Recenze hotelů
Phuket - Thajsko

Napište svou recenzi

Celkem: 7,2 Celkový dojem z ubytování velmi dobrý. Fungující klimatizace, pěkný pokoj s balkonem a pěkným výhledem. Úklid každý den. Co by se dalo...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z ubytování velmi dobrý. Fungující klimatizace, pěkný pokoj s balkonem a pěkným výhledem. Úklid každý den. Co by se dalo zlepšit: výměna ručníků min. aspoň každý druhý den, a ne až po sedmi dnech po našem upozornění, a je třeba je vyvařovat, aby nesmrděly cizí pěnou na holení. To se týká i prostěradla, kdy nám den před odjezdem dali nové, vyzehlene, avšak s fleky od ovoce, které bylo možno místy ještě částečně seskrabat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytování celkem na slušné úrovni, zlepšení bych viděl v pravidelné deratizace hmyzu bezprostředně po úklidu. V koupelně totiž putoval sem tam drobný hmyz podobný mravencům "faraonum".

Strava
Strava rozmanitá a pestrá. Každý si určitě přijde na své.

Služby hotelu
Služby hotelu: Nikdo nám na recepci nenabidl možnost využití fitness, které tam bylo, dále při odjezdu, kdy je kvůli úklidu check out ve 12:00,musi být kufry venku v hale před recepcí, místo aby se zamkly v nějaké místnosti, která by ktomu byla určena. Takže někdo z hostů u toho pořád musí být, aby to hlídal až do 19:00, kdy je odvoz, místo aby se šel ještě projít.

Pláž
Přístup k pláži je téměř bezprostředně přes silnici, ovšem je vykoupen děsným zápachem z popelnic a ze stojaté vody u vývodu ze stoky.

Pláž má příjemný písek a vždy jsme těm našli trochu stínu z nedalekých palem. Přístup do moře je pozvolný.

Stanislav Lepšík, 29.04.2019, Datum pobytu: 15.4. - 26.4.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Karona Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Velmi pekna dovolena, prijemny personal, vsude cisto

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pekna dovolena, prijemny personal, vsude cisto Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vyhled na more, cistota, mila uklizecka

Strava
Tematicke vecere, vse moc dobre

Služby hotelu
Zamestnanci moc hodni a ochotni

Pláž
Plaz hned u hotelu, nejsou lehatka, lehatka jen u bazenu. Plaz cista a more krasne

Petra, 22.04.2019, Datum pobytu: 8.4. - 18.4.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Kamala Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 dobry

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
dobry Zobrazit celou recenzi

Ubytování
bylo tu prijemne

Strava
vyber dostacujici,chutny

Služby hotelu
personal prijemny,ochotny

Pláž
u hotelu hure dostupna,kamenita,patong plaz 2 km

Miroslav N., 07.04.2019, Datum pobytu: 15.3. - 31.3.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Kalim Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 2,6 Ubytování bylo velmi podprůměrně, potkání, plíseň apod. Delegát na letišti nebyl, musely jsme hledat. Žádné vylety, nebyla možnost...

  • 1,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 5 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování bylo velmi podprůměrně, potkání, plíseň apod. Delegát na letišti nebyl, musely jsme hledat.

Žádné vylety, nebyla možnost vycestovat! Loď jezdila na pevninu v 9,30 a zpět v 15 hodin. Nikdo nenabídl vylety! Prý je vse na ostrově- smenarna, obchod. Obchod tam byl - ale nic tam neměli, museli jsme jezdit pro nákupy na pevninu. Do Thajska bez cestovky. Nedala bych nikomu doporuceni. Přijeli tam i další Češi s CA, kteří také byli překvapeni ubytováním a službami, ktere jste nabízeli. Uvažujete o odškodnění? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Strasne, nikdy bych nedoporucila s potkany! Úklid denně. Voda nepitna, dostávali jsme 0,5 litru balení na den. Sprchovat jsme se mohly az vecer., kdy se voda trochu ohrala.

Strava
Vrámci moznosti hotelu, nektara jidla se nedala jist

Služby hotelu
Aspon vlídni lidé. Elektřina jen od 18-7 hodin, tzn bez Wi-Fi. Opet žádná informace předem!

Pláž
Pláž Ok. Při odlivu v kohoutku černá voda. Přes den stovky lidi a spousta lodi. Střepy ve vodě.

Vladimíra Nováková, 10.03.2019, Datum pobytu: 12.1. - 22.1.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Coral Island Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

5 fotografií

Celkem: 9 Dobrá lokalita.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dobrá lokalita. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovidající nabídce

Strava
Strava pestrá.

Služby hotelu
Služby hotelu na úroni

Pláž
Pláž je 30 m od hotelu. V nabidce hotelu se uvádí bezplatné používání lehátek na pláži. Není to pravda lehátko stojí 200 bahtů na osobu a den.

Rostislav Burkot, 28.02.2019, Datum pobytu: 16.2. - 25.2.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Phuket Graceland

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Hotel Graceland 1 fotografie

Celkem: 7,4 Hotel velmi hlučný, snídaně bez jakékoli změny , u bazénu nebylo možno získat lehátko , Pláž hezká , letos chaluhy , lehátko na pláži...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel velmi hlučný, snídaně bez jakékoli změny , u bazénu nebylo možno získat lehátko ,

Pláž hezká , letos chaluhy , lehátko na pláži 200 bath Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj hezký, servis na pokoji OK

Strava
V okolí dost restaurací , jen snídaně zcela jednotvárná

Radek P., 03.02.2019, Datum pobytu: 14.1. - 28.1.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Phuket Graceland

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7 Pekny hotel s vela bazenmi, nadhernou plazou a super personalom. Pre mna vsak uroven asi nie 4* , no nie je to Europa ,takze treba to...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pekny hotel s vela bazenmi, nadhernou plazou a super personalom. Pre mna vsak uroven asi nie 4* , no nie je to Europa ,takze treba to brat s rezervou. Velmi vela deti, animatorsky tim zo Svedska. Vela severanov a nemecky hovoriacich turistov. Priroda krasna,moznosti vyletov obrovske,ale v pripade ze mate male deti sa moznosti vyletov trosku obmedzia,kedze vela ich je na cely den. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel pekny aj ked uz trosku starsi. Izba klasika- vsetko zajkadne co bezne. Hotel ma 4 * ale z mojho pohladu by uz bola potrebna rekonstrukcia,kedze cas sa zastavit neda. Pre mna uroven 3*. Netreba mat luxusne ocakavania a bude to super.

Strava
Rozmanita. Vela moznosti domacej kuchyne. Bufet obsahuje rozne moznosti,takze spokojnost.

Služby hotelu
Personal super- ochota,usmev,splnia cokolvek.... .

Pláž
Plaz krasna,piesok parada,pristup do mora uplne jemny. Pre deti idealne.

Igor P., 28.01.2019, Datum pobytu: 14.1. - 25.1.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Sunwing Resort Kamala Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Naprosto výjimečné ,hotel je v klidnější části s čistou dlouhou pláží . Bazen na střeše neměl chybu ,krásný výhled na moře . Všude vše...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto výjimečné ,hotel je v klidnější části s čistou dlouhou pláží . Bazen na střeše neměl chybu ,krásný výhled na moře . Všude vše kvetoucí a zelené krásný ostrov ,který stojí za to ho navštívit. Široká nabídka výletů a půjčovna skůtru hned vedle hotelu a za rozumnou cenu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Bandara Beach Resort pěkný čistý ,každý pokoj má klimatizací . Denně čisté ručníky včetně těch plážových . Výborné a bohaté snídaně . Milý a ochotný personal , každé naše praní vždy rychle a ochotně vyřešili hlavně vždy s úsměvem .

Strava
Měli jsme jen snídaně ,bohaté stačily restaurace se širokou nabídkou regionálních jídel dostupné pěšky od obyčejných po luxusnější

Služby hotelu
Perfektní

Pláž
Čistá dlouhá písečná s možnosti uložit se i do stínu

Ivana Dolejšová, 22.01.2019, Datum pobytu: 9.1. - 17.1.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Bandara Phuket Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 6,2 Dovolenou jsme si užili, hotel v celku nebyl špatný, ale je co zlepšovat (hlavně snídaně) a poměr cena kvalita taky nic moc. Pláž a okolí...

  • 7 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili, hotel v celku nebyl špatný, ale je co zlepšovat (hlavně snídaně) a poměr cena kvalita taky nic moc. Pláž a okolí pěkné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Když jsme do hotelu dorazili, řekli nám, že jsme 3 osoby a že si ještě musíme doplatit přistýlku. Takže se celá dovolená zdražila o dalších 5 tisíc.

Jinak pokoj hezký, dostatečně velký a koupelna také pěkná.

Strava
Snídaně jsme dostali zadarmo, takže vlastně dobré. I přesto to nám to přišlo strašné. Na snídani musíte jít už v 6 hodin, aby tam nikdo nebyl, jinak je tam vždy úplně plno a máte štěstí, když si vůbec po chvilce čekání sednete. Prostírání je hrozné, usmolené. A jídlo, které má být studené (ovoce, zelenina apod.) je teplé a naopak co má být teplé, je studené, což je velké umění v tom vedru.

Jinak jsme se v hotelu nestravovali, protože ke všem těm cenám, co různě uvádějí, ještě přičítají 20%, takže tam na jídlo nikdo nechodí (za 10 dní pobytu jsme tam viděli jen asi 2 rodiny).

Služby hotelu
Uklízečka nám zapomínala vyměňovat ručníky, ale jinak uklízely dobře. V hotelu bylo celkem čisto, až na tu jídelnu.

V hotelu je tiskárna, do které si můžete poslat na vytisknutí fotky (jmenuje se to instaroid), to jsme považovali za plus. Také je zdarma kulečník, takže je volný pouze večer, ale to tam zase otravují malé děti (zejména z Ruska), takže se to moc hrát nedá.

Pak je v hotelu malé občerstvení, kde je všechno strašně drahé, mají tam zmrzlinu a bubble tea.

Pláž
Pláž je krásná, čistá. Voda je teplá a průhledná, také jsou v ní občas nějaké ryby. Na pláži je plno palm a stromů, takže se dá v pohodě ležet ve stínu. Je tam plno stánků s jídlem a pitím, takže tam můžete jít i na oběd, vyjde vás to tak na 50 bahtů.

Anonym, 20.01.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Novotel Phuket Surin Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Před odletem na dovolenou jsme byli znepokojeni tím, že detailní pokyny dostaneme až pár dnů před vlastní cestou. Obavy, že pokud bude...

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Před odletem na dovolenou jsme byli znepokojeni tím, že detailní pokyny dostaneme až pár dnů před vlastní cestou. Obavy, že pokud bude něco špatně, sotva se to v tak krátké lhůtě podaří napravit, se, bohužel, naplnily. Až v pokynech zaslaných na poslední chvíli jsme se totiž dozvěděli, že hotel si vyhrazuje právo ubytovat hosty v pokojích jiného typu, než si rezervovali. Pokud by tato informace byla k dispozici před uzavřením smlouvy, určitě bychom se rozhodli pro jinou variantu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Při check-in se naše obavy naplnily. Místo pokoje s terasou nám byl přidělen pokoj v suterénu se spodním okrajem okna na úrovni chodníku a výhledem na cca 2 metry vzdálenou kamennou zeď, pravda s trochou tropické zeleně mezi chodníkem a zdí. Poté, co jsme kvalitu pokoje reklamovali, bylo nám přislíbeno, že druhý den v 10:00 budeme přestěhováni do jiného pokoje. Náš celkový dojem z fungování recepce byl takový, že prioritu mají plné autobusy Rusů a Číňanů s průvodcem!

Druhý den jsme se skutečně přestěhovali, ovšem opět do pokoje bez terasy a s výhledem pořád na tu samou zeď, byť tentokrát už alespoň na její horní okraj. Po důrazném protestu nám bylo přislíbeno, že 3. ledna, tj. 4. den pobytu, nás přestěhují do pokoje s terasou. Nakonec jsme se ocitli alespoň v pokoji s balkónem se slušným výhledem na hotelový bazén obklopený tropickou vegetací. Vybavení všech tří pokojů bylo velice solidní, personál milý a ochotný. Nicméně zbytečné dvojí stěhování nám výrazně narušilo dva dny dovolené.

Strava
Zaplatili jsme si pouze snídaně. Ty byly nabízeny formou švédského stolu a dostatečně pestré. Občas se stávalo, že personál nestíhal doplňovat spotřebované položky.

Služby hotelu
Personál ochotný a milý, angličtina na velice solidní úrovni. Při řešení problému s nabídnutými pokoji jsme se setkali se vstřícným přístupem (v mezích reálných možností).

Pláž
V blízkosti hotelu je malá, v podstatě neudržovaná pláž, kde koexistují turisté s místními rybáři. Nám vyhovovala a líbila se nám. Na známou Patong Beach, vzdálenou cca 1,5 km a přeplnou turisty jsme nechodili, neboť společné grilování se pod stovkami slunečníků nikdy nebylo dovolenou našich snů.

Vlasta Plášková, 18.01.2019, Datum pobytu: 29.12.2018 - 13.1.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Patong Lodge

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)