Recenze hotelů
Mahdia - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 S dovolenou jsme byli velmi spokojeni.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli velmi spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl mírně starší, ale uklizený.

Strava
Výborná, moc nám chutnalo.

Služby hotelu
Bylo by vhodné lepší wifi připojení.

Pláž
Čistá

Adéla S., 26.07.2017, Datum pobytu: 13.7. - 23.7.2017
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Caribbean World Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Hotel má nejlepší roky za sebou nicméně pro nenáročného cestovatele je vyhovující. Týká se to také jídla, nicméně, kdo chtěl, vždy si...

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel má nejlepší roky za sebou nicméně pro nenáročného cestovatele je vyhovující. Týká se to také jídla, nicméně, kdo chtěl, vždy si vybral. Obsluhující personál v jídelně tvoří převážně studenti. Jsou velice ochotní a milí, vždy se snaží vyhovět přání klienta co se týká jídla a pití. V areálu hotelu je restaurace pro domácí, tudíž využívají i bazén a lehátka na pláži. Jen ta volná! Na rozdíl od Rusů, ti zaberou kdeco ! ! ! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl denně uklízený, denně nové osušky a ručníky, doplňováno tekuté mýdlo i šampón, taktéž toaletní papír.

Strava
Strava byla pestrá, kuřecí, jehněčí, hovězí maso, ryby, hlavně tuňák na několik chutných způsobů, také chobotnice, kterou někteří považovali za " divné kuřecí ", takže v restauraci u večeře byla i legrace :-) ! Pití dostatek, ale podávaný v malých kelímkách, což " pivařům " vadilo, ale kdo se rád prošel, tak mu nevadilo nic ! Jen ti Rusové u jídla, předbíhají, jsou neurvalí, a ten nepořádek po nich na stolech, neskutečné, fuj !

Služby hotelu
Služby hotelu na slušné úrovni. Recepční ochotní, rádi si povídají, jsou úslužní. Animační programy dopoledne, odpoledne i večer.

Pláž
Pláž přímo u hotelu, denně uklízená, leč, pokud přijde kapánek nepříznivý vítr, vyvrhne řasy a mrtvé medúzy, což se ale personál snaží uklízet. Lehátka si zabírají OPĚT Rusové, takže je potřeba si trošku přivstat a založit si lehátko ručníkem.

Olga M., 25.07.2017, Datum pobytu: 1.7. - 15.7.2017
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Topkapi Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 V Tunisu poprvé, jsme zvyklí na vysokou úroveň hotelových služeb z Turecka a byli jsme velmi mile překvapeni a potěšeni. Tunisané celkově...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
V Tunisu poprvé, jsme zvyklí na vysokou úroveň hotelových služeb z Turecka a byli jsme velmi mile překvapeni a potěšeni. Tunisané celkově milí a vstřícní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorný pokoj s balkonem situovaný do zadní části hotelové zahrady, tudíž naprostý klid. Vybavení už něco pamatuje, ale vše OK. Ložní prádlo a ručníky téměř každý den vyměněné. Trezor na pokoji zdarma.

Strava
Strava naprosto bez připomínek, bohatý výběr všeho, počínaje ovocem (melouny, hroznové víno, broskve, pomeranče, blumy, jablka, datle a další), snídaně velký výběr sladkého pečiva, obyčejného pečiva, vejce na několik způsobů, několik druhů salámů, sýry nespočetně druhů, zelenina a čerstvě lisované ovocné či zeleninové šťávy. Obědy a večeře vždy dvě různé polévky, několik hotových různých teplých jídel včetně ryb a vždy ještě něco přímo připravované - smažené před klienty (ryby, drůbeží plátky, játra apod), těstoviny na různé způsoby a různé přílohy. Spousta zeleniny a zeleninových salátů. Zmrzlina volně k dispozici v poledne i večer. Dezerty a dorty v poledne i večer až zrak přecházel a co víc - lehké ne tučné a ne přeslazené.

Služby hotelu
Personál hotelu příjemný, vstřícný. Na recepci všichni recepční, se kterými jsme přišli za pobyt do styku, hovořili anglicky, rusky a německy - což je téměř nadstandard. Animační team příjemní mladí lidé, nevtíraví a odváděli během celého dne dobrou práci k pobavení klientů, kteří o to měli zájem. Ostatní hosty neobtěžovali přemlouváním na jejich aktivity, jako tomu někde bývá. Ředitel hotelu byl neustále viděn mezi lidimi (v restauraci při jídle, u bazénu, na pláži, na recepci atd.), sledoval dění a hovořil s personálem. Vše na nás dělalo dojem, že se všichni opravdu snaží, abychom se MY - HOSTÉ měli dobře. Nikde jsme třeba nezažili na hotelu to, že jsme přišli k bazénu, kde nebylo žádné volné lehátko, aby k nám přišel zaměstnanec, zeptal se, kolik chceme lehátek a kam a lehátka tam za chvíli byla. Běžně stěhovali lehátka z pláže k bazénu nebo naopak podle potřeb hostů.

Pláž
Pláž plná mušlí, nádherný jemný písek, voda křišťálová. Pozvolný vstup do vody vhodný i pro děti a starší lidi. Na hotelové pláži jsme byli hlídáni cca. 6 muži hotelové ochranky, dohlíželi, aby prodejci, kteří tam chodí a nabízejí zboží, neobtěžovali, když o ně nebyl zájem a aby se domorodci nechodili do prostoru hotelové pláže koupat a povalovat na hotelových lehátkách. Při příchodu na pláž byl u nás okamžitě jeden ze zaměstnanců a očistil nám vybraná lehátka, popř. přitáhl další, když chybělo.

Lenka Páslerová, 25.07.2017, Datum pobytu: 29.6. - 13.7.2017
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 5,8 Kuchyň byla v pořádku na svačiny se čekali fronty ale jinak to šlo , pokud chcete mit jistotu ze mate čistou skleničku ( kelímek )...

  • 4,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Kuchyň byla v pořádku na svačiny se čekali fronty ale jinak to šlo , pokud chcete mit jistotu ze mate čistou skleničku ( kelímek ) vezmete si svou . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší ubytování ale člověk nejede k moři trávit čas na pokoj

Strava
Nebyl velký výběr jídel ale najedli jsme se pokaždé . Bohužel málo ovoce

Služby hotelu
Animace vede člověk který si nechá říkat picaso , pred nasima očima dekoval alahovi za německé turisty bylo hodně trapné kdyz jsem mu po chvilce rozhovoru rekla ze Němec nejsem utekl . No trochu smutné .

Pláž
Krásné bílé pláže , s čištěním se moc času neztrácí .

Anonym, 25.07.2017, Datum pobytu: 28.6. - 8.7.2017
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Thapsus

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 Docela ujde....Tunis :) jel jsem s rodinou na 14 dní a to je fakt moc.

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Docela ujde....Tunis :) jel jsem s rodinou na 14 dní a to je fakt moc. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování průměrné....klimatizace nic - moc, hned po třech dnech jsem měnil pokoj z důvodu nechutného zápachu z klimatizace. Jen musel nastoupit na řadu delegát, jinak bych tam snad bydlel ještě teď :)) vybavení pokoje průměrné - dostačující. Byl jsem toho názoru, že jsme na dovolené, takže nebudeme trávit den na pokoji, ale u moře. Za menší bakšiš denně vyměněné ručníky a uklizeno.

Strava
Na stravě, by chtělo zabrat. Ke konci jsem byl už jen na špagetách, pizze a ovoci. Celých 14 dní se opakuje jedno a to samé s menší změnou.....jídla vůbec nesolí a hodně se stávalo, že jídlo bylo studené - grilovaná masa syrová. To, že se čekalo ve frontách nejde ovlivnit, jelikož to byl mazec lidí. 14 dní je fakt dlouho a člověk už pak nemá moc na výběr, pokud beru v potaz, že každý nejí vše.

Služby hotelu
Animace pro děti super. Kupování výletů od místních nedoporučuji - většinou zklamání. Např. cesta za delfíny cena : 1100Kč a delfína jsem viděl 1 sekundu ) Syn byl zklamaný. Po větším dohadování, jsem usmlouval alespoň jízdu na vodním skutru. Obsluhující personál neudělá krok aniž by nedostal bakšiš. Ale, jak už jsem psal na začátku je to Tunis :)

Pláž
Pláž čistá, moře čisté a dost teplé....dopoledne narváno, ale to nám nevadilo a po obědě se dalo sehnat lehátko s přehledem. Horší byla policie se samopalem, která pláž hlídala. Lepší pro nás asi civilista - člověk má divný pocit. Ke konci jsem si už zvykl :))

Karel Trousil, 25.07.2017, Datum pobytu: 8.7. - 22.7.2017
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Caribbean World Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Hotel Mahdia Beach mohu doporučit.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Mahdia Beach mohu doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Původně nabízený pokoj v přízemí (134) zřejmě před rekonstrukcí, vybavení silně otlučené. Za 10Euro provedena výměna do 2. patra (pokoj 324 výhled do zahrady a na tenisové kurty),pěkné.Trezor za poplatek (na týden 10TND), plochá TV (ČT24), lednička, dvoulůžko..na balkoně stoleček a 2 židle. Koupelna i WC po rekonstrukci, fén - vše čisté, uklízelo se denně. S výměnou ručníků v koupelně nebyl žádný problém (pokud chcete vyměnit-nechávejte je na zemi), rovněž denně doplňováno tekuté mýdlo, šampon, toal. papír vždy navíc. Poděkování od nás za úklid (drobný bakšiš Euro či TND), vždy krásné ibiškové květy na posteli a z ručníků nějaký obrazec-milé.

Strava
Jídlo i ovoce v dostatečném množství a výborný výběr a určitě si každý vybere. Na snídani např. volská oka, vaječné omelety, vejce vařené 2 minuty, vejce vařené 5 minut, sýry, salám, marmelády, jogurty, musli, máslo i 2 polévky. Káva, čaj. mléko, nealko a džusy. Obědy: vždy výběr z masa krocan, jehněčí, kuře..přílohy rýže, brambory, zelenina teplá (výborný lilek aj.), polévky 2 druhy, místní speciality (maso s rýží). Na chladících pultech nakrájená zelenina: rajčata, salát atd..olivový olej a dresing na dochucení, melouny, meruňky zmrzlina. Obědvat bylo možné i v perfektní restauraci v zahradě, kebab, pizza i hlavní jídla a ani se nemuselo do hlavní jídelny. Rovněž tak na večeře bylo všeho dostatek. Vůbec nebyl problém s balenou pitnou vodou - 24 hodin na baru v hlavní hotelové hale (perlivá, neperlivá). Bar byl rovněž u zahradní restaurace, z pláže kousek-ale personál donášel i koktejly na pláž. Super bylo sedět na barových židličkách ve vodě bazénu a nechat si jen podávat koktejly (koktejly různých barev jsou dost sladké, jejich Boukha je něco jako slivovice pálená z datlí (nebo fíků?), ale byl i Džin-Tonic, a i "česky" Rum-Cola, samozřejmě pivo).

Pochvalu si zaslouží personál nejen v obou jídelnách, ale i na barech - ať ráno, v poledne či večer tam byl vidět šéf stravovacího provozu - vždy milí, usměvaví. Strava: maximální spokojenost.

Služby hotelu
Služby hotelu: zdarma Wi-fi v celém areálu - lepší signál je v hotelové recepci. Klientelu tvoří převážně Rusové.

Pláž
Pláž: na recepci obdržíte zdarma kartičku, na kterou si v dřevěném stánku před brankou na pláž vyzvednete plážovou osušku. Po odchodu z pláže si můžete osušku hned vyměnit a nebo Vám dají zase kartičku a čistou osušku si můžete vyzvednou ráno, resp. po celý den. Rovněž ve stánku si můžete sami vzít podložku na lehátko, nebo za bakšiš Vám personál podložku odnese a najde i lehátko na pláži. V plážovém stánku byl personál již cca od 6.30 a s osuškami ani s podložkami nebyl problém (druhá polovina června). Pláž u moře byla docela plná, ale v poledne dost lidí odcházelo a lehátka se postupně uvolnila. Příjemně se leží i v rozsáhlé zahradě (kdo chce pozorovat dění u bazénu-animátory, cvičit atd..) a do moře je to kousek. Pláž je nádherná, čistá, žádné trávy, nejkrásnější z mých 5 pobytů v Tunisku. Prostor pro plavání je ohraničeno, moře bylo mělké ale byla i část kde se nestačilo a dalo se pěkně plavat, vlny mírné.. Vedle pláže jsou skútry aj. vodní atrakce, nevadilo to vůbec.

Anonym, 25.07.2017, Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2017
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: LTI Mahdia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Klidná, příjemná a pocitově bezpečná dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Klidná, příjemná a pocitově bezpečná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jak bylo uvedeno v popisu hotelu, vše funkční, čisté, uklizené.

Strava
Dostatečně pestrá.... různé druhy masa, ryb, příloh, pizza, ovoce, zákusky, zmrzlina, voda perlivá - neperlivá, káva (kávovar - 6 druhů kávy), džusy, pivo, víno, alkohol.... no all inclusive jak má být.

Služby hotelu
Bez problému, vše fungující. Animátoři, personál, číšníci.... milí usměvaví i bez bakšiše, ochotní bez rozdílu jestli jsem čech, rus, němec, francouz nebo arab. Hotel byl téměř plný, ale vše bez problémů.

Pláž
Lehátek na pláži i u bazénu dostatek. Osušky na zálohu, výměna možná prakticky denně. Moře velmi čisté, pláž denně uklízená od odpadků a uhrabaná (díky velkým vlnám a větru, moře čas od času vyvrhlo malé množství vodních rostlin).

Ochranka velmi aktivní, prodejci obtěžovali minimálně.... Cítili jsme se přes velké množství lidí opravdu bezpečně.

Petr O., 24.07.2017, Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2017
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 8,2 az na stravovani ok, spatna organizace v jidelne

  • 10 Ubytování
  • 1 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
az na stravovani ok, spatna organizace v jidelne Zobrazit celou recenzi

Anonym, 24.07.2017, Datum pobytu: 3.7. - 14.7.2017
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: El Mouradi Cap Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Veľmi dobré, čisto, starostlivosť o klientov podľa jeho potrieb, skutočne veľmi dobrá dovolenka ktorá stála za to.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Veľmi dobré, čisto, starostlivosť o klientov podľa jeho potrieb, skutočne veľmi dobrá dovolenka ktorá stála za to. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo vyhovujúce, rezort bol vždy uprataný a bol dostatok potrebných hygienických a toaletných pomôcok.

Strava
Nie európska ale každý si mohol nájsť jemu vyhovujúce jedlo

Služby hotelu
Príjemný a ochotný personál, ktorý komunikoval v niekoľkých jazykoch takže nebol žiaden problém, ktorý by sa nedal vyriešiť

Pláž
pláž je skôr vhodná pre rodiny s malými deťmi nie pre ľudí, ktorí vyhľadávajú adrenalín ale dostatok aj športového vyžitia, pláž vždy upravená, čistá a strážená nielen plavčíkmi,ale aj bezpečnostnou službou počas dňa aj noci.

Jaromír Mazurek, 24.07.2017, Datum pobytu: 9.7. - 19.7.2017
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Nour Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Celkově jsem opravdu spokojen. Cena odpovídá lokalitě, úrovni hotelu.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsem opravdu spokojen. Cena odpovídá lokalitě, úrovni hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování splnilo moje očekávání, klimatizace byla funkční. Přikrývky nejsou jako v ČR, ale prostěradlo a případně deka.

Strava
Se stravou jsme byli spokojeni. Každý den rozmanitá nabídka jídla i nápojů.

Služby hotelu
Animační programy fungovaly, nebyl problém s jejich využitím.

Pláž
Pláž hotelová s přístupem pouze pro hosty hotelu. Každý den byla uklízená. Problém s lehátkem nikdy nebyl. Čistota vody výborná, vlny přiměřené, odpovídající větru.

Anonym, 23.07.2017, Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2017
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: PrimaSol El Mehdi

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622