Recenze hotelů
Monastir - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 6,4 V tomto hotelu jsem byla 4 krát.. Rok od roku se bohužel jeho kvalita horší. Personál neochotný, na recepci sedí pan recepční který ani...

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
V tomto hotelu jsem byla 4 krát.. Rok od roku se bohužel jeho kvalita horší. Personál neochotný, na recepci sedí pan recepční který ani jednou za pobyt nebyl příjemný. Číšníci jsou milý pokud se jim líbíte, nebo jim dáte nějaký dinárek navíc. ale nebyl problém. Uklízečka chodila každý den, vyměnila ručníky,doplnila toaletní papír a standartní služby . Do tohoto hotelu jezdí velká spousta Ruských turistu,kteří se chovají jako kdyby jim hotel patřil. Největší zážitek byl, když se dvě ruské ženy poprali přímo uprostřed oběda. Animátoři jsou milý,ochotný a dělají zábavu a ochotně vám se vším poradí a pomohou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo cenně.. Nenáročný člověk bude spokojený. Dveře od balkonu byli rozbité a i po opakované žádosti o jejich opravu nikdo nedorazil. Na žádost o trezor taky nikdo nedorazil, pokaždé řekli, že za 10 minut přijdou ale nikdy nikdo nepřišel.

Strava
Jídlo nám vyhovovalo, každý den jsme neměli problém si vybrat. Saláty,zelenina,dorty,maso,pizza,ruzné jejich speciality. Doporučuji využít možnost návštěvy jejich restaurace s obsluhou,opravdu to stojí za to

Služby hotelu
Animátorské programy jsou super, cvičení,zumba,voleybal,fotbal,stolní tenis a další a další. Každý den jiný večerní program. Diskotéka nesmí chybět jsou to skvělý tanečníci

Pláž
Za 15 dní pobytu jsme u moře byly dvakrát.. Pláž špinavá,neudržovaná.

Anonym, 13.02.2020, Datum pobytu: 5.9. - 20.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Caribbean World Monastir

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 5,4 Průměrné.

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Průměrné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Slíbený a připlacený výhled na moře nebyl bohužel k dispozici.

Strava
Pestrá strava.

Služby hotelu
Cenově odpovídající.

Pláž
Pláž pro nás byla celkem zklamáním.

Karolína Antonie Matějková, 07.02.2020, Datum pobytu: 22.9. - 29.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Vincci Rosa Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Spokojenost.

  • 8 Ubytování
  • 3 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování výborné.

Strava
Strava horší.

Služby hotelu
Služby skvělé,spokojenost.

Pláž
Přístup na pláž výborné,jeden den naplavená špína a medůzy,jinak spokojeni.

Karel Košlík, 05.02.2020, Datum pobytu: 24.9. - 5.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Le Soleil Bella Vista

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Spokojenost.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné.

Strava
Naprosto v pořádku. Velký výběr.

Služby hotelu
Spokojenost.

Pláž
Pláž dostatečně široká přímo u hotelové zahrady. Vstup do moře pozvolný. Příjemné místo.

Anonym, 18.01.2020, Datum pobytu: 20.9. - 27.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Vincci Rosa Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,8 Za cenu zájezdu se nám na dovolené líbilo, ačkoli zde bylo co zlepšovat.

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Za cenu zájezdu se nám na dovolené líbilo, ačkoli zde bylo co zlepšovat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Při příjezdu (po půlnoci) nám pan recepční hned nabídl, abychom si před ubytováním zašli na pizzu, která měla otevřeno jen asi do 1. Při check-inu nám nabídl pokoj s výhledem na moře a to za "bezkonkurenční" cenu 20 euro, ačkoli bylo na tabuli na recepci info, že výhled na moře je za příplatek 5 euro/noc/osobu. Nakonec jsme ho vzali, což se nám nakonec velmi vyplatilo při krásném výhledu na noční bourku. Pokoj byl hezký, čistý, klimatizace sice fungovala jen minimálně, ale stačilo to. Uklízečky nam každý den zlepšily náladu už jen když jsme je viděli ráno na chodbách, velmi usměvavé. To samé i personál v jídelně. Koupelna poměrně stara, ale to ničemu zasadneji nevadilo.

Strava
Jídlo bylo celkově dobre. První dny jsme si to užívali, po pár dnech ale jídla začala být hodně stejná. Líbilo se mi grilování ryb, ochutnali jsme i krevety a slavky. Nejvíce mi tam ovšem chyběla sladká jídla, kterých nebylo moc a žádna z vyzkousenych mi nechutnala.

Jako zbytečnost mi přišlo to, že číšníci museli pokaždé nachystat na stoly příbory, takže při větším návalu lidi jsme museli velmi dlouho čekat, než nám je přinesli. To samé i s pitím, které bychom si zvládli nacepovat i sami, ale museli jsme čekat, až nám ho přinesou číšníci.

Pláž
Přístup na pláž skvělý, pláž samotná ovšem malinká a pláž každé ráno spínava, ale nebylo to nic co by se nedalo snest, navíc ji uklizeli. Voda ovšem podprůměrná, navíc se její průhlednost často měnila. Ve vodě bylo také hodně řas. Asi 2 dny tam navíc bylo velké množství meduz, kvůli kterým jsme se přesunuli k bazénu, protože to nebylo zrovna přijemne.

S kvalitou vody jsme počítali, s čim jsme ovšem nepočítali, byla hloubka vody. Až k bojkam jsme měli vodu stále maximálně po prsa.

Šárka Neprašová, 17.01.2020, Datum pobytu: 19.9. - 26.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Vincci Rosa Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1,2 Pokazena dovolenka - vyhodene peniaze !

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 2 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Pokazena dovolenka - vyhodene peniaze ! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
izby uz maju co to za sebou,stare ponicene, zatuchnute, stara televizia z 1 programom

Strava
ranajky hrozne slabe, obed celkom dobre ked ste prisly hned na zaciatku, nacakate sa na misky a lyzicky na polievku a doplnovanie nestihaly ale vôbec !

ALKOHOL hrozne riedeny cca 10% okrem vina :) velmi ale velmi ste ma SKLAMALI !!!

Služby hotelu
Otrasny dojem ! stazujete sa u delegata aj riaditela, tvaria sa ze to riesia a stale je to tak po celu dobu pobytu ! napisete staznosti podpise to delegat cim vam to potvrdi ze je to PRAVDA. A je vam to na PRD lebo vam dôjde od cestovky zamietava odpoved ze cestovka za to nemoze !!!! TAK KTO !!! Ked som to riešil priamo v hotely !!!

Anonym, 14.01.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Club Sunshine Rosa Rivage

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

strop izby 4 fotografie

Celkem: 4,4 Letěla jsem s manželem a dvěmi dětmi 8,3) Sedmý nejlepší hotel? Tenhle zastaralý co už hodně pamatuje. No to snad ne? Dovolená mě stála...

  • 3,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Letěla jsem s manželem a dvěmi dětmi 8,3) Sedmý nejlepší hotel? Tenhle zastaralý co už hodně pamatuje. No to snad ne? Dovolená mě stála 40 000kc. Rozhodně to neodpovídalo. Syn si na tobogánu rozbil hlavu, ani lékarničku tenhle hotel nemá. Sanitka přijela rychle synovi to zašili na pokoji. Rozhodně pojištění, peníze mi vrátili. Už bych zde nejela. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme zaplacený výhled do zahrady. Realita- výhled na klimatizace, které neustále hučely.

Postele- madrace proležené už pamatují na přistýlkách spali děti na tom se snad nedalo ani spát rozložené dvě křesla. Pokud necháte peníze uklidí Vám hezky.

Strava
Odpoledne- Melouny na příděl, koblihy na příděl....musíte si vystát frontu. Rusům dají i čtyři, pět koblih, jinak tři. Na hranolky taky stojite frontu a sami Vam naberou..... Ja všude brala dva talířky mám dvě děti. Snídaně, večeře si berete sami - co bylo na příděl pizza, Livance, ale kdykoli si zase mužete stoupnout do fronty.

Alko koktejly jeden mi moc chutnal

Nealko jak u nas fanta, cola ale zase vic jak dva kelimky vam nedaji. Syn donesl dva a zase jsem si treba ja musela stoupnout do fronty. Jinak pet lahev obyc. Vody k dispozici na baru.

Služby hotelu
Za pět dávám směnárně. Okradou Vas. Dobre si to spocitejte. Ihned reklamace a ani se neomluvi.

Pláž
Šíleně malá. Dva dny nám pršelo takže špinavý moře. Odpatky v moři. A dva dny uplně krásné čisté moře, že jste viděli až na dno. Pláž moc neuklízí.

Anonym, 28.12.2019, Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Le Soleil Bella Vista

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (3)

Celkem: 9,2 Krásná dovolená, personál ochotný, jídlo pestré a denně perfektně uklizeno. Příští rok letíme znovu do tohoto hotelu.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, personál ochotný, jídlo pestré a denně perfektně uklizeno. Příští rok letíme znovu do tohoto hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Uklizeno, dostatek místa

Strava
Pestrá, stále doplňováno

Služby hotelu
Perfektní animátoři i ostatní personál od pokojské po číšníky

Pláž
Mělčí moře ale stále uklizana pláž

Hana E., 25.12.2019, Datum pobytu: 22.5. - 29.5.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Vincci Rosa Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Celkem: 3,8 podprůměr

  • 4 Ubytování
  • 6 Strava
  • 2 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
podprůměr Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj vybaven starším nábytkem, zápach, špinavé skříně. bydleli jsme v přízemí, nemohli otevřít balkon - terasu - všude komáři. Přiletěli jsme po velké bouřce - terasa pod vodou, roj komárů, popadané palmy, všude špína, odpadky. Po dvou dnech se to zlepšilo za pomoci uklizeček. Odpady v umyvadle i ve vaně moc nefungovaly.

Strava
Strava po celou dovolenou stále stejná, dostatečný výběr. i když bylo už po sezoně (září), mnoho lidí na jídelně i na terase, všude dlouhé fronty.

Služby hotelu
Služba hotelu - nedorozuměli jsme se, pokud nedáte úplatek, máte ten nejhorší pokoj.

Pláž
Pláž po bouři 2 dny špinavá, voda černé kafe s výplavy všeho možného. Vedle hotelu velká skládka odpadků. Malá hloubka, až k bojím voda tak tak po krk. Potápění určitě nedoporučuji, není co vidět, všude jen písek, občas krab. Na pláži nedostatek místa a lehátek - pokud jsme si nepřivstali tak na půl 7, tak už jsme volné lehátko nenašli - pak zbývala jen lehátka u hotelu v trávě - komáři, nebo u bazénu, kde byl zase nedostatek slunečníků.

Eva Kuželková, 22.12.2019, Datum pobytu: 8.9. - 18.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Vincci Rosa Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7 Super dovolená s přítelem. Nejsme moc nároční, takže za náš výborné. Určitě by se dalo něco zlepšit, ale celkový dojem - perfektní.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená s přítelem. Nejsme moc nároční, takže za náš výborné. Určitě by se dalo něco zlepšit, ale celkový dojem - perfektní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje hezké, čisté.

Strava
Jídlo dobré, jen někdy problém s místem.

Služby hotelu
Animátoři perfektní, sice pořád chodí okol Vás dokola, ale to určitě znáte a hlavně je to jejich práce.

Pláž
Pláž čistá, jen okolí hotelu je špinavé, kde ale stéjně nic není, takže odpadky nikomu nezavázejí.

Karolína Zastková, 20.12.2019, Datum pobytu: 12.9. - 19.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Vincci Rosa Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)