Recenze hotelů
Nabeul - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Vse naprosto super, testy COVID jsme měli z České Republiky, ale nebojte se testování v Hurghadě. výborný hotel za dobrou cenu....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Vse naprosto super, testy COVID jsme měli z České Republiky, ale nebojte se testování v Hurghadě. výborný hotel za dobrou cenu. Stravování bylo omezené z důvodu opatření ke COVID -19. Vše ostatní fungovalo bez problémů a dle instrukci na webu. Zobrazit celou recenzi

Michálková M., 14.02.2021, Datum pobytu: 13.8. - 23.8.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Nabeul, Hotel: Kheops

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Klidné místo, čistá pláž, občerstvení, dobré ubytování.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Klidné místo, čistá pláž, občerstvení, dobré ubytování. Zobrazit celou recenzi

Martínek J., 02.02.2021, Datum pobytu: 27.8. - 7.9.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Nabeul, Hotel: Kheops

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 9,8 Za nás jedna s nejlepších dovolených v Tunisu na pevnině.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Za nás jedna s nejlepších dovolených v Tunisu na pevnině. Zobrazit celou recenzi

Nechybová Šárka, 27.01.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Nabeul, Hotel: Kheops

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 10 Do hotelu se vždy rádi vracíme. Je zde čisto, výběr z mnoha jídel, zaměstnanci se o vás hezky starají a rádi vám pomůžou.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena
  • 10 Kvalita sjezdovek

Celkové shrnutí
Do hotelu se vždy rádi vracíme. Je zde čisto, výběr z mnoha jídel, zaměstnanci se o vás hezky starají a rádi vám pomůžou. Zobrazit celou recenzi

Smejkalová Z., 26.01.2021, Datum pobytu: 8.8. - 18.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Nabeul, Hotel: Kheops

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 10 Klidne pekne misto, idealni rodinná dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Klidne pekne misto, idealni rodinná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 24.01.2021, Datum pobytu: 13.2. - 23.2.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Nabeul, Hotel: Kheops

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 10 Relatief goedkope vakantie bij de zee. Elke avond animatie. Dichtbij winkels en bank. Service is goed, behulpzame vriendelijke mensen....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Relatief goedkope vakantie bij de zee. Elke avond animatie.

Dichtbij winkels en bank.

Service is goed, behulpzame vriendelijke mensen.

Mooie omgeving. Jammer de eerste dagen regen en koud, maar verder ok Zobrazit celou recenzi

Anonym, 06.11.2020, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Nabeul, Hotel: Kheops

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Do tohoto hotelu jsme jeli na doporučení známých, kteří se sem pravidelně vrací. Vše, co jsme od nich slyšeli bylo skutečně tak.

  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Do tohoto hotelu jsme jeli na doporučení známých, kteří se sem pravidelně vrací. Vše, co jsme od nich slyšeli bylo skutečně tak. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorné, čisté, každý den uklízené pokoje.

Strava
TOP!!!!

Služby hotelu
Ochotný personál

Program poznávacího zájezdu
SUPER !!! V laguně je možnost plavání i vodních sportů. Pozvolný vstup, takže mohu doporučit i pro rodiny s malými dětmi.

Rudolph M., 17.08.2020, Datum pobytu: 3.8. - 13.8.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Nabeul, Hotel: Kheops

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Strašně pěkná dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Strašně pěkná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 16.08.2020, Datum pobytu: 10.9. - 20.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Nabeul, Hotel: Kheops

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 V okolí je řada možností, jak trávit aktivně volný čas i mimo sezónu – procházky po pláži, pobřežní promenáda s palmami a kavárnami...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V okolí je řada možností, jak trávit aktivně volný čas i mimo sezónu – procházky po pláži, pobřežní promenáda s palmami a kavárnami připomínající francouzskou riviéru, přístav s jachtami a rybářskými lodičkami, medina s tradičními obchůdky pro ty, co rádi smlouvají, anebo na protější straně ulice moderní nákupní středisko evropského typu s klimatizací, zkušebními kabinkami a možností platit kreditkou, kde nakoupíte vše, nač si vzpomenete. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 11.08.2020, Datum pobytu: 10.10. - 20.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Nabeul, Hotel: Kheops

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 3,2 Já byla na dovolené v Tunisu s přítelem já po třetí v rozmezí 14 let a přítel poprvé.Jsem v šoku jak místo,aby stát,který má moře a...

  • 3,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 1 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Já byla na dovolené v Tunisu s přítelem já po třetí v rozmezí 14 let a přítel poprvé.Jsem v šoku jak místo,aby stát,který má moře a parádní podnebí využil ve svůj prospěch veškerý potenciál je tomu právě naopak.

Celkový dojem -do Tunisu již nikdy více i přesto jsme si dovolenou náramně užili nač se otravovat na dovolené.???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Při příjezdu jsme dali recepcnimu dolary za lepší pokoj a dostali jsme výhled na trosky dřeva, hluk z ulice vedle do ranních hodin popíjeli místní domorodci.

Strava
Jídlo bez fantazie,ale za cenu zájezdu byl člověk rád,že se žaludek naplnil a nebyl hladový.O nějakém pochutnaní nemůže být řeč ????ale cena tomu odpovídala.

Služby hotelu
Služby dobré až na arogantního,neochotneho a drzého barmana na baru allinclusiv.Obtezovali jsme ho už jen svou přítomností.Byli jsme připraveni dat hned na začátku nějaký bakšiš,ale on se tak choval od začátku pobytu na veškeré hosty hotelu tak jsme neměli vůbec chuť ho nějak za jeho služby odměnit.

Pláž
Katastrofa,lehátka zničená, pláž neupravená,v moři spousta kamenů i když máte boty do vody měli jsme rozmlácené nohy od velikých vln a kamenů.V moři spousta nepořádku (plasty,zbytky jidla atd.Z pláže neuklizeli vůbec nic!!!! Co priplavalo při přílivu odliv sám nezvládl.A domorodci nemají sebemenší zájem něco měnit.Nepořádek je velmi slabé slovo.

Veronika Velebilova, 30.09.2019, Datum pobytu: 14.9. - 24.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Nabeul, Hotel: Byzance

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)