Recenze hotelů
Mahdia - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Poměr cena služby odpovídá

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Poměr cena služby odpovídá Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Recepce nezná stav přidělovaných pokojů.Vybavení odpovídá ceně,nikoliv počtu hvězdiček ,úklid bez připomínek.

Strava
Trochu jednotvárná,ale chutná.

Služby hotelu
Bez připomínek.

Pláž
Skvělá přesně to jsme očekávali.

Jan Bláha, 15.09.2020, Datum pobytu: 29.8. - 9.9.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Caribbean World Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Krásný čistí hotel personál milý malá rozmanitost jídla a ovoce jídlo studený palivy maly výběr pití velký výběr alkoholickych nápojů

  • 10 Ubytování
  • 4 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásný čistí hotel personál milý malá rozmanitost jídla a ovoce jídlo studený palivy maly výběr pití velký výběr alkoholickych nápojů Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný čistý

Strava
Malý výběr snídaně a ovoce bar u bazénu výborná pizza a kevab studený palivy

Služby hotelu
Spokojenost personál milý

Pláž
Čistá uklizena more čisté teplé všechno v pořádku

Markéta S., 14.09.2020, Datum pobytu: 3.9. - 10.9.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: LTI Mahdia Beach & Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Nádherná dovolená v krásném hotelu,pokoj velký,čistý s výhledem na moře a golf.hřistě.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená v krásném hotelu,pokoj velký,čistý s výhledem na moře a golf.hřistě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel má nádherný interiér s okázalým schodištěm.Pokoje prostorné,vkusně, dostatečně zařízené.Socialní zařízení denně uklizeno i s výměnou osušek.Postele s vysokou matrací , ložní prádlo často měněno a vždy ustláno.

Strava
Strava all inclusive z důvodů Covid-19 podávána jiným způsobem,ale to nic nemění na tom,že si hosté mohli vybrat co chtěli.Stačilo ukázat a měli jste nandáno.Jídla vždy dostatek,ovoce každý den ,více druhů,zmrzlina a neodolatelné zákusky.Váha po dovolené to potvrdila.Stoly vždy s čistým ubrusem ,na stole voda a dle přání číšník přinesl co bylo libo z nápojů

Služby hotelu
Celkový dojem pozitivní ve všem.Nemáme zásadní výtku,my tři ženy jsme si to užily bez výhrad.Velké bazény s vodotrysky a menší přizpůsobené dětem.

Pláž
Pláž přímo u hotelu,dostatek lehátek i podložek na ně.Lidí méně z důvodů celosvětového omezování (Covid). Moře průzračné, pláž plná nádherných mušlí.Možnost se osprchovat sladkou vodou při návratu do areálu.

Eva Hyblerová, 13.09.2020, Datum pobytu: 29.8. - 5.9.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 Krásná dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pohádkový, čistý hotel. Denně uklizeno.

Strava
Menší výběr díky menší obsazenosti. Jídlo nandával personál. Všechno dostupné a chutné.

Pláž
Čistá pláž s bílým pískem a mušlemi. Pozvolný vstup. Nejhezčí moře v Tunisku. Průzračná teplá voda v moři.

Jiřina B., 11.09.2020, Datum pobytu: 28.8. - 8.9.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

9 fotografií

Celkem: 9,2 Celkový dojem z dovolené byl velmi dobrý, vše bylo téměř dokonalé, drobné rezervy byly ve stravě a v okolí bazénu. Přišlo mi strašně...

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené byl velmi dobrý, vše bylo téměř dokonalé, drobné rezervy byly ve stravě a v okolí bazénu. Přišlo mi strašně nepraktické, že slunečníky nešly přesouvat, takže člověk se musel neustále "točit" kolem slunečníku, aby na něj nesvítilo slunce, mnohem jednodušší by bylo přesouvat slunečník, pokud by to šlo. Ale to je víceméně jen detail, vše ostatní bylo fajn! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel má 5*, nicméně pokoje bych hodnotil spíše 3-4*. Nicméně nic zásadního špatného tam nebylo. Klimatizace fungovala bez problému, wi-fi byla dobře dostupná a fungovala téměř všude, kde bylo potřeba (nicméně doporučuji investovat pár drobných za nákup sim karty, která přinese mnohem větší pohodli a internet všude). Chyběly tam věci jako například pilník na nehty a další podobné vybavení, což bývá u 5* hotelů standardem, ale to je opravdu jen detail a s pokojem jsme byli celkově spokojeni. Úklid probíhal dobře, tak, jak bychom očekávali. Je však škoda, že nám dali hotel s výhledem do ulice, přestože hotel byl poloprázdný a určitě nám mohli dát s výhledem na bazén a moře. Ve výsledku mi to ale nevadilo, protože jsme díky tomu klimatizaci nemuseli skoro používat, protože do okna nesvítilo slunce. Ale přijde mi to i přesto dost zvláštní přístup. K pokoji bylo potřeba jít asi 10-15 schodů, což by někoho mohlo obtěžovat. Výtah tam nebyl (jinak v hotelu je výtahů dost, ale náš pokoj byl v místech, které výtahem není dosažitelné).

Strava
Jídlo bylo rozmanité a neopakovalo se, jak někteří píšou. Výběr byl opravdu široký a dalo by se říct, že tam nic nechybělo. Každý si najde to svoje, každý den nějaké kuřecí, krůtí, hovězí, ryby, mnoho bezmasých alternativ, přilohy, těstoviny, saláty, sladké, atd. Nicméně to prostě neuměj dochutit do stavu, kdy bych tomu dal 10/10. Zase - nevím co konkrétního vytknout, ale chuťově jsem zažil lepší all-inclusive stravu. Ale rozhodně nebylo špatné, jen v té dochucenosti byly jisté rezervy.

Služby hotelu
Personál hotelu byl dokonalý a předčil naše očekávání.

Pláž
Pláž soukromá, blízko hotelu, s plavčíkem, možnost si vzít nápoje s blízké "budky-baru" přímo na pláž, lehátka a slunečníky a "postele" zdarma, čistá písečná pláž, krásná voda ideální teploty, nikdo nás neotravoval, měli jsme soukromí.

Jan P., 08.09.2020, Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Iberostar Royal El Mansour & Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Vyborne

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vyborne Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj naprosto v poradku nove vybaven. A kazdy den se o nej postaraly.

Strava
Beni co dodat. Akorat chybjela zmrzlina

Služby hotelu
Velja spokojenos az na to ze neni nikde po hotelu vifi. Kro. Recepce A tam velmy padal a byl slaby

Pláž
super

Jaromír Navrátil, 06.09.2020, Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Caribbean World Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

2 fotografie

Celkem: 8,8 Krásná dovolená. Hotel známe, takže jsme mohli srovnávat s obdobím před koronavirem. Přes víkend hotel částečně obsazený místními, ale...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená. Hotel známe, takže jsme mohli srovnávat s obdobím před koronavirem. Přes víkend hotel částečně obsazený místními, ale zdaleka ne zaplněn. V jídelně všeho dostatek, na nic se nečekalo a výběr slušný. Ve všední dny nás tam bylo jen pár. Personál ochotný, vše se řešilo ihned. Kdo by chtěl nakupovat, tak má smůlu, v místě obchody otevřené jen zčásti a nabídka oproti jiným letům nic moc. Taxíkem za pár korun možnost jet do městečka, nevyužili jsme, raději jsme si užívali na pláži. Moře čisté, po bouřce se objevilo pár řas. Řas zůstalo i pár na pláži, neuklízelo se. Pláž je u hotelu krásná, plná mušlí, možnost dlouhých procházek na obě strany. Jediná větší vada byla, že jsme byli jen na týden. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, sice se rozbila klimatizace, museli jsme se přestěhovat. Ale vše proběhlo rychle, pokoj jsme dostali ještě lepší.

Strava
Nabídla slušná, dalo se vždy vybrat.

Služby hotelu
Spokojenost.

Pláž
Pláž blízko, jemný bílý písek, množství mušlí. Dostatek lehátek. Možnost využít i lehátka v zahradě, to se nám velice hodilo v minulosti, když foukal silný vítr.

Marcela Kubínová, 25.08.2020, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Club Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Velice příjemná dovolená s několika drobnými omezeními v době Korona krize. Služby a hotel jsou na velice dobré úrovni. Dovolenou jsme si...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velice příjemná dovolená s několika drobnými omezeními v době Korona krize. Služby a hotel jsou na velice dobré úrovni. Dovolenou jsme si užili. Rozhodně všem doporučiju navštívit toto jedinečné místo v rámci této změ. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel úvádí je udajně kategorie 5*. V této oblasti je potřeba brát označení s rezervou. Hotel je starší, takže některé drobnosti se začínají negativně podepisovat na vybavení hotelu. příkladem za vše může být trocha rzi na koši v koupelně, nebo vlhkostí poškozené područky křesílek od sušení plavek. Nejedná se o nic zásadního, co pokazí dovolenou a v této cenové hladině to ne přijatelné.

Strava
Ve stravování se projevilo největší omezení v rámci omezení šíření nákazy. Jídla jsou servírována kuchaři podle vašeho výběru. Rozhodně se nikdo nemusí bát, že kuchaři šetří a nechtějí dávat, co si host přeje, ba naopak dávají raději více. :-) Vzhledem k nutnosti servírování je nabídka pokrmů pravděpodobně trochu omezenější, ale i přesto poměrně bohatá. Dominuje zde Hovězí a kuřecí maso často v kombinaci s omáčkou. i když jsou jídla pokaždé trochu jiná, po pár dnech vám přijdou podobná a budete postrádat rozmanitost naší kuchyně. Co se týče chuti jednotlivých jídel, jsou velice chutná a vybere si jak člověk, který preferuje kořeněnou stravu, tak člověk, který má raději klasické chutě. Každý den je v nabídce množství příloh, salátů, dezertů, ovoce a zmrzliny. Drobnou nevýhodou bylo nárazové tvoření front u výdeje jídla, když se do jídelny nahrnulo mnoho lidí najednou. Velkou výtku bych pak měl na výdej nápojů. Jsou pouze na jediném místě, obsluha je velice pomalá, a pokud si nevezmete sklenici od stolu, dostanete jen velice malou odhadem do 1 dcl.V rámci pobytu máte možnost navštívit dvakrát alacarte restauraci. Na výběr jsou mořské plody a tuniská kuchyni. osobně nám více chutnaly mořské plody, tuniská kuchyně byla poměrně kořeněná

Služby hotelu
Služby hotelu jsou na dobré úrovni. Úklid pokojů byl vždy v pořádku. Obsluha v barech velice ochotná a příjemná. Pokud máte náladu, prohodí i pár vět a stále se usmívají. Trochu nepraktické je rozdělení hotelu v rámci poskytované stravy. Některé byry nejsou zahrnuté v All-incluseve a jsou pro hosty s polopenzí. Jedná se především o bar u bazénů, který nahrazuje bar u pláže. Oba bary jsou jen kousek od sebe, ale první den nás to překvapilo. Pokud necháte obsluze občas dolar, budou se o vás starat o něco pozorněji, ale není to vůbec potřeba. Obzvláště bych chtěl vypíchnout služby delegáta, který bydlí přímo v hotelu, je zdejší, ale mluví velice slušně česky. Delegát je velice příjemný a snaží se pomoci s jakýmkoliv problémem. v jakoukoliv dobu...

Pláž
Pláž se nachází přímo u hotelu a je vyhrazená pouze hostům. Nejjemnější písek, množství velkých mušliček, pozvolný vstup do průzračné a odpoledne velice příjemné teplé vody, povyšují celý pobyt zase o úroveň výše. Po pláži chodí klasičtí prodejci kde čeho, ale v žádném případě neobtěžují nebo na někoho nevolají. lehátek je na pláži jen omezené množství, ale i kolem desáté se dá najít. Kdo nemusí nutně ležet na pláži, najde lehátko u bazénu a může si vybrat mezi sluníčkem nebo stínem. Trochu nevýhodou je půjčení osušek oproti vratné záloze 10 tuniských dinárů. Na konci pobytu sice dostanete zálohu zpět, ale bude právě v dinárech.

Tomáš B., 25.08.2020, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Pokoj 4 fotografie

Celkem: 7,2 Na termín co jsem si zvolil na poslední chvíli se mě moc líbilo. Jak počasí vyšlo což je u mě priorita. Ubytování čisté, klid v hotelu,...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Na termín co jsem si zvolil na poslední chvíli se mě moc líbilo. Jak počasí vyšlo což je u mě priorita. Ubytování čisté, klid v hotelu, jídlo skvělé akorát pláž je menší v sezoně to musí být náročné :)u moře. Jinak spokojenost cena vs kvalita za 1. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Se mě líbilo byl jsem sám a dvojlůžko, řádně uklizeno.Všichni milý a usměvavý .Mě to splnilo očekávání.

Strava
Strava pestro-barevná mě se moc líbila jen jsem polévkový a těch bylo méně, ale předčili to druhé chody 1!!!

Služby hotelu
Služby na ůrovni za mě velmi dobré.

Pláž
Menší, ale v mém termínu to vyhovovalo skvěle.

Luboš Kalous, 22.03.2020, Datum pobytu: 12.11. - 19.11.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,4 V Tunisu jsem v minulosti byla s manželem převážně s cestovní kanceláři vždy bez problému . Preferovali jsme většinou destinaci Mahdii. V...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V Tunisu jsem v minulosti byla s manželem převážně s cestovní kanceláři vždy bez problému . Preferovali jsme většinou destinaci Mahdii. V minulém roce 2019 jsem se tentokrát vypravila s kamarádkou opět do Mahdie. Rozhodly jsme se pro hotel Nour Palace. Zájezd nám zajistila CA s tím, že pořadatelem byla CK . Jsme 2 už

starší ženy tak po minulých zkušenostech jsme věřily, že prožijeme zde klidnou dovolenou. Po příletu do Monastýru

nám bylo a i celé výpravě do tohoto hotelu sděleno, že hotel pro nás ubytování nemá a budeme převezeny do náhradního

hotelu . Všichni jsme trvali na hotelu, který jsme si vybrali a zaplatili . Bylo nám řečeno, že toto bude řešit s námi náš

delegát na hotelu. Byl to místní delegát , který se nás ujmul, a hned tuto situaci se snažil vyřešit. V dalších 2 dnech

nás postupně po dohodě s hotelem Nour palácem zde umístil. Hodnotily jsme jeho snahu toto urychleně vyřešit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo celkem pěkné a klidné. Úklid na pokoji byl prováděn denně všude i v celém areálu hotelu bylo

čisto.

Strava
Se stravou jsme byly spokojené. Vždy se dalo dle naši chutě vybrat. Moc dobré byly zákusky a stále k obědu

i večeři zmrzlina. Ovoce bylo také dostatek. Jen na tak velký hotel si myslíme, že kapacita jídelny by mohla být

větší.

Služby hotelu
Služby dle potřeby byly vyhovující.

Pláž
Pláž byla uklízená , pěkný pozvolný vstup do vody , plná různých mušliček.

U pláže byla další menší jídelna s možnosti dostatečného výběru jídel a pití , že nebylo nutné

se převlékat a docházet do hlavní jídelny .

Anonym, 21.02.2020, Datum pobytu: 17.9. - 27.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Nour Palace Resort & Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)