Recenze hotelů
Hammamet - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Myslím, že v této cenové kategorii si není na co stěžovat.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Myslím, že v této cenové kategorii si není na co stěžovat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje denně uklizené.

Strava
Snídaně, oběd, svačina, veceře formou bufetu odpovídající typu zajezdu. Káva se pít nedala.

Služby hotelu
Výlety, obchod, masáže, tobogány, bazény, hudba, vecerní tanec, minigolf,...

Pláž
Pláž písečná, dloho mělko. Moře krasně čisté, lehátka k dispozici. Plavčík.

Renata Doudová, 19.10.2021, Datum pobytu: 9.10. - 16.10.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Hammamet Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,8 Hodně slabá dovolená. Je opravdu hodně co zlepšovat…. Sem už opravdu ne. Pro lidi co nemají žádné nároky je to možná dobré. Opravdu...

  • 3 Ubytování
  • 2 Strava
  • 7 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hodně slabá dovolená. Je opravdu hodně co zlepšovat…. Sem už opravdu ne. Pro lidi co nemají žádné nároky je to možná dobré. Opravdu nestojíme o společnost úplně opilých Rusáků, se kterými byli jen potíže. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nejdřív nás dali do kopky, po výměně to bylo o trochu lepší. Úklid v pokoji byl v pořádku.

Strava
Vůbec žádný výběr. Chvilkami jsme měli pocit že jíme jen zbytky. Nakyslé mléko a brouci v musli. Všechno pálilo a žádné jídlo které by mohli děti. Ještě že je kousek město, tam je jídlo výborné a možnost koupit si v obchodě alespoň normální nealko. Jak bylo jídlo zoufalé, tak i pití. Pořádné umytí všech přístrojů na nápoje, by opravdu neuškodilo

Služby hotelu
Některé členy personálu jsme evidentně otravovali.

Pláž
Moc hezká klidná pláž a moře čisté. Není tam žádný bar. Tak nechápu proč to v nabídce zájezdu je.

Denisa Šponiarová, 19.10.2021, Datum pobytu: 9.10. - 16.10.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Hammamet Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Jidlo bohuzel....snidane vyber nedostacujici i na 3* Obed a vecere forma bufetu..recyklace ocividna nedostatek financnich prostredku na...

  • 6 Ubytování
  • 3 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Jidlo bohuzel....snidane vyber nedostacujici i na 3*

Obed a vecere forma bufetu..recyklace ocividna nedostatek financnich prostredku na stravu chyba v manegmentu hotelu ..personal delal co bylo mozne a v jeho silach.Renovace celkoveho objektu nutna.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani vynechavam...

Služby hotelu
Masaze super.

Pláž
Plaz jedine velke plus destinace...

Jan T., 12.10.2021, Datum pobytu: 2.10. - 6.10.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Hammamet Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,2 Mělo to být 350m na pláž, ve skutečnosti to bylo více než 500m. Starší hotel, mravenci faraóni na pokojích, nevhodné časy na let - do...

  • 5,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Mělo to být 350m na pláž, ve skutečnosti to bylo více než 500m. Starší hotel, mravenci faraóni na pokojích, nevhodné časy na let - do Prahy přílet 01.40 - první vlaky jedou po páté hodině!! Doma jsem byl v půl osmé (cesta vlakem trvá 1hod a 40minut). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj celkem slušný, sprcha nevhodně řešená - část vody tekla ven na podlahu- vždy po koupání nutno vytřít a dát sušit ručník.

Strava
Nepříliš velký výběr, polévka pouze na dotaz - u pultů nebyla. Zeleniny dostatek. Zákusků dostatek. 4 dny před odjezdem jsem dostal žaludeční potíže - dál jsem jedl pouze dietně.

Služby hotelu
Přijeli jsme po půlnoci, okamžitě chtěli zaplatit ubytovací poplatek - místo 7EUR chtěli 8, dal jsem jim 10, vrátili mi místo 9TNL pouze 4TNL. Ač byl hotel poloprázdný, museli jsme poslední den vyklidit pokoje ve 12.00 a hned po obědě nám odstřihli pásky na rukou (Ol-in). Takže do odjezdu v půl sedmé nám nedali ani 2deci pití zdarma.

Pláž
písečná, plavčík ochotný a pracovitý - pláž uklízel denně. V moři plno plastů - při šnorchlování jsem to uklidil (dva pytlíky plastů). Dva dny se nesmělo do vody - velké vlny. Přinesly hodně mořské trávy.

Jindřich Majer, 12.10.2021, Datum pobytu: 29.9. - 9.10.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Nesrine

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolená byla úžasná, personál byl ochotný a vše co bylo přáním klienta tak se snažili splnit. Největší pochvala pro pana Ridhu, který...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla úžasná, personál byl ochotný a vše co bylo přáním klienta tak se snažili splnit. Největší pochvala pro pana Ridhu, který pracoval jako security. Byla jsem už v mnoha hotelích v jiných zemích s více * ale tento patří k mým nejlepším, které jsem dosud navštívíla. Hotel velký, k dispozici byly 4 velké bazény a dva pro malé děti. Největší zážitek byl pro mě bazén v pravo od hotelu kde nebyla žádná hudba ani děti a byl tam naprostý klid a jen zpívali ptáci a bazén prázdný. Chodila jsem plavat i v noci. Strava skvělá a moře čisté s průzračnou vodou. Doporučuji tento hotel všemi deseti. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme meli s nadhernym vyhledem na moře, pokoj čistý, uklizený, paní uklízečka byla moc hodná, každý den bylo uklizeno umytá vana a umyvadlo a každý druhý den nám připravila překvapení na posteli. Pokoje byly starší. Na 3* hotel byl super. Nejaký pavouček se i našel :D, na pokoji byla televize stolek se židlí a balón se dvěma židlemi a stolem.

Strava
Navštívili jsme hotel první týden v říjnu v tu dobu bylo na hotelu cca 100 lidí což odpovídalo i menšímu výběru jídla a ovoce (celková kapacita je až 1500).

Strava pro mě byla výborná, největší plus byla čerstvá pomerančová šťáva každou snídani

Celý den byl k dispozici čaj, káva, horká čokoláda, cola, džusy a voda

Snídaně byla psaná od 6:00 ale začínala v 7:00, ani v tu dobu tam ještě všichni kuchaři nebyli a muselo se trošku čekat až usmaží. Skvělé dělali smažené kroužky z těsta, také i volské oka. Denně byly čerstvé croassanty. Na snídani se moc nedalo co vybírat

Zákusky se podávaly na snídani, oběd i večeři a byly výborné.

Obědy byly lehčí, velký výběr salátů, někdy byly okurky a rajčata okoralé, každý den byla rýže i brambory na výběr, pokaždé s jinou chutí a užasné hranolky

Na večeři byly skoro pokaždé tři druhy masa + ryby a každý den byly jiné druhy pokrmů a chutí, perfektní bylo hovězí maso.

Dejte si pozor hlavně na harrisu, přidávají toto extrémně pálivé koření snad do každého druhého jídla, u pokrmů nebylo napsáno jestli je pálivé nebo nepálivé a když si dáte polévkovou lžíci brambor do pusy, málem se udusíte :D. Měli by u jídel psát co je pálivé, každý druhý člověk něvěděl co přijde až sní lžíci

Služby hotelu
Večerní animační program byl hrozný, celý týden byla puštěná jen hudba k tanci a pár společenských her, takže celý týden bylo jedno a to stejné - asi také z důvodu minimu lidí na hotelu

Přes den byla skvělá hudba u velkého bazénu a také byla super rozcvička v bazénu s animátorem

Přivezli jsme si i vybavení na tenis a chodili jsme ráno v 6:00 hrát, byly celkem 4 hřiště v dobrém stavu

Byla jsem i na masáži. masáž celého těla skvělá , pochvala pro paní masérku, ale koupila jsem si balíček 2,5 hodiny a nakonec se mi věnovali jen 1,75 hod. takže zklamání

Jinak personál byl usměvavý celou domu a splnil všechna přání

Pláž
Pláž byla parádní a hned u hotelu, jemný písek, pozvolný vstup do moře. Voda byla čistá a průzračná. Slunečníky s lehátky a matrací byly zdarma a skvělé. Pláž se táhla hrozně daleko, šli jsme cca 2 hodiny a pořád nebylo konce. Pláž u hotelu byla udržovaná, kousek od hotelu se válely plastové a skleněné lahve a víčka od piva a samý nepořádek

Adéla S, 12.10.2021, Datum pobytu: 2.10. - 9.10.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Hammamet Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,2 Dovolená splnila očekávání, v době naší dovolené zde bylo málo klientů

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila očekávání, v době naší dovolené zde bylo málo klientů Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj pěkný, čistota na 1, denně vzorně uklizeno

Strava
Jídlo dobré i když v době naší dovolené bylo už málo klientů a proto nebyl takový výběr, málo ovoce

Služby hotelu
Personál ochotný

Pláž
Přístup k pláži velmi dobrý, první den moře čisté, klidné. Další dny už byly vlny a moře kalnější, ale nebylo to na závadu, moře bylo teplé. Poslední dny velké vlny, zákaz koupání.

Vynahradili jsme si koupání u bazénů

Dagmar Janečková, 11.10.2021, Datum pobytu: 29.9. - 6.10.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Hammamet Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 7,6 Hotel byl hodinu od letiště. Pokoje dle očekávání a ceny. Je to 3 hvězda. Recepce ochotná

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl hodinu od letiště. Pokoje dle očekávání a ceny. Je to 3 hvězda. Recepce ochotná Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na 3 hvězdy to šlo. Úplně dokonalé čisto ale nebylo.

Strava
Byli jsme jedni z posledních zájezdu v sezóně. Jídlo se nám za 3 dny přejedlo.navic pro děti skoro vše pálilo a neměli jsme jim co dát odpolední snack byla katastrofa v podobě sladkosti nebo jedné housky.

Služby hotelu
Poslední turnus tak animační program 0.cisnici smutní,otraveni a znechucení ale vsak do doby než dostali baksis .pak už fungovali dobře!

Pláž
Krásná a přímo u hotelu

Jakub L., 11.10.2021, Datum pobytu: 29.9. - 6.10.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Hammamet Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,6 Jediný problém vidím jednoznačně v tom, že jsem neobdržela finální smlouvu o zájezdu, kde bylo uvedeno správné číslo letu. Tedy jsme na...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Jediný problém vidím jednoznačně v tom, že jsem neobdržela finální smlouvu o zájezdu, kde bylo uvedeno správné číslo letu. Tedy jsme na letišti dost " bojovali " s tím, abychom našli let. Museli jsme se obrátit na CK, která byla na místě a podklady nám vytiskla. Pak tedy ale nevidím význam v tom, proč objednávat zájezd přes CA a riskovat nedodání podkladů, když jsem stejně vše musela přímo řešit s Ck. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj s výhledem na moře jsme nedostali i přesto, že je uveden ve smlouvě a za tuto službu jsem platila navíc.

Strava
Strava byla v pořádku. Ovšem pro děti byl menší výběr. Jídla byla především pikantní, což pro děti není vhodné.

Vyloženě nespokojeni jsme byli s odpoledními svačinami, kde tedy výběr nebyl. V podstatě byla jen jediná varianta jídla.

Služby hotelu
Služby hotelu byly na poměrně slušné úrovni vzhledem k ceně zájezdu.

Pláž
Pláž byla báječná. Splněno dle inzerátu.

Kristýna Dočkalová, 11.10.2021, Datum pobytu: 29.9. - 6.10.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Hammamet Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Celkový dojem byl dobrý, byly jsme poprvé v této zemi . Areal hotelu uklizen až na neutírání prachu celý týden jsem v recepci koukala na...

  • 7,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem byl dobrý, byly jsme poprvé v této zemi . Areal hotelu uklizen až na neutírání prachu celý týden jsem v recepci koukala na zaprášený stůl a bar. Venku mimo areal neskutečný binec. Ale to cestovka neovlivní je to dáno kultůrou dané země.

Jinak Hotel bych tipovala mezi 3 * byť to bylo prezentováno jako 4*

Jediné co bych uvítala platit pobytovou taxu kartou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování průměrné na přespání to stačilo

Strava
Tady by se dalo co zlepšit . Pokuď jsou snídaně od 7,00 tak bych očekávala že bude vše nachystáno a všichni budou na svých místech . A né že bude polovina věcí se chystat po 7,00 hodině. Já osobně neholduji sladkým pokrmům, mám radši slanou snídani . Samozřejmně dáno zemí ve které jsme byly, sýry a salámy nic moc celý týden jeden druh sýru plátkového a jeden salám, který chuťově ani tak nechutnal , až 3 dny před odjezdem dali čerstvý sýr nakrájený na trojúhelníčky který se dal jíst a byl moc dobrý. Jinak vajíčka a párky ok . Obědy a večeře - zeleninové saláty ok druhy jídla celkem šli. Večeře to samé. Jinak jiný kraj jiný mrav.

Služby hotelu
Zaměstnanci a jejich služby, byly v pohodě. Tady musím pochválit Vellnes na hotelu a paní masérky. I číšníky u stolu.

Pláž
Pláž neurazí , jediné co mi vadilo že hoteloví hosté vyhazovali cigarety do písku byt tam měli na každém stolečku popelník

Markéta Rypková, 05.10.2021, Datum pobytu: 25.9. - 2.10.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Hammamet Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Kromě jednoho člověka na recepci, který očekával úplatu z dobré vyhlídky z balkonu pokoje je Tunis zemí, kam doporučuji vycestovat a...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Kromě jednoho člověka na recepci, který očekával úplatu z dobré vyhlídky z balkonu pokoje je Tunis zemí, kam doporučuji vycestovat a strávit příjemný odpočinkový čas..... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje ve standardním vybavení, servis úklidu byl špičkový

Strava
Naprosto dostačující

Služby hotelu
Kromě uvítací ceremonie v noci na recepci probíhalo vše dle očekávání dobře

Pláž
naprosto v pořádku a na úrovni, kterou lze v Tunisku očekávat

Milan Sitta, 04.10.2021, Datum pobytu: 22.9. - 29.9.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Vincci Nozha Beach & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)