Recenze hotelů
Monastir - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 6,6 Překvapil velký nepořádek a zápach v okolí hotelu.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 2 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Překvapil velký nepořádek a zápach v okolí hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel by zasloužil lépe udržovat.

Strava
Strava dostačující,každý si mohl vybrat na coměl chuť.

Služby hotelu
Personál byl ochotný, služby v pořádku. Jenom by měli vyřešit službu nočního baru v hale hotelu. Několik nocí

byl velký hluk do raních hodin, tak se nedalo vůbec spát.

Pláž
Horší pláž jsem nikde nezažila. Voda i okolí špinavé a dost velký zápach.

Marta H., 16.10.2019, Datum pobytu: 1.10. - 11.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: SENTIDO Rosa Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Předem prohlašuji, že nepatříme mezi náročnou klientelu, pobyt považujeme za průměrný. Komu nevadí hlučná a "rozežraná" ruská...

  • 4 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Předem prohlašuji, že nepatříme mezi náročnou klientelu, pobyt považujeme za průměrný. Komu nevadí hlučná a "rozežraná" ruská klientela včetně podplácejících německých hostů obsluhu hotelu, velké fronty u baru, nevšímající se obsluhy v rámci stravován pokud nedáte dopředu "bakšiš" a nevadí Vám, že si sami hledáte místo u stolu, příbory apod., tak zase pokud je pěkné počasí, tak pobyt se jeví jako docela dobrý. Nic méně srovnávám s loňským pobytem na Djebě, hotel Dar Zahra se třemi hvězdičkami, tak tam jsme byli mnohem spokojenější. Kromě jídla tam bylo vše lepší, včetně animačních programů, je to uvšem náš subjektivní názor. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje slušně vybavené pro nenáročnou klientelu, čisté a dalo by se říci, že i pravidelně uklizené, ale každý den jsme museli dodatečně o něco žádat, jednou ručníky, jednou toaletní papír nebo mýdlo....Největší problém byl s uzamykáním a otvíráním pokojů přes elektronickou kartu. Hned po příjezdu po 15 minutách nefungovala, překódování na recepci nepomohlo, technik opravil až za tři hodiny, celou dobu jsme museli čekat na pokoji. Po deseti dnech to samé, na opravu jsme čekali na pokoji od 17.00 hod. do 11.00 hod. následujícího dne.

Strava
Ke stravě nemáme žádné připomínky, velký výběr jídel, včetně několika druhů ryb, vynikající tuňák, mořské plody, a to denně. Rovněž nás překvapil vynikající arabský chleba (placka) pečený před Vámi v peci.

Služby hotelu
Služby hotelu se odvíjí od výše předem poskytnutého bakšiše, čím dáte více, tím se Vám více věnují. Němci nebo Rusové dávali každému z obsluhy ruličku bankovky 5-10 EUR, pak se mohli přetrhnout. Na Djerbě jsem toto nezažil.

Pláž
Pravidelně čištěná, ale přeplněná, takže pokud brzy ráno jste si nezarezervovali lehátko ručníkem, tak kolem 10.00 jste si neměli kde lehnout. Co se týká moře, teplota velmi příjemná 26-28 stupňů, ale voda hodně znečištěná plasty, papíry, plechovkami apod., chaluhy popř. řasy mi nevadily, to je prostě příroda.

Petr U., 16.10.2019, Datum pobytu: 28.9. - 12.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: SENTIDO Rosa Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,6 Hotel je fajn pro ty, co mají v oblibě hlučné východní dovolenkáře. Přístup CK před zaplacením ťuťu, po zaplacení na vás kašlou a nic je...

  • 4 Ubytování
  • 9 Strava
  • 3 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je fajn pro ty, co mají v oblibě hlučné východní dovolenkáře. Přístup CK před zaplacením ťuťu, po zaplacení na vás kašlou a nic je nezajímá. Ihned po zaplacení změnili hodinu odletu a to se stalo během týdne 3x. Zpáteční let to samé, časy se měnily i během odjezdu na letiště, takže někdo si musel stále volat do Prahy ohledně zajištění spaní v hotelu, pak zase zrušení....Zkrátka...hrůza!!!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ušlo.

Strava
To jedinné stálo za to. Ale o tom snad dovolená není, aspoň pro nás ne...

Služby hotelu
Nic moc, jak nepodplácíte, kašlou na vše. Takže koš plný( museli jsme ho po dvou dnech dát přede dveře), pro osušky jsme si museli dojít, i když jsme o ně půl dne předtím poprosili .

Pláž
Hrůza, kdyby si tam chtěla jít lehnou i třeba jen půlka lidí z hotelu, tak se nevejde. A ještě ke všemu špína ( plasty, trus od velbloudů, smrad)

Pavlína B., 15.10.2019, Datum pobytu: 5.10. - 12.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: SENTIDO Rosa Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,8 Dovolená odpovídala ceně. Celkový dojem dobrý.

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená odpovídala ceně. Celkový dojem dobrý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj by zasloužil renovaci, hlavně koupelna, ale vše bylo čisté, každý den čisté ručníky, osušky.

Trochu nás naštvala recepční, která se nestyděla otevřeně si říct o poplatek za lepší pokoj. Asi jsme ji daly málo, protože nás ubytovala stejně jako všechny ostatní účastníky dovolené.

Strava
Bez výhrad. Každý den se dalo vybrat. Jídlo bylo dobré, všude čisto, obsluhující personál příjemný a ochotný.

Služby hotelu
Nic jsme nevyužily.

Pláž
Protože foukal silný vítr moře bylo špinavé /řasy, tráva/, přestože se soustavně uklízelo stejně bylo na pláži plno vyplavené trávy a řas. Jinak moře hodně mělké plavat se dalo těsně u bójí. Takže ideální pro děti a seniory.

Zdenka K., 15.10.2019, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: SENTIDO Rosa Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 dovolenka vynikajúca, počasie nám prialo, slnečno po celých 10 dní

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
dovolenka vynikajúca, počasie nám prialo, slnečno po celých 10 dní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisto, upratovanie pravidelné

Strava
výborná, dostatok ovocia, veľký výber šalátov, zákuskov, výborné ryby

Služby hotelu
na výbornej úrovni, dostatok informácií

Pláž
čistá, vhodná pre neplavcov

Anonym, 14.10.2019, Datum pobytu: 24.9. - 4.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: SENTIDO Rosa Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Veliká spokojenost! Cestovali jsme s dítětem (1,5 roku), takže jsme chtěli hotel blízko letiště, abychom se vyhnuli velkým prostojům....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Veliká spokojenost! Cestovali jsme s dítětem (1,5 roku), takže jsme chtěli hotel blízko letiště, abychom se vyhnuli velkým prostojům. Tento byl 1,5 km od letiště, takže ideální. Taktéž pro nás byla velice důležitá pláž a pozvolný přístup do vody. Hotel pěkný, čistý, velice příjemný personál. Výborné a zdravé jídlo. Počasí i v září moc dobré a opravdu teplé, nenosili jsme nic jiného, než letní šaty a to i večer. Využili jsme jeden výlet cestovky do centra Monastiru, který byl na dopoledne, takže jsme mohli navštívit i místní tržiště a vyzkoušet si něco usmlouvat. Celkově byla dovolená moc příjemná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl pěkný a čistý, pořád jste viděli někoho uklízet chodby. Moc jim nešlo leštění oken, ale na Afriku to bylo ok. Pokoje uklízeli denně. Každý den vytřeli, vyměnili ručníky, převlékli postele a vše krásně uklidili. Pokojské jsme každý den nechali na posteli cca 2 dináry jako poděkování, v Tunisku prý lidé moc nevydělají. Dětskou postýlku jsme dostali bez příplatku (předem domluveno s cestovkou). Pokoje jsme měli bez výhledu na moře, i když jsme ho ze strany viděli, ale bylo to dobře, protože hudba z diskotéky by jinde dítě večer rušila. Všimli jsme si, že většina rodin s dětmi bydlela ve stejné části hotelu. Bazén u hotelu byl čistý a pěkný, každý den ráno ho čistili, nás ale nezajímal, byli jsme celou dobu na pláži.

Strava
Strava byla výborná. Nic pro milovníky české kuchyně, ale kdo má rád různě kořeněná a exotická jídla, tak si pochutná. Spousta zeleniny, masa, různé druhy příloh. Denně nějaké ryby. Výborné dezerty. Strava pro dítě už byla horší, skoro vše je kořeněné, takže je potřeba vše nejdříve ochutnat. Dítě jedlo většinou hlavně pečivo, těstoviny, maso, ryby, vajíčka a ovoce. K obědu a večeři nám vždy dali velkou balenou vodu. Melé vody jsme si mohli brát kdyliv v lobby. Alkohol samozřejmě zdarma. Pili jsme většinou pivo na žízeň, nebo červené víno. Koktejly jsme pili až ke konci, abychom neměli problémy s průjmem (kvůli místní vodě)....ten se dostavil až po příletu domů :-D

Služby hotelu
Personál moc milý, vůbec jsme se nesetkali s takzvaně "nataženou rukou", jak to popisují u některých hotelů. Personál nedal ani jednou najevo, že by chtěl nějaké spropitné. To jsme dali až na konci číšníkům, kteří se o nás celou dobu starali. Skoro pokaždé jsme měli připravený "svůj" stůl, kde jsme seděli i s dětskou židličkou, dokonce jsme měli párkrát už připravené pití. Personál byl vždy moc milý. Měli pěkné animační programy. Každou hodinu tančení u bazénu, youga, pro děti večerní diskotéka - mini disco, tam se dítě opravdu vyřádilo. Zbytek nevím, o nic dalšího jsme se nezajímali. Párkrát jsme si večer dali vodní dýmku, ta se platila (myslím 12 dinárů) a byla moc dobrá.

Pláž
Pláž byla čistá, občas se objevily řasy, ale ty zaměstnanci hotelu uklízeli. Přístup do vody byl velmi pozvolný, voda byla asi po kolena, ale kdo si chtěl zaplavat, mohl u bojek. Pro rodiny s dětmi ideální. Ve vodě bylo i pár slunečníků v přírodním stylu, takže se tam našel i stín, ideální pro hraní malých dětí. Na pláží byly k dispozici lehátka s podložkami a za vratnou kauci ručníky. Místa jsme si zabírali po snídani, odpoledne už bylo vše obsazené.

Libuše S., 11.10.2019, Datum pobytu: 17.9. - 25.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: SENTIDO Rosa Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

9 fotografií

Celkem: 9,2 Úžasná dovolená

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídá ceně

Strava
Výborná a dostatek

Služby hotelu
Výborné

Pláž
Velice udržovaná

Zdeňka L., 11.10.2019, Datum pobytu: 1.10. - 8.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: SENTIDO Rosa Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 dovolená příjemná, odpočinková

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 4 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
dovolená příjemná, odpočinková Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování skvělé

Strava
strava různorodá, rozhodně se dalo vybrat, též nápoje, moučníky, ovoce, nemohu si stěžovat

Služby hotelu
celkový dojem dobrý

Pláž
malá, z obou stran smetiště, moře špinavé- rozhodně mě nenadchlo, ještě, že v areálu je krásný velký bazén se slanou vodou

Anonym, 10.10.2019, Datum pobytu: 29.9. - 6.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: SENTIDO Rosa Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Spokojnosť

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojnosť Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba ok, upratovanie po upozornení v poriadku

Strava
Veĺký výber, všetkého dosť, pravidelne dopĺňané

Služby hotelu
S bakšišom všetko ok

Pláž
Hotelová pláž pravidelne upratovaná, pozvoĺný vstup do mora

Anna K., 09.10.2019, Datum pobytu: 24.9. - 4.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: SENTIDO Rosa Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 hotel pěkný , dovolená naplnila naše předpoklady

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
hotel pěkný , dovolená naplnila naše předpoklady Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý toaleta i koupelna také

Strava
Skvělá !!! tady si musí vybrat každý od vegetariána až po masožrouta bohatý výběr při snídani obědě i večeři. A bezkonkurenční zákusky po kterých se mi bude dlouho stýskat.

Služby hotelu
Všude čisto personál usměvavý a ochotný nejvíc mě ,,dostalo" každodenní úklid pokoje včetně denně vyměněného ložního prádla.

Pláž
Pozvolný přístup do moře není sice moje parketa ale u bojek se plavat dalo. Pláž celkem čistá denně uklízená

Jaroslava Procházková, 09.10.2019, Datum pobytu: 27.9. - 5.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: SENTIDO Rosa Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)