Recenze hotelů
Thajsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8,2 Spokojný

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Spokojný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Menšie izby,holenie len pod sprchou.V umývadle tečie len studená voda.Upratovanie na požiadanie,do hodiny poupratujú a vymenia prádlo.

Strava
Raňajky:šunka,párky,ryža,cestoviny,omelety,polievka,mäso,káva,čaj a hlavne dyňa.Blízko hotela veľa reštaurácii a stánky s palacinkami,kebabom,grilovaným mäsom,smaženými kobylkami a cvrčkami.

Služby hotelu
Pekný a čistý hotel.

Pláž
Piesočnatá pláž,voda tepla 31 stupňov,hlboká po kolena.Lehatiek pomenej ak si do ôsmej nehodite uterák mate smolu.

Peter Schmidt, 06.02.2019, Datum pobytu: 14.1. - 30.1.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Ko Chang, Hotel: Chai Chet Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Dovolená na Krabi byla hezká, i když jsme v Thajsku v minulosti zažili lepší umístění hotelu, lepší čistotu atd.Měli jsme po celou dobu...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená na Krabi byla hezká, i když jsme v Thajsku v minulosti zažili lepší umístění hotelu, lepší čistotu atd.Měli jsme po celou dobu pobytu příjemné, místy velmi horké počasí, zcela bez deště po celou dobu pobytu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Thai Village Resort je cca 800 m od pláže Ao Nang, kam se jde velmi rušnou silnicí zčásti bez chodníků a okolí s odpadky.Na samotné pláži jsou spíše stanoviště loděk a lodí, které Vás přepraví na okolní ostrůvky a pláže.Kladně hodnotíme přepravu hotelovým minibusem na privátní pláž CHA-DA hotel, kde se můžete nerušeně slunit a koupat, pokud Vám to příliv/odliv dovolí.Co se týká vlasního ubytování, s ním jsme byli spokojeni, i když výměna ložního prádla po týdnu je dost neobvyklá.

Strava
V ceně jsme měli snídani, s ní jsme byli velmi spokojeni. Je tu široký výběr všeho k snídani, včetně hotových jídel thajské kuchyně.Dvakrát týdně pořádá hotel večeře s thajskou nebo mezinárodní kuchyní, kde formou bufetu si každý může dát, co ho zajímá, a cena je 450-500 Bht na osobu bez nápojů.

Služby hotelu
Mimo možnosti si přímo u recepce objednat místo na lodích na pláže v okolí nebo výlety, případně najmout taxi, jsem jiné služby neregistroval.

Pláž
Pláž pod hotelem je sice písčitá, ale zaplněna lodmi, a možnost vlastného koupání je až na konci pláže.

My jsme hlavně využívali přesun hotelovým busem na jeho pláž CHA-DA, která byla asi 2 km pěšky, nebo cca 6 km minibusem.Je zde velký odliv, odhadem 1,2 - 1,5 m, takže ke konci pobytu už byla voda tak 500 m od břehu, kde aspoň se dalo namočit.Moře jinak bylo čisté a teplé / kolem 30 st./.

Josef Červenka, 06.02.2019, Datum pobytu: 19.1. - 3.2.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Krabi, Hotel: Krabi Thai Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Dovolená byla moc hezká, počasí nám přálo, jediné mínus byly velké vlny a někdy i špinavé moře.

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla moc hezká, počasí nám přálo, jediné mínus byly velké vlny a někdy i špinavé moře. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byly spokojené, velký pokoj, zařízení sice starší , ale stačilo, koupelna s vanou, fén byl na vyžádání na recepci. Hotel nemá výtah, takže kdo bydlí ve druhém poschodí má smůlu.

Strava
My jsme měly jenom snídani, ta byla velmi skromná, ale vynahradilo to výborné ovoce.

Služby hotelu
Na služby v hotelu si nemůžeme stěžovat, pokud se vyskytla nějaká závada hned byla odstraněna.

Pláž
Pláž byla krásná a dlouhá, druhý den se zvedly vlny a moře bylo hodně špinavé, na pláži se objevila spousta odpadu

včetně kmenů stromů, postupně byla dána do pořádku.

Libuše, 04.02.2019, Datum pobytu: 17.1. - 30.1.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Samui, Hotel: Aloha Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 7,4 Hotel velmi hlučný, snídaně bez jakékoli změny , u bazénu nebylo možno získat lehátko , Pláž hezká , letos chaluhy , lehátko na pláži...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel velmi hlučný, snídaně bez jakékoli změny , u bazénu nebylo možno získat lehátko ,

Pláž hezká , letos chaluhy , lehátko na pláži 200 bath Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj hezký, servis na pokoji OK

Strava
V okolí dost restaurací , jen snídaně zcela jednotvárná

Radek P., 03.02.2019, Datum pobytu: 14.1. - 28.1.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Phuket Graceland

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,6 Garden Resort je příjemný hotel.Bydlela jsem v bungalowu,který byl útulný a dost prostorný.Téměř u bazenu.K moři jsem docházela 5minut.

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Garden Resort je příjemný hotel.Bydlela jsem v bungalowu,který byl útulný a dost prostorný.Téměř u bazenu.K moři jsem docházela 5minut. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování odpovídalo mým požadavkům i když by potřebovalo obnovit.Například mi chyběla nějaká skříňka se šupletem,kam by se daly uložit osobní věci.

Strava
Snídaně byly pestré,ale záleží na jedinci.Já osobně nemohu ráno teplé jídlo jako je rýže s masem v podivné omáčce,nebo nudle zase s jiným masem.Takže jsem měla denně skoro stejné jídlo.Kuřecí polévka(výborná),volská oka,párky a hodně ovoce.Také dostatek zeleninových salátů,pečivo,džem atd.Po dobu dovolené dostačující.

Služby hotelu
pomocný personál byl celkově příjemný a ochotný.Horší to bylo s personálem na recepci.Tam ať sloužil muž,nebo žena neztratili ani kousek úsměvu.Žádná ochota,jenom plnění svých povinností.Pokojské naopak stále plné úsměvu,i když ta jejich práce není lehká.Denně převlékali postele a měnily ručníky.Když jsem je o něco požádala navíc,vždy to splniliy ochotně.

Pláž
Na pláž jsem měla štěstí.Byla čistá a příliv a odliv nebyl moc patrný.Voda teplá.Je to vhodné pro malé děti.Občerstvení na pláži dostatek.mnoho restaurací i pochůzkářů.

Marie Z., 30.01.2019, Datum pobytu: 10.1. - 24.1.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Pattaya, Hotel: Pattaya Garden

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

pláž 4 fotografie

Celkem: 7,6 Jsem spokojen.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Jsem spokojen. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vcelku dobré.

Strava
Vcelku dobrá.

Služby hotelu
Služby dobré.

Pláž
Pláž,chtělo by to trochu upravit vstup do moře, hlavně když je příliv. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici.

Jan Korinek, 29.01.2019, Datum pobytu: 10.1. - 24.1.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Lanta, Hotel: Narima Bungalov

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Byla to krásná dovolená s úžasným servisem

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla to krásná dovolená s úžasným servisem Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné ,čisté

Strava
Výborné

Služby hotelu
Vstřícnost ,ochota

Pláž
Čistá

Helena Boubínová, 28.01.2019, Datum pobytu: 12.1. - 24.1.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Koh Lanta, Hotel: Chada Beach Resort & Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Pekny hotel s vela bazenmi, nadhernou plazou a super personalom. Pre mna vsak uroven asi nie 4* , no nie je to Europa ,takze treba to...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pekny hotel s vela bazenmi, nadhernou plazou a super personalom. Pre mna vsak uroven asi nie 4* , no nie je to Europa ,takze treba to brat s rezervou. Velmi vela deti, animatorsky tim zo Svedska. Vela severanov a nemecky hovoriacich turistov. Priroda krasna,moznosti vyletov obrovske,ale v pripade ze mate male deti sa moznosti vyletov trosku obmedzia,kedze vela ich je na cely den. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel pekny aj ked uz trosku starsi. Izba klasika- vsetko zajkadne co bezne. Hotel ma 4 * ale z mojho pohladu by uz bola potrebna rekonstrukcia,kedze cas sa zastavit neda. Pre mna uroven 3*. Netreba mat luxusne ocakavania a bude to super.

Strava
Rozmanita. Vela moznosti domacej kuchyne. Bufet obsahuje rozne moznosti,takze spokojnost.

Služby hotelu
Personal super- ochota,usmev,splnia cokolvek.... .

Pláž
Plaz krasna,piesok parada,pristup do mora uplne jemny. Pre deti idealne.

Igor P., 28.01.2019, Datum pobytu: 14.1. - 25.1.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Sunwing Resort Kamala Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 nádherná dovolená, ubytování ve svahu na okraji pralesa, hotel má 3 bazény, každý den nás navštívily opice, z hotelu 3x denně odvoz na...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
nádherná dovolená, ubytování ve svahu na okraji pralesa, hotel má 3 bazény, každý den nás navštívily opice, z hotelu 3x denně odvoz na pláž, ze které jsme vyráželi na nejkrásnější pláž Pranang za 200 Bt, Také jsme si pronajali ťuk ťuk a cestovali za nízký obnos po nádherném okolí Krabí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
splnilo naše očekávání, denně uklízeli, doplňovali pitnou vodu, kávu a čaj a měnili ručníky

Strava
měli jsme snídaně a bohatě to stačilo, protože obědy a večeře jsme si dávali na výletech. Snídaně byly perfektní.

Služby hotelu
perfektní - viz výše

Pláž
pláž v AO nang je spíše přístaviště, ale když půjdete vlevo po schodech z bambusu do kopečka, tak sejdete k nádherné pláži, kde je liduprázdno a čistá voda

Dagmar Wágnerová, 24.01.2019, Datum pobytu: 4.1. - 21.1.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Krabi, Hotel: Krabi Cha-Da Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 10 Naprosto výjimečné ,hotel je v klidnější části s čistou dlouhou pláží . Bazen na střeše neměl chybu ,krásný výhled na moře . Všude vše...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprosto výjimečné ,hotel je v klidnější části s čistou dlouhou pláží . Bazen na střeše neměl chybu ,krásný výhled na moře . Všude vše kvetoucí a zelené krásný ostrov ,který stojí za to ho navštívit. Široká nabídka výletů a půjčovna skůtru hned vedle hotelu a za rozumnou cenu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel Bandara Beach Resort pěkný čistý ,každý pokoj má klimatizací . Denně čisté ručníky včetně těch plážových . Výborné a bohaté snídaně . Milý a ochotný personal , každé naše praní vždy rychle a ochotně vyřešili hlavně vždy s úsměvem .

Strava
Měli jsme jen snídaně ,bohaté stačily restaurace se širokou nabídkou regionálních jídel dostupné pěšky od obyčejných po luxusnější

Služby hotelu
Perfektní

Pláž
Čistá dlouhá písečná s možnosti uložit se i do stínu

Ivana Dolejšová, 22.01.2019, Datum pobytu: 9.1. - 17.1.2019
Oblast: Thajsko Thajsko, Phuket, Hotel: Bandara Phuket Beach Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

5 fotografií