Recenze hotelů
Hammamet - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,6 Na dovolenou jsme jeli trošku s obavami, jak bude probíhat v době koronaviru. Vše dopadlo na výbornou a vůbec se nám nechtělo domů....

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Na dovolenou jsme jeli trošku s obavami, jak bude probíhat v době koronaviru. Vše dopadlo na výbornou a vůbec se nám nechtělo domů. Jediná změna oproti běžné dovolené byla cesta v letadle a na hotel s nasazenou rouškou a výdej jídla kuchaři. Hotel je obsazen asi z jedné třetiny, takže je všude dostatek místa a nikde žádná fronta. Celkový dojem z dovolené je vynikající a všem tento hotel mohu jenom doporučit :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dostali jsme pokoj v budově B číslo 302, ve druhém patře s výhledem na moře. Balkon i pokoj byl poměrně velký, na pokoji 3 postele, ale docela málo úložného prostoru. Pokojská usměvavá, úklid probíhá jednofázový, tj. pokojská vymění hned ručníky za čisté a vše uklidí při jedné návštěvě, což nebývá v Tunisku úplně běžné.

Strava
Jídlo vydávali kuchaři v rukavicích a rouškách. Vše je za sklem, stačí si prstíkem ukázat a vše dle přání dají na talíř. Má to i svojí výhodu, že se nikdo v jídle nepřehrabuje. Maso každý den minimálně 3 druhy, spousta příloh a vynikající hranolky. Velký dostatek zeleniny, jak teplé tak studené. Odpolední svačina je na terase, kde je pizza, palačinky a 4 druhy zmrzliny. Jídlo bylo dobré a v dostatečném množství.

Služby hotelu
Animační program je asi trošku omezený, ale my ho až tak moc nevyužíváme na žádné dovolené. Velkou pochvalu si zaslouží všichni číšníci a barmani. Veškeré nápoje jsou podávány neředěné, ve skle a bez jakéhokoli čekání. V jídelně se o nás staral sympatický číšník Fatym a Si Hab. Každý den nám krásně prostíral náš oblíbený stůl, na kterém byly květiny a víno v nádobce s ledem. Patří jim velký dík!

Pláž
K moři s sebou vozíme teploměr Kačenku, takže víme (když se nás někdo ptá po návratu domů, jaké bylo moře), že mělo krásných 29 °C. Pár dnů jsme měli trošku větší vlny, ale koupat se dalo. Na velké pláži nás bylo maximálně 50 lidí, ostatní byli u bazénu. Moře i pláž jsou v této oblasti opravdu čisté. Zcela výjimečně přinese voda chaluhy, které většinou do druhého dne odplují. Koupání jsme si moc užili....

Miluše S., 21.09.2020, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Jet Eldo Salammbo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

pláž 5 fotografií

Celkem: 5,8 Velmi nás zklamalo, že bar na pláži má pouze pivo a to většinou ani nebylo. Ostatní alko i nealko pouze v lobby baru, který je poměrně...

  • 7 Ubytování
  • 2 Strava
  • 9 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Velmi nás zklamalo, že bar na pláži má pouze pivo a to většinou ani nebylo.

Ostatní alko i nealko pouze v lobby baru, který je poměrně daleko od pláže a funguje až od 9 hodin.

Takže vodu jsme si museli brát na druhý den již při večeři. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj průměrný. Každý den čisté ručníky a ustláno.

Bazén čistý a teplý. Všude uklizeno.

Strava
Neodpovídá all inclusive. 5 jídel pořád dokola jak k obědu i k večeři. Nevím co bych dala k jídlu dítěti.

Večeře od 18:30-21 nicméně od 20 pouze zbytky.

Odpolední snack jen suchá tvrdá ,,bábovka”.

Mezi snídaní a obědem nebyla možnost ničeho malého k jídlu, všechny snack bary na pláži zavřené. A ke koupi také nic.

Služby hotelu
Animátoři a personál báječný.

Pláž
Moře čisté s pozvolným vstupem. Vhodné pro děti.

Anonym, 20.09.2020, Datum pobytu: 12.9. - 19.9.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: SplashWorld Venus Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 3,4 Bohužel veliká nespokojenost. Hotel plný Čechů a mistních turistů, zaměstnanci dokonce mluvili česky, což na dovolené opravdu nečekám a...

  • 2,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Bohužel veliká nespokojenost. Hotel plný Čechů a mistních turistů, zaměstnanci dokonce mluvili česky, což na dovolené opravdu nečekám a ani nechci.

Jídlo otřesní, pokoj bez klimatizace, bazén čistý, ale zničené všechny schody, takže dostat se ven může být pro seniory docela náročné. Skluzavky fajn, ale otevřené byly jen některé.

Celkově je vidět, že se o hotel příliš nikdo nestará, vše staré, nefunkční, bez atmosféry. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj 409, výhled do zahrady. Do pokoje se dá velice složitě dostat výtahem a poté jedno patro skrz celou budovu pěšky. S kufry žádná legrace. Raději jsme zaplatili bakšiš, aby nám pomohli přímo z recepce zavazadla donést.

Při příjezdu na nás čekalo pod postelí překvapení - použité mužské spodní prádlo.

Obecně velice průměrné, pokoj sice po rekonstrukci, nicméně klimatizace nefungovala. I přes opakovanou urgenci na recepci se stav nezlepšil.

Navíc byla v pokoji plíseň a obecně velká vlhkost.

Strava
Katastrofa. Každý den to samé. Pečivo několik dní staré, těstoviny s jednou omáčkou, pizza spíše do sladka, maso absolutně předělané a bez chuti.

Navíc některé dny člověk mohl obsloužit sám a některé ne, protože byly na stolech plastové mantinely. To chodí Covid 19 jen některé dny? Nesmysl.

Služby hotelu
Animační program byl pestrý. Večerní zábava v pohodě.

Pláž
Pláž v pořádku, sice dále od hotelu. Ač je uvedeno, že hotel je přímo na pláži, tak se k němu jde cca 5 minut z hotelu. Nicméně čistá a písčitá.

Gabriela Potůčková, 15.09.2020, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: SplashWorld Venus Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7,2 Celkový dojem je fajn, hezký 5* hotel, krásná zahrada, tobogan pro zábavu, 3 bazény, dobré počasí a teplé moře, příjemná obsluha,...

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem je fajn, hezký 5* hotel, krásná zahrada, tobogan pro zábavu, 3 bazény, dobré počasí a teplé moře, příjemná obsluha, ubytování v 6.patře s výhledem na zahradu a moře atd.

Ale souhlasím s předešlou recenzi a i to, že hotel pravděpodobně udělal pro místní cenovou akci a byl plně obsazen, také zde o víkendu pořádal semináře. Tohle celé nás překvapilo. Nebudu posuzovat chování a mentalitu místních obyvatel, kteří tvořili 80% ubytovaných. Přijížděli do hotelu velkými rodinami se spoustou příbuzenstva a množstvím dětí. Někdy jsme v té 20% menšině turistů měli pocit, že tam ani nepatříme, četli jsme to z pohledů Tunisanů, když jsme se procházeli po hotelu v šortkách nebo na pláži v plavkách, když to jejích ženy byly zahaleny po celém těle. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli spokojení, ve smlouvě s CK jsme měli zaplacený Economy Room, což odpovídalo skutečnosti, v podstatě 2 místnosti, v jedné z nich palandy, tím pádem i 2 televizory a také oddělený WC od koupelny. Standart Room by byl lepší tím, že by měl lodžii nebo terasu, která nám tak trochu chyběla. Ale museli jsme uznat, že tak perfektní a tichou klimatizaci jsme ještě nikdy v žádném hotelu neměli a to jsme toho projeli dost. Také bylo příjemné, že v hotelu všude fungovala vifina a připojení na net zdarma.

Strava
Vedení hotelu se rozhodlo v rámci prevence nákazy omezit v restauraci přístup hostů k vlastní obsluze a výběru jídel, tak že nás nepustili k pultům s jídlem a museli jsme vždy ukázat číšníkovi a říci, co chceme dát na talíř, tím se tvořily fronty a občas panovala nervozita. Na to jsme nebyli připraveni, proto spoustu jídel jsme ani neochutnali, ale celkem byl velký výběr všeho a vařili moc dobře, časem jsme si zvykli i na větší komunikaci s obsluhou.

Chování místních v jídelně bych nazvala obžerstvím, nerespektovali řad na jídlo a dost často ani fronty, byli vůči nám ve velké výhodě, protože se lehce domluvili s číšníky ohledně výběru jídel. V restauraci stolovaly jejích vesměs početné rodiny, které si na stůl nanosily kvanta jídel, samozřejmě to vše nikdy nesnědli. Ihned na začátku nás překvapil velký hluk v jídelně a všude, kde se místní pohybovaly. Vůbec žádná ohleduplnost k ostatním hostům. A jelikož místní ukládali děti spát po 23h, tím se vlastně probouzeli později, tak jsme nakonec našli východisko: chodili jsme všude dříve, na snídaně, na obědy a večeře, seděli jsme vždy venku buď ve stínu slunečníku nebo večer na terase a byl pokoj, konečně jsme se cítili jak na dovolené....

Služby hotelu
Po příjezdu do hotelu jsme ihned dostali pásky a mohli užívat All In. Na pokoje ovšem jsme čekali až do 14 h. Vypozorovali jsme, že bakšiš při výběru pokoje fungoval, ale rozhodli jsme se, že tentokrát nic dávat nebudeme a uvidíme, co dostaneme. Nakonec jsme se dočkali pokoje v 6.patře, krásný výhled na zahradu, moře a celý areál.

Trezor v pokoji byl zdarma, naopak minibar nebyl a ani nám tolik nechyběl. Vodu v lahvích jsme dostávali nebo si o ní mohli požádat v jídelně u baru a mohli jsme lahve odnášet do pokojů, zkratka vody bylo dost. Takové hygienické potřeby jako šampon, tělové mléko jsme nikde neobjevili. Do koupelny dodávali pouze tekuté mýdlo, ručníky a toaletní papír. Každou noc hrála velmi hlasitá hudba z nedaleké diskotéky, ale při zavřeném okně nám nevadila.

Pláž
Pláž je hezká, ale všude početné rodiny místních a neskutečný nepořádek. Lehátka se pouze sprchovali hadicí. Nepořádek na zemi (nedopalky, střepy, kapesníky apod.) se neřešil vůbec, jednou týdně je někdo z personálu hotelu šel posbírat do velkých pytlů.

Na pláži jsme obsazovali lehátka stranou od rámusu, skoro na okraji, tam se také moc neuklízelo, ale mohli jsme si tam zaplavat v moři a dost často úplně sami. Pomalu se na pláže kolem nás utvořila česká komunita, která nechtěla ležet a koupat se s masou Tunisanů a jejích dětmi, ty většinou neuměli plavat, ale byli stále ve vodě, tak že v moři se skoro nedalo kam šlápnout.

Podle počasí se moře bylo klidné nebo se zvedly vlny a přinesly na břeh choluhy, které personál hotelu příležitostně uklízel.

Vstup do moře byl písečný, občas nějaký malý kamen, ale voda je průhledná a jsme do moře šli bez bot. A protože jsme byli na okraji pláže, tak jsme si při koupání nechávali pantofle na břehu mimo dosah vln, což asi byla chyba. Podél břehu se pohybuje dost lidí včetně místních prodejců, protože jedny značkové pantofle mi někdo sebral a už jsem je nikdy neviděla. Pozor na to!!! Raději rychle přeběhnout bosky po horkém písku k vodě.

Anonym, 12.09.2020, Datum pobytu: 22.8. - 2.9.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Holiday Village Manar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Píšu poznatky z doby koronavirové, takže spousta věcí se může za běžného provozu lišit, ale věřím, že někomu tato recenze pomůže.

  • 6 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Píšu poznatky z doby koronavirové, takže spousta věcí se může za běžného provozu lišit, ale věřím, že někomu tato recenze pomůže. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Z letiště Enfidha jsme jeli zhruba hodinu, přičemž v letadle i v autobuse jsou povinné roušky (nakolik to lidi dodržovali, to už by bylo na jiné povídání), po příjezdu nám byla změřena teplota a vydezinfikována zavazadla a poté jsme byli ihned ubytováni. Po přečtení recenzí jsme nečekali žádný zázrak, ale byli jsme rádi, že po zrušeném zájezdu do Egypta jsme mohli vůbec někam vycestovat. Byli jsme ubytováni přímo nad jídelní terasou, takže žádný exkluzivní výhled, ale nejspíše měli vyčleněnou pouze určitou část hotelu (vzhledem ke zlomku klientů, další pokoje byly prázdné). Pokoj úplně klasický jako všude, na koupelně bylo vidět, že něco pamatuje (vodní kámen apod.), ale špinavá nebyla. Jediná věc, co nám vadila, byla téměř nefungující klimatizace, respektive byla nastavená na nejvyšší možný výkon, ale stále v pokoji bylo strašné horko. Byli jsme dva páry, takže jsme se byli podívat i v pokoji našich spolucestujících a bylo to stejné. Později nám delegátka řekla, že kvůli možnosti přenosu koronaviru by neměla ve společných prostorách fungovat vůbec, takže jsme usoudili, že to bude stejně i s pokoji a dále jsme se tím nezabývali.

V okolí toho moc není, jen před hotelem jeden obchůdek s pevnými cenami. Je lepší se na nákupy nechat za zhruba 5-6 dinárů dovézt ke Carthage Landu. Ohledně "zákazu vycházení" - údajně mají čeští turisté momentálně zakázáno vycházet mimo hotelový komplex (kromě výletů organizovaných CK), ale myslím si, že je to pouze český výmysl, tady je to každému jedno. Vzali jsme si roušky, ale ani na výletě v hlavním městě je téměř nikdo z místních nenosil.

Strava
Strava byla naprosto vynikající, jediný problém byl ten, že nic nebylo popsané, takže jste občas nevěděli, co jíte, což považuji za docela zásadní problém. Na snídani byly klasicky vejce na všechny způsoby, sladké i slané pečivo, palačinky, párky, francouzské tousty, sýr, salám, ovoce (většinou žlutý/červený meloun, hroznové víno, blumy, občas broskve), zelenina, jogurt, cereálie apod. Nevím, co víc se dá ještě na snídani vymýšlet. Bylo nám řečeno, že veškeré jídlo bude vydávat personál, ale většinu jsme si brali sami. Na oběd a večeři polévka (ty byly jediné slabší, tam prostě na Egypt nic nemá), rýže, brambory, syrová i dušená/pečená, různé druhy masa (ryby, hovězí - výborné, rozpadalo se na jazyku, kuře, krůta, skopové, pákrát snad i křepelky?), špagety, hranolky, pizza, různé plněné taštičky, zeleninové karbanátky a další. Co musím obzvlášť vyzdvihnout, byly zákusky, ty předčily i Egypt. Nejlepší byly větrníky a košíčky se žloutkovým krémem - boží. Většinou byla i zmrzlina. Odpoledne byl v lobby baru malý snack - croissanty, bagety, sušenky.

Služby hotelu
Co se týče personálu, všichni byli vstřícní a usměvaví, animační tým si nás zprvu moc nevšímal, ale potom se z nich vyklubala super parta. Nejlepší byl Kato, s tím jsme se opravdu nasmáli. Animační program se za normálního provozu odehrává venku u pláže, jelikož ale bylo málo lidí, byl také přesunut do lobby baru. Jediné, co nás štvalo ohledně služeb, bylo to, že jsme měli dostávat 1.5 litru vody na pokoj denně (což už mi tak přijde málo), ale pokojská toho nedbala, pokaždé jsme si ji museli vyžádat na recepci. Později ale byla nejspíš napomenuta, protože potom už jsme měli vodu každý den na pokoji.

Pláž
Bazén pěkný, s postupně zvyšující se hloubkou, takže vhodný pro plavce i neplavce. Kousek od něj brouzdaliště pro nejmenší. Přímo u bazénu je koktejl bar (placený) a bazénový/snack bar, který bohužel nebyl v provozu - pro pití se od bazénu chodilo do lobby baru. Na pláž vede asi tak 500 metrů dlouhá ulička lemovaná palmami a ostatními rostlinami, takže moc hezká procházka. Pláž je malá, ale vzhledem k obsazenosti v době naší návštěvy téměř prázdná. Obchodníci a velbloudáři smí pouze podél moře, takže vás nikdo neobtěžuje. Je možné si udělat procházku podél pobřeží libovolně daleko. V moři byly občas vlny, občas bylo klidné, takže si každý přijde na své. Co se týče čistoty, dva dny moře vyplavovalo spoustu mořské trávy + samozřejmě nepořádek, což ale není problém hotelu. Kuličky válející se na břehu nejsou velbloudí bobky, ale mořské rostliny. Nepořádek průběžně uklízeli a rostliny si moře vzalo zpět, takže po zbytek pobytu už bylo čisté. Pokud se u nás nahromadil nepořádek, nebyl problém popojít o kousek dál k vedlejšímu hotelu a vykoupat se tam. U pláže je mořská restaurace (placená) a bar, který v tuto dobu nefungoval, takže pití vydávali právě restauraci. Je tam také nádherné posezení. Záchody a sprchy jsou od pláže vzdálené zhruba 200 metrů. Nejsou vyložené špinavé, spíše už značně opotřebené a neudržované - nefunguje splachování nebo jsou vytopené, na umyvadle je vodní kámen apod. Po cestě na pláž je jich několik.

Sára, 12.09.2020, Datum pobytu: 29.8. - 10.9.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Nesrine

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Za last minut cenu dobré, dát za to dvakrát tolik, tak to reklamuji. Výrazně to zachraňovalo teplé a čisté moře. Aquapark je opravdu...

  • 4,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Za last minut cenu dobré, dát za to dvakrát tolik, tak to reklamuji. Výrazně to zachraňovalo teplé a čisté moře. Aquapark je opravdu skvely pro deti, jsou tam tobogany i pro male deti, syn 3 roky byl nadseny. Kdyby to bylo cele lepe uklizene, bylo by to bezchybne. Bohuzel prvni tri dny jsem si pripadala jak v mestskych laznich, z pritomnosti tolika mistnich jsme byli celkem v soku, druha polovina zajezdu uz to bylo dobre, jestli to melo nejakou spojitost s Covidem nevim, ale jidelna to same, narvana mistnimi. 27.8.-3.9. Pokud se dokazete povznest na nektere nedostatky, neni to spatna dovolena, ale necekejte top servis. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Od ubytovani ve 4 hvezdickovem hotelu jsem cekala vic. Tak nam to bylo prodano. Oficialne je to 3 hvezda, doted jsem tento rozpor nepochopila. Po prichodu na pokoj jsme zjistili, ze je spinava lednice, klimatizace take vycistene nemaji, jinak celkem ok. Je to uz trochu vybydlene, kdo bude cekat 4* luxus v nasich pomerech, bude zklaman.

Strava
Celkem v pohode, ovsem uplne chybely morske plody, az na asi 2x skeble, jinak nic. Parkrat ryba. To bylo celkem zklamani. Snidane - dobre palacinky i omelety. Vecere byly lepsi nez obedy, snazili se obmenovat, ale opakovalo se to celkem dost. Dezerty byly hodne ty dortiky promazane umelym kremem, celkove asi nejhorsi. Jinak celkove uspokojive.

Služby hotelu
Personal ochotny, snazi se, az na par vyjimek, kdy jsem si nechala zavolat managera, aby omrknul hranolky z vecere, co jsme nasli pri snidani pod stolem. Neco delali na 99% a neco tak na 10%. Bary celkove na plazi, u bazenu i v lobby nemely v podstate co nabidnout. To bylo velke zklamani.

Pláž
Pristup k plazi skvely, cesticka az k mori, i po plazi chodnik dreveny. More je krasne, teple a ciste, jen asi 2 dny tam byly rasy a dost dlouho jim trvalo, nez to uklidili. Ale jinak to bylo na cele dovolene to nejlepsi...

Radka K., 07.09.2020, Datum pobytu: 27.8. - 3.9.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: SplashWorld Venus Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 3,8 Hotel pravděpodobně udělal pro místní cenovou akci a tak se naplnil podle mého názoru na 100 procent. Také zde pořádá semináře. Tohle...

  • 6 Ubytování
  • 4 Strava
  • 2 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Hotel pravděpodobně udělal pro místní cenovou akci a tak se naplnil podle mého názoru na 100 procent. Také zde pořádá semináře. Tohle změnilo dovolenou v naprosté peklo. Nebudu posuzovat chování a mentalitu místních obyvatel. Naprosto nevychované děti, které hotel až devastovali. Vůbec žádná ohleduplnost k ostatním hostům. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Průměr

Strava
Chování místních v jídelně bych nazval obžerstvím. Nerespektování řad na jídlo. Vesměs početné rodiny, které si na stůl nanosily kvanta jídel, které samozřejmě nikdy nesnědli. Ten nepořádek kolem nich si neumíte představit. Jen řeknu co jsem si myslel, že nikdy nevyslovím: „ZLATÍ RUSI“.

Služby hotelu
Po příjezdu na hotel jsme ihned dostali pásky a mohli užívat All In. Pokoje ovšem až ve 14hod. Bakšiš při výběru pokoje funguje. Dali jsme 20dolarů na 2týdny. Mladí dali 10 na týden do pasů. Pokoje jsme dostali v lepší části než ostatní s krásným výhledem na moře a vedle sebe. Na pokoji je trezor za poplatek. Minibar nefunguje vůbec a to ani za poplatek. Nikdo Vám ale nic neřekne, když si berete vodu na pokoj – ta je jediná, co tu dostanete v lahvi, všudypřítomní místní si nosili i jídlo, což je zakázané. Pokud chcete jiné napoje, nemáte šanci si je někde pořídit. Také nehledejte jakékoliv hygienické potřeby. Dodávají pouze tekuté mýdlo, ručníky a toaletní papír. O županech nebo papučích si nechejte jen zdát. Každou noc počítejte s velmi hlasitou hudbou z nedaleké diskotéky.

Pláž
Všude početné rodiny místních a neskutečný nepořádek. Lehátka se pouze sprchovali hadicí. Nepořádek na zemi (nedopalky, střepy, kapesníky apod.) se neřešil vůbec.

Petr R., 05.09.2020, Datum pobytu: 22.8. - 3.9.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Holiday Village Manar

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 7,4 Dovolená proběhla v pořádku .Zlepsit kvalitu uklizeni u bazénu a na plazi..Jinak nemám co vytknout.

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená proběhla v pořádku .Zlepsit kvalitu uklizeni u bazénu a na plazi..Jinak nemám co vytknout. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Rodinný pokoj,velký s balkónem

Strava
All inclusive.Dalo se vybrat,většina jídel je pikantnich,ale chutnych.

Pláž
Pláž je součástí hotelu.Pláž nebyla moc uklízená,odpadky a tak..Moře některé dny špinavé ,plasty,papíry atd.Hodne chaluh,ale to k moři patří .Jinak more bylo teple.

Jana H., 02.09.2020, Datum pobytu: 20.8. - 30.8.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Holiday Village Manar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 7,6 Velice se nám líbilo, je to tam moc hezké. Mají tam krásné a bohaté palmy po celém areálu. Usměvavý personál co vždy pozdravil. Jen nám...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Velice se nám líbilo, je to tam moc hezké. Mají tam krásné a bohaté palmy po celém areálu. Usměvavý personál co vždy pozdravil. Jen nám vadilo spousty arabů. Těch tam bylo dost ale chápeme situaci (Covid). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
My jsme měli úplně bomba pokoj s krásným výhledem na celý resort a moře.

Strava
Přítel byl moc spokojený s jídlem, rád ochutnává nová jídla. Já jsem dost vybíravá ale také jsem si vždy našla co jsem chtěla a netrpěla hlady :D Pořád byla zmrzlina, ledová tříšt. I koktejl měli moc dobré.

Služby hotelu
Asi není co bych vytkla.

Pláž
Pokud nebyly vlny byla krásná pláž a průzračné moře.Když jsou vlny tak všechny řasy a odpadky jsou u břehu. Poslední den jsme měli veliké vlny kde jsme se vydováděli a řasy nám nevadily. Moře je více méně mrtvé. Jen poslední dny se nám zatoulalo pár medůz.

Anonym, 01.09.2020, Datum pobytu: 19.8. - 30.8.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Holiday Village Manar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)