Recenze hotelů
Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 4,8 Celkový dojem odpovídá celému Tunisku. Velice chudá země, takže město Mahdia celé rozbité, všude špína atd. ale to je prostě Tunisko. Co...

  • 6,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 3 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem odpovídá celému Tunisku. Velice chudá země, takže město Mahdia celé rozbité, všude špína atd. ale to je prostě Tunisko. Co se týká hotelu, tak budova krásná, zaměstnanci hotelu ochotní a přitom neotravují. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je fajn. Klasický malý pokoj s TV, koupelnou a trezorem. Na pokoji je klimatizace, která ale nefungovala :D (ale byli jsme mimo sezónu, tak třeba to souvisí s tím). Perfektní systém uklízení pokojů. Ani jednou jsme se nepotkali s uklízečkou a vždy bylo perfektně uklizeno, když jsme se vrátili například ze snídaně. Hned první den doporučuji položit na postel několik €. My jsme dali 2€ a na památku českou pětikorunu :D a uklizeno bylo úplně dokonale.

Strava
S jídlem to bylo výrazně horší. Pořád dokola strašně malý výběr. Jídlo úměrné opět tomu, že je to hodně chudá země u moře, takže většinou nějaká hodně kořeněná ryba, nějaké úplně obyčejné těstoviny, minimum ovoce. To je asi celé.

Služby hotelu
V hotelu je ,,posilovna,, která je umaštěná a zacvičit si tam prostě ani nejde. Byl jsem tam jednou za 10 min. Přítelkyně byla na masáži a ta byla fajn. V hotelu je vnitřní bazén (tam jsme nebyli ani jednou). V hotelu je několik salónků a restaurace mimo klasickou jídelnu. Během našeho pobytu nefungovala wifi což byl pro nás docela problém z pracovních důvodů. Takže jestli potřebujete 100% kvalitní připojení k wifi a nechcete platit několik desítek tisíc za připojení k internetu mimo EU, tak určitě Tunisko ne. Venkovní bazény jsou super, 2x venkovní bar ale tam dostanete víceméně jen pivo.

Pláž
Pláž celkem špinavá od mořských řas vyplavených z moře, ale po cestě do města jsme se bavili s jedním místním domorodcem a říkal, že v sezóně je to lepší, protože to každý den ráno uklízí. Pláže jsou strašně malé, ale moře je krásné ale pro někoho moc teplé, protože je tam málo vody i když se jde třeba 100m od pláže do vody tak je voda po hrudník, tak už je moře naopak hodně hluboké. Na žádné potápění to rozhodně není i když je moře krásně čisté, ale je tam prostě jen písek. Nic víc tam není :)

Lukáš S., 13.04.2019, Datum pobytu: 1.6. - 10.6.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: One Resort El Mansour

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Dovolená byla hezká. Do Tuniska jezdíme často a opět nezklamalo. Hotel je hezký, všude čisto. Krásná procházka zahradou na pláž. Personál...

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla hezká. Do Tuniska jezdíme často a opět nezklamalo. Hotel je hezký, všude čisto. Krásná procházka zahradou na pláž. Personál příjemný, komunikativní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, každý den ráno úklid.

Strava
Strava rozmanitá. Žádný problém

Služby hotelu
Služby hotelu jsou skvělé. Vždy ochota a úsměv.

Pláž
Pláž čistá, od hotelu asi 200 metrů krásnou procházkou zahradou. Moc hezké

Pavlína Řeháková, 30.03.2019, Datum pobytu: 19.3. - 26.3.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Nesrine

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 9,6 Příjemný, klidný hotel, krásná zahrada s bazénem, čistá pláž, ochotný personál, zájezd s CK byl na začátku sezóny za dobrou cenu,...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný, klidný hotel, krásná zahrada s bazénem, čistá pláž, ochotný personál, zájezd s CK byl na začátku sezóny za dobrou cenu, naprostá spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Dana H., 22.03.2019, Datum pobytu: 12.3. - 19.3.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marhaba Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Dovolenou jsme si moooc uzily.Hotel byl obrovsky,spousta lidi,kazdy den krasne uklizene pokoje,jidlo bylo vynikajici,vseho obrovsky...

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si moooc uzily.Hotel byl obrovsky,spousta lidi,kazdy den krasne uklizene pokoje,jidlo bylo vynikajici,vseho obrovsky vyber.More a plaz supeeeer,byl to nadherny, nezapomenutelny tyden a urcite se sem jeste znovu vratime!!Vubec se nam nechtelo domu.Helca Zobrazit celou recenzi

Anonym, 22.03.2019, Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Riadh Palms Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 1,6 Hrozné, velké zklamání. Nedoporučuji!!! Na Djerbě jsme byli už několikrát a vždy jsme byli se službami hotelů spokojení. Tento hotel...

  • 2 Ubytování
  • 1 Strava
  • 2 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Hrozné, velké zklamání. Nedoporučuji!!! Na Djerbě jsme byli už několikrát a vždy jsme byli se službami hotelů spokojení. Tento hotel odpovídá max.3*. Ani jsme si nevybalovali a po 24 hodinách pobytu v tomto hotelu jsme zažádali o výměnu hotelu a do hodiny jsme se stěhovali jinam. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Malý, tmavý pokoj připomínající kobku s výhledem kamsi do vnitřního dvora.

Strava
Cestovkou jsme vůbec nebyli upozorněni na to, že se v hotelu bude nacházet velká skupina izraelských turistů, pro které hotel vařil zvlášť, a pro které byla vyhrazena celá hotelová restaurace. Ostatní turisté, kteří v hotelu v tu dobu byli (Češi, Němci, Rusové atd.) se stravovali pod stanem u bazénu. Jídlo bylo naprosto otřesné, velmi malý výběr a to, co tam nabízeli, se nedalo vůbec jíst. Jídlo nebylo čerstvé, bylo staré, přesolené, přepepřené, nápoje (vč.horkých) byly při snídani, obědě i večeři byly servírovány do plastových kelímků (na pláži a u bazénu to pochopím, ale v žádné hotelové restauraci jsem to ještě neviděla). Při snídani jsme zažili, že mezi hosty kolem stolů procházel kuchař a mával kolem sebe velkým nožem - v dnešní bezpečností situaci naprosto NEPŘIJATELNÉ!! Personál, který venku servíroval jídlo (těstoviny s odpornou omáčkou), měl na sobě špinavé oblečení - více připomínal uklízeče než kuchaře. Na pláži ke svačině servírováno shnilé hroznové víno.

Služby hotelu
Nevyužili jsme, odstěhovali jsme se do jiného hotelu.

Pláž
Pláž byla od hotelu daleko (nevhodné pro malé děti), na lehátkách nebyly matrace.

Barbora K., 20.03.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Yadis Djerba Golf Thalasso & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

Celkem: 6,6 Celkom dobrá dovolenka, ktorá naplnila očakávania 3* hotela.

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkom dobrá dovolenka, ktorá naplnila očakávania 3* hotela. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prvý deň bol hrozný, dostali sme izbu, v ktorej zapáchalo a nefungovala klimatizácia, na druhý deň, po viacnásobnom sťažovaní sa na recepcii hotela sme dostali dobrú izbu s klimatizáciou.

Strava
Strava bola pestrá a chutná. Stále bolo z čoho vyberať.

Služby hotelu
Na požadovanej úrovni.

Pláž
Cesta na pláž asi 200-300 metrov okolo čističky odpadových vôd, takže nič moc ale pláž pekná a more teplé.

Marko A., 19.03.2019, Datum pobytu: 10.3. - 17.3.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Miramar Petit Palais

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9,6 Tento hotel je nejlepší na Mahdii a Mahdie je nejlepší z celého Tunisu.Jezdíme sem již 12 let,v Tunisu bych už nikam nejela.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Tento hotel je nejlepší na Mahdii a Mahdie je nejlepší z celého Tunisu.Jezdíme sem již 12 let,v Tunisu bych už nikam nejela. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Někdy za ty léta jsme dostali pokoj s téměř nefungující klimatizací.Jinak vše v pořádku, již si připlácíme za výhled na moře vyhneme se tím pokojům s výhledem do zdi

Strava
velký výběr

Pláž
jako v Caribicu

Romana H., 18.03.2019, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: LTI Mahdia Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Lukas 1 fotografie

Celkem: 8 Hotel i služby odpovídají ****. Hotel se nachází v centru města, takže výhoda že je možnost kdykoliv i kamkoliv se podívat, projít,...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel i služby odpovídají ****. Hotel se nachází v centru města, takže výhoda že je možnost kdykoliv i kamkoliv se podívat, projít, posedět i mimo hotelový komplex. Za sebe mohu jen doporučit Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou jako v každém hotelu téhle dystinace. Každý pokoj má vlastní balkon, což je taky výhoda. Hotel čistý,uklizeji denně. Nedostatek je že nebyla na pokoji lednice.

Strava
Strava dobrá. Ovoce, zeleniny spousta. Hodně zákusků

Služby hotelu
Nemám co dotknout

Pláž
Jelikož bylo mimo sezónu takže nemůžu posoudit. Nebyl ještě připraven. Nedostatek že se musí chodit přes veřejnou komunikaci

Mariya Pavlyshyn, 16.03.2019, Datum pobytu: 5.3. - 12.3.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Houda Yasmine Hammamet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 celkově byla dovolená v pořádku, i když pár věcí by se dalo vylepšit jak ze strany hotelu tak CK (například lepší označení CK v příletové...

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
celkově byla dovolená v pořádku, i když pár věcí by se dalo vylepšit jak ze strany hotelu tak CK (například lepší označení CK v příletové hale aby člověk nemusel bloudit a hledat delegáta) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hotel byl pěkný, avšak na pokoji byla dost zima i přes puštěné topení, jinak vše čisté, úklid pokoje každý den

Strava
stravování bylo v pořádku, některé pokrmy v hlavní restauraci byly méně chutné ale převážně byla spokojenost.

Služby hotelu
v hotelu je možné navštívit vnitřní bazén s velmi teplou vodou což je v zimních měsících určitě příjemný relax.

jako nevýhoda je wifi připojení, které nelze koupit na pokoj ani za příplatek, takže je dostupné pouze v prostorách recepce a lobby baru.

Pláž
velmi příjemný personál hotelu, ochotný a milý, hodně komunikující s hosty.

Kateřina V., 07.03.2019, Datum pobytu: 22.1. - 29.1.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Riviera

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)