Pláž
Cesta na pláž vede zahradou, mezi tenisovými kurty a bazénem s barem.

Na pláži je restaurace ale je zvlášť placená.

Pláži by se personál měl věnovat o hodně více. Sice ráno pláž uhrabali, ale to jen tak zlehka.

Je plná nedopalků i přesto, že kuřáci mají na stolku popelník. Je to o lidech.

V naší době dovolené dva dny bylo moře hodně špinavé a byl studený vítr - ale to je příroda, proto jsme se koupali ve vnitřním bazénu.Další dny to bylo lepší.

Hana C., 16.10.2020, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Služby na úrovni, vynikající jídlo , denně uklizená pláž , hotel starší, ale čistý, každý den animační program, obsluha super.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Služby na úrovni, vynikající jídlo , denně uklizená pláž , hotel starší, ale čistý, každý den animační program, obsluha super. Zobrazit celou recenzi

Kateřina Malá, 16.10.2020, Datum pobytu: 6.10. - 13.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Iberostar Selection Diar El Andalous

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolenou jsme trávili ve dvou, já a manželka. Celkově se nám v Tunisku a v hotelu Seabel Alhambra Beach golf and Spa líbilo. Hotel je...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme trávili ve dvou, já a manželka. Celkově se nám v Tunisku a v hotelu Seabel Alhambra Beach golf and Spa líbilo. Hotel je čistý, personál velmi vstřícný a ochotný, ne však vlezlý, což oceňuji. Na pláž je to cca 400m, procházkou zahradou a kolem bazénu s barem. Na výletě jsme byli v Sousse, místní tržiště určitě nemůžu doporučit, pokud tedy nejste fandou fejkových hadrů a bot, případně cetek a pracholapů. Upozorním raději i na velmi vlezlé tuniské trhovce, kdo toto nemusí, vyhněte se tržišti obloukem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl pěkný, čistý, s výhledem na stranu k moři, ale je to trochu dále, tak je vidět moře přes palmy a díky vzdálenosti jen omezeně. Pokoj jsme při příjezdu dostali v 1. patře, zažádali jsme o změnu kvůli výhledu a bez problému nám bylo vyhověno. Zaplacený jsme měli pokoj superior, ten jsme také dostali. Na pokoji trezor zdarma a lednice, klimatizace taktéž zdarma a fungovala bez problémů. Koupelna s vanou a celkem pěkná, naprosto bez výhrad k úklidu.

Strava
Strava nebyla špatná, jen pro mě trochu jednotvárnější. Vždy jsem si ale vybral, manželka byla spokojená. Pro náročnější hosty, kteří vyžadují gurmánské hody, bych ale doporučil porozhlédnout se i jinde. Za mě - jídlo nenadchlo, ale neurazilo.

Služby hotelu
Služeb hotelu jsme nijak zvlášť nevyužili, personál však byl velmi milý a všichni ochotní.

Pláž
Pláž poloprázdná, když foukalo, přineslo moře nějakou tu trávu, takže jsme šli raději do bazénu, ale to je příroda, tu neovlivníme a mě to nijak nezaskočilo ani nezklamalo. Každé ráno pracovník hotelu pláž uklízí, takže žádný nepořádek jsem neregistroval. Lehátka a slunečníky pro hosty samozřejmě zdarma, bylo hodně volných, ať jsme přišli kdykoliv, hotely v Tunisku aktuálně byly velmi málo obsazené.

Anonym, 14.10.2020, Datum pobytu: 1.10. - 8.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 8,8 Hotel je moc hezký, není přímo na pláži, ale ve velmi krátké vzdálenosti. Pokoje čisté a pěkné. V hotelu sem tam něco rozbitého, v pokoji...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je moc hezký, není přímo na pláži, ale ve velmi krátké vzdálenosti. Pokoje čisté a pěkné. V hotelu sem tam něco rozbitého, v pokoji však bylo vše ok. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté a velmi pěkné. Vše fungovalo ,tak jak mělo.

Strava
Jídlo bylo skvělé. Vždy velký výběr masových i bezmasých pokrmů. Velký výběr zeleninových salátů, zákusků. Během oběda a večeře bylo možné dostat zmrzlinu, škoda že nebyla k dispozici celý den. Co se týče svačin, tam takový výběr nebyl. Na dopolední svačinu jsme nechodili a k odpolední byla čerstvá palačinka, sladké pečivo a pizza. Bar na pláži nebyl v allinclusive, ale kousek u bazénu byl bar v ceně, takže to zase tak moc nevadilo.

Služby hotelu
Využili jsme všechny bazény. Je tu jeden vnitřní a tři vnější. Animátoři nabízeli cvičení a tance + noční zábavu.

Pláž
Jediný škraloup na této dovolené. První dny bylo moře plné chaluh, což do přírody patří, měly jsme prostě smůlu. Bohužel mezi nimi plavalo i dost odpadků. Na pláži plno nedopalků od cigaret. I když byla snaha pláže uklízet, nestačilo to. Ráno bylo většinou moře čisté, odpoledne připlavali igelity.

Petra H., 14.10.2020, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Hotel určitě není 5* ale spíš slušná 3.

  • 4,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel určitě není 5* ale spíš slušná 3. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Netekla teplá voda - rozbitá baterie, šváby v koupelně.

Strava
Relativně dobrá, výber menší, bylo vidět že hotel zavírá.

Pláž
Krásný jemný písek, škoda bordelu a injekčních stříkaček...ale celkově spokojenost.

Jan Kohout, 29.09.2020, Datum pobytu: 20.9. - 26.9.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: El Mouradi Palm Marina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Pěkný hotel, příjemná dovolená.

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný hotel, příjemná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování dobré, i když nedosahuje kvality v Evropě.

Strava
Scházeli mi zde mořské plody. Některá jídla výborná, jiná méně.

Služby hotelu
Velmi dobré

Pláž
Krásná.

Jiří Marek, 28.09.2020, Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: El Mouradi Palm Marina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 klasický tuniský resort mramorového typu s členitým bazénem pláží, květinový ryiadem a prostornými halami

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
klasický tuniský resort mramorového typu s členitým bazénem pláží, květinový ryiadem a prostornými halami Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorný pokoj s velkou terasou s výhledem na vedeljší hotel

Strava
fantasticky kvalitní lokální suroviny, velmi chutně a důvtipně připraveny do rozmanitých pokrmů

Služby hotelu
Služby profesionální, čísníci poněkud přepracovaní, menší bakšiš perzonál vždy zásadně povzbudí každého, od uklízečky po recepční...

Pláž
Pláž fantastická!

Daniel S., 07.09.2020, Datum pobytu: 23.8. - 2.9.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: El Mouradi Palm Marina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

výhled Palm Marina 1 fotografie