Recenze hotelů
Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 Koupili jsme zájezd a až poté pročetli recenze. Mnoho lidí si stěžovalo, že dostali příšerný pokoj a museli si připlatit za lepší a že...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Koupili jsme zájezd a až poté pročetli recenze. Mnoho lidí si stěžovalo, že dostali příšerný pokoj a museli si připlatit za lepší a že hotel byl přeplněný. Tak jsme měli obavy ale naštěsí se nic z toho nekonalo. Nejspíš protože jsme jeli mimo sezónu, v zimě. Dle slov delegáta má hotel kapacitu asi 1000 lidí ale ubytovaných bylo prý pouze 50-100. A opravdu, hotel byl skoro prázdný a pěkný pokoj jsme dostali hned napoprvé. Za mě spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Protože jsme jeli v zimě, byl hotel skoro prázdný a dostali jsme pěkný pokoj na kartu, nebylo třeba připlácet za lepší. Pokoj byl vybaven funkční klimatizací a topením s termostatem, ledničkou, sprchovým koutem atd...

Strava
Na snídani i večeři byl velky výběr. Nicméně věřím, že v sezóně by byl výběr ještě lepší.

Služby hotelu
V zimních měsících jsou venkovní bazény příliš studené. Nicméně k dispozici je i velký vnitřní vyhřívaný bazén, bohužel otevřený pouze od 10h do 17h. Po 17h je bazén pro hosty uzavřen a pořádají se tam kroužky plavání pro místní děti. Dále nás mrzelo, že průchod na pláž se velmi brzo uzamyká, snad v 17h?

Pláž
Pláž je pěkná s velmi jemným pískem. Vytknul bych jedině výtok smradlavé stoky do moře asi 200m severně od hotelu.

Michal K., 21.02.2020, Datum pobytu: 11.2. - 18.2.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marabout

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Na Djerbu průměr

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Na Djerbu průměr Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Areály je hezký, dobře vyřešený, ubytování je bokem od centra dění,takže pokud chce mít člověk klid, nic ho neruší.

Strava
Nedostatek příborů a skleniček,doplňování jídla trochu zaostávalo, pozdější oběd u venkovního okénka nedoporučuji

Služby hotelu
Čisto, uklizeno, celý areál neustále udržovaný

Pláž
Pláž velká, lehátka dost natěsno u sebe. Moře katastrofa... chaluhy neřeším, to je normální,denně je odklízejí, ale navrhnout to na hromady po stranách pláže, kde to hnije a smrdí.Dno moře je kamenité, prorostlé travnatým kobercem, naštěstí byl kousek

Anonym, 21.02.2020, Datum pobytu: 25.9. - 2.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Royal Karthago

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 V Tunisu jsem v minulosti byla s manželem převážně s cestovní kanceláři vždy bez problému . Preferovali jsme většinou destinaci Mahdii. V...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V Tunisu jsem v minulosti byla s manželem převážně s cestovní kanceláři vždy bez problému . Preferovali jsme většinou destinaci Mahdii. V minulém roce 2019 jsem se tentokrát vypravila s kamarádkou opět do Mahdie. Rozhodly jsme se pro hotel Nour Palace. Zájezd nám zajistila CA s tím, že pořadatelem byla CK . Jsme 2 už

starší ženy tak po minulých zkušenostech jsme věřily, že prožijeme zde klidnou dovolenou. Po příletu do Monastýru

nám bylo a i celé výpravě do tohoto hotelu sděleno, že hotel pro nás ubytování nemá a budeme převezeny do náhradního

hotelu . Všichni jsme trvali na hotelu, který jsme si vybrali a zaplatili . Bylo nám řečeno, že toto bude řešit s námi náš

delegát na hotelu. Byl to místní delegát , který se nás ujmul, a hned tuto situaci se snažil vyřešit. V dalších 2 dnech

nás postupně po dohodě s hotelem Nour palácem zde umístil. Hodnotily jsme jeho snahu toto urychleně vyřešit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo celkem pěkné a klidné. Úklid na pokoji byl prováděn denně všude i v celém areálu hotelu bylo

čisto.

Strava
Se stravou jsme byly spokojené. Vždy se dalo dle naši chutě vybrat. Moc dobré byly zákusky a stále k obědu

i večeři zmrzlina. Ovoce bylo také dostatek. Jen na tak velký hotel si myslíme, že kapacita jídelny by mohla být

větší.

Služby hotelu
Služby dle potřeby byly vyhovující.

Pláž
Pláž byla uklízená , pěkný pozvolný vstup do vody , plná různých mušliček.

U pláže byla další menší jídelna s možnosti dostatečného výběru jídel a pití , že nebylo nutné

se převlékat a docházet do hlavní jídelny .

Anonym, 21.02.2020, Datum pobytu: 17.9. - 27.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Nour Palace Resort & Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dovolená odpovídala ceně, naprosto v pořádku. Příště asi zvolíme jinou destinaci, cítíme se lépe v Řecku.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená odpovídala ceně, naprosto v pořádku. Příště asi zvolíme jinou destinaci, cítíme se lépe v Řecku. Zobrazit celou recenzi

Zuzana M., 20.02.2020, Datum pobytu: 28.9. - 5.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Palm Azur

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 V tomto hotelu jsem byla 4 krát.. Rok od roku se bohužel jeho kvalita horší. Personál neochotný, na recepci sedí pan recepční který ani...

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
V tomto hotelu jsem byla 4 krát.. Rok od roku se bohužel jeho kvalita horší. Personál neochotný, na recepci sedí pan recepční který ani jednou za pobyt nebyl příjemný. Číšníci jsou milý pokud se jim líbíte, nebo jim dáte nějaký dinárek navíc. ale nebyl problém. Uklízečka chodila každý den, vyměnila ručníky,doplnila toaletní papír a standartní služby . Do tohoto hotelu jezdí velká spousta Ruských turistu,kteří se chovají jako kdyby jim hotel patřil. Největší zážitek byl, když se dvě ruské ženy poprali přímo uprostřed oběda. Animátoři jsou milý,ochotný a dělají zábavu a ochotně vám se vším poradí a pomohou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo cenně.. Nenáročný člověk bude spokojený. Dveře od balkonu byli rozbité a i po opakované žádosti o jejich opravu nikdo nedorazil. Na žádost o trezor taky nikdo nedorazil, pokaždé řekli, že za 10 minut přijdou ale nikdy nikdo nepřišel.

Strava
Jídlo nám vyhovovalo, každý den jsme neměli problém si vybrat. Saláty,zelenina,dorty,maso,pizza,ruzné jejich speciality. Doporučuji využít možnost návštěvy jejich restaurace s obsluhou,opravdu to stojí za to

Služby hotelu
Animátorské programy jsou super, cvičení,zumba,voleybal,fotbal,stolní tenis a další a další. Každý den jiný večerní program. Diskotéka nesmí chybět jsou to skvělý tanečníci

Pláž
Za 15 dní pobytu jsme u moře byly dvakrát.. Pláž špinavá,neudržovaná.

Anonym, 13.02.2020, Datum pobytu: 5.9. - 20.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Caribbean World Monastir

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 8 Nově zrekonstruovaný hotel, v klidné části městečka, do centra cca 1,5 km. Hotel čistý, převládá mramor a dřevo. Jeden z mála hotelů,...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nově zrekonstruovaný hotel, v klidné části městečka, do centra cca 1,5 km. Hotel čistý, převládá mramor a dřevo. Jeden z mála hotelů, který ještě neobjevila ruská klientela. Otevřený od června 2019. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je dvoupodlažní, přízemí a patro. Každý pokoj má balkonek. vybavení pokojů standardní, lednička, TV a trezor zdarma. Chtěli jsme pokoj v 1 patře, dostali jsme ho za všimné 10 euro recepčnímu. doporučuji si k tomu ještě říct že chcete ubytovat v klidné části hotelu. Náš pokoj byl směrem na diskotéku , která řvala minimálně do 23:00 hod i déle.

Strava
Strava výborná, vybere si vegetarián i masožrouti. Víno v láhvích k obědu i večeři. Podivný je jen režim s vodou, v PET lahvích je možné koupit vodu v hotelovém obchůdku, ale v areálu si do PET láhve nesmíte nikde načepovat, i když jsou zde automaty na vodu, pouze do malých plastových kelímků.

Služby hotelu
Animátoři jsou výborní, a neúnavní, neustále se starali o zábavu a sport.

Pláž
Pláž písčitá a udržovaná, voda čistá a daleko mělko, můžete se svézt na všudypřítomných velbloudech nebo koních, na skútru nebo na padáku. Sem tam toulavý pes, ale neobtěžují. na poslední dva dny jsme zažili bouři, která zdevastovala pláž a nanesla na břeh hromady chaluh, které nikdo neodklidil, už jsme se koupali jen v bazénu.

Ivana Tomasová, 12.02.2020, Datum pobytu: 27.9. - 5.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Checkin Bakour Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 4,6 Poměr kvalita a cena - při realistickém očekávání vyhovuje.

  • 3,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Poměr kvalita a cena - při realistickém očekávání vyhovuje. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
První pokoj jsme museli vyměnit za jiný - méně neútulný....celkem ochotně nám bylo vyhověno.Ale za tu cenu jsme nečekali nic víc než ubytování. Před pokojem celý týden hromádka špíny a chuchvalec prachu, ze stropu v jídelně kapala voda. Ve společných prostorách se uklízelo.

Strava
Tady bych velmi poděkovala - konečně all inclusive, při kterém se mi podařilo na dovolené ZHUBNOUT! Malý výběr a i když nejsme velcí jedlíci,toho chutného jídla byl nedostatek a bylo odmítnuto doplnění.

Služby hotelu
V restauraci jsme byli "vykázáni" k obsluhou vybranému stolku (na druhé straně jídelny od bufetu) a byli opakovaně nuceni tam sedět při každé návštěvě.....

Pláž
Přístupnost k hotelové pláži soukromou cestou rovnou z hotelového areálu - super. Čistá a střežená. Místní,kteří nabízejí zboží chodí jen u vody, na pláž nevstupují a neobtěžují. Dokonce při pozvání upozornil zájemce, že tam nemůže-také jednička????

Zuzana Zábojníková, 08.02.2020, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Jinene Royal

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,4 Průměrné.

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Průměrné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Slíbený a připlacený výhled na moře nebyl bohužel k dispozici.

Strava
Pestrá strava.

Služby hotelu
Cenově odpovídající.

Pláž
Pláž pro nás byla celkem zklamáním.

Karolína Antonie Matějková, 07.02.2020, Datum pobytu: 22.9. - 29.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Vincci Rosa Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Spokojenost.

  • 8 Ubytování
  • 3 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování výborné.

Strava
Strava horší.

Služby hotelu
Služby skvělé,spokojenost.

Pláž
Přístup na pláž výborné,jeden den naplavená špína a medůzy,jinak spokojeni.

Karel Košlík, 05.02.2020, Datum pobytu: 24.9. - 5.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Monastir, Hotel: Le Soleil Bella Vista

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 1,8 Bohuzial zarial moja najhorsia dovolenka

  • 1,5 Ubytování
  • 2 Strava
  • 1 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Bohuzial zarial moja najhorsia dovolenka Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel znacne zastaraly na chodbach koberce zo zazratou spinou, vybavenie izieb zastarale, discoteka v hoteli znacne rusila spanok,

Strava
Jeslo by bolo este v poriadku ale servirovanie a cistota v jedalni strasne, spinave pribory, neporiadok na stoloch aj zemi

Matej Danko, 31.01.2020, Datum pobytu: 23.9. - 27.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Skanes, Hotel: Skanes Serail

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)