Recenze hotelů
Thajsko

Napište svou recenzi

Celkem: 4,8 Pěkný starší, ale celkem udržovaný hotel s udržovanou zahradou. Zájezd pořádaný CA byl spíše hororem, s nezájmem řešit adekvátně...

  • 3,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný starší, ale celkem udržovaný hotel s udržovanou zahradou.

Zájezd pořádaný CA byl spíše hororem, s nezájmem řešit adekvátně problémovou situaci. Ohledně problémů s ubytováním musíte volat někam do Londýna, kde vám řeknou, že to musíte řešit přímo s CA. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bohužel je hotel již obsazen pravděpodobně štěnicemi (na 99% jde o štěnice). Po každé noci hlavně na nohou (přikrytých) přibudou nepříjemně svědící kousance, často několik v řadě za sebou, což je obvykle projev štěnic. Nejspíše žijí v dřevěných obkladech a v matracích. Komáři tam nebyli, asi jen 2 za pobyt.

Strava
Strava jednoduchá, téměř neměnná s malým výběrem.

Služby hotelu
Velmi ochotný personál.

Pláž
Velice pěkná pláž u hotelu

Anonym, 18.01.2020
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Aloha Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Hotel 3 fotografie

Celkem: 8,2 Špína na pláži, nečisté moře, služby v hotelu dobré.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Špína na pláži, nečisté moře, služby v hotelu dobré. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na pokoji byla cítit plíseň.

Strava
My jsme měli jen snídaně a ty splnily naše očekávání.

Služby hotelu
služby hotelu byly bezvadné.

Pláž
přístup k pláži dobrý, ale pláž nečistá

Jana Švíková, 03.01.2020, Datum pobytu: 12.12. - 27.12.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Centara Grand Mirage Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Doporučuji si půjčit motorku a projet si ostrov, je tam toho hodně k vidění. Jídlo na ulici je výborné a levné, nebojte se najíst ve...

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Doporučuji si půjčit motorku a projet si ostrov, je tam toho hodně k vidění. Jídlo na ulici je výborné a levné, nebojte se najíst ve venkovních kuchyní domorodců nebo na trzích. Dovolenou byla nádherná. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
I když hotel je starší, bylo tam čisto, každý den čisté osušky jak v koupelnové tak i plážové.

Strava
Měli jsme pouze snídani, ta byla celých 14 dní stejná, ale vždy jsme si tam něco vybrali.

Služby hotelu
Služby hotelu jsme nijak zvlášť nevyužívali, hotel jsme měli pouze na přespání, cestovali jsme po ostrově.

Pláž
Pláž je hned u hotelu, koupali jsme se tam pouze 2x, na ostrově najdete hezčí pláže a bez lidí.

Alena Holická, 01.01.2020, Datum pobytu: 12.12. - 28.12.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Aloha Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,8 Předčilo naše očekávání

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Předčilo naše očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
jednoznačně super

Strava
rozmanitá, určitě si vybere každý

Služby hotelu
na jedničku

Pláž
jediná chyba byla na pláži hodně mušlí a ulámaných kousků korálů, tak při vstupu do moře by se určitě hodily boty do vody. Jinak pláže poloprázdné, dostatek lehátek a i služby na pláži super.

Jan Beran, 30.12.2019, Datum pobytu: 20.12. - 27.12.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Khao Lak Laguna Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Tato má již třetí dovolená v Thajsku byla nejkrásnější. Moře nádherné, pláž čistá.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Tato má již třetí dovolená v Thajsku byla nejkrásnější. Moře nádherné, pláž čistá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
K ubytováví v hotelu nemám nejmenší připomínku.

Každý den uklizeno a čisté ručníky.

Strava
Stravu jsem měla jen ze snídaní ale není co vytknout, snad každý si vybral podle své chuti.

Pláž
Pláž- nádherná,čistá, písčitá, od hotelu asi 15 minut pěšky. Nebo každou celou hodinu jezdil hotelový

bus až na pláž. Lehátka za poplatek.

Jitka Černoušková, 28.12.2019, Datum pobytu: 6.12. - 19.12.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Kata Palm Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,4 Fotky podĺa ktorých objednávate zájazd,nezodpovedajú realite. Uvedená suma za pobyt je neadekvátna očakávaniu podĺa fotodokumentácie...

  • 3 Ubytování
  • 7 Strava
  • 3 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
Fotky podĺa ktorých objednávate zájazd,nezodpovedajú realite. Uvedená suma za pobyt je neadekvátna očakávaniu podĺa fotodokumentácie ponuky.Izbu sme dostali v kúte medzi upratovačmi hotela a pred dverami obvykle stali voziky s pradlom alebo upratovacou vybavenosťou, izba bola spojovacia s inou izbou ,zrejme sme dostali detsku izbu .Hotel nezodpoveda 5* ,len cenami

nápojov a služien ,ale kvalitou Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bežne sa niečo vrtalo a opravovalo,aj na nasej izbe opravovali nefunkčne svetlo a museli vymenit kavomat ktory nefungoval a po vymene a vyskusani funkč som rano našla učet za kávu...v5* hoteli sme to bežne mavali gratis

Služby hotelu
Bar pri recepcii nefungoval ako bar, nebola bežná obsluha a nik sa vam nevenoval,na terase bar fungoval za nehorazne sumy zodpovedajuce 5*,ale lehatka stare,slnečnikov málo a podušiek na lehatkach najmenej ,doslova sa brali spod zadku ak ste na chvilu lehatko opustil

Pláž
Plaž bola hrozná,kvalita vody nedobrá a vybavenosť príšerné lehatka za poplatok .vela psov volne pobehujucich a polihujucich vo vašej tesnej blizkosti

Anonym, 28.12.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Centara Grand Phratamnak Pattaya

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

12 fotografií

Celkem: 4 Ostrov Samui je krásné místo na aktivní i pasivní dovolenou, rozhodně stojí za shlédnutí, ale hotel bych volil jiný

  • 3 Ubytování
  • 3 Strava
  • 7 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Ostrov Samui je krásné místo na aktivní i pasivní dovolenou, rozhodně stojí za shlédnutí, ale hotel bych volil jiný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování podprůměrné. Neskutečně tvrdé postele, staré ošklivé a zrezlé vybavení.. Jediné plus že každý den uklizený pokoj a čisté ručníky..

Strava
Snídaně, velký skromné a každý den stejné..

Služby hotelu
Na recepci málo kdo mluvil aspoň trochu slušně anglicky a když jsme se zeptali na jedno místo, tak nás podle adresy stejně poslali jinam.

Pláž
Pláž, která byla u hotelu byla sice hned za rohem, ale písek zde byl většinou z rozdrcených mušlí a chůze po nich nebyla moc příjemná. Moře většinou velmi rozbourene, lepší sednout na skútr a dojet si na pláž v jiné části ostrova.

Radek Sovák, 19.12.2019, Datum pobytu: 29.11. - 16.12.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Samui First House Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,6 Hotel na dobré úrovni. Vstup přímo z hlavní ulice oddělující pláž. Pláž málo udržovaná, moře špinavé, při odlivu doslova hrůza. Málo...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel na dobré úrovni. Vstup přímo z hlavní ulice oddělující pláž. Pláž málo udržovaná, moře špinavé, při odlivu doslova hrůza. Málo prostoru u hotelových bazénů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý s ledničkou, konvicí a fénem, denní servis na dobr naé úrovni. Klimatizace funkční

Strava
Měli jsme pouze snídani a z našeho pohledu byla nabídka dostatečně pestrá a kromě klasické evropské ranní snídaně - čaj, káva, mléko, jogurt, vajíčka, byly v nabídce dvě teplé polévky a čtyři teplá jídla, včetně rozmanité nabídky ovoce ( malý oběd ). Velká spokojenost.

Služby hotelu
Služby hotelu jsme nevyužívali z důvodu hovorové bariéry.

Pláž
Při našem pobytu pláž nebyla dostupná. Voda špinavá, plná odpadků.

Václav Poláček, 11.12.2019, Datum pobytu: 25.11. - 8.12.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Sea Breeze

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Dovolená byla fajn. Semtam zapršelo ale jinak super.

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 3 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla fajn. Semtam zapršelo ale jinak super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel i pokoj se často uklízel. Čistota byla v pořádku.

Strava
Snídaně byly v pořádku.Večeře chutnaly taky.

Služby hotelu
Personál se v hotelu choval hezky. Všichni s úsměvem zdravili.

Pláž
Pláž byla dost znečištěna. Po přílivu byly hodně viditelné vyplavené plasty,zapalovače,kelímky,pět lahve atd. V okolí hotelu to samé. Různě se povalovali mimo resort u pláže a u chodníku odpadky. Koše nemají skoro nikde. Nikdo tam úklid u pláže a u chodníku neřeší.Jinak pláž byla obrovská a hezká. Vlny byly velké a hlavně koupání bylo i nebezpečné. Lepší je jet o kus dále kde jsou vlny menší.

Anonym, 15.11.2019, Datum pobytu: 3.11. - 12.11.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Maikhao Dream Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)