Recenze hotelů
Mahdia - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,6 Dovolená ,přestože byla v listopadu se mi líbila. Služby během cesty a na hotelu byly výborné. Veškerý personál na hotelu byl skvělý....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená ,přestože byla v listopadu se mi líbila. Služby během cesty a na hotelu byly výborné. Veškerý personál na hotelu byl skvělý. Všichni se snažili během pobytu ve všem vyhovět. Hotel je nový a opravdu krásný.Nesetkala jsem se během pobytu s žádným nepřátelstvím.Pokud se člověk tak nějak trochu přizpůsobí chováním a oblečením, nemusí se obávat nějakého nepřátelského postoje ze strany obyvatel. Byla jsem se sama podívat odpoledne ve starém městě tzv. medyně, lidé pracovali, obchodovali a maximálně o člověka zavadili pohledem. Druhý den jsme tam byli dva, jeden zaměstnanec hotelu, který měl cestu do starého města nás tam všude provedl, ukázal originální tkaní koberců a látek, prošli jsme trh a různé části města. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel krásný, veškeré služby perfektní. Pokoj velmi pěkný a každý den pečlivě uklizený.Jídelna velká, s krásným zdobením stropů a s pěkným výhledem prosklenou stěnou do zahrady.Vstup a hala krásná , samý mramor a po straně ohromná zrcadla, všude plno světla a příjemná vůně ze svíček.

Strava
Strava byla výborná, rozmanitá, jak různé druhy mas a omáček, různých příloh.Zeleniny a ovoce dostatek.

Služby hotelu
Každý večer se v salonu v hotelu, tancovalo, animátoři tancovali jejich tance a byly pozvané i speciální tanečnice na břišní tance na nošení džbánu při tanci na hlavě. Vše při rychlejší a rychlejší hudbě.V přízemí hotelu byla ještě po 23 hodině diskotéka. Je zde velké centrum s masážemi, saunou a péčí o celkový odpočinek . Nechybí ani vnitřní vyhřívaný bazén, kam se mohl člověk uchýlit když nebylo venku hezky.Pod hotelem jsou obchůdky se suvenýry a vedle i posilovna, která je moderně vybavená, chodila jsem tam také.

Pláž
Na pláž se dalo jít přímo z hotelu. Byla tam k dispozici hotelová lehátka a slunečníky.Dalo se půjčit i prkno na vodu.Naše pláž byla čistá a uklizená i u dalších hotelů.Trochu stranou to bylo horší,ale to je dopad města. Jelikož jsem šla po pláži pěšky až do sousedního města, poznala jsem jak je dále celá pláž čistá a plná hezkých mušliček. moře je všude čisté bez chaluh a medůz. Krásně čistá voda.Samozřejmě jsem zde byla mimo sezonu,ale vybavení do vody zde mají.

Dana Roženská, 24.11.2016, Datum pobytu: 14.11. - 21.11.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Iberostar Royal EI Mansour

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Iberostar Royal EI Mansour, Mahdia, Tunisko Dana Roženská 2016-11-24 9.6 1 10 IBEROSTAR ROYAL EL MANSOUR & THALASSO

Celkem: 8 spokojenost

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
spokojenost Zobrazit celou recenzi

Iva Hulínová, 23.11.2016, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:LTI Mahdia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

LTI Mahdia Beach, Mahdia, Tunisko Iva Hulínová 2016-11-23 8 1 10 LTI MAHDIA BEACH

Celkem: 10 Maximalni spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Maximalni spokojenost Zobrazit celou recenzi

Anonym, 23.11.2016, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Mahdia Palace Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Mahdia Palace Thalasso, Mahdia, Tunisko Anonym 2016-11-23 10 1 10 MAHDIA PALACE AI

Celkem: 9,2 skvělé :)

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
skvělé :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
krásné, jen by bylo fajn klientům nabídnout možnost připlatit si za výhled na moře místo výhledu na rušnou silnici již při objednání zájezdu, musely jsme řešit až druhý den ráno a stěhovat se - zbytečné..

Strava
velký výběr evropské i arabské kuchyně

Služby hotelu
vzorové

Pláž
Čistá pláž, hlídaná, teplé a průzračné moře, vlny akorát, bílý písek, hned u hotelu :)

Lenka H., 14.11.2016, Datum pobytu: 21.10. - 28.10.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Iberostar Royal EI Mansour

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Iberostar Royal EI Mansour, Mahdia, Tunisko Lenka H. 2016-11-14 9.2 1 10 HOTEL IBEROSTAR ROYAL EL MANSOUR

Celkem: 7,6 Stravování all inclusive spíše odpovídalo plné penzi, svačiny byl velmi chabé, stejně tak nabídka nápojů. Delegát CK jen na vše kýval a...

  • 9 Ubytování
  • 4 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Stravování all inclusive spíše odpovídalo plné penzi, svačiny byl velmi chabé, stejně tak nabídka nápojů. Delegát CK jen na vše kýval a pak zmizel a nic neřešil. Samotný hotel však nebyl špatný stejně tak pláž a okolí hotelu. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 14.11.2016, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Topkapi Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Topkapi Beach, Mahdia, Tunisko Anonym 2016-11-14 7.6 1 10 TOPKAPI BEACH

Celkem: 9,8 Krásná dovolená, byly jsme tu již 27.5-10.6.2016 a velice se nám tu líbilo, proto jsme se rozhodly jet ještě jednou. Skvělé animační...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, byly jsme tu již 27.5-10.6.2016 a velice se nám tu líbilo, proto jsme se rozhodly jet ještě jednou. Skvělé animační programy i večerní programy. Všichni byli velmi vstřícní a ochotní, jen nám bylo líto animátorů, které většina hostů nedovedla vůbec ocenit, přes skvělá vystoupení většina lidí ani nedovedla odměnit účinkující potleskem.Moře krásně čisté, pláže také každý den uklizené.Cítily jsme se tu bezpečně, neboť na pláži i před hotelem byla 24 hodinová ochranka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bez chybičky, každý den nám uklízeli pokoje a vyměňovali ložní prádlo i ručníky a osušky, všude bylo čisto. U bazénu i kolem hotelu také pořád uklizeno, pláže krásně čisté.

Strava
Na jídlo jsme si nemohly stěžovat,vše bylo chutné a pěkně upravené, myslíme, že jen škarohlíd by si nevybral z toho rozmanitého sortimentu.

Služby hotelu
Služby hotelu bez chybičky

Pláž
Hotel se nacházel hned u pláže, kdykoliv jsme si mohly odskočit pro pití v blízkém bufetu u bazénů. Voda krásně čistá, pláže uklizené, lehátka i slunečníky zdarma jakumoče, tak i u bazénu.

Jana Jílková, 08.11.2016, Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:PrimaSol El Mehdi

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

PrimaSol El Mehdi, Mahdia, Tunisko Jana Jílková 2016-11-08 9.8 1 10 Primasol El Mehdi Mahdia

Celkem: 2,2 Náš celkový dojem byl velmi rozpačitý, už jen to, že při příjezdu nám bylo sděleno, že se hotel uzavírá, tak nás dali do vedlejšího...

  • 1,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 4 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Náš celkový dojem byl velmi rozpačitý, už jen to, že při příjezdu nám bylo sděleno, že se hotel uzavírá, tak nás dali do vedlejšího hotelu, o kterém jsme nic nevěli, a ten se uzavíral 31.10. a tudíž na jednu noc nás opět přesunuli do vedlejšího hotelu. Hotel, ve kterém jsme byli, už neměl ani animační programy, fitko, které jsme chtěli mít na hotelu, nefungovalo. Prostě celková nespokojenost, a už jen to, že poslední 3 dny hotel už vše balil- léhátka, atd. na nás nepůsobilo pohodově a dovolenkově.Jídlo bylo fajn. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj na nás působil velmi chladným dojmem.

Strava
Strava byla rozmanitá, dalo se z čeho vybírat, ale hodně přemaštěná.

Služby hotelu
žádné.

Pláž
Pěkná, písčitá.

Anonym, 04.11.2016, Datum pobytu: 21.10. - 31.10.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Caribbean World Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Caribbean World Mahdia, Mahdia, Tunisko Anonym 2016-11-04 2.2 1 10 CARIBBEAN WORLD MAHDIA

Celkem: 7,2 Dovolená se nám velmi libila.

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám velmi libila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ke konci sezóny již není puštěná klimatizace (od 15.9.), vzhledem k chladnějším nocím v říjnu to ale nebyl problém. Hotel i vybavení pokojů už něco pamatuje. Nicméně pokoje jsou čisté, vybavené lednicí, sociálním zařízením evropského typu, fénem, vana protékala.. Zanechaný dinár na posteli pro pokojskou ji motivuje k nadprůměrným výkonům :-) Trezor na pokoji k dispozici za poplatek 1 - 2 €/den + vratná kauce.

Strava
Nabízen je pestrý výběr mezinárodní kuchyně, každý den se mění krom snídaní. V rámci zájedu byla možnost zapsat se na tematickou večeři (Mexickou/Tuniskou/Japonskou/Řeckou...) mimo běžný raut, což všem doporučujeme, zážitek je nezapomenutelný. Ke konci sezóny už nejsou v provozu úplně všechny bary a služby. Dobře jsme se ale odreagovali u stolního tenisu a golfu.

Služby hotelu
Pestrý animační program pro děti i dospělé, velmi kvalitní fotograf, který vám zhotoví album, také doporučujeme. Kolem hotelu jsou k dispozici 3 bazény: jeden centrální s bary, relaxační a zábavný s tobogány. Wifi je zdarma u recepce, kde se můžete rozvalit na gaučích a vychutnávat zdařilý tematický hudební mix.

Pláž
Dlouhá písčitá pláž s velmi pozvolným vstupem do moře. V říjnu více fouká a tvoří se velké vlny. Na pláži můžete narazit na prodejce místních produktů jakožto čerstvé banány či sušenou pažitku.

Petra, 03.11.2016, Datum pobytu: 13.10. - 20.10.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Caribbean World Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Caribbean World Mahdia, Mahdia, Tunisko Petra 2016-11-03 7.2 1 10 Caribien World Mahda

Celkem: 7,2 Nekonečně dlouhé čekání na přidělení pokoje. Do hotelu jsme dorazili zhruba ve 4 hodiny ráno. Delegát nám sdělil, že musíme čekat do 8...

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Nekonečně dlouhé čekání na přidělení pokoje. Do hotelu jsme dorazili zhruba ve 4 hodiny ráno. Delegát nám sdělil, že musíme čekat do 8 hodin, než přijde šéf recepce. Nechápu tedy, proč jsou na recepci i jiní pracovníci, když nemůžou ani přidělit pokoj. Šéf recepce mi však jen ukázal cedulku s údajem check-in 14:00 hod a více se se mnou nebavil. Jelikož jsem tam byla s 15ti měsíční dcerkou a chodila se ptát každou půlhodinu, dostala jsem nakonec pokoj asi v 10 hodin. Ostatní většinou čekali do 12 hodin. Pokoj jsme měli v přízemí a z důvodu malé dcerky jsem mohla otevřít dveře do zahrady jen když dcera spala, jinak mi totiž utíkala ven, kde mi upadla již na schodech, které byly hned za dveřmi. Takže větrat jsem nemohla, klimatizace byla vypnutá a v pokoji nesnesitelné vedro. Výměna pokoje byla v podstatě nemožná. Nejdřív tvrdili, že nemají volný pokoj, i když hotel se zdál poloprázdný. Poté tvrdili, že výměnu musí schválit manažer, kterému se však nemohli několik dní dovolat. Pátý den už mě přestalo bavit chodit několikrát za den na recepci, když na mě pokaždé koukali, jako co že tam chci. Další nepříjemná událost byla s šéf delegátem, který nemá absolutně žádné vychování. Nechci popisovat celou událost a znovu se vracet k tomu, jak na mě a maminku křičel na celou halu, jen nerozumím tomu, jak si CK může držet takové zaměstnance. Dále jsme měli incident s taxikářem, který po nás chtěl asi za 2-3 km cesty 15 dinárů, i když normální cena je tak 3-4 dináry. Hodil po nás 5 dinárů, které jsem mu dala a křičel a křičel. Naštěstí nás ochránila brána hotelu a pak vše vyřešila paní recepční, za toto jí patří dík. Aby toho nebylo málo, ztratilo se mi z peněženky z hotelového pokoje 30 dinárů, zřejmě paní uklízečka. Vím, že to není horentní suma, ale zamrzí to. Jinak se nám dovolená líbila. Všude bylo čisto. Jídlo výborné a všeho dostatek. Pláž jak jinak než v Mahdii nádherná, jen uklízeč lehátek likvidoval házením lehátek jedno lehátko za druhým. Počasí bylo i v toto období ještě krásné a moře ještě lepší. Zobrazit celou recenzi

Lucie Belgacem, 03.11.2016, Datum pobytu: 20.10. - 27.10.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:PrimaSol El Mehdi

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

PrimaSol El Mehdi, Mahdia, Tunisko Lucie Belgacem 2016-11-03 7.2 1 10 PRIMASOL EL MEHDI

Celkem: 9,6 Jedna z nejhezcich dovolenych.Krasny hotel,velice vstricny a ochotny personal,fantasticti animatori,kteri kazdy den prispivali k dobre...

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jedna z nejhezcich dovolenych.Krasny hotel,velice vstricny a ochotny personal,fantasticti animatori,kteri kazdy den prispivali k dobre nalade vsech hostu nevtiravym zpusobem,ale vtipnymi dovednostmi a stale s usmevem na tvari.Vsude byla pohoda. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorne ciste pokoje vkusne zarizene s kouzelnym vyhledem vyhledem na azurove more.

Strava
Strava rozmanita,kazdy si vybere ochotny personal pripraveny ve vsem pomoci a vyhovet.

Služby hotelu
Musim rict,ze s takovym pristupem vsech bez vyjimky jsem se nesetkala.Je to opravdu relax i zazitek.Byly pripraveny i tri tematicke vecere diky i animatorum uzasny hallowen.

Pláž
Plaz s jemnym piskem,ktery byl i v mori byla vzdy uklizena.Meli jsme na vyber dovolene velke stesti,podekovani patri i pani Bartuskove z ,,INVIA" za ochotu,s kterou nam nakonec tuto dovolenou zajistila.

Vladimíra Z., 03.11.2016, Datum pobytu: 21.10. - 31.10.2016
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel:Iberostar Royal EI Mansour

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Iberostar Royal EI Mansour, Mahdia, Tunisko Vladimíra Z. 2016-11-03 9.6 1 10 HOTEL IBEROSTAR ROYAL EL MANSOUR

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622