Recenze hotelů
Thajsko

Napište svou recenzi

Celkem: 6.2 pěkný hotel v thajském stylu

  • 6.5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
pěkný hotel v thajském stylu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dřevěné obložení a nábytek, veranda nebo balkon je fajn

Pláž
pěkná delší pláž a bazén s výhledem na pláž

Jitka K., 09.05.2022, Datum pobytu: 16.3. - 26.3.2022
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Nora Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5.8 Resort je starší ale pěkný. Všechny vilky jsou ve svahu a je nutné k nim dojít pěšky

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Resort je starší ale pěkný. Všechny vilky jsou ve svahu a je nutné k nim dojít pěšky Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté vilky v Thajském stylu - jednoduché dřevěné vybavení

Strava
strava dobrá, krásný výhled z terasy restaurace na pláž

Služby hotelu
malinkatá posilovna

Pláž
krásný záliv, soukromá pláž (ve skutečnosti není soukromá ale krom hotelových hostů se na ni dostanou lidé ze sousedních vilek, přístup od jinud není možný

Jitka K., 09.05.2022, Datum pobytu: 16.3. - 23.3.2022
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Coral Cliff Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.8 Krásný hotelový resort kde se pohybujete neustále v nádherné tropické zahradě prokládané jezírky a potůčky

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásný hotelový resort kde se pohybujete neustále v nádherné tropické zahradě prokládané jezírky a potůčky Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje i vily jsou nádherné. Soukromá vila se zahradou, posezením a bazénem je TOP. Vstup z ložnice na verandu a z obývacího pokoje rovnou do bazénu. Venkovní sprcha je už automatika, ale posezení v altánu u bazénu teprve to správné doladění atmosféry.

Strava
cokoli si přejete, každý si vybere. Restaurace přímo u bazénu u pláže.

Služby hotelu
uprostřed resortu je relaxační bazén = tichý. Za recepcí je SPA s možností klasických Thajských masáží, které lze ale domluvit i na pláži.

Pláž
pláž je prostorná a velká, čistá se žlutým pískem

Anonym, 27.04.2022, Datum pobytu: 16.3. - 26.3.2022
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Melati Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

vila s bazénem 8 fotografií

Celkem: 9.8 S pobytem jsme byli velice spokojeni.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S pobytem jsme byli velice spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v pokoji superior, nic nechybělo. Hotel v krásné tropiské zahradě se třemi bazény, bohatou faunou a florou včetně varanů (jsou plaší, netřeba se bát).

Strava
Snidaně formou švédských stolů. denně teplá thajská kuchyně, evropská klasika - vejce, šunka,... zelenina, ovoce, zejm. melouny. Nic nechybělo. Kvalita velmi dobrá.

Služby hotelu
Personál hotelu vždy ochotný, slušný, vstřícný, uctivý. Pomoc s dopravou kufrů do pokoje (3.patro bez výtahu). Pomoc recepce s úhradou výletů rezervovaných u zástupce CK. Na úvodní schůzce jsme si rezervovali výlety a úhradu provedli hotovostně přes recepci až den před termínem zájezdu. Termín výletu (např. z důvodu počasí, idispozice apod.) jsme si tak mohli změnit ještě den před výletem. Zástupce CK iniciativně s námim komunikovala před a po výletech, před odjezdem atd. Velice příjemná, iniciativní, vstřícná.

Pláž
Využívali jsme konec pláýe Ao Nang, takže z hotelu procházka kouse po obchodní ulici a pak asi 300 m po pláži. Pláž čistá, u pláže spousta možností občerstvení. Na konci pláže stezka na sousední pláž pralesem s opicemi. Pláž příjemná, jen při odlivu velký úbytek vody. Není to pláž jako na blízkých ostrovech a reklamních fotech s bílým pískem, ale nevyhovuje-li někomu, není problém se lodí přesunout za 25 mi. na kterýkoli z blízkýchn ostrovů nebo na sousední pláž Relay, která je přístupná pouze z moře.

Anonym, 22.04.2022, Datum pobytu: 4.4. - 19.4.2022
Oblast: Thajsko Thajsko, Krabi, Hotel: Peace Laguna Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.2 Kdo zná Thajsko musí být spokojený,, na pláž cca 4min,,ktera je nádherná, dlouhá, široká,, more je teplucky, naprosto čistý,,... Lokalita...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Kdo zná Thajsko musí být spokojený,, na pláž cca 4min,,ktera je nádherná, dlouhá, široká,, more je teplucky, naprosto čistý,,... Lokalita města patong,, kde je úplně vše,, prostě úžasný a úplně jiný svět Asie... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše čisté,, všichni usměvavý, milí,, vstřícní,, každý den uklizeno bez strachu že by se něco ztratilo z pokoje

Strava
Thajsko,, není co dodat,, jídlo je vsude,, a všechno čerstvé,, levné,,

Pláž
Dlouhá,, čistá,, nadherna

Roman Blaho, 12.04.2022, Datum pobytu: 27.3. - 9.4.2022
Oblast: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Deevana Patong & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Tento hotelový komplex by sme doporučili hlavne turistom,ktorí nevyhľadávajú rušný nočný život, ale kľudný pobyt v súlade s prírodou a...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Tento hotelový komplex by sme doporučili hlavne turistom,ktorí nevyhľadávajú rušný nočný život, ale kľudný pobyt v súlade s prírodou a milým a ústretovým personálom, taktiež so športovým využitím napr. tenis.

Prechádzky popri mori mimo areálu sú zaujímavé , pláže nie sú preľudnené, ojedinelé sa tu nachádzajú malé pohostinné zariadenia s možnosťou osviežiť sa napríklad vychladeným kokosovým orechom... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo veľmi pekné, situované do pôvodnej prírody - teda džungle, ale o ktorú sa dôkladne starali. Bolo tu množstvo jazierok, aj bazénov a bazénikov, taktiež množstvo zvierat a vtákov, ale tieto živočíchy nenarúšali pokoj a po večeroch vytvárali nádhernú zvukovú kulisu. V areáli nebolo treba používať slnečníky, stromy vytvárali tieň až po hranicu pláže.

Strava
Spočiatku sme sa obávali, že tam nie sú reštaurácie " a la carte ". Potom sme pochopili, že takmer každý obed a večera bola vlastne a la carte a pripravovali nám ju s ochotou a aj podľa vlastných požiadavok. Jediná pripomienka bola tá, že v raňajkovej ponuke ovocia mohla byť väčšia pestrosť ovocia, ostatná raňajková ponuka bola bez pripomienok.

Služby hotelu
Personál bol veľmi ochotní a milí, tak ako v rámci obsluhy v reštauráciách, tak aj v čistote izieb a celého areálu.

Pláž
Piesková pláž sa nachádzala hneď vedľa príjemne zatrávnenej plochy, pláž bola udržiavaná a more bolo teplé, pozvoľna klesajúce a čisté.

Jozef Babuliak, 05.04.2022, Datum pobytu: 3.3. - 15.3.2022
Oblast: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Khao Lak Merlin Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

16 fotografií

Celkem: 6.2 Delegáta jsme nikdy neviděly,ani nás nijak nekontaktoval, ani nástěnka v recepci, ani recepce se nikam nedovolala.

  • 6.5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Delegáta jsme nikdy neviděly,ani nás nijak nekontaktoval, ani nástěnka v recepci, ani recepce se nikam nedovolala. Zobrazit celou recenzi

Jiří Dědina, 25.03.2022, Datum pobytu: 6.3. - 22.3.2022
Oblast: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Deevana Patong & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)