Recenze hotelů
Port El Kantaoui - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,4 V obtížné době šíření korona viru proběhlo vše bez zásadních problémů. Dovolenou jsme si užili.

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
V obtížné době šíření korona viru proběhlo vše bez zásadních problémů. Dovolenou jsme si užili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkný hotel, pokoje prostorné, vybavení pokojů už nese stopy delšího používání. V zimním období je na pokoji (ale i v některých dalších částech hotelu) pocitově nevlídno, klimatizace prostor nedokáže vytopit na příjemnou teplotu.

Strava
Poněkud menší výběr jídel, hlavně masa. Naopak jsme byli příjemně překvapeni nabídkou zeleninových salátů a ovoce (často čerstvé jahody).

Služby hotelu
Na tuniské poměry velmi ochotný personál, obsluha bez chyby. K dispozici je sice vnitřní bazén, ale v ceně (ultra all inclusive!) už není ani sauna. Na pokoji nejsou župany a k bazénu je třeba obejít kus hotelu. Animační programy jsme nevyužili, ale večer nějaké akce byly.

Pláž
Vzhledem k období (březen) jsme pláže moc nevyužívali, i když jsme se i vykoupali.

Robert V., 20.03.2020, Datum pobytu: 10.3. - 17.3.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: LTI Bellevue Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Pochvalu mají číšníci a pokojske

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pochvalu mají číšníci a pokojske Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytovaní dobré jen ve sprše byl maly tlak vody

Strava
strava byla ok

Služby hotelu
využili jsme masaže

Pláž
dobra písečná jen moře bylo znečištěné chaluhami

Samuel Ballango, 09.11.2019, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Riviera

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5 Jednou a dost, moře plné medůz, jinak poměrne čisté.Rusům patří celý svět. Již nikdy do Tunisu. Létali jsme každý rok, ale budeme létat...

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Jednou a dost, moře plné medůz, jinak poměrne čisté.Rusům patří celý svět. Již nikdy do Tunisu. Létali jsme každý rok, ale budeme létat jinam. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování jedna katasrofa, nám 2 dny nesvítilo světlo. Bylo to zapnuté nějak divně, vždy se vyhodily pojistky. Elektrikář byl hodně slabý. Chyběla krabička na vsunuti karty. Nevím jak to zapojil,že to potom fungovalo, krabičku tam jen tak nasunul, aby to vypadalo v pořádku, rozsvěcovalo se vypínačem. Uklizečka přišla ráno sebrala osušky a ručníky.někdy dopoledne tam trochu uklidila, navečer přinesla osušky, na oběd nemít svoje ručníky tak jsme se nemohli umýt, vodu jsme si museli vyžebrat nebo švihnout z vozíku. Koberce, které byly na chodbách ne nikdy nečistily.

Strava
Strava nebyla nic moc. Kuře nasekané na malé kousky, samá kůstka, že jsme to ani nejedli. Ovoce meloun, víno, nějaké slívy. Po každém přijití do jídelny jsme hledali místo,příbory, ubrousky, obraceli ubrusy možná několikrát otočené. Jedno na oběd jsme si připravli stůl, byli jsme 4. Stůl byl pro 6. Přišli Ruští rekreanti, aniž by se zeptali zda je volno. Sedli si ona začala přemisťovat námi připravené příbory a ubrousky. Došla jsem pro jiné a vzteky je dala na své místo. Ona si začala stěžovat asi manželovi. Ten se na mě dlouze podíval. Řekl TYTY JDI NA CHŮJ. Moc slušní. Je mi 70, jen jsem zalapala po dechu a bylo ticho. Byla jsem ráda,že u toho nebyli naši muži.

Služby hotelu
Na pláži byl ten pán co obsluhoval ochotný, občas nám přinesl i pití, podotýkám bez bakšiše. Jinak číšníci vyhledávali, kdy jim někdo něco strčí do kapsy.

Pláž
malé místo na pláži lehátka na sobě, nejlepší bylo, že jsme celý den jen slyšeli Ruštinu, večer písničky i program. Ještě se zmíním o osuškách na pláži se nevyměňovaly, před hotelem bouda s osuškami v 8.30 přivezl vozík osušek a v 9.00 hod neměl ani jednu.Potom jsme na to přišli, že odpoledne v 15.hod. je vrátíme a ráno vyrazíme pro čisté.Nejvíce mě naštvalo, když k nám dorazil stín, že si chvíli odpočineme od sluníčka, šup a byly jsme hlava na hlavě,

Helena Švejcarová, 30.10.2019, Datum pobytu: 13.9. - 27.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Abou Sofiane

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

toaleta 6 fotografií

Celkem: 7,2 Hezká dovolená,prostředí hotelu je čisté a upravené

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hezká dovolená,prostředí hotelu je čisté a upravené Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Trochu starší vybavení,ale na přespání stačí,úklid byl každý den,ručníků dostatek

Strava
Snídaně byly skoro denně stejné,na obědě jsme si také vybrali a na večeři vždy něco grilovali,luxusní zákusky,zmrzlina,jen ovoce bylo méně

Služby hotelu
služby hotelu jsme nevyužívali

Pláž
pláž asi 300 metrů od hotelu,uličkou,kde jsou nějaké obchůdky,sem tam nějaký odpad,ale nic dramatického

moře ještě v říjnu teplé,

Alena S., 23.10.2019, Datum pobytu: 8.10. - 15.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Palmyra Aqua Park (ex. Soviva Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Maximální spokojenost nyní mají zimní sezónu nefunguje například jídelna u pláže (hamburgery, hot dog)

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Maximální spokojenost nyní mají zimní sezónu nefunguje například jídelna u pláže (hamburgery, hot dog) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Top. ..krásný ,nový, luxusní odpovídající fotografiím. ????

Strava
Opakující se strava ..zákusky top,,,,celkově výběr dostačující. ????

Služby hotelu
Naprostá spokojenost ... ...personál naprosto úžasný. ..WiFi na pokoji u bazénu i na pláži (garantován v lobby bar)

Pláž
Vhodné pro dětičky, dospělé a hendikepované....(hlidané, čisté ) Žádné medúzy... podmořský svět minimální a však jsem viděla jak se loví chobotnice. .přímo u hotelu. ..pro mě zážitek .. ????

Žaneta H., 21.10.2019, Datum pobytu: 11.10. - 18.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Concorde Green Park Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (1)

Celkem: 6 Ubytování slušné, jídlo dobré, chtělo by to více nabídky jídel nebo ovoce na páži

  • 5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování slušné, jídlo dobré, chtělo by to více nabídky jídel nebo ovoce na páži Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje dostatečně velké, úklid po upozornění byl prováděn co druhý den, čistota tam není jejich hlavní prioritou, ale přímo špína nebo nepořádek tam nebyl.

Strava
Jídlo mi chutnalo, nejsem až tak vybíravá a je možné si vždycky vybrat to, co vám chutná, výborné zákusky, možná větší výběr ovoce.

Služby hotelu
Co jsme potřebovaly, tak nám bylo poskytnuto, takže celkem spokojenost.

Pláž
Myslím, že pro tak velký komplex je pláž a počet lehátek malé. Museli jsme chodit brzy ráno osuškou si zajistit lehátko pod slunečníkem a to jsme nebyli v sezonu, to si teda opravdu nedovedu představit

Jarmila K., 14.10.2019, Datum pobytu: 24.9. - 4.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Abou Sofiane

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Celkový dojem není špatný, jsou výhrady, ale dalo se je přehlédnout. Šlo spíše o personál, než hotel samotný, ale lidé jsou různí a to...

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem není špatný, jsou výhrady, ale dalo se je přehlédnout.

Šlo spíše o personál, než hotel samotný, ale lidé jsou různí a to nelze změnit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování skvělé, krásný a moderní pokoj.

Pokojská na našem patře byla vynikající a rádi jsme ji nechali i nějakou tu korunu na polštáři.

Strava
Strava byla zvláštní.

Hodně kořeněná a ve všem tymián. Ale tuny tymiánu. ????

Někdy nešli jídla s přílohou ani nakombinovat a přemýšlíte co si k čemu dát.

Služby hotelu
Minigolf hrůza, zarostlé hřiště.

Tenis ušel.

Zbytek taková klasika, ničím nejsou výjimeční.

Okolí bazénu čisto, recepce čisto.

Jen mě zarazila drzost některých členů personálu, kteří přišli za manželkou když byla sama a za to, že vysypali popelník chtěli 10 dinarů.

Když jsem přišel já tak radši odešel.

Pláž
Moře teplé a průzračné.

Medúza se občas vyskytla.

Ale celkově čisto ( pouze nedopalky v písku )

Martin K., 14.10.2019, Datum pobytu: 25.9. - 9.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Abou Sofiane

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vydařená dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vydařená dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré

Strava
Velký výběr jídel po celou dovolenou

Služby hotelu
dobré

Pláž
Pláž byla příjemná, jemný písek

Olga Horáková, 14.10.2019, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Abou Sofiane

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,2 Pro nenáročné lidi, stojí za to, neočekávejte nic speciál za tu cenu. První den me okradli voňavky, náladu už jsem moc neměla. Vždy byl...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pro nenáročné lidi, stojí za to, neočekávejte nic speciál za tu cenu. První den me okradli voňavky, náladu už jsem moc neměla. Vždy byl čistý pokoj, měnili furt povlečení, jediné vodu jsem si musela kupovat sama na baru( a tak bylo to dobře ) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Stará lednice, občas nefungovalo světlo v pokoje. Chtělo by to lehkou rekonstrukci.

Strava
Super, pěkný výběr, velké fronty a čekání na příbory a talíře (

Služby hotelu
Nepoužívala jsem

Pláž
Špinavý, malý, ale zda se najít lehátka bez problému, ale matrace už jiná věc, těžko sehnat.

Anastasiia L., 14.10.2019, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Palmyra Aqua Park (ex. Soviva Resort)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie