Recenze hotelů
Švýcarsko

Napište svou recenzi

Celkem: 8 Švýcarsko je krásná země , lidé v pohodě se snahou domluvit se .

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Švýcarsko je krásná země , lidé v pohodě se snahou domluvit se . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté , odpovídající ***

Strava
K zájezdu jen snídaně odpovídající úrovni hotelu .

Služby hotelu
Hotel příjemný , obsluha ochotná .

Jiří Opravil, 23.09.2019, Datum pobytu: 15.9. - 20.9.2019
Oblast: Švýcarsko Švýcarsko, Švýcarské Alpy, Hotel: Jungfrau Lodge

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Skvělé, zejména nádherná příroda v okolí, ubytování kvalitní za velmi přijatelnou cenu.

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé, zejména nádherná příroda v okolí, ubytování kvalitní za velmi přijatelnou cenu. Zobrazit celou recenzi

Marek L., 03.09.2019, Datum pobytu: 24.8. - 30.8.2019
Oblast: Švýcarsko Švýcarsko, Švýcarské Alpy, Hotel: Surses Alpin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Je to síce starší typ hotela, čalúnenia, drevo, starobylý nábytok, ale má svoje čaro. Veľmi veľa dôchodcov, britov, nemcov.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Je to síce starší typ hotela, čalúnenia, drevo, starobylý nábytok, ale má svoje čaro.

Veľmi veľa dôchodcov, britov, nemcov. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Všetko čisté, funkčné, trochu menšie izby, terasa veľká, na prvom poschodí spoločná pre viac izieb.

Strava
Raňajky bufetové, chýba širšia ponuka s teplým pultom, nebola omeleta, praženica, lievance alebo páročky :(

Večere naopak skvelé, 4-chodové menu so servírovaním a obsluhou hovoriacou takmer všetkými jazykmi. Výber z dvoch jedál. Vysoké ceny nápojov k večeri.

Služby hotelu
Parkovanie hoci je to v centre, bolo vyriešené. Na bazén nebol čas.

K hotelu na každú osobu Davos Inclusive Karta: zdarma všetky lanovky na: Weissfluh, Jakobshorn, Shatzalp (50m od hotela), Rinerhorn (zjazd kolobežkami dole za 10-15 eur na osobu), Madrisa v Klosters s adventure parkom pre deti. Všetky chodia cca každých 10-15 minút.

Zdarma vláčik Rhatishebahn od Klosters po Filisur, vyberte si historický-otvorený, chodí 2x za deň a spomalí/zastane na viaduktoch Wiesen-Landwassser nad roklinami kvoli foteniu. Ostatné 1x za hodinu.

Asi 3 linky autobusov po meste zdarma, kvoli presunu k lanovkám alebo na 2 žel.stanice.

Pláž
Kúpanie možné v Davossee na okraji pod najväčším žltým moderným hotelom, pekný a vybavený areál aj pre deti.

Vladimir S., 30.07.2019, Datum pobytu: 24.7. - 27.7.2019
Oblast: Švýcarsko Švýcarsko, Švýcarské Alpy, Hotel: Central Sport (Davos)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Jedná se o starý hotel v secesním stylu s divadlem, konferenčními sály vysokými stropy působícími honosně. Personál se choval vstřícné

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Jedná se o starý hotel v secesním stylu s divadlem, konferenčními sály vysokými stropy působícími honosně. Personál se choval vstřícné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo poplatné stářím hotelu. Na pokoji bylo čisto a útulně. Odvětrání sociální místnosti bylo nedostatečné. Líbilo se mi že , kování u dveří bylo ponecháno původní

Strava
Strava byla velmi dobrá se širokým výběrem.

Služby hotelu
Služby byly kvalitní, možno říci nadstardantní

Pláž
Mohu popsat pouze , lyžařské svahy. Ty byly kvělé

Aleš Kadlec, 25.03.2019, Datum pobytu: 17.3. - 22.3.2019
Oblast: Švýcarsko Švýcarsko, St. Moritz, Hotel: Reine Victoria

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Nádhera

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Nádhera Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel vypadá jako z pohádky

Strava
Jídlo vynikající

Služby hotelu
Bazén 33 stupňů a spoustu atrakcí

Markéta P., 06.03.2019, Datum pobytu: 24.2. - 3.3.2019
Oblast: Švýcarsko Švýcarsko, Švýcarské Alpy, Hotel: Victoria Lauberhorn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Lokalita i ubytovani odpovídalo nasim pozadavkum a predstavam, byli jsme moc spokojeni.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Lokalita i ubytovani odpovídalo nasim pozadavkum a predstavam, byli jsme moc spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokud zvolite nejlevnejsi typ pokoju, tak i tak je to slusny standard, vcetna balkonu s vyhledem na hory, Led Tv. Zarizeni je starsi a pokoj maly, ale na prespani staci, vesli se tam i dve kresilka.

Strava
Strava ... velky vyber a vse velice chutne a kvalitni.

Služby hotelu
Ochotny personal, ktery se snazil se vsim pomoci.

David H., 22.01.2019, Datum pobytu: 12.1. - 16.1.2019
Oblast: Švýcarsko Švýcarsko, Švýcarské Alpy, Hotel: Laudinella

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Ideální pobyt pro aktivní rodiny. Díky kartě Davos Klosters kterou dostanete se zdarma svezete rhétskou dráhou mezi Klosters a Filisurem,...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Ideální pobyt pro aktivní rodiny. Díky kartě Davos Klosters kterou dostanete se zdarma svezete rhétskou dráhou mezi Klosters a Filisurem, pas platí i na šest lanovek. Zobrazit celou recenzi

Vaclav K., 25.06.2018, Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018
Oblast: Švýcarsko Švýcarsko, Švýcarské Alpy, Hotel: Club Hotel Davos

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,2 Jelikož jsem dovolenou pojal jako lyžařskou, splnil můj dojem očekávání. Žádné služby CK jsem během pobytu nezaznamenal, vše proběhlo...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Jelikož jsem dovolenou pojal jako lyžařskou, splnil můj dojem očekávání. Žádné služby CK jsem během pobytu nezaznamenal, vše proběhlo stejně jako v případě zajištění ubytovacích služeb vlastními prostředky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Úroveň hotelu odpovídala, na pokoji jsem postrádal ledničku

Strava
Množství i kvalita odpovídaly představám, nedostatky jsem řešil na místě s personálem

Služby hotelu
Služby hotelu zcela neodpovídaly představě. Lyžárna je nevytápěná, boty je nutno sušit na pokoji! Sleva na skipas je výborná, není však možno zakoupit skipas na méně dnů, než je počet strávených nocí. To znamená, že v případě nepříznivých povětrnostních podmínek a poslední den (den odjezdu) zaplacené lyžování propadá. To považuji za neseriozní.

Pláž
Možnosti lyžování v areálu jsou vynikající, stav sjezdovek a služeb odpovídá nejvyšším ("švýcarským") standardům

Jaromír Kulhánek, 14.03.2018, Datum pobytu: 4.3. - 11.3.2018
Oblast: Švýcarsko Švýcarsko, Švýcarské Alpy, Hotel: Laudinella

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)