Recenze hotelů
Khao Lak - Thajsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 I když jsme byli ubytovaný v jiném hotelu, byl čistý, personál velmi ochotný, pokoj prostorný blízko bazénu a moře (3min).

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
I když jsme byli ubytovaný v jiném hotelu, byl čistý, personál velmi ochotný, pokoj prostorný blízko bazénu a moře (3min). Zobrazit celou recenzi

Anonym, 04.08.2019, Datum pobytu: 19.7. - 27.7.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Bhandari Resort and Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolenka bola perfektná krásne prostredie .

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola perfektná krásne prostredie . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel bol krásny, čistý, denne čisté prádlo, uteráky, každý usmievavý a milý.

Strava
Mali sme len raňajky, chceli sme vyskúšať čo sa dalo, celkovo sa dalo vždy vybrať.

Služby hotelu
Pružný, milý ľudia, bohaté raňajky, a to prostredie a čistota, naozaj sme boli spokojný.

Pláž
More som čakala trochu krajšie, nie je to ako na fotkách, ale za to čisté a teplučké.

Zuzana Dudášová, 03.06.2019, Datum pobytu: 17.5. - 29.5.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Khao Lak Laguna Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Hotel na skvělém místě, vše kousek pěšky. Dva bazény, lehátka. Hotel je umístěn v tropické zahradě, kde rostou palmy a kokosy. Všude...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel na skvělém místě, vše kousek pěšky. Dva bazény, lehátka. Hotel je umístěn v tropické zahradě, kde rostou palmy a kokosy. Všude zpívají ptácí a v noci slyšíte různé zvířecí zvuky. Personál milý. Opravdu se nám tam líbilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velké klimatizované pokoje. Denně uklízeli. Každý den doplněn šampon, sprchový gel atd, takže si člověk nemusí nic vozit domu. Ohromné velké postele, nadměrných rozměrů. Fén. Ručníky na pokoji k dispozici i na pláž, nebo k bazénu.

Strava
Snídaně vynikající, dostačující. Člověk si vybere na co má chuť.

Služby hotelu
Možnost, obědů, večeří, koktejlů až k bazénu. Hotel nabízí plno služeb, od masáží atd, ale my jsme nevyužili.

Pláž
Opravdu kousek od hotelu. Žlutý písek,moře divočejší. Bohužel, na pláži žádná lehátka z nařízení země. Jezdili jsme za pár korun na pláž Coconaut beach, kde je písek bílý, palmy, lehátka za poplatek na naše 30kč, bary, kde se levně najíte i napijete. Každopádně v okolí hotelu jsou kilometry a kilometry nádherných pláží.

Magdalena K., 25.04.2019, Datum pobytu: 8.4. - 22.4.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: The Leaf Oceanside

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená TOP STROP krásné okolí, hotel rozlehlý, upravené, zahrady zelené a barevné, lidičky milí a usměvavý, tentokrát katalog fakt nelhal

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená TOP STROP krásné okolí, hotel rozlehlý, upravené, zahrady zelené a barevné, lidičky milí a usměvavý, tentokrát katalog fakt nelhal Zobrazit celou recenzi

Ubytování
k ubytování - měly jsme ve smlouvě uvedeného tzv "Jokera" vůbec se nám nevyplatilo doplácet si za luxus, protože celý hotel a všechna místa k ubytování jsou nej, výhled z 3.patra balkonu do zahrad s bazénama a mořem a krásný východ slunce k nezaplacení

Strava
měly jsme zaplacenou pouze snídani, ale co vám budu povídat, tolik rozmanitých dobrot k snídani, vynahradilo stravu na celý den

Služby hotelu
všude uklizeno, voňavo a každý se na vás pořád usmíval

Pláž
pláž snad nejlepší ze všech a to jsme toho s dcerou procestovaly dost, uklizeno, krásný píseček, moře blankytně modré, jeden si říká, že fakt katalog nelže. Výhoda, že se můžete procházet či probíhat po pláži na obě strany hotelu, bez omezení

Alena T., 15.04.2019, Datum pobytu: 1.4. - 10.4.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: SENTIDO Graceland Khaolak Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,6 nádherná dovolená ,ale chtělo by to tak na 1měsíc nádherná obsluha a skvělá zahrada hotelu i v okolí . . . .

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
nádherná dovolená ,ale chtělo by to tak na 1měsíc nádherná obsluha a skvělá zahrada hotelu i v okolí . . . . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
nádherné ale v noci trochu komáru ale to vůbec nevadilo šumělo moře a cikády cikaly .) . a svělé uklizení pokoje s výřivkou v koupelně :) . . . . . .

Strava
dávat si pozor co jíst a co nejíst NAPŘ.: vodu nepít! a nedávat si do pití led . . . .

Služby hotelu
nádherné služby hotelu a dobrá obsluha nejen na snídaní ale i na večeři :) donesli nám kytku a přaní na hezký pobyt a košík s místním ovocem. . . .

Pláž
dlouhá a hladká písečná pláž do vody se dalo jít tak 50 m a bylo vám to po krk :) . hotel měl před restaurací u pláže která byla na večeře na pláži políčko nějakých květin a je to hotel u zálivu s kameny a bohůžel i jeden hotel s památkou na tsunami :( . . .

Anonym, 13.03.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Khao Lak Palm Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,6 Pěkná dovolená v exotickém prostředí, doporučuji.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená v exotickém prostředí, doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velké pokoje s pěkným výhledem.

Strava
Velký výběr, bohužel pouze polopenze, drahé pití

Služby hotelu
Velmi dobré

Pláž
Krásná písečná pláž čistá a hlavně prázdná. Snad chyběla pouze lehátka a slunečníky

Josef V., 01.03.2019, Datum pobytu: 25.12.2018 - 5.1.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: The Haven

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,2 Jediná nepříjemnost - nutnost opustit pokoj již ve 12 hod, když letadlo odlétá ve 2 hod po půlnoci. Jinak vše OK.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Jediná nepříjemnost - nutnost opustit pokoj již ve 12 hod, když letadlo odlétá ve 2 hod po půlnoci.

Jinak vše OK. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez připomínek. Výborné.

Strava
Bez připomínek.

Služby hotelu
Vše OK.

Pláž
Vše OK.

Miroslav Konopásek, 24.12.2018, Datum pobytu: 6.12. - 20.12.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Khao Lak Laguna Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,8 Hotel se nachází v méně frekventované a turisticky ne to tolik vyhledávané oblasti, pláže proto byly po většinu času téměř prázdné a a v...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel se nachází v méně frekventované a turisticky ne to tolik vyhledávané oblasti, pláže proto byly po většinu času téměř prázdné a a v okolí hotelu až na pár stánků, které nabízejí masáže, není žádný ruch. Personál perfektně ovládá jazyky a je velmi milý. Oceňuji také neustálou přítomnost manažerů hotelu, kteří se starají, aby vše probíhalo dle vašich představ a bez problémů se s Vámi dají do řeči. V okolí pracuje několik cestovních agentur, které Vám zprostředkují levné výlety po blízkém okolí a jejich průvodci jsou také velmi laskaví. Za katalogovou cenu musím dovolenou jedině doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je mimo centrum Khao Lak a připadáte si, jako byste snad byli naprosto sami. Pokoje jsou krásné, udržované a pokojová služba se Vám každý den o pokoj postará. V pokojích je samozřejmě zákaz kouření, ale pokojská Vám ochotně poskytne popelník a můžete kouřit na balkóně. U každého domu s hotelovými pokoji se nachází malý bazén včetně brouzdaliště pro děti.

Strava
Od služby all inclusive bych čekal malinko více. Ku příkladu máte nárok pouze na dvě 650ml lahve vody na pokoj denně, která je navíc určena k přípravě kávy. Samozřejmě si můžete odskočit na nápoj k pláži, který máte zdarma, ale ku příkladu večer po náročném dni, kdy je již bar zavřený a máte žízeň se dostáváte do nepříjemné situace, jelikož voda z kohoutku není pitná. Další věc, která mě dost překvapila je bar v hlavním bazénu, který nabízí stejné nápoje jako bar na pláži, ale pro all inclusive návštěvníky není zdarma a musíte tedy pro nápoje na pláž... To mi přišlo dosti zvláštní. Stravování formou bufetu je naprosto úžasné, prostě přijdete do restaurace a sníte kolik sníte. Nikdy se nestalo, že by jídlo bylo nedovařeno, nebo špatně dochuceno.

Služby hotelu
Hotel nabízí spousty aktivit, od volejbalu, přes posilovnu až po lukostřelbu. Některé služby jsou zpoplatněny a některé jsou zdarma. Každopádně pokud byste chtěli strávit dovolenou pouze na hotelu, určitě se zabavíte na celý den.

Pláž
Nádhera... Netřeba ani komentovat. Lidí málo, pláž čistá a udržovaná a opravdu nádherný příliv a odliv v průběhu dne. Pláž se nachází na západním pobřeží a můžete si tak vychutnat romantický západ slunce. Pokud máte all inclusive, zaměstnanci Vám donesou lehátko kdekoli si na pláži ukážete. Během naší dovolené se nestalo, že bychom lehátko neměli. U pláže je také místo pro kouření, takže nemusíte odbíhat nijak daleko, pokud jste kuřák.

Václav P., 17.12.2018, Datum pobytu: 4.12. - 12.12.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: SENTIDO Graceland Khaolak Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Pokoj 5 fotografií