Recenze hotelů
Mahdia - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 4,8 Celkový dojem odpovídá celému Tunisku. Velice chudá země, takže město Mahdia celé rozbité, všude špína atd. ale to je prostě Tunisko. Co...

  • 6,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 3 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem odpovídá celému Tunisku. Velice chudá země, takže město Mahdia celé rozbité, všude špína atd. ale to je prostě Tunisko. Co se týká hotelu, tak budova krásná, zaměstnanci hotelu ochotní a přitom neotravují. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je fajn. Klasický malý pokoj s TV, koupelnou a trezorem. Na pokoji je klimatizace, která ale nefungovala :D (ale byli jsme mimo sezónu, tak třeba to souvisí s tím). Perfektní systém uklízení pokojů. Ani jednou jsme se nepotkali s uklízečkou a vždy bylo perfektně uklizeno, když jsme se vrátili například ze snídaně. Hned první den doporučuji položit na postel několik €. My jsme dali 2€ a na památku českou pětikorunu :D a uklizeno bylo úplně dokonale.

Strava
S jídlem to bylo výrazně horší. Pořád dokola strašně malý výběr. Jídlo úměrné opět tomu, že je to hodně chudá země u moře, takže většinou nějaká hodně kořeněná ryba, nějaké úplně obyčejné těstoviny, minimum ovoce. To je asi celé.

Služby hotelu
V hotelu je ,,posilovna,, která je umaštěná a zacvičit si tam prostě ani nejde. Byl jsem tam jednou za 10 min. Přítelkyně byla na masáži a ta byla fajn. V hotelu je vnitřní bazén (tam jsme nebyli ani jednou). V hotelu je několik salónků a restaurace mimo klasickou jídelnu. Během našeho pobytu nefungovala wifi což byl pro nás docela problém z pracovních důvodů. Takže jestli potřebujete 100% kvalitní připojení k wifi a nechcete platit několik desítek tisíc za připojení k internetu mimo EU, tak určitě Tunisko ne. Venkovní bazény jsou super, 2x venkovní bar ale tam dostanete víceméně jen pivo.

Pláž
Pláž celkem špinavá od mořských řas vyplavených z moře, ale po cestě do města jsme se bavili s jedním místním domorodcem a říkal, že v sezóně je to lepší, protože to každý den ráno uklízí. Pláže jsou strašně malé, ale moře je krásné ale pro někoho moc teplé, protože je tam málo vody i když se jde třeba 100m od pláže do vody tak je voda po hrudník, tak už je moře naopak hodně hluboké. Na žádné potápění to rozhodně není i když je moře krásně čisté, ale je tam prostě jen písek. Nic víc tam není :)

Lukáš S., 13.04.2019, Datum pobytu: 1.6. - 10.6.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: One Resort El Mansour

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Tento hotel je nejlepší na Mahdii a Mahdie je nejlepší z celého Tunisu.Jezdíme sem již 12 let,v Tunisu bych už nikam nejela.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Tento hotel je nejlepší na Mahdii a Mahdie je nejlepší z celého Tunisu.Jezdíme sem již 12 let,v Tunisu bych už nikam nejela. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Někdy za ty léta jsme dostali pokoj s téměř nefungující klimatizací.Jinak vše v pořádku, již si připlácíme za výhled na moře vyhneme se tím pokojům s výhledem do zdi

Strava
velký výběr

Pláž
jako v Caribicu

Romana H., 18.03.2019, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: LTI Mahdia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Lukas 1 fotografie

Celkem: 7,4 Z dovolené máme dobrý dojem , ale příště bychom zvolili jiný termín.

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Z dovolené máme dobrý dojem , ale příště bychom zvolili jiný termín. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo na úrovni, pokoje pěkné častý úklid

Strava
Strava byla chutná až na časté vaření jater, místo masa.

Služby hotelu
Vzhledem k termínu byl uzavřen bar u bazénu a museli jsme chodit do hotelu. Loby bar na úrovni.

Pláž
Vzhledem k počasí - vysoké vlny, které přinášeli na pláž shluky řas - problémy z jejich odstraňováním personálem hotelu

Rudolf F., 22.02.2019, Datum pobytu: 13.10. - 23.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Vincci El Mansour Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 dovolenka bola vynikajúca, odporúčam aj pre rodiny s deťmi, pokojné prostredie

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
dovolenka bola vynikajúca, odporúčam aj pre rodiny s deťmi, pokojné prostredie Zobrazit celou recenzi

Ubytování
docestovali sme o 21.00 h, bola nám poskytnutá večera, čo oceňujem, avšak ubytovali nás až o 01.30 h ráno, čo bolo neúnosné, s h u m o r o m sme to prežili, na izbe bola malá chladnička, je to veľké plus

Strava
bola výborná, veľký výber jedál, koláčiky, ovocie, nealko nápoje, veľký výber kávy, čaj, počas pobytu poskytnutá balená voda, alko a nealko nápoje blízko pri pláži, slnečníky aj lehátka v cene pobytu

Služby hotelu
boli sme spokojní, čisto, v kúpelni boli k dispozícii uteráky, mydlo, sprchovací gel, dokonca aj fén

Pláž
čistá, doporučujem pre rodiny s deťmi, more nádherné, teplé

Anonym, 12.01.2019, Datum pobytu: 17.9. - 27.9.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Club Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Krásný čistý hotel

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásný čistý hotel Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj s výhledem na moře (pouze boční vyhled), čistý krásný pokoj, denně uklízeli, teplá voda tekla během chvilky.

Strava
1 restaurace, ale dostatečná. Číšníci nosili jen nápoje, nijak si baksis nevynucovali, bylo to na nás. Kvalita jídla výborná, dost čerstvých salátu, zeleniny, ryby, 3 druhy masa, hranolky, raznici, vynikající dorty a moucniky....jediné ovoce bylo celý týden naprosto stejné: jablka, datle,granát.jablka a mandarinky.

Pláž
v listopadu byli na pláži už jen otuzili Češi, pláž čistá se spoustou musli, půjčovali petanque. Moře krásné pozvolné, .možnost výletů po pláži doprava nebo doleva několik km. Písek bez kamenů.

Jitka D., 23.11.2018, Datum pobytu: 13.11. - 20.11.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (1)

1 fotografie

Celkem: 7,6 Dovolenou nedělají jen hotel s ubytováním a strava, ale také lidé kolem vás (personál, spolucestující), nám se v destinaci líbilo,...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou nedělají jen hotel s ubytováním a strava, ale také lidé kolem vás (personál, spolucestující), nám se v destinaci líbilo, celkový dojem dobrý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídající typu hotelu.

Strava
I vybíravý jedinec si vybere. Jídla byla chutná.

Služby hotelu
Třeba je to tím, že je po sezóně, anebo tím, že když dáš, tak dostaneš; někdo se tvářil mile, jiný už tolik ne. Ale to není nic nového :)

Pláž
Denně uklizena od řas, uhrabána. Takže čistá. Prodejci byli "panem security" odháněni.

Stanislav Hladký, 16.11.2018, Datum pobytu: 6.11. - 13.11.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 5 Celkový dojem z dovolené je velmi špatný. Původně jsme měli odletět 21.9 těsně po půlnoci a vrátit se 3.10. po půlnoci. Ve skutečnosti...

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je velmi špatný. Původně jsme měli odletět 21.9 těsně po půlnoci a vrátit se 3.10. po půlnoci. Ve skutečnosti jsme odletěli až v 16 hod. a návrát 2.10. 9.25. Čili nás někdo okradl zhruba o 32 hod. dovolené. Dovolená nestála za nic, jelikož po hurikánu byla byla pláž uzavřena a po znečiště ji nikdo neuklidil. Při zpátečním letu mělo letadlo zpoždění sedm hodin a nikdo se neráčil nabídnout případnou omluvu nebo kompenzaci ani za zpoždění nebo za změnu odletu a příletu. Prostě CA i CK se pro mne stali nedůvěryhoní. Nechci se rozepisovat o dalších trablech. Děkuji, ale už NE Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý, ale smrad z klimatizace

Strava
Strava dobrá

Služby hotelu
služby hotelu ... bída

Pláž
Bída, raději se nevyjadřovat

Petr Nevrlý, 09.11.2018, Datum pobytu: 21.9. - 3.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (8)

Celkem: 9 hezká dovolená, ale nevyšlo nám příliš počasí

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
hezká dovolená, ale nevyšlo nám příliš

počasí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
denně uklizeno, vše super čisté

Strava
vynikající, rozmanitá, skvělé zákusky

Služby hotelu
animátoři na vysoké úrovni, neustále se něco dělo - dopoledne joga,cvičení v bazenu, odpoledne různé aktivity u moře , pravidelné večerní zábavné programy, za které děkujeme paní Soně a úžasnému tanečníkovi

Pláž
Pěkná, denně uklizená * škoda jen toho špatného počasí. ---občas bouřky, větrno a tím pádem velké vlny.

Jana S., 08.11.2018, Datum pobytu: 19.10. - 3.11.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: PrimaSol El Mehdi

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 celkové hodnocení dovolené,byli jsme spokojeni ,doporučujeme

  • 5,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
celkové hodnocení dovolené,byli jsme spokojeni ,doporučujeme Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování starší zařízení,ale čisto.Ale nešla klimatizace a na toaletě tekla voda kolem záchodu a hodně,prostě potopa.Požadovala jsem hadr na utírání,byl nám dán na toaletu kobereček a voda tekla dál.Pak nás raději (než aby to opravili,nebo mi dali hadr)přestěhovali na jiný pokoj

Strava
strava skvělá,sladkosti mňam mňam,ovoce.Jen problém s nedostatkem vína .

Služby hotelu
drobný problém s výměnou peněz,pro nás turisty nevýhodný

Pláž
pěkná ,udržovaná,čistá,hoši na pláži velmi ochotní,pomáhali manželovi(na berlích),aniž by byli žádáni

Anna Kamenářová, 05.11.2018, Datum pobytu: 15.9. - 22.9.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Sirocco Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Celkový dojem hodnotíme dobře.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem hodnotíme dobře. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj na nás působil vcelku dobře, bohužel byl hned vedle dvou diskoték, takže jsme neměli šanci si odpočinout. Program probíhal do čtyř hodin ráno.

Strava
Strava byla velmi dobrá, výběr opravdu veliký. Určitě si každý vybral. Pozitivně hodnotíme velký výběr salátů.

Služby hotelu
Služby hotelu dobré, personál velmi ochotný a příjemný. Velmi dobré animační programy pro děti i dospělé.

Pláž
Přístup k pláži vynikající, pláž byla každý den vzorně uklizená. Moře čisté, ale bohužel nás trošku zradilo počasí.

Daly se též využít tři bazény v areálu hotelu. Všude byly slunečníky a lehátka.

Anna Volprechtová, 03.11.2018, Datum pobytu: 19.10. - 27.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: PrimaSol El Mehdi

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)