Recenze hotelů
Nabeul - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 3,2 Já byla na dovolené v Tunisu s přítelem já po třetí v rozmezí 14 let a přítel poprvé.Jsem v šoku jak místo,aby stát,který má moře a...

  • 3,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 1 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Já byla na dovolené v Tunisu s přítelem já po třetí v rozmezí 14 let a přítel poprvé.Jsem v šoku jak místo,aby stát,který má moře a parádní podnebí využil ve svůj prospěch veškerý potenciál je tomu právě naopak.

Celkový dojem -do Tunisu již nikdy více i přesto jsme si dovolenou náramně užili nač se otravovat na dovolené.???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Při příjezdu jsme dali recepcnimu dolary za lepší pokoj a dostali jsme výhled na trosky dřeva, hluk z ulice vedle do ranních hodin popíjeli místní domorodci.

Strava
Jídlo bez fantazie,ale za cenu zájezdu byl člověk rád,že se žaludek naplnil a nebyl hladový.O nějakém pochutnaní nemůže být řeč ????ale cena tomu odpovídala.

Služby hotelu
Služby dobré až na arogantního,neochotneho a drzého barmana na baru allinclusiv.Obtezovali jsme ho už jen svou přítomností.Byli jsme připraveni dat hned na začátku nějaký bakšiš,ale on se tak choval od začátku pobytu na veškeré hosty hotelu tak jsme neměli vůbec chuť ho nějak za jeho služby odměnit.

Pláž
Katastrofa,lehátka zničená, pláž neupravená,v moři spousta kamenů i když máte boty do vody měli jsme rozmlácené nohy od velikých vln a kamenů.V moři spousta nepořádku (plasty,zbytky jidla atd.Z pláže neuklizeli vůbec nic!!!! Co priplavalo při přílivu odliv sám nezvládl.A domorodci nemají sebemenší zájem něco měnit.Nepořádek je velmi slabé slovo.

Veronika Velebilova, 30.09.2019, Datum pobytu: 14.9. - 24.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Nabeul, Hotel: Byzance

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dovolenou jsme si užili. Recenze od lidi jsou velmi přehnané. Pokud je člověk zvyklej na 5* tak logicky v tomto Hotelu bude nespokojený....

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili. Recenze od lidi jsou velmi přehnané. Pokud je člověk zvyklej na 5* tak logicky v tomto Hotelu bude nespokojený. Ale pokud Člověk není zvyklej na luxus, tak se mu tam bude líbit, a prinejhorsim přivre oci.

Jen co by mohli vylepšit, nemít furt ty samé jídla do kola. Ale taky , ne to 3* hotel ne 5* aby tam byli každý den jiné chody z 15 výběru. Opravdu se nám odjizdelo domu těžko. Bylo tam krásné . Poznali jsme tam taky super partu lidi, takže o to víc bylo více

Srandy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý , každý den pečlivě uklizeny a dodány čisté ručníky. Pri stížnosti na madraci, ze se na ni nedá spát, byla hned vyměněna za novou.

To samé z Wi-Fi, první den sme řekli ze nám nejde na pokoji, po té slapala jak hodinky.

Před hotelem cisto, v hotelu cisto. Bazén každý večer čistí, takže se nemusíte bát. U bazénu cely den hlídá security. Takže si tak můžete nechat věci a jít na obed. K plazi je to opravdu kousicek a opět hlídá ji tam

Security z hotelu :)

Strava
Strava byla chutná , občas studenější na můj vkus ale dobra . Jen Škoda ze se opakovala jídla celkem často stejná. Jinak za mě super :)

Nejlepší měli samozřejmě vodku na ale incluzive baru.

Bar all incluzive byl parádní . Mohli sme tam pozit jak piva, tak tvrdý alkohol, nealko, káva. Kdo třeba zamrka dostane i uslehane late , nebo namichany drink s vodky a z nake sladké alkoholické bomby a dzusu.

Po 11 hodině se bar zavřel , ale vy ste si mohli kolem půl 11 naobjednat furu alkoholu a klidně sedět dal. Nikdo vás nevyzene. Nebo alespoň nám řekli ze tam můžeme zůstat.

Služby hotelu
Personál byl úžasný !!!! Usměvavý , ochotný , hodný .... S personálem sme se s kamarádi. Když nás viděli hned sme si placali vedli konverzace. Takže jak barmani, číšníci , bavici, pokojske, securiti , recepcni , opravdu fajn lidi kteří nám

Dovolenou udělali ještě hezčí . Delegatka to samé super komunikace. Komunikovala i v 1 ránu .

Pláž
Pláž byla čistá , Lehatek bylo dost pro všechny . Pláž nebyla ani přeplněná. O kousek dal u jiného hotelu bylo modré molo S přístupem do more , kde bylo taky krásné . U toho

Hotelu také byli lehátka pro hosty hotelu nebo za poplatek , ale my je měli zdarma

Anonym, 23.09.2019, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Nabeul, Hotel: Byzance

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,6 Nejsem spokojený s cenou nechápal jsem proč jsme doplaceli 2000kč ve smlouvě bylo uvedeno 7 noci 9 dnů a 8ho dne odpoledne jsme byli...

  • 5,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 4 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Nejsem spokojený s cenou nechápal jsem proč jsme doplaceli 2000kč ve smlouvě bylo uvedeno 7 noci 9 dnů a 8ho dne odpoledne jsme byli vyhození z hotelu bez večeře delegátku jsme potkali jen na letišti a v autobuse takže informace nulové Zobrazit celou recenzi

Strava
Tvrdý alkohol jsme nedostavali vůbec jen za doplatek.... Bar na pláži pivo placené že svého tak na co pak máme all inclusive po 17h už nebylo k dispozici vůbec nic ani voda....

Služby hotelu
Nejsou příjemný takže pokud člověk nedá úplatek chovají se k vám špatně takže nepříjemný personál restaurace....

Pláž
Lehátka zdarma.... Matrace jsme museli doplácet...

Oleksandr Andrushchak, 14.08.2019, Datum pobytu: 2.8. - 10.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Nabeul, Hotel: Byzance

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,6 Jediné pozitivní z dovolené je že jsem pozdní fajn klienty co tam trávili dovolenou s náma... Ten to hotel už bych pro další dovolenou...

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Jediné pozitivní z dovolené je že jsem pozdní fajn klienty co tam trávili dovolenou s náma... Ten to hotel už bych pro další dovolenou nevybrala Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl v průměru ceny a kvality ... Klimatizace většinu času nefungovala a dveře na balkon nešli zamknout ač ze schodiště tam mohl kdokoliv vlézt

Jeden jediný bar který byl v programu allinclusive a o večerním programu ani nemluvím. Žádný nebyl

Strava
Jídlo bylo jednotvárné a ovoce krom melounu taky žádné

Služby hotelu
Hotelové služby .... Pro klienta který nic nečeká postačí

Pláž
Pláž byla neupravena, lehátka byla ve většině případů nepoužitelná, bez jakého koliv občerstvení, veřejnosti naprosto přístupná a volně probíhající pes...

Monika K., 13.08.2019, Datum pobytu: 19.7. - 27.7.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Nabeul, Hotel: Byzance

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 3,8 Po 1. dni jsme si doplatili a přestěhovali se do jiného hotelu. Žádná nabízená posilovna nebo tenisové kurty, malinkatý hotelový bazén.

  • 4,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 2 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Po 1. dni jsme si doplatili a přestěhovali se do jiného hotelu.

Žádná nabízená posilovna nebo tenisové kurty, malinkatý hotelový bazén. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistý, jednoduchý pokoj, ale výhled přes střechu do staveniště a na rušnou ulici, rušná klimatizace/odsávač?? na střeše hotelu i v pokoji na úrovni nastartovaného auta celou noc .

Strava
Výborná, menší výběr ale v dostatečném množství. Očekávali jsme větší pestrost ve výběru ovoce.

Služby hotelu
Pomalé vyřizování žádostí, ale vcelku velmi profesionální a milý anglicky mluvící personál.

Pláž
Hrozný přístup mezi staveništi, polorozbořené domky vedle pláže, žádný plážový bar, rozbitá plážová lehátka, písek pouze na pláži, při vstupu do vody kameny a útesy již v mělčinách, které při vlnách nejsou dobře vidět- odřeli jsme si, co se dalo :)

Miroslava H., 07.08.2019, Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Nabeul, Hotel: Byzance

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 1,4 Do Tunisu létáme 20let ale hotel Byzance byl nejhorší zážitek. Ubytování, jídlo, moře, pláž nic neodpovídá katalogové nabídce CK. Za...

  • 2 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Do Tunisu létáme 20let ale hotel Byzance byl nejhorší zážitek. Ubytování, jídlo, moře, pláž nic neodpovídá katalogové nabídce CK. Za našeho pobytu konkurenční CK přestěhovávala 12 lidí do jiného hotelu v rámci reklamace. Delegátka naší CK je paní žijící v Tunisu a má na na vše jiný názor. Neochotně přinesla pouze reklamační protokol který jsem vypsala a ona podepsala, ostatní budu řešit později. Nejsme nároční ani rýpalové ale pokud nechcete doslova vyhodit peníze a těšit se až skončí pobyt a pojedete domů, zvolte jinou destinaci!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zařízení pokoje staré, matrace tvrdé (snad koňské žíně),jedinný toaletní stolek nakloněný takže nepoužitelný. Televize s 5ti programy stáří tak 20let která se težko přepíná protože má vymačkané knoflíky.Bohužel jsme dostaly pokoj vedle výtahu, který pokud fungoval, neskutečně bouchaly dveře.(jedinný výtah na hotelu do kterého se bojíte i vstoupit). V koupelně teče z kohoutků slaná voda, ale podle paní delegátky není slaná ale minerální. Vyřešily jsme to tak, že jsme v obchodě koupily 6litrový barel vody a tu používaly na čištění zubů. Ubytovaní jsma byly ve 3 patře výhled na moře, bohužel přez místní "domy", takže si ho moc neužijete. Ale v tomto "hotelu" asi ty nejlepší pohledy a relativní klid. Ostatní pokoje mají výhled do ulice plné místních, hlučných domorodců.

Strava
Snídaně - 1druh salámu, 2druhy sýru, tvaroh, palačinky, bageta, zelenina, káva z automatu. Oběd a večeře - brambory, těstoviny, denně kuřecí a játra. Co je do oranžova je pálivé tak že je nepoživatelné. Po dohadách s delegátkou nosily vnukovi jídlo přímo z kuchyně (omaštěné těstoviny se sýrem). Dostatek nakrájené zeleniny a denně melouny. Při večeři i dortíky a zmrzlina. Hlady neumřete, ale ani si nepochutnáte. Pořád to stejné bez fantazie a při pobytu 10 dní se těšíte domů.

Služby hotelu
Nezaznamenala jsem žádné. Hotel bez animačních programů, bary jsou v hotelu sice 3 ale na inclusive funguje pouze 1 v chodbě hotelu, kam nesmíte jít mokří,i když od bazénu to nějak jinak nejde. Bar u bazénu otvírá v 19hod. a je placený využívaný jedině domorodci, bar ve vestibulu u recepce je spíše hospoda pro místní a opět nemáte nárok.

Bazén o velikosti 10x12metrů!!! plus pro děti 3x3metry. Dopoledne obsazen bomorodci kteří si zaplatily vstup na recepci. Při kapacitě 4 kusů slunečníků !!! a 12 kusů lehátek !!!, máte smůlu a musíte sedět na slunci bez stínu na plastových židlích, kterých je okolo bazénu naštěstí dost.

Pláž
Pláž od hotelu asi 300metrú bez cesty přez pustinu. Pokud se tomu pláž vůbec dá říkat. Písek navezený ze stavby plný střepů dlaždiček, cihel a kusů betónu. Slunečníků všeho všudy12, lehátek 20ks na celý hotel!!! Stav lehátek katastrofa, plastové rozlámané a plátěné proležené takže použitelné pouze na sedění. Na to že vstup do moře je přez skalnaté, kluzké podloží nás CK také neupozornila a podle delegátky je to proto že byl odliv!??. Do moře se odvážily jen jedinci, kteří skončily potlučení. Jediný písečný vstup do moře s krásnou písečnou pláží je na veřejné pláži asi 500m od hotelu, bohužel totálně plnou domorodců. Bar na hotelové"pláži" před 2 roky vyhořel, staví se jiný a asi jen tak nebude, tak máte opět smůlu.

Anonym, 02.08.2019, Datum pobytu: 19.7. - 29.7.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Nabeul, Hotel: Byzance

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9,2 Po mém příjezdu pláž nebyla připravena ale to postupně bylo odstrajeno

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Po mém příjezdu pláž nebyla připravena ale to postupně bylo odstrajeno Zobrazit celou recenzi

Strava
Skvělá

Pláž
Čistota v rámci možností tunisu

Zuzana Bobková, 27.05.2019, Datum pobytu: 26.4. - 24.5.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Nabeul, Hotel: Byzance

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Celkem: 6,2 Celkový dojem shrnu do věty...že velké nadšení z dovolené není. Pár dní před odletem zde byly velké povodně. A celé město také podle toho...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 1 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem shrnu do věty...že velké nadšení z dovolené není. Pár dní před odletem zde byly velké povodně. A celé město také podle toho vypadalo. Naplaveniny, bláto, podemleté chodníky, vyplavené hotely. Vadí mi že jsem před odletem nebyl informován o povodních, i když CK byla delegáty informována. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V tomto hotelu jsem byl podruhé v rozmezí 10 let a služby, ochota jsou stále stejné.

Strava
Velký výběr zeleninových salátů. Jídla opravdu dost, pouze kuře a játra 100x jinak-jak se říká. Ale velký výběr zeleniny v dušených úpravách, rýže, brambory, hranolky, bulgur...nají se určitě každý.

Služby hotelu
Nemám nic k vytknutí.

Pláž
Vzhledem k povodním těsně před naším příjezdem-tragédie. Místo písečné pláže kamení, plasty, střepy a obrovské množství mořské trávy. Moře špinavé. Lehátka popraskaná a použitelná s velkou opatrností. Čili byl pouze pobyt u bazénu . A mít koupání v bazénu záměr určitě nebyl, když jedete k moři.

Stanislav K., 31.10.2018, Datum pobytu: 12.10. - 27.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Nabeul, Hotel: Byzance

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (1)

Celkem: 5,6 Celkovo bolo super až na pár detailov.

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkovo bolo super až na pár detailov. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba bola primeraná cene.

Strava
Strava bola dobrá len pre nás moc aromatická ale berieme to. Jedáleň nebola nič moc, trebo by tam viac upratovať a zaviesť nejaké pravidlá aby napr. Nebehali mačky po stoloch a vôbec neboli v jedálni.

Služby hotelu
Služby hotela boli fajn. Len napríklad bol v ponuke minigolf, ktorý bol v metrovej tráve takže sa nedal hrať.

Pláž
Pláž bola super ale chýbali tam odpadkové koše. A more bolo super.

Anonym, 17.09.2018, Datum pobytu: 3.9. - 13.9.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Nabeul, Hotel: Kheops

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)