Recenze hotelů
Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 7 Cekal jsem pestrejsi nabidku vyletu.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Cekal jsem pestrejsi nabidku vyletu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobre.

Strava
Svedske stoly a chutna, dobra.

Služby hotelu
Vecne nemeli na rozmeneni, ale jinak dobre.

Pláž
Byly hodne vlny, ale jinak celkem cista, hezka.

Karel O., 10.05.2022, Datum pobytu: 30.4. - 7.5.2022
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Djerba Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5.2 Vcelku dobré, ale již takový typ dovolené volit nebudeme. Raději si připlatíme za lepší destinaci. Nicméně dětem se tam líbilo a využití...

  • 4.5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Vcelku dobré, ale již takový typ dovolené volit nebudeme. Raději si připlatíme za lepší destinaci. Nicméně dětem se tam líbilo a využití je pro ne dostačující. Na recepci nám sdělili, ze nemáme ubytovací voucher, nevyznají se v dokumentech a uvedli nás do rozpaků. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme rodinný pokoj standard, 2 pokoje, balkon, za nás dostačující. Koupelna malinká a jedny dveře na wc a do koupelny.

Strava
No tak tohle byl děs! Jídlo nám, zřejmě v rámci covid opatření, servírovali na talíř sami, takže jste říkali na plexisklo jak pitomci, aby vám dali minimální porci. Jídlo nebylo chutné, dalo se jíst maximálně kuřecí. Pro deti těstoviny, taková jídla byste dětem doma ani neuvařili, pokud alespoň trochu dbáte na jejich stravování. Spálené hamburgery. Nedokážu si ani v nejmenším představit, ze by byl hotel zcela kapacitně naplněn! Džusy se nedaly pít, ale proto, ze to byla sladká obarvená voda, za fresh se muselo platit.

Služby hotelu
Služby vcelku dobré, klid na pokojích, chodbách, hotel voněla…co nám vadilo byli všudypřítomní prodejci různých výletu, fotografování, masáží a pod, protože před nimi nebyla možnost utéct, tak jsme říkali, ze jedeme druhy den domů???? To samé na pláži. Tam byla přítomna security, takže v případě problému bylo možné to řešit na místě.

Pláž
Pláž s pozvolným vstupem, žádné ryby, ani ty nejmenší, takže šnorchl zbytečnost. Krásný bílý písek, koupání skvělé! Možnost sběru drobných mušliček. Opět tedy za zády s prodejci jízd na velbloudech, koních apod

Marcela P., 10.05.2022, Datum pobytu: 30.4. - 7.5.2022
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Club Calimera Yati Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolená super když teda zavřeme oči před všudypřítomnými odpadky- v okolí hotelů, podél cest, na plážích i v moři. Byla jsem svědkem,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená super když teda zavřeme oči před všudypřítomnými odpadky- v okolí hotelů, podél cest, na plážích i v moři. Byla jsem svědkem, jak místní údržbář shrnuje pláž při odlivu a vše co pochytal cestou pak vesele nahrnul do moře. No prý to patří k mentalitě těchto lidí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Letěli jsme s dvěma staršími dětmi a ubytování v propojeném dvojdomečku se dvěmi koupelnami bylo nad naše očekávání. Super. Čisto, úklid každý den, čisté ručníky.

Strava
Strava skvělá, moc nám chutnalo.

Služby hotelu
Personál hotelu moc příjemný, vstřícný.Vše OK

Pláž
Pláž přímo u hotelu, písečná, široká, místy dost chaluh a jak jsem již psala, odpadky, plasty na každém kroku.

Lenka Špačková, 03.05.2022, Datum pobytu: 23.4. - 30.4.2022
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Dar Djerba Zahra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5 Hotel je hezky , ale je co vylepšovat

  • 4 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je hezky , ale je co vylepšovat Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj byl velký , prostorný, koupelna špatná určitě je co vylepšovat, netekla voda a nebo netekla tepla voda, vzdy musela byt zapnutá klimatizace , aby tekla tepla voda a to bylo tak po 10 / 15 minut zapnuté vody , uklid pokoje byl strašny, nedodali ručníky, po zavolaní na recepci byli dodány. a to se opakovalo po 3 dny

Strava
jídlo se opakovalo celých 10 dnu , ale vždy bylo co si vybrat, co vidím jako hodně pozitivní ,že nebyli hranolky. což je dobře, na víkend kdy v hotelu bylo hodně lidí ráno nebylo nádoby na snídani ( šálky, taliře, misky na jogurt, a lžíce)

Služby hotelu
personal- na to kolik bylo lidí v hotelu bylo málo personalu, večerni zabava , je co vylepšovat.

Pláž
vzhledem k podnínkám plaž byla v pořádku

Denisa Pianka, 01.04.2022, Datum pobytu: 20.3. - 29.3.2022
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Lella Baya & Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2.4 Na 4 hviezdičkovy hotel hrôza

  • 1.5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 7 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Na 4 hviezdičkovy hotel hrôza Zobrazit celou recenzi

Ubytování
5 výťahov z toho jeden funkčný počas celého pobytu z izby nám zmizlo oblečenie musel som si ho pýtať naspäť zaseknutý vo funkčnom výťahu po príchode vraj nemáme nárok na večeru popritom pár z Francúzska s ktorým sme prišli mal večeru na izbe. a to som bol na hotely len 4 dni

Strava
Okrem vajec si človek nemá čo dať neochutene nič moc nahnite ovocie vonku varia chutnejšie na 4 hviezdičky určite nie

Služby hotelu
Po príchode bez vecere

Pláž
V januári pláž nemôžem hodnotiť

Milan H., 17.01.2022, Datum pobytu: 30.12.2021 - 13.1.2022
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Riadh Palms Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (1)

Celkem: 8.4 Dovolená super, u bazénu prázdno, moře krásné pouze dopoledne, odpoledne plné chaluh, které se z pláže nesmí odvážet (hnije to). Místní...

  • 10 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená super, u bazénu prázdno, moře krásné pouze dopoledne, odpoledne plné chaluh, které se z pláže nesmí odvážet (hnije to). Místní lidé nabízejí jízdu na koních či velbloudech, nabízejí i různé suvenýry, nejsou vlezlí. V této covidové době se cestuje nejlépe, všude prázdno. Personál byl milý, uměli i česky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Není co vytknout, uklizeno bylo každý den, včetně výměny ručníků.

Strava
Dalo se vybrat. Vody kolik bylo třeba. Bar i přes den k dispozici i se svačinkami.

Služby hotelu
Bez problémů.

Pláž
Perfektně uklizená až na ty chaluhy, ale za to oni nemohou - nařízení vlády heslo: co moře vyvrhne, to si má také vzít.

Bílý písek, všude security. Hlídají i v noci a nejen pláž ale i bazény a okolí hotelu.

Pavel Brtnický, 16.01.2022, Datum pobytu: 30.10. - 6.11.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Club Calimera Yati Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (8) Ne (1)

Celkem: 8.8 Dovolenou určitě doporučujeme. Vhodná především pro rodiny s dětmi.

  • 8.5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou určitě doporučujeme. Vhodná především pro rodiny s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Edia Z., 30.12.2021, Datum pobytu: 6.9. - 12.9.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: L'Atrium

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8.8 Byli jsme velmi spokojeni. Jelikož jsme jeli mimo sezónu, je mi jasné, že nemůžeme očekávat veškerý servis a zábavu. Nicméně, nám to...

  • 9.5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velmi spokojeni. Jelikož jsme jeli mimo sezónu, je mi jasné, že nemůžeme očekávat veškerý servis a zábavu. Nicméně, nám to nevadilo, užívali jsme si klid a pohodu. Personal byl milý a vstřícný, všude čistí, uklizeno. Můžeme doporučit Zobrazit celou recenzi

Andrea D., 01.11.2021, Datum pobytu: 20.10. - 27.10.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Tui Magic Life Club Penelope Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Celkem: 9.2 Skvělá dovolená, až na ten noční hluk z místní diskotéky, pro který se všichni účastníci zájezdu různě stěhovali ze svých pokojů.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, až na ten noční hluk z místní diskotéky, pro který se všichni účastníci zájezdu různě stěhovali ze svých pokojů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje s výhledem do zahrady, kde každou noc do tmy řve diskotéka. Nefunkční televize, bez signálu.

Strava
Vynikající, jak chutí tak výběrem.

Služby hotelu
Pravidelný úklid, všude čisto.

Pláž
Pláž udržovaná, čistá. Krásný bílý písek. Pozvolný vstup do vody.

Hana Bořková, 27.10.2021, Datum pobytu: 16.10. - 23.10.2021
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: JAZ Tour Khalef

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

2 fotografie