Recenze hotelů
Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Hotel jako takový byl čistý, personál ochotný a služby odpovídající cenně. Dovolená předčila očekávání vzhledem k cenně super last...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel jako takový byl čistý, personál ochotný a služby odpovídající cenně. Dovolená předčila očekávání vzhledem k cenně super last minute. Na výběr bylo vše podstatné a nic podstatného nescházelo. Milovníky pláže určitě zklame přístup do moře, ale toto se dá nahradit u pláže v hotelu vedle. Zobrazit celou recenzi

Martin Kříž, 21.05.2018, Datum pobytu: 11.5. - 18.5.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Palm Azur

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Nase dovolena v tomto hotelu byla uzasna.Doporucujeme vsem,co maji radi komfort.Resort je natolik velky,ze si kazdy najde to...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nase dovolena v tomto hotelu byla uzasna.Doporucujeme vsem,co maji radi komfort.Resort je natolik velky,ze si kazdy najde to sve.Relaxacni bazen,tobogany,hlavni bazen s barem ve vode.O vasi zabavu se cely den staraji animatori (aqua-aerobik,joga,samba,disco,ruzne souteze.Personal byl neskutecne pracovity a usmevavy po celou dobu pobytu.Radi se do tohoto hotelu vratime.Vse bylo perfektni.Ve skutecnosti vypada resort mnohem krasneji nez na fotografiich.Nejvice nas uchvatila palmova zahrada.Pobyt v terminu 7.5.-17.5.2018. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje ciste,s krasnym vyhledem do palmove zahrady.My jsme meli prostorny apartman.

Strava
Strava naprosto vyhovujici,jsme milovnici masa a zeleniny.Tuniskou kuchyni mame velmi radi.Nenajdete zde veprove,jinak mate na vyber kureci,kruti,teleci,skopove,dale ruzne druhy ryb,steaky z tunaka...Vecere byla kazdy den v jinem stylu (francie,italie,latina,mexiko...)Jako prilohy byly na vyber ruzne druhy ryze, kuskusu a brambor,umi je na nekolik zpusobi a chutnaji skvele diky jejich typickemu koreni.Lilek,cuketa a cibule je zaklad skoro vsech pokrmu.Snidane opet bohate,kazdy si jiste vybere (vajecne omelety,palacinky,vafle,ovesna kase,fazole,parecky...).Dopoledne moznost bagety na plazovem baru nebo u bazenu.Odpoledne obcerstveni ve snack baru,salaty,zelenina,hamburger,pizza,hranolky...a kava se zakusky.Cely poby bylo mozne cerpat alko a nealko,kavu,caj a vodu.V lobby baru michaly koktejly.

Služby hotelu
Perfektni.Absolutni cistota,uklizelo se prakticky neustale.

Pláž
Plaz cista,upravovana,jemny pisek.Pozvolny pristup do more.Plazova lehatka a slunecniky zdarma.Moznost vodnich sportu.

Jana N., 21.05.2018, Datum pobytu: 7.5. - 17.5.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Holiday Village Manar

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Celková spokojenost

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celková spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Retro pokoje, ale na přespání, mytí to stačí.

Strava
Všeho dostatek

Služby hotelu
Personál perfektní

Pláž
pláž čistili a kdyby lidi nebyli prasata, tak by ta pláž vypadala mnohem lépe

Kristyna M., 21.05.2018, Datum pobytu: 6.5. - 13.5.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: El Mouradi Djerba Menzel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Tuniské aerolinky zřejmě na čas nelétají. Při odjezdu tam 2 hodiny a nazpět 1 hodina zpoždění. Na letišti v Tunisu nekontrolují co v...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Tuniské aerolinky zřejmě na čas nelétají. Při odjezdu tam 2 hodiny a nazpět 1 hodina zpoždění. Na letišti v Tunisu nekontrolují co v zavazadlech máte (skenerem a rámem ale jdete), takže pronesete v pohodě vodu do letadla (doporučuji rozhodně nevyhazovat do koše), možná i víc.

Hotel zapomněl rezervaci od CK, což nebyla chyba cestovky, ale hotelu, což delegátka zdatně řešila a stála tam dokud nás neubytovali. Delegátka co k nám docházela byla moc milá.

Místní byli nadšení když jsme zmínili že jsme z Čech, pronášeli legrační průpovídky. Nepřipadali jsme si zanedbávaní, i když 90 % lidí byli rusáci. Krokodýlí farma a explore bylo kousek (prakticky před hotelem, ale muselo se to objíždět), vstup 20 dinárů - šli jsme individuálně bez delegátky.

Co se týče nakupování, vyplatí se nejdříve podívat v obchodech Fixed priced na jejich pevné ceny a pak vyrazit na trhy a smlouvat. Nedat jim víc jak čtvrtinu jejich ceny. Já kabelku za původních 85 koupila za 20. Trhovníci jsou dost oprsklí a hned nám cpali na co jsme se podívali.

Ve středu v 21:30 byl úžasný Africký večer, určitě se běžte do amfiteatru vedle bazénu podívat, bylo to úžasné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ze vzhledu pokoje přímo na hotelu jsem byla nadšená, nejsem zvyklá na luxus, takže mě to přišlo moc hezké, ten jejich styl. Postele a povlečení měkoučké, i když postele nebyly spojené, nešlo spát uprostřed, byla tam díra. Sousedi z bungalovu si trochu stěžovali na proleželou postel.

Strava
Zpočátku jsme byli nadšeni. Po třech dnech přežírání už jsme nemohli :-) Jídlo si člověk musí opravdu vybrat a vyzkoušet co mu sedne, chutě jsou jiné, ale dá se vybrat. V restauraci A la carte to bylo opravdu profi, jen servírované maso (i s kostí) bylo tuhé, škoda, ochucené to bylo dobře. Nezapomeňte si včas rezervovat u kuchaře.

Služby hotelu
Každý den nám uklízeli mezi 10 - 11 hodinou. Skoro vždy vyměnily ručníky. Výsledek byl stejný i když jsme jim bakšiš na polštář dali i nedali, tak nevím. Celkově s tim bakšišem je to přehnané, spíš ho ani nechtěli, člověk jim ho nutil. Personál byl velice slušný a ochotný. Jen si všichni mysleli že jsme rusáci, což byla většina ubytovaných na hotelu, ale nechovali se jak prasata, jak zde někteří píší, jen večer měli jednou ruskou hudbu a na disko hráli také dost ruských pop písní.

Pláž
V písku bylo trochu kamínků a zbytků řas, což mi ale nevadilo, protože při vstupu do moře ty černé řasy nebyly, každý den ráno je poctivě vyhrnovali traktorem. Sběr mušlí doporučuji dopoledne, to je odliv. Lehátka na pláži i u bazénu zdarma, za vratnou zálohu 5 euro půjčovali červené ručníky. Místní prodejci teda mezi lehátka nechodili, ale jakmile byl člověk na písku u vody, tak pořád otravovali a za ten týden mi to slušně lezlo krkem, ale tam na všech plážích.

Modrá laguna byla dost mělká, ale uplně vzadu za rybářema byla moc hezká opuštěná pláž u moře.

Aneta N., 21.05.2018, Datum pobytu: 12.5. - 19.5.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Magic Iliade

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 9,4 Príma dovolená, prostředí i pláž vůči ceně, jen pozor na Tunis během května, 3 dny zataženo a jeden den dokonce déšť:(

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Príma dovolená, prostředí i pláž vůči ceně, jen pozor na Tunis během května, 3 dny zataženo a jeden den dokonce déšť:( Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj byl čistý a denně uklízený, pokud jsme cokoli potřebovali řekli jste si pokojské a nebo vyřešili na recepci.

Strava
jídlo jako v těchto zemích, rozmanité, pochopitelně se opakuje ale není to vůbec na škodu, měli jsme sebou jednoho vegetariána a dítě a rozhodně ani jeden netrpěl. Jídlo je dosti pikantní, ale pokud člověk nejdřív ochutná a nenandavá si hory něčeho co neví jak chutná tak je vše na jedničku.

Služby hotelu
nebylo co vytknout, tím že to bylo mimo hlavní sezonu, fungovala i bezplatně wifi, dokonce i u bazénu a na pokoji zdarma.

Pláž
pláž krásná s pozvolným vstupem, ideální pro děti, jdete, máte vodu do půli stehen a najednou zase po kolena. malé mušličky všude takže děti nadšeně sbírají, krásný písek , naprosto NEPOTŘEBUJETE boty do vody jak se někde píše. po pláži pochopitelně chodí místní a nabízejí své zboží, ale nejsou otravní, pokud řeknete že nemáte zájem pokračují dál. Malý se svezl na velbloudovi, nejdřív se bál, ale pak z toho měl príma zážitek.

Anna Bláhová, 21.05.2018, Datum pobytu: 11.5. - 18.5.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Vincci Helios Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Spokojená dovolená. Celkový dojem je velmi dobrý. Se vším jsem byl spokojený. Nejvíce se mi líbilo to jídlo, pití a moře. Doporučuji! Za...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojená dovolená. Celkový dojem je velmi dobrý. Se vším jsem byl spokojený.

Nejvíce se mi líbilo to jídlo, pití a moře. Doporučuji! Za málo peněz hodně muziky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel i bungalovy jsou umístěny hned u vlastní pláže. Kvalita bydlení velmi dobrá. Spal jsem v bungalovu. Čisté a pohodlné bungalovy. Každý den ustláno a uklizeno. Ručníky byli vždy vyměněné každý den. V pokoji je trezor za poplatek 3 TDN (27 Kč) za den. Fén, malý gel i šampón, toaletní papír byl pravidelně doplňován.

Strava
Měl jsem all inclusive. Jídlo bylo velmi dobře připraveno a chutnalo mi. Hodně velký výběr jídla všech druhů: masa až 8 druhů jídla včetně ryb, přílohy rýže, hranolky, brambory, zeleniny a salátů hodně, ovoce, zákusků několik druhů cca 10. Pizza 3,4 druhy. S,O,V a pozdní snídaně, odpolední zákusky, palačinky a malé pizzy ke kávě. Alkoholické nápoje a nealko včetně piva vína po celý den. Venku u bazénu je pivo a víno a nealko. Měl jsem celý den plné břicho. Na jídle a pití zde nešetří. Káva byla překapávaná a i několik druhů kávy z automatu. K večeru jsem si dal mátový čaj, který je v ceně a je podáván v maurské kavárně, kde si můžete dát vodní dýmku.

Služby hotelu
V areálu je krytý bazén a venkovní bazén a jeden termální s teplou vodou. V areálu jsou také obchůdky se suvenýry, spotřebním zbožím, drogérií, potravinami, oblečením atd.

Personál je milý a ochotný a usměvavý. Každý den zábava a program po celý den. Večer v 22:00 byl vždy nějaká show nebo hudba.

Pláž
Pláž je čistá a každé ráno ji upravovali. Moře bylo čisté. Deštníky, lehátka i osušky zdarma. Na kraji moře jsou někde sem tam korály. To mi trochu vadilo při vstupu. Jinak Moře mělo pohodlný, hodně pozvolný vstup a pohodlný písek. Dobře se leží v moři po krk.

Denis V., 20.05.2018, Datum pobytu: 9.5. - 16.5.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Dar Djerba Zahra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

48 fotografií

Celkem: 8 Příjemná dovolená

  • 8,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj čistý, denně uklizený

Strava
méně rozmanitá,ale chutná

Služby hotelu
vše v pořádku

Pláž
pravidelně každé ráno uklízená

Kristina M., 20.05.2018, Datum pobytu: 9.5. - 13.5.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Magic Iliade

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 8 Na Djerbě jsme byli po druhé a byli jsme moc spokojení. Určitě hotel Fiesta Beach doporučujeme.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Na Djerbě jsme byli po druhé a byli jsme moc spokojení. Určitě hotel Fiesta Beach doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje v pohodě, jen šlo vidět, že jsou 20 let používané...nábytek. Úklid v pořádku, ale spíš povrchově. Když pak zvednete prkýnko od wc nebo se podíváte na zrcadlo v koupelně, vanu.... tak že by se přetrhly, to ne. Ale my to neřešíme, dokážeme si dovolenou užít :-)

Strava
Strava výborná, široký výběr všeho. vynikající!

Služby hotelu
Skvělé! Nejlepší! Animátoři se snažili všechny zapojit a v jakémkoliv čase. Všichni zdravili, byli moc milí.

Pláž
Krásná, každé ráno upravovaná, čistá.

Linda P., 19.05.2018, Datum pobytu: 21.4. - 28.4.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Fiesta Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 8,6 Krásná dovolená za velmi dobrou cenu. Rozhodně doporučujeme.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená za velmi dobrou cenu. Rozhodně doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování krásné, nové, moderni a čisté. Priplatili jsme si za výhled na moře, takže jsme měli pláž pár kroků. Opravdu super.

Strava
Úroveň velice dobrá. Vždy jsme si našli něco, na čem jsme si pochutnali. Každý den byla večeře s mořskými plody, což jsme uvítali.

Služby hotelu
Služby dobré, nemáme co vytknout.

Pláž
K pláži jako jediné bychom měli pár výhrad. Její údržbě by se hotelový personál mohl věnovat víc.

Iva Málková, 18.05.2018, Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2017
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Palm Azur

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,2 Krasně jsme si to se ženou užili na pohodu

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krasně jsme si to se ženou užili na pohodu Zobrazit celou recenzi

Strava
Jidlo bylo super sice se opakovalo ale da se to .

Služby hotelu
Super

Pláž
Super

Martin Baťka, 18.05.2018, Datum pobytu: 8.5. - 15.5.2018
Oblast: Tunisko Tunisko, Hammamet, Hotel: Samira Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622

string(14) "smartPixelCode"
NULL