Recenze hotelů
Svět

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Dovolená byla suprová, perfektně jsme si ji s přáteli užili, vše vyšlo naprosto luxusně.Moc děkujeme a určitě jsme nebyli na takového...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla suprová, perfektně jsme si ji s přáteli užili, vše vyšlo naprosto luxusně.Moc děkujeme a určitě jsme nebyli na takového dovolené naposled. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování předčilo velmi naše očekávání,prostě paráda, super vše na jedničku s hvězdičkou.

Strava
No vzhledem k tomu,že jsem nabrali všichni nějaké to "kilčo" tak vše super, paráda výborné.

Služby hotelu
Perfektní, vše opět na jedničku.

Romana Pevná, 14.10.2019, Datum pobytu: 2.10. - 11.10.2019
Oblast: Svět Svět, Hotel: MSC Preziosa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Všem vřele doporučuji, nezapomenutelný zážitek.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Všem vřele doporučuji, nezapomenutelný zážitek. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kajuty velmi vkusně a prakticky zařízené.

Strava
Co hrdlo ráčí a snad i mnohem více.

Služby hotelu
Každý si tu přišel na své.

Vlastimil Vébr, 04.10.2019, Datum pobytu: 29.9. - 1.10.2019
Oblast: Svět Svět, Hotel: MSC Poesia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 spokojenost, skvělý zážitek

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
spokojenost, skvělý zážitek Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisto, spokojenost

Strava
skvělá

Služby hotelu
výborné

Pláž
skvělá

Sandra Jandová, 03.10.2019, Datum pobytu: 21.9. - 27.9.2019
Oblast: Svět Svět, Hotel: MSC Orchestra

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Recenzi je potreba rozdelit na lod jako takovou a pak na vse ostatni. K pobytu primo na lodi nemohu rict jedinou negativni zkusenost. Vse...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Recenzi je potreba rozdelit na lod jako takovou a pak na vse ostatni. K pobytu primo na lodi nemohu rict jedinou negativni zkusenost. Vse bylo naprosto neuveritelne skvele, dale viz samostatne body..

Co musim ovsem vytknout, je organizace prvniho nalodeni. Bylo to opravdu silene, cekali jsme v rade ve stoje bez piti a svaciny ve vedru pres dve hodiny, takovy “zpusob” jsme necekali, takze jsme s sebou nemeli zadne zasoby s tim, ze na lod tahat nic nebudeme (coz bylo i v pokynech). Pres dva tisice lidi odbavovaly tri osoby. Bylo to vazne silene. Doporucuji prijit na posledni chvili, nebo si vzit s sebou zasoby, deku na sezeni na zemi a pevne nervy.

Dalsi vec, co jsme postradali a vyslo nas to sakra draho, je informace o tom, ze je lepsi pri plavbe vypnout data. Bez vaseho vedomi se telefon prepne na tzv. 3 zonu a ac jste stale v EU, vse je placene. Tudiz je sice hezke, ze mobily byly cely den nepouzivane v trezoru, ale chodi na ne zpravy z whatsappu, FB atd., coz data cerpa a mame za tri dny, nez jsme na to sami prisli, ucet skoro 4tisice. Fakt super. A wifi sice na lodi je vsude, ale placena. Logicky jsme si nechali zapnuta data, jako nyni vsude v EU. Ze to na lodi funguje jinak, nikdo nerekl. Takze pri vypluti vypnout data, pri zakotveni zapnout. Na to by mela CK ovsem upozornovat!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kajuta nadherna, cista, vse luxusni, klima, tv, lednice, minibar, balkon se sezenim, fen. Vse proste na jednicku!!

Strava
Opet naprosto perfektni. Vybrat si musel kazdy. Moznost bufetu skoro 24hodin denne, nebo jidlo v restauraci s obsluhou. Vzdy vse chutne, cerstve, doplnovali snad kazdou minutu. Cast rest. jen na ovoce, zeleninu, salaty, pecivo, prilohy, masa, orientalni kuchyne, deserty, pizzu, polevku, proste vse na svete..

Služby hotelu
Sluzby uzasne. Vsude uklizeno a voňavo. Pokoj načančaný, opet nejde nic vytknout.

Pláž
Zde jsme byli trochu zklamani. Nemeli jsme informaci o tom, ze v okoli pristavu (ani v dojezdove vzdalenosti) nebyly zadne plaze, zadna moznost se vykoupat. Bohuzel ani na Ibize, na kterou jsme spolehali. Tak jsme nakonec courali jen ve meste..ale mysleli jsme, ze to pujde kombinovat-koupani i mesto

Naďa K., 30.09.2019, Datum pobytu: 23.9. - 27.9.2019
Oblast: Svět Svět, Hotel: MSC Orchestra

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

9 fotografií

Celkem: 10 perfektní organizace zájezdu a výletů a skvělá nabídka aktivit v rámci lodi, ve dnech kdy se přejíždí mezi zeměmi MSC společnost je...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
perfektní organizace zájezdu a výletů a skvělá nabídka aktivit v rámci lodi, ve dnech kdy se přejíždí mezi zeměmi

MSC společnost je profíkem ve svém oboru. celkové velké překvapení nad organizací při takovém množství lidí. všech určitě doporučuji. jen zvážit období hurikánů - září, 1 destinaci jsme museli zrušit z důvodu bezpečnosti

přístav Miami - jednoduché nalodění, vše perfektně značené a profi. město miami doporučuji navštívit na pár dní před odjezdem či po příjezdu. pláže miami beach south - jak soukromé pláže resortů tak i veřejné. park everglades mne nadchl. určitě se velmi ráda vrátím Zobrazit celou recenzi

Ubytování
překvapivě velká kajuta, naprosto dostačující i pro delší výlety. výhodou balkón - kdy při kotvení či zastávkách v přístavech se může návštěvník dívat na příjezd i odjezd lodi, i během plavby je příjemné posedět na balkoně

Strava
velký výběr všeho možného, neomezené množství, více variant od výběru z bufetu, restaurací či restaurace na večeře - balíček easy naprosto dostačující. všeho dostatek a velmi velká spokojenost !!

Služby hotelu
doplňkové služby - fitness centrum, kasino či jiné.. bazény + tobogány a obrovské vyžití pro děti s animačním programem. celý den při přejíždění perfektně organizovaná zábava - soutěže, cvičení na horním patře paluby. celkově obrovská spokojenost se společností organizující tyto lodní výlety !! všem doporučuji

Pláž
pláže v destinacích mne nadchli, při každé zastávce výběr z vícero možností a každý si najde své, výlety organizované na lodi doporučuji, ale lze zakoupit i při přistání v každém z přístavů - takto jsme řešili my. park everglades jsme si objednali na lodi - po návštěvě parku odvoz přímo na letiště zajištěn

Šárka K., 19.09.2019, Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019
Oblast: Svět Svět, Hotel: MSC Seaside

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Plavba splnila očekávání

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Plavba splnila očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V podstatě bez výhrad, na malý sprchovací kout jsem si během plavby zvykl.

Strava
Myslím, že i ti nejnáročnější by těžko hledali nedostatky.

Služby hotelu
Díky specifice zájezdu bylo lehce složitější dostat se z lodi a pak zpět, ale to asi jinak nelze.

Pláž
---

Vladimír Horyl, 16.09.2019, Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2019
Oblast: Svět Svět, Hotel: MSC Lirica

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Bez jakékoli chybičky

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bez jakékoli chybičky Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisté, 2x denně úklid / skoro až moc/

Strava
vynikající, spousta ryb a mořských plodů

Služby hotelu
na jedničku

Pláž
na lodi jen bazeny,teplé,čisté,na palubě foukalo

Jitka, 11.09.2019, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblast: Svět Svět, Hotel: MSC Meraviglia

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Nádherná dovolená, z které jsme se vrátili s pocitem, že jsme byli na dovolené měsíc a ne jenom týden. Měli jsme tolik krásných zážitků...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená, z které jsme se vrátili s pocitem, že jsme byli na dovolené měsíc a ne jenom týden. Měli jsme tolik krásných zážitků jak z lodi samotné, tak z jednotlivých míst, které jsme navštívili. Úžasné je, že člověk přitom cestuje v naprostém pohodlí, nemusí se neustále přesouvat mezi hotely, neboť ten hotel jede s ním. Přesuny během noci jsou jedna velká zábava - divadlo, tanec, skvělé jídlo atd. atd. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělý pokoj s balkónem - stálo za to si připlatit.

Strava
Výborné jídlo.

Služby hotelu
Perfektně vše organizováno. Při tak velkém množství lidí je to obdivuhodné.

Pláž
--

Jana M., 27.08.2019, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019
Oblast: Svět Svět, Hotel: Costa Magica

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Perfektní dovolená s dětmi. O nic jsme se nemuseli starat, jen o to, jak prožijeme každý den a kam vyrazíme na výlet.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní dovolená s dětmi. O nic jsme se nemuseli starat, jen o to, jak prožijeme každý den a kam vyrazíme na výlet. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kajuty v režimu Fantastica s balkónem byly příjemné a prostorné.

Strava
Naprosto vynikající.

Služby hotelu
Dobré, ikdyž ze začátku zmatečné. Nemilé překvapení na konci, kdy za každy den pobytu je účtován servisní poplatek 10 Eur na osobu a den. Pro nás to znamenalo dodatečné náklady 40 Eur/den á 7 = 280 Eur celkově se kterými jsme nepočítali a defacto za ně nic nedostali

Pláž
Nejlepší pláže byly v Albánii. Na ostatních místech zastávky lodí také super pláže

Tomáš Budař, 13.08.2019, Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019
Oblast: Svět Svět, Hotel: MSC Musica

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Naprostá spokojenost, předčilo to mé očekávání

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Naprostá spokojenost, předčilo to mé očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme měli s balkonem, není krásnějšího výhledu z postele než na vycházející slunce nad mořem. Každý den měnili ručníky. Ručníky byli k dispozici v pokoji, nemuseli jsme žádný vozit i u bazénu a v posilovně jsme si je zapůjčili zdarma.

Strava
Plná penze pro nás znamenala "all inclusive" akorát bez alkoholu, to nám rozhodně nevadilo. Celý den k dispozici spousty výborného jídla, voda, káva a čaj.

Služby hotelu
Personál všude milý a velice ochotný. Každý den jsme chodili na představení do divadla, v pohodě sem můžou chodit i lidé, kteří neovládají cizí jazyk.

Pláž
Na palubě byli 2 bazény a 4 výřivky, v klidu jsme se dostali do výřivky, nebyli zde žádné tlačenice, někdy jsme tam byli i sami. V bazénech byla slaná voda. Jen minimálně to bylo davové šílenství.

Kateřina A., 13.08.2019, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019
Oblast: Svět Svět, Hotel: MSC Musica

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)