Recenze hotelů
Koh Samui - Thajsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 vyborny

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
vyborny Zobrazit celou recenzi

Ubytování
perfektne

Strava
v norme

Služby hotelu
dobre

Pláž
pristuo do mora horši skrz kamene ale su aj miesta pristupne

Ivan Konečný, 05.07.2019, Datum pobytu: 23.6. - 2.7.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Coral Cove Chalet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 9,2 Dovolená naprosto úžasná, krásná země, úžasní lidé, šílené a ukrutné vedro, skvělé jídlo (pouliční), krásné moře, hotel úžasný, snídaně...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená naprosto úžasná, krásná země, úžasní lidé, šílené a ukrutné vedro, skvělé jídlo (pouliční), krásné moře, hotel úžasný, snídaně výborně a pestré, personál milý a ochotný.

Pokud by jsme to ale pojali jako valeci dovolenou u moře, byli by jsme zklamaní, pro nás na pláži nuda, pláž písečná a nic tam neplave, musíte tam kde jsou alespoň nějaké kameny, pokud chcete vidět nějaké rybičky.. my jsme si půjčili skútr a projeli celý ostrov, viděli jsme vše co bylo na mapě s hvězdičkou a co jsme vidět mohli, úžasné vzpomínky a zážitky, výlety na Koh Tao a do národního Marine parku byly nezapomenutelné, skvěle organizované. Opravdu je Thajsko nádherná země, ale chce to poznávat a ne se válet na pláži. ???? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování krásné, my ale nejsme nároční, pro opravdu náročnou klientelu superior pokoje asi nejsou, pro nás to bylo krásné. Hotel v nádherné tropické zahradě, hotelový bazén úžasný.

Strava
Snídaně výborně, obrovské, od všeho něco, pořád doplňovali. Výborné zákusky ????

Služby hotelu
Žádné služby jsme nevyužívali, jen skútry z půjčovny hotelu. Úklid pokojů standartní, žádné labutě z ručníků ani orchideje na posteli nebyli ????

Ale maserky na pláži uuzasneeeee????

Pláž
Pláž krásná, čistá, lehátka i slunecniky zdarma, personál přinesl okamžitě co nás zahlédl,

Denisa Vilimovská Fořtová, 27.05.2019, Datum pobytu: 10.5. - 22.5.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Fair House Beach Resort & Hotel

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 10 Dovolená na mě udělala výborný dojem, krásné prostředí pro relax i poznávání exotiky.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená na mě udělala výborný dojem, krásné prostředí pro relax i poznávání exotiky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování skvělé, krásné,nové, čisté, výborný servis.. nemám absolutně co vytknout.. krásný je celý hotel i jeho okolí a pláž.. úžasný a ochotný personál

Strava
výborné jídlo a pití.. není co vytknout

Služby hotelu
bez problémů.. personál ochotný, ve všem vyjde vstříc a pomůže, člověk je zde jak v bavlnce

Pláž
nádherná pláž hned u hotelu.. velká spokojenost

Blanka Flanderová, 16.05.2019, Datum pobytu: 28.4. - 10.5.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: White Sand Samui Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Nádherná dovolená, předčila naše očekávání. Měli jsme jen problémy při cestování, kdy nám ne naší vinou uletěly 3 ze 6 letů...., ale je...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená, předčila naše očekávání. Měli jsme jen problémy při cestování, kdy nám ne naší vinou uletěly 3 ze 6 letů...., ale je pravda, že i toto nám bylo leteckou společností vykompenzováno a celkový dojem z dovolené nám to nepokazilo:-). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi pěkné, nově zrekonstruovaný hotel ( již se nejmenuje Coral Cove, ale Coral Cliff Beach Resort ) zasazený do skal přímo u moře s překrásným výhledem, vše čisté, služby bez jediné připomínky.

Je to hotel ve spíše klidnějším prostředí, takže není možné pěšky dojít do centra, a to i přesto, že není příliš daleko. Měli jsme půjčený skůtr na 10 dní za necelé 2 tis Kč a to bylo ideální. Taxi jezdí nepřetržitě, ale je podstatně dražší.

Strava
Měli jsme jen snídaně, vše v pořádku.

Služby hotelu
Viz ubytování

Pláž
Pláž malá, krásná, privátní přímo u hotelu, vhodná pro šnorchlování, moře plné korálů, různých ryb, viděli jsme i chobotnice. Pak je hned vedle hotelu moc pěkná pláž Coral Cove s restaurací za velmi rozumné ceny, nebyla přelidněná.

Všude čisto, voda velmi teplá, odhadujeme min. 30 st, spíš více.

Michaela K., 17.04.2019, Datum pobytu: 2.4. - 14.4.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Coral Cove Chalet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

2 fotografie

Celkem: 10 Nejkrásnější dovolená, moc se nám líbilo a vlastně úplně všechno...ubytování (hotel už se nejmenuje Coral Cove Chalet, ale Coral Cliff...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejkrásnější dovolená, moc se nám líbilo a vlastně úplně všechno...ubytování (hotel už se nejmenuje Coral Cove Chalet, ale Coral Cliff Beach Resort a je nově komplet zrekonstruovaný je skutečně moderní, vkusné, čisté, plně dostačující. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jak jsem psala viz níže, za nás úžasné. Hotel leží na klidnějším místě, do centra pěšky nelze, pouze taxi nebo skůtrem či autem z půjčovny. My měli půjčený skůtr 150 na 10 dní a bylo to velmi levné ( necelé 2 tis. Kč ). Taxi vychází cca 250 kč za jednu cestu do města pro dva, což je oproti půjčovně ekonomicky nevýhodné.

Na ostrově je pak spoustu možností, kam cestovat a co vidět.

Strava
My měli jen snídani, vše v pořádku, výběr ne tak pestrý, ale dostačující a chuťově v pořádku.

Služby hotelu
viz v celkovém shrnutí, vše OK, výborný milý personál jako bonus:-)

Pláž
Nádherné malé, klidné pláže hned u hotelu, velmi vhodné pro šnorchlování, k vidění korály, různé druhy ryb i chobotnice.

Michaela K., 16.04.2019, Datum pobytu: 2.4. - 14.4.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Coral Cove Chalet

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (2)

Celkem: 10 Dovolená se vydařila, vše bylo zařízeno do detailů, příjemně jsme byli překvapeni s odbavením na letišti-super! Výborný nápad, že se nás...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se vydařila, vše bylo zařízeno do detailů, příjemně jsme byli překvapeni s odbavením na letišti-super! Výborný nápad, že se nás při přestupu ujal letištní personál a převedl na další let, ušetří to spoustu času, starostí a nervů. Děkujeme. Doprava z letiště na hotel a i zpět byla bez problému, vše bylo zajištěno na jedničku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo příjemné, úklid, doplňování potřeb vše bylo v pořádku. Personál byl příjemný a milý.

Strava
Ke stravě není co dodat, thajská kuchyně je výborná, měli jsme pouze snídaně, které byly bohaté a rozmanité. Číšníci ochotní a kuchaři šikovní.

Služby hotelu
Pro nás vše super.....

Pláž
Pláž přímo u hotelu, menší, tichá, upravená, nepřelidněná lehátka byla volná vždy. Super bylo, že hned u pláže toalety, sprcha, fitness, bazén i masáže. Personál restaurace donesl na pláž jídlo a pití, jelikož restaurace byla přímo tam. Stravovat se dalo i venku na terase a dívat se na moře- nádhera.

Zdeněk Šikl, 03.04.2019, Datum pobytu: 24.12.2018 - 13.1.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Samui Buri Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 10 Hotel, ubytování, restaurace a stravování , vše bylo výborné a na vysoké...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel, ubytování, restaurace a stravování , vše bylo výborné a na vysoké úrovni..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................U Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo skvělé, vždy čisté ručníky i povlečení. U vilky byl čistý bazen pro osvěžení, prostě úžasné.!

Strava
Stravovali jsme se v restaraci a to snídaně i večeře. Snidaně byly podávány formou švédkych stolů a bylo vešho dost ,různorodé jídla teplá i studená, sladké pečivo, jogurt mysli td., ovoce, melouny. Večer jme měli servírovanou večeři a ta byla vždy skvělá -- delicius !

Služby hotelu
Služby na hotelu pefektní, spokojenost.

Pláž
Pláž velmi blízko u hotelu, čistá a pravená. Slunečníky i lehátka zdarma, moře čisté a teplé.

Antonín Plachta, 02.04.2019, Datum pobytu: 9.3. - 20.3.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Samui Buri Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,8 Krásna exotika, milí ľudia a veľa úžasných zážitkov.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásna exotika, milí ľudia a veľa úžasných zážitkov. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytovaním sme boli maximálne spokojný .

Strava
Zájazd bol bez stravy.

Služby hotelu
Spokojnosť.

Pláž
Boli sme na jednej z najkrajších a tichej pláži Lamai.

Ján Berčák, 22.03.2019, Datum pobytu: 2.3. - 18.3.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Bill Resort Koh Samui

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 12 dni na spoznanie celého ostrova je malo. Bez motorky by som si tuto dovolenku na koh samui nevedel ani predstavit. ked si odmyslime...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
12 dni na spoznanie celého ostrova je malo. Bez motorky by som si tuto dovolenku na koh samui nevedel ani predstavit. ked si odmyslime ten nepriadok. tak skvele Zobrazit celou recenzi

Ubytování
izby aj vila s bazenom priestranne velke. Kazdy den upratane ciste uteraky.

Strava
mali sme len ranajky. Kazdy den to iste. ale vyber bol rozmanity. kazdy sme si nieco nasli.

Mimo rezortu sa da v pohode najest, na miestnych trhoch odporucam, kazdy den v inej lokalite. restauracie bohaty vyber , podla komu aka vyhovuje od lacnej po drahsiu (ceny ako u nas)

Služby hotelu
obsluha pri bazene v bazénovom bare ,cely cas tam je barman. kazdy den na izbe doplnali v bare lad. vecere pri plazi pekne prestrte. Hotel mal k dizpozicii 1x za den ovoz zadarmo.

Pláž
Pristup na plaz priamo z hotela cez pekne udrziavanu zelen, bazen hned pri plazy aj s barom a fitkom.Na plazi pri lehatkach bola obsluha s uterákmi. kazde rano upravena plaz. Mazas priamo na plazi. more ciste

Vojtech Silný, 15.03.2019, Datum pobytu: 27.2. - 12.3.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Samui Buri Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7,4 Týden před odletem byla změněna dohodnutá letecká doprava ze strany CK. Sleva poskytnuta nebyla.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Týden před odletem byla změněna dohodnutá letecká doprava ze strany CK. Sleva poskytnuta nebyla. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V hotelu jsme byli podruhé. Opět vše na velmi dobré úrovni.

Ivo K., 05.03.2019, Datum pobytu: 16.2. - 2.3.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Samui Buri Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)