Recenze hotelů
Djerba - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 1,6 Hrozné, velké zklamání. Nedoporučuji!!! Na Djerbě jsme byli už několikrát a vždy jsme byli se službami hotelů spokojení. Tento hotel...

  • 2 Ubytování
  • 1 Strava
  • 2 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Hrozné, velké zklamání. Nedoporučuji!!! Na Djerbě jsme byli už několikrát a vždy jsme byli se službami hotelů spokojení. Tento hotel odpovídá max.3*. Ani jsme si nevybalovali a po 24 hodinách pobytu v tomto hotelu jsme zažádali o výměnu hotelu a do hodiny jsme se stěhovali jinam. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Malý, tmavý pokoj připomínající kobku s výhledem kamsi do vnitřního dvora.

Strava
Cestovkou jsme vůbec nebyli upozorněni na to, že se v hotelu bude nacházet velká skupina izraelských turistů, pro které hotel vařil zvlášť, a pro které byla vyhrazena celá hotelová restaurace. Ostatní turisté, kteří v hotelu v tu dobu byli (Češi, Němci, Rusové atd.) se stravovali pod stanem u bazénu. Jídlo bylo naprosto otřesné, velmi malý výběr a to, co tam nabízeli, se nedalo vůbec jíst. Jídlo nebylo čerstvé, bylo staré, přesolené, přepepřené, nápoje (vč.horkých) byly při snídani, obědě i večeři byly servírovány do plastových kelímků (na pláži a u bazénu to pochopím, ale v žádné hotelové restauraci jsem to ještě neviděla). Při snídani jsme zažili, že mezi hosty kolem stolů procházel kuchař a mával kolem sebe velkým nožem - v dnešní bezpečností situaci naprosto NEPŘIJATELNÉ!! Personál, který venku servíroval jídlo (těstoviny s odpornou omáčkou), měl na sobě špinavé oblečení - více připomínal uklízeče než kuchaře. Na pláži ke svačině servírováno shnilé hroznové víno.

Služby hotelu
Nevyužili jsme, odstěhovali jsme se do jiného hotelu.

Pláž
Pláž byla od hotelu daleko (nevhodné pro malé děti), na lehátkách nebyly matrace.

Barbora K., 20.03.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Yadis Djerba Golf Thalasso & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

Celkem: 6,6 Celkom dobrá dovolenka, ktorá naplnila očakávania 3* hotela.

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkom dobrá dovolenka, ktorá naplnila očakávania 3* hotela. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prvý deň bol hrozný, dostali sme izbu, v ktorej zapáchalo a nefungovala klimatizácia, na druhý deň, po viacnásobnom sťažovaní sa na recepcii hotela sme dostali dobrú izbu s klimatizáciou.

Strava
Strava bola pestrá a chutná. Stále bolo z čoho vyberať.

Služby hotelu
Na požadovanej úrovni.

Pláž
Cesta na pláž asi 200-300 metrov okolo čističky odpadových vôd, takže nič moc ale pláž pekná a more teplé.

Marko A., 19.03.2019, Datum pobytu: 10.3. - 17.3.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Miramar Petit Palais

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dovolená se celkem vydařila, počasí pěkné, moře teplé, na konci bouřka - koupání zakáz. Doporučuji návštěvu krokodýlí farmy. Jídlo...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se celkem vydařila, počasí pěkné, moře teplé, na konci bouřka - koupání zakáz. Doporučuji návštěvu krokodýlí farmy. Jídlo pestré, dostatek. Pokoj bez závad. Dovolenou kazili ruští klienti - nepořádní, hluční, jako by jim hotel patřil. Let společností Tunisair prehistorickým letadlem o 5hodin opožděn, bez nároku na odškodnění. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, velké, splnily účel.

Strava
Jídlo pestré, chutné, venku grily, všeho dost, opět poukazuji na chování návštěvníků, asi z bývalého Sovětského svazu. Nechávali velký nepořádek na stolech, hory nesnědeného jídla, fronta na bufet jim nic neříkala, odnášeli si jídlo z restaurace, u baru se velmi opíjeli. Ostuda!

Služby hotelu
Bez závad.

Pláž
Pláž obsazená denně ručníky, museli jsme zaplatit zřízenci, aby nám držel místa. Jinak čistá, moře teplé, ke konci chaluhy.

Richard, 27.02.2019, Datum pobytu: 20.9. - 27.9.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Eden Village Djerba Mare

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 6,2 Příjemná dovolená až na jídlo které tedy nebylo dobré jsme si dovolenku užily

  • 6 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená až na jídlo které tedy nebylo dobré jsme si dovolenku užily Zobrazit celou recenzi

Daniela U., 21.02.2019, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Dar Djerba Zahra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (19)

Celkem: 3 po vyměnění pokoje se poztráceli věci a když byla snaha to řešit s tuniským delegátem, bylo upozorněno, aby se návštěvníci chovali slušně...

  • 1 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
po vyměnění pokoje se poztráceli věci a když byla snaha to řešit s tuniským delegátem, bylo upozorněno, aby se návštěvníci chovali slušně nebo bude ještě více problémů Zobrazit celou recenzi

Anonym, 12.02.2019, Datum pobytu: 28.9. - 12.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Palm Azur

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Nejlepší dovolené v Tunisku.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejlepší dovolené v Tunisku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistý ,útulný pokoj , maximální péče o klienta.

Strava
Strava byla rozmanitá, pestrá, skvělá.

Pláž
Krásná pláž a přístup do moře je pozvolný. Vhodný i pro malé děti.

Dana Tafatová Tafatová, 09.02.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Djerba Castille

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

Celkem: 8 Byli jsme tu podruhé s přáteli a v září 2019 jedeme opět. Ubytování pěkné (v hotelu s výhledem na zátoku), vybavení pokoje -...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme tu podruhé s přáteli a v září 2019 jedeme opět. Ubytování pěkné (v hotelu s výhledem na zátoku), vybavení pokoje - příslušenství OK. Jídlo v pohodě, klasika - Tuniské. Snídaně 2druhy měkkého salámu a sýru a spoustu dalšího + sladké. Občas nedovaří maso-je tvrdé, jinak slušný výběr včetně "jejich" polévek. Pozornosti číšníka při objednávání nápojů se dočkáte většinou, až když dostane "bakšiš" , toto se nám hodně nelíbilo !. Jídlo si každý vybírá a nosí ke stolu sám. Areál hotelu je pěkný, pláž super, moře krásné, teplé (konec září voda 27-28st). Lehátek bylo vždy dost. V moři se občas vyskytují chaluhy, nám to nevadí ( na Djerbě je to běžné). Příjemné je i sportovní vyžití včetně půjčování kajaků atd. (zdarma). Každý večer je na terase zábava s hudbou a tanečky, dále je zábavný program připravovaný animátory. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
OK

Strava
OK "Tuniská"

Služby hotelu
OK,

jedno mínus, většina číšníků si Vás bez "bakšiše" ani nevšimne.

Pláž
OK

Anonym, 30.01.2019, Datum pobytu: 25.9. - 9.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Vincci Helios Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (9) Ne (0)

Celkem: 5,6 Pozdní přílet o sedm hodin, tím skraceny pobyt

  • 5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 2 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pozdní přílet o sedm hodin, tím skraceny pobyt Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starý nábytek, špatný úklid.

Strava
Kdo chce se nají, nic ohromného, ale nic špatného.

Služby hotelu
Ochotný recepční, barmani za baksis ok.

Pláž
Strašná. Bordel, špína odpadky.

Petr Hajný, 29.01.2019, Datum pobytu: 17.1. - 24.1.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Sidi Mansour Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4 Celkově bych řekla, že jsme dovolenou přežily, i když pro svobodné holky tato země opravdu není, pokud nejedete vyloženě za sexuální...

  • 4,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 2 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Celkově bych řekla, že jsme dovolenou přežily, i když pro svobodné holky tato země opravdu není, pokud nejedete vyloženě za sexuální zábavou. Na pokoj jsme si zvykly. Zábava byla, protože když jedete s fajn lidmi, je to vždycky príma dovča. Jídlo ani nenadchne, ani neurazí. Animátoři skvělý a programy parádní.

Ale sem už na dovolenou určitě nepojedu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na Djerbu jsme vyrazily tři kamarádky. Z venčí vypadá hotel velmi pěkně, ubytovaly jsme se a donesly si kufry do našeho "připraveného" pokoje. Když jsme vstoupily byly jsme nemile překvapeny. Pokoj naprosto podprůměrný. Postele byly pokryté přikrývkami, jak pro psy. Všechno jsme si okamžitě pro jistotu vydezinfikovaly. Koupelna žal a bída. Podprůměrná koupelna, kde visely špinavé ručníky, na kterých byly stopy bot. Když jsme si chtěly zlepšit náladu výhledem z balkónu, uviděly jsme akorát maják se silnicí napravo a nalevo rozestavěné budovy, takže první slova mojí kamarádky byly: "Ještě, že tu jsme už jen 8 dní."

Čistotu jsme řešily s delegátkou a hned se situace zlepšila (i když o málo). Recepční prý nečekal, že přijedeme, tak brzy, proto pokoj nebyl připravený (i když světlo svítilo a klimatizace jela na plné pecky). Proto jsme hned, jak to šlo dávaly dýška, abychom měly aspoň čisto.

Strava
Strava byla pestrá, i když polévky a omáčky žádná sláva. Co opravdu umí, jsou sladkosti, protože dortíky byla naprostá fantazie. Naproti tomu, pokud rádi popíjíte barevné drinky, připravte se na šok, protože se s nimi moc nepářou, netuší, co se míchá s čím, kde co ošidí, takže nevděčnější pití (pokud se rádi napijete) je víno a pivo. Nejlepší připravované jídlo je smažené a mořské plody.

Služby hotelu
Hotel se opravdu snažil připravovat s pomocí animátorů pestrý program. Animátoři fungovali od rána až do noci. V areálu i na pláži bylo mnoho činností, jak se zabavit, když jste si nechtěli hovět u moře nebo přehřátého bazénu. Hotel nabízí i jiné služby trávené mimo areál, například: výlet lodí na ostrov Plameňáků, přičemž plameňáky uvidíte z velké dálky, pak budete neustále otravováni, abyste se na pláž svezli koněm nebo velbloudem, přičemž ostrov měl na šířku asi 200 m.

Z čeho jsme byly opravdu nadšené je skanzen, kde je i krokodýlí farma. Všichni spolucestující naběhly na krokodýli a my si vychutnávaly samotu ve skanzenu, kde jsme viděly naprosto úžasného hrnčíře, který nám ukázal, jak se dělá váza za 2 minuty. Měl naprosto krásně vymyšlené, kde se může člověk na památku vyfotit (třeba hra stínů, zrcadlové fotky, …), pak jsme viděli, jak se dřív mlelo obilí, a jiné. Vřele doporučuji.

Pláž
Pláž je zhruba 5 minut chůze, přičemž ti línější se mohou i zadarmo svézt hotelovým autobusíkem. Cesta na pláž je relativně vytížená, takže je třeba dávat pozor, který moula právě projíždí okolo. Pláž má krásnou dřevěnou cestičku, která vás dovede k lehátkům. To bylo fajn, ale moře no děs a hrůza. Že se vyvrhují chaluhy budiž, ale že se naplavuje i cosi, co se usazuje na dně, tudíž máte pocit, že se brodíte bahnem, jak v českém rybníce, to už bylo nepříjemné. Tímto si šlapete dobrých 6 metrů, než se dostanete do relativně čisté vody. V moři není vůbec nic, jen písek a hodně malých mušliček.

Když jsem si chtěla lehnout do písku a prohřát si záda, "zabořila" jsem se akorát do betonu, který byl pod 10 cm písku.

Anonym, 17.01.2019, Datum pobytu: 20.7. - 30.7.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Sidi Mansour Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (2)

9 fotografií

Celkem: 9 Super dovolená, na kterou rádi vzpomínáme a letos se chceme zase vrátit...Velmi milí zaměstnanci, každý se usmívala a byl velmi...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená, na kterou rádi vzpomínáme a letos se chceme zase vrátit...Velmi milí zaměstnanci, každý se usmívala a byl velmi přátelský...Hotel je krásný a uklizený. Pro méně náročné klienty, není to luxusní hotel. Strava All Inclusive je pouze na pití, jinak je zde snídaně, oběd a večeře, ale i tak nám to stačilo. Nebyl problém si na svačinu pro děti něco odnést od snídaně - oběda. Animátoři se nám věnovali celou dobu pobytu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme spokojeni

Strava
Každý den výběr ze spousty jídel, hlavně hodně zeleniny. Pítí a všeho byl dostatek

Služby hotelu
Se službami jsme byli spokojeni, všichni byli milí a ochotní

Pláž
První tři dny byly hodně chaluhy a tráva, ale poté se je snažili hned ráno odstranit. Samozřejmě se nepodařilo pláž úplně vyčistit, ale i tak tam bylo krásně.

Anonym, 10.01.2019, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Giktis

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)