Recenze hotelů
Thajsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9 Moc pěkná dovolená, spousta zážitků, ostrov je tak rozmanitý, že stojí za to podívat se na něj vícekrát. Usměvaví lidé, báječná...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Moc pěkná dovolená, spousta zážitků, ostrov je tak rozmanitý, že stojí za to podívat se na něj vícekrát. Usměvaví lidé, báječná atmosféra, skvělé jídlo a čisté moře s nádhernými písečnými plážemi. Výlety také stojí za to. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Weekender Resort byl čistý, přímo u pláže a personál vždy přívětivý a ochotný.Denně výměna ročníků, skvělá věc je velká plážová taška i velké osušky na pláž. Snídaně perfektní. Jediné mínus je poloha moře, východní pobřeží je zvláště kolem úplňku pod vlivem velkých vln, koupat se nedá i několik dní. Zajet se dá ale na jiné pláže, což není problém. Ubytování tedy skvělé.

Strava
Strava byla skvělá, každý si mohl vybrat, co mu chutná. Byla denně nabídka jak evropské stravy tak i thajských jídel, ani pečivo nebylo fádní. Snídaně splňovala požadavky i náročného klienta, dokonce vejce byly připravovány přímo na přání klienta. Byli jsme spokojení.

Služby hotelu
Hotel stále čistý, skvělý ochotný personál, klimatizace fungovala a vše bylo jak má. Denně výměna ručníků, úklid i ostatní služby bez problémů.

Pláž
Pláž velice pěkná, ale východní pobřeží je pověstné většími vlnami. My za celý pobyt neměli klidné moře, jezdili jsme ale na druhou stranu ostrova, kde bylo moře skoro bez vln. Kolem úplňku bývají vlny největší a vítr také, takže je lepší být tady někdy v polovině kdy je měsíc v novu, to je moře klidné. Jinak pláž krásná a čistá.

Monika Jochcová, 15.02.2018, Datum pobytu: 31.1. - 12.2.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Weekender Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Weekender Resort 1 fotografie

Celkem: 8,2 Krásné místo, výborné služby, milý personál, ale nedaleká Pattaya negativně ovlivňuje čistotu mořské vody. Většinu času je vhodnější...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásné místo, výborné služby, milý personál, ale nedaleká Pattaya negativně ovlivňuje čistotu mořské vody. Většinu času je vhodnější využívat bazény a výřivku. Během týdne je komplex málo obsazen - krásná klidná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení pokoje již starší, ale je vyváženo krásným místem, čistota dobrá.

Strava
Americká snídaně jednotvárná, ale po dohodě je možné ji kombinovat i s asijskou.

Služby hotelu
Veškerý personál užasně ochotný a milý.

Pláž
Přestože je pracovníky hotelu deně uklízena, nedaleká Pattaya negativně ovlivňuje čistotu mořské vody.

Anonym, 09.02.2018, Datum pobytu: 13.1. - 31.1.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Sunset Park Resort and Spa Pattaya

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Vybrali jsme si romantickou dovolenou ve vilkách v zeleni s klidnou pláží , po 3 dnech nás převezli přes naše protesty 15 km do rušného...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Vybrali jsme si romantickou dovolenou ve vilkách v zeleni s klidnou pláží , po 3 dnech nás převezli přes naše protesty 15 km do rušného centra do hotelu kde nebyl balkon a nedalo se sušit oblečení. Rovněž pláž byla frekventovaná. Museli jsme si půjčit skůtra a jezdit na klidnější pláže. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
První hotel romantická vilka v zahradě s terasou trochu zatuchlá a plesnivá. Druhý hotel i pokoj dobrý , ale bez balkónu a možnosti sušení věcí.

Strava
Snídaně vajíčka , slanina , párek , šunka, sýr , zelenina , ovoce , džus a káva celý pobyt úplně stejné.

Služby hotelu
První hotel horší personál druhý výrazně lepší.

Pláž
první pláž čistá klidná druhá špinavější frekventovaná.

Vladimír B., 04.02.2018, Datum pobytu: 18.1. - 30.1.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Thai Ayodhya Villa Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9,2 Skvělé klidné místo v kontrastu s hlučnými plážemi Lamai a Chaveng.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé klidné místo v kontrastu s hlučnými plážemi Lamai a Chaveng. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bungalov přímo nad mořem super,denně čistě povlečeno.

Strava
Vynkající!!!!!

Služby hotelu
Milý personál

Pláž
Malé kamínky,minimum lidí a skvělá kuchyně v restauraci na pláži.

Pavel Ulrich, 01.02.2018, Datum pobytu: 20.1. - 29.1.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Coral Cove Chalet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 10 Jedným slovom - TOP

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jedným slovom - TOP Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel, izba boli na veľmi vysokej úrovni - čistučké, priestranné, vkusne zariadené.......

Strava
neskutočne rozmanitá, široká ponuka, ochota prispôsobovať gastronómiu všetkým klientom hotela - všetkým národnostiam

Služby hotelu
Fundovaní zamestnanci vytvorili vo mne dojem že sú zohraní, kooperujú a v prípade nových požiadaviek klienta nehľadajú výhovorky ale riešia danú prosbu klienta

Pláž
S morom to nebolo také perfektné... Bolo zašpinené od rias, ktoré bohužiaľ boli.... Ale zamestnanci hotela pravidelne pláž čistili takže eliminovali nánosy "darov mora" :-)

Andrea Kollárová, 01.02.2018, Datum pobytu: 12.1. - 27.1.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Samui Buri Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Mohu vřele doporučit.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Mohu vřele doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování a pokoj byl přesně podle očekávání

Strava
Výborná

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Fantastická příroda v okolí.

Jakub B., 31.01.2018, Datum pobytu: 8.1. - 24.1.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Krabi, Hotel: Krabi Thai Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 9 Celkový dojem z dovolené byl super. Pro milovníky prázdných pláží ideální. Hotel je cca 4 km od hlavních turistických center, Pokud...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené byl super. Pro milovníky prázdných pláží ideální. Hotel je cca 4 km od hlavních turistických center, Pokud chcete do města musíte si půjčit motorku, auto, nebo taxi. Výhodou lokality je ovšem klid! I hotel je velmi pěkný, uprostřed zahrady s vlastní pláží. Lidé v Thajsku jsou milí, jídlo levné, masáže uvolňující. Jen systém dopravy je trochu chaotický. Jezdí se vlevo,nezahlédla jsem dopravní značky. Přednost má zřejmě silnější vůz. Doporučuji přípravek na komáry, večer se může hodit a pláštěnku. I když nebylo období dešťů, občas se lijáček vyskytl. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo účelné, vkusné. Dřevěný nebo ratanový nábytek, vysoké matrace. Lednice, televize, rychlovarná konvice, trezor, fén. Někdo tu řešil, že vybavení je starší, asi ano, ale kdo by řešil jestli je nábytek starý 5 nebo 10 let. Vše bylo funkční. úklid a výměna ručníků denně. Pokoje v tropické zahradě ve vilkách nebo v běžných pokojích. Nevhodné pro méně pohyblivé občany nebo malé děti kočárcích, všude jsou schody.

Strava
Snídaně plně dostačující, personál milý. Vždy ovoce a zelenina, káva, čaj, voda, džusy. Pečivo, vejce, uzenina.... Každý den minimálně dvě teplá jídla. Nudle, rýže, zeleninové směsi. Velmi chutné. Strava mimo hotel je možná opravdu kdekoliv, všude jsou restaurace nebo stánky. Hlad mít nebudete.

Služby hotelu
Příjemný bazén, masáže, bar, možnost večeří v hotelu, půjčovna motocyklů

Pláž
Na pláži je hrubší písek, pro citlivější jedince doporučuji boty do vody. Je velmi romantická, často jsme tam byli sami nebo s minimem hostů. Za kameny o 10 m dál je větší veřejná pláž, kam lze v pohodě přejít. Pokud někdo chce pláže s množstvím lidí, může si dojet jedním směrem na Chaveng nebo druhým na Lamai. Případně objíždět jiné pláže na ostrově, které jsou též o samotě. Na nich je často bílý jemný písek

Miloslava S., 26.01.2018, Datum pobytu: 9.1. - 23.1.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Coral Cove Chalet

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

pohled na pláž 1 fotografie

Celkem: 10 Hotel v krásném prostředí na krásné pláži s velmi vstřícným personálem.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel v krásném prostředí na krásné pláži s velmi vstřícným personálem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídá popisu velice pěkné čisté pokoje s přímým vstupem do bazénku.

Strava
Jídlo bylo velice chutné, perfektní úprava a servis. Pouze pití je v hotelu dražší. V pondělí jsou večeře formou bufetu s mořskými plody na grilu. Vše čerstvé a výborné.

Služby hotelu
Pokoje se uklízí každý den Mění se veškeré ručníky, převléká se povlečení. Za malí poplatek vám vykouzlí slony z ručníků.

Pláž
Pláže jsou hned u hotelu, jsou tam lehátka slunečníky voda je čistá ale není na šnorchlování jelikož je tam písek a menší vlny. Ideální k procházkám,je tam spousta barů a restaurací.

Zlatomír K., 19.01.2018, Datum pobytu: 5.1. - 16.1.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Samui Resotel and Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,8 Jako vždy Thajsko nezklamalo , super ubytování , jídlo , masáže , koupání a prima lidi - úžasnej konec 2017 a začátek roku 2018

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jako vždy Thajsko nezklamalo , super ubytování , jídlo , masáže , koupání a prima lidi - úžasnej konec 2017 a začátek roku 2018 Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dali jsme přednost Bungalovu před pokojem v hotelu. Byl krásně zařízen , čistý , prostorný, prostě super

Strava
Na hotelu jsme měli pouze snídaně - bez výhrad - dobrá nabídka pro všechny

Strava na ulici či na pláži neměla chybu !

Služby hotelu
Služby hotelu jsme skoro nevyužívali , máme vždy svůj program dle naší chuti a nálady

Pláž
Lehátek u bazénu i před pláží dostatek , přístup do vody OK , lidí celkem dost , ale v pohodě i když velkou většinu tvořili Rusové tak vše v klidu a pohodě.

Voda a pláž čistá , udržovaná , možnost zapůjčení vybavení pro vodní sporty a atrakce včetně nabídky projížděk na lodích místních námořníků či na vodních skůtrech , vodní lyže , tažení na balonu za lodí atd.

Milan S., 10.01.2018, Datum pobytu: 26.12.2017 - 7.1.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Bangkok, Hotel: Bangkok Palace

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3 Na to kolik dovolená stála a co jsme očekávali od hotelu a slibovanych galavečeru, tak teda nevím. Znovu bych do toho nešel, určitě ne za...

  • 3 Ubytování
  • 4 Strava
  • 3 Okolí
  • 2 Cena

Celkové shrnutí
Na to kolik dovolená stála a co jsme očekávali od hotelu a slibovanych galavečeru, tak teda nevím. Znovu bych do toho nešel, určitě ne za tu cenu! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel dle mého určitě má co zlepšovat a kdyby mi někdo řekl, ze budu chodit po tolika schodech, abych se dostal do pokoje, tak nevím.

Strava
V ceně jsme měli snídani, která byla formou rautu. Každý den výběr z vajíček, sýru a šunky.

Služby hotelu
Služby hotelu jsme nevyuzivali vůbec. Bar drahy a na zbytek jsem se neptal

Pláž
K plazi to byla trochu delší prochazka se kterou jsme počítali. Voda byla kalna a poslední den zájezdu jsem došel na to, ze vytéká na konci pláže nějaká štika, která dost zapachala.

Jan B., 08.01.2018, Datum pobytu: 22.12.2017 - 4.1.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Krabi, Hotel: Krabi Cha-Da Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622