Recenze hotelů
Mahdia - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 1,2 Původně jsem s přítelem měla jet do vedlejšího hotelu, ale na letišti nám a dalším asi 25 lidem řekli, že nám neschválili rezervaci a že...

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 2 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Původně jsem s přítelem měla jet do vedlejšího hotelu, ale na letišti nám a dalším asi 25 lidem řekli, že nám neschválili rezervaci a že nás dají do jiného hotelu hned vedle. Prý se nemusíme bát, že hotel je hotel ve stejné kvalitě. Jen co jsme přijeli hned jsme byli naštvaný. Arogantní tunisčan co nám dělal delegáta nám začal říkat, že mu nemusíme děkovat za to kde jsme. A že máme být vůbec rádi, že tam jsme, že hotel kam jsme měli původně jet tak tam prý je děsný bordel a je to tam ještě horší než tenhle. Po tom co jsme viděli pokoje jsme okamžitě chtěli aby nás přemístili do hotelu, který jsme si zaplatili. Samozřejmě náš úžasný delegát nás odbyl. Tak jsme na vlastní náklady museli volat do Prahy. Po milionech telefonátů nás po 5 dnech přemístili do hotelu, kde jsme původně měli být. Ten hotel? úžasný, čistý. Jídlo se dalo konečně jíst. Kdyby jsme od začátku jeli tam kam jsme měli tak by to byla super dovolená, ale takhle? UŽ NIKDY VÍC!!!!!!!!!!! s touto CK už nikdy nikam!!!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Museli jsme si vyžádat asi 3x výměnu pokoje. Pokoje byly nechutně špinavý, neuklizený. A ne.. nepřeháním. Mám to všechno vyfocené.

Strava
Celý pobyt jsme byli s přítelem o hladu. Nic se tam nedalo jíst a když už jsme něco snědli tam pak jsme měli střevní problémy. Když jsme se bavili s číšníky tak oni sami nám potvrdili, že jídlo co nám tam vaří je pěkný SHIT.

Služby hotelu
Po chodbách se linul hrozný smrad. Koberce na chodbách flekatý. Pokojské asi neví co je to úklid. Pokojová služba totální katastrofa. Pro toaletní papír jsme si museli chodit sami. Ručníky? flekatý. Okno tak ušmudlaný, že jsme sotva viděli ven.

Pláž
Musím uznat, že pláž byla jediná, která za něco stála.

Anonym, 12.03.2017, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Thapsus, Mahdia, Tunisko Anonym 2017-03-12 1.2 1 10 Thapsus

Celkem: 9 Celkové hodnocení na organizaci cestovní kanceláře bych si troufla říct,že velmi dobré až na to, že mi bylo večer před odletem (ráno jsme...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkové hodnocení na organizaci cestovní kanceláře bych si troufla říct,že velmi dobré až na to, že mi bylo večer před odletem (ráno jsme už nás čekala cesta na letiště) že mi nyní odeslali na e-mail elektronické letenky, které si mám ještě vytisknout. Vzhleden k tomu, že bydlíme na vesnici a sehnat zde někoho, kdo má tiskárnu se mi do půlnoci nepodařilo jsem byla nucena s nemocným manželem odletět bez ní a celou dovolenou jsem z toho byla dost psych.rozhozená jak se dostaneme bez ní domu (dle informace spolucestujících jí vyžadují při odletu z Tunisu do Prahy) zejména v naší situaci, kdy jsme důchodci a nemáme žádné jazykové znalosti. Zobrazit celou recenzi

Jana R., 02.03.2017, Datum pobytu: 13.2. - 27.2.2017
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: LTI Mahdia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

7 fotografií

LTI Mahdia Beach, Mahdia, Tunisko Jana R. 2017-03-02 9 1 10 LTI MAHDIA BEACH

Celkem: 10 Byla to moje nejkrásnější dovolená, na kterou velmi ráda vzpomínám. Mohu srovnat se Španělskem, Itálií, Francií, Řeckem, Tureckem,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla to moje nejkrásnější dovolená, na kterou velmi ráda vzpomínám. Mohu srovnat se Španělskem, Itálií, Francií, Řeckem, Tureckem, Thajskem a Maltou....Mahdia /Tunisko vede. Vše bylo perfektní : ubytování, kvalita služeb, památky/výlety, úžasná pláž, milí lidé, krásný hotel s příjemnou a velmi relaxační atmosférou. Vše dokonalé ! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme krásný pokoj, denně čisto, úklid na jedničku, výhled na moře a hotelovou zahradu s palmami. Ráno bylo slyšet krásné šumění moře, vlnění palmového listí a štěbetání malých vrabčáčků, kteří tam poletovali. Něco úžasného. Totální relax !

Strava
Jídlo bylo skvělé. Všeho dostatek : místní speciality, ryby, saláty, ovoce ..a každý den vznikající dezerty ! Také pekli arabský chléb /placky - naprosto úžasné !

Služby hotelu
Veškerý personál hotelu se moc snažil a všichni byli velice milí. Také jim záleželo na spokojenosti hostů. Každý týden dávali vyplňovat dotazník spokojenosti. Hotel měl také výborné animace téměř každý večer. Animační tým byl na vysoké úrovni. Skvěle jsme se bavili. Úžasní byli též všichni číšníci a barmani. Všichni usměvaví, ochotní, milí.

Pláž
Pláž byla fantastická ! Jemný bílý píseček a nádherně čistá voda. Lepší pláže jsem zažila jen na ostrovech v Thajsku. Na koupání to bylo ideální. Pláž byla denně uklizená.

Anonym, 08.02.2017, Datum pobytu: 23.5. - 2.6.2015
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: PrimaSol El Mehdi

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

PrimaSol El Mehdi, Mahdia, Tunisko Anonym 2017-02-08 10 1 10 PrimaSol El Mehdi

Celkem: 8,8 Vše dle očekávání

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vše dle očekávání Zobrazit celou recenzi

Jiri Muller, 24.01.2017, Datum pobytu: 26.9. - 6.10.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: PrimaSol El Mehdi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

PrimaSol El Mehdi, Mahdia, Tunisko Jiri Muller 2017-01-24 8.8 1 10 PRIMASOL EL MEHDI

Celkem: 9,6 Dovolená ,přestože byla v listopadu se mi líbila. Služby během cesty a na hotelu byly výborné. Veškerý personál na hotelu byl skvělý....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená ,přestože byla v listopadu se mi líbila. Služby během cesty a na hotelu byly výborné. Veškerý personál na hotelu byl skvělý. Všichni se snažili během pobytu ve všem vyhovět. Hotel je nový a opravdu krásný.Nesetkala jsem se během pobytu s žádným nepřátelstvím.Pokud se člověk tak nějak trochu přizpůsobí chováním a oblečením, nemusí se obávat nějakého nepřátelského postoje ze strany obyvatel. Byla jsem se sama podívat odpoledne ve starém městě tzv. medyně, lidé pracovali, obchodovali a maximálně o člověka zavadili pohledem. Druhý den jsme tam byli dva, jeden zaměstnanec hotelu, který měl cestu do starého města nás tam všude provedl, ukázal originální tkaní koberců a látek, prošli jsme trh a různé části města. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel krásný, veškeré služby perfektní. Pokoj velmi pěkný a každý den pečlivě uklizený.Jídelna velká, s krásným zdobením stropů a s pěkným výhledem prosklenou stěnou do zahrady.Vstup a hala krásná , samý mramor a po straně ohromná zrcadla, všude plno světla a příjemná vůně ze svíček.

Strava
Strava byla výborná, rozmanitá, jak různé druhy mas a omáček, různých příloh.Zeleniny a ovoce dostatek.

Služby hotelu
Každý večer se v salonu v hotelu, tancovalo, animátoři tancovali jejich tance a byly pozvané i speciální tanečnice na břišní tance na nošení džbánu při tanci na hlavě. Vše při rychlejší a rychlejší hudbě.V přízemí hotelu byla ještě po 23 hodině diskotéka. Je zde velké centrum s masážemi, saunou a péčí o celkový odpočinek . Nechybí ani vnitřní vyhřívaný bazén, kam se mohl člověk uchýlit když nebylo venku hezky.Pod hotelem jsou obchůdky se suvenýry a vedle i posilovna, která je moderně vybavená, chodila jsem tam také.

Pláž
Na pláž se dalo jít přímo z hotelu. Byla tam k dispozici hotelová lehátka a slunečníky.Dalo se půjčit i prkno na vodu.Naše pláž byla čistá a uklizená i u dalších hotelů.Trochu stranou to bylo horší,ale to je dopad města. Jelikož jsem šla po pláži pěšky až do sousedního města, poznala jsem jak je dále celá pláž čistá a plná hezkých mušliček. moře je všude čisté bez chaluh a medůz. Krásně čistá voda.Samozřejmě jsem zde byla mimo sezonu,ale vybavení do vody zde mají.

Dana Roženská, 24.11.2016, Datum pobytu: 14.11. - 21.11.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Iberostar Royal EI Mansour

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (1)

Iberostar Royal EI Mansour, Mahdia, Tunisko Dana Roženská 2016-11-24 9.6 1 10 IBEROSTAR ROYAL EL MANSOUR & THALASSO

Celkem: 8 spokojenost

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
spokojenost Zobrazit celou recenzi

Iva Hulínová, 23.11.2016, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: LTI Mahdia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

LTI Mahdia Beach, Mahdia, Tunisko Iva Hulínová 2016-11-23 8 1 10 LTI MAHDIA BEACH

Celkem: 10 Maximalni spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Maximalni spokojenost Zobrazit celou recenzi

Anonym, 23.11.2016, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (4)

Mahdia Palace Thalasso, Mahdia, Tunisko Anonym 2016-11-23 10 1 10 MAHDIA PALACE AI

Celkem: 9,2 skvělé :)

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
skvělé :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
krásné, jen by bylo fajn klientům nabídnout možnost připlatit si za výhled na moře místo výhledu na rušnou silnici již při objednání zájezdu, musely jsme řešit až druhý den ráno a stěhovat se - zbytečné..

Strava
velký výběr evropské i arabské kuchyně

Služby hotelu
vzorové

Pláž
Čistá pláž, hlídaná, teplé a průzračné moře, vlny akorát, bílý písek, hned u hotelu :)

Lenka H., 14.11.2016, Datum pobytu: 21.10. - 28.10.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Iberostar Royal EI Mansour

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Iberostar Royal EI Mansour, Mahdia, Tunisko Lenka H. 2016-11-14 9.2 1 10 HOTEL IBEROSTAR ROYAL EL MANSOUR

Celkem: 7,6 Stravování all inclusive spíše odpovídalo plné penzi, svačiny byl velmi chabé, stejně tak nabídka nápojů. Delegát CK jen na vše kýval a...

  • 9 Ubytování
  • 4 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Stravování all inclusive spíše odpovídalo plné penzi, svačiny byl velmi chabé, stejně tak nabídka nápojů. Delegát CK jen na vše kýval a pak zmizel a nic neřešil. Samotný hotel však nebyl špatný stejně tak pláž a okolí hotelu. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 14.11.2016, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Topkapi Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Topkapi Beach, Mahdia, Tunisko Anonym 2016-11-14 7.6 1 10 TOPKAPI BEACH

Celkem: 9,8 Krásná dovolená, byly jsme tu již 27.5-10.6.2016 a velice se nám tu líbilo, proto jsme se rozhodly jet ještě jednou. Skvělé animační...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, byly jsme tu již 27.5-10.6.2016 a velice se nám tu líbilo, proto jsme se rozhodly jet ještě jednou. Skvělé animační programy i večerní programy. Všichni byli velmi vstřícní a ochotní, jen nám bylo líto animátorů, které většina hostů nedovedla vůbec ocenit, přes skvělá vystoupení většina lidí ani nedovedla odměnit účinkující potleskem.Moře krásně čisté, pláže také každý den uklizené.Cítily jsme se tu bezpečně, neboť na pláži i před hotelem byla 24 hodinová ochranka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bez chybičky, každý den nám uklízeli pokoje a vyměňovali ložní prádlo i ručníky a osušky, všude bylo čisto. U bazénu i kolem hotelu také pořád uklizeno, pláže krásně čisté.

Strava
Na jídlo jsme si nemohly stěžovat,vše bylo chutné a pěkně upravené, myslíme, že jen škarohlíd by si nevybral z toho rozmanitého sortimentu.

Služby hotelu
Služby hotelu bez chybičky

Pláž
Hotel se nacházel hned u pláže, kdykoliv jsme si mohly odskočit pro pití v blízkém bufetu u bazénů. Voda krásně čistá, pláže uklizené, lehátka i slunečníky zdarma jakumoče, tak i u bazénu.

Jana Jílková, 08.11.2016, Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: PrimaSol El Mehdi

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

PrimaSol El Mehdi, Mahdia, Tunisko Jana Jílková 2016-11-08 9.8 1 10 Primasol El Mehdi Mahdia

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622