Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Recenze hotelů
Thajsko

Napište svou recenzi

Celkem: 9,8 Nádherný pobyt ve vilkách, klidné a v čisté přírodě, daleko od civilizace - pro ty, kdo mají rádi klid. V Resortu funguje denní doprava...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherný pobyt ve vilkách, klidné a v čisté přírodě, daleko od civilizace - pro ty, kdo mají rádi klid. V Resortu funguje denní doprava do města, je možné ji využít za nákupy.Na pláž je to pár kroků a je obrovská, bez lidí a klidná. Doprava z letiště trvá cca hodinu - z Phuketu, a je možné tuto cestu považovat za seznámení s Thajskem - pozorovat okolí, ptát se řidiče ..Lidé jsou velmi milí a mají humor, personál byl naprosto skvělý - moc děkuji za vše. Jídlo bylo vynikající, a také masáže byly vynikající. Masáže probíhaly ve volné přírodě, úžasné..Děkuji ještě jednou za vše. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné a v lůně přírody, zajištěno soukromí a bezvadný pokojový servis.Denně úklid a velmi čisto. Vw vilkách je možnost uvařit si čaj, kávu anebo užít ledničky a chlazených nápojů.Vše se denně doplňuje.

Strava
Strava , vzhledem k tomu že jsem vegetarián, byla vynikající, domácí . Ochutnala jsem i domácí Tofu. Velmi ochotný personál a obsluha, připraví co si přejete i mimo lístek.

Služby hotelu
Hotelové služby naprosto bezkonkurenční. Ochota, vstřícnost..nápady jak trávit čas a zodpovídání všech našich všetečných dotazů bylo na vysoké profesionální úrovni.

Pláž
Pár kroků, ohromná k vycházce, relaxu...

Hana L., 30.09.2018, Datum pobytu: 14.9. - 22.9.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Haadson Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

pláže 1 fotografie

Celkem: 9,2 Doposud asi největší zážitek našeho života, na návštěvu této země člověk nikdy nezapomene. Haadson resort je podle nás to nejlepší, co...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Doposud asi největší zážitek našeho života, na návštěvu této země člověk nikdy nezapomene. Haadson resort je podle nás to nejlepší, co lze v této oblasti zvolit. Možná je dobré upozornit na návštěvu této země mimo hlavní sezónu. Ze 14 dnů v Thajsku nám propršelo cca 8 (někdy jenom odpoledne, někdy dopoledne), což považujeme za velmi POVEDENÉ počasí. Když svítilo, není nic lepšího, Restaurace se otevřou, lidé vylezou, všude je živěji. Pokud prší, tak to není moc veselé. Dost foukalo, tím pádem byly opravdu velké vlny, koupat se moc nedalo. Doporučuji v deštivé dny se vydat na různé výlety, které nabízí prodejci ve městě, opravdu stojí za to. Místní mají všechno levnější než nabízí CK. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté a uklizené pokoje, byli jsme ubytováni v nízkých domečcích. Denně úklid, ručníky vyměněny pokaždé, když jsme chtěli. Denně ustláno, zameteno a rozsvícena vonná svíčka. Resort je velmi jemně a decentně zasazen do okolní přírody. Veškerý personál byl neustále k službám, neviděla jsem nikoho se za celou dobu mračit. Denně uklízí i v resortu (odpadkové koše vyneseny, zametají, sečou trávu, umývají toalety u bazénu).

Strava
V resortu je restaurace, víc zřejmě nefungovalo (nebyli jsme tam v hlavní sezónu). Myslím si ale, že pokud bychom chtěli, klidně by nám personál něco umíchal :) Na snídani si nelze stěžovat, křupavý hnědý chleba, máslo, marmelády, sýry, čerstvá ananas, meloun, mango. Čaje, káva, ovocné džusy. Nudle, rizoto, palačinky, cokoliv jsme si přáli a bylo v jídelníčku.

Služby hotelu
Velkou výhodou byl dovoz taxíkem do města a z města zdarma, což se hodí, pokud si nepůjčíte skútr. Byla zde možnost masáží (nevyužili jsme, ve městě byly levnější), restaurace fungovala po celý den (v okolí otevřeny další dvě), možnost zapůjčení skútrů, deštníků, plážové osušky, ..). Vstup do bazénu celodenně, kolem dřevěná terasa mezi palmami (no prostě nádhera), lehátka zdarma, sprcha i WC u bazénu. Bazén čistý a teplý.

Pláž
Pláž nádherná, dlouhá a široká, ale mimo sezónu hodně odpadků, bohužel. Příjemné bylo množství lidí - téměř nikdo. Resort je od pláže vzdálen pouze přes cestu (spíš taková širší cyklostezka :)).

Anonym, 25.09.2018, Datum pobytu: 29.7. - 13.8.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Haadson Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

23 fotografií

Celkem: 9 Do hotelu v Dubaji Citymax Bur Dubaj jsme přijeli v asi v 7 hod. ráno. Nejen, že jsme nedostali snídani, ale odmílti nás ubytovat - až po...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Do hotelu v Dubaji Citymax Bur Dubaj jsme přijeli v asi v 7 hod. ráno. Nejen, že jsme nedostali snídani, ale odmílti nás ubytovat - až po 14. hodině. Místní delegát nám vysvětlil, že je to běžný postup. Pravděpodobně jste mě měli předem informovat. Jinak vše ostatní probíhalo již bez problémů. Při zpáteční cestě nedorazila zavazadla na pražské letiště, ale za dva dny je dopravila agentura na moji adresu. Celkově se vyplnilo, co jsem očekával. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Citymax Bur Dubajj, konkrétně náš pokoj, byl směrován na rušnou komunikaci, zvuková izolace špatná. Dvě noci to šlo vydržet, na delší pobyt bych určitě nedoporučoval. Hotel Weekender na Ko Samui v pohodě.

Strava
Měli jsme objednanou pouze snídani. V obou hotelech spokojenost.

Služby hotelu
Služby k plné spokojenosti.

Pláž
Lamai Beach prakticky u hotelu, dostatek soukromí, jemný i hrubší písek. Moře čisté, příjemná teplota.

Bohumír Počepický, 11.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 7.9.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Weekender Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Supr dovolená, krásná země s milými lidmi.

  • 8,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Supr dovolená, krásná země s milými lidmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme vilu s bazénem, což byla prostě pecka! Ve vilách je venkovní koupelna, příjemná změna. Pokoje jsou prostorné, vybavení pěkné a funkční (nikde nic nepadá, nevrže, neláme se...). Postele jsou trochu tvrdé, ale každý je zvyklý na něco jiného. Vzrůšo přináší všudypřítomné žáby a ještěrky, ale oni jsou tu doma, takže pozor, kam šlapete :)

Strava
Snídaně jsou dobré, někdo si stěžuje, že je to porad to samé, ale já jsem za týden tedy vše neochutnala. Podávají sladké pečivo, bagety světlé i tmavé, marmelády (ta z mučenky je nejlepší, co jsem kdy jedla), šunku sýr, párky, slaninu, vejce na několik způsobů... tip pro spořivce: k snidani podávají kari a další pokrmy, které v restauraci normálně přes den vaří a stojí cca 200-300 THB, takže, máte-li na to žaludek, dejte si je k snídani “zadara”. I kromě snídaní se v hotelu dobře najíte. Ceny jsou o dost vyšší než v okolních restauracích, ale ta kvalita tomu fakt odpovídá.

Služby hotelu
Bez animacnich programů.

Možnost objednat jídlo z restaurace na pokoj.

Kromě úklidu, který byl bezchybný, ještě večer chodí paní zapalovat aromalampy a strikat citronelu proti komárům.

Pláž
Asi polovina pláže je uklizená a uhrabaná každý den, druhá půlka z neznámých důvodů ne. Moře je čisté, pozvolný vstup do vody. Docela chybí wc u pláže a bazénu... chodí se přes jídelnu, která je otevřená, ale není to úplně příjemné tudy courat v plavkách (i když Thajsko není infikované islámem a personál by se na vás smál, snad i kdybyste šli bez plavek).

Simona B., 10.09.2018, Datum pobytu: 28.8. - 6.9.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Saree Samui

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

9 fotografií

Celkem: 10 Pro dovolenou jsme si nemohli vybrat lepší místo.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pro dovolenou jsme si nemohli vybrat lepší místo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé tiché pokoje, čistota, ochota personálu vše absolutně bez chyby.

Strava
Snídaně obrovský výběr všeho druhu. Hotelová kuchyně skvělá.

Služby hotelu
Absolutně dostačující. Od pronájmu skútru až po organizaci zájezdů.

Pláž
Čistá, avšak vzhledem k rozbouřenému moři v období dešťů jsme moc nevyužili.

Jiří T., 03.09.2018, Datum pobytu: 16.8. - 30.8.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: The Haven

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Krásný hotel v asijském stylu, po procházce po okolí bylo jasné, že tento hotel je nejmalebnější a v nejlepším místě na pláži ve srovnání...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásný hotel v asijském stylu, po procházce po okolí bylo jasné, že tento hotel je nejmalebnější a v nejlepším místě na pláži ve srovnání s jinými hotely. Ulice je ale nad úrovní moře, tak se do recepce a jídelny musí do vysokých schodů, což by mohl být problém pro osoby se zdravotním omezením. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování na vysoké úrovni. V koupelně vana i sprcha. Velká televize, mohl jsem se na ní připojit z počítače přes HDMI. Úklid byl prováděn precizně, včetně časté výměny ložního prádla. Ručníky na pláž Vám dávají na pokoji denně a použité můžete nechat u bazénu. Klimatizace má jednoduchou obsluhu a funguje bezvadně. Denně Vám dávají dvě láhve vody zdarma.

Strava
Měli jsme je snídani, ale bylo to bezvadné. Denně čerstvé ovoce v nejvyšším stupni zralosti. Mango, papája, ananas, dragon fruit, melouny, mandarinky, banány. Zdarma tam měli v ledu malé lahvičky s čerstvými džusy a sójovým mlékem. K dispozici byl jeden stánek, kde číšník míchal různé druhy čajů, včetně ledových a druhý stánek, kde Vám připravili thajskou polévku podle Vašich požadavků, míchali nudle, rybí nebo vepřové knedlíčky, naklíčená zrna a čerstvou zeleninu. Slabší byli jen párky, působili levným dojmem. Káva byla čerstvě mletá z expreso automatů. V bezprostředním okolí je několik desítek restaurací, kde pořídíte večeři pro od dvou do čtyř set korun, včetně nápojů. Doporučuji vyzkoušet více restaurací, je velký rozdíl v tom jak stejné jídlo připravují, někde šetří na surovinách. Dá se pořídit i stánkové jídlo, grilované maso na špejli to stojí okolo 15 korun nebo čerstvě připravená zmrzlina (největší porce za 70 Kč) nebo palačinka. Pivo vyjde většinou na 70 Kč, sodovka na 20 Kč (v obchodě ta samá vyjde na 6 korun). Víno je nesmírně drahé sklenička většinou za 100 Kč. V obchodě láhev 0,7 za 400 až 500 Kč. Nejlevnější bylo v 5l krabicích, 175 - 250 za litr. V hotelu Vám připraví jídlo u bazénu, ale za ceny o třetinu až polovinu vyšší než ve městě.

Služby hotelu
Služby byly velmi dobré, personál úslužný, žádný bakšiš není třeba. V tomto hotelu dokonce po vlnách pokaždé uklidili i pláž na rozdíl od hotelů v okolí. Drahé jsou masáže v hotelu, více jak dvojnásobné ceny od nabídek ve městě. Sauna byla také velmi drahá, 210 Kč za půl hodiny (to mě odradilo, tak jsem ani nezjistil jestli pro jednoho nebo pro pár). Bazén byl čistý, jen má asi tvrdší vodu, tak je mírně zakalená do bíla (je to vidět jen při potápění).

Pláž
Pláže je písková a při odlivu velmi dlouhá. Přímo u hotelu jsou velké kameny, které poskytují úžasné panoráma pro focení. Přímo v hotelu se vlévá říčka do moře, který prochází celým hotelem a končí malým vodopádem, opět úžasné na focení. Pozvolný vstup do moře. Byli jsme tam v srnu, kdy nebylo nejlepší počasí, tak jsme se koupat nemohli, byly dost velké vlny.

Stanislav Termann, 22.08.2018, Datum pobytu: 5.8. - 19.8.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Khao Lak, Hotel: Khao Lak Laguna Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

8 fotografií

Celkem: 9,4 Procestovali jsme s manzelem spoustu exotickych destinaci, ale na toto misto se urcite vratime!!!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Procestovali jsme s manzelem spoustu exotickych destinaci, ale na toto misto se urcite vratime!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvely resort, vyborne sluzby, dobre jidlo a pohadkova plaz primo pred nasim bungalovem:

Strava
Vse, co jsme ochutnali, bylo vyborne!

Služby hotelu
Vyborne sluzby, prijemny a vstricny personal ...

Pláž
Asi nejkrasnejsi plaz na ostrove. Nadhera!

Lucie N., 31.07.2018, Datum pobytu: 16.7. - 27.7.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Phi Phi, Hotel: Zeavola

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Skvělá dovolená v poměru ceny a co za ní dostanete

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená v poměru ceny a co za ní dostanete Zobrazit celou recenzi

Ubytování
naprosto skvělé, krásný čistý, pěkně vybavený pokoj.

Služby hotelu
24h room servis naprostá paráda. Velice přívětivý a milý personál.

Pláž
pláž ihned u hotelu, každý den uklízená přímo před hotelem avšak po stranách zejména po přílivu plno plastového odpadu.

Jakub Šimon, 24.07.2018, Datum pobytu: 7.7. - 16.7.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Kamala Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Skvělé

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vynikající

Strava
výborná

Služby hotelu
vše OK

Václav B., 20.07.2018, Datum pobytu: 3.7. - 17.7.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Bangkok, Hotel: Royal Rattanakosin

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4 Super, úžasné

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super, úžasné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez připomínek

Strava
Po několika dnech strava v hotelu působí jednotvárně, stejně, ale nejsme nároční klienti, takže za nás byla dostačující

Služby hotelu
Bez připomínek

Pláž
Našli jsme si pláž, která odpovídala našim představám

Marie Ebertová, 19.07.2018, Datum pobytu: 28.6. - 16.7.2018
Oblast: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Sunshine Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622