Recenze hotelů
Mahdia - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 pociťovali sme nzáujem, nakoľko bol hotel plný Rusov, djerba sa nám páčila viac, s Egyptom neporovnateľné..

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
pociťovali sme nzáujem, nakoľko bol hotel plný Rusov, djerba sa nám páčila viac, s Egyptom neporovnateľné.. Zobrazit celou recenzi

Pláž
pláž super

Anonym, 15.01.2018, Datum pobytu: 21.9. - 28.9.2017
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: El Mouradi Cap Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Cestování do hotelu a informovanost-špatná,nikdo nám neřekl,že přes zimu letadlo letí pouze na letiště Tunis a ne Monastir,jak bylo...

  • 6,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Cestování do hotelu a informovanost-špatná,nikdo nám neřekl,že přes zimu letadlo letí pouze na letiště Tunis a ne Monastir,jak bylo uvedeno v nabídce.Takže z hl.města Tunisu jsme 4 a půl hod.jeli autobusem do Mahdie.Na poslední chvíli nás delegát informoval,že v námi objednaném hotelu není přes zimu all inclusiv,takže nabídl podobný hotel,kde all inclusiv je.Na recepci o půl jedné v noci jsme dostali pokoj,který nebyl vůbec uklizen,povlečení nepřevlečeno. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Recepční reagoval velice pohotově,dostali jsme druhý pokoj,kde bylo vše v pořádku a jako kompenzaci nám zvýšil all inclusiv na Ultra all inclusiv.Na pokoj jsme druhý den dostali jako pozornost a omluvu mísu ovoce..:-)

Strava
Hrozná,snídaně absolutně bez výběru,oběd a večeře byly o něco lepší,ale celý týden to stejné. :-(

Silvestrovská večeře byla pestrá,velký výběr všeho možného,bohužel druhý den zase stereotyp bez nápadu.

Služby hotelu
Služby hotelu v pořádku,nemám výhrady.

Pláž
Pláž-krásná,mohli jsme jít a jít,sem tam človíček,bylo celkem chladno,koupal se jeden člověk,ale v neoprenu ,co jsem ještě neviděl - hromady malých i větších mušlí podél celé pláže,opravdu paráda.

Petr K., 05.01.2018, Datum pobytu: 26.12.2017 - 2.1.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Chtěla bych jen podotknout, že cesta z lětiště do hotelu trvala 4h autobusem. To jest v zimním období. Na to sme nebyli upozorněni.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Chtěla bych jen podotknout, že cesta z lětiště do hotelu trvala 4h autobusem. To jest v zimním období. Na to sme nebyli upozorněni. Zobrazit celou recenzi

Marika Žáčková, 05.01.2018, Datum pobytu: 26.12.2017 - 2.1.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Moc pěkná a povedená dovolená, na kterou jsme odjížděli plni očekávání, co nás v Tunisu čeká. U nás je při výběru dovolené vždy ne prvním...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Moc pěkná a povedená dovolená, na kterou jsme odjížděli plni očekávání, co nás v Tunisu čeká. U nás je při výběru dovolené vždy ne prvním místě moře, protože k moři přeci jedeme. Tady v Mahdii můžeme říci, že jsme zažili nádhernou písčitou pláž s bílým jemným pískem a nádherně čistým a teplým mořem. Zázemí hotelu bylo na vynikající úrovni, kdy je v areálu veliký krásný bazén, u kterého je i prostorný snack bar s posezením. Velkým zpestřením je bazén s tobogány, kde se nechá opravdu dobře vyřádit. Pokoj jsme měli s výhledem na moře, který byl denně uklizený. Co opravdu nemělo chybu, byl animační tým, který nás hlavně večer při drinku náramně bavil. Za zmínku stojí zmínit Spidermana, který je opravdový šoumen, bavič a umí česky. Dále nás okouzlila slečna Laura, která je výborná tanečnice a se kterou jsme už dobří kamarádi. Zažili jsme příjemný personál od recepce počínaje přes číšníky až po uklízečky konče. Co se týká jídla, tak jsme si vždy vybrali. Ohledně výletů doporučujeme výlet vláčkem po Mahdii s českou průvodkyní a určitě jsou za dobré ceny vodní atrakce, kde prolet padákem po moři stál za to. V závěru chci říci, že dovolená je vždy taková jakou si jí uděláte sami. Samozřejmě pokud bych, jako někteří předchůdci v recenzích hledal nějaké chybky, tak je určitě najdu, ale já nebudu fotit odraženou dlaždičku, či hledat proč nebyl kaviár a že krevety byly jenom čtyřikrát, nebo proč mám ve snack baru u bazénu víno v plastovém pohárku. Od toho my na dovolenou nejezdíme. Myslím si, že tento hotel a veškeré zázemí v něm je na velmi dobré úrovni. Samozřejmě jsme byli mimo sezónu, kde ta kapacita byla zhruba dvou třetinová a tak nemohu posoudit situaci v plné sezóně. Celkové mé hodnocení podávám objektivně a tak, jak jsme ho férově viděli my. Samozřejmě si musí každý udělat obrázek sám, ale za nás mohu říci – Moc spokojeni a rádi se zase někdy do Mahdie vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme měli ve druhém patře a byl prostorný s větší koupelnou spojenou s WC. Dále je zde menší balkón, který je určitě zpestřením pokoje. Denně uklizeno a vytřeno. Osušky i ručníky byly měněny každý den, aniž jste je hodili na zem. Třikrát za pobyt byly vyměněné prostěradla. Chytali jsme wifi z vedlejšího hotelu, na který jsme se krásně napojili. Ubytování hodnotíme kladně.

Strava
Co se týká stravy, tak si určitě každý vybere a hlady určitě nebude. Výborné byly polévky, které byly denně k obědu i večeři. Masa výběr z mnoha druhů a nějaká ryba byla také každý den. Vynikající byly koláče, které jsme si dávali ke kávě každý den. Výběr z mnoha zákusků, zmrzlina k obědu i večeři. Ovoce výběr denně ze 4 -5 druhů. Pokud bych měl říci přeci jenom nějakou malou výtku, tak bych doporučil vaječné placky při snídani péct na dvou pánvích, protože se tvořila fronta a při plné obsazenosti hotelu to nemůže jeden kuchař zvládat. Někdy jsme využili i oběd ve snack baru, kde bylo také z čeho si vybrat.

Služby hotelu
Wifi na pokoji byla horší, ale využívali jsme připojení na vedlejší hotel. Před hotelem i u pláže byla ostraha. Jinak výborné animační programy, kdy jsme se vždy těšili na večer, kdy při drinku jsme se vždy do nočních hodin náramně pobavili a zasmáli.

Pláž
Při naší loňské dovolené v Maroku jsme dostali od jedné paní doporučení, že jestli chceme do Tunisu, tak Mahdie má nejhezčí pláže z celého Tuniska. Toto doporučení můžeme jenom potvrdit. Pláž byla nádherná, písčitá a moře krásně čisté. Místy až tyrkysově zbarvené. Moře a pláž v Mahdii byly zlatou tečkou naší dovolené a hlavně byly blízko hotelu, kdy jsme nemuseli nikam daleko chodit. Pokud bych to měl zhodnotit dvěma slovy, tak řeknu – NÁDHERA A SUPER! Pro tuto krásu jsme přeci jeli na dovolenou a ne proto jestli bude kaviár, či proč je tam uražená dlaždička .

Miroslav, 04.01.2018, Datum pobytu: 19.9. - 30.9.2017
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Nour Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (11) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 9,6 Úžasná dovolená, přestože byla v zimě. Luxusní ubytování nádherně vyrovnalo několik dní, kdy bylo deštivo, pod mrakem a větrno. Personál...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená, přestože byla v zimě. Luxusní ubytování nádherně vyrovnalo několik dní, kdy bylo deštivo, pod mrakem a větrno. Personál milý, vstřícný a co je důležité, má rád české turisty. Bylo by dobré, jako národ si to nepokazit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
5 hvězdičkový hotel opravdu nezklamat, všechny služby na úrovni, bazén krásný, vždy čistý.

Strava
Velmi pestrá, hodně zeleniny, hodně ovoce, ryby každý den v jiné úpravě, kuře, krůta, hovězí na několik způsobů.

Grilované maso, ryby, křepelky, pizza, lívance omelety - každý si mohl vybrat. Všechna strava výborné chuti.

Služby hotelu
Jenom v superlativech.

Pláž
V prosinci je pláž úměrná ročnímu období, písčitá, pozvolný vstup do moře. Zahrada pečlivě udržovaná.

Marie B., 29.12.2017, Datum pobytu: 19.12. - 26.12.2017
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6 Dovolená splnila moje očekávání,ničím mně nepřekvapila ani neurazila.Kdo chce jako já relaxovat,vyčistit si hlavu v klidu, chodit,běhat...

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila moje očekávání,ničím mně nepřekvapila ani neurazila.Kdo chce jako já relaxovat,vyčistit si hlavu v klidu, chodit,běhat po nekonečných krásných písčitých plážích a poměrně slušně se najíst má možnost.Hodnocení je pro tzv.zimní sezonu ale určitě se dá z něj čerpat i v letní sezoně.Zdůrazňuji bez reklam-nemám to za potřebí že je zde maximálně postaráno o bezpečnost jak v uzavřeném hotelovém komplexu tak na pláži.Ve městě jsem se cítil přirozeně vcelku bezpečně- samozřejmě je to jiná kultura s tím musíte počítat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hodně cestuji hotel Mahdia Palace bych zařadil do kategorie 3+,omráčí Vás sice jeho honosnost jako růžové podlahy a vlastně vše z mramoru,koberce,kožené velké sedačky ale to je asi tak všechno.Tento megaresort-výrobna na turisty cca 1000 lůžek možná oslňoval před 20léty kdy byl postavený bych zařadil do průměrných zařízení tohoto typu, nutno podotknout že cena zájezdu alespoň v zimní sezoně je vcelku adekvátní.Chodby,společné prostory,pokoje a veškerá zařízení jsou pravidelně kvalitně uklízeny není problém s výměnou ručníků ani lůžkovin.Původní pokoj mně byl bez problémů druhý den vyměněn- kdy vedle v pokoji hrála televize celou noc.Samostatné pokoje jsou totiž propojeny ve většině případů zamknutými dveřmi sloužící v létě pro větší rodiny.Není zde fitcentrum,ze zimních aktivit akorát golf,krytý hotelový bazének s vyhřejvanou vodou je poměrně slušný a čistý.Všude je Wifi zdarma stejně tak se ale ve všech prostorách kouří mimo jídelnu a pokoj kdy se smí kouřit na balkonu.Nic Vás zde neurazí ani nenadchne čistý nábytek a koberce jsou opotřebovány úměrně stáří hotelu.

Strava
Zde bych upozornil na to že je tady na místě připlatit si All In neboť do velmi dobře střeženého resortu nesmíte vnášet jakékoliv vlastně koupené nápoje včetně balené vody atd zkrátka na vrátnici Vám je odeberou.A v tom je problém v případě polopenze jste odkázáni na předražené hotelové nápoje a vodu.U All In což doporučuji jak v zimě tak v létě Vám dávají poměrně drahé vody kolik chcete i na pokoj,jejich pivo je docela pitelné,víno a kořalka slušná řekl bych normální.Vepřové maso zde nehledejte stejně tak tuňáka či lososa i tak je ryb dostatek, veškeré jídlo je z dostupných místních surovin dá se tady díky bohatému salátovému bufetu nastavit poměrně slušný dietní program.Vše je formou bufetu jídla je dostatek vždy ve velkém výběru při delším pobytu se strava stává jednotvárnou monotoní ale to je všude.Ovoce a zelenina je dostatek co zrovna místně roste žádné banány ,ananasy a pod zde nehledejte.Sladkosti jsou nic moc jednotvárné ničím nepřekvapí, zmrzlina je dobrá pistáciová ostatní žádný zázrak.V kuchyni pracuje šéfkuchař který pracoval 6let v Ingolstadu takže je znát rukopis Evropské kuchyně veškeré jídlo se dá jíst a každý si vybere své.Žádné zažívací potíže jsem neměl doporučuji si čistit i zuby přidělenou vodou, nepředpokládám že tu přechlorovanou vodu by si ještě někdo odvážil pít z čehož tyto zažívací problémy následně jsou.Personál je vždy úsměvný vstřícný a pohodový,domluvíte se jak Angličtinou,Němčinou samozřejmě Francouzky a Rusky kdy v létě tady bývá nejvíce těchto turistů,v zimě převažují důchodci z Německa.

Služby hotelu
Služby v hotelu jsou v zimním období veškeré žádné, vše je utlumeno je zde hlavně klid a o ten mně šlo.Je zde několik barů dá se říci nonstop otevřených All In můžete využívat vlastně od 8 do 24 hod.Je zde směnárna zatím co na letišti jsem dostal za 1USD 2.49 TND tady 2.4 TND za 1 USD -samozřejmě je lepší si vzít sebou EUR za poměrně lepší kurz.V létě je zde mraky animačních programů a jiných doprovodných služeb.Personál Vám rád vždy se vším vyhoví, poradí, na jídlo se chodí samozřejmě v dlouhých kalhotech nekoukám nikdy nikde na ostatní ale v kraťasech jsem tady nikoho neviděl ani na snídani.

Pláž
Největší devízou celého Mahdia resortu jsou pláže s příjemně čistým mořem které jen tak někde nevidíte.Vstup do vody je zde pozvolný všude písčitý bez chaluch.Pláž před hotelem se čistí když jdete dál narazíte na nečistoty řekl bych špínu a odpadky ale to je všude není to nic neobvyklého.Můžete zde chodit,běhat do nekonečna a využívat skvělého koupání.Co se týká vody v zimě- natočte si vanu doma na 19 C vlezte do ní a uvidíte co to s Váma udělá já se nekoupal ale je to koupatelné při troše otužování se i tak koupalo dost lidí přes poledne kdy je největší teplo.

Anonym, 24.12.2017, Datum pobytu: 5.12. - 19.12.2017
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,6 Celkovo sme boli spokojní, až na zopár nedostatkov, ktoré CK nemôže ovplyvniť. Prišli sme v termíne, kedy mali domáci ešte prázdniny,...

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkovo sme boli spokojní, až na zopár nedostatkov, ktoré CK nemôže ovplyvniť. Prišli sme v termíne, kedy mali domáci ešte prázdniny, takže ten prvý víkend, čo sme tam boli ubytovaní, bol hotel strašne preplnený, hlavne domácimi Tunisanmi s deťmi. Takže obrovské rady na jedlo, preplnený bazén, v snack bare nestíhali, lebo domáci akoby nemali dna a nabrali si toľko jedla, že potom ho nevládali zjesť a na stoloch zostávali kopy znehodnoteného jedla. Toto nám úplne najviac prekážalo. Ale v druhej polovici pobytu bolo už prázdnejšie, domácim vraj začal školský rok, takže už sa dalo v pohode existovať aj v jedálni aj vonku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo v poriadku, izba priestranná, mali sme zaplatenú prístelku, ale bola to normálna posteľ, žiaden rozťahovací gauč, čiže to bolo super. Kúpeľňa s vaňou, wc a bidetom, tiež veľká priestranná. Čo sa týka čistoty, tak tiež ok, aj keď lepšie bolo upratané vtedy, keď sme nechali upratovačke sprepitné.

Strava
Samotná strava bola super, jedlo veľmi chutné, široký výber rôznych druhov jedál, mäso, ryby, cestoviny, z každého niečo, vždy sa dalo vybrať. Ale veľké mínus boli rady pri čakaní na jedlo, prvých pár dní sme mali problém aj nájsť prázdny stôl. Museli sme chodiť skôr, aby sme nemuseli veľmi dlho čakať. Ale keď sme párkrát dali čašníkovi sprepitné, tak nám potom vedeli rýchlo nájsť prázdny stôl.

Služby hotelu
Služby hotela boli ok, personál bol ochotní, vždy pekne zdravili, k deťom boli tiež veľmi milí. Akurát pri bazéne bolo málo lehátok, museli sme si privstať, aby sme chytili miesto, takisto na pláži, ak ste chceli mať lehátko, bolo treba vstať skôr ráno a obsadiť ho uterákom.

Pláž
Pláž bola úzka, menšia, ale celkom ok. Slnečníky boli dosť natesno a bolo ich treba skôr ráno obsadiť, hlavne miesta bližšie pri mori. More bolo krásne čisté, pár dní boli väčšie vlny, ostatné dni krásne pokojné.

Marcela F., 21.11.2017, Datum pobytu: 31.8. - 12.9.2017
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Nour Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,6 Jezdíme každoročně na jednu až dvě dovolené k moři. Z této dovolené jsme se vraceli velmi odpočinuti a spokojeni, i když naše letadlo...

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Jezdíme každoročně na jednu až dvě dovolené k moři. Z této dovolené jsme se vraceli velmi odpočinuti a spokojeni, i když naše letadlo mělo tam i zpět nejméně hodinu zpoždění. Z nabízených zájezdů nám jako starším lidem vyhovoval výlet do Cartaga a nelitovali jsme. Muzeum arabských fresek i vykopávky lázní i ulička, kde filmovali Angeliku, vše stálo za shlédnutí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou velké, v koupelně fen. Jako Evropanům nám trochu z hygienických důvodů nevyhovuje jejich způsob povlékání postelí, který je však stejný ve všech hotelech. Je vidět, že hotel potřebuje úpravy, ale úklid je dobrý, výměna ručníků na vyžádání, samozřejmě jsme asi euro nechávali většinou za úklid. Kvůli hlučnosti klimatizace na střeše hotelu nám vyměnili pokoj, ale nikde to není úplně nehlučné. To byl asi jediný zásadní nedostatek této patnáctidenní dovolené. Mladí lidé však o nějakém hluku nic nevěděli.

Strava
Rozmanitá strava byla opravdu chutná. Ryby sice jen droboučké, ale v moři větší také nebyly vidět. Z ovoce hlavně hrozny, broskve a nejvíce melouny červené mi žluté. Krásně, umělecky vykrajované dýně tvořily příjemnou dekoraci v jídelně. Z rozmanitých kořeněných zelenin jsme ochutnali jen několik a také olivy. Nevíme jen, proč byl v jídelně nedostatek solniček na stolech. My jsme je potřebovali jen na vařená vejce. Jejich víno je pro nás, vinaře z Moravy dost nepitné. Gin doplňovali spritem, tonic nebyl. Zákusky vynikající. Po obědě i dobrá zmrzlina. Celkově jsme odcházeli z jídelny velmi dobře najedeni.

Služby hotelu
Vzali jsme si z domu vlastní osušky a byli jsme rádi. Jejich předávání osušek bylo pro nás komplikované. Na recepci sloužili příjemní lidé, kteří se snažili rozumět našim česko-rusko-anglicko- německým slovům. Náš tuniský delegát neměl chybu. Vyřídil vše, chodil pravidelně, tak jak napsal na nástěnku, zařídil snad i nemožné. Moc za jeho služby děkujeme.

Pláž
Hotel je přímo u krásné, bílé pláže, plné škebliček pro hraní dětí.Rádi plaveme, takže jsme do hloubky urazili nějakou desítku metrů. Asi čtyři dny byl vítr a u břehu hodně řas. Jinak moře dokonale čisté. Velký bazén byl nejméně dvakrát denně svědkem cvičení s dokonalými animátory, kteří dokázali přivést ke cvičení i stydlivější nejen mladé lidi. Večer zase všechny roztancovali, ale nejdříve malé děti.

Dana Z., 14.11.2017, Datum pobytu: 29.8. - 12.9.2017
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Caribbean World Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Krome prijezdu a dohadovani se s delegatem kam nas ubytuje, cimz jsme ztratili cely prvni den, bylo vse ok.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Krome prijezdu a dohadovani se s delegatem kam nas ubytuje, cimz jsme ztratili cely prvni den, bylo vse ok. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani bylo standardni, zadny luxus, ale uklizeno.

Strava
Rozmanitost a kvality byla v poradku

Pláž
Plaz je krasna, piskova s postupnym zvysovanim hladiny, opravdu zazitek.

Tereza K., 09.11.2017, Datum pobytu: 19.8. - 29.8.2017
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,4 Krásná a udržovaná pláž, čisté moře a bohaté animační programy.

  • 8,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná a udržovaná pláž, čisté moře a bohaté animační programy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj prostorný, čistý,uklizený, spokojenost.

Strava
Strava rozmanitá, ale týden nám stačilo. Spoustu ovoce a zeleniny.

Služby hotelu
Personál hotelu velice milý.

Pláž
Pláž je hned u hotelu, čistá a udržovaná, bazén veliký. Moře krásně čisté, lidí na pláži plno, ale vždy jsme si volné lehátko našli.

Michal H., 06.11.2017, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2017
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Caribbean World Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622