Recenze hotelů
Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 7 Celkový dojem z dovolené je dobrý, cena odpovídala kvalitě.

  • 4 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je dobrý, cena odpovídala kvalitě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení pokoje spíše průměrné, koupelna v horším stavu s plísní, patrové postele velikostí neodpovídaly dětem 9-11hod.

Strava
Strava pestrá a chuťově výborná.

Služby hotelu
Špatná zkušenost hned při příjezdu s depozitem za ručníky.

Pláž
Pláž čistá, stav lehátek špatný.

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 24.7. - 2.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Meninx

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,8 Naše očekávání byla vzhledem k ceně zajezdu vyšší. Moře bylo v době naší dovolené zakalené, plné řas a velmi teplé. Bazény byly pěkné, i...

  • 6,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 5 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Naše očekávání byla vzhledem k ceně zajezdu vyšší. Moře bylo v době naší dovolené zakalené, plné řas a velmi teplé. Bazény byly pěkné, i když často přeplněné lidmi, voda byla až moc teplá a dva dny jsme se dokonce v bazénu ani nekoupali, protože někteří hosté nedávali svým dětem plenky do vody, a tak se některé dny stalo, že byla voda znečištěná dětskými výkaly.

Výlety, které jsme podnikli, byly hezké. V laguně jsme sice žádné delfiny neviděli, ale voda tam byla krásně čistá a lákala ke koupání.

Místní obyvatelé nabízející své služby byli milí, nevtíraví, mj. měli moc hodné koně. To byl pro nás zážitek, projet se po pláži na koni či velbloudovi.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné, ale nikde nefungovala wi-fi, dokonce i na recepci byl špatný signál. V pokoji nám fungovala hůř klimatizace, ale dalo se to zvládnout. Ručníky občas nevoněly moc příjemně.

Strava
Ze stravování jsme nebyli příliš nadšení. Obrovská jídelna každý den překypovala hosty, kteří stáli nesmyslné fronty u švédských stolů. Jídlo bylo každý den stejné, ne příliš chutné, ryby plné kostí a maso na příděl.. Občas jsme dokonce narazili na něco zkaženého (mléčná rýže, žlutý meloun). Kohoutky u barelů s pitnou vodou byly znečištěné.

Služby hotelu
Wi-fi na recepci fungovala špatně.

Domluva se zaměstnanci hoteluv však byla dobrá. Většinou byli všichni milí a ochotní.

Pláž
Pláž byla znečištěná zbytky řas, občas trošku odpadky a sem tam se objevilo i nějaké sklo... Ale kazdy den projizdel traktor uhlazujici písek.

Petr P., 15.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Zita Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Týden, který jsem strávila s vnučkou, byl pro nás zážitkem. Vždy se dá něco zlepšit, ale záleží také na náročnosti každého zúčastněného....

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Týden, který jsem strávila s vnučkou, byl pro nás zážitkem. Vždy se dá něco zlepšit, ale záleží také na náročnosti každého zúčastněného. Za sebe můžeme celému kolektivu poděkovat a určitě doporučit ostatním, kteří ještě nejsou rozhodnuti, kde stráví svoji dovolenou. Na ostrov Djerba se budeme rády vracet. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj je standartně zařízen, na přespání ideální. Sociální zařízení je v dostatečné kvalitě. Uklid a výměna ručníků byla bez problémů. Pouze balkon byl situován do areálu budov, takže jediný výhled byl na pověšené prádlo ostatních klientů.

Strava
Se stravou jsme byly spokojeny. Byla rozmanitá, velký výběr jídel masa, příloh, pečiva, zeleniny, určitě si musel každý vybrat na co měl chut. Co se týče stravování, myslíme si, že ta byla na vysoké urovni, včetně čistoty a obsluhy.

Služby hotelu
Služby standartní, pro nás vyhovující.

Pláž
Dostupnost a přístup na pláž byl ideální. Vstup do moře - dobrý. Moře v době naší dovolené bylo čisté, klidné a i teplota byla nezvykle vysoká, podle nás se pohybovala až ke 30 stup. C.

Radmila K., 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Meninx

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1,8 Velké zklamání s hotelovými službami hned po našem příjezdu 28,7, 2019 ve 22:50 hodin. Přímo jsme žebrali vodu pro děti. Pokoj špinavý,...

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 5 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Velké zklamání s hotelovými službami hned po našem příjezdu 28,7, 2019 ve 22:50 hodin. Přímo jsme žebrali vodu pro děti. Pokoj špinavý, plný švábů, postele a palandy celé rozvrklané, prostěradlové přikrývky od krve, koupelna samá plíseň. Děti se ihned rozbrečely. Obrázky na internetu jsou již 6 let staré, kdy byl hotel ještě kvalitní. Neskutečné zklamání. Minibar na pokoji pouze pro Rusy, ti mají opravdu all inclusiv. My jsme si museli platit zmrzlinu, cukrovou vatu, ovoce, džusy, koktejly. Rusové neee. jídelna není jídelna, ale tzv. žrádelna. jsme velmi zklamaní. Vyhozené peníze a zklamání hlavně pro naše děti. Dcera je silný ekzematik a alergik, tudíž se její stav zhoršil. Tunis, hotel Houda už nikdy více. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj jsem již zmiňovala ve shora uvedeném odstavci. neskutečně ošklivý, opakuji, že pouze Rusové, kterých tam je nejvíce mají vylepšený a moderní pokoje. Výměna ručníků, či dodání toaletního papíru neexistuje, Opět jsem si o ně žádala.

Strava
Jídelna není jídelna, ale žrádelna, Špinavá a jídlo velmi chudé, nehezky stolované. Jeden jediný druh salámu a sýru po celou dobu. pobytu. Jídlo bylo každý den stejné. Opět opakuji, že jsme si určité sortimenty museli platit, žádný all inclusiv to nebyl. Stoly neuklizený.

Služby hotelu
Recepce jednání velmi lhostejná, přímo katastrofální. Co bych ráda pochválila jsou animátoři u bazénu k dětem i k lidem se krásně chovali. Jim velká chvála. Bazény byly čisté jen opět strava u bazénu byla velmi chudá. Pizza a pannini. to bylo vše. Pannini bylo ihned pryč a zbyla každodenní pizza.

Pláž
Pláž je špinavá a u volejbalového hřiště vede kanalizace z hotelu do moře. jde i velmi cítit močuvka.....

Dagmar Kyselková, 15.08.2019, Datum pobytu: 28.7. - 7.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: Houda Golf & Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,6 Celkové zhrnutie je pozitívne.

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkové zhrnutie je pozitívne. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytovania zodpovedala počtu hviezd, čiže normálne.

Strava
Malý výber ale spokojnosť.

Služby hotelu
Celkom v pohode

Pláž
Pláž bola dosť špinavá

Erik Šajnovský, 15.08.2019, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Eden Club Skanes

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2 NA 3 HVĚZDIČKOVÝ HOTEL BYLO UBYTOVÁNÍ MOC HEZKÉ, POUZE JÍDLO BY MOHLO BÝT ROZMANITĚJŠÍ A VĚTŠÍ VÝBĚR . ALE CELKOVĚ BYLO VŠE V POŘÁDKU

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
NA 3 HVĚZDIČKOVÝ HOTEL BYLO UBYTOVÁNÍ MOC HEZKÉ, POUZE JÍDLO BY MOHLO BÝT ROZMANITĚJŠÍ A VĚTŠÍ VÝBĚR . ALE CELKOVĚ BYLO VŠE V POŘÁDKU Zobrazit celou recenzi

Ubytování
LEPŠÍ NEŽ INZEROVANÉ 3*

Strava
TYPICKÁ STRAVA V SEVERNÍ AFRICE

Služby hotelu
HOTEL V POŘÁDKU , PERRSONÁL MOC MILÝ A OCHOTNÝ

Pláž
PLÁŽ UDRŽOVANÁ , LEHÁTEK DOSTATEK

Štěpánka T., 15.08.2019, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Al jazira Beach & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 V Tunisu jsem byla poprvé a když srovnám s jinými zájezdy,tak tento hotel neurazí,ale ani nenadchne.Hodnotila bych ho pro méně náročnou...

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
V Tunisu jsem byla poprvé a když srovnám s jinými zájezdy,tak tento hotel neurazí,ale ani nenadchne.Hodnotila bych ho pro méně náročnou klientelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je v překrásné rozkvetlé zahradě. Samostatný pokoj asi nejhorší,co jsme kde byli.Uklid probíhal každý den,ale v zrcadle jste přes samou šmouhu nic neviděli.Koupelnové baterie byly celé od vodního kamene,kolem vany plíseň.

Strava
Strava dobrá a chutná, velký výběr.Jen to stolování. Čisté příbory jsme hledali po celé jídelně, papírové ubrousky nenajdete vůbec.O dezertní vidličce ani nemluvě. Občas špatně umyté nádobí.

Služby hotelu
Nevyužívali jsme.

Pláž
Pláž pro nás to nejkrásnější z celé dovolené.Velká a čistá,dostatek slunečníků i lehátek.

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 10.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Yasmine Hammamet, Hotel: Club Eldorador Salammbo

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Hotel se nachází v krásný rozlehlých zahradách. Hotel je pěkně situován, ať jste ubytovaný v jakékoliv jeho části vše: pláž, bazén,...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel se nachází v krásný rozlehlých zahradách. Hotel je pěkně situován, ať jste ubytovaný v jakékoliv jeho části vše: pláž, bazén, restauraci máte blízko. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou moc pěkné, prostorné, nejsou zbytečně přeplácané. Každý den uklizené.

Největší nevýhodou pokoje a vlastné celé dovolené je klimatizace. V prvním pokoji nám klimatizace fungovala jako větrák, když jsme se po 3 nocích konečně dohádali jiného pokoje, klimatizace již fungovala mnohem lépe, ale ani zde to nebyla žádná sláva.

Strava
Dobrá, každý den se dalo vybrat. Obrovský výběr mořských plodů, každý den nějaké maso a těstoviny. Velké množství zeleniny a dezertů.

Jediné, co nám chybělo bylo ovoce. Jediné ovoce, které měli byl melou a tem se podával 3x denně :)

Služby hotelu
Dobré, každý den probíhali aktivity u bazénu. Večer animační program.

Pláž
Pláž byla pěkná, velké množství slunečníku a lehátek, i v průběhu dne bylo možné najít volné místo. Na pláži a na kraji v moři byly chaluhy, ale nám to nevadilo, člověk udělal 4 větší kroky a pak už bylo moře krásně čisté. Sprcha na pláži moc příjemná, i když my jsem po většinu času radši přeběhli do bazénu, který byl jen pár kroků od pláže :)

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Zephir Hotel And Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Super moře. Až na navšťevniky z UK a Ruska perfektni.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super moře. Až na navšťevniky z UK a Ruska perfektni. Zobrazit celou recenzi

Strava
Odpovida ceně

Pláž
Pro děti super

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Zita Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Hotel bol fajn, plaž pekná, sem tam nie úplne vyčistená, ale to nevadilo. Jedla bolo veľa a dalo sa vybrať aj najesť, akurat boli rady...

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel bol fajn, plaž pekná, sem tam nie úplne vyčistená, ale to nevadilo. Jedla bolo veľa a dalo sa vybrať aj najesť, akurat boli rady pri niektorých jedlach. Izby boli pekne, čisté ale mali sme tam mravcov čo bolo trochu neprijemne a nie každy deň nam upratovačka vymenila uteraky, inak zabava bola super aj animatori robili od rana do večera program. Zobrazit celou recenzi

Stanislava M., 14.08.2019, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: SENTIDO Rosa Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)