Recenze hotelů
Pattaya - Thajsko

Napište svou recenzi

Celkem: 5,4 Cena odpovídala kvalitě

  • 5,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Cena odpovídala kvalitě Zobrazit celou recenzi

Ubytování
První pokoj jsme museli odmítnout. Museli jsme si připlatit.

Strava
Snídaně, které byli v ceně, byli sice skromné, stále stejné, ale dostačující. Jídlo u bazénu bylo opravdu nedobré. Maso tuhé, salát hořký.

Služby hotelu
Služby nedostačující. Obsluha na recepci neochota, WiFi nekvalitní,

Pláž
Cesta k pláži špinavá, smradlavá. Míře celkem čisté, vlny příjemné.

Milena S., 28.03.2019, Datum pobytu: 17.3. - 25.3.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Pattaya Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 7 Celkoví shrnutí je celkem dobré. Sice jsme přišli zhruba o 500THB, když nám změnili let a agentura zajišťující transfery měla jiné...

  • 9 Ubytování
  • 3 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkoví shrnutí je celkem dobré. Sice jsme přišli zhruba o 500THB, když nám změnili let a agentura zajišťující transfery měla jiné informace než cestovka, ale jinak bylo vše celkem v pořádku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v pořádku. Okolí hotelu nic moc, ale pokoje čisté, uklízelo se během celého dne.

Strava
Snídaně každý den stejná. Výběr byl ale docela velký.

Služby hotelu
Hotelová recepce 24/7, vše přizpůsobeno bohužel jen rusky mluvícím klientům. Anglicky se domluvit šlo.

Pláž
Pláž není ihned u hotelu, ale kousek z kopečka.

Jana P., 25.03.2019, Datum pobytu: 7.3. - 21.3.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Pattaya Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6 Celkově jsme se vrátili unaveni, ale velmi spokojeni. Jen kdyby bylo víc času stráveného na místě a ne na cestě. Z domu do místa...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme se vrátili unaveni, ale velmi spokojeni. Jen kdyby bylo víc času stráveného na místě a ne na cestě. Z domu do místa ubytovaní cca 24 hodin. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovaní bylo skvěle. Byli jsme ve městě, ale zároveň v krásné zahradě. Postele pohodlné, dva polštáře navíc, konvice (čaj, kava). Televize, wifi dostupné kdykoliv a kdekoliv po celém hotelovém komplexu. Úklid v pokojích každý den. Denně lahev vody v lednici. Vedle s hotelem bylo několik obchodu - Tesco, kde se nachází několik restauraci, nově postavený obchodní centrum Terminal atd.

Strava
V ceně ubytováni u nás byla jen snídaně a pak jsme se stravovali v okolí. Jídlo můžete koupit v malých obchodech, kde vám ho rovnou ohřáli, porce nejsou velké, ale dostačující a chutné. V restauracích počítejte s vyšší cenou. Pokud maté rádi pálivé jídlo, určitě ochutnejte thajskou polévku z mořských plodu, porce obrovská a můžete si ji klidně dat i v restauraci u pláže.

Služby hotelu
Možnost použiti tiskárny a PC - zdarma. Masáže a zajištění odvozu na určitá místa za poplatek.

Pláž
Pláž obrovská, písčitá. Moře kalné ale teple. Kousek od Pattayi jsou ostrovy, tam je moře krásné, tyrkysové.

Viktorie S., 20.03.2019, Datum pobytu: 23.12.2018 - 3.1.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Thai Garden Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Zájezd hodnotím velmi dobře, doporučuji pobyt na delší dobu než 9 nocí.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd hodnotím velmi dobře, doporučuji pobyt na delší dobu než 9 nocí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování - v bungalovech je klimatizace i lednička, každý den úklid , výměna ručníků a ložního prádla takže velká spokojenost.

Strava
Strava - snídaně formou bufetu, velký výběr v Garden Resortu . Další možnost stravování v " jídelnách " obchodního domu Tesko a " 21 " kde je výběr jídla z mnoha druhů thajských specialit za velmi nízké ceny .

Služby hotelu
Služby hotelu dobré.

Pláž
Pláž dobře dostupná, dostatečně velká, takže si tam každý najde svoje místo. Voda čistá a hlavně teplá.

Marie Kupsová, 18.03.2019, Datum pobytu: 4.3. - 14.3.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Pattaya Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 6 dovolená splnila naše očekávání,nevyhovující byl odkaz na potvrzení letu 24 hodin před odjezdem,na uvedeném tel.čísle byl záznamník v...

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
dovolená splnila naše očekávání,nevyhovující byl odkaz na potvrzení letu 24 hodin před odjezdem,na uvedeném tel.čísle byl záznamník v angličtině,což je pro lidi,kteří neumí anglicky problém,přesto nám bylo po delším hovoru sděleno,že se máme obrátit na svou CK,tudíž jsme nic nevyřídili a ten hovor nás stál zhruba 500,-Kč. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování průměrné,zataralé

Strava
strava byla v pořádku,přizpůsobena místní lokalitě,jídlo na ulicích a na pláži levné,možnost širokého výběru

Služby hotelu
na recepci vcelku neochotní recepční,úklid prováděn denně,osušky každý den,ustlaná postel a to byl vše,podlaha za 14 dnů uklizena jednou,skleničky,prach a pod.vůbec

Pláž
na pláž pěšky asi 10-15 minut,pláže čisté,nepřelidněné,moře také čisté,pouze při odlivu bla cítit rybina a písek byl jako bláto

Milan M., 18.03.2019, Datum pobytu: 27.2. - 14.3.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Pattaya Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 10 Obvykle nejsem pisatelem recenzí, ale v tomto případě ráda udělám výjimku. Užili jsme si týden snové dovolené v oáze klidu v jednom z...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Obvykle nejsem pisatelem recenzí, ale v tomto případě ráda udělám výjimku. Užili jsme si týden snové dovolené v oáze klidu v jednom z nejrušnějších letovisek Thajska - Pattaye. Naprosto dokonalé zázemí pro rodiny s dětmi, zároveň klidné místo k relaxaci a odpočinku v luxusním hotelu designovaném do tropické džungle plné palem, říček, vodopádů, skluzavek, jeskyň. S vlastní čistou hotelovou písečnou pláží a pozvolným vstupem do krásného moře. Resort se nachází v luxusní části Pattayi a do centra, kde je spousty možností stravování, masáží a barů to je 10 minut pěšky. Stánky s jídlem a supermarket ale najdete už přímo před hotelem, pokud nejste velcí procházkáři. Všude se budete cítit naprosto bezpečně a nebudete nikým dotěrným obtěžováni. Co mě velmi překvapilo, je místní klima, které je velmi příjemné a vysoké teploty jsou díky vhodné vlhkosti a lehce vanoucímu větříku mnohem lépe snesitelné, než např. v Africe. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorné, čisté, hezky moderně zařízené pokoje v designu džungle. Koupelna je součástí obývacího pokoje, což dodá mimořádný vzhled. Stropní sprcha a tepané měděné umyvadlo se velmi vkusně hodí do interiéru. Pokojová služba každý den uklízela, dodávala na pokoj čerstvé ovoce a balenou vodu (přestože jsme měli BB aranžmá).

Strava
Snídaně od 6:30 do 11:00, s naprosto skvělým, bohatým a rozmanitým bufetem - různé kari, polévky, uzeniny, vejce na deset způsobů, ovoce, šťávy, džusy, smoothie, lívance, zákusky, saláty, sýry a každý den lehká obměna. Na své si příjde opravdu úplně každý.

Služby hotelu
Velice pozorný, vstřícný a milý personál, všude čisto, krásné prostředí, welcome drink. Nikdo z personálu není dotěrný a nevynucuje si "všimné".

Pláž
Krásná, čistá, písčitá a klidná pláž je v rámci hotelového resortu s vlastním bodyguardem, který hlídá, aby byla využívána jen hotelovými hosty. K dispozici jsou lehátka a slunečníky. Moře je čisté. Resort je celkově umístěn na moc pěkném místě Pattayi. Za zmínku ale určitě stojí, naprosto nápadité a exkluzivní řešení hotelového komplexu bazénů, skluzavek, říček, vodopádů, zeleně, provazových mostů, které tvoří jeden propojený celek zasazený do zelené džungle.

Petra L., 12.03.2019, Datum pobytu: 1.3. - 9.3.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Centara Grand Mirage Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Tropická zahrada 4 fotografie

Celkem: 4,4 personál super jen v naši dobe probihaly stavebni upravy takze pulku dovolene jsme slyseli zbíječku, bazen v druhe polovine se zbarvil do...

  • 5,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
personál super jen v naši dobe probihaly stavebni upravy takze pulku dovolene jsme slyseli zbíječku, bazen v druhe polovine se zbarvil do zelena byl vycisten za dva dny Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje pekné a čisté

Strava
Snídaně nebyla formou bufetů takže se vybírala z menu ale pokud nejite indicke snidane nebo thajske tak vám nezbyde než americká snídaně ( vajicka, sunka, parky, toasty, marmelada, salat) co se tyce obedu a veceri opet z menu asi 8 jidel na vyber

Pláž
Plaz byla vzdalena cca 30 minut chuze

Anonym, 08.03.2019, Datum pobytu: 16.2. - 2.3.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Bella Villa Apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 výborná dovolená,zábava jídlo atd.přímo v Pattayi nic moc čistá příměstská pláž

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
výborná dovolená,zábava jídlo atd.přímo v Pattayi nic moc čistá příměstská pláž Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velmi dobré

Strava
snídaně stále stejná

Služby hotelu
na úrovni

Pláž
v pattayi žádná čistota

Petr Novák, 08.03.2019, Datum pobytu: 19.2. - 28.2.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Bella Villa Apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Pokud poletíte leteckou společností Turkish Airlines, tak si dejte na přestup v Istanbulu minimálně 3 hodiny. cestou do Thajska nám...

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pokud poletíte leteckou společností Turkish Airlines, tak si dejte na přestup v Istanbulu minimálně 3 hodiny. cestou do Thajska nám uletělo letadlo, přestože jsme byli ujišťováni, že na nás bude čekat. Na letišti v Istanbulu panuje celkem chaos, letadla nemají kde zaparkovat a cestou tam i zpět jsme vždy čekali velmi dlouhou dobu na ploše, než letadlo někde zaparkovalo a my jsme mohli vystoupit. Potom jsme dlouho jeli autobusem k letištní hale. Zaměstnanci byli při změně letenek neochotní, jelikož tam bylo velké množství lidí se stejným problémem. Hotel, kde jsme přespali do dalšího letu, byl hodinu jízdy autobusem z letiště. V Bangkoku byl celkem jiný přístup, lidé byli ochotni. Delegátka se nás ujala, do hotelu jsme jeli limuzínou. Hotel Pattaya Garden už sice něco pamatuje, ale personál byl fajn, hotel má pěknou upravenou zahradu, dva bazény, denně uklízí, snídaně sice nejsou velmi pestré, ale to co nabízeli bylo chutné. Nejbližší pláž od hotelu je cca 300 metrů a je velmi hezká, není přelidněná, je tam možnost půjčit si slunečníky a lehátka. Jsou tam i místa, kde je přírodní stín ze stromů, několik místních hospůdek, v nichž skvěle vaří a jeden dražší podnik, kde pivo servírují jako u nás šampaňské. Spali jsme v bungalovech, které ještě nebyly opraveny, jsou tam novější rekonstruované bungalovy a hotelové pokoje. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je sice skromné, ale odpovídající ceně. Snídaně nejsou pestré, ale chutné a každý se nají. Hotel je v dobrém místě, kousek od centra, ale ne u hlavní silnice. V hotelu jsou dva bazény, wifi ve vstupní hale a u jednoho bazénu. Lze zde vyměnit denně ručníky k vodě, před odletem vám za 100 bathů (65 Kč) zabalí kufry do folie. Nejbližší pláž je moc hezká, na Pattayau celkem čisté moře a nevede kolem pláže silnice. Nevýhodou je velké množství ruských turistů, kteří se nechovají vždy slušně a kousek od hotelu je velká diskotéka, odkud lze slyšet hudba do 3 hodin do rána , takže špunty do uší jsou výhodou.

Strava
Měli jsme snídaně, nejsou pestré, ale jídla jsou chutná - párky, vajíčka, smaženice, ovoce, toustový chléb, croissanty, máslo, káva, čaj, 3 druhy džusů, voda, zelenina, brambory, rýže, těstoviny, nějaké maso, marmeláda, šunka.

Služby hotelu
Služby jsou bez problémů, wifi v hotelové hale a u bazénu, možnost výměny ručníků k vodě, zabalení kufru do folie k vodě, zdarma trezor, denně úklid, bar u bazénu, restaurace,

Pláž
Pláž moc pěkná, v některých částech přírodní stín, několik restaurací, masáže, prodejci jídla a oblečení nabízejí zboží, ale nejsou dotěrní, kolem pláže stromy a pak vysoké hotelové komplexy, možnost pronajmout slunečník a lehátka. U místních restaurací stál pronájem 40 bathů, museli jste si tam ale dát pivo či jídlo. Voda nebyla špinavá, málo lodí a kolem pláže nebyla silnice.

Tomáš Klouzal, 07.03.2019, Datum pobytu: 21.2. - 4.3.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Pattaya Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

pláž 5 fotografií

Celkem: 8,8 Po celou dobu pobytu nádherné počasí,ani jeden den nepršelo.Spousta míst,které určitě stojí za to vidět.Ceny v restauracích asi na stejné...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Po celou dobu pobytu nádherné počasí,ani jeden den nepršelo.Spousta míst,které určitě stojí za to vidět.Ceny v restauracích asi na stejné úrovni jako v Česku,alkohol mírně dražší,hlavně pivo.Pokud chcete ušetřit,doporučuji nakupovat v Marketech,které jsou prakticky na každém rohu a otevřeny non-stop.Určitě doporučuji navštívit masážní salony,kterých je nespočet a prakticky za hubičku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V mém hotelu probíhaly v době mého pobytu rekonstrukční práce,což do jisté míry znehodnotilo můj celkový dojem.Pokojová služba fungovala skvěle,personál hotelu se snažil vyjít ve všem vstříc.

Strava
Snídaně v hotelu-výběr ze 4 druhů-Americká,Thajská,Čínská a Korejská.Džus a káva,nebo mléko a čaj.Nikdy nechybělo ovoce,melouny a grepy.Mimo hotel jsem navštěvoval Seafood restaurace,kde jsem si vždy neskutečně pochutnal.Několikrát jsem zkusil i Streetfood,mobilní stánky s grilovaným masem na špejli,nebo smaženými nudlemi za opravdu lidové ceny.

Služby hotelu
Se službami hotelu jsem naprosto spokojen,nemám výhrady.

Pláž
Pláž byla celkem daleko od hotelu,cca.3 km,ovšem ve velké míře jsem využíval služeb mototaxi,skútrů s řidičem,za poplatek 50 baht,cca.30,-kč.Pláž čistá,písečná,vlny mírné(záliv),voda příjemně teplá.

David Pavlíček, 04.03.2019, Datum pobytu: 18.2. - 27.2.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Bella Villa Apartments

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií