Recenze hotelů
Krabi - Thajsko

Napište svou recenzi

Celkem: 6,8 Dovolená na Krabi byla hezká, i když jsme v Thajsku v minulosti zažili lepší umístění hotelu, lepší čistotu atd.Měli jsme po celou dobu...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená na Krabi byla hezká, i když jsme v Thajsku v minulosti zažili lepší umístění hotelu, lepší čistotu atd.Měli jsme po celou dobu pobytu příjemné, místy velmi horké počasí, zcela bez deště po celou dobu pobytu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Thai Village Resort je cca 800 m od pláže Ao Nang, kam se jde velmi rušnou silnicí zčásti bez chodníků a okolí s odpadky.Na samotné pláži jsou spíše stanoviště loděk a lodí, které Vás přepraví na okolní ostrůvky a pláže.Kladně hodnotíme přepravu hotelovým minibusem na privátní pláž CHA-DA hotel, kde se můžete nerušeně slunit a koupat, pokud Vám to příliv/odliv dovolí.Co se týká vlasního ubytování, s ním jsme byli spokojeni, i když výměna ložního prádla po týdnu je dost neobvyklá.

Strava
V ceně jsme měli snídani, s ní jsme byli velmi spokojeni. Je tu široký výběr všeho k snídani, včetně hotových jídel thajské kuchyně.Dvakrát týdně pořádá hotel večeře s thajskou nebo mezinárodní kuchyní, kde formou bufetu si každý může dát, co ho zajímá, a cena je 450-500 Bht na osobu bez nápojů.

Služby hotelu
Mimo možnosti si přímo u recepce objednat místo na lodích na pláže v okolí nebo výlety, případně najmout taxi, jsem jiné služby neregistroval.

Pláž
Pláž pod hotelem je sice písčitá, ale zaplněna lodmi, a možnost vlastného koupání je až na konci pláže.

My jsme hlavně využívali přesun hotelovým busem na jeho pláž CHA-DA, která byla asi 2 km pěšky, nebo cca 6 km minibusem.Je zde velký odliv, odhadem 1,2 - 1,5 m, takže ke konci pobytu už byla voda tak 500 m od břehu, kde aspoň se dalo namočit.Moře jinak bylo čisté a teplé / kolem 30 st./.

Josef Červenka, 06.02.2019, Datum pobytu: 19.1. - 3.2.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Krabi, Hotel: Krabi Thai Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 nádherná dovolená, ubytování ve svahu na okraji pralesa, hotel má 3 bazény, každý den nás navštívily opice, z hotelu 3x denně odvoz na...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
nádherná dovolená, ubytování ve svahu na okraji pralesa, hotel má 3 bazény, každý den nás navštívily opice, z hotelu 3x denně odvoz na pláž, ze které jsme vyráželi na nejkrásnější pláž Pranang za 200 Bt, Také jsme si pronajali ťuk ťuk a cestovali za nízký obnos po nádherném okolí Krabí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
splnilo naše očekávání, denně uklízeli, doplňovali pitnou vodu, kávu a čaj a měnili ručníky

Strava
měli jsme snídaně a bohatě to stačilo, protože obědy a večeře jsme si dávali na výletech. Snídaně byly perfektní.

Služby hotelu
perfektní - viz výše

Pláž
pláž v AO nang je spíše přístaviště, ale když půjdete vlevo po schodech z bambusu do kopečka, tak sejdete k nádherné pláži, kde je liduprázdno a čistá voda

Dagmar Wágnerová, 24.01.2019, Datum pobytu: 4.1. - 21.1.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Krabi, Hotel: Krabi Cha-Da Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 10 Dovolená splnila vše co jsme potřebovali k odpočinku.Cesta byla dlouhá,proto jsme uvítali přestupy kde se může člověk po letišti...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila vše co jsme potřebovali k odpočinku.Cesta byla dlouhá,proto jsme uvítali přestupy kde se může člověk po letišti projít.Na časový posun 6h. se dá taky zvyknout.Jelikož se manžel za 50 let nenaučil ani slovo Anglicky, dá se domluvit.Vše potřebné vám poradí a zařídí ochotně na recepci. S delegátem jsme se za dobu pobytu nesetkali.Cestu k moři procházíte dlouhou ulicí kde vás Thajci zvou do restaurací,do svých stánků,obchůdků a na masáže.Jsou zde i klasické obchody,taky TESCO. Dá se nakoupit velmi levně.Směnárny jsou na každém kroku,měnit se dají dolary i eura. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezké,denně uklizené, bydleli jsme v 7 patře kde jezdí výtah. Z balkonu je výhled na horu na bazény i z části na moře.Denně doplněna lednička vody + piva.Chcete-li ušetřit místo v kufru,nemusíte tahat hygienické potřeby. sprchový gel,šampon,kondicionér i mast na ruce dodávají ve velkých dávkovačích. Čisto a uklizeno v celém areálu.

Strava
Měli jsme jen snídani 7-10h. Je dostačující chutná, vše čerstvé,vybere si každý.Jinak se v Thajsku velmi dobře najíte opravdu za babku.

Služby hotelu
Vstřícní a ochotní. U bazénu osušky, dostatek lehátek minibar a neuvěřitelný klid.

Pláž
Pláž byla dlouhá čistá,moře díky žlutému písku kalné. Hodně hluku z lodiček,které celý den převáželi lidi na různé ostrůvky.

Pavel Uhlík, 21.01.2019, Datum pobytu: 2.1. - 14.1.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Krabi, Hotel: Krabi Cha-Da Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Celkem: 7,2 Hotel splnil naše očekávání. Ubytování i strava v pořádku.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel splnil naše očekávání. Ubytování i strava v pořádku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídá úrovni hotelu. Vše je funkční a čisté.

Strava
Snídaně formou rautu, nabídka je poměrně široká, ale bohužel se moc nemění. K dispozici jsou vejce na několik způsobů, několik teplých jídel, základní druhy ovoce, jogurt, vločky a základní pečivo. K pití čaj nebo káva, mléko, voda a několik druhů džusů.

Služby hotelu
Využívali jsme pouze bazény, celkem jsou zde tři. U hlavního bazénu je k dispozici bar a osušky, jinak všude lehátka a slunečníky. Nejzajímavější je bazén na střeše, je zde krásný výhled a nechodí tam tolik lidí.

Pláž
Hotel má soukromou pláž (Long Beach), která je ovšem poměrně daleko. Dá se tam dostat tedy pouze hotelovým svozem (třikrát denně). Na pláži jsou k dispozici lehátka a slunečníky.

Veřejná pláž Ao Nang Beach není tak pěkná a je od hotelu vzdálená asi 1 km.

Asi nejhezčí pláž je Phra Nang Beach. Na tu se dostanete pouze převozem lodí (jedna cesta 100 THB/osoba). Bývá tu ale taky hodně lidí.

Kamil, 22.11.2018, Datum pobytu: 5.11. - 19.11.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Krabi, Hotel: Krabi Cha-Da Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9 Mily personal, pohodlna postel, denne voda/rucniky atp. Idealni lokalita hotelu-nedaleko plaze, ale naopak i na rozhrani s muslimskou...

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Mily personal, pohodlna postel, denne voda/rucniky atp. Idealni lokalita hotelu-nedaleko plaze, ale naopak i na rozhrani s muslimskou ctvrti, takze jsme si uzili atmosfery obou casti. Volba ubytovat se zde byla skvela, dalo se vyjizdet jak na ostovy (od Phi Phi, pres Chicken po Tub), ale take na vylety, do mesta Krabi jezdi ,,mestska,, doprava, pripadne i okoli hotoleu samotne je zajimave. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Diky male vytizenosti hotelu jsme dostali pokoj vyssi kvality nez byl smluvne domluven, takze ubytovani hodnotim velmi kladne, vyhled na skaly a zelen byl krasny, bazeny take

Strava
Meli jsme zaplacene snidane, coz uplne vyhovovalo (dalo se vyjet na vylet bez propadnuti jidla atp), snidane byly dobre, ale pri delsim pobytu nam zacinalo vadit, ze se nemenily

Pláž
Aonang beach nebyla tak hrozna, jako jsem se pred prijezdem docitali na ruznych recenzich (pravda, ze jsme byli mimo sezonu, takze plaze byly temer prazdne), stejne jsme nekolikrat dojeli na nedaleke plaze (200 BTH/osoba/zpatecni), ktere jsou krasnejsi- Phra nang cave atp

Lucie M., 18.06.2018, Datum pobytu: 31.5. - 13.6.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Krabi, Hotel: Krabi Cha-Da Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Celkem: 9 Dovolená splnila a možná i předčila naše očekávání. Vše proběhlo v naprostém pořádku a podle předem stanovených podmínek. Určitě můžeme...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila a možná i předčila naše očekávání. Vše proběhlo v naprostém pořádku a podle předem stanovených podmínek. Určitě můžeme doporučit i ostatním. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v krásném hotelu. Dovolím si tvrdit, že v okolí jsme neviděli krásnější hotel. Vše čisté. Na pokoji klimatizace, větrák, lednička s minibarem, velká LCD televize. Možnost koupání ve velkém sprchovém koutu nebo vaně. K dispozici velký balkón. Zde naprostá spokojenost a není co vytknout.

Strava
Měli jsme pouze snídaně. Velký výběr přes jogurty, müsli, čerstvé ovoce, zeleninu, pečivo všeho druhu, marmelády, párky, vejce na několik způsobů, uzeniny, ale i nudle, kuřecí nebo vepřové maso s rýží, americkými bramborami atd. Rovněž naprostá spokojenost.

Služby hotelu
Zajištěn transfer z/na letiště prostorným a klimatizovaným vozem. Na recepci ochotný personál, který vždy poradil a pomohl. Každý den perfektně uklizený pokoj, včetně výměny ručníků, doplnění lahvové vody. Na posteli nechaná vždy nějaká ta kytička :-) K dispozici byl na pokoji i mobil s neomezeným přístupem k internetu. Na hotelu je k dispozici i bezplatná wifi, která je však pomalá a občas padá.

Pláž
Na Ao Nang Beach je to z hotelu cca 15 minut pěšky. Moře bylo teplé, pláž převážně písčitá s pozvolným vstupem do moře (velkou roli hraje i odliv a příliv). Moře však nebylo příliš průzračně, určitě se vyplatí investovat pár stovek bahtů a zajet si např. na Railey Beach (cca 10 - 15 minut lodí) nebo na jednotlivé ostrovy v okolí (Tup Island, Poda Island, Chicken Island, Phra Nang Beach atd.).

Dalibor K., 03.05.2018, Datum pobytu: 18.4. - 30.4.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Krabi, Hotel: Krabi Thai Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Klidná loklaita, ketrá je ideální pro rodinu. Výletů a míst k navštívení je v okolí dostatek.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Klidná loklaita, ketrá je ideální pro rodinu. Výletů a míst k navštívení je v okolí dostatek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý a každý den uklizený. Denně k dispozici voda, kafe a čaj.

Strava
Snídaně je ve standardní kvalitě.

Služby hotelu
Horší wifi, která padá, ale ostatní bylo super.

Pláž
Ao Nang ke koupání moc není, ale long tail boat vás za pak korun doveze na super pláže v okolí.

Michal K., 17.04.2018, Datum pobytu: 31.3. - 14.4.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Krabi, Hotel: Krabi Thai Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Krásná dovolená na pohádkovém místě

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená na pohádkovém místě Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté pokoje se soukromým bazénem, naprostá dokonalost.

Strava
Hotelové snídaně bohaté, velký výběr pečiva, ovoce.

Jakub S., 12.04.2018, Datum pobytu: 26.3. - 3.4.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Krabi, Hotel: Railay Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Velmi hezký resort na krásné pláži.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi hezký resort na krásné pláži. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší, ale čisté pokoje. Velmi prostorné. Koupelna by už potřebovala rekonstrukci, ale měli jsme venkovní sprchu, kterou jsme využívali a do vnitřní jsme vůbec nechodili. Velmi pohodlná a velmi velká postel s kvalitní matrací. Klimatizace hlučnější, ale dalo se. Měli jsme vilku s vlastním bazénem a byli jsme moc spokojeni.

Strava
Měli jsme jen ubytování se snídaní - ty byly bohaté, mohlo být více ovoce, ale celkově jsme byli s výběrem spokojeni. Vajíčka a la carte připravované na různé způsoby v ceně. Dobrá káva, příjemná obsluha.

Služby hotelu
Příjemný personál, milá obsluha. U bazénu mohla být obsluha, ale bar je hned vedle. Denní úklid pokoje, denně voda na pokoji zdarma (2 lahve), minibar za poplatek denně doplňovaný. U pláže je spa a wellness s výhledem na pláž. U bazénu by mohlo být více lehátek, někteří turisti zabrali v 5 ráno lehátka ručníky - klasika.

Pláž
Pláž velmi příjemná, jemný písek. Jediný rušivý element jsou místní provozovatelé loděk, které jsou vcelku hlučné. V levé části pláže je vcelku velký odliv, ale vpravo to šlo, případně na pár hodin nás vždy zchladil bazén (aspoň jsme se při odlivu mohli projít k jeskyni pod skálou).

Radek, 09.04.2018, Datum pobytu: 25.3. - 4.4.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Krabi, Hotel: Railay Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

pláž před hotelem 10 fotografií