Recenze hotelů
Tunisko

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Celkový dojem z dovolené mám krásný, ale zároveň smutek, že nám zkratily dobu zájezdu skrs situaci po celem světě. Jinak tam jezdím...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené mám krásný, ale zároveň smutek, že nám zkratily dobu zájezdu skrs situaci po celem světě. Jinak tam jezdím hrozně ráda Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování krásné

Strava
Jídlo bylo dobré

Služby hotelu
Služby byli dobré

Pláž
Pláž? Nádherná

Anežka Mazalová, 27.03.2020, Datum pobytu: 10.3. - 24.3.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marabout

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,2 Na termín co jsem si zvolil na poslední chvíli se mě moc líbilo. Jak počasí vyšlo což je u mě priorita. Ubytování čisté, klid v hotelu,...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Na termín co jsem si zvolil na poslední chvíli se mě moc líbilo. Jak počasí vyšlo což je u mě priorita. Ubytování čisté, klid v hotelu, jídlo skvělé akorát pláž je menší v sezoně to musí být náročné :)u moře. Jinak spokojenost cena vs kvalita za 1. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Se mě líbilo byl jsem sám a dvojlůžko, řádně uklizeno.Všichni milý a usměvavý .Mě to splnilo očekávání.

Strava
Strava pestro-barevná mě se moc líbila jen jsem polévkový a těch bylo méně, ale předčili to druhé chody 1!!!

Služby hotelu
Služby na ůrovni za mě velmi dobré.

Pláž
Menší, ale v mém termínu to vyhovovalo skvěle.

Luboš Kalous, 22.03.2020, Datum pobytu: 12.11. - 19.11.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Mahdia Palace Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 7,4 V obtížné době šíření korona viru proběhlo vše bez zásadních problémů. Dovolenou jsme si užili.

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
V obtížné době šíření korona viru proběhlo vše bez zásadních problémů. Dovolenou jsme si užili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkný hotel, pokoje prostorné, vybavení pokojů už nese stopy delšího používání. V zimním období je na pokoji (ale i v některých dalších částech hotelu) pocitově nevlídno, klimatizace prostor nedokáže vytopit na příjemnou teplotu.

Strava
Poněkud menší výběr jídel, hlavně masa. Naopak jsme byli příjemně překvapeni nabídkou zeleninových salátů a ovoce (často čerstvé jahody).

Služby hotelu
Na tuniské poměry velmi ochotný personál, obsluha bez chyby. K dispozici je sice vnitřní bazén, ale v ceně (ultra all inclusive!) už není ani sauna. Na pokoji nejsou župany a k bazénu je třeba obejít kus hotelu. Animační programy jsme nevyužili, ale večer nějaké akce byly.

Pláž
Vzhledem k období (březen) jsme pláže moc nevyužívali, i když jsme se i vykoupali.

Robert V., 20.03.2020, Datum pobytu: 10.3. - 17.3.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Port El Kantaoui, Hotel: LTI Bellevue Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Skvělá dovolená mimo sezónu plnou lidí. Ideální počasí pro výlety i opalování. Teplota cca 25 °, což je na únor perfektní.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená mimo sezónu plnou lidí. Ideální počasí pro výlety i opalování. Teplota cca 25 °, což je na únor perfektní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý, vše v pořádku.

Pláž
Pláž perfektní, čistá.

Anonym, 06.03.2020, Datum pobytu: 25.2. - 3.3.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marabout

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,4 Tato dovolená je pro nenáročné. Byli jsme mimo sezónu, takže málo lidí, žádné děti a důsledek malý výběr jídel.

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 3 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Tato dovolená je pro nenáročné. Byli jsme mimo sezónu, takže málo lidí, žádné děti a důsledek malý výběr jídel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj pěkný, jen kolem vany byla plíseň.

Strava
Každý den to samé, ale dalo se vybrat. Byli jsme mimo sezónu, tak snad to bylo tím.

Služby hotelu
Byli jsme pod drobnohledem animátorů, každý den jsme něco podnikli. ;-)

Pláž
Největší zklamání, radši jsme byli u bazénu, nebo jeli na výlet.

Anonym, 27.02.2020, Datum pobytu: 11.10. - 18.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Zarzis, Hotel: Lella Meriam Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 S dovolenou jsme byli spokojeni jidlo, ubytováni v pořádku.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli spokojeni jidlo, ubytováni v pořádku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj pěkný denně uklizený.

Strava
Výborná rozmanitá

Služby hotelu
Pěkný

Pláž
Tady bylo trochu zklamání v době naší dovolené byla na pláži vyplavená Neptunova tráva.

Taťjana Grimlová, 26.02.2020, Datum pobytu: 12.10. - 19.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Fiesta Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Koupili jsme zájezd a až poté pročetli recenze. Mnoho lidí si stěžovalo, že dostali příšerný pokoj a museli si připlatit za lepší a že...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Koupili jsme zájezd a až poté pročetli recenze. Mnoho lidí si stěžovalo, že dostali příšerný pokoj a museli si připlatit za lepší a že hotel byl přeplněný. Tak jsme měli obavy ale naštěsí se nic z toho nekonalo. Nejspíš protože jsme jeli mimo sezónu, v zimě. Dle slov delegáta má hotel kapacitu asi 1000 lidí ale ubytovaných bylo prý pouze 50-100. A opravdu, hotel byl skoro prázdný a pěkný pokoj jsme dostali hned napoprvé. Za mě spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Protože jsme jeli v zimě, byl hotel skoro prázdný a dostali jsme pěkný pokoj na kartu, nebylo třeba připlácet za lepší. Pokoj byl vybaven funkční klimatizací a topením s termostatem, ledničkou, sprchovým koutem atd...

Strava
Na snídani i večeři byl velky výběr. Nicméně věřím, že v sezóně by byl výběr ještě lepší.

Služby hotelu
V zimních měsících jsou venkovní bazény příliš studené. Nicméně k dispozici je i velký vnitřní vyhřívaný bazén, bohužel otevřený pouze od 10h do 17h. Po 17h je bazén pro hosty uzavřen a pořádají se tam kroužky plavání pro místní děti. Dále nás mrzelo, že průchod na pláž se velmi brzo uzamyká, snad v 17h?

Pláž
Pláž je pěkná s velmi jemným pískem. Vytknul bych jedině výtok smradlavé stoky do moře asi 200m severně od hotelu.

Michal K., 21.02.2020, Datum pobytu: 11.2. - 18.2.2020
Oblast: Tunisko Tunisko, Sousse, Hotel: Marabout

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Na Djerbu průměr

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Na Djerbu průměr Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Areály je hezký, dobře vyřešený, ubytování je bokem od centra dění,takže pokud chce mít člověk klid, nic ho neruší.

Strava
Nedostatek příborů a skleniček,doplňování jídla trochu zaostávalo, pozdější oběd u venkovního okénka nedoporučuji

Služby hotelu
Čisto, uklizeno, celý areál neustále udržovaný

Pláž
Pláž velká, lehátka dost natěsno u sebe. Moře katastrofa... chaluhy neřeším, to je normální,denně je odklízejí, ale navrhnout to na hromady po stranách pláže, kde to hnije a smrdí.Dno moře je kamenité, prorostlé travnatým kobercem, naštěstí byl kousek

Anonym, 21.02.2020, Datum pobytu: 25.9. - 2.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Royal Karthago

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,4 V Tunisu jsem v minulosti byla s manželem převážně s cestovní kanceláři vždy bez problému . Preferovali jsme většinou destinaci Mahdii. V...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V Tunisu jsem v minulosti byla s manželem převážně s cestovní kanceláři vždy bez problému . Preferovali jsme většinou destinaci Mahdii. V minulém roce 2019 jsem se tentokrát vypravila s kamarádkou opět do Mahdie. Rozhodly jsme se pro hotel Nour Palace. Zájezd nám zajistila CA s tím, že pořadatelem byla CK . Jsme 2 už

starší ženy tak po minulých zkušenostech jsme věřily, že prožijeme zde klidnou dovolenou. Po příletu do Monastýru

nám bylo a i celé výpravě do tohoto hotelu sděleno, že hotel pro nás ubytování nemá a budeme převezeny do náhradního

hotelu . Všichni jsme trvali na hotelu, který jsme si vybrali a zaplatili . Bylo nám řečeno, že toto bude řešit s námi náš

delegát na hotelu. Byl to místní delegát , který se nás ujmul, a hned tuto situaci se snažil vyřešit. V dalších 2 dnech

nás postupně po dohodě s hotelem Nour palácem zde umístil. Hodnotily jsme jeho snahu toto urychleně vyřešit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo celkem pěkné a klidné. Úklid na pokoji byl prováděn denně všude i v celém areálu hotelu bylo

čisto.

Strava
Se stravou jsme byly spokojené. Vždy se dalo dle naši chutě vybrat. Moc dobré byly zákusky a stále k obědu

i večeři zmrzlina. Ovoce bylo také dostatek. Jen na tak velký hotel si myslíme, že kapacita jídelny by mohla být

větší.

Služby hotelu
Služby dle potřeby byly vyhovující.

Pláž
Pláž byla uklízená , pěkný pozvolný vstup do vody , plná různých mušliček.

U pláže byla další menší jídelna s možnosti dostatečného výběru jídel a pití , že nebylo nutné

se převlékat a docházet do hlavní jídelny .

Anonym, 21.02.2020, Datum pobytu: 17.9. - 27.9.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Mahdia, Hotel: Nour Palace Resort & Thalasso

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dovolená odpovídala ceně, naprosto v pořádku. Příště asi zvolíme jinou destinaci, cítíme se lépe v Řecku.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená odpovídala ceně, naprosto v pořádku. Příště asi zvolíme jinou destinaci, cítíme se lépe v Řecku. Zobrazit celou recenzi

Zuzana M., 20.02.2020, Datum pobytu: 28.9. - 5.10.2019
Oblast: Tunisko Tunisko, Djerba, Hotel: Palm Azur

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)