Recenze hotelů
Hammamet - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 6,8 Dovolená byla hezká. Do Tuniska jezdíme často a opět nezklamalo. Hotel je hezký, všude čisto. Krásná procházka zahradou na pláž. Personál...

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla hezká. Do Tuniska jezdíme často a opět nezklamalo. Hotel je hezký, všude čisto. Krásná procházka zahradou na pláž. Personál příjemný, komunikativní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, každý den ráno úklid.

Strava
Strava rozmanitá. Žádný problém

Služby hotelu
Služby hotelu jsou skvělé. Vždy ochota a úsměv.

Pláž
Pláž čistá, od hotelu asi 200 metrů krásnou procházkou zahradou. Moc hezké

Pavlína Řeháková, 30.03.2019, Datum pobytu: 19.3. - 26.3.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Nesrine

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 2,6 Начну с того, что когда я приехала в отель, ресепшн был охотный помочь... но когда приехал мой парень в отель, эго не хотели впустить,...

  • 3 Ubytování
  • 1 Strava
  • 3 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Начну с того, что когда я приехала в отель, ресепшн был охотный помочь... но когда приехал мой парень в отель, эго не хотели впустить, охранник забрал у него удостоверения. Я объяснила что он сейчас заплатит номер, но мы должны зайти во внутрь, охранник эго пустил , узнав мой номер, за минуту пришёл ко мне в номер, я ещё не успела вытащить деньги с сумочки , и мой гость ( мой парень) не успел присест!!! Как этот охранник идиот начал нас Подгонять чтобы Он заплатил ... Конечно мы спустились и он заплатил ... Но никакого уважения там не было !!! У меня было все включено , Это ложь ... Когда я спустилась на лобби бар и хотела что-то с алкоголя, они мне предлагали самое дешёвое и самое некачественнаое... Всё остальное надо было платить . Я платила Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Что касается уборки номера, Было все прекрасно , Персонал был очень Приятный . Я там прожила 8 дней , У меня в ванне , Были цветы подаренным моим парнем , Никто мне не принёс вазу, Это большой минус ..

Strava
Еда была невкусная , официанты Не внимательные , Когда мы спускались кушать не были серверованные стола , Не хватало стульев, Надо было самим искать стулья , и сервировать стол , За целых восемь дней , Только один раз подошел к нам официант , И спросил что будем пить, И спросил что будем пить, Я попросила воду а мой парень колу, Мне принёс воду но моему пару не принёс, Объяснил тем что У него не инклюзив , Тогда я попросила чтобы мне принесли кока-колу, Но он не принёс, просто нас игнорировал ... За целых восемь дней мы кушали в этом отеле по одному разу , за целый день!!! Я предпочитала кушать в ресторанах , Потому что обслуживание и еда была хуже худшего!!!

Služby hotelu
Рецепш был приятный и персонал который убирал комнаты это всё !!!! За всю мою историю моих путешествий этот отель в моей жизни самый худший, Отношения Не приятные, воспоминания жуткие, Когда мы спускались на лобби бар , Я заказала столик и кальян на перед , Сделала Резервацию ... Нам пообещали что кальян будет , Но за все надо будет заплатить я согласилась !! Мы пришли но нам сказали что закончился табак на кальян , Официант который мне пообещал что будет, начал меня избегать , За весь вечер что мы там сидели и заказывали алкоголь и кофе, мы все платили, Нахально приносил нам официант напои и хотел , чтобы мы заплатили , Я ему ответила что хочу видеть чек... А главное что мы хотели продолжать ещё заказывать напитки... Но их это не интересовало , На что он мне ответил что я должна заплатить без чека , Отношения жуткое, На то что мы им давали чаевые , У нас было самообслуга , За весь вечер только один раз к нам официант подошел всё остальное время я приходила на бар и заказывала напитки , приносила себе за столик и сразу же платила на баре , без чека это было ужасно !!!! Поверьте мне ощущения были жуткие !!!

Pláž
Заброшенный пляж, грязный

Anonym, 06.03.2019, Datum pobytu: 25.12.2018 - 1.1.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Yasmina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 4,8 Tento hotel doporučuji pouze nenáročným klientům, stačí vám jedny plavky, jedna teplákovka na celý pobyt. Jeli jsme do tohoto hotelu po...

  • 4 Ubytování
  • 2 Strava
  • 9 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Tento hotel doporučuji pouze nenáročným klientům, stačí vám jedny plavky, jedna teplákovka na celý pobyt. Jeli jsme do tohoto hotelu po skvělých recenzích na živý hotel s aktivitami....Ty fungovaly pouze večer - kde jsme byli také přehlédnutelní:))))) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ihned po příjezdu jsme dostali neuklizený pokoj se špinavým - nespláchlým záchodem....ale neřešili jsme, vzali jsme osušky a šli k bazénu...přece si pobyt hned tímto nezkazíme. Bazén špinavý...nikdy jsme neviděli čistit za celý pobyt.Po informační schůzce asi po třech hodinách nám byl pokoj uklizen a vše v pořádku.

Strava
V Tunisku jsme byli již poosmé..ale jídlo na příděl jsme ještě nezažili...Nejvíce nám vadili- nevím zda místní...či syrské ženy, které si vždy ovoce vzali desetkrát do ruky a když se jim nelíbilo, hodily ho zpátky pro ostatní....Ze žádného hotelu z Tuniska jsem nikdy neměla zažívací potíže ještě dva měsíce po příjezdu....zákusky...dva tři druhy....byli jsme i v jiném tříhvězdičkovém hotelu - vždy velké množství - tady nic....ostatní jídlo nekomentuji..../pět kilo dole/

Služby hotelu
Na klimatizaci - která při zapnutí zněla jak startování letadla - jsme upozorňovali asi desetkrát...dvakrát na recepci, pak jsme naháněli zaměstnance a samozřejmě po bakšiši to za chvíli zase nešlo...spíš byl problém v hlasité hudbě - kterou jsme slyšeli do tří do rána a díky klimatizaci, která nešla - museli mít otevřená okna...Jelikož nebylo kde sušit věci, jen přede dveřma - odjela jsem s o něco tenčím kufrem - dvě osušky a dvě trička se někomu líbily:) tak snad udělaly radost.

Pláž
Pláž byla super....uklizená..moře nádherné...

Anonym, 20.01.2019, Datum pobytu: 11.8. - 20.8.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (11) Ne (5)

Celkem: 6,8 Dovolená v Africe u Středozemního moře na dlouhé písečné pláži.

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v Africe u Středozemního moře na dlouhé písečné pláži. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel dost pamatuje, ale snaží se.

Strava
Nic středoevropského - strava místní fádní

Služby hotelu
Až moc hlučných aktivit - moc hlučných opilých Rusů

Pláž
Čistá ale mrtvá písečná pláž s pozvolným vstupem

Zdeněk, 21.12.2018, Datum pobytu: 11.9. - 18.9.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Le Hammamet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 5 Hotel obrovský, nás dali docela daleko od recepce.(Oranžové bungalovy) Na jídlo,pláž,bazén apod. se pokaždé trochu projdete. Zase jsme...

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Hotel obrovský, nás dali docela daleko od recepce.(Oranžové bungalovy) Na jídlo,pláž,bazén apod. se pokaždé trochu projdete. Zase jsme byli rádi, že nebyl v noci tolik slyšet animační program který byl kolikrát do pozdních ranních hodin. Strava opakující se,ale týden se to dalo přežít. Velké vyžití pro děti, velký výběr fakultativních výletů. Personál milý, připravte si spoustu drobných na bakšiš.Očekává se to skoro u všeho,o co je požádáte. Pláže i hotel hlídaný.Všude u hotelu taxi,dostanete se za pár korun přímo do města. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo velmi skromné ale stačilo. Každý den uklizeno, pokud necháte uklízečce pár dinárů máte uklizeno precizněji. Každý den, nové ručníky,toaletní papír apod. Jen nás občas obtěžoval zápach kanalizace. Byli jsme v oranžových domech, jediné plus že nešel slyšet animační program. Jinak docela daleko, všechno co potřebujete je přímo u recepce. Tudíž jste se pokaždé pěkně prošli.

Strava
Strava kapitola sama o sobě. Jídlo se docela opakovalo, týden se to dalo přežít ale ke konci už jsme se těšili domů na jídlo. Osobně mi chybělo dost ovoce, když něco dali na stůl bylo to hned rozebrané. Sladkého bylo plno,ale vše přeslazené. Pokud nechcete na hlavní jídlo,snack bar je otevřený do noci a vždy se tam něco najde k snědku. Co se týče pití: Vody dostatek, všude si můžete načepovat po celý den, večer na baru si můžete vzít láhev vody na pokoj, na baru alko i nealko,káva,čaj apod. Vše dávají do malých kelímků. U piva se dvakrát napijete a můžete jít znovu.

Služby hotelu
Přímo na recepci směnárna a wifi připojení. Několik barů. Animační program je dost pestrý, ale každý den opakující se to stejné. Uprostřed týdne už jsme znali všechny písničky nazpaměť. Pro děti ale program pestrý. V hotelu jsou i koníci,možnost vyjížděk na pláži. V komplexu dost obchůdků, vše seženete. Velký bazén s tobogánem, jen lehátek méně.

Pláž
Pláž krásná,čistá. Lehátek dostatek,nebyl problém si najít místo. Bar přímo na pláži. Animační program byl i na pláži. Plážový volejbal, aqua aerobic a jiné. Za poplatek plno vodních sportů, jízda na velbloudovi.

Anonym, 24.11.2018, Datum pobytu: 1.10. - 8.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (25) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená byla naprosto úžasná, spousta zážitků, nádherné prostředí i počasí nám vyšlo. Asi dva dny z celého pobytu bylo zamračeno a to...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla naprosto úžasná, spousta zážitků, nádherné prostředí i počasí nám vyšlo. Asi dva dny z celého pobytu bylo zamračeno a to jsme zase využili k nakupování, Jinak krásné plážové a koupací počasí. Nakupovat jsme jezdili místním taxíkem do Yasmine Hammamet (cca 3-5km), který vždycky stojí u vchodu do komplexu a zaveze vás až ke vchodu do shopu. Můžete využít místní malé obchůdky, většinou se smluvními cenami, nebo obchodní dům, kde jsou ceny pevné a zboží hodně. Všude v pohodě, jen nakupování v Medině příliš nedoporučuji, snaží se turisty nalákat na slevy a nízké ceny, ale ve finále je stejně oškubou, pozor na ně.Všude lze platit kartou, nebo pokud potřebujete hotovost, na každém kroku je bankomat. Na recepci hotelu byla jak směnárna, tak bankomat, ten byl v době našeho pobytu bohužel nefunkční. Další byl ve vedlejším hotelu, pár kroků procházkou. Všichni místní lidi, jak v hotelu, tak mimo něj byli naprosto v pohodě. Příjemní, milí, ochotní. Nikde jsme se nesetkali se špatným přístupem k nám, Evropanům. Tunisané jsou příjemní, někdy až moc komunikativní, ale dá se to zvládnout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování jednoduché, ale praktické a dostačující. Všechno, co jsme potřebovali, jsme měli. Klimatizace fungovala až po výměně baterií v ovladači, ale to je jen maličkost. Ubytování v barevných bungalovech bylo skvělé, Samira není hotel v pravém slova smyslu, ale je to komplex bungalovů, kdy jeden bungalov je vlastně jeden pokoj i s verandičkou, uprostřed nádherné přírody a ve stínu stromů.

Strava
Strava rozmanitá a v dostačujícím množství. Každý si vybral, co mu vyhovovalo. Hotová jídla, minutky, ovoce, zelenina, zákusky, zmrzlina a stále dostatek nápojů k jídlům. Měli jsme all inclusive, takže naprosto všeho dost. Během dne nanuky a lehká jídla ve snack baru, na recepci a v jejím okolí rozmístěné barely s pitnou vodou. Někdy sice chyběla, ale to personál v krátké době doplnil. U barelů a i v barech k dispozici pouze malé jednorázové kelímky na pití, doporučuji si vzít s sebou větší kelímek nebo třeba 1/2 l lahvičku, aby člověk pořád nemusel chodit doplňovat. V plážovém baru k dispozici veškeré nápoje, včetně automatu na kávu. Večer bar se vším všudy. Za nás opravdu nemám co vytknout. Při takovém množství ubytovaných skvělé zvládnuté.

Služby hotelu
V tomto komplexu se o své hosty vzorně starají. Každý den úklid, výměna ručníků a osušek, vysypané koše. A to všechno ještě i s úsměvem. Na recepci i v jídelně taktéž. Občas se sluší personálu dát nějaký bakšiš. Za jedno si to zaslouží a za druhé mají tak nízké výdělky, že za každý denár jsou nesmírně vděčni. Všichni byli moc ochotní a při každém našem požadavku jej tak rychle vyřídili, že jsme se nestačili divit. Např. jsme potřebovali vyměnit baterie v ovladači klimatizace. Nahlásili jsme to před večeří na recepci a než jsme došli z večeře na pokoj, baterie byly vyměněné a ovladač fungoval. Ano, byli jsme zde naprosto spokojeni.

Pláž
Komplex stojí v podstatě pár kroků od pláže, takže super. Její velikost je dostatečná, vždycky jsme si místo našli. Někdy hned, někdy jsme chviličku hledali, ale vždycky s úspěchem. Slunečníky i lehátka zdarma, jak u pláže, tak u bazénu. Na pláži se o zábavu starali animátoři a byli dobří. Do své produkce dokázali vtáhnout spoustu lidí a bylo to fajn odreagování. Snažili se o legraci a myslím, že se jim to dařilo. Po okraji pláže se často pohybovali místní na velbloudovi nebo na koni, takže nějaké ty bobky tam po nich zůstaly, ale nebylo to nic dramatického, jen kdo je na to choulostivý, asi by mu to vadilo. Ale na druhou stranu, oni se tam pohybují pro zábavu turistům, takže nějaká maličká daň za to, ani nevadí. Kde u nás se můžete při koupání koukat na velblouda? Celkové hodnocení - spokojenost :-).

Lenka D., 23.11.2018, Datum pobytu: 5.9. - 16.9.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (30) Ne (0)

Ustlaná postýlka 2 fotografie

Celkem: 10 Na dovolené v Tunisku jsem byla poprvé a byla jsem nadšená.Byla jsem se synem a vnučkou a těm se to taky moc líbilo.Vybrali jsme si...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Na dovolené v Tunisku jsem byla poprvé a byla jsem nadšená.Byla jsem se synem a vnučkou a těm se to taky moc líbilo.Vybrali jsme si termín na konci října,kdy už není takové vedro a myslím si,že to bylo správné rozhodnutí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování moc pěkné,pokoj s balkonem a výhledem na moře,každý den nám uklízeli,když jsme potřebovali čisté osušky,tak nám byly vyměněny.Na pokojji byla lednička a trezor na cenosti bez poplatku.

Strava
Strava byla pestrá,každý si mohl vybrat podle chuti,číšníci milí a pozorní.Všude čisto a pořádek.

Služby hotelu
V hotelu jsme si mohli vyměnit peníze,recepční byli vždy ochotní a milí.

Pláž
Dostupnost k pláži byla dobrá,na pláži byla vždy přítomna ochranka,která dohlížela na pořádek.Lidí moc nebylo vzhledem k termínu,lehátek byl dostatek,osušky na pláž byly také k dispozici.Byly ale dost velké vlny,tak se nedalo moc plavat,ale to nám nevadilo.

Jindra Čápová, 08.11.2018, Datum pobytu: 20.10. - 27.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Holiday Village Manar

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Celkem: 8 Dovolená super, počasí ideální.Moře bylo trochu špinavé jelikož pár dní před tím tam býlí záplavy.Ake koupat se dalo

  • 8,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená super, počasí ideální.Moře bylo trochu špinavé jelikož pár dní před tím tam býlí záplavy.Ake koupat se dalo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý,uklízelo se tam denně. Horsi to vypadalo na chodbách, ale vyloženě špína tam ne byla.

Strava
Jídla byl dostatek. Pravda je že se opakovalo nějaké.Vyber prakticky byl ve všem. Ovoce bylo malo, hodně málo..Grilovani co mělo být denně v baru na pláži tak to nebylo vůbec.

Služby hotelu
Na služby hotelu nemám žádné výhrady. Ochotný personál, animace dobrý. Horší to bylo s připojením k internetu. Pořád jim vypadá WiFi,bar má své heslo, recepci své, restaurace své.Pi každé prosíte někoho o kontrolu.

Pláž
Dostupnost na pláž super . Pláž čistá Nemám co vytknout.Pan na pláži vždy přines matrace na lehátko, židle,pohlídal věci.

Mariya Pavlyshyn, 01.11.2018, Datum pobytu: 20.10. - 27.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Nesrine

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (2)

Celkem: 8,8 Určitě velká spokojenost, ne nadarmo má Hotel takové hodnocení.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Určitě velká spokojenost, ne nadarmo má Hotel takové hodnocení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování krásné, čisté, nádherný výhled z pokoje

Strava
Strava super, každý den obrovský výběr jídla.

Služby hotelu
Vše ok, dejte číšníkům pár peněz a budou pro vás dělat první a poslední..

Pláž
Pláž čistá...pěkná.. :)

Roman Štalmach, 31.10.2018, Datum pobytu: 20.10. - 27.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Holiday Village Manar

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

9 fotografií

Celkem: 9,8 Naprostá spokojenost, služby i přístup personálu na jedničku.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost, služby i přístup personálu na jedničku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj ekonomy, bez balkonu, ale světlý a prostorný. Místo přistýlky jsme měli dvoupalandu :D Takže nad naše očekávání.

Strava
Stravovali jsme se pouze na hotelu. Nemáme s čím porovnávat, ale naprostá spokojenous, výběr bohatý, pestrý a velmi chutná strava.

Služby hotelu
Výborný, snad pouze rezervace večeře v Tuniské restauraci, kterou jsme měli mít 1x za pobyt nevyšla, což nás mrzelo. Ale asi to bylo nedorozuměním.

Pláž
Pláž písčitá, lehátka i ručníky k dispozici, možnost kdykoliv do 17 h vyměnit ručník za suchý. Na šnorchlování to není, ale to jsme věděli.

Alexandra Laušmanová, 31.10.2018, Datum pobytu: 20.10. - 27.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Holiday Village Manar

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)