Recenze hotelů
Hammamet - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 5,4 celkově se nám tam líbilo,jen to ubytování nic moc a v moři jsme se koupali jen dva dny ,zbytek dovolené to nešlo .Moře bylo hodně špinavé.

  • 4 Ubytování
  • 10 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
celkově se nám tam líbilo,jen to ubytování nic moc a v moři jsme se koupali jen dva dny ,zbytek dovolené to nešlo .Moře bylo hodně špinavé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nás hodně zklamalo ,nesvítilo nám na pokoji světlo,nefungoval fén,protékala WC nádržka na vodu ,a hučela tam klimatizace ,která nešla vypnout .Moc jsme se tedy nevyspali.Hlásil jsem to na recepci ,ale zbytečně.

Strava
S jídlem jsme byli hodně spokojeni i s obsluhou

Pláž
Pláž byla hned u hotelu ,co bylo pěkné ,chodili jsme se tam procházet ,písek jemný ,ale nečistota po velbloudech ,museli jsme koukat kam člověk šlápne

Václav Wimmer, 23.06.2019, Datum pobytu: 5.6. - 12.6.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: SplashWorld Venus Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 celkový dojem na 8 z 10 bodů.přivětivý,milý za úplatek velmi ochotný personál,čisté ,krásné prostředí jen nedostatečné pokrytí wifi v...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
celkový dojem na 8 z 10 bodů.přivětivý,milý za úplatek velmi ochotný personál,čisté ,krásné prostředí jen nedostatečné pokrytí wifi v pokojích...pouze v mistnosti recepce :( Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje čisté,upravene,bez připojení na wifi

Strava
strava pestrá,bohatá,dostatek veškeré zeleniny jen snad maý výběr ovoce... za 11 dní 3 druhy stále opakujicího ovoce) na takový hotel opravdu málo

Pláž
dostupnost k páži vyhovující i v podstatě udržovaná,jen malé množství lehátek pro hosty.

Eva Doubková, 22.06.2019, Datum pobytu: 8.6. - 18.6.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Cooee President & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1 Už NIKDY více... katastrofa na pokoji švaby špína, smrat na schodišti hořící nedopalek a ve světle v plastovém zakrytu ještěrka... V...

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Už NIKDY více... katastrofa na pokoji švaby špína, smrat na schodišti hořící nedopalek a ve světle v plastovém zakrytu ještěrka...

V noci se mlátili animátoři&security nejspíš moc jsem to nechápala co se vůbec děje přišlo mi že se mlátí všichni naráz

Uklízečky vidět šlo ale že by něco dělali se říct nedá. Ručníky neměnili, toaletni papír říkala paní že dostala pro 4osoby na týden 1rulu tak měla naštěstí svuj toal. Papír a za celí týden se ukázala 2 a to jí nechali ještě nějaké eura.

Jídlo pořád dokola to samé...

Recenze jsem četla ale myslela jsem si že jsou lidi moc nároční ale tohle bylo fakt přehnaný a tomu komu se tam líbilo tak bych chtěla napsat aby si zašli buď to na oční a pokud vše s očima v pořádku tak nechci vidět a znát takovi lidi protože já jsem takovou špínu nezažila nikde a už ani nechci příště připlatit a pořádně vybrat slušný hotel min 4* a když už 3* tak bez jediné špatné recenze Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nedalo se tomu říct ani ubytování, přijeli jsme o půl 1 ráno a první co jsem na pokoji viděla byli švaby.. Závěs byl špinavý jak kdyby rok neprali tak jsem šla na recepci a už věděl proč jdu a hledal sprej na švaby a poslal semnou securiťaka a dvakrát nasprejoval druhý den přijel delegát na 15min a domluvil jiný pokoj ve kterém jsem celí týden nespala protože já bez deky neusnu a tam jsem se bála zakrýt.. Druhý pokoj byl taky děs ale na přežití nebyl až tak špatný

Strava
Snídaně každý den stejné a jak psala jedna paní na šunku sýr vajíčka čerstvé pečivo apd. Můžete zapomenout

Jeden den na oběd špagety a ty samé druhý den na večeři.. Nemůžete si dát kolik chcete čehokoliv, protože buď u vás stojí nebo jako u masa si vystojíte frontu a dají vám minimální porci

O jídelně se mi ani psát nechce ještě teď mi. Je špatně když si na to zpomenu..

Jezdí tam lidé kteří neví nic asi o hygieně slušném chování prostě nic, zahalení že jim nešel vidět ani obličej skoro to by ani tolik nevadilo ale kolem sebe všude zbytky jídel na stole všude jídlo ubrus nebyl za 1min bílí ale barevný a co neudělali otrávní uklízeči nádobí...uklidili nádobí a ubrus přehodili na druhou stranu..asi byla moje chyba že jsem vybrala tento hotel ale víc lidí čekalo něco jiného než bylo ve skutečnosti a vážně nedoporučuji

Služby hotelu
Měli dobrý večerní program pro děti (já děti nemám a ani bych tam snimi za 10let až bych je měla nejezdila) program dobrý ale kde spát a kde jist?

Bazén byl čistý ale každou chvíli chodilo dítě s krvavou nohou protože se odřeli o mřížku na odtek vody...

Pláž
První den kdy jsme chtěli na pláž tak jsme šli prvně do banky proměnit na dinary protože je po nás chtěli v obchodech a taky v autobuse

A že se projdem podél moře to nás zastavil chlápek že nemůžeme na cizí pláž což mě Teda překvapilo.. Každý hotel měl svoji pláž která měla tak 500m takže lehátko na lehátku..

Anonym, 21.06.2019, Datum pobytu: 14.6. - 21.6.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Yasmina

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 9,2 Jediné co nás iritovalo, bylo chování Rusů, kterých tam bylo cca 90%, jinak krásná divolená

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jediné co nás iritovalo, bylo chování Rusů, kterých tam bylo cca 90%, jinak krásná divolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Žádný luxus, ale nám to úplně stačilo, hlavně, že bylo čisto

Strava
Strava dobrá, čekala jsem i občas mořské potvory, ty nebyly,byly jen ryby, ale každý si vybere, na co má chuť

Pláž
Krásně čistá

Pavlína Čejková, 21.06.2019, Datum pobytu: 11.6. - 18.6.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Hawaii Beach Club Hammamet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Výborné za zakoupenou cenu. Snad první hotel, kde jsem si říkala, že by klidně hvězdičku mohli i přidat!

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborné za zakoupenou cenu. Snad první hotel, kde jsem si říkala, že by klidně hvězdičku mohli i přidat! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
zelený krajní domek, pro 4 osoby 4 plnohodnotná lůžka, denně úklid a výměna ručníků, čistota, koupelna menší, ale stačí bohatě na večerní vykoupání a ranní hygienu, naše skupina měla 3 pokoje, dali nám je bez dožadování se hned vedle sebe, jedinou noc jen asi půlhodinu nad ránem trošku hluk z místní diskotéky, jeden večer hlučné turistky (za to hotel nemůže, byly důrazně upozorněny jinými čechy a byl klid), pro méně pohyblivé spolucestující problém se vzdáleností k jídelně a pláži(do jídelny 500 m, nicméně velice příjemnou procházkou po nádherné udržované zahradě s hravými koťaty, což beru jako plus), ale zase slepý klidný "český" blok

žluté a oražové domky jsou blíž k centru hotelu, ale méně klidné

Strava
snídaně odpovídají 3 hvězdám, každý si však vybere - salám, sýr, vejce, zelenina, palačinky, omelety, piškot, marmeláda, výborný med a jogurt, geniálně chutná pasta k jogurtu (sladká, asi základem z datlí?)

celodenně snack bar 10-24 h.

(pizza, ledńáky, zelenina, sladký piškot, špagety,...)

obědy i večeře skvělé

ovoce se střídalo, sezonní, čerstvé - broskve, jahody, melouny

zákusky či dort

šlehaná sladká pěna

o italském večeru zmrzlina

Služby hotelu
všude čisto, ochotný a velice milý personál

2 tobogány u bazénu, bokem nový aquapark s tobogány, trychtýřem

koňský "ranč" - projížďky za přijaletné peníze, ponny pro malé, koně pro i dospěláky

pár stánků se suvenýry, dobrá domluva s Mustafou (prodává drobnosti - koření, keramika, mýdla), doporučuji kvalitní výrobky z olivového dřeva u stánku naproti (nejde o žádné cetky!, smlouvat a smlouvat - i 2 dny na etapy - a máte krásný kvalitní suvenýr, který u nás jen tak nepořídíte)

Pláž
písek všude :-)

široká, čistá, sem tam velbloudí "zbytky", lehátek dostatek, velmi mírný přístup, vlny 2 dny, pak klidná průzračně čistá voda

velice milá obsluha u plážového baru, sezení ve stínu

pozor na vykuky s velbloudy - posadí děti a odvezou je 100 m tam a zpět a pak teprve chtějí přemrštěné peníze! je třeba být důrazný a trvat na ceně předem nebo hudrovat, vyhrožovat, že se vám nelíbí, že bez svolení odjeli s dětmi a máte to za pakatel.

vodní sporty - tváří se, že nemohou smlouvat, ale jde to...

prodavači osušek či ručníků, dá se koupit kus do stovky korun - pěkné kousky, smlouvat nebo vyčkat na dalšího prodejce

Anonym, 21.06.2019, Datum pobytu: 10.6. - 18.6.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 8 První dojem z dovolené byl naprosto hrozný, protože na letišti v Enfidě jsem já a další 2 turistky zjistily, že naše kufry zůstaly v...

  • 8 Ubytování
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
První dojem z dovolené byl naprosto hrozný, protože na letišti v Enfidě jsem já a další 2 turistky zjistily, že naše kufry zůstaly v Praze na letišti. Musely jsme vyplňovat protokoly a byly jsme bez svých věcí. Úžasný začátek dovolené! Přiletěly jsme ve 13.30 - takže ztracené dopoledne. Další den přijela v poledne delegátka (velmi příjemná a starostlivá) ale sdělila mi, že další letadlo uvedené společnosti Smart Wings přiletí až večer a že snad uprosí pracovníky letiště aby jí můj kufr dali, protože správně bych si ho tam měla vyzvednout osobně. Při představě jak po druhém ztraceném dni na dovolené sháním taxíka a jedu 70 km na letiště pro kufr a 70 km zpátky jsem byla blízko kolapsu. Kufr, naštěstí, delegátce předali a dostala jsem ho ve tři čtvrtě na 2 ráno třetí den dovolené. V kufru byl vylitý olej na opalování, takže jsem měla třetí den dovolené, co dělat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo pěkné a čisté - pokoje odpovídaly popisu. Denně se uklízelo.

Strava
Strava byla opravdu pestrá. Každý den obměňovali jídelníček a vždycky bylo z čeho si vybrat. Personál v jídelně příjemný.

Služby hotelu
Služby v hotelu fungovaly velmi dobře. Ochotný a milý personál.

Pláž
Přístup k pláži byl dobrý. Pláž čistá, moře také. Možná by měli přidat pár lehátek - bylo potřeba si ráno dát ručníky na lehátka.

Milada Beneková, 21.06.2019, Datum pobytu: 8.6. - 18.6.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Palm Beach Club Hammamet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,2 По приезду меня встретил приятный мужчина на рецепции, Это первое и последняя что было приятно , , Я не получила никакой информации о...

  • 1,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 1 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
По приезду меня встретил приятный мужчина на рецепции, Это первое и последняя что было приятно ,

, Я не получила никакой информации о пляже , полотенцах ,

Главное написано что нельзя брать полотенца с номера на пляж !!!

На террасе возле ресторанна , нельзя кушать только пить кофе, Но главное что в ресторане очень мало места , на террасе таблички с предупреждением не было ,, все не понятна!

На все надо было догадываться самим ... Сервис низшего уровня !!!!

Потом на рецепция была другая смена , девушка , ????

При уборке моей комнаты мне не дали полотенца не выбросили мусор , Не дали Питьевую воду ,

Я спустилась на рецепцию попросила полотенца и чтобы мне принесли воду , девушка была очень неприятная ,????... Она на меня смотрела с завистью и Неприятностью, Она мне ответила что мне все принесут , женщина которая убирала у меня в номере , принесла мне только полотенца я ей дала чаевые и попросила чтобы принесла мне воду , она мне её не принесла !!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Нельзя хотеть большего от такой цены .

Номер не был чистый, Ванная комната была грязная, балкон грязный , столик на балконе сломанный , Кресло и столик на балконе грязные !!!!

Сервис никакой, И несмотря на Неохотно работают !!!

Strava
Еда не была плохой , только за весь мой отпуск ни один раз меня не обслужил официант , мест не было свободных чтобы я могла покушать спокойно с своим мужчиной , Официанты заняты бегали не обращали внимание , на то что нету свободного стола , что нету приборов ... Вообще сервис ужасный !!! У меня было все включено , Но я это не использовала.

Služby hotelu
Девушка на рецепции Неприятная не коммуникабельная , Когда я попросила чтобы мне принесли полотенце и питьевую воду , Она на меня смотрела с кислым лицом, Не профессиональная, ужас !!

Официанты все заняты , Не обращают внимания , Под вечер в отеле в номере заканчивалось тёплое вода , Принимать душ приходилось в холодной воде ,

Pláž
Грязный ,

Ivanna Mykhavkiv, 19.06.2019, Datum pobytu: 11.6. - 14.6.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Nesrine

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 10 Byla jsem naprosto spokojená, nic nam tam nechybělo. Zůstaly by jsme ????????

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla jsem naprosto spokojená, nic nam tam nechybělo. Zůstaly by jsme ???????? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubyzovani bylo čisté, pěkné

Strava
S jídlem i pitim jsme byli naprosto spokojeni

Služby hotelu
Služby hotelu byly nadstandardní ????????

Pláž
Pláž byla čista a upravena. ????????

Lucie U., 18.06.2019, Datum pobytu: 4.6. - 15.6.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 7 Příště vybereme jinou lokalitu, hlavně kvůli často špinavému moři a téměř soustavnému větru

  • 8,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Příště vybereme jinou lokalitu, hlavně kvůli často špinavému moři a téměř soustavnému větru Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné až na uzounký sprchový kout i WC. Malá vzdálenost mezi bungalovy,

Strava
Nic moc, neurazí, ale nenadchne. Vše téměř studené, pořád se opakující. Ale hlady jsme neumřeli. Výborné zákusky.

Služby hotelu
Bez negativního dojmu, vše perfek tní, případné závady řešeny okamžitě.

Pláž
Přístup na pláž dobrý, i když ze vzdálenějších bungalovů to činilo téměř půl km. Lehátek dostatek do příjezdů dalších hostů ke konci našeho pobytu. Moře poměrně často špinavé od chaluh, pláž čistá.

Jitka H., 18.06.2019, Datum pobytu: 29.5. - 12.6.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club Spa & Aquapark

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)