Recenze hotelů
Thajsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,2 Výborný hotel, skvělé služby, příjemný personál. Pěkné prostředí hotelu, zahrada, pláž. Menší pokoje.

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Výborný hotel, skvělé služby, příjemný personál. Pěkné prostředí hotelu, zahrada, pláž. Menší pokoje. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné, denně úklid

Strava
Strava vyhovující v rámci *** hotelu

Služby hotelu
Výborné

Pláž
Pěkná s dobrým přístupem i pro děti

Leoš V., 15.05.2018, Datum pobytu: 25.4. - 10.5.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Ibis Bophut Samui

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Zahrada 1 fotografie

Celkem: 9 Dovolená splnila a možná i předčila naše očekávání. Vše proběhlo v naprostém pořádku a podle předem stanovených podmínek. Určitě můžeme...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila a možná i předčila naše očekávání. Vše proběhlo v naprostém pořádku a podle předem stanovených podmínek. Určitě můžeme doporučit i ostatním. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v krásném hotelu. Dovolím si tvrdit, že v okolí jsme neviděli krásnější hotel. Vše čisté. Na pokoji klimatizace, větrák, lednička s minibarem, velká LCD televize. Možnost koupání ve velkém sprchovém koutu nebo vaně. K dispozici velký balkón. Zde naprostá spokojenost a není co vytknout.

Strava
Měli jsme pouze snídaně. Velký výběr přes jogurty, müsli, čerstvé ovoce, zeleninu, pečivo všeho druhu, marmelády, párky, vejce na několik způsobů, uzeniny, ale i nudle, kuřecí nebo vepřové maso s rýží, americkými bramborami atd. Rovněž naprostá spokojenost.

Služby hotelu
Zajištěn transfer z/na letiště prostorným a klimatizovaným vozem. Na recepci ochotný personál, který vždy poradil a pomohl. Každý den perfektně uklizený pokoj, včetně výměny ručníků, doplnění lahvové vody. Na posteli nechaná vždy nějaká ta kytička :-) K dispozici byl na pokoji i mobil s neomezeným přístupem k internetu. Na hotelu je k dispozici i bezplatná wifi, která je však pomalá a občas padá.

Pláž
Na Ao Nang Beach je to z hotelu cca 15 minut pěšky. Moře bylo teplé, pláž převážně písčitá s pozvolným vstupem do moře (velkou roli hraje i odliv a příliv). Moře však nebylo příliš průzračně, určitě se vyplatí investovat pár stovek bahtů a zajet si např. na Railey Beach (cca 10 - 15 minut lodí) nebo na jednotlivé ostrovy v okolí (Tup Island, Poda Island, Chicken Island, Phra Nang Beach atd.).

Dalibor K., 03.05.2018, Datum pobytu: 18.4. - 30.4.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Krabi, Hotel: Krabi Thai Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 vynikající dovolená s mnoha zážitky. Počasí nádherné ani jeden den nepršelo a stále svítilo sluníčko. Moře teplé písčité a čisté.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
vynikající dovolená s mnoha zážitky. Počasí nádherné ani jeden den nepršelo a stále svítilo sluníčko. Moře teplé písčité a čisté. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velmi dobré,každý den úklid na pokoji čisto.

Strava
Strava na hotelu výborná,byla zde jak evropská kuchyň tak asijská. V restauracích velký výběr jídel za nízkou cenu,takže doporučuji ochutnat vše především pouliční jídla-výborná.

Služby hotelu
služby standartní

Pláž
Dostupnost na pláž skvělá přes hotel i okolí,voda teplá na šnorchlování to moc není,nejsou tam žádné barevné korály ryby taky nic moc. Největší zastoupení lidí čína,Rusko-těch je tam jako máku.

Karel I., 30.04.2018, Datum pobytu: 10.4. - 24.4.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Ibis Bophut Samui

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (4)

Celkem: 9,4 bola to moja prva cesta do Thajska a musim povedat, ze vdaka vybornej organizacii zo strany cestovky ako aj poskytnutych sluzieb hotela...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
bola to moja prva cesta do Thajska a musim povedat, ze vdaka vybornej organizacii zo strany cestovky ako aj poskytnutych sluzieb hotela som bola nadmieru spokojna a planujem si takyto zajazd zakupit aj v buducnosti, okolie hotela bolo celkom rusne, ale aj tak to nepokazilo celkovy dojem z dovolenky, v celom rezorte su rozne obchody, sluzby (bankomaty, zmenarne, turisticke kancelarie atd) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hotel bol uz na prvy pohlad velmi krasny, postaveny v tradicnom thajskom style, vsade bolo vela zelene. aj ked sa hotel nachadzal hned pri frekventovanej ceste, vdaka vybornemu priestorovemu rieseniu ci uz hotelovych izieb, jedalne alebo recepcie, nebolo vobec badat ruch ulice. izby boli krasne, priestranne a pohodlne, vsetky obratene do nadvoria s bazenmi, restauraciou, barmi a vela zelenou. musim povedat, ze som bola nadmieru spokojna ci uz s vybavenim hotela alebo jeho sluzbami....pri ubytovavani treba zaplatit vratnu kauciu 100 EUR / 3000 THB (thajskych bahtov)

Strava
hotel mal v cene len ranajky, ale bolo mozne sa naobedovat v priestoroch hotelovej restauracie za velmi prijatelne ceny, co sa tyka vecere, to mal hotel specialne vyriesene restauraciou pred hotelom, takze tam mali pristup aj turisti, ktori neboli ubytovani v hoteli. dalo sa najest aj v restauraciach lemujucich ulicu, ktorych tam bolo neurekom (rozne cenove relacie). nie som velmi fanusikom palivej thajskej kuchyne, ale nasli sa aj jedla bez obrovskeho mnozstva korenia. ranajky v hoteli boli riesene v podobe bufetu, kde si kazdy mohol najst to svoje (ci uz to europske alebo thajske), dokonca aj nejake tie zakusky, ovocie sa dalo najst. ak ste mali chut na omeletu alebo anglicku slaninku, kuchari vam to pripravili na pockanie

Služby hotelu
hotel ma 24h recepciu, kazda izba ma sejf, mini bar a klimatizaciu a hlavne je v hoteli wifi, kazdy den sa izby upratovali, dostali ste vzdy zadarmo dve mensie flase pitnej vody a dokonca kazdy vecer chodili menit uteraky, ktore sa vyuzivali pri kupani v bazenoch, hotel ma vlastne male wellnes a male fitnes. pre deti su tu dva male bazeny, detske ihrisko a dokonca aj klimatizovany detsky kutik strazeny anglicky hovoriacim personalom, ak ste si hotel rezervovali sukromne, bez cestovky, mate moznost si zakupit, prip. sa informovat, vylety, nakolko sa na recepcii nachadzal maly informacny pult s vsetkymi moznymi vyletmi, je mozne si cez hotel objednat aj odvoz do roznych casti ostrova alebo priamo na letisko

Pláž
z hotela je to peso na plaz cca 5 min., hotel dokonca poskytuje dokonca svojim zakaznikom zadarmo odvoz na plaz - harmonogram sa nachadza na recepcii, plaz bola cista, dokonca tam mali niekolko vodnych atrakcii

Katarína V., 24.04.2018, Datum pobytu: 10.4. - 19.4.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Kata Palm Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4 CELKOVĚ JSEM S DOVOLENOU SPOKOJENÝ. PATTAYA JE ALE SPÍŠE MÍSTEM PRO TY, KTEŘÍ CHTĚJÍ OCHUTNAT ZAJÍMAVÁ A DOBRÁ JÍDLA. TAKÉ NOČNÍ ŽIVOT JE...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
CELKOVĚ JSEM S DOVOLENOU SPOKOJENÝ. PATTAYA JE ALE SPÍŠE MÍSTEM PRO TY, KTEŘÍ CHTĚJÍ OCHUTNAT ZAJÍMAVÁ A DOBRÁ JÍDLA. TAKÉ NOČNÍ ŽIVOT JE BEZVA. OCHUTNAL JSEM HODNĚ PRO MĚ NEZNÁMÉHO OVOCE. ZDEJŠÍ LIDÉ JSOU V POHODĚ. S KOUPÁNÍM JSOU ALE PROBLÉMY.ČISTOTĚ VODY JSEM MOC NEVĚŘIL, PROTOŽE PODÉL PLÁŽE JE RUŠNÝ ŽIVOT. TÍM PÁDEM ANI SOUKROMÍ A KLID NA PLÁŽI NESTOJÍ ZA MNOHO. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V POHODĚ.

Strava
MĚL JSEM JEN SNÍDANĚ, KTERÉ BYLY DOBRÉ. STRAVOVAT SE VE MĚSTĚ JE BEZ PROBLÉMŮ CO SE TÝČE STŘEVNÍCH PROBLÉMŮ. JÍDLO JE OPRAVDU DOBRÉ A POCHUTNÁ SI OPRAVDU KAŽDÝ.

Služby hotelu
DOBRÉ. PROBLÉM JE POUZE V KOMUNIKACI. VĚTŠINA PERSONÁLU NEMLUVÍ ANGLICKY ANI NĚMECKY. DELEGÁT MLUVÍ ANGLICKY I NĚMECKY.

Rudolf Trgo, 23.04.2018, Datum pobytu: 3.4. - 18.4.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Sunshine Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Klidná loklaita, ketrá je ideální pro rodinu. Výletů a míst k navštívení je v okolí dostatek.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Klidná loklaita, ketrá je ideální pro rodinu. Výletů a míst k navštívení je v okolí dostatek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý a každý den uklizený. Denně k dispozici voda, kafe a čaj.

Strava
Snídaně je ve standardní kvalitě.

Služby hotelu
Horší wifi, která padá, ale ostatní bylo super.

Pláž
Ao Nang ke koupání moc není, ale long tail boat vás za pak korun doveze na super pláže v okolí.

Michal K., 17.04.2018, Datum pobytu: 31.3. - 14.4.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Krabi, Hotel: Krabi Thai Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Hotel je velmi pekny a cisty leziaci v tropickej zahrade.Hotel odporucam skor ludom ktori si chcu oddychnut.Ak je niekto zvyknuty na...

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je velmi pekny a cisty leziaci v tropickej zahrade.Hotel odporucam skor ludom ktori si chcu oddychnut.Ak je niekto zvyknuty na animacie,diskoteky atd tak to tam nenajdete-predsa je to Thajsko a nie Turecko :D V okoli hotela su asi 3-4 restauracie a bary,ak chcete nieco viac tak taxi a cca10-15 min ste v centre mesta.Kazdy vecer mate v meste trhy kde sa mozte najest,napit a nakupit,po uliciach mate mnozsto restauracii,barov/treba len hladat,pytat sa,netreba sa orientovat len na trhy treba ist aj do uliciek kde najdete aj restauracie s kuchynou napr.svajciarska,swedska atd. Samozrejme ze to nechuti presne ako doma ale aspon nieco.Je vela restauracii ktore ponukaju aj europske jedla. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba typu laguna-izba pekna s velkym balkonom a vyhladom na jazero.Kupelna-wc,vana,sprchovaci kut.V skrini sa nachadza zehliaca doska a zehlicka,zupany.Upratovali kazdy den,izby kontrolovali denne dvakrat a dvakrat ustali aj postel.Ak mate izbu laguna tak mate pristup k mensiemu bazenu kde mozu ist len hostia s tychto izieb laguna.Je tam aj bar.

Strava
Mali sme len ranajky ale kazdy den to iste.Stravovanie v hoteli je samozrejme drahe oproti stravovaniu sa niekde v meste v restauraciach.Ryba v hoteli stoji napr 1000 baht v meste to mate za 300-500 baht.V okoli hotela su len 2 alebo 3 restauracie,najlepsie je vziat si taxi alebo tuk tuk /staci povedat na recepcii,objednaju vam/ a ist sa najest do mesta. Coctail napriklad v hotely 280 az viac baht -v meste to mate za 150 do 200 baht.

Služby hotelu
Sluzby hotela su velmi dobre splnia vsetko co potrebujete,vsetci su mili,na porsonal nemozno povedat nic zle.

Pláž
Plaze su verejne nepatria nikomu-kazde rano najdete na plazi vela musli ale aj odpadu.V podstate sa v mori skoro nikto nekupal.More bolo velmi teple.

Anonym, 15.04.2018, Datum pobytu: 2.4. - 13.4.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Hua Hin, Hotel: Anantara Hua Hin Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

39 fotografií

Celkem: 10 Spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojenost

Strava
Spokojenost

Služby hotelu
Spokojenost

Pláž
Spokojenost

Miroslava K., 13.04.2018, Datum pobytu: 29.3. - 10.4.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Krabi, Hotel: Krabi Cha-Da Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

14 fotografií

Celkem: 9,4 Krásná dovolená na pohádkovém místě

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená na pohádkovém místě Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté pokoje se soukromým bazénem, naprostá dokonalost.

Strava
Hotelové snídaně bohaté, velký výběr pečiva, ovoce.

Jakub S., 12.04.2018, Datum pobytu: 26.3. - 3.4.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Krabi, Hotel: Railay Bay Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Skvělé místo, perfektní vzdušný hotel s příjemnou zahradou a krásnou pláží. Personál velice příjemný a profesionální. Poměr cena/výkon...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé místo, perfektní vzdušný hotel s příjemnou zahradou a krásnou pláží. Personál velice příjemný a profesionální. Poměr cena/výkon -výborné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemný, prostorný pokoj s balkonem a výhledem na moře a zahradu.

Strava
Vše co jsme ochutnali bylo skvělé a několikrát připraveno přímo před námi. Mořské plody chutnaly opravdu výborně, není nad čerstvé suroviny.

Služby hotelu
Služby na velice dobré úrovní, vše fungovalo automaticky, chování příjemné, zdvořilé, nevtíravé.

Pláž
Pláž dobře udržovaná s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře. Po 15 metrech se dalo plavat pokud nebyly vlny. Procházky po pláži skvělé.

Simona K., 11.04.2018, Datum pobytu: 18.3. - 25.3.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Centara Grand Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (10)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622

string(14) "smartPixelCode"
NULL