Recenze hotelů
Thajsko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Nejkrásnější dovolená, moc se nám líbilo a vlastně úplně všechno...ubytování (hotel už se nejmenuje Coral Cove Chalet, ale Coral Cliff...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejkrásnější dovolená, moc se nám líbilo a vlastně úplně všechno...ubytování (hotel už se nejmenuje Coral Cove Chalet, ale Coral Cliff Beach Resort a je nově komplet zrekonstruovaný je skutečně moderní, vkusné, čisté, plně dostačující. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jak jsem psala viz níže, za nás úžasné. Hotel leží na klidnějším místě, do centra pěšky nelze, pouze taxi nebo skůtrem či autem z půjčovny. My měli půjčený skůtr 150 na 10 dní a bylo to velmi levné ( necelé 2 tis. Kč ). Taxi vychází cca 250 kč za jednu cestu do města pro dva, což je oproti půjčovně ekonomicky nevýhodné.

Na ostrově je pak spoustu možností, kam cestovat a co vidět.

Strava
My měli jen snídani, vše v pořádku, výběr ne tak pestrý, ale dostačující a chuťově v pořádku.

Služby hotelu
viz v celkovém shrnutí, vše OK, výborný milý personál jako bonus:-)

Pláž
Nádherné malé, klidné pláže hned u hotelu, velmi vhodné pro šnorchlování, k vidění korály, různé druhy ryb i chobotnice.

Michaela K., 16.04.2019, Datum pobytu: 2.4. - 14.4.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Coral Cove Chalet

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená TOP STROP krásné okolí, hotel rozlehlý, upravené, zahrady zelené a barevné, lidičky milí a usměvavý, tentokrát katalog fakt nelhal

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená TOP STROP krásné okolí, hotel rozlehlý, upravené, zahrady zelené a barevné, lidičky milí a usměvavý, tentokrát katalog fakt nelhal Zobrazit celou recenzi

Ubytování
k ubytování - měly jsme ve smlouvě uvedeného tzv "Jokera" vůbec se nám nevyplatilo doplácet si za luxus, protože celý hotel a všechna místa k ubytování jsou nej, výhled z 3.patra balkonu do zahrad s bazénama a mořem a krásný východ slunce k nezaplacení

Strava
měly jsme zaplacenou pouze snídani, ale co vám budu povídat, tolik rozmanitých dobrot k snídani, vynahradilo stravu na celý den

Služby hotelu
všude uklizeno, voňavo a každý se na vás pořád usmíval

Pláž
pláž snad nejlepší ze všech a to jsme toho s dcerou procestovaly dost, uklizeno, krásný píseček, moře blankytně modré, jeden si říká, že fakt katalog nelže. Výhoda, že se můžete procházet či probíhat po pláži na obě strany hotelu, bez omezení

Alena T., 15.04.2019, Datum pobytu: 1.4. - 10.4.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: SENTIDO Graceland Khaolak Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 dobry

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
dobry Zobrazit celou recenzi

Ubytování
bylo tu prijemne

Strava
vyber dostacujici,chutny

Služby hotelu
personal prijemny,ochotny

Pláž
u hotelu hure dostupna,kamenita,patong plaz 2 km

Miroslav N., 07.04.2019, Datum pobytu: 15.3. - 31.3.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Kalim Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená se vydařila, vše bylo zařízeno do detailů, příjemně jsme byli překvapeni s odbavením na letišti-super! Výborný nápad, že se nás...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se vydařila, vše bylo zařízeno do detailů, příjemně jsme byli překvapeni s odbavením na letišti-super! Výborný nápad, že se nás při přestupu ujal letištní personál a převedl na další let, ušetří to spoustu času, starostí a nervů. Děkujeme. Doprava z letiště na hotel a i zpět byla bez problému, vše bylo zajištěno na jedničku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo příjemné, úklid, doplňování potřeb vše bylo v pořádku. Personál byl příjemný a milý.

Strava
Ke stravě není co dodat, thajská kuchyně je výborná, měli jsme pouze snídaně, které byly bohaté a rozmanité. Číšníci ochotní a kuchaři šikovní.

Služby hotelu
Pro nás vše super.....

Pláž
Pláž přímo u hotelu, menší, tichá, upravená, nepřelidněná lehátka byla volná vždy. Super bylo, že hned u pláže toalety, sprcha, fitness, bazén i masáže. Personál restaurace donesl na pláž jídlo a pití, jelikož restaurace byla přímo tam. Stravovat se dalo i venku na terase a dívat se na moře- nádhera.

Zdeněk Šikl, 03.04.2019, Datum pobytu: 24.12.2018 - 13.1.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Samui Buri Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 Hotel, ubytování, restaurace a stravování , vše bylo výborné a na vysoké...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel, ubytování, restaurace a stravování , vše bylo výborné a na vysoké úrovni..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................U Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo skvělé, vždy čisté ručníky i povlečení. U vilky byl čistý bazen pro osvěžení, prostě úžasné.!

Strava
Stravovali jsme se v restaraci a to snídaně i večeře. Snidaně byly podávány formou švédkych stolů a bylo vešho dost ,různorodé jídla teplá i studená, sladké pečivo, jogurt mysli td., ovoce, melouny. Večer jme měli servírovanou večeři a ta byla vždy skvělá -- delicius !

Služby hotelu
Služby na hotelu pefektní, spokojenost.

Pláž
Pláž velmi blízko u hotelu, čistá a pravená. Slunečníky i lehátka zdarma, moře čisté a teplé.

Antonín Plachta, 02.04.2019, Datum pobytu: 9.3. - 20.3.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Samui Buri Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7,6 Věděli jsme co chceme a co jsme objednali a to jsme také dostali.Spokojenost.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Věděli jsme co chceme a co jsme objednali a to jsme také dostali.Spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bungalow byl dostatečně prostorný a vybavený pro naše potřeby.Nábytek už něco pamatuje ale zapadá tak nějak do kontextu ekologického resortu.Klimatizace a stropní ventilátor fungovali bezchybně kromě krátkých period jednoho dne a noci kvůli výpadku proudu.Televizi jsme nepostrádali, postačili jsme si plně s internetem, wifi fungovalo a bez poplatku.Posezení na prostorné terase a možnost sušení prádla bylo také vítáno.Sprcha a záchod v dobrém stavu, dostatek teplé vody i když tekla slabým proudem.Extra šoupací dveře na terasu se sítí proti hmyzu také v pořádku.Bungalowy jsou rozmístěny poměrně blízko sebe ale během pobytu i když byli obsazené jsme nijak rušeni nebyli přesto, že resort je velmi oblíben rodinami z dětmi.Meli jsme bungalow C5.

Strava
Měli jsme jen snídaně a ty byli trochu jednotvárné ale plně dostačující.Vždy možnost nechat si udělat dobrou omeletu, uzeniny,jogurty,chléb,marmelády,ovoce-ananas,meloun,papája,banán.Restaurace a bar přímo na pláži, dobré jídlo,možnost si vybrat a nechat ogrilovat čerstvou rybu dle druhu a váhy.Střídali jsme s okolními restauracemi, nutno kus dojít pěšmo nebo popojet tuktukem.Pár set metrů je zajímavá restaurace Patoj.Je postavená ze dřeva a bambusu, bambusová je celá podlaha, sedí se dost vysoko.Dobré jídlo a přátelská obsluha ale delší čekání, jen jedna v kuchyni.

Služby hotelu
Služby hotelu jsme využili pro objednání výletů a to fungovalo bez problémů.Uklízení bylo po thajsku, zamést, občas vytřít, ustlat a vyměnit ručníky pokud se nechali na zemi.

Pláž
Pláž byla krásná, jemný písek, slunečníky a lehátka bez poplatku, nikdy nebyli všechny obsazené.Snad nikdy více než 20 lidí na pláži.Rodiny s malými dětmi trávili většinu času u bazénu.Přístup do vody je trochu komplikován rozstroušenými zbytky útesu takže se musí vybírat cesta, dno se svažuje pozvolna a po 10-20m je už jen písek, záleží jestli je odliv nebo příliv.Při okraji je dostatek písečného a mělkého dna pro děti.

Zdenek Jelinek, 29.03.2019, Datum pobytu: 6.3. - 20.3.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Lanta, Hotel: Narima Bungalov

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

11 fotografií

Celkem: 5,4 Cena odpovídala kvalitě

  • 5,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Cena odpovídala kvalitě Zobrazit celou recenzi

Ubytování
První pokoj jsme museli odmítnout. Museli jsme si připlatit.

Strava
Snídaně, které byli v ceně, byli sice skromné, stále stejné, ale dostačující. Jídlo u bazénu bylo opravdu nedobré. Maso tuhé, salát hořký.

Služby hotelu
Služby nedostačující. Obsluha na recepci neochota, WiFi nekvalitní,

Pláž
Cesta k pláži špinavá, smradlavá. Míře celkem čisté, vlny příjemné.

Milena S., 28.03.2019, Datum pobytu: 17.3. - 25.3.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Pattaya Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7 Celkoví shrnutí je celkem dobré. Sice jsme přišli zhruba o 500THB, když nám změnili let a agentura zajišťující transfery měla jiné...

  • 9 Ubytování
  • 3 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkoví shrnutí je celkem dobré. Sice jsme přišli zhruba o 500THB, když nám změnili let a agentura zajišťující transfery měla jiné informace než cestovka, ale jinak bylo vše celkem v pořádku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v pořádku. Okolí hotelu nic moc, ale pokoje čisté, uklízelo se během celého dne.

Strava
Snídaně každý den stejná. Výběr byl ale docela velký.

Služby hotelu
Hotelová recepce 24/7, vše přizpůsobeno bohužel jen rusky mluvícím klientům. Anglicky se domluvit šlo.

Pláž
Pláž není ihned u hotelu, ale kousek z kopečka.

Jana P., 25.03.2019, Datum pobytu: 7.3. - 21.3.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Pattaya Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Krásna exotika, milí ľudia a veľa úžasných zážitkov.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásna exotika, milí ľudia a veľa úžasných zážitkov. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytovaním sme boli maximálne spokojný .

Strava
Zájazd bol bez stravy.

Služby hotelu
Spokojnosť.

Pláž
Boli sme na jednej z najkrajších a tichej pláži Lamai.

Ján Berčák, 22.03.2019, Datum pobytu: 2.3. - 18.3.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Bill Resort Koh Samui

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Celkově jsme se vrátili unaveni, ale velmi spokojeni. Jen kdyby bylo víc času stráveného na místě a ne na cestě. Z domu do místa...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme se vrátili unaveni, ale velmi spokojeni. Jen kdyby bylo víc času stráveného na místě a ne na cestě. Z domu do místa ubytovaní cca 24 hodin. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovaní bylo skvěle. Byli jsme ve městě, ale zároveň v krásné zahradě. Postele pohodlné, dva polštáře navíc, konvice (čaj, kava). Televize, wifi dostupné kdykoliv a kdekoliv po celém hotelovém komplexu. Úklid v pokojích každý den. Denně lahev vody v lednici. Vedle s hotelem bylo několik obchodu - Tesco, kde se nachází několik restauraci, nově postavený obchodní centrum Terminal atd.

Strava
V ceně ubytováni u nás byla jen snídaně a pak jsme se stravovali v okolí. Jídlo můžete koupit v malých obchodech, kde vám ho rovnou ohřáli, porce nejsou velké, ale dostačující a chutné. V restauracích počítejte s vyšší cenou. Pokud maté rádi pálivé jídlo, určitě ochutnejte thajskou polévku z mořských plodu, porce obrovská a můžete si ji klidně dat i v restauraci u pláže.

Služby hotelu
Možnost použiti tiskárny a PC - zdarma. Masáže a zajištění odvozu na určitá místa za poplatek.

Pláž
Pláž obrovská, písčitá. Moře kalné ale teple. Kousek od Pattayi jsou ostrovy, tam je moře krásné, tyrkysové.

Viktorie S., 20.03.2019, Datum pobytu: 23.12.2018 - 3.1.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Thai Garden Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)