Recenze hotelů
Mahdia - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 5 ujde to, moře tam fakt bylo)

  • 4,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
ujde to, moře tam fakt bylo) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Klimatizace nefungovala dobře, očekávali jsme výhled na moře, ne na golfové hřiště, nešla nám normalně voda z umyvadla

Strava
malý asortiment jídla, často to byli prostě nechutné věci, hodně lidé a malo místa

Služby hotelu
za vsechno musíš prostě platit, libíl se nám diving

Pláž
špinavé moře, všude plast, ale hotel se snáží uklizovat odpad

Anna Nozdreva, 14.08.2019, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Celkově tato dovolená absolutně neodpovídala ceně, kterou jsme za ni zaplatili. V Tunisu jsme byli po páté, a tentokrát jsme opravdu...

  • 5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Celkově tato dovolená absolutně neodpovídala ceně, kterou jsme za ni zaplatili. V Tunisu jsme byli po páté, a tentokrát jsme opravdu nevybrali dobře. Nelíbil se mi transfer z Enfidhy, kdy se nám cesta busem prodloužila o hodinu a půl, i když letiště je to opravdu hezké. Dále se mi nelíbilo, že nás posadili do autobusu a nikdo s námi nejel. Žádné informace o zemi, žádná upozornění, na co si dát pozor, atd. A delegátka při schůzce neochotná cokoliv řešit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zadní část hotelu je opravdu v hrozném stavu. Ani 40 euro navíc nám nepomohlo, a šupli nás tam. Naštěstí ne do přízemí, kde byli známí a hned se stěhovali výš. My jsme měnili pokoj dvakrát. V prvním to smrdělo jako v žumpě a byl tam nepořádek (když jsem viděla, jakou vodou vytírají, tak mě to ani nepřekvapilo - 1 kýbl na 40 pokojů). Druhý ještě nebyl uklizený a chybělo tam záchodové prkénko. Třetí byl OK, ale měl pouze 3 lůžka, i když jsme si zaplatili 4. Na chodbách veliká rozbitá zrcadla a všude špína a zápach. V té přední budově to bylo mnohem lepší. Pokud musíte do tohoto hotelu, tak jedině dopředu.

Strava
Rozmanitá, ale je to jako závodní jídelna. Dělá se toho hodně, tak je maso úplně vysušené. Dortíky byly dobré, ale v Nour Palace 5* vedle jsme si pochutnali více. Často byly i ryby. Dalo se najíst venku u bazénu. Jediné fronty jsem zažila na vejce, palačinky, meloun a zmrzlinu. Jinak se to dobře vystřídalo a na stůl při večeři jsme čekali jen jednou.

Mají výborné oříšky v cukru.

Služby hotelu
Při úklidu pokoje nečekejte žádná zázrak. Vytřeno, umytý záchod a ustláno. Dopoledne vám seberou ručníky a vrátí je až večer. Podezírala jsem je, že je nechají na sluníčku uschnout a vrátí, protože v jakém stavu nám občas přišly, do nich jsme se štítili utřít.

Číšníci v hotelu byli vstřícní a usměvaví, jak v restauraci, tak na barech. Tam nebylo, co vytknout.

byli jsme na výletu na pirátské lodi, Určitě se vyplatí se domluvit s místními - Columbus. Ušetříte 30E na rodině (2+2 za 42E místo 72E od cestovky)

Úžasná aquapark. Čisto, jen v toboganových věžích to hrozně smrdělo. Užili jsme si to tam my i děti. Mohou tam i místní přes jiný vchod. Nejlepší je přijít hned ráno v 10, nebo kolem pul páté, to už odchází domů. Jen mě naštvalo, že si tam člověk nemůže přinést lahev s vodou, ale musí si tam vše kupovat. Tak když už mám zaplacené ALL, tak ho chci využít, a ne dál utrácet. U vchodu nás šacoval hlídač a pití vyhazoval.

Pláž
Pláž je úzká, lehátka už po 6-té hodině obsazena ručníky. Měli jsme smůlu - řasy, odpadky. Ale kousek dál do moře a tam byla křišťálová voda a rybičky. Také vlny byly super, děti i my jsme si je užili. Jen pozor vzadu u bójek je veliký tlustý provaz ukotvený do země a porostlý nějakou žahavou potvorou. Syn se o ní požahal, zachránili jsme bílým jogurtem, který ochotně poskytli z restaurace.

Zuzana P., 14.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 10.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: LTI Mahdia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

2 fotografie

Celkem: 2,8 Nikdy viac! Na letisku nám v noci delegátka oznámila, že náš hotel je plný a ubytujú nás v oblasti Sousse v hoteli Riadh Palms. Tu sme...

  • 4 Ubytování
  • 2 Strava
  • 3 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Nikdy viac! Na letisku nám v noci delegátka oznámila, že náš hotel je plný a ubytujú nás v oblasti Sousse v hoteli Riadh Palms. Tu sme spali dve noci. Medzi tým sme sa "zoznámili" s plážami, kde vpravo a vľavo od hotela boli pláže pre domácich preplnené ľuďmi a plné plávajúcich odpadkov ako dámske vložky, detské plienky, igelitové sáčky, obaly od keksíkov....Pracovníci hotela sa snažili udržiavať pláž čistú ale márne. Čo sa týka jedla v Riadh Palace tak to bolo vcelku fajn, len všade strašne veľa ľudí, keďže sa jedná o veľký hotel. Hotel je umiestnený v centre mesta, všade mimo hotela smrad, špina, prach – porovnanie s Luníkom 9 - taký je vlastne celý Tunis.

V nedeľu nás konečne presťahovali do Caribbean Magic Mahdia, cesta autobusom trvala cca hodinu kde sme opäť mali možnosť vidieť realitu Tunisu – špina na každom kroku, v uliciach, pri mori a všade kde oko dovidí a žiadna zeleň. Na hotel sme prišli tesne po 14.00 a keď sme dobehli do jedálne tak už nebol žiaden výber z jedál a tak sme zjedli aspoň čo ostalo.

Celé mi to prišlo ako nízkorozpočtový discont a to si nemyslím, že som rozmaznaná alebo náročná. Ľudia sa tlačili v jedálni ako keby už nikdy jesť nemali, nakladali si na taniere toľko jedla ako keby boli kravy a mali štyri žalúdky a potom nechávali po sebe veľa zvyškov a neporiadok. Chýbal mi tam kľud, pohoda, pokoj a trochu decentnosti. Nič pre nás, skôr to tam bolo také "živelné" čo sa týka klientely a ich životného štýlu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo vcelku v poriadku, len ak čakáte v 4 hviezdičkovom hoteli čistú kúpeľňu tak hľadáte márne - guma okolo vane čierna od plesne a všetko tak asi na úrovni 2 hviezdičiek. Personál hotela sa snažil ale tu smrdí ryba od hlavy a evidentne manažment nestíhal pretože sme čakali 4 hodiny kým sme sa mohli do izby nasťahovať a tak sme si veci uložili v izbe, ktorá ešte nebola uprataná, prezliekli sme sa do plaviek a čakali na pláži. Majú tu problém s organizáciou čo sa týka uterákov - zobrali nám špinavé a niekedy sme čakali aj 5 hodín kým nám dali čisté a to sme si ich museli sami hľadať u upratovačky. Aby hotel fungoval ako má tak by sa tu zišlo o 30% viac personálu.

Strava
Čo sa týka jedla tak varili dookola to isté, bez dochutenia, ovocie takmer žiadne a nedostatok - poznajú tu asi len melón, slivky, jablká a hrozno. Na ovocie sa čakali rady a ak ste sa prišli najesť neskôr tak už nebolo a viac nedoložili. Podľa mňa dovážajú zeleninu zo Španielska, pretože kvalita bola nič moc - no ako z našich veľkých obchodných domov na potraviny. Alkoholické miešané nápoje boli plné éčkových sirupov podobných Moninu ale v hodne nízkej kvalite a o alkohole ani nehovoriac - celé mi to prišlo ako "diskontná jedáleň" a nie 4 hviezdičkový hotel. Jedáleň smrdela vyprážaným a vechťami a nebola dobre klimatizovaná a čašníci mali čo robiť aby to v dlhých nohaviciach zvládli a neuvarili sa chudáci za živa - nonstop si utierali pot z čela. Ľudia sa tlačili a naháňali len aby si uchmatli brownie koláčik alebo hrozno. Kuchyňu určite nemali odsávanú pretože tam bolo skutočne cítiť snáď všetko až sa mi dvíhal žalúdok.

Služby hotelu
Vyzdvihla by som tu animátorov, ktorí sa venovali deťom a pripravovali im programy - to bolo skutočne veľmi dobré. Tak isto bol pozitívum náš delegát - pôvodom Tunisan - snažil sa vyhovieť, bol veľmi šikovný. Ak chcete ísť na dovolenku do Tunisu tak len do 5 hviezdičkového hotela. Osobne mám skúsenosť z hotela Nour Palace Rezort - tento hotel je na úrovni, kľudný, pekný, personál perfektne vyškolený ale s morom nespravíte nič - je otázne, či bude čisté alebo nie.

Pláž
Pláže v oblasti Sousse katastrofa, špinavé a plné ľudí a more tak isto. Na pláži okrem musší nájdete odpadky všetkého druhu.

Pláže v oblasti Mahdia čistejšie, menej ľudí a more bolo tiež čistejšie ale len do času kým neprišli vlny a priviali so sebou bordel aj z vedľajších pláží. Pracovníci hotela sa snažili pozbierať a pohrabať chaluhy a odpad ale more prinieslo vždy niečo "zaujímavé".

Na dovolenke v Tunise som si opäť potvrdila, že sa chováme veľmi škaredo k našej planéte... sme "nenažratí", nevieme sa uskromniť a chceme stále viac a viac a je nám jedno, aká daň sa za to "zaplatí". Uvedomme si, že zaplatíme tú najvyššiu daň - zaplatia ju naše deti....Za posledných 10 rokov vyhynulo 80% sladkovodných živočíchov planéty...tento trend je neudržateľný a keď som videla, že v Tunise má každá rodine tri a viac detí tak je jasné, že sa rútime do záhuby. Tunise som nevidela skoro žiadne vtáčiky ani len čajky, žiadne hady, jašteričky, len zopár mravcov a ôs. Chýbali mi ryby a živočíchy v mori.....

Anonym, 13.08.2019, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Caribbean World Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Bolo super par malych veci hy sa dalo zmenit ale urcite vrelo mozem odporucit!

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Bolo super par malych veci hy sa dalo zmenit ale urcite vrelo mozem odporucit! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byvali sme v izbe na poschodi -2brane od recepcie ta je na 0 a islo sa dole ale nieje to pivnica ale prizemie.Izba bola do dvora tak mal clovek aspon klud vecer.Klimatiazacia funkcna chladila ako mala v tych teplach.Cistota izby taktiez spokojnost.

Strava
Strava velky vyber ci uz kolace torty zakusky maso cestovina salaty ryby aj ked sa niektore opakovalo stale.bolo s toho vyberat takze toto je tiez bez vycitiek.

Služby hotelu
Hotel krasny vstup recepcia vyzor na chodbach vidiet par chybiciek krasy ale celkovo recepcia nova jedalen taktiez super.Akurat obchod pod recepciou velmi vysoke ceny ale.boli sme upozorneni na to.V lobby bare super obsluha ale to uz sa nedalo povecer v americkom bare cest vymimkam.

Pláž
Pristup na plaz kusok od hotelo cista nadherna plaz voda atrakcie.Akurat malo lehatiek na pocet ludi hotela ci uz pri bazene alebo plazi.

Marián Števko, 13.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 9.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Plaz cez den 3 fotografie

Celkem: 5,4 V celku spokojnost, ale maju co vylepsovat...

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
V celku spokojnost, ale maju co vylepsovat... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Stalo sa, a nielen nam, ze po prichode na hotel (lietadlo meskalo vyse 2 hodiny), po prebdenej noci nam recepcny jednoducho povedal,ze su prebookovani a nemaju pre nas volnu izbu. Po vydiskutovani poskytol izbu na 1 noc, ze sa mame zlozit a potom nam daju 2+2,ako sme mali povodne aj mat. Maju bordel v rezerv.systeme a pokial sa clovek neozve,tak ho strcia do hociakej izby. Inak, celkom cisto na Tunis, cakala som horsie. Vybavenie izby nic extra,ale na prespanie uplne v pohode staci. Taka perlicka: dialkove k tv poskytnu na recepcii za vratnu kauciu 10e, plazove uteraky za 5e/ks a trezor 40e kaucia +1e popl.na den pobytu. Chyzna nechodila kazdy den,ale stacilo, len skoda,ze cudzie jazyky neovladaju. Na recepcii uz ok.

Strava
Dalo sa vybrat z kuraciny, morcaciny, ryb, cestovin a pizze. Kolaciky mali super. Malo zeleniny. A chybala mi moznost urobit si caj podla chuti. K dispozicii bola nadoba so zelenym cajom nesladenym,ale bol hrozne silny. Inak same chladene napoje, co mi velmi nepomahalo,ked ma rozbolelo hrdlo. Vino kysle, na alko drinkoch nesetria na alkohole, pivo ok.

Služby hotelu
Standard.

Bazenova voda bola ku koncu nasho pobytu skor mutna a kadeco v nej plavalo. Bazeny sme teda nevyuzivali, prisli sme kvoli moru. Tobogany umiestnene prilis daleko od plaze a centralneho bazenu. Iba sme sa boli na ne pozriet, nevyuzili sme,tak neviem posudit. Clovek sa dost uchodi.

Pláž
Napriek plne obsadenemu hotelu nebol problem najst lehatko na plazi. Plaz cista a strazena. Velmi pozvolny vstup do mora, pre deti uplne idealne. Niektore dni silny vietor a s tym suvisiace vlny, ale stale ok. Detom.sa velmi pacilo

Dagmar K., 12.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 8.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Caribbean World Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Dovolenka krasna, spokojnist s hotelom a sluzbami. Bohuzial to sa neda povedat o delegatoch CK. z roka na rok horsie.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka krasna, spokojnist s hotelom a sluzbami. Bohuzial to sa neda povedat o delegatoch CK. z roka na rok horsie. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie v poriadku, problemy v kupelni personal vyriesil okamzite. Mali sme krasny vyhlad na zahradu a more, rano a vecer sme pochvalit sumenie mora pri kavicke alebo pohare vinka. Super relax.

Strava
Stale bolo z coho vyberat. Problem s cakanim kym casnik prinesie drink a pribor. Preferovala by som keby priboty a pitie boli volne dostupne

Služby hotelu
Pri probleme s kupelkou Elmo rychlo reagovali a poruchu odstranili.

Pláž
Krasna, more uzasne.

Anonym, 12.08.2019, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Celkový dojem je dobrý,ale musí být člověk připravený v této době na pořádké vedro a vlhko.Bezchybný průběh dovolené pokazil akorát...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem je dobrý,ale musí být člověk připravený v této době na pořádké vedro a vlhko.Bezchybný průběh dovolené pokazil akorát delegát kterého jsme při příletu viděly 5 minut a při odletu vůbec.Proto nastal chaos .Stihly jsme letadlo na poslední chvíly.V hotelu byl po celou dobu delegát k dispozici. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bylo pěkné a čisté /hotel Mahdia Palace/

Strava
pestrá a výborná

Služby hotelu
ochotný personál a čisté prostředí

Pláž
byla pěkná ,akorát neustálý boj o lehátka

Anonym, 12.08.2019, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Jediný špatný zážitek byl na začátku zájezdu a to zpoždění letu z Mošnova do Mahdie. Celkově velice povedená dovolená, dětem se líbilo...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Jediný špatný zážitek byl na začátku zájezdu a to zpoždění letu z Mošnova do Mahdie.

Celkově velice povedená dovolená, dětem se líbilo na tobogánech i v moři, které bylo v blízkosti hotelu.

Stravování bylo rozmanité a pestré. Velké plus k čerstvě připravovaným jídlům přímo před zákazníkem. A také design jídla perfektní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj velký, prostorný. Dostatečně vybaven.

Televize s USB, takže děti mohli zkouknout i pohádku z disku.

Strava
Se stravou jsme byli spokojeni, viz celkové shrnutí.

Služby hotelu
Mango klub měl nefunkční klimatizaci. Bylo nahlášeno delegátovi, takže doufám že po našem odjezdu bylo opraveno.

Pláž
Krásná, uklizená pláž posetá mušličkami. Při použití potápěcích brýlí mě obklopilo pár rybek, ale nic víc nebylo k vidění, jen mušle a pár rybek.

Mimo pláže hotelů je vidět nepořádek jak ve vodě, tak i mimo ni.

David V., 12.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 9.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Nour Palace Resort & Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Hotelová pláž2 2 fotografie

Celkem: 9,2 Dovolená byla krásná

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla krásná Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše bylo v pořádku, měli jsme pokoj blízko recepce tudíž blízko do jídelny a měli jsme na pokoji i Wi-Fi.

Strava
Strava byla pestrá a vynikající, jídla bylo dostatek. Jen v době oběda, který trvá v hlavní jídelně jen 1,5 hod. se tvořily fronty. Venkovní jídelna byla super, méně lidí než ve vnitřní jídelně akorát zde bylo málo talířů a příborů, ale pracovníci se snažili vždy rychle dodat umyté talíře, tudíž čekání bylo minimální.

Služby hotelu
Služby v hotelu byly výborné.

Pláž
Pláž a kvalita vody v moři byly výborné. Jediným mínusem jsou lehátka, na která jsme si museli dávat ručníky po východu slunce (cca 5.30 hod.) jinak je malá šance, že by byla volná lehátka ráno a dopoledne což se nám nelíbilo. Jinak zde fouká čerství vítr, který je při opalování příjemný a také vytváří velké vlny, na kterých bylo hezké se houpat :)

Jan H., 12.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 9.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Nour Palace Resort & Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 super bez chybičky

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
super bez chybičky Zobrazit celou recenzi

Ubytování
jako doma

Strava
na co si jen vzpomenete super

Služby hotelu
bez připomínek

Pláž
super krásný přístup do moře

František F., 12.08.2019, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Nour Palace Resort & Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)