Recenze hotelů
Djerba - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,4 Poměr výkon-cena byl velice dobrý. Chcete-li válecí dovolenou, pak je to velmi dobré místo.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Poměr výkon-cena byl velice dobrý. Chcete-li válecí dovolenou, pak je to velmi dobré místo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování solidní. Úklid bez problémů. Pokoje již mírně použité, ale dojem bezproblémový.

Strava
V době covidu a malé obsazenosti trochu menší nabídka, ale rozhodně jsme nijak netrpěli.

Služby hotelu
V době covidu a malé obsazenosti nejsou logicky v provozu všechny prostory, ale jinak vše fungovalo jak má, včetně doplňkových animačních služeb.

Pláž
Pláž u hotelu v klidných dnech použitelná. Při větrných dnech hodně chaluh, které sice bagrují každý den, ale v Tunisu je to problém. Přesto jsem byl vlastně mile překvapen, protože to, co bylo jen ve větrných dnech, jsem očekával vždy. Do deseti minut procházky navíc velká pláž, kde chaluhy nebyly. Tzv. modrá laguna. V kombinaci s atraktivními bazény se slanou i sladkou vodou si mohl každý najít o svoje. Jen to samozřejmě není potápěčská destinace.

Břetislav Uhříček, 22.10.2020, Datum pobytu: 10.10. - 18.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: El Mouradi Djerba Menzel

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,2 Když to mám shrnout ,tak asi takto : Delegátky hrozná úroveň . Hlavně šéfdelegátka, která byla naší delegátkou . Myslím , že dělá tuto...

  • 4 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Když to mám shrnout ,tak asi takto : Delegátky hrozná úroveň . Hlavně šéfdelegátka, která byla naší delegátkou . Myslím , že dělá tuto práci , protože umí jazyk . O okolí hotelu a celkově o Djerbě toho moc neví . Jen to co má natočené v mobilu . Tím se prezentuje , hlavně výlety .

Hotel byl obsazen asi z poloviny ( ??? ) Proč jsme museli opustit pokoj v 11,30 , když jsme odjížděli v 16,30 hod . Místnost na kufry byl plný nábytku , který jsem osobně přerovnal aby se tam kufry vešly . Když jsme si je tam chtěli dát nebylo kam ( bylo jich tam jen 6 ks ) To jste takový chudáci a nebo na Vás hotel kálí , aby Vám nechal jeden pokoj , aby klient odjížděl v pohodě - osprchován , převlečen . aby se nemusel převlíkat v hale před recepcí . O výměně pokoje ani nemluvím . Když byl hotel poloprázdný a chtěli jsme se koukat na bazén a ne do uzavřené zahrady personál recepce si řekl o 70 Eur. To se nám u jiných cestovek nestává a to jezdíme s přítelkyní už 9 let . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování a služby jako je výměna ručníků a úklid perfektní . Pracovník uklidu byl velice ochotný . Diky moc hlavně jemu .

Pokoj 428 - ----11. až 18 . 10

Strava
Se stravou jsme byli maximálně spokojeni . Obsluha v době koronaviru perfektní .

Služby hotelu
Nevyužívali jsme služby jen vnitřní bazen . To bylo fajn.

Pláž
Pláž byla dobra , písek taky , jen sem tam ve vodě plavali chaluhy .

Anonym, 21.10.2020, Datum pobytu: 11.10. - 18.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Djerba Holiday Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 8 Vše bez sebemenších problémů.

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše bez sebemenších problémů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté pokoje, ač mají již něco za sebou. Některé poměrně daleko od pláže, některé se špatnou wifi; není problém vyměnit za jiný.

Strava
Nabídka jídel velmi pestrá. Každý den k dispozici standardní, obvyklé pokrmy (hranolky, pizza, maso, těstoviny), ale i ryby, krevety, místní speciality. Velký výběr salátů, k dispozici ovoce, zákusky.

Služby hotelu
V rámci all inclusive možnost večeře v tématických á la carte restauracích (italská, berberská). Široké možnosti v rámci animačních programů (nejen sportovní, ale i společenské a kulturní aktivity). Za poplatek sisha, Play Station, kulečník, pro náročnější klientelu i lázně. Zdarma vnitřní bazén.

Pláž
Pláž s palmami, široká, dlouhá, prostorná. Dostatek prostoru na lehátka i na různé aktivity v blízkosti moře. Bílý písek. Moře mělké, s perfektním přístupem. Při šnorchlování není nic k vidění, lepší je si zaplatit výjezd do jeskyní nedaleko pobřeží.

Anonym, 21.10.2020, Datum pobytu: 7.10. - 18.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Royal Karthago

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8 Byli jsme spokojení, strávena dovolena byla supr

  • 6,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojení, strávena dovolena byla supr Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dobře

Strava
Výborná

Služby hotelu
úklid nic moc, mýdlo, šampony býlí doplněny jednou za 13 dní

Pláž
spokojenost

Oksana Rjadova, 20.10.2020, Datum pobytu: 17.9. - 30.9.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Magic Palm Beach Club Djerba

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 5,8 Na tu anticoronavirovou dobu super. 700 lůžek - 30 hostí - velmi zvláštní.

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Na tu anticoronavirovou dobu super. 700 lůžek - 30 hostí - velmi zvláštní. Zobrazit celou recenzi

Pavel Urbánek, 19.10.2020, Datum pobytu: 8.10. - 15.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Sidi Mansour Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Precizní organizace chodu hotelu, příjemná atmosféra, personál i, převážně francouzská, klientela pozitivně naladěná.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Precizní organizace chodu hotelu, příjemná atmosféra, personál i, převážně francouzská, klientela pozitivně naladěná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pohled na ruiny a tenisové kurty, ok. Pohed na moře by byl za 80 EUR navíc, ale byl možný.

Strava
Velký výběr v dobré kvalitě, vesměs čerstvé z poloptovarů minimálně (gordon blue). Škála ryb omezenější, ale vybrat se dalo.

Služby hotelu
V pohodě. Žádná koronavirová panika, minimální omezení. Roušky měl jen personál hotelu.

Pláž
Super plážový bar se spoustou "zákoutí" k posezení. Ocenil jsem, že prodavači nemohli mezi slunečníky (neotravolavali). Drželi se v úzkém pruhu mezi mořem a hotelouvou částí.

Petr Šlechta, 19.10.2020, Datum pobytu: 8.10. - 15.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Seabel Rym Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Velkový dojem z dovolené byl naprosto úžasný.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velkový dojem z dovolené byl naprosto úžasný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje postarší, ale na přespání uspokojující

Strava
Výborná. Široký výběr

Služby hotelu
Naprosto perfektní, bez jediné chybičky

Pláž
Pláž čistá, dostatek lehátek i slunečníků. S osuškami nebyl problém, kdykoliv během dne byla možnost je vyměnit za čisté

Jaroslav Šmíd, 19.10.2020, Datum pobytu: 7.10. - 14.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Fiesta Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 7 Na dovolené jsem byla s kamarádkou, neměly jsme velká očekávání ani požadavky na služby, a tak jsme vcelku spokojeny. Jely jsme si jen...

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Na dovolené jsem byla s kamarádkou, neměly jsme velká očekávání ani požadavky na služby, a tak jsme vcelku spokojeny. Jely jsme si jen užít moře a sluníčko, nic víc. Pravdou je že hodně věcí bylo ovlivněno situací kolem Covid-19, např.málo personálu (jídelna, úklid) a v porovnání s all inclusive v Egyptě také výběr a kvalita jídla a např. nápojů v baru. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel v pohodě, měly jsme pokoj ve směru příjezdové cesty (nebyl hluk), v podstatě OK, jen nám trochu vadil neustálý zápach jakoby z kanálu (byl cítit i u moře).

Strava
Viz celkové shrnutí.

Služby hotelu
Služby hotelu jsme nevyužívaly, jen trochu bar a biliar, jinak nic.

Pláž
Pláž u hotelu čistá, pěkný písek, lehátka k dispozici, měly jsme svoje ručníky (z domu), bylo možné půjčit nějaké ručníky v hotelu, ale to jsme nevyužily. Stačilo však poodejít cca 100 m jinam, a už se objevovalo spousta plastů a jiných odpadků. Podle informace od delegátky, o veřejné pláže se má starat město, které ale na úklid nemá kapacity nebo vůli. Je to škoda, protože ty plasty jsou všude...

Alena L., 19.10.2020, Datum pobytu: 8.10. - 15.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Vincci Helios Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,8 Bylo to prima. Trochu jsme se báli, jaké bude počasí (předpověď moc neslibovala), ale i teplota kolem 21°C nevadila. Ve stínu bylo v...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to prima. Trochu jsme se báli, jaké bude počasí (předpověď moc neslibovala), ale i teplota kolem 21°C nevadila. Ve stínu bylo v plavkách chladněji, ale na sluníčku to pražilo... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bezchybné, úklid také a když někdy zaťukal pokojský a my byli ještě na pokoji, podali jsme mu jen mezi dveřmi ručníky, které vyměnil za čisté, případně podali koš na vysypání. Ještě nám pokaždé přidal toaletní papír. Stlaní a vytírání každodenně, nám nechybělo.

Strava
Jídlo nám chutnalo. Pravda výběr byl dost skromný, ale dobrý, obzvlášť zákusky a zmrzlina byly výborné. Také víno jsme si pochvalovali i pivo se dalo pít.

Služby hotelu
Krásný hotel - luxusní, ale večerní program vázl. Hudbu pouštěli dobrou i českou (např. Michala Davida apod.) - přes den u bazénu a večer u baru. U bazénu se našlo pár jedinců, kteří s animátory cvičili/tančili (i ve vodě), ale večer to vázlo. Animátoři se i večer snažili, ale i když se např. jeden pár odvážil a přidal se k nim, záhy toho nechal. Večer v baru posedávalo jen málo lidiček. Přišli, popíjeli a když se nic nedělo, brzy odešli.

To nebyla vina hotelu, ale bohužel momentální sestavou hostů.

Pláž
Čistá, ale poněkud vylidněná, většina lidí byla u bazénů

Blanka Lisá, 19.10.2020, Datum pobytu: 8.10. - 15.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Vincci Helios Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

výhled z balkonu 1 fotografie

Celkem: 7,6 Jelikož jsme vůbec nedoufali, že se letos někam podíváme, jsme rádi, že jsme se mohli jet ohřát a odpočinout si od všeho - zvláště od...

  • 6 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Jelikož jsme vůbec nedoufali, že se letos někam podíváme, jsme rádi, že jsme se mohli jet ohřát a odpočinout si od všeho - zvláště od téhle šílenosti s Coronavirem. Dovolenou hodnotím jako skvělou, splnila očekávání a máme na ní příjemné vzpomínky :-) Bože - chceme zpátky :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo standardní. Samozřejmě se našli věci, které bychom mohli vytknout - ale Tunisko je Tunisko - s občas zapáchajícím odpadem člověk už počítá, u moře je to častý problém. Každopádně co bych ráda vyzdvihla je úklid - čistota super. Denně uklízené pokoje a když necháte Bakšiš - my nechávali 1 dolar a české bonbonky jako dáreček - čeká Vás po příchodu na pokoj nádhera v podobě Labutí na posteli, vějířů z prostěradel atp. Jakmile potkáte na chodbě kohokoli z personálu - všichni byli milí a usměvaví - i přesto, že celou dobu nosili všichni z personálu roušky. Neubralo jim to na slušnosti chování a i přes roušku jsme vždy viděli úsměv - alespoň v očích :-)

Strava
Jídlo - samozřejmě se najdou rejpálkové - typu, jídlo se opakovalo a bla bla bla. Za nás musím říct - pecka. Neuvěřitelně výborné masové směsi, zeleninové saláty, dortíky, ovoce, pizza, těstoviny. A ty dorty musím vypíchnout zvlášť. Já moc ráda peču a troufám si říct, že už jsem ochutnala leccos. Ale tohle bylo porno v puse. Ovocné, čokoládové, karamelové, větrníčky vše na co si vzpomenete. Nechyběla zmrzlina - při každém obědě a při každé večeři. Obsluha měla roušky a rukavice a jídlo Vám nandávala obsluha - to asi jediné mě štvalo - strašně to zdržovalo. A pokud to mělo být kvůli Covidu - myslím, že ty fronty co se kvůli tomu tvořily byly mnohem horší.

Služby hotelu
Služby super. Animátoři byli skvělí, vtipní ale na druhou stranu nevtíraví. Takže stačilo naznačit, že chcete odpočívat a více Vás neotravovali. Úžasné byly tobogany, ze kterých byl nadšený nejenom syn ale i my dospělí jsme se vyblbli. Stopro dejte vláček na červeném toboganu - nezapomenutelná prča. Tobogany otevřené od 10 do 12 a od 15 do 17. Ale stačilo to - alespoň jsme tam neseděli pořád a měli výmluvu pro syna jít taky na pláž. Jinak vše super. V hotelu i obchůdky - super ceny - velká aromalampa 15 dinárů. Magnetky za 2-4 dináry, pohledy 0,5 dináru a za 3 dináry známka - stačí nechat na recepci a s úsměvem Vám pohled pošlou.

Pláž
Pláž - tady je to rozporuplné. Tunisko je pověstné chaluhami. Jakmile foukne, nebo je bouřka - prostě je moře špinavé. Ale jelikož si asi hodně lidí stěžovalo - dle recenzí co jsme četli ještě před odjezdem na dovču, chytli se tam za rypák a hlídají si to - takže za nás musím říct, že už v pořádku - denně pláž ráno bagrovaná - už když jsme v půl osmé vstávali - slyšeli jsme z pláže bagr. Co mi vadilo - a to nejsem žádná nanynka - byly výkaly od velbloudů a koní - projížďky na pláži na nich nabízeli místní obyvatelé. Že se tam ten velbloud vytentil - jim bylo úplně jedno. Že by to po nich uklidili? Ani náhodou. Takže jsme dávali pozor kam šlapeme. Jinak bylo moře super. Tři dny jsme měli parádní vlny - takže pecka, i pár mušliček jsme si domů dovezli. Další dny bylo moře klidnější a člověk si krásně zaplaval.

Anonym, 18.10.2020, Datum pobytu: 3.10. - 10.10.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Vincci Helios Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

6 fotografií