Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 6,6 Příjemně jsme si odpočinuli. Tragická byla delegátka. Nic nebyla schopna zařídit. Pouze prodat dva typy zájezdů, loď a krokodýlí farmu....

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Příjemně jsme si odpočinuli. Tragická byla delegátka. Nic nebyla schopna zařídit. Pouze prodat dva typy zájezdů, loď a krokodýlí farmu. Chybné informace o hmotnosti kufrů, naprosto nepoužitelná. Na konci kdy jsme 12 hodin čekali na odlet, naprosto bez reakce, pomoci.

Ale jsme samostatné jednotky. Takže, pokud se na Afriku naladíte budete ji mít moc rádi. Dovolenou jsme si užili Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídalo recenzi, klimatizace funkční, pokoj ok, vždy uklizeno. Nutno podotknout, že oni to prostě mají trošku jinak postavené. Není to lesk jako blesk, ale je to čisté. Ručníky ok. Odpady ok. Hmyz žádný.

Strava
Klasické stravování. Ráno vejce, různý způsob. Zelenina, omáčky. Bagety, jogurt. Ovoce. Káva, čaj.

Klasikou se stalo čekání na hrnky, skleničky.

Obědy a večeře těstoviny, pizza, zpravidla brambory a rýže. Masa méně zpravidla v nějaké směsi se zeleninou. Ryby. Jist a pití se dalo stále, hladovět jste mohli mezi 3 a 7 ráno, to bylo všechno zavřeno. Ale jinak ve všech restauracích a barech voda, kola, pivo a domácí lihoviny. Něco míchaneho. U baru odběr vody v plast. lahvích. Super

Služby hotelu
Slušně řečeno jsou rozvážní. Laškují, ale pokud něco chcete rychle, je nejlepší najít toho, kdo to dělá a ne řešit na recepci. Hlidejte si výměnu peněz a doklad. Spočítejte si důkladně penize a řekněte si o doklad a trvejte na tom. Nekdy pry ani tiskárna nefunguje. Co se týče dárků, nakupte si v klidu na letišti při cestě zpět. Lze i v eurech a nemusíte smlouvat a he tam totéž co na trzích. Bazén čistý, animátoři super.

Pláž
Pláž hned u hotelu, pěkná čistá. Míst na lehátcích dost. V moři kameny, skály. Voda neustále zviřena, zakalená řasy a spousta odpadu. Vlny nezaplavete si. Fouká, což je fajn. I když je teplo. Nabídka šátků, vodních atrakcí, mašáží, ale decentní.

Eva M., 13.08.2018, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Iberostar Safira Palms

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6 V pohodě na rozdíl od několika ostatních jsme měli štěstí a byli v hotelu dle obědnávky

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
V pohodě na rozdíl od několika ostatních jsme měli štěstí a byli v hotelu dle obědnávky Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez problémů

Strava
Standart vše se opakuje dokola ,ale vybere si každý

Služby hotelu
bez problémů

Pláž
pěkná udržovaná

David Hvozdenský, 13.08.2018, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 3,2 Chceme vyjadriť svoje rozhorčenie k niektorým skutočnostiam. Hotel je kvalifikovaný ako vhodný pre rodiny s deťmi. Nerozumiem prečo,...

  • 4 Ubytování
  • 4 Strava
  • 3 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Chceme vyjadriť svoje rozhorčenie k niektorým skutočnostiam. Hotel je kvalifikovaný ako vhodný pre rodiny s deťmi. Nerozumiem prečo, keďže sa tam nenachádzajú takmer žiadne atrakcie pre deti (ak si odmyslím 3 hojdačky a detský klub s troma skákacími koníkmi). Atrakcie, ktoré sú inde samozrejmosťou, či už na pláži, pri bazéne, alebo priamo v hoteli je tam niečo nepoznané. Detské stoličky v reštauráciách ustavične špinavé (dokonca aj po upozornení nedošlo k náprave). Nehovoriac, že hotel nemá k dispozícii nočníky pre deti, alebo aspoň redukcie na WC. Ďalším nedostatkom je nepravidelne dopĺňaný minibar, ktorý bol zahrnutý v allinclusive. Ani v tomto bode nedošlo k náprave ani po upozornení delegátky. Na pláži je nedostatok lehátok pre hostí, resp. ich obsadzovanie plážovými pracovníkmi pre hostí, ktorí im ponúkajú tzv. bakšiš. Neraz nás odbil slovami "full" a ďalej sa s nami nezaoberal. Dokonca sa nám stalo, že sa nám niektorý deň neušli čisté osušky. Bonbónik na torte bol, keď nás vyšacovali z hotela v deň odchodu bez akejkoľvek stravy. Ešte sa nám doposiaľ nestalo, aby nám v niektorom z hotelov nepripravili aspoň raňajkové balíčky a nechali nás odísť s malým dieťaťom bez stravy. Delegátka nás síce odbila, že v Tunisku sa raňajkové baličky nerobia, čo je hlúposť resp. nezmyselné tvrdenie, nakoľko sme už boli na dovolenke v Tunisku v inom hoteli, takže máme iné skúsenosti. Tieto nedostatky sú vážnym prehreškom a hotel si rozhodne nezaslúži 5*. Po rozhovore s inými dovolenkujúcimi sme zistili, že nie sme jediní nespokojní a sklamaní zároveň. A ešte čo je zarážajúce, že túto kritiku som napísala priamo aj CK a dodnes žiadna reakcia. Zobrazit celou recenzi

Silvia Benčoková, 13.08.2018, Datum pobytu: 30.7. - 9.8.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Concorde Green Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 7,4 Starší hotel, ale vše čisté. Denně uklizeno na pokoji + nové ručníky. Animační program na vysoké úrovni. Personál milý, ale v restauraci...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Starší hotel, ale vše čisté. Denně uklizeno na pokoji + nové ručníky. Animační program na vysoké úrovni. Personál milý, ale v restauraci nestíhali. V restauraci byl každý den nedostatek příborů, talířů a skleniček. Jinak jídlo chutné a velký výběr, denně ovoce i zmrzliny, výborné nápoje. Pláž čistá, dostatek lehátek i matrací. Ráno v moři trochu řas, ale jinak krásné, čisté a pozvolné moře.V areálu velké bazény, tobogány a skluzavky. Děti využily dětský club, kde animátorky připravily vždy super program. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje s balkonem, klimatizací, lednicí, varnou konvicí, čajem i kávou. Velké prostorné, denně uklizeno+výměna ručníků a osušek. Úplná spokojenost

Strava
Strava pestrá, hodně zeleniny, salátů. Denně ryby, zmrzliny , zákusky a ovoce. Musí si zde vybrat každý

Služby hotelu
Starší hotel, ale čistý. Personál příjemný, Všude uklizeno, jen v restauraci nestíhali. Ubrusy špinavé, nedostatek skleniček, talířů i příborů, fronty na jídlo. Ale nám to nevadilo, byli jsme spokojeni.

Pláž
Přímo u hotelu krásná písečná pláž s pozvolným vstupem do vody, ideální pro malé děti. Jen dopoledne cca 3 hodiny plné řas, ale pak zase čisté.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 14.6. - 21.6.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Caribbean World Djerba

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 3,2 Mušle v moři neskutečné, plážový písek jemný, velice příjemný, bazény moc fajn. Tunis celkem vzato - velké smetiště, velmi smutný pohled....

  • 2,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 5 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Mušle v moři neskutečné, plážový písek jemný, velice příjemný, bazény moc fajn. Tunis celkem vzato - velké smetiště, velmi smutný pohled. Během projížky na velbloudech v blízkosti resortu, to byly samé odpadky kolem, olivové háje, fíkovníky, opuncie a mezi tím odpadky. Jak píšu níže, uvytování a úklid pokoje jedna velká katastrofa!!!!! Přes urgence u delegátky, na recepci se nic nezměnilo. před poslendí den - pokus o úklid. Pokud si nevezete ručníky na osobní hygienu, může se vám stát, že se nebudete mít do čeho utřít, jako se to stávalo každý den nám. Místní alkohol pro nás moraváky zvyklé na slivovici a dobré pití, je nepitelné, víno tunisané neumí tak, jako moravští vinaři a pro milovníky vína to moc k pití není. Přežívali jsme na coca cole, fantě, sprite - místní výroby. Džusy nepitelné, přeslazené, vitacitové chuti. Fajn jen, že máte na hotelovém baru k dispozici lahev čisté vody, čím se dá dohánět pitný režim. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nevím jak v jiných blocích, ale v bloku D nám uklizečka vůbec neuklízela, prostěradlo ani jednou nevyměnila, peřinu ani jednou nepřevlekla, tenkou prostřeradlovou peřinu jednou vyměnila za čistou v čase, kdy jsme byli na pokoji během úklidu, jednoho ze dvou. Těšila jsem se na labutě z ručníků na posteli, květy apod. (byla jsem v Tunisu před cca 20lety), jedinkrát byl pokus o zkrášlení ustlané postele, po tom, co jsem si stěžovala na recepci, už rozhořčená. Ručníky dle recepce má jedna osoba dostat jednu osušku a jeden ručník, na 4 osoby jsme dostali max 2 osušky a 2 ručníky, a to až po urchování, že se nemáme čím utřít, běžně nám ráno sebrala ručníky, nechala jeden a během dne se nedělo nic. I přes každodenní nahánění uklizečky a prosbu o ručníky, stížnosti na recepci se to nezměnilo během celého pobytu, poslední den už přítel nevydržel a šel ji sám hledat a po neodbytnosti (omluva se slovy "5 minute please" na něj neplatila a po chvilce ji šel upozornit, že 5 minut už uteklo), otevřela jiný pokoj, vzala tam osušky a dala nám je, jak jinak 2 velké a 2 malé ručníky pro 4 osoby. Nepatříme k náročným klientům, nevadilo nám ani, že máme okna směrem k silnici.. toto nám kazilo celou dovolenou a proto ji nemůžu z pohledu ubytováni rozhodně doporučit. Na radu delegátky jsem první den nechala na polštáři "tip" (pár drobných), peníze zmizely, pokoj zůstal netknutý.... čili ani úplata uklizečku nedonutila uklízet ...Tajně doufám, že na jiných blocích, pokojích měli uklizeno ukázkově a ručníků dostatek. Naše uklizečka byla líná chodit do skladu pro čisté prádlo. Ještě mě napadá zmínka o značně tvrdých polštářích - jeden český host se poptával i v shopu, zda neprodávalají. My měli z domu cestovní poštáře, takže nás to tolik netížilo. Na manželské posteli je jedna velká peřina, čili pro milovníky zachumlání a s dětmi, co se za vámi v noci stěhují :) nastává boj, noční přetahování o peřinu :D má jen dva kraje.. přítel uprostřed zažíval chvilky létání nad peřinou ;)

Strava
Jídla se opakovala, jako nenároční jsme si vždy něco našli a pochutnali si, v celkového hlediska se jídla opakují, nelze srovnávat třeba s řeckou kuchyní, tuniské jsme nepřišli extra na chuť. Pokaždé jsme si něco našli, výborné byli sépiové kroužky - záleželo ale na kuchaři, mladý je nedosmažil, starší kuchař je usmažil do křupava. Každý den se grilovalo (kuřecí, játra, ryby, tuňák - každý den něco - tlustý kuchař griloval úžasně, mladý to mocneuměl), pekl tuniský chléb (placka chlebová na grilu opečená), těstoviny, ryby.... jak jsme předem četli, fronty na jídlé byly na denním pořádku. Často chyběly talíře, hrnky na kávu ráno ;) Z ovoce byly pouze žluté melouny, broskve, jablka, hrozny, blumy .. konec. Každý dne jsme se najedli, někdy víc s chutí, jindy bezradně hledali, co si vybrat. Saláty mě nenadchly.

Služby hotelu
Animátoři byli veselí, usměvaví, lákali lidi na akce, večerní minidisko holky bavilo, po prvních dnech ostychu se na večer těšily. Personál byl usměvavý. Během jídla nestačili mnohdy sklízet hory nádobí, stoly byly často plné, ubrusy nezářily čistotou, což bylo ale dáno osazenstvem hotelu a velkým počtem hostů. Kdo chce luxus, zde se ho nedočká, těm doporučím zvolit si jinou destinaci. Myslete na to, že se ceny smlouvají .. neberte hned první nabídku i na sportovní vyžití, s cenou půjdou určitě níž.

Pláž
Pláž byla krásná, neskutečně plná mušlí, po pár metrech od břehu, stačilo hrábnout do písku a člověk měl plnou dlaň mušlí různých velikostí. Každé ráno se z pláže uklízela obsluha u lehátek, shrábával nepořádek, ometal písek z lehátek, za což očekával "tip" a donesl vám podložku na lehátko. Ráno uhrabal pláž. Bohužel hrábě na vajgly (nedopalky) nestačily a tak z písku často vykukovaly ..... smutné, že lidé jsou líní odnést je do všudypřítomných košů. V moři občas plaval odpadek - kus papíru, plastu (tunisané neřeší, při přepravě na "parašut" člunem, snědl svačinu a papír hodil do moře.....na pláži mi to někdy nedalo, zvedla víško z petlahve, kus plastu a odnesla do koše) ... voda v moři průzračná. Moře mělké, pro plavce nedostačující, na druhou stranu si suprově zaskáčete ve vlnách (některé dny byly velké). Ohledně sportovních aktivit doporučím smlouvat, nenechat se odchytit perosnálem v tričku, který odchytává lidi směřující napravo po pláži za domorodci, nabízejícími služby.. domorodci mají nižší cenu, ti co mají komplex se službami podchycený, mají vyšší ceny a hlavně na parašut vás vezou člunem do jiného letoviska, takže neproletíte se nad pláží co patří k holetu, ale nad jinými resorty a jejich plážemi. Proto se nejdříve podívejte, odkud vzlétá padák a k němu si dojděte :D Tuto aktivitu doporučuji, je to moc faaajn :D

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 2.8. - 12.8.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Caribbean World Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 5,4 Celkový dojem pokazilo predovšetkým stravovanie. To čo predvádzajú ubytovaní hostia Arabského pôvodu v jedálni je proste otrasné. Kopy...

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem pokazilo predovšetkým stravovanie. To čo predvádzajú ubytovaní hostia Arabského pôvodu v jedálni je proste otrasné. Kopy jedál, ktoré si naberú, potom sa v tom chvíľu pobavia, porozhadzujú nielen po stole, ale aj okolo stola, často ich naberanie mäsa, prípadne iných jedál rukami, to nemá čo robiť vo štvorhviezdičkovom hoteli. Také plytvanie jedlom je niečo strašné.Ešte že ubytovacie depandansy mali mimo centrálneho hotela. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba štandardná, v podstate s ubytovaním a upratovaním spokojnosť.

Strava
Tak toto je samostatná kapitola - jeden automat na kávu pre cca 700 ľudí na raňajky? To je snáď sen, a ešte k tomu na šálky sa stále muselo čakať, každú chvíľu došla káva a mlieko. Ďalšou kapitolou boli nápoje - príšerne presladené, pri obede a večeri prakticky nealko nápoje neboli, len víno a pivo, prípadne jedna 15 litrová voda pre všetkých hosti k obedu a večeri v jedálni. Ešte že sa v Loby bare dala stále vziať balená voda. Čo sa týka ostatnej stravy - keby to nekazili ubytovaní hostia Arabského pôvodu, bolo by to OK.

Služby hotelu
Služby na dosť nízkej úrovni, upratovanie spoločných priestorov bolo v poriadku, starostlivosť o trávniky a kvetinovú výzdobu na dobrej úrovni, ale okolie bazénov veľmi často neupratané, lehátka porozhadzované.

Pláž
More a pláž - prvé tri dni vcelku pekné, čisté, potom prišla búrka a more bolo príšerne znečistené plastovými fľašami, igelitovými sáčkami, rôznym iným odpadom., do vody vliezli len odvážlivci. Kúpanie však o cca sto až dvesto metrov od hotelového rezortu bolo OK, v iných rezortoch vyčistili pláž a more, Marhaba resort však aj napriek nášmu upozorneniu na recepcii sa o čistotu vstupu do mora nestaral.

Ján, 13.08.2018, Datum pobytu: 30.7. - 9.8.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marhaba Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Pláž hotela Marhaba resort 1 fotografie

Celkem: 9,6 Nádherná dovolená, přesně podle mých představ

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená, přesně podle mých představ Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo velmi pěkné, čísté, s výhledem do krásné travnaté zahrady s palmami. Vše udržované příjemné.Každý den bez říkání čisté ručníky(pokud dáte špinavé na zem, automaticky vám je mění). Počítejte s tím, že při příletu budete ubytovaní až od 14 hodin, ale jídlo máte zajištěno ihned, což bylo fajn.

Strava
Byla jsem spokojená, výběr jídel byl dostačující, příjemné bylo i občerstvení přímo u pláže, pokud se mně nechtělo v poledne na oběd do hotelu, mohla jsem využít bar s jídlem přímo u pláže, včetně pití a ovoce. Všichni byli příjemní, čisto, vstřícní.

Služby hotelu
Vše bylo super, jen za 6 dnů pobytu mně každý večer vypadly jističe, což v recepci hotelu celkem velmi rychle napravili. Velmi se mi líbilo, že v areálu bylo více bazénů pro děti, takže rodiče s úplně malými dětmi mohli využít samostatné bazény umístěné úplně mimo hlavní bazén, kde byl větší kjlid. Rovněž tak krásný tobogán byl umístěný vedle hotelu, takže návštěvníci nerušili provoz hlavního bazánu. Balená voda bez problému dle potřeby, celkem velmi dobrá káva preso a vše ostatní v příjemném posezení u hotelu.

Pláž
Pláž? No prostě nádherná! Denně uhrabaná, dostatek lehátek i matrací, příjemný personál, pozvolný vstup do moře, malý Karibik. Spousta nádherných mušliček. Děti se v příjemném písečku vyhrály a vyřádily, Opravdu doporučuji, stálo to za to!

Josefa S., 13.08.2018, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Caribbean World Mahdia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Velice pěkná dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velice pěkná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Napřed nás omylem ubytovali na pokoj pro postižené ale potom delegatka Klára vše vyřešila.

Strava
Ok na nic si nemůžem stěžovat

Služby hotelu
Služby ok

Pláž
Pláž dobrá o čistotu se starali

Rostislav Zips, 13.08.2018, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: Bellevue Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 8,6 Obrovsky rozsahly komplech,v baru byli cisnici vstricni,na recepci uz mene.Celkove se nam na Dzerbe v hotelu libilo.K dizpozici byl...

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Obrovsky rozsahly komplech,v baru byli cisnici vstricni,na recepci uz mene.Celkove se nam na Dzerbe v hotelu libilo.K dizpozici byl venkovni bazen ,termalni a kryty bazen.Na plaz byl pristup horsi,schody. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani bylo v bungalovech.Bylo cisto.Pravidelne doplnovan toaletni papir,Rucniky dle potreby.Fungovala klimatizace.

Strava
Dostatek vseho-pizza.spagety,ryze,bramboty,kuskus,hranolky.Velky vyber z jidel,ovoce,zakusky,zmrzlina.Kava,dzus.caj,kakao,palacinky,vajecna omeleta,croasany k snidani.

Služby hotelu
Celkem dobra.U obedu se dlouho cekalo nez prisell cisnik a donesl Vam neco k piti.

Pláž
Spatny pristup,schody.Vybavena lehatky a slunecniky,piscita,pri vstupu do vody sem tam kamen.More nekdy bylo videt na dno,nekdy zakaleno.

Marie P. M., 13.08.2018, Datum pobytu: 31.7. - 10.8.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Dar Djerba Zahra

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 4,6 Průměrné

  • 3 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Průměrné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj neútulný,plísen a špína.

Strava
Strava dostatečná ai slušný výběr.

Služby hotelu
Služba hotelu průměrná.

Pláž
Pláž se nám líbila.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Iberostar Safira Palms

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622