Recenze hotelů
Hammamet - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Úžasná dovolená, málo lidí, velmi ochotný personál, výborní animátoři.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolená, málo lidí, velmi ochotný personál, výborní animátoři. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté prostorné pokoje, úklid každý den

Strava
Vždy bylo z čeho vybrat, jídlo velmi chutné, rozmanité

Pláž
Píšečná, čisté moře, vstup velmi vhodný pro děti

Martina Kubová, 15.07.2021, Datum pobytu: 2.7. - 12.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Hammamet Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Výborné vše, co se týče hotelu! Horší byla CK, její časté změny v termínu odjezdu a změn času ohledně letu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborné vše, co se týče hotelu! Horší byla CK, její časté změny v termínu odjezdu a změn času ohledně letu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné

Strava
Výborná

Služby hotelu
Nadstandardní, animátoři jsou zde i pro větší děti 14+ a to je super!

Pláž
Ihned u hotelu, slunečníky i lehátka zdarma a vždy k dispozici.

Veronika P., 07.07.2021, Datum pobytu: 26.6. - 4.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: PrimaSol Omar Khayam Resort & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 6,2 Jelikož jsme díky nízké obsazenosti museli Venus Beach opustit,budu hodnotit hotely dva. Venus +pěkný, velký aquapark příjemná...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Jelikož jsme díky nízké obsazenosti museli Venus Beach opustit,budu hodnotit hotely dva.

Venus

+pěkný, velký aquapark

příjemná obsluha v lobby baru

- o to horší obsluha beach bar i jeho nabídka

ubytování malé pokoje, první dva dny dusno a při nefunkční klimatizaci, opravdu nepříjemné

animátoři ne, že bych nemohl využít služeb animátorů, ale aby mladík 20-25 let koketoval s dámami okolo šedesáti let( ne jeden) mi nepřijde vhodné hlavně když obtěžují i jiné hosty hotelu (asi už tušili brzké uzavření hotelu)

jídlo malý výběr maso většinou tvrdé

dále mi vadilo, že už na začátku při ubytování hotel věděl, že nás přestěhují jinam (jestli i CK nevím delegátka tvrdila, že nic nevěděla).Vše jsem se dozvěděl od hostů na pláži. Při dotazu na delegátku mi to bylo potvrzeno.

V krátkosti zhodnotím druhý hotel Manar

+jídla dostatek vše v pořádku

pití také včetně beach baru

obsluha všude příjemná ( beach i lobby bar, dále výdej ručníků, uklízečky,recepce,nikde nebyl problém)

Jediné co byl problém byla pláž, spíše moře jeho čistota. Moře stále vyplavovalo igelity, stavební suť atd. Zobrazit celou recenzi

Tomáš F., 24.11.2020, Datum pobytu: 23.9. - 30.9.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: SplashWorld Venus Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 Nejlepsi dovolena za poslednich 5 let. Servis, pohodli, personal, pokoj, klid a cistota

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejlepsi dovolena za poslednich 5 let. Servis, pohodli, personal, pokoj, klid a cistota Zobrazit celou recenzi

Petr Novák, 26.10.2020, Datum pobytu: 14.10. - 21.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: TUI BLUE Oceana Suites

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 5 Od dovolené jsme neočekávali moc, kvůli Covid a chladnějšímu říjnu, ale i tak v hotelu bylo spousta věcí, které by chtělo vylepšit.

  • 5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Od dovolené jsme neočekávali moc, kvůli Covid a chladnějšímu říjnu, ale i tak v hotelu bylo spousta věcí, které by chtělo vylepšit. Zobrazit celou recenzi

Strava
Často se opakovalo a většinou nedochucené jídlo.

Služby hotelu
Personál si několikrát i sám řekl o “dýško”, a když jste jim jednou nedali, tak už jste moc neměli šanci být obslouženi.

Pláž
Moře relativně čisté, problém je jako v jiných arabských zemích špína a bordel, co si sami místní udělali na plážích a u silnic(plast, lahve, ...).

Anonym, 20.10.2020, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Medina Solaria & Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,8 Skvělé prodloužení léta. Výborné služby, ochotný personál i přesto, že obsazenost byla vzhledem k okolnostem nízká.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé prodloužení léta. Výborné služby, ochotný personál i přesto, že obsazenost byla vzhledem k okolnostem nízká. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Většina pokojů s výhledem na moře přes velikou zahradu. Pokoj velmi pěkný, moderní. Úklid bez výhrad.

Strava
Vynikající. Pestrá. určitě si vybere každý.

Služby hotelu
Výběr z několika bazénů. Tobogány nejen pro děti, užijí si je i dospělí. Lanové centrum. Plážové aktivity, Večerní program. Fitko průměrné. Naopak výběr z lázeňských procedur potěšil.

Pláž
Vzhledem k celosvětové pandemii Covid byly jak hotel tak pláže prázdné. Pro nás pozitivní, pro provozovatele hotelů tristní.

Lenka Karafiátová, 14.10.2020, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Holiday Village Manar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 10 není co vytknout

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
není co vytknout Zobrazit celou recenzi

Ubytování
super

Strava
vynikající

Služby hotelu
nadprůměrné

Pláž
naprosta spokojenost

Diana Nováková, 12.10.2020, Datum pobytu: 1.10. - 8.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: TUI BLUE Oceana Suites

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 Dokonalé. Úžasná dovolená. S rodinou jsme si ji skvěle užili. Doporučujeme!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dokonalé. Úžasná dovolená. S rodinou jsme si ji skvěle užili. Doporučujeme! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé, čisté, měli jsme i nádherný výhled na pláž a otevřené moře.

Strava
Vzhledem k letošní situaci byla malá obsazenost hotelu. Výběr nebyl až tak velký jako za normálního provozu, nicméně jídla bylo dost a každý den jsme byli velmi spokojení.

Služby hotelu
Super. Personál milý, všichni byli velmi vstřícní, usměvavý, prostě vše naprosto bez problémů.

Pláž
Nádherná, čistá, pravidelný úklid odpadkových košů byl na denním pořádku. Písek jemný, čistý. Přístup do moře super, pozvolný vstup vhodný pro děti, takže paráda. Moře čisté, průzračné.

Ivana Lienertová, 12.10.2020, Datum pobytu: 26.9. - 7.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Holiday Village Manar

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 4,4 Hotel je krasny, hezky reseny, krasna zahrada, velky lec studeny bazen, more krasne, plaz hezka

  • 5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 8 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je krasny, hezky reseny, krasna zahrada, velky lec studeny bazen, more krasne, plaz hezka Zobrazit celou recenzi

Ubytování
rozhodne neodpovida 5 hvezdam, klimatice prilis huci a moc nechladi, zachod protyka, cistota tak na 50 procent, pri prijezdu byly na zemi vlasy od klientu pred nama

Strava
Strava bylo to nejhorsi co jsem kdy videla, zadny bufet, zadny all incusive. Snidane vejce, omeleta, jogurt, okuraly jeden syr a salam, maslo, palacinka. To neni vyber v 5 hvez hotel, obed i vecere pouze ala carte, vyber z par jidel a jeste pulku z toho nemeli, takze uz nikdy vice. Jedine co meli vyborne je ruzove a cervene vino

Služby hotelu
vzhledem ke corone zadne sluzby nebyly

Pláž
plaz byla krasnou, jednou za par dni i uklizena a zametena, lehatka bohuzel bez matracek, ale plazove rucniky menili denne, vstup do more super, vzdalenost od hotelu a baru minimalne, takze plaz bylo bajecna

Anonym, 11.10.2020, Datum pobytu: 4.10. - 10.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Golden Tulip Taj Sultan

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)