Recenze hotelů
Mahdia - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Byla jsem velmi spokojena

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla jsem velmi spokojena Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naprosto super s vyhledem na more jsem byla spokojena s cistotou i s ukidem

Strava
Strava byla dobra velky vyber az na nejake mastnejsi jidla

Služby hotelu
Supr nemam si na co stezovat hotel bere svou praci vazne a ja jsem nebyla nicim pri me dovolene rusena

Pláž
Plaz velice hezka hned u hotelu cista hlidana sluzbou hotelu prijemny plavcici i obsluha na plazi proste super

Zuzana Hrazdírová, 19.10.2021, Datum pobytu: 9.10. - 16.10.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: LTI Mahdia Beach & Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 3,2 Při příjezdu na ubytování nás čekala špinavá koupelna a pokoj, který vůbec neodpovídal popisu ani fotografiím. Po stížnosti na recepci...

  • 2 Ubytování
  • 2 Strava
  • 8 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Při příjezdu na ubytování nás čekala špinavá koupelna a pokoj, který vůbec neodpovídal popisu ani fotografiím. Po stížnosti na recepci čistotu ráno napravila pokojská. Nicméně zbytek reklamovaných věcí (jak na recepci i u delegátky) nebyla sjednána náprava. Služby hotelu byly naprosto příšerné a to i v četně jídla. Drzost místních zaměstnanců (recepce a restaurace) byla příšerná. Paní Delegatka by měla zvážit práci ve službách neboť ji práce s lidmi moc nesedí. Na konci našeho zájezdu jsme byli také jeden ze 4 vykradených pokojů (odcizili naštěstí jen hotovost) nicméně ani recepce ani paní delegáta nebyli vůbec nápomocni a nikdo stížnost do teď nevyřešil. Doteď vlastně se ani nikdo neomluvil. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj po první stížnosti byl tak nějak čistý, ale jinak vše buď zcela nebo částečně rozbité ( zrcadla, židle na terase, sušák na terase, prkýnko od toalety atd). Toalety u bazénu nikdo neudržoval a neustále tam byly šváby.

Strava
Každý den to samé, bez výběru ovoce, část restaurací již zavřena. Zaměstnanci restaurace byli velmi vlezlý.

Služby hotelu
Žádné služby kromě animátorů hotel nemá dostupné. Fitko nefungovalo, lázně nefungovaly, objednání taxi nefungovalo, balíčky namísto večeře nedoručeny, banka, která měla mít pevnou otevírací dobu v hotelu vůbec tuto dobu nedodržovala.

Pláž
Pláž a plážová lehátka byla super.

Anonym, 05.10.2021, Datum pobytu: 18.9. - 25.9.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: PrimaSol El Mehdi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Vynikajúce

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vynikajúce Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vynikajúce

Strava
Veľmi dobrá

Služby hotelu
Veľmi dobré

Pláž
čistá, blízko hotela

Petra S., 05.10.2021, Datum pobytu: 15.9. - 21.9.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Abou Nawas El Borj

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Doporučuji …služby perfektní …

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Doporučuji …služby perfektní … Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté a pěkné pokoje

Strava
Perfektni

Vladimíra S., 14.09.2021, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: LTI Mahdia Beach & Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 5,6 Očekávání bylo vyšší.. Nejsem nijak náročná, ale zklamání. Ze startu mě udivil docela nepořádek v okoli hotelu, pod balkóny, nikdo...

  • 6,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Očekávání bylo vyšší.. Nejsem nijak náročná, ale zklamání. Ze startu mě udivil docela nepořádek v okoli hotelu, pod balkóny, nikdo neřešil. Hodně koček, až potom obtěžující, chodily všude, pod lehátky, ve snacku, pak už dokonce na recepci v hotelu. Jinde v resortech se snažili vždy odhánět, tu nikdo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj krásný s výhledem na moře, denně vzorně uklizen, nemůžu nic vytknout. Jen mě překvapilo, že v dnešní době ještě na klíč, někdo už měl pokoj na karty.

Strava
Pokud jsme na hotelu na týdenní pobyt tak super, horší, když jste už více dní, jídlo pořád stejné a některé byly i vcelku bez chuti. Problém s jídelnou, chyběly příbory, ubrousky, ubrusy špinavé, ale personál se snažil. Venku snack bar, palačinky, lívance, pizzy, kebab, saláty..

Služby hotelu
Starají sé o vás animátori, vodní polo, šipky, fotbal, volejbal, aqua zumba, večer diskotéka za recepci.. Plus vodní sporty na pláži a aquapark u hotelu, jen od čtvrtka do neděle, jezdí mnoho místních všude fronty, a trochu jejich chovani (hlasitá jejich hudba, řev, bordel zbytky jidel). Člověk se nenudil, jen by mohli nechat hrát hudbu přes den, bylo ticho..

Pláž
Pláž hned u hotelu, čistá, pozvolný vstup, vlny akorát. Měli jsme hodně meduz a občas rasy, ale to je příroda.. Krásné muslicky a někdy otrávni místní prodejci.

Anonym, 02.07.2021, Datum pobytu: 20.6. - 2.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: LTI Mahdia Beach & Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 9,4 Dovolená splnila naše očekávání, vzhledem k tomu, že jsme byli i vloni v srpnu (a to již platila určitá omezení ohledně Covid), máme s...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání, vzhledem k tomu, že jsme byli i vloni v srpnu (a to již platila určitá omezení ohledně Covid), máme s čím srovnávat a rozhodně stojí za to vycestovat, než se “plahočit” ve frontách v přeplněném Česku! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je krásný, čistý a až na nefungující klimatizaci, jsme byli spokojeni. Klimatizace měla údajně fungovat od 15.6., ale to jsme nezaznamenali a horko i v noci bylo na pokoji příšerné a to už od začátku pobytu.

Strava
Strava vynikající!

Služby hotelu
Ochotný personál, všude vždy perfektně uklizeno, skvělí animátoři, moc milý recepční!

Pláž
Pláž je krásná, proto jsme v Mahdii byli již po desáté.

Kateřina P., 21.06.2021, Datum pobytu: 9.6. - 16.6.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: PrimaSol El Mehdi

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

1 fotografie

Celkem: 5 Zájezd jsme absolvovali v době koronaviru. Byl to náš první takhle krátký pobyt v Africe. CESTA: Letadlo bylo zcela zaplněné. Odbavení...

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd jsme absolvovali v době koronaviru. Byl to náš první takhle krátký pobyt v Africe.

CESTA:

Letadlo bylo zcela zaplněné. Odbavení bylo OK a odlet ve 4.20h. Po dobu letu pouze voda zadarmo, ostatní jídlo za peníze. Zkrátka "hladový let" se Smart wingsem. Po dobu letu jsme dostali k vyplnění 3 formuláře. Z toho byly 2 pro Tunis, psané v angličtině a českým překladem. Nicméně jeden formulář, který po vyplnění odnesla letuška, byl zcela evidentně vytvořen pro čs. stranu a byl pouze v angličtině. Nechápu proč. Pro ty, kdo neumí anglicky a maj chytré tlf. doporučuji si stáhnout aplikaci z Googlu - Translate a překládat sám. Nicméně hotel pro cca 1000 lidí byl zaplněn tak z 1/3, takže v bazénech i jídelně skoro prázdno. Bohužel nám ze celého pobytu 2,5 dne propršelo a nebyl to žádný "májový deštík". Jako vášnivý fotograf mohu s klidem sdělit, že jsem na suchu objevil asi 4 druhy ptáčků a pod vodou skoro nic na focení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vzhledem k tomu, že jsme si nepřiplatili na "výhled na moře", dostali jsme pokoj s výhledem na ulici a to ještě v podloubí. Pokoj čistý, denně uklizený i s pozornostmi od pokojské na posteli, takže úklid bez problémů. Dávali jsme ji na postel 1$

Strava
Jak bylo napsáno, byl i v jídelně nastaven karanténní stav. ten spočíval v tom, že jste většinou neměli, kromě pečiva, si vzít sami jídlo z důvodu instalace plexiskel. Nicméně jsme to kvitovali s povděkem, všude stáli kuchaři a nandavali nám dle libosti. takže žádný problém, ani fronty nebyly. Jídlo standard, bez výhrad. Moučníky měli excelentní.

Služby hotelu
Tak tady pozor. Jdete si půjčit osušky na pláž, zaplatíte vratnou kauci v €. Po ukončení pobytu vám ale vrátí kauci v místní měně, tuniský dinár. Ten se ovšem nedá vyměnit zpět, jen na letišti ve směnárně. Navíc je trestné jejich měnu vyvážet. Paradoxem je, že když letíte brzo ráno, jako my, jsou všechny směnárny zavřené. Takže problém. My jsme to řešili nákupem v dutty free, které bylo otevřené a pak odpoledním nákupem v hotelu a před hotelem v krámku. Z důvodu korony nám nebylo doporučeno opouštět rezort, neboť byli místní trhovci "agresivní", že nemaj příjmy z turistického ruchu.

Jinak se nekonaly žádné animační programy. Pouze pro asi 4 děti zde bylo minidisco.

Pláž
Největší zklamání. Moře špinavé, neklidné na hladině i pod vodou. Navíc zde bylo hodně mini medúz, které byly jedovaté. Já osobně dostal 2x žahadlo. Je to jako když si sáhnete na el. drát, který probíjí. Byl jsem osobně přítomen, kdy slečna vedle mě stojící šlápla na malou rybku, která byla asi jen 10cm ve vodě, ale měla jedovaté ostny, které ji píchly do nohy. Následoval, křik a pláč, odnos do hotelu a přivolaný lékař, který jí píchl injekci proti účinkům jedu. Je zajímavé, že jsme se o tomto nebezpečí nikde nedočetli. Dle místních je to zde obvyklé. Za celý týden po pláži projel jen jednou "kombajn" na sklizeň řas z pláže. Pak se jednou snažili, když viděli, že fotím pláž, vzít hrábě a řasy a nečistoty sbírat.

Co se týče slunečníků, bylo jich dost a volné, zde nebyl problém. Je třeba ale uvést, že tam byla dle odhadu asi 1/3 kapacity hotelu naplněná.

foto z místa: https://jirka-195.rajce.idnes.cz/Tunis_2020/

Anonym, 01.11.2020, Datum pobytu: 7.9. - 12.9.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Iberostar Royal El Mansour & Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (2)

Celkem: 3,6 Nelze očekávat úroveň pěti hvezd.

  • 4 Ubytování
  • 1 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Nelze očekávat úroveň pěti hvezd. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Okna ústila přímo na hlavní ulici, kde místní rádi v noci túrovali svoje stroje. Velká římsa tvořila krásný dojem, že jste schováni v tunelu. Při hledání náušnice, jsme nalezli jen velkou spoustu prachu. Mýdla nedoplněná, záchod se povážlivě odchyloval od zdi.

Strava
Nejhorší, co jsem zažila. Bez chuti, každý den stejná, bez popisků ve studeném bufetu a dezertech. Jídla k snídani připravovaná jako z polotovarů, zvadlé ovoce. Oschlé pečivo.

Služby hotelu
Jaké služby?

Pláž
Pláž první den OK, nicméně po větších vlnách se vytvořil schod, který starší lidé měli problém vystoupi a ten zůstal po celou dobu pobytu. Ke konci pobytu již hotel začal vyndavat slunečníky. Moře bylo čisté.

Jitka H., 27.10.2020, Datum pobytu: 14.10. - 21.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Iberostar Royal El Mansour & Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9 Byli jsme v tomto hotelu celkem tři týdny a dovolená se opravdu povedla.Bylo to zejména také tím,že hotel byl v této pohnuté době zaplněn...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme v tomto hotelu celkem tři týdny a dovolená se opravdu povedla.Bylo to zejména také tím,že hotel byl v této pohnuté době zaplněn jen asi ze třetiny a vše jsme si mohli dobře užít.Hotel byl příjemným překvapením,všude čisto,uklizeno,všichni se o nás pečlivě starali.Jídlo bylo v této době kvůli covidu poněkud omezené a podávané persdonálem,ale přesto výborné a dostačující.Velmi pěkné ,čisté moře a na Tunisko bez chaluh.Pouze po noční bouřce byly větší vlny.Jediným minusem byly dotěrné mouchy před kterými nebylo úniku a nejlépe tak bylo po krk ve vodě v bazénu nebo v moři.Nikdo nevěděl proč jsou tam ty mouchy právě teď.Jinak prý nebývají.Jinak dle nás je zbytečné si připlácet na výhled na moře,viděli jsme ho pouze částečně a klienti bez příplatku byli nakonec v pokojích s výhledem na bazén včetně moře.To však nic nemění na celkovém výborném dojmu z tohoto hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi pěkné,čisto,úklid a výměna ručníků každý den.Televizi jsme si nepustili ani jednou,výborná byla klimatizace.Jak jsem psal v úvodu,je zbytečné si připlácet na výhled na moře.

Strava
I přes omezení kvůli covidu a také asi vzhledem k nezaplnění hotelu byl údajně podle stálých klientů výběr jídla poněkud omezen (nekonaly se ani venkovní večeře u bazénu a restaurace u pláže nebyla v provozu) ,všeho však bylo dost,bylo velmi chutné a rozmanité včetně každodenních ryb."Neštěstím" byly výborné zákusky kterým se každý neubránil.Obsluha u každého stolu včetně nápojů.Zcela bez připomínek

Služby hotelu
Na vysoké úrovni.Skvělá obsluha,barmani a personál.Zejména pokud člověk občas utrousil bakšišné.

Pláž
Pláž byla ve srovnání s jinými plážemi,zejména na Djerbě skvělá.Pokud nebyly velké vlny a to byly jen několikrát za pobyt tak moře bylo čisté,teplé a hlavně bez chaluh.V moři jsou bojky a plavčík ihned pískal.Moře bylo plýtké,zejména při odlivu.

Roman, 19.10.2020, Datum pobytu: 15.9. - 6.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

8 fotografií