Recenze hotelů
Djerba - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Perfektní

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektní

Strava
Spokojenost, ale uvítala bych více druhů ovoce

Služby hotelu
Hotel a služby perfektní

Pláž
Krásná, ale v tomto termínu hodně chaluh

Vladimíra Špindlerová, 19.07.2021, Datum pobytu: 1.7. - 14.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Welcome Meridiana Djerba

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená splnila všechny požadavky. Skvělé jidlo, milý personál, profesionální delegátka.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila všechny požadavky. Skvělé jidlo, milý personál, profesionální delegátka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Není co vytknout.

Strava
Výborné jídlo, bohatý výběr a skvělé zákusky.

Pláž
Čistá, udržovaná, v moři bohužel tráva, ale ta tam patří.

Ivana G., 14.07.2021, Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Royal Karthago

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 I přesto, že jsme jeli do země, která byla “černá” ohledně Covidu, tak nikde nebyl žádný problém. Skvělé jidlo, personál, delegátka i...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
I přesto, že jsme jeli do země, která byla “černá” ohledně Covidu, tak nikde nebyl žádný problém.

Skvělé jidlo, personál, delegátka i ubytování. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté pokoje, úklid každý den.

Strava
Výběr z bohaté nabídky jídel.

Pláž
V moři lehce řasy, ale jinak vše Ok.

K dispozici lehátka, mírný vstup do moře.

Ondřej L., 14.07.2021, Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Seabel Rym Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Vyčnívá All Inc NONSTOP

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Vyčnívá All Inc NONSTOP Zobrazit celou recenzi

Ubytování
307

Strava
Jednotvárná, hlavně zákusky

Služby hotelu
Chyběla mi lékárna, zapomněli mě vzbudit na PCR TEST, měnil jsem 3×pokoj

Pláž
Bohužel neustále řasy,jak na břehu tak v moři

Jiří Vondruška, 13.07.2021, Datum pobytu: 26.6. - 10.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Club Calimera Yati Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Stres před odletem tam, stres před odletem sem, CK od všeho dala ruce pryč. Dovolena za to nestála.

  • 7 Ubytování
  • 3 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Stres před odletem tam, stres před odletem sem, CK od všeho dala ruce pryč. Dovolena za to nestála. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování vcelku šlo, klimatizace první den nefungovala,ale hned přišli opravit.

Strava
Jídlo se pořád opakovalo to samé. A obsluha? Jak kdyby to dávala ze svého, dvě brambory, tři brambory a když chtěl člověk ještě div že další nerozpůlil. Hrozné fronty na jídlo, klidně i půl hodiny, fakt katastrofa!!!!

Služby hotelu
Nevyužili jsme.

Pláž
Neuklízeli bordel z moře, ale vůbec.

Blanka Sokolová, 12.07.2021, Datum pobytu: 1.7. - 9.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Club Calimera Yati Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 3,4 První dojem hrozné, sucho, jednoduchý hotel, ale pak převládla ochota personálu a blízkost všeho - moře, bazén, pokoj, večerní animace ...

  • 4 Ubytování
  • 2 Strava
  • 6 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
První dojem hrozné, sucho, jednoduchý hotel, ale pak převládla ochota personálu a blízkost všeho - moře, bazén, pokoj, večerní animace ... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jednoduché, ale čisté, každý má balkón, i když zrovna ten náš nad šachtou od odpadu.

Wifi na pokoji jak kdy, minibar zdarma je pouze jen malá funkční stará lednice. Pouze jeden klíč od pokoje. Dobré matrace (malý polštář a na přikrytí jen prostěradlo)

SUPR: Klimatizace, tichá, fungující, trezor funkční zdarma,.

Strava
Místní strava, průmětný výběr, málo slané, denně syrová zelenina, saláty, dva druhy tvrdých sýrů a salámů, - tvaroh, jogurt ??

Snídaně: begety, vaječné omelety nebo palačinky s nutelou, medem nebo cukrem, musli a mléko.

Oběd a večeře: sekané kuře, hovězí nebo grilované maso, vařená zelenina (občas rozvařená, tvrdé brambory, kaše bez mléka), pizza. polévky bez chuti, mořské plody a ryby jsme si netroufli.

Neomezený bar: káva, čaj i mléko, džusy i limonády z prášku, místní rum, vodka, džin, koňak (???) , svačina: palačinky, bagety, kroissanty,

SUPR: neomezené množství chlazené perlivé i neperlivé vody v pet lahvích,

Služby hotelu
Nabízené služby: masáže 10 EU za dvě 1/2 hod. - spokojenost, nabidka vodních skůtrů (80 EU), koně (10 EU), velbloudi (5 EU)

Příjemní animátoři se starají o hosty celý den - cvičení v bazénu, aerobic, šipky, vodní hry, volejbal, vodní polo. Večerní program příjemný, místní tance,

SUPR: o děti se celý den stará animátorka, večer pravidelný taneční program...

Hotel ideální pro rodiny s dětmi (i malými) - dětský bazén - brouzdaliště, krytý bazén od 120 cm do 170 cm

Vzhledem k situaci byl hotel téměř prázdný cca 80 - 100 hostů, proto klidný pobyt

Pláž
Supr, na dohled od hotelu, denně uklizená, slunečníky, lehátka zdarma, dohled plavčíka, moře čisté, mělké a velmi teplé, nevhodné ke šnorchování ale vhodné pro děti, malé vlny, jemný písek, občas kameny,,.

Pavla Dufková, 11.07.2021, Datum pobytu: 22.6. - 3.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Checkin Bakour Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

PLÁŽ 16 fotografií

Celkem: 8,6 Celkový dojem z dovolené je parádní. Dovolenou bych si klidně prodloužila nebo se ještě někdy vrátila.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je parádní. Dovolenou bych si klidně prodloužila nebo se ještě někdy vrátila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj na první pohled přišel celkem malý ale útulný. Chodili jsme tam stejně až nad ránem spát. Vždy čistě uklizený, klimatizace fungovala.

Strava
Strava byla chutná, každý si našel to své. Pro děti pizza nebo špagety na několik způsobů, pečivo, sladké, ovoce, zeleninové saláty, maso atd. Jediné co bych zlepšila je odpolední snack (celých 12 dni se opakovali palačinky s čokoládou a croisanty).

Služby hotelu
Uvítala bych na recepci někoho, kdo umí i jiný jazyk než arabštinu nebo francouzštinu.

Pláž
Na pláži hodně vyplavených medúz (s tím ovšem hotel moc nenadělá), pláž se snažili denně uklizet, v moři hodně mořské trávy, čistě jen Písek v moři byl cca prvních 10-20m. Moře je velmi mělké. Chyběli mi vodní sporty na pláži, nabídka byla pouze vodních skútrů.

Martina O., 07.07.2021, Datum pobytu: 23.6. - 4.7.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Royal Karthago

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Hotel je umístěný přímo na písečné pláži. Pláž má dvě časti. Jedna u jídelny a druhá u malého bazénu s barem a terasou na slunění. V době...

  • 6,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je umístěný přímo na písečné pláži. Pláž má dvě časti. Jedna u jídelny a druhá u malého bazénu s barem a terasou na slunění. V době našeho pobytu byla větší čast hotelu mimo provoz. U centrálního bazénu je pouze bar, který není zahrnutý do all inclusive a také je nevhodně umístěn snack bar na svačiny.

Jídelna je přímo u moře, část otevřená a část uvnitř.

Přes víkend se zde stravují a i koupou místní obyvatelé.

I přes to, že se nám areál líbil, známe na Djerbě lepší hotely za stejnou cenu. Do **** hvězdičkové hotelu měl tento daleko. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byly jsme ubytované (na vlastní žádost) v bungalovu č. 6005. Byla to, pro nás, ideální poloha. Pár kroků k malému bazénu, hned vedle byl plážový bar a kousek od baru moře. U baru jsem využívaly wi-fi.

Bungalov byl zařízen jako obvykle. Klimatizace nestíhala chladit a při plném výkonu foukala na postele na proti ní. Třetí lůžko bylo ve výklenku, kam se chladnější vzduch vůbec nedosta a bylo krátké.

Ve skříni byl zdarma trezor. Úžasné bylo oddělení toalety a obývací části, které bylo prosklené, tak že byl přehled na obě strany.

Strava
Na hotel **** kategorie byla velice a velice skromná. Je pravda, že se pokoušeli i grilovat (rybičky, tuňák, mleté placky, párečky, směs masa se zeleninou), ale výsledek byl vždycky stejný. Připálené a syrové maso.

Výběr ostatních jídel byl velice slabý, většina jídel, vč. polévek, byla ostrá. Maso bylo pouze v nějakých zeleninách, a to nasekané kuřecí, tvrdé skopové a hovězí. Málo kdy jsme si na obědě a večeři pochutnaly. Snídaně byly vydatné a chutné.

Sladkého pečiva i dortíků velké množství, ovšem z ovoce byl pouze červený a žlutý meloun a broskve nebo slívy. Datle byly pouze 2x za pobyt. Zmrzlina nebyla vůbec.

Služby hotelu
Služby hotelu jsme nevyužívaly. Pouze výměnu peněz, ta proběhla bez problémů.

Pláž
Pláž byla úzká, v době našeho pobytu nebyla ani z poloviny zaplněná. Vstup do moře byl hodně pozvolný. Při břehu byly drobnější kameny a místy suť.

U malého bazénu byl vstup do vody čistější. Voda byla čistá, bez trávy.

Jediné, co bych uvedla jako rušivý element, byli koně a velbloudi, kteří trousili po pláži a nevalně zaváněli.

Alena Šafaříková, 05.07.2021, Datum pobytu: 16.6. - 30.6.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Dar Jerba Narjess

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Skvělá dovolená, klimatizované a čisté pokoje, velký výběr jídla, usměvavý ochotný personál. Nejlepší jsou animátoři, kteří každý den...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, klimatizované a čisté pokoje, velký výběr jídla, usměvavý ochotný personál. Nejlepší jsou animátoři, kteří každý den přípravý zajímavé soutěže pro děti i dospělé, cvičení ,aqua aerobik, výuka tence až po večerní party s různou tématikou. Ideální místo pro relax a zábavu. Určitě všem doporučuju. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Klimatizované pokoje ,každý den uklízí, na hotelu wi-fi, lednička, TV, vana

Strava
velké množství jídla na výběr, přizpůsobeno evropskému jídelníčku, pizza, palačinky ,těstoviny nespočet zeleninových salátů, výborné dortíky, taktéž nápoje

Služby hotelu
ochotný usměvavý personál, bankomat na recepci i směnárna, wi-fi, není co vytknout

Pláž
krásná písečná pláž, slunečníky a lehátka zdarma, moře dále od břehu chaluhy, více jsme využívali bazén ale hodinku v moři jsme si každý den dopřáli.

Jana C., 05.07.2021, Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Royal Karthago

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,2 Dovolená byla skvělá. Vše proběhlo v pořádku.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla skvělá. Vše proběhlo v pořádku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj skromnější,ale pěkný, velký. Vše funkční. Pokojská fungovala jak měla.

Strava
Strava pestrá, vždy jsme si se synem vybrali. Hodně druhů ovoce, výborné zákusky.

Služby hotelu
Celkově služby ok.

Pláž
Pláž krásná, rozlehlá. Uklizená. Dostatek lehátek, slunečníků. Koše na odpadky. Plážový bar. Někdy byla tráva z moře,ale to je příroda.

Miroslava K., 05.07.2021, Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Vincci Helios Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie