Recenze hotelů
Thajsko

Napište svou recenzi

Celkem: 7 Klasický hotel uprostřed města. Velká výhoda je poloha na břehu řeky a možnost nastoupit na loď rovnou z mola u hotelu

  • 5.5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Klasický hotel uprostřed města. Velká výhoda je poloha na břehu řeky a možnost nastoupit na loď rovnou z mola u hotelu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje čisté a prostorné

Strava
velmi pestré bufety vč. mořských plodů nebo třeba sushi

Jitka K., 13.05.2022, Datum pobytu: 22.3. - 23.3.2022
Oblast: Thajsko Thajsko, Bangkok, Hotel: Ramada Plaza Menam Riverside

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Resort je rozlehlý, ale krásně vystavěný - soukromé vilky jsou propojeny chodníčky lemované zelení, větší obytné komplexy jsou situované...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Resort je rozlehlý, ale krásně vystavěný - soukromé vilky jsou propojeny chodníčky lemované zelení, větší obytné komplexy jsou situované kolem několika bazénů uvnitř areálu. Hotel je prakticky u promenády, tedy ideální na procházku nebo nákupy bez nutnosti někam dojíždět Zobrazit celou recenzi

Ubytování
vybavení je pěkné, moderní. Pokoje mají balkon nebo terasu a vilky mají soukromě oplocené zahrádky

Strava
klasická thajská jídla

Pláž
Pláž je krásná, se skoro bílým pískem. Bazén u pláže je velký, na pláži je dostatek prostoru pro lehátka

Jitka K., 13.05.2022, Datum pobytu: 16.3. - 26.3.2022
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Chaweng Regent Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.6 Velmi pěkný, malý, boutique hotel. Výhodou je poloha prakticky na promenádě = uprostřed denní ale zároveň je areál velmi klidný

  • 8.5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi pěkný, malý, boutique hotel. Výhodou je poloha prakticky na promenádě = uprostřed denní ale zároveň je areál velmi klidný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Soukromé vilky, některé s bazénem jsou pěkně moderně vybavené. Vilky nemají soukromou zahradu nebo oplocení, takže bazény nejsou "soukromé" ve smyslu toho slova.

Strava
velmi luxusní, moderní thajská kuchyně

Služby hotelu
od posilovny, přes malou knihovnu vše

Pláž
mailinká na max 10 lehátek ale velmi pěkná, ohraničená velkými balvany

Jitka K., 13.05.2022, Datum pobytu: 16.3. - 26.3.2022
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Rocky"s Boutique Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.8 Velmi luxusní hotel, kde nic nechybí. Jediná nevýhoda je jeho velká rozloha - vily jsou postaveny na prudkém svahu. Nejlepší možnost jak...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi luxusní hotel, kde nic nechybí. Jediná nevýhoda je jeho velká rozloha - vily jsou postaveny na prudkém svahu. Nejlepší možnost jak se po resortu pohybovat je hotelovým vozítkem (na zavolání pro vás přijedou). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
všechny vily jsou soukromé, s bazénem a jsou rozmístěny ve svahu tak že mají naprosté soukromí a není k bazénu vidět z jiné vily. Výhledy jsou nádherné a vybavení luxusní

Strava
Několik restaurací zajistí vždy kvalitní a zajímavé menu. Doporučuji snídani do pokoje - resp. do soukromého bazénu

Služby hotelu
od knihovny po posilovnu, velké luxusní SPA

Pláž
malinká ale velmi krásná a prakticky soukromá zátoka. Obrovské balvany připomínají Seychely

Jitka K., 13.05.2022, Datum pobytu: 16.3. - 26.3.2022
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Banyan Tree Samui

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6.2 pěkný hotel v thajském stylu

  • 6.5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
pěkný hotel v thajském stylu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dřevěné obložení a nábytek, veranda nebo balkon je fajn

Pláž
pěkná delší pláž a bazén s výhledem na pláž

Jitka K., 09.05.2022, Datum pobytu: 16.3. - 26.3.2022
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Nora Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5.8 Resort je starší ale pěkný. Všechny vilky jsou ve svahu a je nutné k nim dojít pěšky

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Resort je starší ale pěkný. Všechny vilky jsou ve svahu a je nutné k nim dojít pěšky Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté vilky v Thajském stylu - jednoduché dřevěné vybavení

Strava
strava dobrá, krásný výhled z terasy restaurace na pláž

Služby hotelu
malinkatá posilovna

Pláž
krásný záliv, soukromá pláž (ve skutečnosti není soukromá ale krom hotelových hostů se na ni dostanou lidé ze sousedních vilek, přístup od jinud není možný

Jitka K., 09.05.2022, Datum pobytu: 16.3. - 23.3.2022
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Coral Cliff Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.8 Krásný hotelový resort kde se pohybujete neustále v nádherné tropické zahradě prokládané jezírky a potůčky

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásný hotelový resort kde se pohybujete neustále v nádherné tropické zahradě prokládané jezírky a potůčky Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje i vily jsou nádherné. Soukromá vila se zahradou, posezením a bazénem je TOP. Vstup z ložnice na verandu a z obývacího pokoje rovnou do bazénu. Venkovní sprcha je už automatika, ale posezení v altánu u bazénu teprve to správné doladění atmosféry.

Strava
cokoli si přejete, každý si vybere. Restaurace přímo u bazénu u pláže.

Služby hotelu
uprostřed resortu je relaxační bazén = tichý. Za recepcí je SPA s možností klasických Thajských masáží, které lze ale domluvit i na pláži.

Pláž
pláž je prostorná a velká, čistá se žlutým pískem

Anonym, 27.04.2022, Datum pobytu: 16.3. - 26.3.2022
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Melati Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

vila s bazénem 8 fotografií

Celkem: 9.8 S pobytem jsme byli velice spokojeni.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S pobytem jsme byli velice spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v pokoji superior, nic nechybělo. Hotel v krásné tropiské zahradě se třemi bazény, bohatou faunou a florou včetně varanů (jsou plaší, netřeba se bát).

Strava
Snidaně formou švédských stolů. denně teplá thajská kuchyně, evropská klasika - vejce, šunka,... zelenina, ovoce, zejm. melouny. Nic nechybělo. Kvalita velmi dobrá.

Služby hotelu
Personál hotelu vždy ochotný, slušný, vstřícný, uctivý. Pomoc s dopravou kufrů do pokoje (3.patro bez výtahu). Pomoc recepce s úhradou výletů rezervovaných u zástupce CK. Na úvodní schůzce jsme si rezervovali výlety a úhradu provedli hotovostně přes recepci až den před termínem zájezdu. Termín výletu (např. z důvodu počasí, idispozice apod.) jsme si tak mohli změnit ještě den před výletem. Zástupce CK iniciativně s námim komunikovala před a po výletech, před odjezdem atd. Velice příjemná, iniciativní, vstřícná.

Pláž
Využívali jsme konec pláýe Ao Nang, takže z hotelu procházka kouse po obchodní ulici a pak asi 300 m po pláži. Pláž čistá, u pláže spousta možností občerstvení. Na konci pláže stezka na sousední pláž pralesem s opicemi. Pláž příjemná, jen při odlivu velký úbytek vody. Není to pláž jako na blízkých ostrovech a reklamních fotech s bílým pískem, ale nevyhovuje-li někomu, není problém se lodí přesunout za 25 mi. na kterýkoli z blízkýchn ostrovů nebo na sousední pláž Relay, která je přístupná pouze z moře.

Anonym, 22.04.2022, Datum pobytu: 4.4. - 19.4.2022
Oblast: Thajsko Thajsko, Krabi, Hotel: Peace Laguna Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)