Recenze hotelů
Djerba - Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 3 po vyměnění pokoje se poztráceli věci a když byla snaha to řešit s tuniským delegátem, bylo upozorněno, aby se návštěvníci chovali slušně...

  • 1 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
po vyměnění pokoje se poztráceli věci a když byla snaha to řešit s tuniským delegátem, bylo upozorněno, aby se návštěvníci chovali slušně nebo bude ještě více problémů Zobrazit celou recenzi

Anonym, 12.02.2019, Datum pobytu: 28.9. - 12.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Palm Azur

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Nejlepší dovolené v Tunisku.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejlepší dovolené v Tunisku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistý ,útulný pokoj , maximální péče o klienta.

Strava
Strava byla rozmanitá, pestrá, skvělá.

Pláž
Krásná pláž a přístup do moře je pozvolný. Vhodný i pro malé děti.

Dana Tafatová Tafatová, 09.02.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Djerba Castille

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8 Byli jsme tu podruhé s přáteli a v září 2019 jedeme opět. Ubytování pěkné (v hotelu s výhledem na zátoku), vybavení pokoje -...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme tu podruhé s přáteli a v září 2019 jedeme opět. Ubytování pěkné (v hotelu s výhledem na zátoku), vybavení pokoje - příslušenství OK. Jídlo v pohodě, klasika - Tuniské. Snídaně 2druhy měkkého salámu a sýru a spoustu dalšího + sladké. Občas nedovaří maso-je tvrdé, jinak slušný výběr včetně "jejich" polévek. Pozornosti číšníka při objednávání nápojů se dočkáte většinou, až když dostane "bakšiš" , toto se nám hodně nelíbilo !. Jídlo si každý vybírá a nosí ke stolu sám. Areál hotelu je pěkný, pláž super, moře krásné, teplé (konec září voda 27-28st). Lehátek bylo vždy dost. V moři se občas vyskytují chaluhy, nám to nevadí ( na Djerbě je to běžné). Příjemné je i sportovní vyžití včetně půjčování kajaků atd. (zdarma). Každý večer je na terase zábava s hudbou a tanečky, dále je zábavný program připravovaný animátory. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
OK

Strava
OK "Tuniská"

Služby hotelu
OK,

jedno mínus, většina číšníků si Vás bez "bakšiše" ani nevšimne.

Pláž
OK

Anonym, 30.01.2019, Datum pobytu: 25.9. - 9.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Vincci Helios Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 5,6 Pozdní přílet o sedm hodin, tím skraceny pobyt

  • 5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 2 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pozdní přílet o sedm hodin, tím skraceny pobyt Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starý nábytek, špatný úklid.

Strava
Kdo chce se nají, nic ohromného, ale nic špatného.

Služby hotelu
Ochotný recepční, barmani za baksis ok.

Pláž
Strašná. Bordel, špína odpadky.

Petr Hajný, 29.01.2019, Datum pobytu: 17.1. - 24.1.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Sidi Mansour

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4 Celkově bych řekla, že jsme dovolenou přežily, i když pro svobodné holky tato země opravdu není, pokud nejedete vyloženě za sexuální...

  • 4,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 2 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Celkově bych řekla, že jsme dovolenou přežily, i když pro svobodné holky tato země opravdu není, pokud nejedete vyloženě za sexuální zábavou. Na pokoj jsme si zvykly. Zábava byla, protože když jedete s fajn lidmi, je to vždycky príma dovča. Jídlo ani nenadchne, ani neurazí. Animátoři skvělý a programy parádní.

Ale sem už na dovolenou určitě nepojedu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na Djerbu jsme vyrazily tři kamarádky. Z venčí vypadá hotel velmi pěkně, ubytovaly jsme se a donesly si kufry do našeho "připraveného" pokoje. Když jsme vstoupily byly jsme nemile překvapeny. Pokoj naprosto podprůměrný. Postele byly pokryté přikrývkami, jak pro psy. Všechno jsme si okamžitě pro jistotu vydezinfikovaly. Koupelna žal a bída. Podprůměrná koupelna, kde visely špinavé ručníky, na kterých byly stopy bot. Když jsme si chtěly zlepšit náladu výhledem z balkónu, uviděly jsme akorát maják se silnicí napravo a nalevo rozestavěné budovy, takže první slova mojí kamarádky byly: "Ještě, že tu jsme už jen 8 dní."

Čistotu jsme řešily s delegátkou a hned se situace zlepšila (i když o málo). Recepční prý nečekal, že přijedeme, tak brzy, proto pokoj nebyl připravený (i když světlo svítilo a klimatizace jela na plné pecky). Proto jsme hned, jak to šlo dávaly dýška, abychom měly aspoň čisto.

Strava
Strava byla pestrá, i když polévky a omáčky žádná sláva. Co opravdu umí, jsou sladkosti, protože dortíky byla naprostá fantazie. Naproti tomu, pokud rádi popíjíte barevné drinky, připravte se na šok, protože se s nimi moc nepářou, netuší, co se míchá s čím, kde co ošidí, takže nevděčnější pití (pokud se rádi napijete) je víno a pivo. Nejlepší připravované jídlo je smažené a mořské plody.

Služby hotelu
Hotel se opravdu snažil připravovat s pomocí animátorů pestrý program. Animátoři fungovali od rána až do noci. V areálu i na pláži bylo mnoho činností, jak se zabavit, když jste si nechtěli hovět u moře nebo přehřátého bazénu. Hotel nabízí i jiné služby trávené mimo areál, například: výlet lodí na ostrov Plameňáků, přičemž plameňáky uvidíte z velké dálky, pak budete neustále otravováni, abyste se na pláž svezli koněm nebo velbloudem, přičemž ostrov měl na šířku asi 200 m.

Z čeho jsme byly opravdu nadšené je skanzen, kde je i krokodýlí farma. Všichni spolucestující naběhly na krokodýli a my si vychutnávaly samotu ve skanzenu, kde jsme viděly naprosto úžasného hrnčíře, který nám ukázal, jak se dělá váza za 2 minuty. Měl naprosto krásně vymyšlené, kde se může člověk na památku vyfotit (třeba hra stínů, zrcadlové fotky, …), pak jsme viděli, jak se dřív mlelo obilí, a jiné. Vřele doporučuji.

Pláž
Pláž je zhruba 5 minut chůze, přičemž ti línější se mohou i zadarmo svézt hotelovým autobusíkem. Cesta na pláž je relativně vytížená, takže je třeba dávat pozor, který moula právě projíždí okolo. Pláž má krásnou dřevěnou cestičku, která vás dovede k lehátkům. To bylo fajn, ale moře no děs a hrůza. Že se vyvrhují chaluhy budiž, ale že se naplavuje i cosi, co se usazuje na dně, tudíž máte pocit, že se brodíte bahnem, jak v českém rybníce, to už bylo nepříjemné. Tímto si šlapete dobrých 6 metrů, než se dostanete do relativně čisté vody. V moři není vůbec nic, jen písek a hodně malých mušliček.

Když jsem si chtěla lehnout do písku a prohřát si záda, "zabořila" jsem se akorát do betonu, který byl pod 10 cm písku.

Anonym, 17.01.2019, Datum pobytu: 20.7. - 30.7.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Sidi Mansour

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

9 fotografií

Celkem: 6,2 Dobrý den, tak jsme letos opět na konec byli s CK na Djerbě ( již po třetí) a ještě jsme s sebou přizvali naše příbuzné. Byli jsme opět v...

  • 5,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý den, tak jsme letos opět na konec byli s CK na Djerbě ( již po třetí) a ještě jsme s sebou přizvali naše příbuzné. Byli jsme opět v ,,prý nejluxusnějším hotelu Palace". Byli jsme tam na přelomu září-říjen. Jak vidíte píšu Vám až teď protože nepatříme k nějakým stěžovatelům, ale protože jsme tam byli po třetí za sebou tak můžeme srovnávat. Personálu už je tam méně (občas nestíhají) už se tolik neusmívají...… Ale hlavně Vám posílám v příloze fotky našeho pokoje. Ubytovali nás v přilehlém traktu v zapáchajícím pokoji kde když rozsvítili tak začali z koutů vylézat velcí brouci. Načež bagážista odběhl, přinesl a vystříkal tam 2 spreje, v pokoji nešlo být a spát už vůbec ne. Předesílám, že to bylo v 0,30 ráno. Došel jsem na recepci kde mi sdělil, že to jde řešit až následující den. Po dvou hodinách dohadů nás přestěhovali do o trochu lepšího pokoje. Ráno jsem byl na recepci kde mi šéf recepční sdělil, že je to standartní pokoj. Já jsem mu vysvětloval, že v 5 hvězdičkovém ( a mezi námi v jednom z nejdražších hotelů na Djerbě) to nemůže zapáchat, lézt tam brouci ( a ta koupelna-mrkněte na foto). On mi vysvětlil, že je to pro nás levné a že tam jezdí Němci, Rusové.... a ti platí větší peníze. Tak se Vás ptám jestli jsme tam nějací druhořadí turisté? Po dalších dohadech a dvou zkažených dní nám pokoje na konec vyměnili. Pravda, hotel byl plná a tak po 9 hodině ráno byla obsazená lehátka a stávalo se nám, že jsme šli na hodinovou procházku po pláži nebo na dring a když jsme se vrátili, nebyly tam naše osušky ani osobní věci- dali je na recepci. Pláž je dost velká, stačilo by přidat 10lehátek. Letos ty služby neodpovídaly 5 hvězdě. Už tam příště nepojedeme, díky-Markovi Zobrazit celou recenzi

Luboš M., 19.12.2018, Datum pobytu: 15.9. - 25.9.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Magic Palm Beach Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (16) Ne (5)

Celkem: 9,2 Velice příjemný hotel, kvalitní stravování, všude čisto, přátelští animátoři. Krásná pláž s jemným pískem u hotelu.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velice příjemný hotel, kvalitní stravování, všude čisto, přátelští animátoři. Krásná pláž s jemným pískem u hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý, velice prostorný.

Strava
Velký výber, všeho dostatek.

Pláž
Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře.

Anonym, 19.11.2018, Datum pobytu: 26.10. - 2.11.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Vincci Helios Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (8) Ne (0)

Celkem: 8 Jako vždy příjemná dovolená.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Jako vždy příjemná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemné a vždy uklizeno.

Strava
Vždy velký výběr a výborné. Některý personál neochotný.

Služby hotelu
Nádherné animační programy. Velká pochvala Larrymu.

Pláž
Vždy se našly lehátka, na pláži chaluhy, ale to je příroda.

Jitka H., 14.11.2018, Datum pobytu: 25.9. - 9.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Dar Djerba Zahra

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,8 dobré

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
dobré Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dobré

Strava
velká spokojenost

Služby hotelu
dobrá

Jiří Špaček, 07.11.2018, Datum pobytu: 14.10. - 24.10.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Palm Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,2 Celková spokojenost v poměru cena/výkon.

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celková spokojenost v poměru cena/výkon. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytování v bungalovu, pokoj čistý, denně se uklízelo, bakšiš jsme dávali obden. Pro méně náročnou klientelu, nic méně pro nás dostačující vzhledem k tomu, že pokoj jsme měli pouze na přespání a většinu času jsme trávili u moře nebo u bazénu na animacích.

Strava
Z mého pohledu pestrá nabídka, všeho bylo dost jak na snídaní, tak na oběd a večeři. Kdo chtěl, vždy si mohl obměňovat jídelníček, každý den ryby na různý způsob, včetně grilovaného, pečeného i smaženého masa. Příloh bylo dostatek, ovoce a saláty v dostatečném množství. Na pití na požádání víno, pivo, minerální voda, čistá voda.

Služby hotelu
Myslím, že je vhodné vyzdvihnout animace, které byly na vysoké úrovni.

Pláž
Pláž denně upravovaná mezi 9 - 10 hodinou, moře různé, po bouřkách zakalené, pokud bylo klidné tak čisté.

Anonym, 06.11.2018, Datum pobytu: 19.10. - 2.11.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Dar Djerba Zahra

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)